Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 12 Noiembrie 2014, ora 23:30
De la: gabigabi2, la data 2014-11-12 08:41:42De la: Black_Friday_, la data 2014-11-12 06:41:25De la: _2148_, la data 2014-11-11 23:03:56De la: H44k0n, la data 2014-11-11 16:52:23De la: _2148_, la data 2014-11-11 10:40:48De la: H44k0n, la data 2014-11-11 10:35:38va fi sau nu va fi, distractie la maximum ! www.youtube.com/watch?v=kNN1_oODcoc
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 00:01
De la: H44k0n, la data 2014-11-12 10:50:42De la: _2148_, la data 2014-11-11 23:03:56De la: H44k0n, la data 2014-11-11 16:52:23De la: _2148_, la data 2014-11-11 10:40:48De la: H44k0n, la data 2014-11-11 10:35:38va fi sau nu va fi, distractie la maximum ! www.stiripesurse.ro/secretele-lui-sorin-ovidiu-vantu-un-nou-epis... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 00:48
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-12 21:20:53De la: giovausaro, la data 2014-11-12 21:02:44De la: Black_Friday_, la data 2014-11-12 18:53:03De la: giovausaro, la data 2014-11-12 17:03:47Ai avut si tu examene la viata ta.De cate ori ti s-a permis sa vii cu notite?.Si eu am avut parte de examene si teste.Aici in USA la examene sau teste primeam un pix,o foaie si un calculator..Numai asa se vede pregatirea si capacitatea unei persoane.Si ieri a fost tot un fel de plagiat..... EXCLUSIV „O minciunã cruntã“. Un deputat din Bundestag afirmã cã românii din Germania pot vota ºi în afara consulatelor ºi a ambasadelor Victor Ponta a declarat, în dezbaterea cu Klaus Iohannis, cã legislaþia germanã nu permite organizarea de secþii de vot în alte locuri decât consulate ºi ambasade. „Este o minciunã cruntã”, a declarat în exclusivitate pentru „Adevãrul” Bernd Fabritius, parlamentar german, care a transmis ºi cã Ministerul German de Externe a contactat recent Bucureºtiul pentru a-l informa cã are dreptul sã cearã secþii în alte locuri. „Este o minciunã cruntã. Este cunoscut cã exact contrariul este adevãrat. Nu existã nicio lege care ar interzice amplasarea unor secþii de votare oriunde aceasta ar fi posibilã din punct de vedere organizatoric”, a explicat pentru „Adevãrul” Bernd Fabritius, care susþine cã a fost informat de Ministerul German al Externelor cã instituþia a transmis, în urmã cu douã zile, o scrisoare autoritãþilor române, informându-le încã o datã cu privire la aceastã posibilitate, însã partea românã nu a transmis nici pânã miercuri searã un rãspuns. „Trebuie menþionat cã existã o ordonanþã administrativã a Ministerului de Externe German care informeazã ambasadele strãine cã în mod normal, de regulã, alegerile se realizeazã în centrele consulare sau în ambasade, dar, dacã este necesar, printr-o simplã cerere se poate solicita acordul de a organiza secþii de votare oriunde ar fi acest lucru posibil. Spre exemplu, comunitatea turceascã din Germania, care este foarte mare, întotdeauna depune astfel de cereri ºi întotdeauna li se aprobã. Nu mi-aº fi imaginat niciodatã cã România nu va face uz de aceastã posibilitate care, desigur, a fost cunoscutã”, a explicat Fabritius, singurul parlamentar german de origine românã. adevarul.ro/news/politica/exclusiv-o-minciuna-crunta-deputat-bun... www.youtube.com/watch?v=WNOiKJmsdrQ
Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 02:12
Mai du-te ma mai lasa-ne,mai du-te ma mai lasa-ne
Ca ai un cap de pepene, si-o minte ca de iepure, le faci pe toate doar pe sest te crezi ca tu ai fi the best esti o uluca din partid , si ce-ti dau ei tu lingi din blid, Sunteti o banda de sacali, condusi de hoti,baroni locali, va este frica, neam de hoti, ca o sa va lege pe toti, de aia tineti voi in gasca , dar puscaria o sa va pasca. va spun acum si va previn nu-i stana fara de stapan, io-s morosan, roman sadea' si asta este tara mea. Plang dupa ea si-mi este dor ,si vreau un drept conducator. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 05:41
De la: giovausaro, la data 2014-11-13 02:12:26Mai du-te ma mai lasa-ne,mai du-te ma mai lasa-ne Giova, cui i-ai scris tu "poezia" asta? Vreau sa fiu sigur, inainte sa iti raspund. Mie mi-ai adresat-o? Ca doar cu mine ai avut ultimul dialog... Nu iti raspund inca pentru ca nu as vrea sa fac vreo greseala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 09:26
Alaltaseara Realitatea TV a transmis dezbaterea dintre cei doi candidati.
B1 TV a preluat in direct integral dezbaterea de la Realitatea. Rares Bogdan a fost jalnic precum si liota de ”doamne” (cu exceptia uneia singure) la felc ca Lavinia Sandru, nevasta de ministru in cabinetul Ponta (mai sa fie, asta da deontologie !). Aseara cei doi s-au intalnit la B1 ! Cu un singur moderator, Puscalau. Realitatea NU A PRELUAT INTEGRAL DEZBATEREA ! Cum facuse cu 24 de ore inainte B1 ... Alta organizare, alta dezbatere ... Iohanis s-a prezentat cu niste bibliorafturi ca sa nu mai zica lumea c-a venit cu mana-n .... Cu corupti ... Tot nepregatit, trebuia sa vina cu cateva basculante cu bibliorafturi de corupti, pentru ca nu-l primeau cu vagoane pe motiv de logistica, n-aveau sine de cale ferata pana-n platou ! Mai vioi neamtul ! Mutra lui Ponta arata seriozitate vecina cu frica. Neamtul ranjea. S-a vazut ca l-au mai dadacit nitel ai lui. Ca de obicei ponta a mintit cu seninatatea caracteristica. Tot ca de obicei n-a vrut nici de-al dracului sa convoace parlamentul si sa tran teasca legile amnistiei si gratierii cum i-a cerut insistent sa se angajeze amandoi Iohanis Cel Viteaz ... Mut, mut, dar i-a dat cateva scaltoace verbale sanatoase plagiatorului. Bineinteles ca pesedistii vad o noua victorie in prestatia lui Ponta. Scorul pare sa fie un pic mai strans in urma aceste noi intalniri. Parerea mea este ca Ponta va pierde pe mana lui ca si Prastanacul acum 5 ani, nu din cauza prestatiei lui Iohanis ci din cauza a ceea ce s-a intamplat in 2 nov in diaspora. Romanii de-afara care sunt mult mai ai dracului decat noi astia dintre granite, il vor face pe Iohanis presedinte. Si bine vor face ! Eu sunt solidar cu cei din diaspora. Il votez pe Iohanis. Dar fara sa spun nimanui ! Doar e vot secret, nu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Anisoarahabuc 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 10:32
Ponta este un om politic fara doar si poate, Iohannis nu a fost nici senator, nici deputat, ci un simplu primar a unui oras cam cat sectorul 3. Chiar daca Iohannis a fost desfiintat de presa in urma confruntarilor, sper ca romanii sa nu cada in aceasta capcana. De la revolutie incoace s-a vazut clar ca: " cainele care latra nu musca", a vrut sa muste Basescu si s-a ales cu doua referendumuri de demitere. Nu il votez pe Iohannis , pentru ca are un program de guvernare ce m-a convins, votez impotriva lui Ponta si a bandei lui de hoti !
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 10:40
De la: Anisoarahabuc, la data 2014-11-13 10:32:39Ponta este un om politic fara doar si poate, Iohannis nu a fost nici senator, nici deputat, ci un simplu primar a unui oras cam cat sectorul 3. Chiar daca Iohannis a fost desfiintat de presa in urma confruntarilor, sper ca romanii sa nu cada in aceasta capcana. De la revolutie incoace s-a vazut clar ca: " cainele care latra nu musca", a vrut sa muste Basescu si s-a ales cu doua referendumuri de demitere. Nu il votez pe Iohannis , pentru ca are un program de guvernare ce m-a convins, votez impotriva lui Ponta si a bandei lui de hoti ! Da, asa este. Oricum, daca iese presedinte Iohanis o sa guverneze tot Ponta pana in 2016 sau pana la o motiune de cenzura cand s-ar putea sa cada guvernul. Si n-ar fi exclus ca Ponta sa isi doreasca sa fie premier in continuare inca doi ani, iar Iohanis sa fie mut si sa nu le zica nimic pesedistilor. Pesedistii vor raspandi ideea ca s-a refacut, in umbra, USL si ca toti am fost trasi pe sfoara asa incat ei fac ce doresc linistiti iar noi am votat si ne-a oparit ca prostii. Daca nu vom fi ajutati mai mult de-afara noi singuri nu vom reusi sa scapam de leprele astea pesediste, pedeliste, peneliste, udemeriste, peremiste, pepedediste si de care or mai fi care au inteles ca a guverna inseamna a fura pe ruptelea in grup organizat numit partid. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 11:32
Al dracu neamt ....
Ce credeti ca face in prezent ? Conferinta de presa. Ce a cerut public nemtul parsiv ? Sa se convoace parlamentul si sa pice legea amnistiei precum si sa incuviinteze pentru toti parlamentarii din toate partidele, arestarea preventiva sau ce-o mai fi de aprobat din partea parlamentului astfel incat justitia sa-si faca treaba, cum zice el ... Si mai zice, ticalosul .... ca sa se vada daca vorbaria despre independenta justitiei e doar vorbarie sau e si urmata de fapte in directia asta .... La el este ! sa vedem la Ponta .... Pe pariu c-o sa faca si asta o conferinta de presa in care o sa ne mai spuna niste basme cu Basescu si cat de mult seamna Iohanis cu Basescu si cum a foste el bolnav cand era mic ... chestii de genul asta orice numai sa nu faca chestia cu convocarea parlamentului vineri. A, era sa uit, i-a explicat si cum e cu organizarea de sectii suplimetare in Germania. Adica cum ca minte de ingheata apele. Ca de obicei. Ca de obicei a mintit incercand sa ne ofere imaginea unuia care le stie pe toate si ca e asa cum zice el si altminteri nu exista. Asta e Ponta. Iohanis n-a batut campii pe chestia asta dar a apelat la unul care stie, nu la unul care minte si aflat ca turcii solicita mereu cand au alegeri si li se aproba organizarea de noi sectii de votare si ca acelasi lucru s-ar fi intamplat si in cazul romanilor. Chiar s-au oferit sa ajute autoritatile romane dar acestea REFUZAT ! ASTA E PONTA, CORLATEANU SI HODORUGUL DE M ELESCANU: NISTE MINCINOȘI NEMERNICI, NIȘTE INFRACTORI ! Sper ca procurorii sa se autosesizeze si sa-i trimta in judecata pentru incalcarea dreptului elementar de a alege inscris in constitutie. L-au insultat pe Baconski si pe Basescu si pe Boc ca au fraudat alegerile pentru ca au permis votul celor care se aflau in incinta ambasadei de la Paris in 2009, au urlat ca e frauda fara ca un judecator sa fi pronunta vre-o sentinta in acest sens iar acum au inventat acesti nemernici declaratia ca votantii nu sunt hoti, ca sa-i intarzie, ca sa nu poata vota. Asta in timp ce in tara nu s-a scanat nici o lista declaratie a celor care au votat pe liste suplimentare desi sunt aproape un milion in situatia asta .... adica de aproape zece ori mai multi decat cei din diaspora. Asta pentru ca afara se voteaza cu Iohanis iar in tara cu Ponta. Asta este Ponta cu gasca lui de hoti. Derbedeul ne insulta inteligenta cand ne spune despre poza aia unde se dusesera sa-l apere pe baronul de Pitesti ca era impotriva unnuia din PDL despre care nu a auzit nimeni. Hahalera dracului ... n-ar nici o urma de rusine Ponta asta. Asta ne va baga in razboi fara sa aiba nici o tresarire ... Habar nu are ce zice si ce face. Vai de capul celor care-l vor vota ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 11:39
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-12 22:23:48De la: 9am_4158, la data 2014-11-12 21:36:26PONTA A FOST FACUT MUCI ! Pentru rromii lipoveni suflecatul manecilor si saritul in beregata adversarului....eventual injunghierea, calcatul pe cap..etc ....sunt acte eroice demne de un barbat cu maxim doi neuroni funcționali........in schimb un individ cu cei 7 ani de acasa procedeaza precum Klaus........... Vezi gaozare....asta este diferența dintre cei care dorim democratizarea țarii si restul milogilor!
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 12:08
De la: 9am_1454, la data 2014-11-13 10:40:30De la: Anisoarahabuc, la data 2014-11-13 10:32:39Ponta este un om politic fara doar si poate, Iohannis nu a fost nici senator, nici deputat, ci un simplu primar a unui oras cam cat sectorul 3. Chiar daca Iohannis a fost desfiintat de presa in urma confruntarilor, sper ca romanii sa nu cada in aceasta capcana. De la revolutie incoace s-a vazut clar ca: " cainele care latra nu musca", a vrut sa muste Basescu si s-a ales cu doua referendumuri de demitere. Nu il votez pe Iohannis , pentru ca are un program de guvernare ce m-a convins, votez impotriva lui Ponta si a bandei lui de hoti ! Votez cu neamțul dar in ambele variante USL va guverna Romania. Totuți Ponta nu trebuie sa ajunga la Cotroceni deoarece va reorienta strategic Romania și de aici dezastrul. Klaus cred ca este ceva mai occidental si nu va lasa PSD sa traga macazul deoarece acesta este singura sansa pentru mafiotii PSD sa scape de puscarie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_4546 13 mesaje Membru din: 1/11/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 12:23
In Romania nu exista doctrine politice, in Romania exista doar interese mafiote,personale si de grup. 90% din politicieni fac parte din aceste grupuri bine organizate cu scopul de-a jefui populatia,inclusiv resursele Tarii,care de fapt sunt bunurile intregului popor si nu ale politicienilor sau a altor grupari de hoti sau tilhari. De aceea trebuie instaurata de urgenta LEGEA SI. ORDINEA. Toti hotii care in decursul celor 25 de ani trecuti de la revolta Romanilor din decembrie 1989 si pina in prezent au devalizat tara si i-au saracit pe Romani,trebuie judecati si la puscarie,si confiscarea tuturor averilor acestora.
Sesizare-IN ATENTIA DNA, coruptie: au prejudiciat Statul Roman: carnetele de alegator primite de populatie acum citiva ani,dar care nu le-am folosit fiindca de fiecare data cind am mers sa votam,ni sa spus ca nu sint valabile.Prin urmare: toti cei ce au fost implicati in aceasta furaciune din banul public trebuiesc anchetati,judecati,banii inapoi si la puscarie cu ei.Nu ne intereseaza cine sint persoanele implicate si in spatele caror partide acesti hoti se ascund,sint hoti si trebuie sa plateasca ptr.prejudiciul creeat. LEGE SI ORDINE Alta furaciune ( tilharie) de data aceasta din buzunarele Romanilor: invinuiti Guvernul Romaniei si Enel( intermediarul capusa,de curent electric).Prin OG sa stabilit curs valutar calcul acciza ptr.anul 2014 la 4,738 lei/euro.Ve-ti vedea pe factura de lumina aceasta tilharie.Va intreb pe dvs.cit a fost cursul valutar si cit este acum? De ce se factureaza la un curs valutar marit,si nu la cursul valutar real? Deci: Guvernul Romaniei faciliteaza o fima capusa,in detrimentul consumatorilor Romani.Practic Romanii sint tilhariti legal,nu-i asa? Enel inventeaza tot felul de taxe in plus la curentul consumat: citi factura si va ve-ti cruci.... 1-rezervare ?de parca am merge la hotel sau cu avionul etc. 2-energie activa pt.CPC (componenta de piata concurentiala)? 3-contributie ptr.cogenerare ? 4-certificate verzi ? In fapt: Enel,capusa ne fura in draci,legal,nu-i asa? Ghici,cine le da acest drept? Alta furaciune a Enelului: acum citiva ani ne-a dublat plata la certificatele verzi,cu incalcarea legii-dubla impunere de plata.Acum citeva luni,parca era vorba sa ne dea banii inapoi pe dublura certificatelor verzi,incasata de la noi,cetatenii consumatori,dar...dupa cum ve-ti observa,pe factura din luna august 2014,acesti hoti au trecut cu minus certificatele verzi incasate ilegal pe anul 2013,au facut calculul,dar au uitat ca in factura urmatoare sa ne scada sumele respective,acesti bani raminind in buzunarele baietilor destepti de la Enel capusa.Va intreb-cu aprobarea cui sintem tilhariti in mod sistematic de tot felul dee capuse? Benzina-domnule Ponta: anul acesta ne-ai marit pretul benzinei in mod nejustificat,sau ptr.ca acei bani sa-i folositi ptr.programul dvs.electoral.Acest lucru nu la facut Basescu,ci dvs.Deci: a-ti bagat mina in buzunatele Romanilor,in loc sa bagati bani in buzunarele Romanilor,asa cum prevede art.47 din din Constitutia Romaniei,care obliga Guvernul sa ia masuri etc.etc.si sa asigure un trai decent,populatiei.Majoritatea populatiei Romaniei supravietuiesc la limita saraciei,stiati asta? Acum ne cereti votul,nu vi-l dau fiindca nu a-ti facut nimic bun pentru mine,i-mi pare rau,asa-i viata.Nici pe ceilalti nu i-as vota fiindca si acolo o mare parte sint complici cu hotii din psd, dar...fiindca nu mi-am pierdut speranta,nu a reusit nimeni si nici nu va reusi sa-mi fure speranta,fiindca gindesc cu capul meu si stiu sa fac diferenta intre bine si rau,si nu ma poate manipula nimeni,am sa votez raul mai mic. Doresc instaurarea LEGII SI ORDINII, asa cum doresc majoritatea Romanilor.Doresc un Presedinte Puternic,care sa se implice in favoarea Poporului Roman.Nu-mi doresc o mumie la cotroceni,un paravan al mafiei. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 13:13
De la: 9am_4546, la data 2014-11-13 12:23:11 In Romania nu exista doctrine politice, in Romania exista doar interese mafiote,personale si de grup. 90% din politicieni fac parte din aceste grupuri bine organizate cu scopul de-a jefui populatia,inclusiv resursele Tarii,care de fapt sunt bunurile intregului popor si nu ale politicienilor sau a altor grupari de hoti sau tilhari. De aceea trebuie instaurata de urgenta LEGEA SI. ORDINEA. Toti hotii care in decursul celor 25 de ani trecuti de la revolta Romanilor din decembrie 1989 si pina in prezent au devalizat tara si i-au saracit pe Romani,trebuie judecati si la puscarie,si confiscarea tuturor averilor acestora. Scri bine dar ai o problema cu gramatica. Se scrie "veti face" si nu "ve-ti face" la fel "ati bagat mana" si nu "a-ti bagat mana" ... si ar mai fi. Dar asta nu e un capat de tara ... Forma in care o incurci cu gramatica te face mai putin credibil. Asta nu inseamna ca nu ai dreptate ... Chiar ai in tot ce ai spus aici. Am inteles si cu cine votezi ... Sper ca ai inteles si tu ... si ca vorbim despre acelasi Iohanis. In sensul ca pe el il vei vota. Este ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 73 mesaje Membru din: 10/11/2014 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 13:19
De la: _2148_, la data 2014-11-13 00:01:04De la: H44k0n, la data 2014-11-12 10:50:42De la: _2148_, la data 2014-11-11 23:03:56De la: H44k0n, la data 2014-11-11 16:52:23De la: _2148_, la data 2014-11-11 10:40:48De la: H44k0n, la data 2014-11-11 10:35:38va fi sau nu va fi, distractie la maximum ! . aaa-ha, am inteles, alt puscarias/ocnas care incearca sa se pocaiasca scriind cartulii ale caror texe pasuniste sunt de toata haznaua socio-economico-infractionala. da-l draq de parnaias, nu ma pasioneaza beletristica celor de dupa gratii, daca intr-adevar erau niste borfasi isteti,nu ajungeau la racoare ! insa, altceva este surprinzator. asa zis(.)a dezbatere.... evniment am reusit sa vizionez primele 25 min live. sincer, am zzzzzapppat pe ALTCEVA! poi, bine ba, ! faina "dezbaterea", (sanchi balamale) asa ceva mai rar si nu putea avea loc decat intr-o tarisoara ca romanika. adica, unul dintre participantii la acest balci mediatic, citeste triumfalist de pe diferite fituici/copiute minciuni grosolane fel de fel, catarandu-se pe un munte de cacat politicianist direct spre sefia statului. bravo ma, nesimtitule palavragiu mincinos! faina intreprinderea OMULUI POLITIC/POLITICIANULUI insa hai sa vedem cum trateaza ex.ro termenul : politician POLITICIÁN, -Ã, politicieni, -e, s. m. și f. 1. Om politic; persoanã care face politicã (în interes personal, de grup etc.); persoanã care deține un rol important în politicã. 2. (Peior.) Persoanã care face din politicã un mijloc pentru realizarea intereselor personale. iar mediatorul "dezbaterii". (o popondeatza) uita sa-si intre in rol si sa invite palavragiul smecherash sa-si prezinte sursa de informare, sa-si argumenteze afirmatiile si justifice gesturile marlanesti sau sa-i taie microfonul atunci cand minte cu nerusinare. iar daca acesta nu s-ar conforma acestor minime cerinte din cadrul dezbaterii sa-l poftasca a parasi platoul dezbaterii, deoarece, MINCIUNA emisa si vehiculata in mass-media de o persoana care detine o functie reprezentativ-administrativa in stat este: imorala, ilegala, si o grava ofensa la adresata tuturor celor care urmaresc dezbaterea respective, indifferent de nivelul inelctual pe care la-ar avea publicul telespectator. Ba' PUSCALOAICO, SIKTIR "fa", ai avut chef sa te vezi cu ponta pe o platform media, ca aia nu a fost dezbatere. Ba PONTO, siktir ba, palavragiule mincinos. ! INS-ul te va contrazice, iar ICCJ -ul u s-a pronuntat in privinta PLAGIATULUI tai ci in cu totul alta speta, a l dreptului celor trei reclamanti petenti de a se cnstitui parte in process, SIKTIR ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 13:23
De la: 9am_1454, la data 2014-11-13 13:13:52 ce-al este "d-nul Pixu" ! De la: 9am_1454, la data 2014-11-13 11:32:09
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 13:45
STIRISTA varanului infect iar a picat pe post de tuta targului !
www.ccr.ro/files/statements/COMUNICAT_13_noiembrie_2014.pdf Critica de neconstituþionalitate a vizat incidenþa acestor dispoziþii legale cu privire la persoana care ocupã funcþia de Preºedinte al României ºi s-a raportat la prevederile constituþionale cuprinse în art.1 alin.(5) care consacrã principiul respectãrii obligatorii a Constituþiei ºi a legilor, art.16 alin.(1) ºi (2) privitor la egalitatea în drepturi a cetãþenilor, art.84 alin.(2) coroborat cu art.72 alin.(1) referitor la imunitatea Preºedintelui României ºi în art.142 alin.(1) privind rolul Curþii Constituþionale de garant al supremaþiei Constituþiei.
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 13:49
turbeaza aia de la A3
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 14:05
De la: 9am_1454, la data 2014-11-13 13:13:52De la: 9am_4546, la data 2014-11-13 12:23:11 In Romania nu exista doctrine politice, in Romania exista doar interese mafiote,personale si de grup. 90% din politicieni fac parte din aceste grupuri bine organizate cu scopul de-a jefui populatia,inclusiv resursele Tarii,care de fapt sunt bunurile intregului popor si nu ale politicienilor sau a altor grupari de hoti sau tilhari. De aceea trebuie instaurata de urgenta LEGEA SI. ORDINEA. Toti hotii care in decursul celor 25 de ani trecuti de la revolta Romanilor din decembrie 1989 si pina in prezent au devalizat tara si i-au saracit pe Romani,trebuie judecati si la puscarie,si confiscarea tuturor averilor acestora. Se scrie "Scrii", nu "Scri"!!! In lumea asta prost facuta, Unii....nu spun cine, Corecteaza in loc sa puta!!!
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 14:11
De la: _2148_, la data 2014-11-12 22:50:50De la: Black_Friday_, la data 2014-11-12 22:23:48De la: 9am_4158, la data 2014-11-12 21:36:26PONTA A FOST FACUT MUCI ! NU, NU, nu raspunsul lui a fost idiot, ci voi sunteti ! voi, ca nu intelegeti ca Iohannis a fost Calul Troian al lui Base ' in PNL ....ca tradatorul de C. Antonescu , din motive numai de el stiute ,dar banuite de noi , a acceptat introducerea lui K. I in Planul lui Base si al PPE .ului , pentru Prezidentialele de acum ! toata vinzoleala cu refuzul de a-l numi pe Iohannis , a fost teatru.... toata vinzoleala cu revenirea lui, cu supararea PNL.ului ca Ponta nu-l face sef peste INTERNE ruperea USL.ului , trecerea la Populari fara anuntarea electoratului liberal, lasat sa voteze la europarlamentare HABAR Neavind ca voteaza CEVA CE NU MAI E ; ca i s-a pregatit deja iesirea din scena a lui C. A si " alegerea "ca pres.al partidului pe lui K.I , cu incalcarea statutului partidului, dar cine s-a mai incurcat in fleacuri d'astea, cind MIZA Ajungerii lui Iohannis la prezidentiale si cistigarea alegerilor si regionalizarea Ro este TINTA acestei lupte ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 14:18
L-ai plagiat pe Pastorel, tu, ba' kkt de Parpanghel
Care s-a cufurit pe El dorind sa para, intellectuel !
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 14:29
"În þara asta prost fãcutã
Cãcaþii scriu în loc sa putã. Iar scriitori-adevaraþi Sunt daþi afarã de cãcaþi... ."
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 14:43
lasa ma, ca stim ...nu trebuie sa ne explici tu , ca stim exact ce-a spus si pe cine si de ce a parafrazat !
m-ai facut sa rid : e ca si cind mi-ai explica un banc mie, care-s experta-n bancuri !
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 14:58
zici, ca esti experta-n bancuri, susanele si tazisme,
inepte mahalagisme si-alte multe cretinisme insa, nu sti ca te paste o-ntamplare colosala: sa dai ortu' ca o prosta, fara minte, far' de scoala !
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 15:04
De la: gabigabi2, la data 2014-11-13 14:43:31lasa ma, ca stim ...nu trebuie sa ne explici tu , ca stim exact ce-a spus si pe cine si de ce a parafrazat ! daca ai fi stiut, "erudito" observai absenta ghilimelelor ![]() insa, copistii consacrati nu mananca lieterele atunci cand copiaza, mananca numai ghilimelele !
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 15:04
'frara"? "frar" ?
in ce limba vorbesti ? te pregatesti pentru pasareasca globalizata sau ce ?
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 15:06
De la: gabigabi2, la data 2014-11-13 15:04:24'frara"? "frar" ? "g"hiorpeaco, acel "far' " este urmat de un "indicator" caligrafic, nu se vede sau ai monitorul blescuit, INGALATO ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 15:08
cind parafrazezi sau arunci un cuvint intrat deja in folclorul cotidian, NU trebuiesc puse ghilimele, ca doar nu citezi , ci doar dai cu apropontz !
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 15:10
De la: H44k0n, la data 2014-11-13 14:58:33zici, ca esti experta-n bancuri, susanele si tazisme, focuseaza-ti lentiloasele, eventual lustruieste-le daca si acelea sunt blescuite/zoioase, harlavo trista ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 15:11
De la: H44k0n, la data 2014-11-13 15:06:56De la: gabigabi2, la data 2014-11-13 15:04:24'frara"? "frar" ? bist, zurliule ! nu ai scris, asa cum ar fi fost romaneste FAR' DE ci, "frar "... "chiorpecule" mincinos si fitilist ! ingalat esti tu cu familia ta, de la cap incepind !
|
Postat pe: 13 Noiembrie 2014, ora 15:14
De la: gabigabi2, la data 2014-11-13 15:08:32cind parafrazezi sau arunci un cuvint intrat deja in folclorul cotidian, NU trebuiesc puse ghilimele, ca doar nu citezi , ci doar dai cu apropontz ! fugi si screme-te-n alta directie si nu te inerva ca nu esti mai desteapta decat o proasta fudula !
|
|
|

eu in locul lui , ca PREMIER cu onoare, ce m-am facut de rusinea cea mai mare , mi-as trage-un glont in cap sau.... hai sa nu fiu atit de drastica cu mine , m-as retrage DEFINITIV din politica si n-as mai apare-n public niciodata !
Prost!
este "d-nul Pixu" !
ruperea USL.ului , trecerea la Populari fara anuntarea electoratului liberal, lasat sa voteze la europarlamentare HABAR Neavind ca voteaza CEVA CE NU MAI E ;
ingalat esti tu cu familia ta, de la cap incepind !