back to top ∧

Info
x
info
 
 
OK


 
Info
x
info
 
 
 


Basescu

 


 
Pagini: << 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 >> Sari la pagina:
 
TRAIENEL

52 mesaje
Membru din: 11/09/2009
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 16:28

avelo bahtalo blackule si cifra ! nu fiti suparati pe mine ca m-am dat cu tigani , ce nu face omu ptr inca un mandat ... prima data a fost cu stolo , stolo , acum cu tiganii. vedeti cum ma aparati de astia care s-au prins de miscare ca nu va lasa tata , un oscior de ros va dau si voua ca nu cred ca aveti pretentie la ciolane mai mari . HAULES BAULES ! HAAAAAA, HAAAAAA, HAAAAAAAA !


Fosta membra 9am.ro

549 mesaje
Membru din: 11/09/2009
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 16:52

Traienele, asculta tu la mine,
te-ai tiganit de tot, esti prost!
Vorbesc, desigur, cu cel care posteaza asemenea stropseli si tiganisme vulkgare.


super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 19:18

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-15 09:26:07L-am vazut aseara la Realitatea tv, pe Marian Milut de la PNTCD, si mi-a lasat o impresie tare buna!

As vrea mai multi oameni ca el in politica romaneasca (desi nu stiu cat e de atasat doctrinei taraniste).




In prima faza si mie mi-a lasat o impresie buna. Asta se intampla cam pe anul trecut. Intre timp m-am lamurit si il percep ca pe un laudaros libidinos. Cat despre "traseul sau porniind de la "epoca de aur" nu se stie prea mult si nici nu o sa se stie ca nu e un pion atat de important pe cat se considera. Aparentele inseala enorm. Eu am patit-o personal cu persoane a caror masca afisata este impecabila, distinsa, cultivata. Nici nu va puteti cat poate ascunde o astfel de masca. Cel mai periculos e ca figura le iese perfect si ai putea fi considerat nebun daca sustii contrariul.


All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 21:12

2009 Editia Scrisa SEP
15
Onoarea pierdutã a Realitãþii TV
Armand Gosu Editorial
P
ostul patronat de Sorin Ovidiu Vântu a descoperit principiile jurnalistice.

Dacã frumoasa din pãdurea adormitã s-a trezit dând cu ochii de un prinþ frumos, Realitatea TV s-a deºteptat cu un set de principii jurnalistice, la fel de frumoase, în braþe. Neºtiind ce sã facã cu ele, le-a afiºat cu literã de-o ºchioapã pe ecranele televizoarelor. Le-a pus acolo pentru telespectatori, dintre care vor fi poate câþiva naivi care sã creadã în schimbarea la faþã a canalului de ºtiri patronat de Sorin Ovidiu Vântu. Faptul cã renunþã la atacurile monomaniacale la adresa preºedintelui Bãsescu, cã-ºi va selecta mai atent invitaþii sau cã a redus din listele de indezirabili pe post nu va transforma Realitatea TV într-o veritabilã televiziune de ºtiri. Îi poate da însã aparenþã de credibilitate.

De ce era nevoie de aceastã operaþiune? Pe de o parte, pentru cã, în ultimele luni, Realitatea TV a pierdut mult din audienþã.

Iar audienþa se reflectã în încasãrile de publicitate ºi, implicit, în profitul companiei. Or, aºa cum o aratã cifrele, pierderile întregului trust au fost, în 2008, de 25 de milioane de euro, iar patronul Vântu estimeazã cam tot pe atâta în 2009. Deci, postul de televiziune încearcã sã-ºi readucã înapoi telespectatorii, promiþându-le cã, de acum încolo, jurnaliºtii vor face jurnalism, nu propagandã. Cum a fost susþinutã de fapte declaraþia de intenþie s-a vãzut chiar a doua zi, în dezbaterea (Jurnaliºti ºi analiºti) moderatã de Mihai Tatulici sau în voluptatea relatãrii „incidentelor“ de importanþã naþionala de la Þebea.

În decizia de schimbare la faþã a RTV a contat, mai mult ca sigur, ºi raportul Oxford Analytica, de care se va þine, de acum înainte, cont în toate monitorizãrile internaþionale, chiar dacã documentul a fost desfiinþat prompt de angajaþii trustului.

Spre deosebire de Dan Voiculescu, primitiv dar consecvent în obsesiva sa agendã anti-Bãsescu, transpusã în viaþã de Antene, Sorin Ovidiu Vântu a fost, pânã la un punct, mai abil, mai expert în jocul la douã capete ºi în foloasele ce decurg din el. În ultimii 2 ani, SOV a renunþat la aceste sofisticãrii, poate pentru cã, aºa cum spunea fostul sãu angajat Andrei Gheorghe, nu ºtie televiziune. Ca sã facã faþã „concurenþei“ în bãtãlia pentru rating cu Antenele, produsele Realitatea TV au cãpãtat tuºe groase, tot mai „populare“, deseori fãrã nicio legãturã cu jurnalismul ºi, prin urmare, cu telespectatorii.

Faptul cã SOV, la sugestia noilor sãi directori, declamã revenirea la standardele jurnalistice este insuficient, pentru cã deprinderile „anteniste“ sunt deja înrãdãcinate mult prea adânc în comportamentul majoritãþii „vedetelor“ postului, de la atitudinea þâfnoasã faþã de invitaþi, pânã la tratarea (ne)profesionistã a subiectelor.

Lãsând însã la o parte demersul de acum al Realitãþii, care va cãpãta un rãspuns în evoluþia din perioada de campanie, se ridicã întrebarea dacã postul are vreo ºansã sã se transforme într-o televiziune comercialã de ºtiri care sã trãiascã din ce încaseazã.

Poate sã facã acest lucru? Nu cred, pentru cã în nicio þarã din jurul României nu existã o astfel de televiziune cu ºtiri ºi talk-show-uri de dimineaþa ºi pânã seara. Da, funcþioneazã canale de ºtiri în þãri ieºite din comunism odatã cu România, dar ele sunt publice, nu comerciale. Dacã Polonia sau Cehia, ale cãror performanþe economice sunt superioare României, nu au o piaþã de publicitate suficient de puternicã încât sã susþinã financiar o televiziune comercialã de ºtiri, cu atât mai puþin acest lucru este posibil în România.

Problema canalelor de ºtiri de la noi este cã ele au fost concepute din start ca mãciuci de utilizat în lupta politicã, ca instrumente de pus guverne sau oameni în guvern, ca pârghii de presiune pentru a obþine fie numirea într-un post strategic a unui apropiat, fie un contract, fie o reeºalonare ori o returnare de TVA. Programul acestor televiziuni, adesea reuºit, este sã stabileascã agenda publicã a unei þãri întregi. Numai cã, la 20 de ani de la revoluþia televizatã, românii ºi-au format anticorpi la manipulare.

Cel puþin la cea grosolanã practicatã, în ultimele luni, de cãtre televiziunile de ºtiri. Când se vor convinge cã nu-ºi mai pot atinge obiectivele politice prin canale de ºtiri, proprietarii lor nu vor avea altceva de fãcut decât sã le vândã ori sã le desfiinþeze. //


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 21:27

De la: TRAIENEL, la data 2009-09-16 16:28:03avelo bahtalo blackule si cifra ! nu fiti suparati pe mine ca m-am dat cu tigani , ce nu face omu ptr inca un mandat ... prima data a fost cu stolo , stolo , acum cu tiganii. vedeti cum ma aparati de astia care s-au prins de miscare ca nu va lasa tata , un oscior de ros va dau si voua ca nu cred ca aveti pretentie la ciolane mai mari . HAULES BAULES ! HAAAAAA, HAAAAAA, HAAAAAAAA !


Din pacate asta este nivelul vostru!
Incercati sa fiti "shukari" pentru ca atit va duce capul! O natie de papagali, asta va doriti voi sa fiti! Copiati toate comportamentele alterate ale minoritarilor! Va puneti lanturi de caine la gat, va expuneti burtile de magraoni si urlati din adincul bojocilor despre valoarea, banii, dusmanii si femeile voastre, desi acasa stati la confort 2, sunteti in urma cu intretinerea iar nevestele vi se trec, de grija zilei de maine! Dar sunteti shmekeri cind dati sonorul la maxim si va sar tablele de pe Dacii in ritm de manele! Din asemenea mocirla, va ridicati apoi si injurati politicienii ca va trag tepe! Pai din kkt nu or sa rasara niciodata trandafiri! Nu veti avea altfel de politicieni, mai buni decit sunteti voi!
Ce e trist, e ca sunteti multi ai dreaq!


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 21:43

SENATUL EVZ: Este Traian Bãsescu un scelerat?




Horia-Roman Patapievici
Joi, 10 Septembrie 2009


Horia-Roman Patapievici: „Singurul cetãþean român cãruia i se refuzã prezumþia de nevinovãþie ºi pentru care funcþioneazã în mod sistematic prezumþia de criminalitate este ºeful statului”.

Întâmplarea de alaltãieri de la Sala Palatului ne aratã unde am ajuns. Anunþul fãcut de ministrul culturii, dupã concertul dirijat de Maxim Vengerov, cã preºedintele îl decoreazã pe artist, a stârnit huiduielile unei pãrþi a sãlii. ªi Toader Paleologu, ºi Maxim Vengerov au trãit momente penibile.

Ce a înþeles Vengerov când, dupã ovaþionarea lui de cãtre public, la anunþul onorãrii lui de cãtre ºeful statului cu o înaltã distincþie româneascã, a primit huiduieli în loc de aplauze? Dupã gestul de a sãruta decoraþia, pe care l-a fãcut când a revenit în scenã, a înþeles exact ce trebuia: cã huiduielile erau pentru preºedinte, nu pentru el.

Douã lucruri trebuie imediat remarcate. Publicul de concert simfonic nu este publicul de stadion de fotbal. Cine se hotãrãºte sã huiduiascã într-o atmosferã de Ateneu, acela îºi învinge douã inhibiþii: prima, cã aºa ceva nu se face acolo; a doua, cã se va face de râs.

Ei bine, melomanii bucureºteni ºi-au învins ambele inhibiþii, acceptând ºi sã fie neciopliþi, ºi sã jigneascã sensibilitatea unui artist care nu a fãcut decât sã le facã cel mai pur dar - al muzicii. Au trecut peste onoarea care îi fusese acordatã muzicianului, pentru a-l putea dezonora, în stil golãnesc, pe cel care o acordase.

Au vrut sã strige în gura mare cã îl detestã pe Traian Bãsescu. Într-un singur caz reacþia lor ar fi fost justificatã: dacã ºeful statului ar fi fost un scelerat. Este Traian Bãsescu un scelerat? Unii au ajuns sã creadã cã da, spre stupoarea altora, care nu vãd deloc acest lucru. Oare am înnebunit cu toþii? Ce separã aceste percepþii, nu doar divergente, dar opuse în chip monstruos, atât pentru bunul-simþ, cât ºi pentru raþiune? Cine a înnebunit? În abisul acestei divergenþe stã ziditã cheia înþelegerii (ºi deblocãrii) situaþiei în care am ajuns.

Pentru a gãsi rãspuns la întrebarea „Este Traian Bãsescu un scelerat?” existã o cale simplã: faptele. Nu este însã, din pãcate, ºi o cale sigurã, pentru cã faptele, la noi, nu mai ajung singure la inteligenþã, ci numai însoþite de interpretãrile lor. Iar interpretãrile, la noi, bat faptele: le sufocã, le îneacã ºi, în cele din urmã, le îngroapã.

Dar când e vorba de fapte gravisime, singurele care pot justifica raþional înverºunarea cu care e tratat Traian Bãsescu, tot ar trebui sã fie simplu. Faptele grave, tocmai pentru cã sunt grave, sunt recunoscute imediat de toatã lumea. Crima, de pildã. Violul. Or, nu existã nici o faptã gravisimã care sã îi poatã fi imputatã lui Traian Bãsescu.

A fãcut uneori gafe, a fost poate inabil, a ratat anumite ocazii, a fost în unele situaþii inadecvat. De acord. Dar suntem în zona venialului, nu a pãcatelor împotriva Sfântului Duh! Bineînþeles cã faptele lui Traian Bãsescu, ca preºedinte, trebuie continuu scrutate ºi evaluate critic - nici o îngãduinþã faþã de oamenii care au puterea de a ne schimba vieþile fãrã consimþãmântul nostru. Dar nu asta se întâmplã!

Lui Traian Bãsescu nu i se aplicã judecata criticã, i se cautã cu îndârjire încadrarea penalã. Singurul cetãþean român cãruia i se refuzã prezumþia de nevinovãþie ºi pentru care funcþioneazã în mod sistematic prezumþia de criminalitate este ºeful statului.

Avem, prin urmare, acest paradox: existã un consens asupra sceleratului, în absenþa unui consens asupra faptelor scelerate. Ceea ce înseamnã cã mai întâi a fost fabricatã eticheta de scelerat ºi abia apoi a început cãutarea faptelor scelerate. Avem un condamnat cãruia i se cautã cu frenezie motivele condamnãrii.

Înainte de a fi clar de ce e condamnat, e foarte clar cã meritã condamnat. Or, niciun om raþional ºi onest nu poate accepta aceastã situaþie. Ca sã o accepte, trebuie ceva sã îl forþeze sã o facã. Ce? Forþa unui sentiment copleºitor, capabil sã ºteargã graniþele dintre noþiuni ºi sã astupe golurile din raþionamente. Acest sentiment este ura.

Pentru a putea fi considerat criminal în absenþa crimelor, Bãsescu trebuia urât pentru cã e Bãsescu (adicã grosolan, necioplit, lipsit de maniere). Intensitatea urii faþã de fãptaº a fost chematã sã acopere lipsa gravitãþii faptelor care i se imputã. Astfel cã, dacã pentru ura cu care este vânat ºi batjocorit nu existã nici o justificare raþionalã în fapte, existã totuºi una, în mecanismele psihologice.

Ca sã ne împiedicãm sã vedem cã nu avem dreptate, urâm. E un mecanism psihologic simplu ºi universal. Nu mai conteazã faptele: ura le poate justifica ºi absenþa, când nu existã nimic în favoarea noastrã, ºi mãrturia, atunci când ne sunt împotrivã.

Declanºarea acestui mecanism psihologic în minþile oamenilor a fost isprava televiziunilor zise de ºtiri ºi a presei scrise, pe care interesele mogulilor le-au transformat în instrumente de exterminare publicã a adversarilor. Activarea cu succes a acestui mecanism psihologic este demonstratã de huiduielile pe care le-am putut auzi la Sala Palatului.

Ura a trecut în faþa raþiunii ºi a obnubilat buna creºtere. Cine a câºtigat? Numai instigatorii. Instigaþii sunt ºi ei victime, ale manipulãrii psihologice. Cãci, dacã analiza mea este corectã, nu publicul este cel care, de fapt, urãºte, ci mecanismul psihologic de care am vorbit mai sus urãºte în el, în locul lui. Nu este o reacþie a oamenilor, este un rãspuns orb al mecanismului.

Marele ºi nimicitorul triumf al spãlãrii pe creier anti-Bãsescu, care îºi aratã acum roadele, constã în faptul cã oamenii care îl detestã fãrã a putea indica vreun motiv plauzibil al urii lor reacþioneazã la stimulii programaþi ai televiziunilor ca niºte mecanisme pavloviene. De aici lipsa de atenþie faþã de context, de aici indiferenþa la uzanþe, de aici insensibilitatea la exagerãri ºi la depãºirea limitelor. Tot de aici lipsa dubiilor, uniformitatea, precum ºi forþa reacþiilor.



Fosta membra 9am.ro

5243 mesaje
Membru din: 11/08/2009
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 21:56

De la: horiaradu, la data 2009-09-15 14:59:31RASPUNS PENTRU DOMNUL KARPOV:

Gasesc drept foarte interesant punctul dumneavotra de vedere, deduc fara efort vechimea pe care o aveti pe acest forum, sunteti foarte bine informat si vigilent. Acum nu stiu daca trebuie sa cred sau nu scenariul cu clonele, cu utilizarea mai multor nume de catre aceeasi peresoana, ar avea intradevar nevoie de un vocabular dar si de o cultura deosebita pentru a face o astfel de actorie cat sa lase impresia ca este de fiecare data alt personaj prin cuvinte si mai ales stil si sa nu scaper din reflex anumite expresii care l-ar trada. Daca dumneavoastra reusiti acest lucru, asa cum vreti sa cred din mesajul de mai sus,
meritati toate felicitarile. Reusiti sa fiti un actor desavarsit pe forum, aveti probabil o pregatire deosebita, un bagaj de cunostinte de invidiat si va puteti schimba stl;istica si feri de reflexe si ticuri verbale.
De aceea nu pot sa cred ca este posibila o astfel de reprezentatie, cu dublu, ce zic eu, multiplu rol. Pe scena, in teatru mai merge, se respecta un text, se foloseste machiaz, travesti, dar aici nu sunt la indemana asemenea recuzite si prin simplul grai spontan - aceasta este cheia problemei, spontaneitatea,
nu cred ca cineva sa reuseasca rolul fara greseli de interpretare pe baza de improvizatie. As fi uluit sa mi se aduca dovezi ca se poate si are cineva aceasta genialitate artistica, in fond asta este, un talent total, un teatru sublim, postmodernist, in direct, in viu, pe scena vietii, in "fata" unor spectatori care nu isi dau seama ca sunt totodata si actori. Ma voi gandi foarte serios sa aprofundez aceasta tema a spectacolului dramaturgic postmodernist, din viitorul nu prea indepartat si sa scriu despre acest subiect. Poate chiar inspirandu-ma din concretul acestui forum, poate ma ajutati chiar sa inteleg mecanismul, sa cred ca se poate si ca se intampla. Ar fi un studiu deosebit de valoros si indraznet pentru mine, ca filolog si autor de multe note critice si eseuri, de articole despre teatrul in viata si viata in teatru.




Eu sunt relativ nou ,pe forum-din luna august -dar am remarcat din prima " anomaliile " ! Cand am facut referire la clone m-am gandit la gabi ,ea sufera de clonita si am tinut cont si de o postare ,a ta ,anterioara !



"" Karpoave,
nu te eschiva, vino de sari in ajutor, c altfel crede lumea ca tu esti eu si, al naiubii sa fiu daca imi convine macar si aluzia, dapai confuzia! "



Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Membru din: 23/08/2009
Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 22:20

De la: gabigabi, la data 2009-09-16 16:23:10
De la: black10131307, la data 2009-09-16 12:47:19
De la: gabigabi, la data 2009-09-16 11:16:37n-am auzit ce-a zis Avramescu aseara la realitateatv.,ptr.ca ma uitam pe A3....dar ce-a zis Cristoiu,am zis eu ceva mai sus : prin discursul de aseara ,Base' ne-a spus ca VA CANDIDA,intrucit n-are nici-un motiv sa fie nemultumit de cum decurg lucrurile sub atenta lui obladuire de presedinte jucator si, mai vrea o data ca mai sunt multe jucarii de asamblat !


Vezi mai Gabi, de-aia esti tu pornita impotriva lui Base, ca te-au manipulat mogulii prin mesaje subliminale sa te uititi numai la Latrina 3 si Irealitatea! Mai lasa-le soro, ca au dreptate cei de la OXAN! Daca inainte, in anii democratiei originale, presa era controlata de FSN si noi ne agitam prin Piata Universitatii pentru libertatea TVR-ului si oprirea cenzurii, astazi este cam acelasi lucru, ne-am cam intors de unde am plecat!
Mass-media este controlata intr-o proportie zdrobitoare de catre cativa potentati!
Voiculescu - Patriciu - Vantu, sunt cei care au ucis in ziua de astazi, meseria de jurnalist! Nu mai este cenzura statului, este cenzura celor cu bani, a patronilor care au orientat criticile intr-un singur sens!

Si din nou, ca pe timpuri, se ingesuie destui limacsi din presa sa le pupe picioarele mogulilor


ma jignesti daca tu crezi ca la cei 61 ani ai mei,mai trebuie sa-mi dea cineva indicatii cum sa gindesc ! si ti-am mai spus : l-am votat de 3 ori ! mi s-a rupt filmul atunci cind l-a plins pe dragul de Stolo ca, dupa citeva zile sa spuna senin ca acela nu-i bolnav....e doar santajabil ! MINCIUNA ,blackule, imi repugna mai mult decit orice si impresia ca ne crede prosti si poate spune orice ca inghitim pe nerasuflate, a devenit o certitudine : chiar ne crede prosti ! tu de cite ori te poti lasa inselat ? ce marja de suportabilitate ai ?




Omul cat traieste invata ! chiar si oamele si chiar daca au 61 de ani !
Am remarcat ca nu ai scapat de clonita ! Daca erai mai tanara ,cu cateva luni , iti dadeam niste sfaturi utile dar acum cred ca e prea tarziu ! E totusi o chestie interesanta ca te-ai trezit si nu il mai agreezi pe Basescu !
Nu te mai forta sa ma asemeni cu bebe Karpov ca te faci de ras si oricum nu o sa reusesti sa ma transformi in "transexuala" ,eu am alte "preocupari" .
Nu de alta dar il sperii pe Horica si isi ia lumea in cap !


NESIMTITUL

786 mesaje
Membru din: 3/11/2008
Oras: Cluj

Postat pe: 16 Septembrie 2009, ora 23:37

De la: Horus, la data 2009-09-16 22:20:27
De la: gabigabi, la data 2009-09-16 16:23:10
De la: black10131307, la data 2009-09-16 12:47:19
De la: gabigabi, la data 2009-09-16 11:16:37n-am auzit ce-a zis Avramescu aseara la realitateatv.,ptr.ca ma uitam pe A3....dar ce-a zis Cristoiu,am zis eu ceva mai sus : prin discursul de aseara ,Base' ne-a spus ca VA CANDIDA,intrucit n-are nici-un motiv sa fie nemultumit de cum decurg lucrurile sub atenta lui obladuire de presedinte jucator si, mai vrea o data ca mai sunt multe jucarii de asamblat !


Vezi mai Gabi, de-aia esti tu pornita impotriva lui Base, ca te-au manipulat mogulii prin mesaje subliminale sa te uititi numai la Latrina 3 si Irealitatea! Mai lasa-le soro, ca au dreptate cei de la OXAN! Daca inainte, in anii democratiei originale, presa era controlata de FSN si noi ne agitam prin Piata Universitatii pentru libertatea TVR-ului si oprirea cenzurii, astazi este cam acelasi lucru, ne-am cam intors de unde am plecat!
Mass-media este controlata intr-o proportie zdrobitoare de catre cativa potentati!
Voiculescu - Patriciu - Vantu, sunt cei care au ucis in ziua de astazi, meseria de jurnalist! Nu mai este cenzura statului, este cenzura celor cu bani, a patronilor care au orientat criticile intr-un singur sens!

Si din nou, ca pe timpuri, se ingesuie destui limacsi din presa sa le pupe picioarele mogulilor


ma jignesti daca tu crezi ca la cei 61 ani ai mei,mai trebuie sa-mi dea cineva indicatii cum sa gindesc ! si ti-am mai spus : l-am votat de 3 ori ! mi s-a rupt filmul atunci cind l-a plins pe dragul de Stolo ca, dupa citeva zile sa spuna senin ca acela nu-i bolnav....e doar santajabil ! MINCIUNA ,blackule, imi repugna mai mult decit orice si impresia ca ne crede prosti si poate spune orice ca inghitim pe nerasuflate, a devenit o certitudine : chiar ne crede prosti ! tu de cite ori te poti lasa inselat ? ce marja de suportabilitate ai ?




Omul cat traieste invata ! chiar si oamele o ia pe la spate si chiar daca au 61 de ani !
Am remarcat ca nu ai scapat de clonita ! Daca erai mai tanara ,cu cateva luni , iti dadeam niste sfaturi utile dar acum cred ca e prea tarziu ! E totusi o chestie interesanta ca te-ai trezit si nu il mai agreezi pe Basescu !
Nu te mai forta sa ma asemeni cu bebe Karpov ca te faci de ras si oricum nu o sa reusesti sa ma transformi in "transexuala" ,eu sint labagiu am alte "preocupari" .
Nu de alta dar il sperii pe Horica si isi ia lumea in cap !


Fosta membra 9am.ro

1171 mesaje
Membru din: 23/08/2009
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 00:00

De la: cifra66, la data 2009-09-16 23:37:38
De la: Horus, la data 2009-09-16 22:20:27
De la: gabigabi, la data 2009-09-16 16:23:10
De la: black10131307, la data 2009-09-16 12:47:19
De la: gabigabi, la data 2009-09-16 11:16:37n-am auzit ce-a zis Avramescu aseara la realitateatv.,ptr.ca ma uitam pe A3....dar ce-a zis Cristoiu,am zis eu ceva mai sus : prin discursul de aseara ,Base' ne-a spus ca VA CANDIDA,intrucit n-are nici-un motiv sa fie nemultumit de cum decurg lucrurile sub atenta lui obladuire de presedinte jucator si, mai vrea o data ca mai sunt multe jucarii de asamblat !




Vezi mai Gabi, de-aia esti tu pornita impotriva lui Base, ca te-au manipulat mogulii prin mesaje subliminale sa te uititi numai la Latrina 3 si Irealitatea! Mai lasa-le soro, ca au dreptate cei de la OXAN! Daca inainte, in anii democratiei originale, presa era controlata de FSN si noi ne agitam prin Piata Universitatii pentru libertatea TVR-ului si oprirea cenzurii, astazi este cam acelasi lucru, ne-am cam intors de unde am plecat!

Mass-media este controlata intr-o proportie zdrobitoare de catre cativa potentati!

Voiculescu - Patriciu - Vantu, sunt cei care au ucis in ziua de astazi, meseria de jurnalist! Nu mai este cenzura statului, este cenzura celor cu bani, a patronilor care au orientat criticile intr-un singur sens!



Si din nou, ca pe timpuri, se ingesuie destui limacsi din presa sa le pupe picioarele mogulilor




ma jignesti daca tu crezi ca la cei 61 ani ai mei,mai trebuie sa-mi dea cineva indicatii cum sa gindesc ! si ti-am mai spus : l-am votat de 3 ori ! mi s-a rupt filmul atunci cind l-a plins pe dragul de Stolo ca, dupa citeva zile sa spuna senin ca acela nu-i bolnav....e doar santajabil ! MINCIUNA ,blackule, imi repugna mai mult decit orice si impresia ca ne crede prosti si poate spune orice ca inghitim pe nerasuflate, a devenit o certitudine : chiar ne crede prosti ! tu de cite ori te poti lasa inselat ? ce marja de suportabilitate ai ?








Omul cat traieste invata ! chiar si oamele o ia pe la spate si chiar daca au 61 de ani !

Am remarcat ca nu ai scapat de clonita ! Daca erai mai tanara ,cu cateva luni , iti dadeam niste sfaturi utile dar acum cred ca e prea tarziu ! E totusi o chestie interesanta ca te-ai trezit si nu il mai agreezi pe Basescu !

Nu te mai forta sa ma asemeni cu bebe Karpov ca te faci de ras si oricum nu o sa reusesti sa ma transformi in "transexuala" ,eu sint labagiu am alte "preocupari" .

Nu de alta dar il sperii pe Horica si isi ia lumea in cap !








Daca mi-ai schimbat textul ce ar trebui sa inteleg ? Crezi ca gabi nu observa ca vrei sa iei premiul 1 !!

Adica vrei sa devii badaranul de topic ! Nu era nevoie sa te fortezi ,ti-am vazut avatarul si mi-am dat seama cat de mic esti ! Cred ca ai ceva cu femeile ,cred ca ti se trage de la micime ,banuiesc ca e ceva de genul la jumate decat media ,boc e jumate de om deci tu ai cel mult 7 cm ! Ar trebui sa-ti creezi un topic al tau unde sa-ti etalezi barbatia si sfertul de creier ,in seara asta ai postat din greseala in alta parte ,aici badaranii si cocalarii nu au ce cauta !





GISSELLA

57 mesaje
Membru din: 28/07/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 06:52

De la: super_green_frog, la data 2009-09-16 19:18:33
De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-09-15 09:26:07L-am vazut aseara la Realitatea tv, pe Marian Milut de la PNTCD, si mi-a lasat o impresie tare buna!
As vrea mai multi oameni ca el in politica romaneasca (desi nu stiu cat e de atasat doctrinei taraniste).


In prima faza si mie mi-a lasat o impresie buna. Asta se intampla cam pe anul trecut. Intre timp m-am lamurit si il percep ca pe un laudaros libidinos. Cat despre "traseul sau porniind de la "epoca de aur" nu se stie prea mult si nici nu o sa se stie ca nu e un pion atat de important pe cat se considera. Aparentele inseala enorm. Eu am patit-o personal cu persoane a caror masca afisata este impecabila, distinsa, cultivata. Nici nu va puteti cat poate ascunde o astfel de masca. Cel mai periculos e ca figura le iese perfect si ai putea fi considerat nebun daca sustii contrariul.
Este un prefacut,disperat dupa functie politica,tradeaza la prima ocazie


ctitorul

280 mesaje
Membru din: 25/05/2009
Oras: Craiova

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 07:11

De la: black10131307, la data 2009-09-16 21:27:53
De la: TRAIENEL, la data 2009-09-16 16:28:03avelo bahtalo blackule si cifra ! nu fiti suparati pe mine ca m-am dat cu tigani , ce nu face omu ptr inca un mandat ... prima data a fost cu stolo , stolo , acum cu tiganii. vedeti cum ma aparati de astia care s-au prins de miscare ca nu va lasa tata , un oscior de ros va dau si voua ca nu cred ca aveti pretentie la ciolane mai mari . HAULES BAULES ! HAAAAAA, HAAAAAA, HAAAAAAAA !


Din pacate asta este nivelul vostru!
Incercati sa fiti "shukari" pentru ca atit va duce capul! O natie de papagali, asta va doriti voi sa fiti! Copiati toate comportamentele alterate ale minoritarilor! Va puneti lanturi de caine la gat, va expuneti burtile de magraoni si urlati din adincul bojocilor despre valoarea, banii, dusmanii si femeile voastre, desi acasa stati la confort 2, sunteti in urma cu intretinerea iar nevestele vi se trec, de grija zilei de maine! Dar sunteti shmekeri cind dati sonorul la maxim si va sar tablele de pe Dacii in ritm de manele! Din asemenea mocirla, va ridicati apoi si injurati politicienii ca va trag tepe! Pai din kkt nu or sa rasara niciodata trandafiri! Nu veti avea altfel de politicieni, mai buni decit sunteti voi!
Ce e trist, e ca sunteti multi ai dreaq!

Fara patriotism si dragoste de tara ,se pierde identitatea nationala !


nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
vladidec

851 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 08:46

ASA ESTE....NU MAI FITI TIMIZI.....



PATRIOTISMUL SI DRAGOSTEA DE TARA AU DISPARUT DE MULT....si cel mai mult a disparut RESPECTUL....banu....banul....si iar banul......vom ramane la nivelul asta pana la sfarsitul Lumii


Astepti ca OAMENI MARI sa se nasca din partidele politice existente ? Daca nu, acorda-ne 2 minute din viata ta si vezi cum poti schimba totul ! >>www.plr.orgdominus.ro & www.orgdominus.ro
111dinu

1317 mesaje
Membru din: 26/07/2009
Oras: Timisoara

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 11:18

@black
Citez : " O natie de papagali, asta va doriti voi sa fiti! "

Dacã te-ai adresat membrilor democrat-liberali, ai nimerit-o la fix !


Nici clãtita cu brânzã nu se diferenþiazã de celelalte clãtite politice. Gãoaza este un desert prezidenþial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondã" ºi negru. Cine se scoalã "prea" de dimineaþã, rãmâne cu "noaptea în cap".
9am16526

60 mesaje
Membru din: 20/03/2009
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 11:22

Fratilor! S-au scris 180 de pagini ce cuprind probabil mii de postari. N-ati ajuns la nici o concluzie?
Nu puteti sa trageti linie si sa acceptati adevarul?
Ce este asa de greu de inteles?
ROMAN sau ROMANI nu mai este o denumire a unei natiuni.
ROMAN sau ROMANI este deja un CALIFICATIV.
Exemplu de calificative. bun-rau ,frumos-urat ,.prost- destept
Din pacate calificativul ROMAN sau ROMANI este un calificativ prost.
Acest calificativ insumeaza tot ce este mai prost :hot,turnator,las,cersetor, milog, salbatic .fiinta fara coloana fertebrala,fiinta dotata cu creer dar care nu si-l foloseste decat pentru a se autodistruge,etc)
Imi pare rau ca v-am spus adevarul in fata.


Fosta membra 9am.ro

1 mesaj
Membru din: 11/08/2009
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 11:42

PSD+PDL = FSN , asta nu-ti spune nimic ? Il vrei pe Basescu , ine te opreste sa-l votezi ? Te-ae saturat de Nastase si PSD......atunci poate ca este mai bine cu Doru Murdaru, Haplea in Chiloti si Bercea Mondialu. Ce parere ai de favoritul tau care ii face pe toti Gaozari, Tigani imputiti .....si pe urma se duce la petreceril;e tiganilor si interlopilor.......Daca asta vrei voteaza-l pe Basescu


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 11:52

De la: 111dinu, la data 2009-09-17 11:18:47@black
Citez : " O natie de papagali, asta va doriti voi sa fiti! "

Dacã te-ai adresat membrilor democrat-liberali, ai nimerit-o la fix !


Te-a deranjat ce am scris? Oi fi tigan sau iubitor de tigan?
In cazul asta sate ia !
Tot handicapat ai ramas!


Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Membru din: 23/06/2009
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 11:58

De la: danconws, la data 2009-09-17 11:42:19PSD+PDL = FSN , asta nu-ti spune nimic ? Il vrei pe Basescu , ine te opreste sa-l votezi ? Te-ae saturat de Nastase si PSD......atunci poate ca este mai bine cu Doru Murdaru, Haplea in Chiloti si Bercea Mondialu. Ce parere ai de favoritul tau care ii face pe toti Gaozari, Tigani imputiti .....si pe urma se duce la petreceril;e tiganilor si interlopilor.......Daca asta vrei voteaza-l pe Basescu


PNL+PSD=LOVE (sau LOVELE?)

Asa e mai bine?

Daca e presedintele tuturor romanilor, iar tiganilor inca nu le-a fost retrasa cetatenia romana, asta e, este si presedintele tiganilor!


TRAIENEL

52 mesaje
Membru din: 11/09/2009
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 15:25

De la: black10131307, la data 2009-09-16 21:27:53
De la: TRAIENEL, la data 2009-09-16 16:28:03avelo bahtalo blackule si cifra ! nu fiti suparati pe mine ca m-am dat cu tigani , ce nu face omu ptr inca un mandat ... prima data a fost cu stolo , stolo , acum cu tiganii. vedeti cum ma aparati de astia care s-au prins de miscare ca nu va lasa tata , un oscior de ros va dau si voua ca nu cred ca aveti pretentie la ciolane mai mari . HAULES BAULES ! HAAAAAA, HAAAAAA, HAAAAAAAA !




Din pacate asta este nivelul vostru!

Incercati sa fiti "shukari" pentru ca atit va duce capul! O natie de papagali, asta va doriti voi sa fiti! Copiati toate comportamentele alterate ale minoritarilor! Va puneti lanturi de caine la gat, va expuneti burtile de magraoni si urlati din adincul bojocilor despre valoarea, banii, dusmanii si femeile voastre, desi acasa stati la confort 2, sunteti in urma cu intretinerea iar nevestele vi se trec, de grija zilei de maine! Dar sunteti shmekeri cind dati sonorul la maxim si va sar tablele de pe Dacii in ritm de manele! Din asemenea mocirla, va ridicati apoi si injurati politicienii ca va trag tepe! Pai din kkt nu or sa rasara niciodata trandafiri! Nu veti avea altfel de politicieni, mai buni decit sunteti voi!

Ce e trist, e ca sunteti multi ai dreaq!




avelo bahtalo blackule si cifra ! pai io sunt traian frate dar m-am tziganit la valcea tzi-am zis ca m-am dat cu ei ptr inca un mandat . itzi dai seama daca vin totzi tziganii la vot si voteaza - ies din prima . eu sunt seful tau uita-te bine la poza ! zici ca ei au dacii !!! mertzane frate! q 7, x 6 , a 8 etc . isi permiteau altfel sa ii dea mariei ditamai lantu' ! ai vazut ca am stat cu majestatea sa la masa ! te rog nu fii suparat pe mine ptr asta - ca doar ti-am promis un oscior de ros. mai bine vezi cum ii compromiti pe mogulii aia de scriu impotriva mea. pe presa aia ticalosita de moare de grija mea. daca as putea l-as clona pe radu moraru si pe patapievici si i-asi trimite in toata presa din romania ! iti dai seama ce "shukar" are sa fie , ca pe vremea lui ceausescu ! toti imi vor ridica osanale !pot sa fac eu mii de bai de multime ,cand apare badea , ciutacu , gadea si stan ala cu calculatoru' mi-au anihilat toate baile de multime. vezi pe partea asta trebuie lucrat si tu ci cifra. dati citate din patapievici din radu moraru , compuneti poezii dedicate mie etc numai sa mai ies odata . s-au prin astia ca eu fac campanie pe banii tarii adica sunt si presedinte si fac si bai de multime si nu oricum ci cu elicopterul prezidential - ca asta cu soselele e vrajeala . pai mai avea casuneanu atata avere daca aveam sosele ! misiunea ta si a lui cifra este sa imi faceti propaganda pe forumuri. stati linistiti ca tata are grija de voi. nu va promit un post d-ala cu licitatii cu d-alea , d-alea . un post in cadrul organizatiei eu zic ca e suficient. aveti grija cine nu e cu noi e impotriva noastra !!!! HAULES BAULES BAHTALO !


Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:10

Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.
* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.
* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.
* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.
* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.
* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.
* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.
* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.
* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.
* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.
* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.
* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.
* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.


Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:11

De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:10:27Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.
* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.
* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.
* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.
* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.
* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.
* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.
* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.
* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.
* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.
* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.
* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.
* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.





Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:12

De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:11:23
De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:10:27Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.
* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.
* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.
* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.
* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.
* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.
* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.
* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.
* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.
* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.
* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.
* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.
* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.





Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:12

De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:12:06
De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:11:23
De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:10:27Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.
* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.
* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.
* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.
* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.
* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.
* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.
* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.
* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.
* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.
* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.
* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.
* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.





Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:14

Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:



* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.

* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.

* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.

* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.

* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.

* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.

* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.

* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.

* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.

* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.

* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.

* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.



Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:16

De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:14:13Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:



* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.

* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.

* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.

* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.

* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.

* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.

* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.

* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.

* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.

* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.

* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.

* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.



Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:



* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.

* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.

* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.

* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.

* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.

* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.

* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.

* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.

* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.

* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.

* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.

* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.



Fosta membra 9am.ro

12 mesaje
Membru din: 2/06/2009
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:30

tu ai spus-o !!!ha! ha! ha!


TRAIENEL

52 mesaje
Membru din: 11/09/2009
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 16:50

haaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! mintim de ingheata oceanele domnule draga!! haaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaa !!!!!


canghel

10 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 17:53

As vrea sa ii pot transmite cum se vede de la un om obisnuit ca mine direct lui Armand Gosu, dar cum nu se poate incerc aici. Realitatea TV nu revine la nici un principiu jurnalistic. Incearca doar sa dreaga busuiocul. Si asta -aici poate ca are dreptate dl. Gosu-din cauza audientei. Spun asta pentru ca RTV a fost o lunga perioada de timp (a se citi cand interesele lui SOV o cerea) un fan infocat al lui Basescu. Aproape toti comentatorii lor pupau de zor locurile placute presedintelui. Doar cativa invitati ocazionali ce mai calcau pe alaturi. Apoi cala un semn SOV s-a suparat si a inceput sa o dea la intors. Doar ca publicul lor, caruia i se bagase Base pe gat cativa ani, a inghitit greu pirueta si a inceput sa schimbe postul cu Antena 3. Macar daca e sa asculte critici anti Base sa vina de la niste oameni care si-au asumat pozitia critica dind dovada de consecventa. Intre timp lui SOV i-a venit iar interesul dinspre Cotroceni si a facut o noua pirueta. Doar ca acum mult mai multi privitori sunt dispusi sa creada criticile si ca urmare audienta tot nu creste. Si asa din pirueta in pirueta RTV a ametit de tot audientele. Pacat. Era bine sa fi fost 2 canale de stiri care sa aiba comentatori pertinenti pro si contra oricui. Repet, comentatori. Ca stirile sunt de obicei mult mai neutre pe ambele canale. Doar comentariile sunt partizane. In ceea ce priveste Basescu insusi, aici lucrurile sunt clare: indiferent tde ce or sa comenteze cele doua canale de stiri (care nu cred ca au mai mult de 10 puncte de rating la n loc) oamenii or sa judece in functie de viata lor si nu de ce le toarna prin vorbe tot felul de vorbitori "pe sticla"


super_green_frog

1358 mesaje
Membru din: 12/11/2008
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 17:56

De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:10:27Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.
* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.
* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.
* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.
* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.
* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.
* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.
* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.
* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.
* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.
* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.
* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.
* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.


Numai doi sekeli ?

PS - despre codul lui Hammurabi se invata in treacat in anul I la drept si probabil la alte facultati cu profil economic care au in programa cursul de drept cam tot prin anul I si cam tot in treacat.

Daca e pe-asa prin simplificare, opreste-te la Legea Talionului. E mai scurt si concis, nu te mai complici cu 2 sekeli, samd..


All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Membru din: 30/11/-0001
Postat pe: 17 Septembrie 2009, ora 19:24

De la: super_green_frog, la data 2009-09-17 17:56:50
De la: mytcor, la data 2009-09-17 16:10:27Hammurabi cel Mare (1792-1750 î.Hr.) a fost un rege babilonian care a inventat primul cod de legi:



* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.

* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.

* Dacã cineva furã pe fiul altcuiva, va fi omorât.

* Dacã cineva gãseºte un sclav evadat ºi îl returneazã proprietarului, acesta va trebui sã plãteascã doi ºekeli.

* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.

* Dacã cineva nu are suficientã grijã de un bara, ºi barajul cedeazã, el va fi vândut, iar banii obþinuþi vor înlocui recolta pierdutã în timpul inundãrii culturilor.

* Dacã cineva inundã culturile unui vecin, îi va plãti pierderea.

* Dacã cineva îºi lasã grãdina în seama unui grãdinar, iar acesta îºi face treaba bine timp de patru ani, în al cincilea an proprietarul e obligat sã ia parte la grãdinãrit.

* Dacã grãdinarul nu ºi-a fãcut treaba bine, iar plantele suferã, el va plãti pierderea în funcþie de producþia vecinului.

* Dacã cineva are o datorie, ºi nu poate plãti, el se poate vinde pe sine, pe soþia sa, pe fiul sãu ºi pe fiica sa sã munceascã; dupã trei ani ei vor fi eliberaþi.

* Dacã un om dator îºi plãteºte datoria cu un sclav, iar sclavul este suficient de bun, nu pot exista obiecþii.

* Dacã cineva se cãsãtoreºte cu o femeie, dar nu are niciun fel de relaþii cu aceasta, nu se considerã cãsãtorie.




Numai doi sekeli ?



PS - despre codul lui Hammurabi se invata in treacat in anul I la drept si probabil la alte facultati cu profil economic care au in programa cursul de drept cam tot prin anul I si cam tot in treacat.



Daca e pe-asa prin simplificare, opreste-te la Legea Talionului. E mai scurt si concis, nu te mai complici cu 2 sekeli, samd..








TAIAT SEKELII DE PE LISTA !



* Dacã cineva acuzã pe altcineva, fãrã sã poatã aduce vreo dovadã, acuzatorul va fi omorât.

* Dacã cineva acuzã pe altcineva, ºi poate dovedi vina acestuia, el va fi rãsplãtit cu bani.

* Dacã un judecãtor ia o decizie într-un caz, iar apoi se dovedeºte cã a greºit, va fi pus sã plãteascã de douãsprezece ori cât a impus el acuzatului, ºi nu i se va permite sã mai judece.

* Dacã un hoþ este descoperit în timp ce furã, va fi omorât.


Pagini: << 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: