Info
x
Basescu
|
Black_Friday_ 4276 mesaje Membru din: 23/08/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:14
Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�.
www.gandul.info/international/experti-britanici-vladimir-putin-p... Putin nu il lasa pe basescu la nevoie. De altfel, lucrurile au inceput sa se miste. Toate manifestatiile din Transilvania si Banat sunt organizate de catre agenti unguri si de romani tradatori care ii servesc. Alegerea lui Klaus nu este intamplatoare pentru ca este bun prieten cu Tokes si iredentistii maghiari. Daca te uiti si pe contul de fb al lui Sabin Gherman, ai sa vezi ca tot pe Iohannis il sustine agresiv. Si Iohannis are conexiuni si la Moscova. De roman ce este a si zis ca nu il intereseaza romanii din Basarabia si Bucovina. Assa ca mergeti inainte bai slugilor vandute, kaka0n si turbo-4158! Dulce ca mierea va fi glontele patriei.
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:17
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:05:25Pana uana alta........va ut in mortiii mamii voastre de nesimtiti ............. Pana una alta, tu esti o fomista cu gura mare doar atunci cand nu are clienti. In rest, esti cu gura plina. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:18
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. MARS IN MORTII MA-TI DE LEGIONAR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:20
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:17:04De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:05:25Pana uana alta........va ut in mortiii mamii voastre de nesimtiti ............. SA-TI UT MORTII MA-TI DE COMUNIST RETROGRAD! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:23
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:18:38De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. Legionar?!! Vezi cum te tradezi ca esti un bosorog comunist? Fomisto, o sa stai pe bara fara clienti cateva luni....O sa mananci supa cu paiul, asa ca oha slujba pe centura. Nu stiu cum ai putea sa prestezi cu paiul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:25
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:20:13De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:17:04De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:05:25Pana uana alta........va ut in mortiii mamii voastre de nesimtiti ............. Moarta de foame nu cred ca o sa mai poti. Fa ore suplimentare pentru ca vin zile grele. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:25
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:23:10De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:18:38De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. MARS JEGOS LIPOVEAN............imi este scarab de tine asistatule! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:28
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:25:59De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:23:10De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:18:38De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. Scarab? Poate vrei sa zici ca ai scabie! Asta pe langa sifilis, HIV si scula....Nu mai scapi. O sa te arda astia la Glina ca pe gunoaie cand o sa dai coltul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:33
Acum se da lupta intre vest si est.........votati estul....votati PONTA .....dar nu uitati....copiii vostrii au murit pentru o democratie vestica!
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:36
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:28:12De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:25:59De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:23:10De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:18:38De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. SICTIR ....VALI_VASILE retardatul! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 135 mesaje Membru din: 13/11/2014 |
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:40
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. ar fi trebuit sa postezi discursul lui putin de la sochi, daca chiar doresti sa demonstrezi ca ai habar despre ceea ce incerci sa vorberi ba' ciolovec imputit ! eventual cateva texte copy/pase din vocea ru. dar asa. se vede de la extremitatea galaxiei ca esti un biet hodorog habar-nul batut in cap ! SIKTIR ba, coada de topor bolshevica! iti amintesti, cine din gov.ro. a fost present la sochi si faptul ca sportivii romani nu erau dotati cu echipamentele necesare pentru proba de sanie ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 23:23
sunt cu un ochi la meci si cu unu pe Nashultv.Tari baietii...zice unu, buei tineret roman, pleaca-ti urechea la mandea....intrebati-va bunicii daca merg la vot....si cu cine vor vota...daca zic,cu Ponta,faceti un serviciu Romaniei si voua insiva.....furati-le buletinele de identitate....
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 23:28
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. Bah , tie nu iti este rusine de tine sa tastezi asemenea enormitati ? Putin ii trimite p'aia din Diaspora sa stea la coada pentru a vota impotriva lui Ponta ? Aia destabilizeaza ROMANIA ? Bah , du-te , bah , mai lasa-ne !
|
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 23:34
Declara�ia de pres� a președintelui Rom�niei, domnul Traian B�sescu
Președintele Rom�niei, domnul Traian B�sescu, a sus�inut vineri, 14 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, o declara�ie de pres�. V� prezent�m declara�ia de pres� sus�inut� de �eful statului: �Bun� seara. Scuze pentru �nt�rziere, dar trebuie s� v� spun c� am avut curiozitatea s� v�d dac� mai sunt actor principal �i �n ultima zi de campanie a domnului Ponta �i constat c� am r�mas. Peste c�teva ore se �ncheie campania pe care �i eu am urm�rit-o, ca �i cea mai mare parte a rom�nilor, cu foarte mult interes. Probabil c� la mine a existat un interes suplimentar pentru c�, dup� 10 ani, voi preda �tafeta func�iei de pre�edinte al Rom�niei. Primul meu mesaj c�tre rom�ni este s� mearg� la vot, indiferent unde s-ar afla, �n �ar� sau �n str�in�tate, rom�nii trebuie s� mearg� la vot. �i �tiu foarte bine ceea ce �ti�i �i dumneavoastr�, �n Rom�nia votul nu este obligatoriu. Dar, �n acest moment se trece �ntr-o alt� etap� �i ar fi r�u pentru viitorul ��rii dac� rom�nii, indiferent unde s-ar afla �i indiferent c�t de greu le-ar fi, n-ar face efortul ca m�ine s� mearg� la vot. O men�iune special� fac pentru cele 3,5 milioane de rom�ni care sunt �n str�in�tate. Ei au mai avut o importan�� capital� �n continuarea proceselor de modernizare a Rom�niei �n 2009. De aceea, ca om care a sim�it solidaritatea rom�nilor afla�i �n str�in�tate, ca, de altfel, �i a multor rom�ni din �ar�, �i rog �n mod special pe rom�nii care acum se afl� �n str�in�tate s� mearg� la vot. �tiu c� este un efort suplimentar pentru ei, pentru c� sec�iile de votare sunt la distan�e foarte mari. �tiu c� le cer cheltuieli mai mari dec�t pentru rom�nii din �ar�, care merg la vot �i care au sec�iile de votare foarte aproape. Dar �i rog s� �n�eleag� c� este esen�ial ca duminic� s� se prezinte la vot �i s�-�i aleag� pre�edintele. �n ceea ce prive�te campania electoral�, p�n� la urm� ea se finalizeaz�, teoretic ast�zi, la ora 24:00, dar, �n fapt, tot acest zbucium al spectrului politic, al oamenilor din partide, al cet��enilor simpli de multe ori din aceast� perioad� de campanie se finalizeaz� duminic� prin exercitarea dreptului suveran al rom�nilor de a vota. Din acest punct de vedere a� face observa�ia asupra c�reia a�ez toat� responsabilitatea pre�edintelui Rom�niei, c� a fost evident faptul c� membrii Guvernului, Ministerul de Externe �ncearc� s� obstruc�ioneze votul cet��enilor rom�ni din str�in�tate. Avem �i c�teva elemente foarte clare din care rezult� �ncercarea de obstruc�ionare a votului rom�nilor din str�in�tate: comunicatul de ieri al Ministerului de Externe al Germaniei, care a demontat afirma�iile f�cute de premierul Ponta c� nu se pot �nfiin�a sec�ii de votare �n afara consulatelor, a consulatelor onorifice �i a ambasadelor pe teritoriul Germaniei. Mai mult dec�t at�t, Guvernul Rom�niei a fost solicitat s� cear� �nfiin�area de sec�ii de votare, ministrul de Externe german utiliz�nd exemplul oferirii de spa�ii �i �n alte locuri dec�t cele men�ionate pentru alegerile din Turcia. Deci Germania nu interzice existen�a sau �nfiin�area unor sec�ii de votare pe teritoriul ei, dac� exist� o solicitare a statului interesat. �i �n cazul nostru trebuia s� fie statul rom�n, prin Guvernul Rom�niei, prin Ministerul de Externe al Rom�niei. Am constatat c� speran�a mea la numirea domnului ministru Mele�canu �n func�ia de ministru de Externe a fost una de�art�. Domnul Mele�canu a continuat pozi�ia incorect� a predecesorului s�u, fostul ministru Corl��ean, �ncerc�nd s� demonstreze ceea ce nu se poate demonstra, c� nu pot organiza alte sec�ii de votare dec�t cele din primul tur. Este o minciun�. Aveau at�t interpretarea Articolului 54 de c�tre Biroul Electoral Central, cum, de asemenea, aveau la dispozi�ie ordonan�a de urgen�� prin care, constat�nd deficien�ele de la primul tur, putea s� �nfiin�eze noi sec�ii de votare, suspend�nd anumite prevederi din Legea de organizare a alegerilor pentru func�ia de pre�edinte, la fel cum au suspendat articole din Legea administra�iei publice locale pentru transferul primarilor de la un partid la altul. Aceea�i procedur�. Mai mult dec�t at�t, Comisia de la Vene�ia nu interzice apari�ia unor acte normative mai devreme de� �n intervalul de la alegeri cu �ase luni �napoi at�t timp c�t aceste acte normative ar fi �n sprijinul exercit�rii dreptului la vot. Din p�cate, Guvernul a vehiculat minciuni, fiind foarte clar c� vrea s� obstruc�ioneze votul rom�nilor din str�in�tate. Mai mult dec�t at�t, dincolo de exemplul legat de Germania, unde �nsu�i ministrul de Externe a spus c� se pot organiza sec�ii de votare suplimentare pe teritoriul Germaniei, sunt scrisori de la primari, din Spania �i din Italia care pun la dispozi�ie spa�ii pentru organizarea turului doi al alegerilor pentru func�ia de pre�edinte al Rom�niei. Este clar c� Guvernul nu a vrut s�-i lase pe rom�ni, pe rom�nii din str�in�tate, s�-�i exercite �n num�r mare dreptul constitu�ional garantat de a vota. De aceea, �i chem pe rom�ni, pe rom�nii din str�in�tate �n mod deosebit s� nu se uite la distan�e, pentru c� ei au aici copiii lor, au aici p�rin�ii lor �i se vor �ntoarce aici atunci c�nd Rom�nia le va oferi condi�iile de munc� �i de trai pe care s� le accepte. Este important ca, dincolo de distan�ele mari pe care le-ar avea de parcurs, s� aib� �n vedere c� duminic� discut�m despre viitorul ��rii lor. Am informa�ii c� sunt partide care au decis s� nu-�i trimit� reprezentan�i �n sec�iile de votare pentru a se putea �nt�rzia viteza la vot. Fac un apel la toate partidele care sunt reprezentate �n turul doi, pentru c� sunt alian�e, s�-�i trimit� reprezentan�ii �n sec�iile de votare. Altfel, ele �nsele vor contribui la obstruc�ionarea dreptului de vot al rom�nilor. V� mai dau informa�ia c� �n baza Articolului 80 din Constitu�ia Rom�niei m-am adresat Biroului Electoral Central, dar �i Guvernului �i Ministerului de Externe cer�nd g�sirea unei solu�ii pentru ca �n turul doi s� se poat� �nfiin�a noi sec�ii de votare. Am primit r�spuns �i este foarte clar c� Biroul Electoral Central a permis Ministerului de Externe s� �nfiin�eze noi sec�ii de votare �n turul doi. De ce fac aceast� afirma�ie, de fapt Biroul Electoral Central nu are voie s� spun� s� se fac� noi sec�ii de votare la turul doi, pentru c� Articolul 12 stabile�te precis cine are obliga�ia s� stabileasc� num�rul de sec�ii �i locul de amplasare, dar Biroul Electoral Central interpreteaz� corect �i �n favoarea electoratului, �i �n favoarea Constitu�ie, Articolul 54 din Legea 370 pentru alegerea pre�edintelui �i spune c� este obligatorie men�inerea sec�iilor de votare pentru turul doi acolo unde sunt liste permanente, iar liste permanente avem numai �n �ar�, �n str�in�tate nu avem liste permanente, ci sunt liste suplimentare a�a cum sunt �n toate sec�iile de votare din Rom�nia. V� explic ca s� nu r�m�n� dubii, acolo unde sunt sec�ii de votare pe teritoriul na�ional �i sunt liste permanente este interzis� �nfiin�area de noi sec�ii de votare pentru c� asta �nseamn� rearondarea cet��enilor la alte sec�ii de votare. �i un cet��ean care �tie c� a votat la o �coal� �n turul unu va fi dezorientat s� afle c�nd se prezint� la vot c� el nu este pe list� acolo �i trebuie s� mearg� �n alt� parte. Dar nu este cazul �n str�in�tate, acolo nu exist� liste permanente, de acea BEC a dat o interpretare corect�, spun�nd c� nefiind liste permanente se pot �nfiin�a noi sec�ii de votare. Sigur Ministerul Afacerilor Externe �i Guvernul au avut o interpretare obstruc�ionist�, ceea ce va limita exercitarea dreptului de vot al rom�nilor din str�in�tate. V� mai dau un exemplu, �n �ar� avem o sec�ie de votare la circa 900 la 1.000 de cet��eni cu drept de vot. Num�rul actual din str�in�tate reprezint� o sec�ie de votare la 10.000 de cet��eni, ori Constitu�ia obliga Guvernul s� creeze condi�ii pentru ca to�i cet��enii s� poat� vota. C�nd tu �i pui o sec�ie de votare la distan�e de 200-500-800 de kilometri, cum s� mearg� la vot?! Dar, chiar �i �n aceste condi�ii, eu �i rog pe rom�nii afla�i �n str�in�tate ca duminic� s� fac� sacrificiul de a se prezenta la vot, pentru c� sunt momente �n care to�i avem obliga�ia unui sacrificiu pentru �ar�. Eu nu le spun cum s� voteze, dar le cer rom�nilor �i, �n acela�i timp, �i rog s�-�i exercite dreptul constitu�ional de a vota, oric�t de greu le-ar fi. Aici a� mai face, legat de scrisoare, o singur� men�iune. Domnii de la Guvern au dat interpretarea: pre�edintele s-a amestecat. V� rog s� v� uita�i �n Articolul 80, alin. 2, �n care este clar precizat c� pre�edintele vegheaz� la buna func�ionare a institu�iilor �i, aici, avem o institu�ie, Guvernul Rom�niei, �i Ministerul Afacerilor Externe care n-au func�ionat corect �i mediaz� �ntre institu�iile statului �i societate. P�i, societatea a fost zecile de mii de rom�ni care n-au putut vota pe data de 2 noiembrie. De aceea m-am adresat BEC-ului �i �n baza Articolului 80 din Constitu�ia Rom�niei, precum �i �n baza articolelor prin care rom�nilor le este garantat dreptul la vot. Acum a� �ncerca �i un drept la replic�, pentru c� n-a� vrea ca rom�nii s� mearg� la vot cu propaganda unuia din candida�i �i s� �i cread� c� este adev�rat. Am s� �ncep �nt�i prin chestiunile de ordin personal. �n aceast� campanie, �n mod repetat, at�t candidatul PSD, c�t �i politicieni din acela�i partid au proferat tot soiul de amenin��ri. �Dup� ce-�i termin� mandatul, B�sescu la pu�c�rie�, spre exemplu. �Asta e casa lui B�sescu �i nu i-o dau�. Sau afirma�ii legate de familia mea. A� vrea s� le dau un r�spuns scurt �i sec pe aceste teme. �n ceea ce prive�te amenin��rile cu pu�c�ria, sunt specifice politicienilor din anii 1950, pe vremea c�nd Ana Pauker domnea prin Rom�nia �i v�d c� le-a preluat �i candidatul PSD la Pre�edin�ia Rom�niei. Ce pot s�-l asigur este c� �n toat� activitatea mea nu va g�si �nc�lc�ri de lege. De asemenea, �n ceea ce prive�te mult discutata cas�, nu am cerut nicio locuin�� anume. Unui fost pre�edinte, conform legii, trebuie s� i se asigure o re�edin�� �n care s� i se poat� asigura �i paza. �n ceea ce m� prive�te n-am cerut dec�t aplicarea legii. Iar dac� Victor-Viorel Ponta nu vrea s-o aplice, legea, este problema lui. Nu stau cu c�ciula �n m�n� la un plagiator. Apropo de jignirile pe care mi le-a adresat �n aceast� campanie, vreau s� �ti�i c�-mi men�in punctul de vedere, c� atunci c�nd e fa�� �n fa�� cu mine e ca un pisicu�. Cum ajunge �n fa�a unui microfon sau la o televiziune devine erou. �n acest sens, dup� ce se termin� conferin�a de pres� �i dup� ce vom face transcriptul acestei declara�ii, ve�i g�si pe Facebook-ul meu un filmule� s� vedem cum este pisicu�ul. De asemenea, inclusiv ast�zi, c�nd �n�eleg c� s-a ref�cut USL, prin semnarea �i cu C�lin Popescu-T�riceanu a unui acord, am �n�eles c� regimul B�sescu este un regim odios �i a�a a fost prezentat �n toat� campania. Eu fac urm�toarea afirma�ie: ce au f�cut ast�zi liderii alian�ei de st�nga este o �n�el�torie odioas�. Cum po�i s� re�nfiin�ezi USL cu PLR care nu este �nregistrat? Hai c� domnul C�lin Popescu-T�riceanu a ajuns un soi de Agami�� Dandanache, este pe un pod �i crede c� este pe alt pod sau este �n fa�� cu Chirieac �i �i spune Chifu sau... Bun. V�rsta la unii oameni produce efecte, dar m� a�teptam ca m�car ceilal�i s� realizeze c� omul �sta nu are un partid �i eu au ref�cut USL. Nu m� deranjeaz� pentru c�, pentru mine, lucrurile sunt la sf�r�it de mandat, dar m� deranjeaz� �n�el�toria, falsul. �i pentru c� suntem �n zona de falsuri, hai s� vedem ce a �nsemnat regimul B�sescu. Ast�zi v�d un tandem: Ponta-T�riceanu. Eu mi-am �nceput primul mandat �n decembrie 2004 �i �l voi termina �n decembrie 2014. Deci, 10 ani. Ia s� vedem ce s-a �nt�mplat �n acest regim �odios�: din 2004 p�n� �n 2008 prim-ministru a fost C�lin Popescu-T�riceanu. Din 2012 mai p�n� �n decembrie 2014 prim-ministru este Victor-Viorel Ponta - trei ani. Deci, patru de la T�riceanu �i cu trei de la Ponta sunt �apte ani �n care prim-mini�tri au fost ei. �i s� mai punem un an, 2009, �n care PSD, inclusiv Victor Ponta, au fost la guvernare, iar Ponta �n Guvern. Oameni buni, eu am putut face ce a fost de f�cut �n reformele structurale ale statului doar doi ani, �n rest a trebuit s� lupt cu un Ponta �i cu oamenii lui, cu un T�riceanu �i cu oamenii lui, unu - s� apar� raportul de condamnare a comunismului, ca regim ilegitim �i criminal. Acela a fost momentul �n care s-a declan�at ura, �n 16 decembrie 2006. A trebuit s� lupt cu ei s� apar� ANI. Poate �i mai aduce aminte domnul T�riceanu c� vreo trei luni a refuzat s� dea drumul la actul normativ legat de ANI �i a trebuit s� m� duc �n �edin�a de Guvern pentru ca legea, prin care ast�zi func�ioneaz� ANI, s� treac� prin Guvern. �n condi�iile acestea, �n condi�iile �n care nu am negociat cu ei justi�ia, sigur c� li se pare un regim odios, dar este un regim �n favoarea oamenilor, un regim care a pus pe picioare institu�iile statului. Re�ine�i, a�a-numitul regim B�sescu de zece ani, �nseamn� �apte ani cu T�riceanu �i Ponta prim-mini�tri �i un an cu PSD la guvernare. Deci opt ani din zece au fost la putere. Nu �tiu dac� li se mai pare odios regimul. A trebuit s� vin� un guvern Boc s� refac� echilibrele macroeconomice dup� dezastrul l�sat de domnul c�ruia �i duduia economia �n cap c�nd era criz� economic� profund�, iar eu mi-am f�cut campania din 2009 cu dou� zile de salarii t�iate la personalul bugetar �n noiembrie �i cu alte dou� zile �n decembrie, pentru c� nu aveam bani, nu c� a fost cineva care a vrut s� nu pl�teasc� drepturile oamenilor. Au fost urm�rile dezastrului de guvernare al lui C�lin Popescu-T�riceanu, care a l�sat �ara �n fa�a crizei �i ne-a dus la m�suri extreme �n 2010 �ntr-o situa�ie financiar� incredibil de dificil�. Probabil c� pu�ini �n�eleg �n ce situa�ie a l�sat acest C�lin Popescu Anton T�riceanu �ara. �i ast�zi se pup� cu Ponta. Ponta s� spun� bogdaproste c� i-a l�sat Boc o �ar� echilibrat� macroeconomic. Pe sacrificiul lui Emil Boc are el ast�zi o situa�ie �n care-�i poate permite s� mituiasc� rom�nii cu bani direct de la buget. Vreau s�-i felicit pe acei profesori care nu au primit mita oferit� de Guvern s�mb�ta �i duminica trecut�, banii cu care s�-�i poat� cump�ra c�r�i. S-au sim�it umili�i. P�n� �i la oamenii cu pu�ini bani sentimentul umilin�ei func�ioneaz�, iar Guvernul i-a umilit sau a vrut s� �i umileasc�. A� spune un lucru: oamenii ace�tia, de c�nd sunt �mpreun�, nu au propagat dec�t ura. Au �mp�r�it �ara �n �b�si�ti� �i �n electorat bun. Eu �i chem pe �b�si�ti� s� vin� duminic� la vot s� le dea o lec�ie. Este rug�mintea mea la to�i aceia care vreodat� au avut �ncredere �n mine. �i-l aten�ionez pe Victor Ponta s� nu se bucure de ura pe care o r�sp�nde�te el, oamenii lui �i televiziunile care �l servesc. Ei reprezint� un grup care ar vrea ca �ara s� fie ca �nainte de 2004. Or, responsabilitatea rom�nilor, responsabilitatea �b�si�tilor� este s� vin� duminic� la vot �i s� nu lase �ara pe m�na unor demagogi care au �n spate hoarde de corup�i pe care trebuie s�-i serveasc�. Fac din nou un apel la to�i rom�nii de bun�-credin�� ca duminic� s� vin� la vot �i s� nu-�i lase �ara jefuit� de un grup de demagogi care au de ap�rat corup�ii care stau �n fa�� pu�c�riilor. V� mul�umesc mult! V� doresc o sear� bun�!�. Departamentul de Comunicare Public� 14 Noiembrie 2014 IMBARCAREA SI... DUMINICA, VOTEZ !
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 01:04
Sunt curios ce se poate contrazice.....jos clopu!
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 07:06
De la: _2148_, la data 2014-11-14 23:28:28De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. Rom�nia TV: Mitingurile anti-Ponta de la Cluj și Timișoara, organizate de Budapesta! andreifarcas_58608000 ALEGERI PREZIDEN�IALE 2014: Detaliile care ies la iveala, insa, la doar doua zile de cand Iohannis a scos oamenii in strada sunt de natura sa traga un apel de alarma major cu privire la colaborarea dintre candidatul ACL si extremistii maghiari, prin filiera Tokes. Protestele din Cluj si Timisoara, organizate de simpatizanti Jobbik, PPMT si Laszlo Tokes Dupa ce ieri aflam ca organizatorul mitingului din centrul Clujului este un tanar care studiaza la Budapesta, sustinator al lui Klaus Iohannis si fan declarat al �Autonomiei pentru Transilvania�, dar si fanul unei �Transilvanii libere� (foto), acum aflam ca si liderul manifestantilor din Timisoara este, de fapt, tot un tanar extremist. Amplul protest din Cluj, unde peste 5.000 de oameni au protestat impotriva premierului Victor Ponta, a pornit de la initiativa unui tanar student, Andrei Farcas, scrie site-ul local ActualdeCluj. Potrivit sursei citate, acesta a creat mai intai cu un event pe Facebook, unde s-au inscris 7.000 de persoane. A urmat obtinerea aprobarii din partea Primariei Cluj-Napoca. Andrei Farcas (foto) are 23 de ani si e masterand in anul 2 la Studii Medievale, in Budapesta. Este membru fondator al asociatiei de reenactment istoric Clujul Medieval. Ce declara acesta pe Facebook: Va salut, �mpreun� cu prietenii pe care i-am cunoscut cu acest prilej și care au organizat c� o echip� bine �nchegat� acest eveniment: Alexandra Pintea, Csilla Kovacs, Denise P�sc�l�u, Ionuț Denes, Tudor Turdean și cei aproape 20 de tineri voluntari care ne-au fost al�turi! Felicit�ri Cluj! Protestele de la Timisoara si Cluj sunt prezentate de media ca fiind organizate de catre tineri cu spirit liber, activi pe reteaua sociala Facebook. Cu toate acestea, la o verificare simpla a conturilor de personale si a conexiunilor acestora de pe retelele de socializare, gasim o serie de similitudini: la Timisoara, organizator e Edwin Sebastian Marc, un tanar care promoveaza o simbolistica secesionista si nazista, la fel cu Andrei Farcas cel care organizeaza la Cluj protestele si care intamplator studiaza la Budapesta. www.napocanews.ro/2014/11/romania-tv-mitingurile-anti-ponta-de-l... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 09:46
De la: _2148_, la data 2014-11-14 23:28:28De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. nu-i asa ca n-ai inteles nimic ...da' chiar NIMIC din intrebarea - retorica, desigur- adresata lui Hakon , aia in care il intreb daca in noua impartire a Europei sub conducerea PPE.ului si a Anjelikai, UE se va trasa/ aseza pe vechile granite ale Imperiului Austro-Ungar , iar zona sud - estica , mai ortodoxa, mai putin pe gustul catolicilor si reformatilor , va reintra sub influenta Rusiei, car' vasazica ?! in situatia asta , este evident ca Neamtul Iohannis , care-i omul PPE .ului si in nici-un caz Ponta , va fi cel ce va Executa Planul respectiv si , iarasi este evident ca trebe' musai sa iasa presedinte Iohannis , de comun acord cu UE si, eventual cu USA ! P.S si cind eu v-am spus ca lupta care se duce-n UE are coada lunga si se transeaza si la noi, cu implicatii majore, cu federalizarea Ro si ruperea unitatii nationale , m-ati facut timpita ! uite ca nu sunt si ascultindu-l pe Hurezeanu, aseara la Digi 24 , in discutia cu Prelipceanu despre ce se-ntimpla-n Europa , cu Hiriiala dintre Germania madamei Merkel ce vrea sa refaca al V .lea Reich....(eu am zis al IV.lea, dar uite ca -i al V.lea ) si Franta care se opune, m-am Felicitat caci eu nu sunt un analist politic , reputat si vizionar , ca dl X ca nu i-am retinut numele , dar de VAZUT ce era de vazut am observat si v-am si atras atentia ! ati ris si m-ati batjocorit, dar e groasa si apucati-va, voi, cei care locuiti in Banat si Transilvania sa luati lectii intensive de ungureasca si germana....inst. EUROCOR ofera lectii intensive la preturi accesibile ! succesuri ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:10
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 15:04:58De la: sirboby, la data 2014-11-14 14:32:07De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 08:41:39bine era daca-ti venea ideea asta-n 2004 si sa fi auzit atunci tiuituri de-ti sfredeleau timpanul : prin nerecunoasterea Vorbelor spuse de catre Base de-a lungul timpului ( si nu sunt decit citeva din minciunile spuse de el ) , confirmati ma hermafroditule ca, intr-adevar , B1tv , Nasul tv si nici EVZ , NU v-au aratat ceea ce era neconvenabil ptr. T. B , ca sa va fereasca de intrebarile care s-ar fi putut naste in legatura cu adevarurile ciuntite sau minciunile sfruntate ! asa ca, hakoane, sirule, giova, madam 2148 , 4158 , eu NU am inventat nimic din acea "lista" ! sunt vorbele lui T. B , iar aseara, a mintit in draci si-i aduc aminte ca " metodele anilor 50 si ale Anei Pauker" el le-a reinviat facindu-i pe toti, de la tribuna prezidentiala , incalcindu-si prerogativele : puscariabili, hoti si penali ; avertizindu-i sa aibe grija ce vorbesc la telefon ca el stie tot , presind si amenintind-o pe G. Firea ca nu-si mai gaseste acas' barbatu' daca nu tace si ca-i va dezbraca pe toti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:33
Si toate astea fiindca exista o singura functie de pres.
Daca erau mai multe nu era atita cearta. Eu ii aleg pe amindoi. De fapt ii vroiam pe toti 14...... Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:48
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:12:01Suntem in mars......spre Piata.......... ok ! hai, MARS ! au fost nenumarate ocazii in care ar fi trebuit sa iesiti in strada tocmai pentru a apara Statul de Drept si Democratia , dar n-ati facut-o niciodata, desi nu uitati sa spuneti cit de democrati si necomunisti sunteti voi, mai ales cind ii pupati Laba de Fier a lui Base si-i aplaudati Autoritarismul de tip asiatic, salbatic si crunt ...este, hakoane ca-i tatar Jupinu' si le are p' astea-n singe ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:54
De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 10:10:58De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 15:04:58De la: sirboby, la data 2014-11-14 14:32:07De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 08:41:39bine era daca-ti venea ideea asta-n 2004 si sa fi auzit atunci tiuituri de-ti sfredeleau timpanul : deraiato cufurita, iti place sa infuleci ciorba reincalzita la care mai adaugi si niste gunoi asortat, asa-i !? -traiesc bine cei care sunt competenti si competitivi,cei care intr-adevar muncesc in ro. sau ue si aplica ceea ce au invatat. -800 de euro? nu-I meritati ! ati acceptat pensionari ilegale/fraudulosi, unul ditre ei este dl. nelooo ! -le-a pregatit si i-a tras in tzeapa DNA-ului, nastase, voiculescu, fenechiu, hrebengiuc etc. de aceea URLA A3. -in romana nu a fost criza, habar n-ai ce inseamna criza economica si intrarea statului in incapacitate de plata. vezi Argentina , pentru a doua oara Junk in ultimii 20 de ani. -a sfidat-o cotractand un imprumut IMF-BM 26 Mld. de $ din cate ti-a achitat pensia si salariile bugetarilor. -ar fi demisionat daca ceilalti politiceni ar fi fost onesti, insa erau niste biete cotarle hamesite. -referendumul de demitere a fost invalidat de bec, lovitura de stat a esuat! babeto, lasa-te de lozinci si apuca-te de treaba. cu socialistii tai, in urmatorul an , 2015, ai sa ajungi sa-ti vinzi si ceea ce mai ai prin casa pentru a supravietui si a face fata tsunamiului de impozite si taxe pe care le vei plati. iar daca nu vei avea de unde sa platsi si ce sa mai vinzi, la MUUUUUUUNCA, nu la batut tasta de-a-n boulea pe net ! altfel, te paste o relocare si-o sa fi colocatara cu aurolacii bucurestiului prin cine stie ce fel de canalizari. iar asta care iti tine bazu' a dat-o pe netionalisme ieftine a la VC tudor, copiaza texte vehiculate de patronul unei televiziuni, Ghita, care se lauda ca are semnate peste 500 de contacte cu statul ,finantane din bugetul statului, iar softwere-ul pe care l-a livrat serviciului 112 a fost deficitar in momentul producerii accidentului aviatic in care si-a pierdut viata pilotul Adrian Iovan si stuenta lfac. de medicina Aurelia IOn . SIKTIR ba' trepanatilor bosorogi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:55
De la: giovausaro, la data 2014-11-14 23:23:13sunt cu un ochi la meci si cu unu pe Nashultv.Tari baietii...zice unu, buei tineret roman, pleaca-ti urechea la mandea....intrebati-va bunicii daca merg la vot....si cu cine vor vota...daca zic,cu Ponta,faceti un serviciu Romaniei si voua insiva.....furati-le buletinele de identitate.... va pregatiti de fraudarea cea mare, Giova draga , ca eu asa am inteles aseara de la Basel ?! v-a multumit voua, celor din diaspora ptr. ajutorul dat in 2009 ....stii tu, atunci cind ne-a Ciuruit cu un vot la 3 sec., lucru ce nu v-a mirat deloc si acum va-ndeamna sa-i mai dati o mina de ajutor .... dati-i-o ,dar pune mina pe carte si invata si ungureste c-o sa-ti trebuiasca , morosene ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 142 mesaje Membru din: 15/06/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:57
M-am g�ndit cu ce amintire r�m�n rom�ni dup� desp�rțirea de Traian B�sescu, cel care le-a fost președinte vreme de 10 ani. Și primul g�nd m-a dus la t�ierea salariilor și pensiilor din 2010, fapt ce a consemnat 7,4 milioane de voturi favorabile demiterii lui Traian B�sescu, la referendumul din 2012.
�Rom�nia se pare c� nu dispune de gaze de șist și s-a b�tut, pe ceva ce nu are�, a mai recunoscut recent și premierul �n funcție, Victor Ponta. B�sescu se ap�r�, afirm�nd c� deciziile de politic� extern�, au fost punctul forte al mandatelor sale. Pentru a argumenta c� Traian B�sescu �i induce din nou �n eroare pe rom�ni am selectat cea mai mare ocazie ratat� de Rom�nia, din vina președintelui Traian B�sescu. La �nceputul lui 2009, Vladimir Putin a �ncercat s� atrag� Rom�nia �n proiectul South Stream, alternativa la gazoductul Nabucco, despre care se știa c� s-a n�scut mort. �Am și o alt� ofert� pentru Rom�nia, o ofert� care este greu de refuzat. V� rog s� �i spuneti asta președintelui B�sescu. Suntem gata s� vindem direct c�tre Romgaz tot gazul rusesc care acoper� nevoile Ucrainei pe un an de zile și apoi s�-l vindeți mai departe Ucrainei. Este o oferta buna ?� Aceasta era a doua ofert� f�cut� Rom�niei de Vladimir Putin, simultan cu cea de participare la South Stream. Ambele oferte fiind refuzate de licuriciofilul Traian B�sescu. MAE și SIE ar fi trebuit s� fac� pe loc evalu�ri ale propunerii lui Putin. Le-au f�cut oare ? �n 2009, șef la MAE era Cristian Diaconescu, devenit din 2012 consilier prezidențial al lui Traian B�sescu. La SIE era director Mihai R�zvan Ungureanu, cel care �n perioada 1998-2001, �ndeplinind funcția de secretar de stat �n Ministerul Afacerilor Externe, a fost angrenat �n soluționarea diferendelor cu Kievul, legate de Insula Șerpilor și Canalul B�stroe. Canalul B�stroe a fost �nceput �n 1997 c�nd Rom�nia era presat� de SUA și UE, s� finalizeze negocierile cu privire la Tratatul privind relațiile de bun� vecinatate și cooperare �ntre Rom�nia și Ucraina. Și Mihai R�zvan Ungureanu a avut �succesuri� pe toat� linia, canalul B�stroe fiind dat �n folosinț� de ucrainieni �n 2004, �n timp ce Tratatul recunoștea actuala frontier� cu Ucraina, adic� f�r� Bugeac, �inutul Her�ei, insulele de pe Dun�re �i insula �erpilor. �n 2009 premier al Rom�niei era Emil Boc, care era și președinte al PD-L. Liderii acestui partid nesufl�nd o vorb� despre propunerea lui Putin, �n dezbaterile televizate unde erau invitați. E vorba de același PD-L care a creat la alegerile prezidențiale din 2014, tema votului din turul �nt�i �n diaspora, cu scopul de a genera un val de indignare și emoție care s�-i aduc� procente suplimentare lui Iohannis pentru turul doi. Tem� propagat� și dezvoltat� �ca la manual� pe Realitatea Tv, de patriotardul ( DEX : care face parad� de patriotism, care manifest�, exprim� un fals patriotism ) Rareș Bogdan, m�na dreapt� a patronului postului, Cosmin Guș�. Ce relevanț� avea propunerea lui Putin �n ceea ce privește �mbun�t�țirea rolului jucat de Rom�nia, �n raporturile sale cu Ucraina ? 1. �n Bucovina de Nord �i �n Basarabia veche (Bugeac), teritorii rom�nești care aparțin Ucrainei, tr�iesc cel puțin 410.000 de rom�ni. Am descris �n detaliu �ntr-un articol mai vechi cum Ucraina a restr�ns și aproape a anulat dreptul minorit�ții rom�nești de a �nv�ța �n propria limb� și de a avea publicații �n limba matern�. Proces �nceput �n 2004, c�nd multe �coli rom�ne�ti au fost desfiin�ate din ordinul premierului pro-occidental Iulia Timo�enko. Și care continu� nest�vilit de nimeni și �n prezent, sub guvernarea Euromaidanului. Dominoul crizei din Ucraina: Rom�nia 2. Comisia de mediere �i solu�ionare a conflictului din Transnistria a fost compus� din Rusia, Ucraina �i OSCE, av�nd ca observatori Uniunea European� �i Statele Unite. Rom�nii, �n ignoranța lor, presupun c� Ucraina ar fi fost vreodat� de acord s� reprezinte �i interesele Rom�niei �n comisia de reglementare a conflictului transnistrean. Numai c� presupunerea e total eronat�, Rom�nia fiind exclus� de pe lista de mediatori a conflictului, la propunerea Ucrainei. Reprezentantul special, numit de Viktor Iușcenko, președintele pro-occidental al Ucrainei, �n formatul de negociere �n problema transnistrean�, era �n 2009, prietenul s�u, adic� diplomatul Dimitri Tkaci. Acesta n-a venit cu nicio soluție care s� permit deblocarea situației. A reușit �n schimb s� conving� guvernarea de la Tiraspol s� privatizeze unicul furnizor de servicii de telefonie fix� și mobil� din Transnistria. Dimitri Tkaci devenind astfel co-proprietar al companiei tiraspolene �Interdnestrcom�. Concluzia ? Viaț� stearp� și amar�, Cu doar pielea de v�ndut, A plecat un tren din gar� �nsa eu, noi, L-am cam pierdut !!! Raporteaza abuz de limbaj
Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
|
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:05
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-15 07:06:15De la: _2148_, la data 2014-11-14 23:28:28De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:14
De la: giovausaro, la data 2014-11-15 01:04:32Sunt curios ce se poate contrazice.....jos clopu! lasa clopul mai pe ceafa, scoate brisca si le-o-ndeasa, moscalilor din "fereastra" astia-s cozi pe la topoare finantati cu rublisoare habarnisi, paraziti si rusofoni lumpenproletari , bufoni . mizerabili, fanfaroni. CLOPUITULE ! da' nu-I bai... in urmatorii 5 ani se injumatatesc din cinci cati mai sunt acum doi sau trei se pierd pe drum iar cei de-or mai ramanea nici grai nu vor mai avea si-o s' te poti inturna ocos tihnit in patria ta sus pe iza sau mara ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:15
De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 09:46:12De la: _2148_, la data 2014-11-14 23:28:28De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federa�iei Ruse descris de CESI ar fi o �Prim�var� ruseasc� �i vizeaz� inclusiv destabilizarea Rom�niei, sus�in exper�ii cita�i: �Destabilizarea vestului Ucrainei �i Rom�niei corespunde �ntru totul intereselor Rusiei �n Ucraina �i Moldova�. Voi astia doi , raspandacii manipulatori securisti , inca nu v-ati hotarat ce sa mintiti cu nerusinare pe aici : Iohannis ba' e cu Putin , ba e cu Merkel , ba cu USA ....blablabla...Disperatilor , v-ati incurcat in intoxicari , ati ajuns sa va intoxicati unul pe altul ! Va recomand cu drag : medicamenteeeeee! Mai lasati dracului iarba aia ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:22
De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 10:48:19De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:12:01Suntem in mars......spre Piata.......... da' enver hodja 2, ce si cine este ? storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/14206/13541821/8/batran... mai hodiniti-va sivoi ba' harbuitilor !
|
9am_4546 13 mesaje Membru din: 1/11/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:31
Aplaudati autoritarismul de tip asiatic,salbatic si crunt.......impotriva lichelelor mafiote care-au distrus Romania si-au saracit Poporul in ultimii 25 de ani.Asta ai vrut sa spui ,,mai draga ,, Romani cu buzunarele golite votati pe Scumpul Ponta,care ne-a scumpit benzina si ne-a mai golit buzunarele cu cele peste 50 de taxe impuse de dumnealui.De la 1 ianuarie 2015 vom fi si mai saraci,tilharii astia PSDisti vor pune biruri noi pe buzunarele noastre si-asa uscate.Vom plati cu 50% mai mult impozit la case si apartamente,se va scumpi benzina din nou,aproape ca se va dubla pretul benzinei,si alte noi taxe si impozite.....,,mai draga leano,,si pensiile se vor mari,doar cu 2% ,adica cu nimic.Sa vezi ce mai gratare or sa faca mafiotii si restul Romanilor le ramine doar mirosul, nu-i asa,,mai draga leano,,? visalai pe Basescu tot timpul,mai intii dute la un psihiatru inainte de vot ,,mai draga leano,,,sa nu cumva sa-l votezi pe Basescu din greseala, ca ai belito mussolini. Romani votatil pe SCUMPUL ponta,fugiti chiar acum,ca sau deschis sectiile devotare. Bonjour monseur madame ,,,mai draga leano,,....leana zapacita din capu la sat. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:41
De la: H44kon, la data 2014-11-15 10:54:12De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 10:10:58De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 15:04:58De la: sirboby, la data 2014-11-14 14:32:07De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 08:41:39bine era daca-ti venea ideea asta-n 2004 si sa fi auzit atunci tiuituri de-ti sfredeleau timpanul : Subscriu ! S-au incheiat promotiile cu pomeni electorale , urmeaza "facturili " !De-acu' sa-i vaz p'astia doi daca vor fi in stare sa se autofinanteze ! Or fi inghitit gogoasa premierului care a fugit de reporteri dupa ce el si havardista au anuntat ca Romania este revelatia economiei mondiale . Cat poate sa le tina asta de foame ? De la anu' sa va vaz , geniilor !
|
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 12:05
slogan scandat de protestatari in bucuresti :
"Ponta, ce-a patit procurorul Panait? " se autosesizeaza cineva de prin institutiile de drept ale statului Ro.? clarifica cineva situatia in care se afla candidatul la Presedentia Romaniei ? sau, preferati sa lasati electoratul sa voteze un candidat suspectat a fi un CRIMINAL ? ALOOOO, PNA, se-aude/se citeste ?
|
|
|

caci eu nu sunt un analist politic , reputat si vizionar , ca dl X ca nu i-am retinut numele , dar de VAZUT ce era de vazut am observat si v-am si atras atentia !
Black(vasile)!