back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 >> Sari la pagina:

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:07

De la: vasile_vali, la data 2010-06-01 16:37:38
De la: click_cont, la data 2010-06-01 11:31:02
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 11:17:21
De la: vaneamarin, la data 2010-06-01 11:11:47
De la: click_cont, la data 2010-06-01 10:53:23
AM FAMILIE, AM 2 BUGETARI IN EA, . BUGETARII MEI S-AU SATURAT DE AI TAI, ASTA E EXPLICATIA, ASA CUM TOTI PROFESORII S-AU SATURAT DE OPOZITIA DIN FOSTUL VOSTRU MINISTER (AL ASAZISEI EDUCATII) SI DE ASAZISII VOSTRI LIDERI DE SINDICAT .

Da mai Click,bugetarii basescieni s-au suparat pe toti ceilalti si militeaza pentru reducerea salariilor personale(25% nu este suficient,basescienii precis mai vor!) si a pensiilor nenesimtite. In plus, acesti bugetari s-au suparat si pe fostele ministere care au condus tara pana la venirea guvernului Basescu si pe liderii de sindicat, deoarece ii deranjeaza cand ei vor sa munceasca mai mult din solidaritate cu Base.

Mai Click ,tu esti constienta cat de tare aberezi ?!

Tu intelegi ca nu-ti mai ramane nimeni in Ministerul Educatiei?
Tu pricepi ca pentru 500 de roni nimeni, dar nimeni nu va mai preda copiilor? Cat cred guvernantii cu criminalul de basescu cu tot ca mai suporta oamenii?
DIN TOAMNA, ADIOS PROFESORI! O SA VA TRIMITA ILUSTRATE DIN OCCIDENT, SA VEDEM PE CINE MAI CHINUITI!!!!!!!!!!!!!

Gresit mincinoaso cel mai mic salariu il va avea femeia de serviciu si va fi de 600 lei. daca un muncitor la privat, cu studii superioare poate sa traiasca din 700 lei atunci pot si bugetarii. Cei de la privat fac asta de 2 ani aproape, voi aveti un avantaj, multumiti-va cu asta si sa va iasa din cap ideea ca noi cei din sectorul privat trebuie sa va asiguram salarii duble fata de ale noastre.

Cine mai e si portocaloaica asta, inveninata intr-atata, de face spume la gura? O fi nevasta lu' gbispas, ca prea e spurcata la buzitze, ca si ala!? Sau vreo clona mai putin agramata a ebei, dar tot cam agramata? Asta e culmea, sa-ti rada in nas si sa vorbeasca despre salariile/pensiile bugetarilor o "absolventa" de ha-ha-scoala si o "vaccinata" de vreun mamosh de tzara de boala vacii nebune [vaccin nereusit, insa!]!!! Sau o fi vreo moldoveanca preistorica, nascuta la Kabul, in vremea lui Neagoe Basarab, pe la 1415!? Sau o fi vreo globetrotter-ita in scaunul electric? La aceste intrebari, nici macar bugetarii din familia ei nu [mai] pot raspunde: de rusine, de-aia!

"Nihil sine Deo!"

Nu-ti pese tie cine sunt eu, vezi mai bine cine esti tu! Crezi ca o stema si niste tampenii aruncate deavalma iti ridica nivelul desteptaciunii? Halal intelectual! Sau ai impresia ca limba romanea se schimba la comanda ta? Cunosc placa voastra, e veche, cand va lipsesc agumentele si vi se termina cuvintele, recurgeti la opservatii demne de un tembel. Nu-ti rade nimeni in nas iar daca orgoliul tau e ranit de cuvintele scrise de mine, poate ca ai un motiv. O fi "musca de pe caciula" ...Nu??? Eu sper sa ma insel, iar, daca nu orgoliul e vinovat, atunci, sigur vinovata e "musca din zar".

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:10

De la: gabigabi, la data 2010-06-01 14:51:42
De la: 9am126636, la data 2010-06-01 13:41:16 Mahalagioaica. Da' ce are cu Rusia, ca al noi au venit americanii!!!!

pai are ,ca ea crede in mintea ei ca Vanea e rus asa crede ea ,uitind cu desavirsire ca suntem doar un avatar ! dar zi-i taranului ce-i sofranu ' !

Ia intreaba-l pe Vaniusca, poate ca ar vrea sa recunoasca desi, in contextul actual, n-as crede. Dar, daca voi avea timp, sigur am sa caut o postare ceva mai veche, asa.....pentru demonstratie.

Raporteaza abuz de limbaj
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:18

De la: vaneamarin, la data 2010-06-01 11:31:01
De la: click_cont, la data 2010-06-01 11:22:20
AM FAMILIE, AM 2 BUGETARI IN EA, . BUGETARII MEI S-AU SATURAT DE AI TAI, ASTA E EXPLICATIA, ASA CUM TOTI PROFESORII S-AU SATURAT DE OPOZITIA DIN FOSTUL VOSTRU MINISTER (AL ASAZISEI EDUCATII) SI DE ASAZISII VOSTRI LIDERI DE SINDICAT .

Da mai Click,bugetarii basescieni s-au suparat pe toti ceilalti si militeaza pentru reducerea salariilor personale(25% nu este suficient,basescienii precis mai vor!) si a pensiilor nenesimtite. In plus, acesti bugetari s-au suparat si pe fostele ministere care au condus tara pana la venirea guvernului Basescu si pe liderii de sindicat, deoarece ii deranjeaza cand ei vor sa munceasca mai mult din solidaritate cu Base.

Ca intodeaina singurul lucru care iti face o deosebita placere este sa interpretezi cum iti vine tie bine postarile altora.
Da, bugetarii mei sunt onesti, chiar daca nu le comvine faptul ca li se taie din salarii NU VOR SA DISTRUGA ROMANIA SI NU VOR SA VA DEA VOUA O MANA DE AJUTOR PENTRU ASTA. Bugetarii mei sunt constienti ca tara are nevoie de sustinere, nu sunt negativisti, stiu sa faca sacrificii din putinul lor si au ales calea prin care macar tinerii acestei tari sa nu fie impiedicati de voi sa-si urmeze drumul in viata. Tara nu trebuie distrusa prin orice mijloace Vaniusca! Daca ai chef sa distrugi ceva dute si distruge-o pe Mata Rusia!

Click ,bugetarii tai ar accepta si sa moara de foame,important este Base sa fie la putere.Hai te pup,esti haioasa foc. .

PS:Da,da,stiu...Sunt comunist rus si vreau sa distrug Romania atacand Marele Carmaci, pe care pana si bugetarii tai oropsiti il sustin, constienti ca fara el ,Romania s-ar distruge .

Pana una alta fluieri a paguba! Succes!

Dorinel

3855 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:20

De la: mytcor, la data 2010-06-01 20:43:29
FALS !..."investitorii" ce au sosit în Ro. n-au construit industrii, dompotrivã !...n-au fãcut up grade ºi up date, tehnologiilor existente-n "89, dimpotrivã !...
...nu þi-au ridicat nivelul salarial ºi nici pe cel de trai, c-un procent considerabil faþã de cel din "89, dimpotrivã !...etc...etc...etc...

..."investitorii", au sosit în Ro . sã pescuiascã profiturii rapide-n ape tulburi ºi fãrã prea mari eforturi.
..."investitorii", au sosit în Ro ptr. a externaliza profiturile fãrã ca ele sã poatã fi impozitate de cãtre fiscalitatea autohtonã, d-aceea ei au pescuit în acele ape tulburi, aºa cum se procedeazã-n torentele râurilor de munte dupã o ploaie zdravãnã de varã, la margine, la mreanã ºi la simþ....

Înteles medicinisto !..mai plastic de-atât nu mã pot exprima la o aºa orã din zi.
...nici cu "investitorii" autohtoni nu-mi fac vise,...cu mici excepþii ( 1-2%)
Printre mulþi alþi alþi investitori se numãrã ºi cei pur autohtoni, foºti membri FSN ºi/sau PCR, foºti securiºti ordinari, actuali membri de seamã PD-L (ºi nu numai). E adevãrat, aºtia fac afaceri cu Statul spre deosebire de cei veniþi de peste mãri ºi þãri în apele noastre tulburi sã facã profit fãrã prea mare efort.
ªi tot fac "afaceri" cu Statul de vreo 20 de ani, timp în care averile lor au prosperat ºi încã prosperã ... spre infinit. Nu aceeaºi soartã au ºi cei ce fac afaceri dupã regulile unei economii de piaþã !
Dar fie ...
... din solidaritate faþã de pulimea votantã, mai ales a pulimii din propriului electorat, dragã Mytcor, bãieþaºii tãi adoraþi sunt pe cale sã majoreze ..."pragul achiziþiilor publice directe, de la 15.000 euro la 50.000 euro pentru bunuri ºi servicii ºi de la 40.000 euro la 100.000 euro, în cazul lucrãrilor, iar limita maximã pânã la care pot fi atribuite contracte de lucrãri prin procedura cererii de oferte ar urma sã creascã de peste ºase ori, la 4,85 milioane euro " ....potrivit Mediafax.
... ºi cu asta gata ! Se definitiveazã plata datoriilor din campania electoralã a tovãrãºului preºedinte ºi marele jaf naþional al caracatiþei PD-L ºi al firmelor sale "de casã" ...

... în timp ce veniturile a milioane de români se diminueazã trimiþându-i pe majoritatea dintre aceºtia sub pragul minim stabilit chiar de INS, a sãrãciei extreme ...

Tot în semn de solidaritate cu pulimea votantã dl. ministru al Finanþelor a ajuns la "concluzia" cã evaziunea fiscalã nu ar putea avea loc, dacã…(þine-te bine de ceva sã nu cazi pe jos !) oamenii nu ar produce-o (sîc !) ...
... ºi ca circul sã continuie, fie ºi în fundul gol, doamna Udrea din care cãre-i colecþie de genþi s-ar putea plãti un sfert din pensiile din România, se plânge cã nu poate sã doarmã noaptea de grija creditului pe care l-a contractat ºi a cãrui scadenþã de (... din nou sã te þi bine sã nu cazi) 3 milioane de euro vine pânã la sfârºitul anului ...
... ºi cã tot ne place circul, atât domnul Vlãdescu cât ºi tovarãºul Berceanu, ne spun franc în faþã ... "asta e, v-am minþit" ... cã de (...!) ... " în campanie s-a minþit ‘prin omisiune’ pentru a ascunde faptul cã mergeam spre prãpastie” ...
... în timp ce deliranþii portocalii aplaudau ºi cu picioarele succesul zeului lor ! Nu conteazã cum ...
Sã mai spun ceva ºi despre idioþenia lui Funeriu ºi marele proiect numit "Legea Învãþãmântului" !?
Dacã ºi legea asta a fost redactatã ºi gânditã pe baza ... mesajelor suflate din public ...
... ce sã mai zic de mãreþul guvern Boc pe care-l tot ridici în slãvi !
Sã te mai întreb de reforma Statului român ºi mersul ei ?!... Meritã efortul ?!
... "poi" mor de râs dar ºi de foame în acelaºi timp ! ªi femeile de serviciu în unele ministre iau salarii de pânã la 5 ori mai mari decât statisticienii ºi economiºtii acelor ministre ...! De exemplu ... "o femeie de serviciu la SNR a avut în aprilie 2010 un venit net de 3.249 lei, un sudor a încasat în mânã 6.020 lei, iar un muncitor necalificat a primit 2.944 de lei, în timp ce, spre exemplu, un statistician a primit doar 1.201 lei" potrivit datelor furnizate de minister.
... dar ca tacâmul sã fie complet ºi în pas cu plafonarea veniturilor tuturor angajaþiilor din diferite ministere la cel cu al unui secretar de stat, cu care ne "ameþea" tovarãºul Boc cu doar câteva luni în urmã, tot în aceastã societate de Radiocomunicaþii cel mai mare venit net, în aprilie 2010, l-a avut un ºef de serviciu, care a luat ... (sîc !) ... 24.984 de lei.
Deci o guvernare a MINCIUNII ... !
... iar mãtãlicã eºti ultima persoanã de pe acest forum care sã ne þinã nouã lecþii de echitate, moralitate ºi economie ! Eºti descalificat complet ... !
Nu cã aº avea ceva cu tine ... indiferent de contrele noastre, dar în lipsa unor rãspunsuri la obiect la întrebãrile pe care þi le-am pus în urmã cu doar douã zile ...
...ok ! Am sã le reîmprospãtez cu ceva aromã de ... boculealã ...
"Este sau nu vinovat (ºi) tovarãºul Bãsescu ºi Guvernul Boc de situaþia dezastruoasã în care se gãseºte þara ?
Dar membrii marcanþi ai acestui partid derivat din FSN, prezenþi în politica româneascã imediat de dupã momentul '89? Dar afacerile acestui partid care au explodat în nesimþire prin sumele uriaºe aduse în discuþie ?.... La obiect, Mytcor ! "

PS. Îþi aminteºti când la începutul anului îþi/vã spuneam cã execuþia pe Bugetul de Stat pe 2010 este una hilarã !?

PPS ... eºti dispus sã recunoºti cã ai greºit ºi susþii aberaþii ? Fac cinste în faþa sinceritãþii tale ... cã tot e o modã de vreo douã zile printre cei ce ne conduc ... sã recunoascã cã mint !

Eu ºtiu ºi de ce "recunosc" domniile lor asta ! Oricum da-þi tunuri cât mai aveþi timp ... Vin alþi flãmânzi în 2012 ...!
Nu-i aºa Gabi ºi Vanea !?...

Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:34

De la: 9am178165, la data 2010-06-01 12:12:16
De la: click_cont, la data 2010-06-01 11:31:02
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 11:17:21

Tu intelegi ca nu-ti mai ramane nimeni in Ministerul Educatiei?
Tu pricepi ca pentru 500 de roni nimeni, dar nimeni nu va mai preda copiilor? Cat cred guvernantii cu criminalul de basescu cu tot ca mai suporta oamenii?
DIN TOAMNA, ADIOS PROFESORI! O SA VA TRIMITA ILUSTRATE DIN OCCIDENT, SA VEDEM PE CINE MAI CHINUITI!!!!!!!!!!!!!

Gresit mincinoaso cel mai mic salariu il va avea femeia de serviciu si va fi de 600 lei. daca un muncitor la privat, cu studii superioare poate sa traiasca din 700 lei atunci pot si bugetarii. Cei de la privat fac asta de 2 ani aproape, voi aveti un avantaj, multumiti-va cu asta si sa va iasa din cap ideea ca noi cei din sectorul privat trebuie sa va asiguram salarii duble fata de ale noastre.

Raspunsul pe care l-ai dat dovedeste rautate si invidie ( gen, din moment ce capra mea a murit, sa moara si a vecinului), iar pe de alta parte ignoranta si prostie crunta!!!!
1. Rautate si invidie pentru ca ai impresia ( cel putin asa lasi sa se inteleaga) ca daca tu ai un salariu de rahat din cauza lasitatii si pentru ca dai frumos din coada la sefi, nefiind capabila sa-ti negociezi un contract de munca serios, toti ceilalti trebuie s-o duca la fel de prost sau chiar mai prost decat tine.
2. Ignoranta si prostie crunta pentru ca tu nu stii cat castiga acum un profesor si nu stii cat va castiga fara 25%; doar dai din gura precum o primata nearticulata in stil tipic basescian. Pentru cultura ta generala, tin sa te anunt ca in momentul de fata un profesor debutant castiga 830 de Ron net, iar fara 25%, 622,5 Ron ( daca vrei pot sa scanez si sa atasez un fluturas de salariu pentru a demonstra cat sunteti de mincinosi, voi scarbele portocalii).

P.S.: Avantajul femeii de serviciu fata de profesor va fi nu doar salariul ci si faptul ca femeia de serviciu va avea un contract de munca pe durata nedeterminata, in timp ce profesorul va avea un contract cu directiunea scolii pe un an de zile( alt prilej de spaga grasa la directorul scolii numit binenteles, politic).
Prin urmare probabil ca din toamna in foarte multe scoli, predarea la clasa o va face femeia de serviciu.

Si ca sa-ti dovedesc inca o data cat esti de rea si de mincinoasa, am sa-ti pun o intrebare: stii cumva ce salarii au plimbatorii de hartii angajati ai diverselor multinationale si agentii guvernamentale, ce-si au sediul in Bucuresti?
Cele mai lovite firme din Romania draga mea au fost IMM-urile, din care dragutul tau partid portocaliu a reusit sa inchida 200. 000, despre asta ce parere ai?

Poate ne spui cat e salariul tau, dar nu, ca tie ti se taie ajutorul pentru copil care sigur e mult mai mare decat salariul avut. Mai bine spune-ne salariul brut al sotului tau (cu fluturas cu tot) "fericitul bugetar", cum te exprimai alta data si apoi am sa-ti spun si eu de ce calculezi gresit si de ce "iubitii tai" profesori trebuie sa exerseze in fiecare an! cat despre asazisele IMM-uri, stai linistita, daca nu dispareau, azi aveai un deficit bugetar dublu si o evaziune fiscala tripla.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:36

De la: 9am126636, la data 2010-06-01 13:41:16 Mahalagioaica. Da' ce are cu Rusia, ca al noi au venit americanii!!!!

Ceea ce am si cu tiganii...

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:38

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-06-01 15:10:48
De la: click_cont, la data 2010-06-01 10:23:20
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 10:13:05
De la: click_cont, la data 2010-06-01 10:08:51
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 09:49:21
De la: click_cont, la data 2010-06-01 09:41:54
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 07:34:10
De la: click_cont, la data 2010-06-01 01:01:04
De la: 9am178165, la data 2010-05-31 21:05:29Si inca un exemplu de ce presedinte cu obraz de bivol avem noi romanii la Cotroceni!!!!!!!!!!
Presedintele german Horst Koehler a anuntat ca demisioneaza in urma declaratiei sale foarte criticate, precum ca Germania isi foloseste militarii din Afganistan pentru protejarea intereselor economice.
Ia sa vedem cam ce mizerii a facut fraudulosul basescu: minciuni peste minciuni, pocnitul copiilor, tradator, uneltitor si securist, hot ordinar, retardat viclean, care si daca L-AM SCUIPA IN OCHII SAI SASII TOT N-AR PLECA DE LA COTROCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Observati va rog, care dintre aceste doua persoane, sau scuzati, o persoana si o gorila, are onoare?!!!!!!!
Herr Koehler sau nelegitimul interlop basescu?
Stiu ca este injositor pentru noi romanii sa facem o asemenea comparatie, DAR, multi romani AU VOTAT GORILA!!!!!!!!!!!!!!!

Hahalero, in palatul tau construit pe banii statului ,cate colivii ti-ai agatat? si ce animalute tii pe acolo? nu de alta dar tare semeni cu o tiganca imputita pentru care scuipatul devine litera de lege!

Sa-ti fie rusine obraznico!!!!!!!!!!!
Nu vezi ca poporul moare de foame? Cum iti permiti sa faci pe nebuna cu cuvinte asa de murdare?!!!!!!!!!!!!!!!
Esti la fel de vulgara si neobrazata ca si golanul de la Cotroceni, amandoi cu un limbaj de trei lulele, trei surcele!!!
Cine te crezi tu obraznicatura sa te iei de cei de pe topic? Ia sa-ti vezi de treaba ta, si mai ales intreaba pe maica-ta ce-a pazit in primii 7 ani din viata ta, ca nu te-a educat deloc?
Sau poate ai crescut in orfelinat, ma rog, atunci inteleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ia sa-ti ti gura, ca nu esti inteleapa natiunii, esti doar o obraznicatura aroganta dintre cele ce alearga prin jurul lui basescu dupa un os de ros.

TE FELICIT PENTRU LIMBAJUL TAU ELEVAT, NICI CHIAR NOI NU TE PUTEM INTRECE. DA, CE SAI FACI, ATATA POTI ATATA FACI!

Sa stii ca eu stiu cu adevarat sa pun la punct obraznici si obraznice portocalii!!!!!!!!!!
Fara cuvinte murdare, pot sa va demonstrez cu adevarat ca aveti o educatie clasa intai, habar n-aveti sa dati raspunsuri la probleme sociale, economice si de drept, cand n-aveti replica, ARUNCA BAASESCIANULE INJURATURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EU NU INJUR, EU TE CLASEZ DRAGA DUPA MERIT ACOLO UNDE ITI ESTE LOCUL, IN CLASA OBRAZNICATURILOR!!!!!!!!!!!
Sigur, asta daca nu te hotarasti cumva desigur in premiera, SA-TI CERI SCUZE, sigur e cam prea mult pentru o basesciana, cu siguranta as cere mult prea mult!!!!!!!!!!!!!!
CUI SA CER SCUZE, TIE, AI TREI INJURATURI PE CENTTIMETRU PATRAT UN BIRJAR, ORICE ORIGINE AR AVEA, ARE DOAR UNA. IATA DE CE NU MA MIR CA ESTI IN FRUNTE, APROPO, TOT DESPRE CLASARE E VORBA!!!

Depinde ce intelegi prin injuratura!!!!!!!!
Dar intram intr-o zona care cere analiza, si stiu ca este prea complicat pentru tine!!!!!!!!!
Mai lucreaza la capitolul "cerutului scuze", pentru ca mi-ai ramas datoare!!!!!!!!!!!

DA, AM CATEVA DATORII PE CARE V-A TREBUI SA TI LA PLATESC! AI DREPTATE, INCA NU AI INCASAT DESTUL, DAR VEZI TU, E CRIZA, LA VOI DE BANI, LA MINE DE TIMP, CAT DESPRE SCUZE... SI LA CAPITOLUL ASTA TOT IN FRUNTE EISTI. FACEM COMPENSARI DACA VREI SI LA SFARSIT SE LAMURESC SI DATORIILE.

Rectificare. La tine si de timp si de bani ! Te-a lovit amnezia si uiti de scaaadenteeee ??? Traiesti in alta lume ? Superioara ? Neatinsa ? Nepatata? Pe un norisor ? Daca il ia vaaaantuuu ? Fenomenele meteorologice sunt imprevizibile dupa cum vedem cu toti. Vantul suiera in toate directiile..pe la toate casele...ca tot te pasioneaza. Numai timp ?

Da broscuto, numai timp, dar si pe asta tot rosiaticii l-au furat!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:39

De la: Dorinel, la data 2010-06-01 13:29:13
De la: vaneamarin, la data 2010-06-01 13:12:51
De la: Dunia, la data 2010-06-01 12:08:44Domnule Venea, si toþi ceilalþi...
de ce nu o ignorati pe aceasta doamna click? De ce transpuneþi în viaþã proverbul "Un nebun aruncã o piatrã în apã ºi 10 înþelepþi se chinuie sã o scoatã"? Cel mai bun tratament pentru oamenii de genul "deþinãtori ai adevãrului suprem" constã în a fi ignoraþi.... Dacã îi rãspundeþi îi daþi "apã la moarã"....ºi sã se creadã mai importantã decât e.

Aveti dreptate si ma gandisem si eu la acest lucru.Problema este insa ca, nu stiu cum naiba, dar nu ma pot abtine....
Din calea prostului s-a ferit pânã ºi Dumnezeu ! Nu înþeleg de ce nu te poþi feri ºi tu ....

Mai mediteaza, o sa-ti faca bine!

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:47

De la: Dorinel, la data 2010-06-02 00:20:19
FALS !..."investitorii" ce au sosit în Ro. n-au construit industrii, dompotrivã !...n-au fãcut up grade ºi up date, tehnologiilor existente-n "89, dimpotrivã !...
...nu þi-au ridicat nivelul salarial ºi nici pe cel de trai, c-un procent considerabil faþã de cel din "89, dimpotrivã !...etc...etc...etc...

..."investitorii", au sosit în Ro . sã pescuiascã profiturii rapide-n ape tulburi ºi fãrã prea mari eforturi.
..."investitorii", au sosit în Ro ptr. a externaliza profiturile fãrã ca ele sã poatã fi impozitate de cãtre fiscalitatea autohtonã, d-aceea ei au pescuit în acele ape tulburi, aºa cum se procedeazã-n torentele râurilor de munte dupã o ploaie zdravãnã de varã, la margine, la mreanã ºi la simþ....

Înteles medicinisto !..mai plastic de-atât nu mã pot exprima la o aºa orã din zi.
Printre mulþi alþi alþi investitori se numãrã ºi cei pur autohtoni, foºti membri FSN ºi/sau PCR, foºti securiºti ordinari, actuali membri de seamã PD-L (ºi nu numai). E adevãrat, aºtia fac afaceri cu Statul spre deosebire de cei veniþi de peste mãri ºi þãri în apele noastre tulburi sã facã profit fãrã prea mare efort.
ªi tot fac "afaceri" cu Statul de vreo 20 de ani, timp în care averile lor au prosperat ºi încã prosperã ... spre infinit. Nu aceeaºi soartã au ºi cei ce fac afaceri dupã regulile unei economii de piaþã !
Dar fie ...
... din solidaritate faþã de pulimea votantã, mai ales a pulimii din propriului electorat, dragã Mytcor, bãieþaºii tãi adoraþi sunt pe cale sã majoreze ..."pragul achiziþiilor publice directe, de la 15.000 euro la 50.000 euro pentru bunuri ºi servicii ºi de la 40.000 euro la 100.000 euro, în cazul lucrãrilor, iar limita maximã pânã la care pot fi atribuite contracte de lucrãri prin procedura cererii de oferte ar urma sã creascã de peste ºase ori, la 4,85 milioane euro " ....potrivit Mediafax.
... ºi cu asta gata ! Se definitiveazã plata datoriilor din campania electoralã a tovãrãºului preºedinte ºi marele jaf naþional al caracatiþei PD-L ºi al firmelor sale "de casã" ...

... în timp ce veniturile a milioane de români se diminueazã trimiþându-i pe majoritatea dintre aceºtia sub pragul minim stabilit chiar de INS, a sãrãciei extreme ...

Tot în semn de solidaritate cu pulimea votantã dl. ministru al Finanþelor a ajuns la "concluzia" cã evaziunea fiscalã nu ar putea avea loc, dacã…(þine-te bine de ceva sã nu cazi pe jos !) oamenii nu ar produce-o (sîc !) ...
... ºi ca circul sã continuie, fie ºi în fundul gol, doamna Udrea din care cãre-i colecþie de genþi s-ar putea plãti un sfert din pensiile din România, se plânge cã nu poate sã doarmã noaptea de grija creditului pe care l-a contractat ºi a cãrui scadenþã de (... din nou sã te þi bine sã nu cazi) 3 milioane de euro vine pânã la sfârºitul anului ...
... ºi cã tot ne place circul, atât domnul Vlãdescu cât ºi tovarãºul Berceanu, ne spun franc în faþã ... "asta e, v-am minþit" ... cã de (...!) ... " în campanie s-a minþit ‘prin omisiune’ pentru a ascunde faptul cã mergeam spre prãpastie” ...
... în timp ce deliranþii portocalii aplaudau ºi cu picioarele succesul zeului lor ! Nu conteazã cum ...
Sã mai spun ceva ºi despre idioþenia lui Funeriu ºi marele proiect numit "Legea Învãþãmântului" !?
Dacã ºi legea asta a fost redactatã ºi gânditã pe baza ... mesajelor suflate din public ...
... "poi" mor de râs dar ºi de foame în acelaºi timp ! ªi femeile de serviciu în unele ministre iau salarii de pânã la 5 ori mai mari decât statisticienii ºi economiºtii acelor ministre ...! De exemplu ... "o femeie de serviciu la SNR a avut în aprilie 2010 un venit net de 3.249 lei, un sudor a încasat în mânã 6.020 lei, iar un muncitor necalificat a primit 2.944 de lei, în timp ce, spre exemplu, un statistician a primit doar 1.201 lei" potrivit datelor furnizate de minister.
... dar ca tacâmul sã fie complet ºi în pas cu plafonarea veniturilor tuturor angajaþiilor din diferite ministere la cel cu al unui secretar de stat, cu care ne "ameþea" tovarãºul Boc cu doar câteva luni în urmã, tot în aceastã societate de Radiocomunicaþii cel mai mare venit net, în aprilie 2010, l-a avut un ºef de serviciu, care a luat ... (sîc !) ... 24.984 de lei.
... iar mãtãlicã eºti ultima persoanã de pe acest forum care sã ne þinã nouã lecþii de echitate, moralitate ºi economie ! Eºti descalificat complet ... !
Nu cã aº avea ceva cu tine ... indiferent de contrele noastre, dar în lipsa unor rãspunsuri la obiect la întrebãrile pe care þi le-am pus în urmã cu doar douã zile ...
"Este sau nu vinovat (ºi) tovarãºul Bãsescu ºi Guvernul Boc de situaþia dezastruoasã în care se gãseºte þara ?
Dar membrii marcanþi ai acestui partid derivat din FSN, prezenþi în politica româneascã imediat de dupã momentul '89? Dar afacerile acestui partid care au explodat în nesimþire prin sumele uriaºe aduse în discuþie ?.... La obiect, Mytcor ! "

PS. Îþi aminteºti când la începutul anului îþi/vã spuneam cã execuþia pe Bugetul de Stat pe 2010 este una hilarã !?

PPS ... eºti dispus sã recunoºti cã ai greºit ºi susþii aberaþii ? Fac cinste în faþa sinceritãþii tale ... cã tot e o modã de vreo douã zile printre cei ce ne conduc ... sã recunoascã cã mint !

Eu ºtiu ºi de ce "recunosc" domniile lor asta ! Oricum da-þi tunuri cât mai aveþi timp ... Vin alþi flãmânzi în 2012 ...!

mytcor

9596 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 18:00

Am postat programul PDL
Nimeni, dar absolut nimeni, nu a dorit a discuta pe marginea programului politic in schimb , toata lumea de pe forum pun tunurile pe T. Basescu.
Mai sa fie-mi spun, hai sa vad ce pete negre gasesc despre T. Basescu
Postez tot ce gasesg negativ la adresa presedintelui.
Se declanseaza si atacul Panzerelor
Cu toate ca am subliniat subiectivismul surselor de informare cat si scepticismul meu referitor la cele postate ca retrospectiva tenebroasa descoperita-n CV-ul presedintelui, ...stupoare !...mai nimeni nu infirma , dimpotriva , sunt repostate de catre diferiti forumisti. mai mult sunt adaugate altele de prin J.National ziar caruia nu-i acord nici un fel de credibilitate, (poate doar in zona anunturilor mortuare)
Cine sunt cei ce-l aparau pe presedinte?...cred ca ne sunt suficiente degetele unei singure maini printre care cel mai fervent era "S" de la Silviu (acum, Atotputernicul )
Am postat petele ROSII din CV-ul lui A. Nastase.
Forumisti ce-au facut????....au tacut !...

@ gabigabi , stimata D-na G. ...cred c-ar trebuii sa renuntam a mai plimba pisica moarta din poarta-n poarta !..s-asa , ce urmeaza nu va fi usor pentru nimeni, si nimeni nu va fi crutat intr-un fel sau altul.

Fereasca-i D-zeu ca acea fetita nascuta-n timpul "revolutiei din Dec "89 " ( Victoria o botezase-ra ), si toata generatia ei, sa n-aiba un trai decent,un loc de munca sau o oportunitate si-un cadru economico-financiar prietenos in vederea asigurarii unui trai decent si onest.
Atunci aveti sa vedeti ce n-ati vazut si-o sa traiti vremurile pe care nici macar nu le-ati imaginat vr-odata. Capetele politicienilor in par la recuoastere si resturile, hoiturile la gunoi.

Suze D-na G. aveti iluzia simpatiilor PNL-iste, actualii PNL-isti sunt cei infiltrati de catre I/Iliescu in adevaratul PNL, ei sunt cei care in frunte cu Patriciu, Tariceanu, && Au ciuntit adevaratul PNL si-au format acel PNL-AT, d-aia se-nteleg atat de bine cu PDSR.
Stia el Cervenii ce stia, fie-i tarana usoara !..
Sunt liberali vopsiti, distinsa D-na G. lasati-i dracului ca-s vai de capul lor , habar nu au ce-i aia doctrina , ideologie liberala, neo-liberala etc, etc...

Aveti grja de Patriciu, are sa-l impinga dracu sa calce pe vre-o Duda d-aiia infiltrata pe la C.R.R.

Astazi ma simt penibil , pe masa am un desert foarte dulce dar in gura am un gust amar pentru ca la 90 de ani de la marea unire si dupa aproape 20 de ani de neocomunism romanii au votat , mai bine spus , n-au prea votat cei ce trebuiau cu adevarat sa-si exprime votul lor.
Nu stiu, nu inteleg, in locul exprimarii optiunii politice prin vot, cetatenii romani din mediul urban, intelectualii, patronii, clasa de mijloc, cei ce-si practica profesii liberale, n-au mers la vot.
Au lasat a vota pe cei din mediul rural, pe cei ce-si vand votul pentru te miri ce, pe cei trecuti bine de varsta a dou-a, pe cei ce se stiu destul de bine a fi intr-un mediu social extrem din punct de vedere educational si economic.
Ei ..au decis pentru voi !.. ca dupa aproape 20 de ani de conducere neocomunisto-securista tot PSD in alianta cu PC merita sa castige alegerile.
Pentru Ei n-au contat scandalurile politice, dosarele penale ale candidatilor, coruptia ridicata la nivel de stat, minciunile electorale acelesi ca de fiecare data, devalizarile bancare de pe timpul guv. Vacaroiu ( atunci cand Ro. a fost la un pas de a fi in incetare de plati ), au uitat regizorii insangeratului Dec. "89, au uitat mineriadele, au uitat infiintarea partidelor politice la caterinca gen PDAR, au uitat cum au fost distruse partidele istorice ( PNT si PNL)...
Ei au uitat transformarea industriei romanesti intr-un morman de fier vechi, au uitat distrugerea agriculturii , a sistemelor de irigatii, a zootehniei si a marilor complexe avicole,. & & & & & & &
Ei , cei cu 10 clase, taranii flamanzi si obiditi de secole ce tresar la stridenta vocala a vr-unui primar, Ei, cei trecuti bine de varsta a-doua, au votat PSD.
Sunteti siguri ca nu-i un cosmar ?... va vine sa credeti ?...
Ei au votat PSD+PC. voi cei care n-ati catadixit a va prezenta la vot, aveti sa suportati inca 4 ani pecinginea rosie.timp in care-si vor aduce si odraslele pentru a le continua opera.
Mie unul nu prea !...pentru ca am sufletul greu si amaraciune-n gura imi da tarcoale-un gand; sa merg acasa, sa-mi aduc familia inclusiv pe mama si sa raman aici definitiv.
Pentru ce sa ma-ntrorc?..sa-mi confirm faptul ca Romania a devenit tara coruptilor, paradisul hotiilor de tot felul, a spagarilor tupeisti, a nepotismelor si pilosilor de tot felul, a fanariotilor si-a parvenitilor, ?????
Se mai poate trai corect si cinstit in Ro ?..s-a trait asa vr-odata ?..

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 00:56

De la: mytcor, la data 2010-06-01 18:10:06
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-06-01 15:34:47@mytcor, gata am iesit. Nu-mi ia tot timpul n'asha ?

mytcor
5235 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2009, ora 12:05

...vad ca nimeni n-a "catadixit" sa comenteze ceva despre Premiul Nobel primit de catre Herta Müller. sa fie oare invidia de vina, remuscarea, dorinta unora de a uita vremurile de trista amintire traite de catre Herta in Romania de dinaintea lui dec. "89, sa fie acest premiu atat de mic in comparatie cu monstruazitatile practicate la adresa cetatenilor de catre socialismul multilateral dezvoltat ce se descrie-n paginile catrtilor sale, sa fie acest premiu atat de mare , pe cat a fost si este umilinta indurata cu stoicism atat amari de ani de catre un intreg popor chiar si dupa ce unii cred ca-n Dec."89 s-ar fi eliberat de sub povara umilintelor de tot felul al vechiului regim politic romanesc, ...sa fie ?...sa fie ?....ce-ar putea sa fie, sau ce-ar putea sa-nsemne tacerea voastra ?...

...Fatalitate, cumva ?....ignoranta,lasitate,...&...&...&....???...

sper sa-ntelegeti ca totul p-acest topic a devenit superfluu, com-urile voastre lipsite de civismul si solidaritatea atat de necesare unei societati cu pretentii , lipseste cu desavarsire.
Continuati ceea ce clasa politica-si doreste, o lupta intestina a orgoliilor si-o dezagregare a unei societati civile ce le-a permis si le va permite, sa fiti condusi dupa bunul lor plac.

Cu alte cuvinte, va convine de-a fi,... la cheremul LOR !...

Te inseli, in situatia actuala lupta impotriva lor este singura solutie. Felul in care tin de scaune si de veniturile consistente, ne determina sa nu le fim solidari. Ei ne-au bagat in asta, ei au castigat, ei trebuie sa renunte primii. Nu vor primi solidaritate atata timp cat legile le apara prea multele privilegii! Da, stiu, unii sunt parintii nostri altii fratii nostri, bugetari cu totii,dar sa nu uitam ca primii ne-au croit drumul iar ceilalti l-au batatorit. Ei ar trebui sa fie solidari cu noi si nu invers!!!!
Nu suntem la cheremul "LOR", ii vom da jos daca trebuie dar, sa nu crezi ca acest lucru ne va fi si de folos. Cei ce le vor lua locul o sa ne calareasca fara scrupule sub masca "iubirii" si "bunului simt" de care n-au fost in stare sa ne comvinga in 20 de ani!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 01:01

De la: click_cont, la data 2010-06-02 00:38:56
De la: broscuta_super_verde, la data 2010-06-01 15:10:48
De la: click_cont, la data 2010-06-01 10:23:20
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 10:13:05
De la: click_cont, la data 2010-06-01 10:08:51
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 09:49:21
De la: click_cont, la data 2010-06-01 09:41:54
De la: 9am178165, la data 2010-06-01 07:34:10
De la: click_cont, la data 2010-06-01 01:01:04
De la: 9am178165, la data 2010-05-31 21:05:29Si inca un exemplu de ce presedinte cu obraz de bivol avem noi romanii la Cotroceni!!!!!!!!!!
Presedintele german Horst Koehler a anuntat ca demisioneaza in urma declaratiei sale foarte criticate, precum ca Germania isi foloseste militarii din Afganistan pentru protejarea intereselor economice.
Ia sa vedem cam ce mizerii a facut fraudulosul basescu: minciuni peste minciuni, pocnitul copiilor, tradator, uneltitor si securist, hot ordinar, retardat viclean, care si daca L-AM SCUIPA IN OCHII SAI SASII TOT N-AR PLECA DE LA COTROCENI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Observati va rog, care dintre aceste doua persoane, sau scuzati, o persoana si o gorila, are onoare?!!!!!!!
Herr Koehler sau nelegitimul interlop basescu?
Stiu ca este injositor pentru noi romanii sa facem o asemenea comparatie, DAR, multi romani AU VOTAT GORILA!!!!!!!!!!!!!!!

Hahalero, in palatul tau construit pe banii statului ,cate colivii ti-ai agatat? si ce animalute tii pe acolo? nu de alta dar tare semeni cu o tiganca imputita pentru care scuipatul devine litera de lege!

Sa-ti fie rusine obraznico!!!!!!!!!!!
Nu vezi ca poporul moare de foame? Cum iti permiti sa faci pe nebuna cu cuvinte asa de murdare?!!!!!!!!!!!!!!!
Esti la fel de vulgara si neobrazata ca si golanul de la Cotroceni, amandoi cu un limbaj de trei lulele, trei surcele!!!
Cine te crezi tu obraznicatura sa te iei de cei de pe topic? Ia sa-ti vezi de treaba ta, si mai ales intreaba pe maica-ta ce-a pazit in primii 7 ani din viata ta, ca nu te-a educat deloc?
Sau poate ai crescut in orfelinat, ma rog, atunci inteleg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ia sa-ti ti gura, ca nu esti inteleapa natiunii, esti doar o obraznicatura aroganta dintre cele ce alearga prin jurul lui basescu dupa un os de ros.

TE FELICIT PENTRU LIMBAJUL TAU ELEVAT, NICI CHIAR NOI NU TE PUTEM INTRECE. DA, CE SAI FACI, ATATA POTI ATATA FACI!

Sa stii ca eu stiu cu adevarat sa pun la punct obraznici si obraznice portocalii!!!!!!!!!!
Fara cuvinte murdare, pot sa va demonstrez cu adevarat ca aveti o educatie clasa intai, habar n-aveti sa dati raspunsuri la probleme sociale, economice si de drept, cand n-aveti replica, ARUNCA BAASESCIANULE INJURATURA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
EU NU INJUR, EU TE CLASEZ DRAGA DUPA MERIT ACOLO UNDE ITI ESTE LOCUL, IN CLASA OBRAZNICATURILOR!!!!!!!!!!!
Sigur, asta daca nu te hotarasti cumva desigur in premiera, SA-TI CERI SCUZE, sigur e cam prea mult pentru o basesciana, cu siguranta as cere mult prea mult!!!!!!!!!!!!!!
CUI SA CER SCUZE, TIE, AI TREI INJURATURI PE CENTTIMETRU PATRAT UN BIRJAR, ORICE ORIGINE AR AVEA, ARE DOAR UNA. IATA DE CE NU MA MIR CA ESTI IN FRUNTE, APROPO, TOT DESPRE CLASARE E VORBA!!!

Depinde ce intelegi prin injuratura!!!!!!!!
Dar intram intr-o zona care cere analiza, si stiu ca este prea complicat pentru tine!!!!!!!!!
Mai lucreaza la capitolul "cerutului scuze", pentru ca mi-ai ramas datoare!!!!!!!!!!!

DA, AM CATEVA DATORII PE CARE V-A TREBUI SA TI LA PLATESC! AI DREPTATE, INCA NU AI INCASAT DESTUL, DAR VEZI TU, E CRIZA, LA VOI DE BANI, LA MINE DE TIMP, CAT DESPRE SCUZE... SI LA CAPITOLUL ASTA TOT IN FRUNTE EISTI. FACEM COMPENSARI DACA VREI SI LA SFARSIT SE LAMURESC SI DATORIILE.

Rectificare. La tine si de timp si de bani ! Te-a lovit amnezia si uiti de scaaadenteeee ??? Traiesti in alta lume ? Superioara ? Neatinsa ? Nepatata? Pe un norisor ? Daca il ia vaaaantuuu ? Fenomenele meteorologice sunt imprevizibile dupa cum vedem cu toti. Vantul suiera in toate directiile..pe la toate casele...ca tot te pasioneaza. Numai timp ?

"Broscuto" ? ?? De unde atata dragalasenie cu "dusmanul de clasa" ???

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 01:03

Dar fie ...

orinel

3640 mesaje
Postat pe: 27 Noiembrie 2009, ora 23:23 CITEAZA RASPUNDE

Proletari din toate þãrile, uniþi-vã ! ! ! !

Dorinel

3640 mesaje
Postat pe: 28 Noiembrie 2009, ora 18:53 CITEAZA RASPUNDE

De la: mytcor, la data 2009-11-28 11:57:23
De la: 9am049573, la data 2009-11-28 11:51:23
Mai bine sa vorbim despre agricultura!

Sã vorbim despre agriculturã....
...despre industrie,
...despre cercetare,
...despre învãþãmânt,
...despre educatie,
...despre, culturã,
...despre sãnãtate,
...despre justitie,
...despre nivel de trai,
...etc
...etc..

...CU CINE DOM'LE, CU CINE ?

...N-AI CU CINE DOM'LE, N-AI CU CINE !...
Ei uite ca ai cu cine ...
Sunt disponibil la dialog, nu inainte de a mentiona cateva realizari in aceste domenii de cand ne este presedinte Traian Basescu.

Dorinel

3640 mesaje
Postat pe: 29 Noiembrie 2009, ora 19:40 CITEAZA RASPUNDE

Ramane cum am stabilit , Mircea Geoana presedinte ! ! !

.....................................................................................................................................................

...ce spuneai atunci ºi ce "independent" eºti acum...

revista presei (calitative) o fac dimineaþã, nu te obosi sã mi-o faci tu,,, în miez de noapte .

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 01:43

Investitorii care provin din zonele in care exista BANI nu sunt primiti in tara. Habar nu aveti ca e aproape imposibil sa intri in tara daca vii din anumite zone unde zornaie banii in visterii. De unde adevarati investitori ? Au pastrat placinta pentru ei parlitii si/sau aia care iti dau cu o mana si iti iau cu zece. Am vazut cu ochii mei umilinta prin care treci ca sa-ti iei o viza care sa-ti permita sa intri in tara sau daca ai intrat si ai afaceri oricat de mari ai fi, oricat ai fi investit, isi fac pantofii cu tine pe la ghisee laolalta cu toti paduchiosii (ca sunt si din astia). Am vazut tot felul de scene umilitoare, jalnice, plimbandu-ma la acea directie vreo deoua saptamani pentru a obtine o viza de intrare pentru niste delegati care vroiau si puteau sa investeasca intr-un domeniu productiv. Nu era suficienta invitatia din partea firmei, procedura e sinistra si inflexibila. Ca sa poti avea o intalnire de afaceri cu un potential investitor trebuie sa-i faca invitatie personal o persoana din cadrul firmei sau de oriunde dar o persoana. Altfel nu se poate. Apoi, esti nevoit sa-i ceri invitatului tau cele mai detaliate date personale pe care aproape ca si el le-a uitat. Incepe sa-ti crape obrazul cand vezi ca respectivii invitati devin suspiciosi la cate informatii le ceri. De parca ii inviti la NASA. E jenant si umilitor pentru ambele parti. Nu intra investitori reali in tara nici sa vada despre ce e vorba in propozitie. Investitiile reale sunt tabu. Cat despre misiunile noastre in tarile respective...sunt inutile. N-au nici o treaba. Nu stiu de ce-i mai tinem pe acolo pe bani grei. Nu acorda suport nici cetatenilor nostri si nici celor care ar putea sau ar vrea sa calatoreasca in Romania. Nu vin bani in tara ci pleaca.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 01:44

De la: mytcor, la data 2010-06-02 01:03:04
...ce spuneai atunci ºi ce "independent" eºti acum...
revista presei (calitative) o fac dimineaþã, nu te obosi sã mi-o faci tu,,, în miez de noapte .
Asta e. Mai greºeºte ºi omul ...

PS. Oricum îmi pãstrez convingerea ºi acum cã rãul cel mai mic se numea Geoanã ... Azi, Crin Antonescu ! Dar fie, tot demagogi sunt ºi ãºtia ...! Next !

PPS. O singurã iniþiativã bunã ºi la obiect anticrizã a venit din rândurile unui senator PD-L ºi nici pe aceia nu vreþi sã o puneþi în practicã: Legea Falimentului Personal ...
... în noile condiþiile date, a mãsurilor ce vor intra în vigoare cu 1 Iunie, o astfel de lege chiar este necesarã ºi poate fi consideratã una anticrizã ... Ambele pãrþi ar avea de câºtigat, clientul cã poate supravieþui ºocurilor acestei crize ºi banca cã nu-ºi þine banii blocaþi în provizioane sau chiar mai rãu, sã nu-i mai poatã recupera - cum (deja) mereu se întâmplã.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 01:51

Interesul e sa ne tina blocati pe toti ca altfel nu se explica. E mai usor sa ai de-a face cu victime sigure ...in calea lupilor. Caci se cred lupi dar ne vor legati de maini si de picioare totusi. O scena asemanatoare vanatorilor lui Ceausescu. Adunau vanatul si il puneau in bataia pustii la discretie. Haitasi. Pai uita ei cu ce-au fost invatati. Ne lesina de foame si fac ce vor cu noi. Cam asta e viziunea luminata.

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 01:51

De la: broscuta_super_verde, la data 2010-06-02 01:43:46Investitorii care provin din zonele in care exista BANI nu sunt primiti in tara. Habar nu aveti ca e aproape imposibil sa intri in tara daca vii din anumite zone unde zornaie banii in visterii. De unde adevarati investitori ? Au pastrat placinta pentru ei parlitii si/sau aia care iti dau cu o mana si iti iau cu zece. Am vazut cu ochii mei umilinta prin care treci ca sa-ti iei o viza care sa-ti permita sa intri in tara sau daca ai intrat si ai afaceri oricat de mari ai fi, oricat ai fi investit, isi fac pantofii cu tine pe la ghisee laolalta cu toti paduchiosii (ca sunt si din astia). Am vazut tot felul de scene umilitoare, jalnice, plimbandu-ma la acea directie vreo deoua saptamani pentru a obtine o viza de intrare pentru niste delegati care vroiau si puteau sa investeasca intr-un domeniu productiv. Nu era suficienta invitatia din partea firmei, procedura e sinistra si inflexibila. Ca sa poti avea o intalnire de afaceri cu un potential investitor trebuie sa-i faca invitatie personal o persoana din cadrul firmei sau de oriunde dar o persoana. Altfel nu se poate. Apoi, esti nevoit sa-i ceri invitatului tau cele mai detaliate date personale pe care aproape ca si el le-a uitat. Incepe sa-ti crape obrazul cand vezi ca respectivii invitati devin suspiciosi la cate informatii le ceri. De parca ii inviti la NASA. E jenant si umilitor pentru ambele parti. Nu intra investitori reali in tara nici sa vada despre ce e vorba in propozitie. Investitiile reale sunt tabu. Cat despre misiunile noastre in tarile respective...sunt inutile. N-au nici o treaba. Nu stiu de ce-i mai tinem pe acolo pe bani grei. Nu acorda suport nici cetatenilor nostri si nici celor care ar putea sau ar vrea sa calatoreasca in Romania. Nu vin bani in tara ci pleaca.
...dacã pânã ºi reprezentanþilor trupei AC/DC li s-a cerut mitã câte 50 de euro pentru fiecare dintre cele 29 de camioane care transportau echipament .. ce te mai surprinde în þara asta !?
... cã dl. Vlãdescu ºi-a dat în sfârºit seama cã evaziuea fiscalã se face cu ajutorul ... (sîc!) oamenilor !
Trãieºti în România ... broscuþo ! Azi þara lui Traian !

Dorinel

3855 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 01:56

... cã tot ne place nouã sã facem haz ...

"ORDONANTA DE URGENTA OUG Nr.24/2010

In temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

Art. 1. ? In urma rapoartelor primite de la Serviciul Roman de Informatii s-a constatat ca cei aproape 6 milioane de pensionari din Romania detin (fara a fi trecute in declaratiile de avere) cantitati mari de metale pretioase (aur,argint),pietre pretioase,etc ,si se sustrag de 20 de ani de la contributia lor in domeniul energiei (gaze,etc) aducand grave prejudicii bugetului de stat.S-a estimat ca aceste averi nedeclarate ale pensionarilor reprezinta cam 80% din economia subterana,producand statului roman pagube anuale estimate la 65 miliarde de euro

Art 2 - Ordonanta Guvernului nr. 10/2008 privind nivelul pensiilor potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a pensiilor potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a pensiilor, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor prin legi speciale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 79 din 1 februarie 2008, aprobata cu modificari prin Legea nr. 177/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.se va aplica astfel :

Incepand cu data de 1 iunie 2010,toti pensionarii din Romania vor avea obligativitatea sa depuna pana la data de 30 iunie 2010 declaratiile de avere,pentru a fi impozitate toate bunurile stipulate la Art 1 , dupa cum urmeaza :

- Aurul din gura

- Argintul din par

- Pietrele de de la rinichi

- Plumbul din picioare

- Fierul din incheieturi

- Zaharul din sange

- Gazele emanate pe ascuns,intrucat s-a constat ca pensionarii au un urias potential energetic , neutilizat pana acum,si reprezinta o solutie ideala pentru reducerea importului de gaze din Rusia,aducand mari economii la bugetul tarii.La gaze se vor aplica accize in cuantum de 2,5 euro/mc de productie,estimata de catre specialistii Guvernului pe baza de teste si masuratori individuale foarte exacte."

...

9am126636

389 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 07:23

Ion pe romaneste

Fosta membra 9am.ro

8971 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 07:29

De la: Dorinel, la data 2010-06-02 01:56:12 ... cã tot ne place nouã sã facem haz ...

"ORDONANTA DE URGENTA OUG Nr.24/2010

In temeiul art. 115 alin. (4) din Constitutia Romaniei, republicata,

Guvernul Romaniei adopta prezenta ordonanta de urgenta.

Art. 1. ? In urma rapoartelor primite de la Serviciul Roman de Informatii s-a constatat ca cei aproape 6 milioane de pensionari din Romania detin (fara a fi trecute in declaratiile de avere) cantitati mari de metale pretioase (aur,argint),pietre pretioase,etc ,si se sustrag de 20 de ani de la contributia lor in domeniul energiei (gaze,etc) aducand grave prejudicii bugetului de stat.S-a estimat ca aceste averi nedeclarate ale pensionarilor reprezinta cam 80% din economia subterana,producand statului roman pagube anuale estimate la 65 miliarde de euro

Art 2 - Ordonanta Guvernului nr. 10/2008 privind nivelul pensiilor potrivit Ordonantei de urgenta a Guvernului nr. 24/2000 privind sistemul de stabilire a pensiilor potrivit anexelor nr. II si III la Legea nr. 154/1998 privind sistemul de stabilire a pensiilor, precum si unele masuri de reglementare a drepturilor prin legi speciale, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 79 din 1 februarie 2008, aprobata cu modificari prin Legea nr. 177/2008, cu modificarile si completarile ulterioare.se va aplica astfel :

Incepand cu data de 1 iunie 2010,toti pensionarii din Romania vor avea obligativitatea sa depuna pana la data de 30 iunie 2010 declaratiile de avere,pentru a fi impozitate toate bunurile stipulate la Art 1 , dupa cum urmeaza :

- Aurul din gura

- Argintul din par

- Pietrele de de la rinichi

- Plumbul din picioare

- Fierul din incheieturi

- Zaharul din sange

- Gazele emanate pe ascuns,intrucat s-a constat ca pensionarii au un urias potential energetic , neutilizat pana acum,si reprezinta o solutie ideala pentru reducerea importului de gaze din Rusia,aducand mari economii la bugetul tarii.La gaze se vor aplica accize in cuantum de 2,5 euro/mc de productie,estimata de catre specialistii Guvernului pe baza de teste si masuratori individuale foarte exacte."

...

"Stiu cine sunt si imi place asa cum sunt"Am incredere in mine orice s-ar intampla. Sufletul meu stie sa aleaga exact ceea ce am nevoie, sunt convinsa ca exista un rost divin in tot ceea ce se petrece si ca nimic nu este intamplator.....AM SA-MI AMINTESC IN FIECARE DIMINEATA....... -Sa rad mult si des; -Sa castig respectul oamenilor inteligenti si afectiunea copiilor; -Sa obtin aprecierea criticilor corecte si sa indur tradarea prietenilor ipocriti; -Sa apreciez ceea ce este frumos si sa descopar ce este bun in fiecare; -Sa fac astfel ca macar un suflet sa stie ce inseamna dragostea pentru ca traiesti tu; -Sa las in urma mea o lume un pic mai buna.......
9am126636

389 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 08:15

Cine i-a adus pe acesti investitori?
Dece securitatea nu a monitorizat pe acesti investitori?
Dece li s-a permis scoaterea banilor din tara?
Cine a permis acestor investitori sa distruga liniile de productie, fapt ce reprezinta atac la siguranta nationala. In caz de razboi ce industrie poate sa treaca de la productia de pace la cea de razboi?
Cine se face vinovat de faptul ca nu avem o doctrina, o conceptie nationala privitor la aparare si siguranta nationala? Ce face Base si CSAT-ul in aceasta directie?
Credeti ca daca facem parte din OTAN, suntem in siguranta? In caz de un conflict o sa fim dependenti de altii. Va-ti gindit, daca ursul de la Rasarit se face ca stranuta spre Vest, asa un pic, cam ce reactii vom avea si sentimente ne-ar cuprinde pe fiecare? Si daca ne taie gazul, este suficient sa dam in bilbiiala.
Dece astia ne mint cu lunile? Vladescu a dat cartile pe fata, sau vrea sa paraseasca corabia?
Aveti incredere in clasa politica? Ponta nu mai spune nimic despre situatia financiara a partidului. Antonescu este doar cu verbul in gura, independentii sunt dependenti, UDMR-ul si-a atins scopul si inca mai are.
Unde sunt banii, centura de siguranta este cumva cureaua lata, ce popor eram odata?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 10:42

De la: Nero_reloaded, la data 2010-06-01 23:06:30
De la: gabigabi, la data 2010-06-01 20:15:56Noi le platim Mytcore, noi, poporul roman ! ti-am citat acea postare ca poate intelegi ca NU AVEM NICI-O PUTERE - N-AM AVUT NICIODATA, DOAR ILUZIA EI , asta-i Adevarul gol-golut ! toti cei care ne conduc au un singur tzel : propriul buzunar si bunastare ! doar voi, portocalii credeti ca Basescu este cel mai mare bine ce i s-a intimplat RO de 20 ani....un bine cu ochii scosi si capul spart ! noi am vazut ca nu-i asa, ca-i o catastrofa ! voi, in incapatinarea si nebunia voastra ne-ati pecetluit soarta , realegindu-l mai pe bune sau mai prin RAPT ! nu stiu de ce era in stare Iohannis in postura de premier, dar stiam deja ce-i poate pielea Jupinului cu setea lui de putere ,cu tot ! realitatea este ca 45 % din populatia tarii traieste la sat ; o populatie saraca, fara prea multa carte, fara vreo meserie si daca au, nu au unde s-o practice ; agricultura de subexistenta face si ea ce poate, iar marea Agricultura este la pamint ....Economia, la fel si muncitorii ei sunt in marea lor majoritate , someri ! pensionarii sunt terminati, iar tineretul NU ARE LOCURI DE MUNCA ! de 1,5 ani ,acest guvern si acest presedinte NU AU FACUT NIMIC din tot ce-au promis in campania electorala si NE-AU MINTIT CU NERUSINARE ,doar ptr. a ajunge ,sau ramine, la ciolan ....altfel, de ce s-ar fi batut pe viata si pe moarte ptr. a nu pleca de linga el ?! nicind in vreme de pace si intr-un regim democratic , presedintele tarii si guvernul, n-a declarat Razboi lde exterminare locuitorilor ei cei mai putin favorizati de soarta ! impotriva Cancerului RO !

Auzi tu dragã marionetã de antenã , lasã dracului raptul ºi zii , câte Guverne , pânã la Boc te-au minþit ???
Pe urmã dezvoltãm !
Nu te-a minþit nimeni de astã datã !! Tu de botã ce eºti, care ai pus botul la smântâna Anteneascã ºi irealitateascã ,nu mai ºti pe ce lume eºti ºi nici cum te cheamã cu bolintinu'-n mânuþã ....Dãºteapto !

Tu ºti numai ce zic ãia , adicã o rãstãlmãcire a rãstãlmãcirii ... de dragul expunerii frustrãrilor pierderii alegerilor , de cãtre ilustrul ºef de campanie , Ponta !!...

din doua, una : ori esti prost, ori ticalos !

P. S ti-am mai spus o data : sa ziceti bogdaproste ca exista A3 si realitateatv. pe post de supapa de refulare a nemultumirilor lor ....ca de n-ar fi, oamenii ar navali peste voi si v-ar da cu cracii-n sus !
P.S.2 cu cit va ardem noi cu Adevarul, cu atit deveniti voi mai violenti ! P.S.3 unde va veti ascunde sobolanilor de furia celor batjocoriti de voi ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 10:54

De la: click_cont, la data 2010-06-02 00:18:06
De la: vaneamarin, la data 2010-06-01 11:31:01
De la: click_cont, la data 2010-06-01 11:22:20

Ca intodeaina singurul lucru care iti face o deosebita placere este sa interpretezi cum iti vine tie bine postarile altora.
Da, bugetarii mei sunt onesti, chiar daca nu le comvine faptul ca li se taie din salarii NU VOR SA DISTRUGA ROMANIA SI NU VOR SA VA DEA VOUA O MANA DE AJUTOR PENTRU ASTA. Bugetarii mei sunt constienti ca tara are nevoie de sustinere, nu sunt negativisti, stiu sa faca sacrificii din putinul lor si au ales calea prin care macar tinerii acestei tari sa nu fie impiedicati de voi sa-si urmeze drumul in viata. Tara nu trebuie distrusa prin orice mijloace Vaniusca! Daca ai chef sa distrugi ceva dute si distruge-o pe Mata Rusia!

Click ,bugetarii tai ar accepta si sa moara de foame,important este Base sa fie la putere.Hai te pup,esti haioasa foc. .

PS:Da,da,stiu...Sunt comunist rus si vreau sa distrug Romania atacand Marele Carmaci, pe care pana si bugetarii tai oropsiti il sustin, constienti ca fara el ,Romania s-ar distruge .

Pana una alta fluieri a paguba! Succes!

deci : NU te-ai prins ca face glumite cu tine ......normal !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:26

De la: mytcor, la data 2010-06-02 00:47:47

Dar fie ...

mytcor

9596 mesaje
Postat pe: 2 Decembrie 2008, ora 18:00

Am postat programul PDL
Nimeni, dar absolut nimeni, nu a dorit a discuta pe marginea programului politic in schimb , toata lumea de pe forum pun tunurile pe T. Basescu.
Mai sa fie-mi spun, hai sa vad ce pete negre gasesc despre T. Basescu
Postez tot ce gasesg negativ la adresa presedintelui.
Se declanseaza si atacul Panzerelor
Cu toate ca am subliniat subiectivismul surselor de informare cat si scepticismul meu referitor la cele postate ca retrospectiva tenebroasa descoperita-n CV-ul presedintelui, ...stupoare !...mai nimeni nu infirma , dimpotriva , sunt repostate de catre diferiti forumisti. mai mult sunt adaugate altele de prin J.National ziar caruia nu-i acord nici un fel de credibilitate, (poate doar in zona anunturilor mortuare)
Cine sunt cei ce-l aparau pe presedinte?...cred ca ne sunt suficiente degetele unei singure maini printre care cel mai fervent era "S" de la Silviu (acum, Atotputernicul )
Am postat petele ROSII din CV-ul lui A. Nastase.
Forumisti ce-au facut????....au tacut !...

@ gabigabi , stimata D-na G. ...cred c-ar trebuii sa renuntam a mai plimba pisica moarta din poarta-n poarta !..s-asa , ce urmeaza nu va fi usor pentru nimeni, si nimeni nu va fi crutat intr-un fel sau altul.

Fereasca-i D-zeu ca acea fetita nascuta-n timpul "revolutiei din Dec "89 " ( Victoria o botezase-ra ), si toata generatia ei, sa n-aiba un trai decent,un loc de munca sau o oportunitate si-un cadru economico-financiar prietenos in vederea asigurarii unui trai decent si onest.
Atunci aveti sa vedeti ce n-ati vazut si-o sa traiti vremurile pe care nici macar nu le-ati imaginat vr-odata. Capetele politicienilor in par la recuoastere si resturile, hoiturile la gunoi.

Suze D-na G. aveti iluzia simpatiilor PNL-iste, actualii PNL-isti sunt cei infiltrati de catre I/Iliescu in adevaratul PNL, ei sunt cei care in frunte cu Patriciu, Tariceanu, && Au ciuntit adevaratul PNL si-au format acel PNL-AT, d-aia se-nteleg atat de bine cu PDSR.
Stia el Cervenii ce stia, fie-i tarana usoara !..
Sunt liberali vopsiti, distinsa D-na G. lasati-i dracului ca-s vai de capul lor , habar nu au ce-i aia doctrina , ideologie liberala, neo-liberala etc, etc...

Aveti grja de Patriciu, are sa-l impinga dracu sa calce pe vre-o Duda d-aiia infiltrata pe la C.R.R.

Astazi ma simt penibil , pe masa am un desert foarte dulce dar in gura am un gust amar pentru ca la 90 de ani de la marea unire si dupa aproape 20 de ani de neocomunism romanii au votat , mai bine spus , n-au prea votat cei ce trebuiau cu adevarat sa-si exprime votul lor.
Nu stiu, nu inteleg, in locul exprimarii optiunii politice prin vot, cetatenii romani din mediul urban, intelectualii, patronii, clasa de mijloc, cei ce-si practica profesii liberale, n-au mers la vot.
Au lasat a vota pe cei din mediul rural, pe cei ce-si vand votul pentru te miri ce, pe cei trecuti bine de varsta a dou-a, pe cei ce se stiu destul de bine a fi intr-un mediu social extrem din punct de vedere educational si economic.
Ei ..au decis pentru voi !.. ca dupa aproape 20 de ani de conducere neocomunisto-securista tot PSD in alianta cu PC merita sa castige alegerile.
Pentru Ei n-au contat scandalurile politice, dosarele penale ale candidatilor, coruptia ridicata la nivel de stat, minciunile electorale acelesi ca de fiecare data, devalizarile bancare de pe timpul guv. Vacaroiu ( atunci cand Ro. a fost la un pas de a fi in incetare de plati ), au uitat regizorii insangeratului Dec. "89, au uitat mineriadele, au uitat infiintarea partidelor politice la caterinca gen PDAR, au uitat cum au fost distruse partidele istorice ( PNT si PNL)...
Ei au uitat transformarea industriei romanesti intr-un morman de fier vechi, au uitat distrugerea agriculturii , a sistemelor de irigatii, a zootehniei si a marilor complexe avicole,. & & & & & & &
Ei , cei cu 10 clase, taranii flamanzi si obiditi de secole ce tresar la stridenta vocala a vr-unui primar, Ei, cei trecuti bine de varsta a-doua, au votat PSD.
Sunteti siguri ca nu-i un cosmar ?... va vine sa credeti ?...
Ei au votat PSD+PC. voi cei care n-ati catadixit a va prezenta la vot, aveti sa suportati inca 4 ani pecinginea rosie.timp in care-si vor aduce si odraslele pentru a le continua opera.
Mie unul nu prea !...pentru ca am sufletul greu si amaraciune-n gura imi da tarcoale-un gand; sa merg acasa, sa-mi aduc familia inclusiv pe mama si sa raman aici definitiv.
Pentru ce sa ma-ntrorc?..sa-mi confirm faptul ca Romania a devenit tara coruptilor, paradisul hotiilor de tot felul, a spagarilor tupeisti, a nepotismelor si pilosilor de tot felul, a fanariotilor si-a parvenitilor, ?????
Se mai poate trai corect si cinstit in Ro ?..s-a trait asa vr-odata ?..

Multumesc de aducere aminte, mytcore ! ei, iata ca acum putem face o analiza a aceea ce s-a intimplat de atunci incoace si ce vedem ? ca, PSD.ul, desi a cistigat alegerile din 2008 , Bas' a manevrat cum stie el ( ca si-n 2004,de fapt ) si printr-un artificiu si-a impus PDL.ul ca fiind cistigatorul alegerilor.....buuun ! care va sa zica , a IESIT PE INIMA TA ! ca atare, Bas' l-a impus ca premier pe Boc, iar PSD.ul a cam ramas cu buza umflata ,iar in sept. s-a retras de tot de la guvernare, intrucit s-a facut tot posibilul sa se sparga acea alianta ! intrebare : A FACUT BASESCU si PDL.ul TOT ce trebuia ca RO sa NU CAPOTEZE ? adica, tu, un oarescine ( ma rog ! ) ne avertizezi de ce va sa vina si peste noi si Basescu si Boc nu stiau ? nu stiau sau venind alegerile prezidentiale, Nu voiau sa stim si noi si AU MINTIT ! AU MINTIT !
asadar : daca prin actiunile lor au pus in primejdie Securitatea RO , ce-ar trebui sa le facem noi, vinovatii fara vina ?! putem da in judecata acest presedinte si guvern ptr. rele tratamente ? ptr. inselarea cu buna stiinta a cetatenilor , ptr. cistigarea de benificii personale ?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 11:39

aaaaa, am uitat sa te-ntreb inca ceva : deoarece s-a reales dl. Basescu si PDL. ul , asa cum ti-ai dorit , ca numai ei puteau sa ne salveze si sa ne fie bine , te-ai intors acasa, ?! Ro a redevenit tara cinstitilor, nepotisme nu mai sunt, bugetul nu mai e sifonat de clientii portocalii , curge lapte si miere ....te-ai intors acasa ca se bucuri de acest bine ?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:13

Da broscuto, numai timp, dar si pe asta tot rosiaticii l-au furat![/quote]

"Broscuto" ? ?? De unde atata dragalasenie cu "dusmanul de clasa" ??? [/quote]

Sa zicem ca imi plac animalele, desi nu ma dau in vant dupa broscute.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:28

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:35

AU INCEPUT EMIGRARILE DIN PDL !
S.O.S SE DEZINTEGREAZA PDL ! CE MA FAC CU DATORIA DE 3 MILIOANE DE EURO LA BANCA,DACA MOARE PDL ul ?

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Fosta membra 9am.ro

5843 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:37

De la: click_cont, la data 2010-06-02 12:13:38

"Broscuto" ? ?? De unde atata dragalasenie cu "dusmanul de clasa" ??? [/quote]

Sa zicem ca imi plac animalele, desi nu ma dau in vant dupa broscute.[/quote]
Le gasesti prin balti!

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:42

Haolue Eleno si eu am datorii la banca !

Fosta membra 9am.ro

8928 mesaje
Postat pe: 2 Iunie 2010, ora 12:47

De la: BASELEANA, la data 2010-06-02 12:35:21AU INCEPUT EMIGRARILE DIN PDL !
S.O.S SE DEZINTEGREAZA PDL ! CE MA FAC CU DATORIA DE 3 MILIOANE DE EURO LA BANCA,DACA MOARE PDL ul ?
Simplu, ce fac toti marii datornici... n-o platesti ! Doar esti fata isteata ,ai garantat cu ceva ,,neimportant' si nesemnificativ pentru acea suma....

Pagini: << 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: