back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 22:59

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-10 21:59:38Die Bremer Stadtmusikanten

r />

Jacob Grimm 1785 - 1863 u. Wilhelm Grimm 1786 - 1859

N-ai reusit s-o traduci ba' filofritzule vopsit?

las' ca ti-o traduc eu,

Muzicantii din PSD-ul SATMAREAN

www.gandul.info/politica/inregistrare-exploziva-dintr-o-sedinta-...

Preºedintele PSD Satu Mare, Mircea Govor, a fost înregistrat în timp ce þipa la colegii sãi de partid ºi-i ameninþa pe directorii de ºcoli, pe ºefii de deconcentrate, dar ºi pe preoþii din judeþ cã vor avea de suferit dacã Victor Ponta nu va câºtiga prezidenþialele. În aceastã sãptãmânã, Liviu Dragnea a discutat cu toþi ºefii de organizaþie din þarã despre rezultate de la alegeri, iar în week-end-ul trecut s-a deplasat la Satu Mare pentru a evalua situaþia din judeþ.
În înregistrarea audio obþinutã de gândul, Mircea Govor le transmite, pe un ton ridicat, colegilor cã nu se pot „piºa pe ºefi”.
„Sã-i ia mama dracului pe toþi, cã n-am nevoie de toþi nenorociþii in jurul meu. Deci am nevoie decât de cei cu care pot face treabã, restul valea. Pleacã la mama dracului toþi, n-am nevoie de niciunul”, þipã Govor.
El îºi ameninþã primarii ºi consilierii cã toþi cei care nu vor avea rezultate în turul al doilea al prezidenþialelor nu vor mai primi bani de la Consiliul Judeþean, dar nici de la bugetul de stat.
„Cei care nu veþi avea rezultate în turul doi, cât sunt eu în Consiliul Judeþean ºi cât am posibilitate, nu o sã primiþi niciun cinci bani. Când se repartizeazã bugetul – zero, când se impart …(neinteligibil) zero ºi garantez cã niciunul nu mai primeºte nimic. Staþi ºi muriþi, asta e viaþa. Deja nu se mai poate. Trebuie sã mã duc eu sã mã milogesc ca un prost ºi sã pun o groazã în joc? Pentru ce? Ca sa vin aici sã ce? Sã mã fac de râs. Pentru cã ãla doarme la amiazã în loc sã meargã în campanie electoralã, alalalt în ziua votului stã ºi nu face nimica, mã duc la altul nimica. Unde ai fost, mãi? Unde a fost …(neinteligibil) de la ºcoalã? Cum sã fie la ºcoalã, mã? Eu ce-s, tâmpit? M-am dus ºi am vorbit cu omul nostru. … (neinteligibil) Sã-þi spun ceva, de luni nu mai vine la ºcoalã, sã se ducã sã se odihneascã.

De luni, la revedere. Nu mai merge cu de-aste feluri. ªi-o spun foarte clar. Toþi directorii de deconcentrate care au fost numiþi politic , directorii de ºcoli, toþi care au fost numiþi politic dacã nu participã efectiv la campanie, pleacã acasã. S-a-ncheiat”, spune Govor, potrivit înregistrãrii obþinute de gândul.

„Preasfinþitul o fost de partea noastrã total. E un om extraordinar”

Pe lângã ºefii de deconcentrate ºi directorii de ºcoalã, preºedintele PSD Satu Mare susþine cã a vorbit cu „preasfinþitul” ºi cã preoþii se vor implica în campania electoralã de partea lui Victor Ponta. În caz contrar, pot sã-ºi ia adio de la fonduri, iar „preotesele” vor fi date afarã. În înregistrarea obþinutã de gândul, Govor îºi asigurã colegii cã a vorbit cu „presfinþitul” care a fost „de partea noastrã total”, ºi prezintã cum vor acþiona preoþii în ziua alegerilor.
„Am vorbit cu preasfinþitul, am vorbit cu toþi popii. Exact cum vorbesc cu voi, aºa am vorbit ºi cu ei ºi am spus la popi în felul urmãtor: bãi, oameni buni, s-o terminat. (neinteligibil) Dacã nu vreþi sã fiþi de partea noastrã, s-aduceþi sã votaþi cu domnul Victor Ponta, eu nu vã mai cunosc. La mine la uºa nu mai veniþi.

Le-am spus verde în ochi. S-a terminat. Fraþilor, NU, la revedere, ºi i-am spus la preasfinþit, a spus presfinþitul trimiþi în fiecare localitate, în fiecare bisericã un om, ãla sã trimitã SMS ºi-n localitatea la care n-o spus sã votezi cu Ponta sã nu-l vãd. Dar nu se mai poate. Nu se mai poate. Deci preasfinþitul o fost de partea noastrã total. E un om extraordinar. (...) ªi încã ceva, la toþi popii dacã pierdem toate preotesele le dau afarã din tot, la revedere. Le-am ºi spus. Toþi au venit la mine sã le pun preoteasa. S-a terminat. S-a pierdut, pleacã acasã. Meargã la mama dracului, nu mã intereseazã. Deci s-o terminat. Deci de-acum înainte intru pânã mã duc la…. Pãi da ce suntem noi, mã, casã de binefacere, suntem proºti? Nu mai suntem proºti, am fost destul”, spune ºeful PSD Satu Mare.

Ca sã verifice cã preoþii au înþeles mesajul ultimativ, Govor spune cã în duminica votului „câte un om de al nostru” trebuie sã fie în fiecare bisericã ºi sã raportez prin SMS dacã preoþii le-au spus sau nu oamenilor cum sã voteze.

„20 de persoane or strâns cred ºi babele care umblã în patru labe. Aºa se face, mãi fraþilor!”
Govor face, totodatã, planul pentru ziua alegerilor în care activul de partid, directorii de deconcentrate, profesorii din judeþi trebuie sã fie fie prezenþi câte doi în faþa secþiilor de votare ºi sã vorbeascã cu oamenii.

„Deci am hotãrât în felul urmãtor: la fiecare secþie de votare vreau sã vãd doi oameni în faþa secþiei de votare, din care sã fie consilieri locali, în special dacã avem, sã fie directori/profesori de ºcoli, sã fie poºtaºul din sat, sã fie reprezentantul direcþiei sanitar-veterinare (...) În faþa secþiei de votare sã fie la intrare doi oameni care sã stea de vorbã cu omul: Bunã ziua, bine aþi venit, vã aºteptãm sã veniti sã fiþi de partea noastrã ºi la revedere. (...) Deci la fiecare secþie de votare. Pe lângã asta trebuie sã meargã din casã în casã sã le spunã la oameni în felul urmãtor: oameni buni, nu facem voturi, nu ne gândim pentru comunã, stãm degeaba”, spune Govor.

El dã exemplul de bunã organizare unde 20 de oameni au scos oamenii la vot. „Or umblat din casã în casã, or fãcut ce-a trebuit. 20 de persoane or strâns cred ºi babele care umblã în patru labe. Aºa se face, mãi fraþilor! De aia sunt rezultate. Oamenii au dreptul sã voteze. Trebuie sã-i facem sã voteze”, spune ºeful PSD Satu Mare, potrivit înregistrãrii obþinute de gândul.

Govor îºi asigurã, totodatã, colegii cã a stabilit strategia ºi cu liderii UDMR, despre care le pune în vedere încã cã „sunt ºmecheri” ºi joacã la douã capete.

„Cei de la UDMR ne-au promis cã vin cu noi. Ei sunt ºmecheri, lucreazã la douã capete, dar nu funcþioneazã. Vom avea în fiecare localitate câte un ungur de-al lor ºi câte unul de-al nostru. ªi vom sta sã vedem ce vor sã facã. De asemenea, din momentul în care am bãtut palmã cu ei ºi le cerem acelaºi lucru în bisericã trebuie sã meargã în bisericã (neinteligibil). Nu mai merge aºa. Nu mai avem ce face. Vom avea oameni în fiecare bisericã ungureascã”, spune liderul social democrat

f'ti ai de afoni politici !

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 10 Noiembrie 2014, ora 23:06

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-10 22:02:25Sã muriþi voi cã l-aþi fi votat pe ãsta dacã nu era neamþ?

Pe bune. Gândiþi un pic. Relaxati-va un pic si priviti

SIKTIR, gunoiule, Tu, esti ROMAN ?

da, priviti-i pe romani batuti mar de comunisto-kgb-isti si inaintasii de sange si ideologici ai lui Ponta,Dragnea, Hrebengiuc, Nastase etc.

www.youtube.com/watch?v=SLeE9OjOmw4

Civili batuti cu bestialitate la Televiziunea româna în 13 iunie 1990

hai, " Relaxati-va un pic si priviti " !

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 00:02

Lucrez la o clinica medicala privata . Avem cca 50 de salariati si colaboratori si o medie de 120 de pacienti pe zi . Mi-am facut timp in ultima saptamana si am intrebat 96 de persoane (colegi si pacienti )cu cine vor vota in turul II . Da, am avut curiozitatea personala si rabdarea de a realiza un sondaj pe cont propriu ! 56 de persoane au spus ca-l vor vota pe Iohannis , 19 cu Ponta si restul au spus ca nu voteaza .

Bai nene , stau si ma-ntreb de unde draq obtine Ponta atatea voturi ? Majoritatea din cei cu care discut nici nu vor sa auda de el . Si cand ma uit la sondaje si la rezultatele din primul tur , ma gandesc ca lumea o fi mincinoasa la fel ca premierul mitoman

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 00:12

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-10 22:02:25Sã muriþi voi cã l-aþi fi votat pe ãsta dacã nu era neamþ?

>

/

Sa mori tu ca esti total dezinteresat de vot in timp ce faci eforturi zilnice sa maschezi campania pe care o faci pentru Ponta ?
Bah , esti PENIBIL !

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 06:14

De la: _2148_, la data 2014-11-11 00:02:14Lucrez la o clinica medicala privata . Avem cca 50 de salariati si colaboratori si o medie de 120 de pacienti pe zi . Mi-am facut timp in ultima saptamana si am intrebat 96 de persoane (colegi si pacienti )cu cine vor vota in turul II . Da, am avut curiozitatea personala si rabdarea de a realiza un sondaj pe cont propriu ! 56 de persoane au spus ca-l vor vota pe Iohannis , 19 cu Ponta si restul au spus ca nu voteaza .

Bai nene , stau si ma-ntreb de unde draq obtine Ponta atatea voturi ? Majoritatea din cei cu care discut nici nu vor sa auda de el . Si cand ma uit la sondaje si la rezultatele din primul tur , ma gandesc ca lumea o fi mincinoasa la fel ca premierul mitoman

Bravo tovarasa Bella! Sper ca ti-ai notat cu atentie datele de identificare ale celor 19 care au zis ca voteaza cu Ponta. Preda-le de urgenta la partid, tovarasului Blaga sau chiar direct la Cotroceni, tovarasului Basescu.
Mama lor de banditi, vom trimite de urgenta comandouri conduse de tovarasa Monica, sa-i ridice pe nenorocitii astia impreuna cu familiile lor si sa-i duca in Baragan. Cei care sunt mai artagosi vor fi executati pe loc si cadavrele lor lasate in strada ca sa serveasca drept exemplu celor care inca mai ezita sa voteze cu Iohannis.

Totul pentru front, totul pentru Baseascu!

Apropo, sa treci astazi pe la caserie ca sa iti ridici recompena.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 06:23

De la: _2148_, la data 2014-11-11 00:12:49

>

/

Sa mori tu ca esti total dezinteresat de vot in timp ce faci eforturi zilnice sa maschezi campania pe care o faci pentru Ponta ?
Bah , esti PENIBIL !

Nu, nu sunt dezinteresat. Sunt foarte interesat ca javra aia ordinara de Basescu sa plateasca pentru toate mizeriile pe care le-a facut. Asa este normal. Ma bucura ca s-a declansat curatirea in justitie a clasei politice si a a functionarilor corupti, insa procesul trebuie sa fie complet. Pana acum au platit doar cei de o singura parte, care nu sunt prieteni cu primul interlop al tarii. Acum trebuie sa urmeze si clanul lui Basescu.

Tu ce interes ai ca sa il ocrotesti pe chior?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 08:25

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-11 06:14:33
De la: _2148_, la data 2014-11-11 00:02:14Lucrez la o clinica medicala privata . Avem cca 50 de salariati si colaboratori si o medie de 120 de pacienti pe zi . Mi-am facut timp in ultima saptamana si am intrebat 96 de persoane (colegi si pacienti )cu cine vor vota in turul II . Da, am avut curiozitatea personala si rabdarea de a realiza un sondaj pe cont propriu ! 56 de persoane au spus ca-l vor vota pe Iohannis , 19 cu Ponta si restul au spus ca nu voteaza .

Bravo tovarasa Bella! Sper ca ti-ai notat cu atentie datele de identificare ale celor 19 care au zis ca voteaza cu Ponta. Preda-le de urgenta la partid, tovarasului Blaga sau chiar direct la Cotroceni, tovarasului Basescu.
Mama lor de banditi, vom trimite de urgenta comandouri conduse de tovarasa Monica, sa-i ridice pe nenorocitii astia impreuna cu familiile lor si sa-i duca in Baragan. Cei care sunt mai artagosi vor fi executati pe loc si cadavrele lor lasate in strada ca sa serveasca drept exemplu celor care inca mai ezita sa voteze cu Iohannis.

Totul pentru front, totul pentru Baseascu!

Apropo, sa treci astazi pe la caserie ca sa iti ridici recompena.

Am uitat sa-mi notez datele , mah ! Daca le-as fi notat , nu ti-as mai fi spus tie pe forum despre ei si m-as fi dus acolo unde zici tu . Paranoicule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 08:39

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-11 06:23:57

>

/

Bah , esti PENIBIL !

Nu, nu sunt dezinteresat. Sunt foarte interesat ca javra aia ordinara de Basescu sa plateasca pentru toate mizeriile pe care le-a facut. Asa este normal. Ma bucura ca s-a declansat curatirea in justitie a clasei politice si a a functionarilor corupti, insa procesul trebuie sa fie complet. Pana acum au platit doar cei de o singura parte, care nu sunt prieteni cu primul interlop al tarii. Acum trebuie sa urmeze si clanul lui Basescu.

auzi tu , asta nu-i cumva aia de-i ziceam eu " Tuguiata " ? amica lui Silver , de lucra pe Salvare si ne-a spus ca Silver a murit ?
dar, mi-e greu sa cred ca ei personal- asta-n caz ca nu sunt niste postaci cu simbrie- au vreun interes direct....cred ca NU GINDESC si nu pot face o departajare a faptelor facute si a vorbelor spuse !
mi-e foarte greu sa inteleg faptul ca , desi Bas' a INSULTAT intreaga societate romaneasca, nelasind nimic netavalit in noroi , bagind la gramada : profesori, medici , elevi , bugetari, pensionari , inclusiv poporul de puturosi, homosexuali si asistati, oamenii il considera a fi cel mai bun , cel mai cool !
am impresia ca si in societate functioneaza chestia asta ciudata vazuta si pe acest forum : harponu' i-a intepat pe toti ; i-a tavalit si spurcat pe toti si totusi, unii il suporta/ accepta/ admira, cautindu-i aprobarea si nu pot sa nu cred ca o asemenea atitudine, tine un pic de domeniul psihologiei, daca nu cumva, chiar de psihiatrie!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 08:51

>

/

Bah , esti PENIBIL !

Sa mori tu ca ai sa-ti faci harakiri daca se desfiinteaza DNA-ul , in caz ca va iesi Ponta ?
Ba , eu cred ca ai sa dai petrecere , ai sa uiti si de Basescu si de "clanul" lui , pentru ca se va instaura furtul generalizat si va fi bucurie mare in tabara voastra , a pesedistilor .
Ceea ce uiti tu este faptul ca Basescu daca ar fi vrut sa scape de ceva , ar fi fost mult mai simplu sa se alieze cu Ponta , impotriva lui Iohannis . Ba , ar fi putut sa inchida ochii la legea amnistiei si la legalizarea superimunitatii !
Ai vazut ca idolul tau mitoman ar fi in stare sa stea capra pentru orice vot de-al lui Vadim , de-al lui DD , si chiar si de-al Elenei Udrea si Macovei .
Nici tu nu crezi ce spui , dar dai din taste , crezand ca ai sa ma convingi . Incearca la Gadea in platou , baietel !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 08:55

De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 08:39:00

>

/

Bah , esti PENIBIL !

auzi tu , asta nu-i cumva aia de-i ziceam eu " Tuguiata " ? amica lui Silver , de lucra pe Salvare si ne-a spus ca Silver a murit ?
br />

Cucoana , ai inceput sa delirezi pana'n ziua?
Nu lucrez , mai tanti , pe Salvare , sunt manager !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 09:13

aha, acum esti manager la clinica privata ! bine, succesuri multiple , ca si-n cazul cinstitei, onorabilei fam. Basescu !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 09:15

Postare pentru fraierii care sustin ca daca Ponta ajunge presedinte va desfiinta DNA-ul sau orice alta institutie !

NU VA DESFIINȚA NICI O INSTITUȚIE ȘI NICI NU VA DA VREO LEGE A AMNISTIEI ȘI NICI N-O VA PROMULGA !

Ponta va lasa sã fie bãgați la zdup toți dinozaurii din PSD pentru a-și consolida puterea personalã !
El și cu haita tânãrã vor merge în direcția asta.
Chiar dacã, sfatuit de tata-socru, va încerca sã facã altfel, nu va putea. Americanii și nemții nu dorm pe ei ca ai noștri.

Ponta ca președinte, nu va mai putea sã facã ceea ce poate face acum ca premier. Doar o sã dea din gura precum Basescu acum.
Și o sã ne povesteascã ani buni, cel puțin un mandat, cum cã n-a putut sã facã ce ne promite în prezent, pentru cã ”regimul Basescu a lãsat urme atât de adânci încât ...” cã ”oamenii lui Basescu” sau Bãsescu însuși nu l-au lãsat sã facã și sã dreagã ...
Cu Ponta preșdinte Romania o va duce mult mai greu decât a dus-o în perioada Nastase. Atunci, toatã lumea o ducea bine. Cu exceptia noastrã, bineînțeles ! Noi numai la rãu !

Pãrerea mea ... (ca sã-l citez pe Vãcã ...)

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 09:52

APEL CATRE TANARA GENERATIE..........Oare curvele comuniste,actualii pensionari........au ideie cum functioneaza sistemul de pensii?
Ei stiu ca el functioneaza prin SOLIDARITATE INTRE GENERATII.......adica ....cei care muncesc intretin pe cei care nu mai pot munci?
Daca stiu....atunci de ce voteaza intodeauna pentru stoparea investitiilor?
De ce voteaza intodeauna cu cei mai mari corupti?
Si mai vor solidaritate atata timp cat voteaza cu cei care au distrus Romania.
Sunt greu de inteles....dar am ajuns la concluzia ca practice vor o razbunare fata de cei care le-au distrus ,,maretul communism,, pentru care au activat si au acceptat numeroase crime.
Sa nu uitam ca in 89-90 atunci cand Romania putea sa treaca in randul tarilor civilizate....tot ei au votat cu Iliescu si au acceptat tacit crimele facute cu sange rece de catre actualul PSD.
Parearea mea este ca acesti pensionari o fac premeditat.
Atuci de ce atata solidaritate cu cei care ne vor sclavii lor?

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 09:55

De la: gabigabi2, la data 2014-11-11 09:13:22aha, acum esti manager la clinica privata ! bine, succesuri multiple , ca si-n cazul cinstitei, onorabilei fam. Basescu !

Mi-as dori sa intre "TUGUIATA " asta pe-aici sa-ti traga bobarnaci pana ai sa chemi Salvarea !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:02

De la: 9am_4158, la data 2014-11-11 09:52:29Oare curvele comuniste,actualii pensionari........au ideie cum functioneaza sistemul de pensii?
Ei stiu ca el functioneaza prin SOLIDARITATE INTRE GENERATII.......adica ....cei care muncesc intretin pe cei care nu mai pot munci?
Sunt greu de inteles....dar am ajuns la concluzia ca practice vor o razbunare fata de cei care le-au distrus ,,maretul communism,, pentru care au activat si au acceptat numeroase crime.
Sa nu uitam ca in 89-90 atunci cand Romania putea sa treaca in randul tarilor civilizate....tot ei au votat cu Iliescu si au acceptat tacit crimele facute cu sange rece de catre actualul PSD.
Parearea mea este ca acesto pensionari o fac premeditat.

Ei , nah , le ceri prea mult .

Vrei sa-si aminteasca taman acu' in campanie cand e atata treaba de milionu' de locuri de munca ? De aia 697 km de autostrada promisi de Sova din acciza la carburanti ? A propos , si-a luat vreun transportator acciza inapoi ? Da' mai stie cineva ce s-a intamplat cu acciza incasata de guvern ? Ca autostrazi tot n-avem .
Primarii sa traiasca !
..si popii

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:09

De la: 9am_4158, la data 2014-11-11 09:52:29APEL CATRE TANARA GENERATIE..........Oare curvele comuniste,actualii pensionari........au ideie cum functioneaza sistemul de pensii?

PS. NU UITATI CA VOI SUNTETI PRINCIPALII VINOVATI DE DEZASTUL ACTUAL si poate in ceasul de pe urma va vine mntea la cap si votati pentru democratizarea reala a Romaniei.
Votati pentru viitorul copiilor vostrii nu pentru mentinerea tarii in mocirla actuala.
Scuzele de rigoare pentru putinii pensionari cerebrali!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:10

De la: 9am_1454, la data 2014-11-11 09:15:04Postare pentru fraierii care sustin ca daca Ponta ajunge presedinte va desfiinta DNA-ul sau orice alta institutie !

NU VA DESFIINȚA NICI O INSTITUȚIE ȘI NICI NU VA DA VREO LEGE A AMNISTIEI ȘI NICI N-O VA PROMULGA !

Ponta va lasa sã fie bãgați la zdup toți dinozaurii din PSD pentru a-și consolida puterea personalã !

S-o crezi tu ! Va fi linsat de baroni daca nu va executa .
N-ai sa mai vezi niciun arestat la varf , vor face puscarie doar gainarii .
Pe micii intreprizatori ii va jupui de vii cu taxele iar ei vor fura linistiti si fara stres . Va fi omor pe un loc in partidul stat , vor aparea finantatori de partid ca ciupercile dupa ploaie .
Tinerii vor pleca masiv din tara , definitiv .

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:20

De la: _2148_, la data 2014-11-11 10:10:46
De la: 9am_1454, la data 2014-11-11 09:15:04Postare pentru fraierii care sustin ca daca Ponta ajunge presedinte va desfiinta DNA-ul sau orice alta institutie !

S-o crezi tu ! Va fi linsat de baroni daca nu va executa .
N-ai sa mai vezi niciun arestat la varf , vor face puscarie doar gainarii .
Pe micii intreprizatori ii va jupui de vii cu taxele iar ei vor fura linistiti si fara stres . Va fi omor pe un loc in partidul stat , vor aparea finantatori de partid ca ciupercile dupa ploaie .
Tinerii vor pleca masiv din tara , definitiv .

Ponta nu este decat un android pus la punct in laboratoarele kgb-psd si va actiona asa cum este programat.
Procurorul Panait a simtit ,,profesionalismul,, androidului acoperit pe propria piele.
Dumnezeu sa-l odihneasca!

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:35

va fi sau nu va fi, distractie la maximum !

simplist , schematic, poate imi explici cum va reusi noul prim ministru sa astupe borta vantului social care se va starni in urma scaderii drastice a nivelului de trai si cum va reusi noul prim ministru sa stavileasca tsunamiul deficitelor, arieratelor sau a rambursarii datoriilor externe scadente in 2015, dupa toate pomenile electorale pe care le-a facut actualul prim mincinos al guvernului, Dle. resemnat cu pixu' !

numai schema ponzi a pensionarilor are un deficit de peste 5 mld. de euro, iar ecnomia romaneasca se afla in recesiune si intr-o rapida pierdere de locuri de munca in economie.

tot acest gunoi eonomico-financiar care a fost ascuns sub presul guvernarii in ultimii doi ani de socialistii mincinosului national, pe fondul contractarii unor credite externe de peste 27 mld. de euro aruncati in haul pomenilor electorale, o sa va coste foarte scump incepand cu anul 2015.

Poþi sã pãcãleºti câþiva oameni tot timpul ºi toþi oamenii o perioadã, dar nu poþi sã pãcãleºti toþi oamenii tot timpul.
Abraham Lincoln

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:40

De la: H44k0n, la data 2014-11-11 10:35:38va fi sau nu va fi, distractie la maximum !

simplist , schematic, poate imi explici cum va reusi noul prim ministru sa astupe borta vantului social care se va starni in urma scderii drastice a nivelului de trai si cum va reusi noul prim ministru sa stavileasca tsunamiul deficitelor, arieratelor sau a rambursarii datoriilor externe scadente in 2015, dupa toate pomenile electorale pe care le-a facut actualul prim mincinos al guvernului, Dle. resemnat cu pixu' !

numai schema ponzi a pensionarilor are un deficit de peste 5 mld. de euro, iar ecnomia romaneasca se afla in recesiune si intr-o rapida pierdere de locuri de munca in economie.

tot acest gunoi eonomico-financiar care a fost ascuns sub presul guvernarii in ultimii doi ani de socialistii mincinosului national, pe fondul contractarii unor credite externe de peste 27 mld. de euro aruncati in haul pomenilor electorale, o sa va coste foarte scump incepand cu anul 2015.

Poþi sã pãcãleºti câþiva oameni tot timpul ºi toþi oamenii o perioadã, dar nu poþi sã pãcãleºti toþi oamenii tot timpul.
Abraham Lincoln

Din taxa pe prostitutie ! Primu' care-si va declara vectorul fiscal va fi Blacku'

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:45

Nu ma indoiesc ca asa va fi........dar nu uita ca mostenirea Basista va dainui multa veme.
Sa vezi ca si dupa potop tot asa va minti Terminatorul Ponta iar pensionarii vor incinge o sarba mare pe trupul țarii deoarece tineretul va cere azil politic-economic in afara....
Daca Ponta iese presedinte ....Romania nu mai are nicio sansa de integrare definitiva in UE iar NATO ne va scuipa ca pe un dinte stricat.
Uite asa pensionarii vor avea implinita ,,pofta ce au poftit..,,

Fosta membra 9am.ro

73 mesaje
Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:46

De la: _2148_, la data 2014-11-11 10:40:48
De la: H44k0n, la data 2014-11-11 10:35:38va fi sau nu va fi, distractie la maximum !

simplist , schematic, poate imi explici cum va reusi noul prim ministru sa astupe borta vantului social care se va starni in urma scderii drastice a nivelului de trai si cum va reusi noul prim ministru sa stavileasca tsunamiul deficitelor, arieratelor sau a rambursarii datoriilor externe scadente in 2015, dupa toate pomenile electorale pe care le-a facut actualul prim mincinos al guvernului, Dle. resemnat cu pixu' !

Abraham Lincoln

Din taxa pe prostitutie ! Primu' care-si va declara vectorul fiscal va fi Blacku'

harvardista-habarnista se tine de sotii !?
pentru a taxa/impozita prostitutia, este necesar s-o dezincriminezi/ s-o legalizezi , dar BOR-ul ....

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 10:59

De la: 9am_4158, la data 2014-11-11 10:09:58
De la: 9am_4158, la data 2014-11-11 09:52:29APEL CATRE TANARA GENERATIE..........Oare curvele comuniste,actualii pensionari........au ideie cum functioneaza sistemul de pensii?

PS. NU UITATI CA VOI SUNTETI PRINCIPALII VINOVATI DE DEZASTUL ACTUAL si poate in ceasul de pe urma va vine mntea la cap si votati pentru democratizarea reala a Romaniei.
Votati pentru viitorul copiilor vostrii nu pentru mentinerea tarii in mocirla actuala.
Scuzele de rigoare pentru putinii pensionari cerebrali!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 11:38

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 11:57

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 12:05

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 12:20

Rectificare! Am citit acum ca motociclistul ,cu care s-a ,,luptat" mircica e profi............poate ca greselile facute sunt doar pentru ca nu credea ca mircica judeca ca un profesionist!
Am judecat doar din imagini!
Oricum .......Cand te mãnâncã in k........ur..............se gaseste cineva sa te scarpine! Prea rupea mircica pe toti ,, cu manutele " alea 2!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 12:48

De la: _2148_, la data 2014-11-11 10:40:48

Abraham Lincoln

Este o idee buna de afaceri. Eu oricum i-am propus lui 4158 sa o impresariez pe la canisele cu caini maidanezi, azile de btarani si puscarii, dar vad noi oportunitati. Si o sa imi aleg numai top modele basiste, ca astea sunt focoase rau si nefu...garite, pline de draci!
Asa ca Bello, ai grija cum te misti si continua sa ma impresionezi cu basismul tau mitocanesc si iti rezerv rolul principal, te fac starleta.

Bello tata, asa cum spunea si Confucius, radem - glumim, fu... - platim! Daca intinzi coarda, se rupe si te plesneste peste ochi. In rest, sunt baiat bun.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 12:56

Aurelian Pavelescu
November 9 · Edited

Iohannis a pierdut voturi multe cu aparitia in campania sa a Monicai Macovei si a sustinatorilor ei, din cauza expunerii la manifestatiile pro-diaspora. Pentru ca Iohannis a fost asociat cu radicalismul de tip minor, cu agresivitatea si cu ideea de conflict care, prin transferul creat, l-a contaminat public. Adica, au intrat in poza de european echilibrat a lui Iohannis, in fundal, si ceata de batausi si ciomagari.

Stiu sigur ca la proteste au participat membri PNL/PDL, care au fost si initiatori, de la nivel local. Aproape firesc, ca asta-i jocul. Au fost adusi insa si oameni platiti, galerii de fotbal si interlopi, iar televiziunile i-au prins in flagrant si au compromis intentia initiala. Sigur, sunt mult mai multe care au concurat, cu coordonari pe facebook, pe modelul Maidanului ukrainean sau revoltelor "primaverii arabe", prin tehnici imprumutate. Un electorat al dreptei se va mobiliza, mai ales dintre tineri. Dar electoratul rural si cel in varsta, PSD si USL, cred ca se va mobiliza si mai tare, ca replica.

Nu inteleg de ce ACL nu a organizat el insusi proteste, pe fata, ca in campanie este si legal si legitim, pentru sustinerea diasporei? Dau si raspunsul: pentru ca a vrut mai mult, sa se ascunda in spatele asa-zisei societati civile si sa creeze un val, ca pe timpuri, nu partidul, ci oamenii muncii cer, poporul insusi. Aici au gresit, pentru ca Antenele au facut asta in iarna lui 2011, dar pentru Voiculescu, iar fara Antene mecanismul nu a functionat cum s-ar fi vrut, din contra, Antenele s-au pus pe ei, pentru ca il sprijina pe Ponta - ghinion!

Faptul ca s-a recurs, insa, la mecanismul coordonat de Monica Macovei, in mod subversiv, nu e bine, pentru ca miroase a manipulare si minciuna. Protestatarii insisi au avut de suferit. Credeti ca pentru cauza diasporei? Nici vorba: pentru voturi!

Sper ca actiunile de tip provocator sa inceteze, fiecare cu mesajul si electoratul propriu. Pentru ca, daca lucrurile merg mai departe asa, pe modelul Maidanului ukrainean, atunci s-ar putea ca oricine ar fi Presedinte sa nu mai poata conduce nicio Romanie. Pentru cei care spun: nu se poate mai rau, spun - se poate si mai rau.

sursa: Facebook

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 11 Noiembrie 2014, ora 12:58

Aurelian Pavelescu
November 9 · Edited

Hai sa o luam de la capat cu macovistii, sa le spunem si altfel! Pentru ca, iata, nu se lasa. Nu au argumente, nu au idei, nu au decenta, nu au stiinta despre dreapta. Dar, nu si nu! As putea sa ma abtin, ca, oricum, nu cred ca pot intelege.

Ei vor revolutie. Au inceput-o de cateva ori, pe la televizoare, pe facebook, prin berarii si simpozioane, iar, ieri, la Cluj. O "primavara araba", o reincalzire a celei "protocalii", macar ce-a facut Voiculescu in iarna lui 2011 - 2012, un fel de trotkisti rahitici. Stanga revolutionara. Carne de tun se mai gaseste, declamatori "infatuati" ca Papahagi, care isi exersa si isi exerseaza si acum vocea baritonala moduland discursuri pe care le-a invatat pe de rost din oratorii antici (putin cam plagiator Papahagi, eu as fi spus si sursa, dar nu conteaza, plagiatul se practica si la case mai mari). Cum spuneam, revolutie, pentru ca macovistii vor sange. Cad victime tineri neputinciosi si fara speranta. L-am vazut dand un mesaj de razboi si pe Mircea Cartarescu, "mereu tanar si ferice", care a mai facut un fel de revolutie prin anii 80 si o tot face de atunci incoace (nu vreau sa merg mai departe, pentru ca suntem amici si il pretuiesc, asa cum este el).

Eu cred ca oamenii s-au saturat de revolutiile ploiestene, care le-au tot fost servite si pe care le-au tot inghitit pana au ajuns in sapa de lemn, "revolutii" care au lucrat doar pentru profitori (ca si cei de care spun). E nevoie de simboluri si valori, de recuperarea credintei si istoriei, de spiritul si lucrarea familiilor si comunitatilor, de cuvantul statornicie. De aceea eu sunt crestin-democrat, dar si national-taranist. Ati auzit-o pe Macovei, Preda, Papahagi, chiar Cartarescu sau Liiceanu vorbind despre Dumnezeu, despre monarhie, despre pamant si taranul roman, despre credinta? Eu nu! Nici despre modelele noastre istorice, despre sfinti si martiri, eroi si mosteniri. Dreapta nu este revolutionara, nu taie capete, nu face huliganism, nu experimenteaza folosindu-se de slabiciunile si sentimentele gregare ale poporului. Mi-e dor de Petre Tutea si Ioan Alexandru! Ei, Monica Macovei si Soros-ul asta fac, provoaca si lasa in urma numai praf si pulbere, pe cadavrul istoriei, pentru ca nu au suflet. Ce credeti ca i-ar fi spus Ioan Alexandru Monicai Macovei? Purta aproape tot timpul o cruce in mana.

Cum as putea sa tac? Sunt multi, foarte multi, care au intrat si au comentat cu vulgaritate si obraznicii. Cei mai multi nu au niciun reper, de aceea nu-i invinovatesc. Este la moda injuratura si spiritul de gasca si turma. Faceti stanga voastra si faceti ce aveti de facut!

Pagini: << 1615 1616 1617 1618 1619 1620 1621 1622 1623 1624 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: