back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 >> Sari la pagina:

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:14

Planul Federației Ruse descris de CESI ar fi o „Primăvară ruseasc㔠și vizează inclusiv destabilizarea României, susțin experții citați: „Destabilizarea vestului Ucrainei și României corespunde întru totul intereselor Rusiei în Ucraina și Moldova”.

www.gandul.info/international/experti-britanici-vladimir-putin-p...

Putin nu il lasa pe basescu la nevoie.

De altfel, lucrurile au inceput sa se miste. Toate manifestatiile din Transilvania si Banat sunt organizate de catre agenti unguri si de romani tradatori care ii servesc. Alegerea lui Klaus nu este intamplatoare pentru ca este bun prieten cu Tokes si iredentistii maghiari. Daca te uiti si pe contul de fb al lui Sabin Gherman, ai sa vezi ca tot pe Iohannis il sustine agresiv. Si Iohannis are conexiuni si la Moscova.
De roman ce este a si zis ca nu il intereseaza romanii din Basarabia si Bucovina.

Assa ca mergeti inainte bai slugilor vandute, kaka0n si turbo-4158! Dulce ca mierea va fi glontele patriei.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:17

De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:05:25Pana uana alta........va ut in mortiii mamii voastre de nesimtiti .............
Nemul romanesc nu poate evolua cu PONTA presedinte!
Vreau sa va blestem pentru raul pe care vreti sa-l mentineti!

Sunteti RAUL ROMANIEI!

Pana una alta, tu esti o fomista cu gura mare doar atunci cand nu are clienti. In rest, esti cu gura plina.

Raporteaza abuz de limbaj
Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:18

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federației Ruse descris de CESI ar fi o „Primăvară ruseasc㔠și vizează inclusiv destabilizarea României, susțin experții citați: „Destabilizarea vestului Ucrainei și României corespunde întru totul intereselor Rusiei în Ucraina și Moldova”.

De altfel, lucrurile au inceput sa se miste. Toate manifestatiile din Transilvania si Banat sunt organizate de catre agenti unguri si de romani tradatori care ii servesc. Alegerea lui Klaus nu este intamplatoare pentru ca este bun prieten cu Tokes si iredentistii maghiari. Daca te uiti si pe contul lui Sabin Gherman, ai sa vezi ca tot pe Iohannis il sustine agresiv. Si Iohannis are conexiuni si la Moscova.
De roman ce este a si zis ca nu il intereseaza romanii din Basarabia si Bucovina.

Assa ca mergeti inainte bai slugilor vandute, kaka0n si turbo-4158! Dulce ca mierea va fi glontele patriei.

MARS IN MORTII MA-TI DE LEGIONAR!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:20

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:17:04
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:05:25Pana uana alta........va ut in mortiii mamii voastre de nesimtiti .............

Sunteti RAUL ROMANIEI!

Pana una alta, tu esti o fomista cu gura mare doar atunci cand nu are clienti. In rest, esti cu gura plina.

SA-TI UT MORTII MA-TI DE COMUNIST RETROGRAD!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:23

De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:18:38
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:14:42Planul Federației Ruse descris de CESI ar fi o „Primăvară ruseasc㔠și vizează inclusiv destabilizarea României, susțin experții citați: „Destabilizarea vestului Ucrainei și României corespunde întru totul intereselor Rusiei în Ucraina și Moldova”.

De altfel, lucrurile au inceput sa se miste. Toate manifestatiile din Transilvania si Banat sunt organizate de catre agenti unguri si de romani tradatori care ii servesc. Alegerea lui Klaus nu este intamplatoare pentru ca este bun prieten cu Tokes si iredentistii maghiari. Daca te uiti si pe contul lui Sabin Gherman, ai sa vezi ca tot pe Iohannis il sustine agresiv. Si Iohannis are conexiuni si la Moscova.

Legionar?!! Vezi cum te tradezi ca esti un bosorog comunist? Fomisto, o sa stai pe bara fara clienti cateva luni....O sa mananci supa cu paiul, asa ca oha slujba pe centura. Nu stiu cum ai putea sa prestezi cu paiul.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:25

De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:20:13
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:17:04

Sunteti RAUL ROMANIEI!

SA-TI UT MORTII MA-TI DE COMUNIST RETROGRAD!

Moarta de foame nu cred ca o sa mai poti. Fa ore suplimentare pentru ca vin zile grele.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:25

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:23:10

Legionar?!! Vezi cum te tradezi ca esti un bosorog comunist? Fomisto, o sa stai pe bara fara clienti cateva luni....O sa mananci supa cu paiul, asa ca oha slujba pe centura. Nu stiu cum ai putea sa prestezi cu paiul.

MARS JEGOS LIPOVEAN............imi este scarab de tine asistatule!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:28

De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:25:59

Scarab? Poate vrei sa zici ca ai scabie! Asta pe langa sifilis, HIV si scula....Nu mai scapi. O sa te arda astia la Glina ca pe gunoaie cand o sa dai coltul.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:33

Acum se da lupta intre vest si est.........votati estul....votati PONTA .....dar nu uitati....copiii vostrii au murit pentru o democratie vestica!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:36

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-14 22:28:12
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:25:59

Scarab? Poate vrei sa zici ca ai scabie! Asta pe langa sifilis, HIV si scula....Nu mai scapi. O sa te arda astia la Glina ca pe gunoaie cand o sa dai coltul.

SICTIR ....VALI_VASILE retardatul!

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 22:40

De altfel, lucrurile au inceput sa se miste. Toate manifestatiile din Transilvania si Banat sunt organizate de catre agenti unguri si de romani tradatori care ii servesc. Alegerea lui Klaus nu este intamplatoare pentru ca este bun prieten cu Tokes si iredentistii maghiari. Daca te uiti si pe contul de fb al lui Sabin Gherman, ai sa vezi ca tot pe Iohannis il sustine agresiv. Si Iohannis are conexiuni si la Moscova.

ar fi trebuit sa postezi discursul lui putin de la sochi, daca chiar doresti sa demonstrezi ca ai habar despre ceea ce incerci sa vorberi ba' ciolovec imputit !

eventual cateva texte copy/pase din vocea ru. dar asa. se vede de la extremitatea galaxiei ca esti un biet hodorog habar-nul batut in cap !

SIKTIR ba, coada de topor bolshevica!

iti amintesti, cine din gov.ro. a fost present la sochi si faptul ca sportivii romani nu erau dotati cu echipamentele necesare pentru proba de sanie ?

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 23:23

sunt cu un ochi la meci si cu unu pe Nashultv.Tari baietii...zice unu, buei tineret roman, pleaca-ti urechea la mandea....intrebati-va bunicii daca merg la vot....si cu cine vor vota...daca zic,cu Ponta,faceti un serviciu Romaniei si voua insiva.....furati-le buletinele de identitate....

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 23:28

Bah , tie nu iti este rusine de tine sa tastezi asemenea enormitati ?
Putin ii trimite p'aia din Diaspora sa stea la coada pentru a vota impotriva lui Ponta ?
Aia destabilizeaza ROMANIA ?

Bah , du-te , bah , mai lasa-ne !

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 14 Noiembrie 2014, ora 23:34

Declarația de presă a președintelui României, domnul Traian Băsescu

Președintele României, domnul Traian Băsescu, a susținut vineri, 14 noiembrie a.c., la Palatul Cotroceni, o declarație de presă.

Vă prezentăm declarația de presă susținută de șeful statului:

„Bună seara. Scuze pentru întârziere, dar trebuie să vă spun că am avut curiozitatea să văd dacă mai sunt actor principal și în ultima zi de campanie a domnului Ponta și constat că am rămas.

Peste câteva ore se încheie campania pe care și eu am urmărit-o, ca și cea mai mare parte a românilor, cu foarte mult interes. Probabil că la mine a existat un interes suplimentar pentru că, după 10 ani, voi preda ștafeta funcției de președinte al României.

Primul meu mesaj către români este să meargă la vot, indiferent unde s-ar afla, în țară sau în străinătate, românii trebuie să meargă la vot. Și știu foarte bine ceea ce știți și dumneavoastră, în România votul nu este obligatoriu.

Dar, în acest moment se trece într-o altă etapă și ar fi rău pentru viitorul țării dacă românii, indiferent unde s-ar afla și indiferent cât de greu le-ar fi, n-ar face efortul ca mâine să meargă la vot.

O mențiune specială fac pentru cele 3,5 milioane de români care sunt în străinătate. Ei au mai avut o importanță capitală în continuarea proceselor de modernizare a României în 2009.

De aceea, ca om care a simțit solidaritatea românilor aflați în străinătate, ca, de altfel, și a multor români din țară, îi rog în mod special pe românii care acum se află în străinătate să meargă la vot.

Știu că este un efort suplimentar pentru ei, pentru că secțiile de votare sunt la distanțe foarte mari. Știu că le cer cheltuieli mai mari decât pentru românii din țară, care merg la vot și care au secțiile de votare foarte aproape.

Dar îi rog să înțeleagă că este esențial ca duminică să se prezinte la vot și să-și aleagă președintele.

În ceea ce privește campania electorală, până la urmă ea se finalizează, teoretic astăzi, la ora 24:00, dar, în fapt, tot acest zbucium al spectrului politic, al oamenilor din partide, al cetățenilor simpli de multe ori din această perioadă de campanie se finalizează duminică prin exercitarea dreptului suveran al românilor de a vota. Din acest punct de vedere aș face observația asupra căreia așez toată responsabilitatea președintelui României, că a fost evident faptul că membrii Guvernului, Ministerul de Externe încearcă să obstrucționeze votul cetățenilor români din străinătate.

Avem și câteva elemente foarte clare din care rezultă încercarea de obstrucționare a votului românilor din străinătate: comunicatul de ieri al Ministerului de Externe al Germaniei, care a demontat afirmațiile făcute de premierul Ponta că nu se pot înființa secții de votare în afara consulatelor, a consulatelor onorifice și a ambasadelor pe teritoriul Germaniei.

Mai mult decât atât, Guvernul României a fost solicitat să ceară înființarea de secții de votare, ministrul de Externe german utilizând exemplul oferirii de spații și în alte locuri decât cele menționate pentru alegerile din Turcia. Deci Germania nu interzice existența sau înființarea unor secții de votare pe teritoriul ei, dacă există o solicitare a statului interesat. Și în cazul nostru trebuia să fie statul român, prin Guvernul României, prin Ministerul de Externe al României.

Am constatat că speranța mea la numirea domnului ministru Meleșcanu în funcția de ministru de Externe a fost una deșartă.

Domnul Meleșcanu a continuat poziția incorectă a predecesorului său, fostul ministru Corlățean, încercând să demonstreze ceea ce nu se poate demonstra, că nu pot organiza alte secții de votare decât cele din primul tur.

Este o minciună. Aveau atât interpretarea Articolului 54 de către Biroul Electoral Central, cum, de asemenea, aveau la dispoziție ordonanța de urgență prin care, constatând deficiențele de la primul tur, putea să înființeze noi secții de votare, suspendând anumite prevederi din Legea de organizare a alegerilor pentru funcția de președinte, la fel cum au suspendat articole din Legea administrației publice locale pentru transferul primarilor de la un partid la altul. Aceeași procedură.

Mai mult decât atât, Comisia de la Veneția nu interzice apariția unor acte normative mai devreme de… în intervalul de la alegeri cu șase luni înapoi atât timp cât aceste acte normative ar fi în sprijinul exercitării dreptului la vot.

Din păcate, Guvernul a vehiculat minciuni, fiind foarte clar că vrea să obstrucționeze votul românilor din străinătate. Mai mult decât atât, dincolo de exemplul legat de Germania, unde însuși ministrul de Externe a spus că se pot organiza secții de votare suplimentare pe teritoriul Germaniei, sunt scrisori de la primari, din Spania și din Italia care pun la dispoziție spații pentru organizarea turului doi al alegerilor pentru funcția de președinte al României.

Este clar că Guvernul nu a vrut să-i lase pe români, pe românii din străinătate, să-și exercite în număr mare dreptul constituțional garantat de a vota. De aceea, îi chem pe români, pe românii din străinătate în mod deosebit să nu se uite la distanțe, pentru că ei au aici copiii lor, au aici părinții lor și se vor întoarce aici atunci când România le va oferi condițiile de muncă și de trai pe care să le accepte. Este important ca, dincolo de distanțele mari pe care le-ar avea de parcurs, să aibă în vedere că duminică discutăm despre viitorul țării lor.

Am informații că sunt partide care au decis să nu-și trimită reprezentanți în secțiile de votare pentru a se putea întârzia viteza la vot. Fac un apel la toate partidele care sunt reprezentate în turul doi, pentru că sunt alianțe, să-și trimită reprezentanții în secțiile de votare. Altfel, ele însele vor contribui la obstrucționarea dreptului de vot al românilor. Vă mai dau informația că în baza Articolului 80 din Constituția României m-am adresat Biroului Electoral Central, dar și Guvernului și Ministerului de Externe cerând găsirea unei soluții pentru ca în turul doi să se poată înființa noi secții de votare. Am primit răspuns și este foarte clar că Biroul Electoral Central a permis Ministerului de Externe să înființeze noi secții de votare în turul doi.

De ce fac această afirmație, de fapt Biroul Electoral Central nu are voie să spună să se facă noi secții de votare la turul doi, pentru că Articolul 12 stabilește precis cine are obligația să stabilească numărul de secții și locul de amplasare, dar Biroul Electoral Central interpretează corect și în favoarea electoratului, și în favoarea Constituție, Articolul 54 din Legea 370 pentru alegerea președintelui și spune că este obligatorie menținerea secțiilor de votare pentru turul doi acolo unde sunt liste permanente, iar liste permanente avem numai în țară, în străinătate nu avem liste permanente, ci sunt liste suplimentare așa cum sunt în toate secțiile de votare din România.

Vă explic ca să nu rămână dubii, acolo unde sunt secții de votare pe teritoriul național și sunt liste permanente este interzisă înființarea de noi secții de votare pentru că asta înseamnă rearondarea cetățenilor la alte secții de votare. Și un cetățean care știe că a votat la o școală în turul unu va fi dezorientat să afle când se prezintă la vot că el nu este pe listă acolo și trebuie să meargă în altă parte. Dar nu este cazul în străinătate, acolo nu există liste permanente, de acea BEC a dat o interpretare corectă, spunând că nefiind liste permanente se pot înființa noi secții de votare.

Sigur Ministerul Afacerilor Externe și Guvernul au avut o interpretare obstrucționistă, ceea ce va limita exercitarea dreptului de vot al românilor din străinătate. Vă mai dau un exemplu, în țară avem o secție de votare la circa 900 la 1.000 de cetățeni cu drept de vot. Numărul actual din străinătate reprezintă o secție de votare la 10.000 de cetățeni, ori Constituția obliga Guvernul să creeze condiții pentru ca toți cetățenii să poată vota.

Când tu îi pui o secție de votare la distanțe de 200-500-800 de kilometri, cum să meargă la vot?!

Dar, chiar și în aceste condiții, eu îi rog pe românii aflați în străinătate ca duminică să facă sacrificiul de a se prezenta la vot, pentru că sunt momente în care toți avem obligația unui sacrificiu pentru țară.

Eu nu le spun cum să voteze, dar le cer românilor și, în același timp, îi rog să-și exercite dreptul constituțional de a vota, oricât de greu le-ar fi. Aici aș mai face, legat de scrisoare, o singură mențiune.

Domnii de la Guvern au dat interpretarea: președintele s-a amestecat. Vă rog să vă uitați în Articolul 80, alin. 2, în care este clar precizat că președintele veghează la buna funcționare a instituțiilor și, aici, avem o instituție,

Guvernul României, și Ministerul Afacerilor Externe care n-au funcționat corect și mediază între instituțiile statului și societate. Păi, societatea a fost zecile de mii de români care n-au putut vota pe data de 2 noiembrie. De aceea m-am adresat BEC-ului și în baza Articolului 80 din Constituția României, precum și în baza articolelor prin care românilor le este garantat dreptul la vot.

Acum aș încerca și un drept la replică, pentru că n-aș vrea ca românii să meargă la vot cu propaganda unuia din candidați și să și creadă că este adevărat. Am să încep întâi prin chestiunile de ordin personal. În această campanie, în mod repetat, atât candidatul PSD, cât și politicieni din același partid au proferat tot soiul de amenințări. «După ce-și termină mandatul, Băsescu la pușcărie», spre exemplu. «Asta e casa lui Băsescu și nu i-o dau».

Sau afirmații legate de familia mea. Aș vrea să le dau un răspuns scurt și sec pe aceste teme. În ceea ce privește amenințările cu pușcăria, sunt specifice politicienilor din anii 1950, pe vremea când Ana Pauker domnea prin România și văd că le-a preluat și candidatul PSD la Președinția României. Ce pot să-l asigur este că în toată activitatea mea nu va găsi încălcări de lege.

De asemenea, în ceea ce privește mult discutata casă, nu am cerut nicio locuință anume. Unui fost președinte, conform legii, trebuie să i se asigure o reședință în care să i se poată asigura și paza. În ceea ce mă privește n-am cerut decât aplicarea legii. Iar dacă Victor-Viorel Ponta nu vrea s-o aplice, legea, este problema lui. Nu stau cu căciula în mână la un plagiator. Apropo de jignirile pe care mi le-a adresat în această campanie, vreau să știți că-mi mențin punctul de vedere, că atunci când e față în față cu mine e ca un pisicuț.

Cum ajunge în fața unui microfon sau la o televiziune devine erou. În acest sens, după ce se termină conferința de presă și după ce vom face transcriptul acestei declarații, veți găsi pe Facebook-ul meu un filmuleț să vedem cum este pisicuțul.

De asemenea, inclusiv astăzi, când înțeleg că s-a refăcut USL, prin semnarea și cu Călin Popescu-Tăriceanu a unui acord, am înțeles că regimul Băsescu este un regim odios și așa a fost prezentat în toată campania. Eu fac următoarea afirmație: ce au făcut astăzi liderii alianței de stânga este o înșelătorie odioasă. Cum poți să reînființezi USL cu PLR care nu este înregistrat? Hai că domnul Călin Popescu-Tăriceanu a ajuns un soi de Agamiță Dandanache, este pe un pod și crede că este pe alt pod sau este în față cu Chirieac și îi spune Chifu sau... Bun.

Vârsta la unii oameni produce efecte, dar mă așteptam ca măcar ceilalți să realizeze că omul ăsta nu are un partid și eu au refăcut USL. Nu mă deranjează pentru că, pentru mine, lucrurile sunt la sfârșit de mandat, dar mă deranjează înșelătoria, falsul. Și pentru că suntem în zona de falsuri, hai să vedem ce a însemnat regimul Băsescu. Astăzi văd un tandem: Ponta-Tăriceanu.

Eu mi-am început primul mandat în decembrie 2004 și îl voi termina în decembrie 2014. Deci, 10 ani. Ia să vedem ce s-a întâmplat în acest regim «odios»: din 2004 până în 2008 prim-ministru a fost Călin Popescu-Tăriceanu. Din 2012 mai până în decembrie 2014 prim-ministru este Victor-Viorel Ponta - trei ani.

Deci, patru de la Tăriceanu și cu trei de la Ponta sunt șapte ani în care prim-miniștri au fost ei. Și să mai punem un an, 2009, în care PSD, inclusiv Victor Ponta, au fost la guvernare, iar Ponta în Guvern. Oameni buni, eu am putut face ce a fost de făcut în reformele structurale ale statului doar doi ani, în rest a trebuit să lupt cu un Ponta și cu oamenii lui, cu un Tăriceanu și cu oamenii lui, unu - să apară raportul de condamnare a comunismului, ca regim ilegitim și criminal. Acela a fost momentul în care s-a declanșat ura, în 16 decembrie 2006.

A trebuit să lupt cu ei să apară ANI. Poate își mai aduce aminte domnul Tăriceanu că vreo trei luni a refuzat să dea drumul la actul normativ legat de ANI și a trebuit să mă duc în ședința de Guvern pentru ca legea, prin care astăzi funcționează ANI, să treacă prin Guvern. În condițiile acestea, în condițiile în care nu am negociat cu ei justiția, sigur că li se pare un regim odios, dar este un regim în favoarea oamenilor, un regim care a pus pe picioare instituțiile statului. Rețineți, așa-numitul regim Băsescu de zece ani, înseamnă șapte ani cu Tăriceanu și Ponta prim-miniștri și un an cu PSD la guvernare.

Deci opt ani din zece au fost la putere. Nu știu dacă li se mai pare odios regimul. A trebuit să vină un guvern Boc să refacă echilibrele macroeconomice după dezastrul lăsat de domnul căruia îi duduia economia în cap când era criză economică profundă, iar eu mi-am făcut campania din 2009 cu două zile de salarii tăiate la personalul bugetar în noiembrie și cu alte două zile în decembrie, pentru că nu aveam bani, nu că a fost cineva care a vrut să nu plătească drepturile oamenilor. Au fost urmările dezastrului de guvernare al lui Călin Popescu-Tăriceanu, care a lăsat țara în fața crizei și ne-a dus la măsuri extreme în 2010 într-o situație financiară incredibil de dificilă. Probabil că puțini înțeleg în ce situație a lăsat acest Călin Popescu Anton Tăriceanu țara. Și astăzi se pupă cu Ponta.

Ponta să spună bogdaproste că i-a lăsat Boc o țară echilibrată macroeconomic. Pe sacrificiul lui Emil Boc are el astăzi o situație în care-și poate permite să mituiască românii cu bani direct de la buget. Vreau să-i felicit pe acei profesori care nu au primit mita oferită de Guvern sâmbăta și duminica trecută, banii cu care să-și poată cumpăra cărți. S-au simțit umiliți. Până și la oamenii cu puțini bani sentimentul umilinței funcționează, iar Guvernul i-a umilit sau a vrut să îi umilească.

Aș spune un lucru: oamenii aceștia, de când sunt împreună, nu au propagat decât ura. Au împărțit țara în «băsiști» și în electorat bun. Eu îi chem pe «băsiști» să vină duminică la vot să le dea o lecție. Este rugămintea mea la toți aceia care vreodată au avut încredere în mine. Și-l atenționez pe Victor Ponta să nu se bucure de ura pe care o răspândește el, oamenii lui și televiziunile care îl servesc.

Ei reprezintă un grup care ar vrea ca țara să fie ca înainte de 2004. Or, responsabilitatea românilor, responsabilitatea «băsiștilor» este să vină duminică la vot și să nu lase țara pe mâna unor demagogi care au în spate hoarde de corupți pe care trebuie să-i servească. Fac din nou un apel la toți românii de bună-credință ca duminică să vină la vot și să nu-și lase țara jefuită de un grup de demagogi care au de apărat corupții care stau în față pușcăriilor. Vă mulțumesc mult! Vă doresc o seară bună!”.

Departamentul de Comunicare Publică
14 Noiembrie 2014

IMBARCAREA SI...

DUMINICA, VOTEZ !

giovausaro

4610 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 01:04

Sunt curios ce se poate contrazice.....jos clopu!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 07:06

De la: _2148_, la data 2014-11-14 23:28:28

Putin ii trimite p'aia din Diaspora sa stea la coada pentru a vota impotriva lui Ponta ?

România TV: Mitingurile anti-Ponta de la Cluj și Timișoara, organizate de Budapesta!
andreifarcas_58608000

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Detaliile care ies la iveala, insa, la doar doua zile de cand Iohannis a scos oamenii in strada sunt de natura sa traga un apel de alarma major cu privire la colaborarea dintre candidatul ACL si extremistii maghiari, prin filiera Tokes.

Protestele din Cluj si Timisoara, organizate de simpatizanti Jobbik, PPMT si Laszlo Tokes

Dupa ce ieri aflam ca organizatorul mitingului din centrul Clujului este un tanar care studiaza la Budapesta, sustinator al lui Klaus Iohannis si fan declarat al “Autonomiei pentru Transilvania”, dar si fanul unei “Transilvanii libere” (foto), acum aflam ca si liderul manifestantilor din Timisoara este, de fapt, tot un tanar extremist.

Amplul protest din Cluj, unde peste 5.000 de oameni au protestat impotriva premierului Victor Ponta, a pornit de la initiativa unui tanar student, Andrei Farcas, scrie site-ul local ActualdeCluj. Potrivit sursei citate, acesta a creat mai intai cu un event pe Facebook, unde s-au inscris 7.000 de persoane. A urmat obtinerea aprobarii din partea Primariei Cluj-Napoca.

Andrei Farcas (foto) are 23 de ani si e masterand in anul 2 la Studii Medievale, in Budapesta. Este membru fondator al asociatiei de reenactment istoric Clujul Medieval.
Ce declara acesta pe Facebook:
Va salut, împreună cu prietenii pe care i-am cunoscut cu acest prilej și care au organizat că o echipă bine închegată acest eveniment: Alexandra Pintea, Csilla Kovacs, Denise Păscălău, Ionuț Denes, Tudor Turdean și cei aproape 20 de tineri voluntari care ne-au fost alături! Felicitări Cluj!
Protestele de la Timisoara si Cluj sunt prezentate de media ca fiind organizate de catre tineri cu spirit liber, activi pe reteaua sociala Facebook. Cu toate acestea, la o verificare simpla a conturilor de personale si a conexiunilor acestora de pe retelele de socializare, gasim o serie de similitudini: la Timisoara, organizator e Edwin Sebastian Marc, un tanar care promoveaza o simbolistica secesionista si nazista, la fel cu Andrei Farcas cel care organizeaza la Cluj protestele si care intamplator studiaza la Budapesta.

www.napocanews.ro/2014/11/romania-tv-mitingurile-anti-ponta-de-l...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 09:46

nu-i asa ca n-ai inteles nimic ...da' chiar NIMIC din intrebarea - retorica, desigur- adresata lui Hakon , aia in care il intreb daca in noua impartire a Europei sub conducerea PPE.ului si a Anjelikai, UE se va trasa/ aseza pe vechile granite ale Imperiului Austro-Ungar , iar zona sud - estica , mai ortodoxa, mai putin pe gustul catolicilor si reformatilor , va reintra sub influenta Rusiei, car' vasazica ?!
in situatia asta , este evident ca Neamtul Iohannis , care-i omul PPE .ului si in nici-un caz Ponta , va fi cel ce va Executa Planul respectiv si , iarasi este evident ca trebe' musai sa iasa presedinte Iohannis , de comun acord cu UE si, eventual cu USA !
P.S
si cind eu v-am spus ca lupta care se duce-n UE are coada lunga si se transeaza si la noi, cu implicatii majore, cu federalizarea Ro si ruperea unitatii nationale , m-ati facut timpita !
uite ca nu sunt si ascultindu-l pe Hurezeanu, aseara la Digi 24 , in discutia cu Prelipceanu despre ce se-ntimpla-n Europa , cu Hiriiala dintre Germania madamei Merkel ce vrea sa refaca al V .lea Reich....(eu am zis al IV.lea, dar uite ca -i al V.lea ) si Franta care se opune, m-am Felicitat caci eu nu sunt un analist politic , reputat si vizionar , ca dl X ca nu i-am retinut numele , dar de VAZUT ce era de vazut am observat si v-am si atras atentia !

ati ris si m-ati batjocorit, dar e groasa si apucati-va, voi, cei care locuiti in Banat si Transilvania sa luati lectii intensive de ungureasca si germana....inst. EUROCOR ofera lectii intensive la preturi accesibile ! succesuri !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:10

De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 15:04:58
De la: sirboby, la data 2014-11-14 14:32:07
De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 08:41:39bine era daca-ti venea ideea asta-n 2004 si sa fi auzit atunci tiuituri de-ti sfredeleau timpanul :
"Sa traiti biiine "....tiuuuuuu
" Draga Stolo ".....tiuuuuuu
" 800 euro pensia".....tiuuuuu
"voi pregati tepe in piata ptr. corupti.....tiuuuuu
"NU e crizaa.....auuuuu, urechile mele
" Romanii sfideaza criza .....tiuuuuu si doare !
"Tariceanu ne-a bagat in criza.....tiuuuuu
"voi demisiona in 5 min.......vai, mamaaaa
"nu vreau sa fiu un presedinte ales la masa verde.... tiuuuuuuuuu !

Gabi te intreb pentru a mia oara :De ce l-ai votat in 2004???
Valabilă intrebarea si pentru BlackBlack Black(vasile)!

Astia au confundat democratia cu promisiunile lui Petre Roman din anii 90.....cand promitea prostilor ca prefera sa-i trimita gratuit la mare decat sa-i mai lase sa lucreze in fabrici nerentabile....iar imbecilii l-au crezut pe cuvant.............asa au inteles ei ca se traieste in democratie si chiar asa traiesc.........deoarece fraierii muncesc iar lichelele stau acasa si primesc pensii si ajutoare sociale.

prin nerecunoasterea Vorbelor spuse de catre Base de-a lungul timpului ( si nu sunt decit citeva din minciunile spuse de el ) , confirmati ma hermafroditule ca, intr-adevar , B1tv , Nasul tv si nici EVZ , NU v-au aratat ceea ce era neconvenabil ptr. T. B , ca sa va fereasca de intrebarile care s-ar fi putut naste in legatura cu adevarurile ciuntite sau minciunile sfruntate !
asa ca, hakoane, sirule, giova, madam 2148 , 4158 , eu NU am inventat nimic din acea "lista" ! sunt vorbele lui T. B , iar aseara, a mintit in draci si-i aduc aminte ca " metodele anilor 50 si ale Anei Pauker" el le-a reinviat facindu-i pe toti, de la tribuna prezidentiala , incalcindu-si prerogativele : puscariabili, hoti si penali ; avertizindu-i sa aibe grija ce vorbesc la telefon ca el stie tot , presind si amenintind-o pe G. Firea ca nu-si mai gaseste acas' barbatu' daca nu tace si ca-i va dezbraca pe toti !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:33

Si toate astea fiindca exista o singura functie de pres.

Daca erau mai multe nu era atita cearta.

Eu ii aleg pe amindoi.

De fapt ii vroiam pe toti 14......

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:48

De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:12:01Suntem in mars......spre Piata..........
Mama voastra de nesimtiti!

ok ! hai, MARS !
au fost nenumarate ocazii in care ar fi trebuit sa iesiti in strada tocmai pentru a apara Statul de Drept si Democratia , dar n-ati facut-o niciodata, desi nu uitati sa spuneti cit de democrati si necomunisti sunteti voi, mai ales cind ii pupati Laba de Fier a lui Base si-i aplaudati Autoritarismul de tip asiatic, salbatic si crunt ...este, hakoane ca-i tatar Jupinu' si le are p' astea-n singe ?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:54

De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 10:10:58
De la: gabigabi2, la data 2014-11-14 08:41:39bine era daca-ti venea ideea asta-n 2004 si sa fi auzit atunci tiuituri de-ti sfredeleau timpanul :

Astia au confundat democratia cu promisiunile lui Petre Roman din anii 90.....cand promitea prostilor ca prefera sa-i trimita gratuit la mare decat sa-i mai lase sa lucreze in fabrici nerentabile....iar imbecilii l-au crezut pe cuvant.............asa au inteles ei ca se traieste in democratie si chiar asa traiesc.........deoarece fraierii muncesc iar lichelele stau acasa si primesc pensii si ajutoare sociale.

prin nerecunoasterea Vorbelor spuse de catre Base de-a lungul timpului ( si nu sunt decit citeva din minciunile spuse de el ) , confirmati ma hermafroditule ca, intr-adevar , B1tv , Nasul tv si nici EVZ , NU v-au aratat ceea ce era neconvenabil ptr. T. B , ca sa va fereasca de intrebarile care s-ar fi putut naste in legatura cu adevarurile ciuntite sau minciunile sfruntate !
asa ca, hakoane, sirule, giova, madam 2148 , 4158 , eu NU am inventat nimic din acea "lista" ! sunt vorbele lui T. B , iar aseara, a mintit in draci si-i aduc aminte ca " metodele anilor 50 si ale Anei Pauker" el le-a reinviat facindu-i pe toti, de la tribuna prezidentiala , incalcindu-si prerogativele : puscariabili, hoti si penali ; avertizindu-i sa aibe grija ce vorbesc la telefon ca el stie tot , presind si amenintind-o pe G. Firea ca nu-si mai gaseste acas' barbatu' daca nu tace si ca-i va dezbraca pe toti !

deraiato cufurita, iti place sa infuleci ciorba reincalzita la care mai adaugi si niste gunoi asortat, asa-i !?

-traiesc bine cei care sunt competenti si competitivi,cei care intr-adevar muncesc in ro. sau ue si aplica ceea ce au invatat.
-800 de euro? nu-I meritati ! ati acceptat pensionari ilegale/fraudulosi, unul ditre ei este dl. nelooo !
-le-a pregatit si i-a tras in tzeapa DNA-ului, nastase, voiculescu, fenechiu, hrebengiuc etc. de aceea URLA A3.
-in romana nu a fost criza, habar n-ai ce inseamna criza economica si intrarea statului in incapacitate de plata. vezi Argentina , pentru a doua oara Junk in ultimii 20 de ani.
-a sfidat-o cotractand un imprumut IMF-BM 26 Mld. de $ din cate ti-a achitat pensia si salariile bugetarilor.
-ar fi demisionat daca ceilalti politiceni ar fi fost onesti, insa erau niste biete cotarle hamesite.
-referendumul de demitere a fost invalidat de bec, lovitura de stat a esuat!

babeto, lasa-te de lozinci si apuca-te de treaba.
cu socialistii tai, in urmatorul an , 2015, ai sa ajungi sa-ti vinzi si ceea ce mai ai prin casa pentru a supravietui si a face fata tsunamiului de impozite si taxe pe care le vei plati. iar daca nu vei avea de unde sa platsi si ce sa mai vinzi, la MUUUUUUUNCA, nu la batut tasta de-a-n boulea pe net !
altfel, te paste o relocare si-o sa fi colocatara cu aurolacii bucurestiului prin cine stie ce fel de canalizari.

iar asta care iti tine bazu' a dat-o pe netionalisme ieftine a la VC tudor, copiaza texte vehiculate de patronul unei televiziuni, Ghita, care se lauda ca are semnate peste 500 de contacte cu statul ,finantane din bugetul statului, iar softwere-ul pe care l-a livrat serviciului 112 a fost deficitar in momentul producerii accidentului aviatic in care si-a pierdut viata pilotul Adrian Iovan si stuenta lfac. de medicina Aurelia IOn .

SIKTIR ba' trepanatilor bosorogi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:55

De la: giovausaro, la data 2014-11-14 23:23:13sunt cu un ochi la meci si cu unu pe Nashultv.Tari baietii...zice unu, buei tineret roman, pleaca-ti urechea la mandea....intrebati-va bunicii daca merg la vot....si cu cine vor vota...daca zic,cu Ponta,faceti un serviciu Romaniei si voua insiva.....furati-le buletinele de identitate....

va pregatiti de fraudarea cea mare, Giova draga , ca eu asa am inteles aseara de la Basel ?!
v-a multumit voua, celor din diaspora ptr. ajutorul dat in 2009 ....stii tu, atunci cind ne-a Ciuruit cu un vot la 3 sec., lucru ce nu v-a mirat deloc si acum va-ndeamna sa-i mai dati o mina de ajutor .... dati-i-o ,dar pune mina pe carte si invata si ungureste c-o sa-ti trebuiasca , morosene !

Fosta membra 9am.ro

142 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 10:57

M-am gîndit cu ce amintire rămîn români după despărțirea de Traian Băsescu, cel care le-a fost președinte vreme de 10 ani. Și primul gînd m-a dus la tăierea salariilor și pensiilor din 2010, fapt ce a consemnat 7,4 milioane de voturi favorabile demiterii lui Traian Băsescu, la referendumul din 2012.

”România se pare că nu dispune de gaze de șist și s-a bătut, pe ceva ce nu are”, a mai recunoscut recent și premierul în funcție, Victor Ponta. Băsescu se apără, afirmînd că deciziile de politică externă, au fost punctul forte al mandatelor sale. Pentru a argumenta că Traian Băsescu îi induce din nou în eroare pe români am selectat cea mai mare ocazie ratată de România, din vina președintelui Traian Băsescu.
La începutul lui 2009, Vladimir Putin a încercat să atragă România în proiectul South Stream, alternativa la gazoductul Nabucco, despre care se știa că s-a născut mort. ”Am și o altă ofertă pentru România, o ofertă care este greu de refuzat. Vă rog să îi spuneti asta președintelui Băsescu. Suntem gata să vindem direct către Romgaz tot gazul rusesc care acoperă nevoile Ucrainei pe un an de zile și apoi să-l vindeți mai departe Ucrainei. Este o oferta buna ?” Aceasta era a doua ofertă făcută României de Vladimir Putin, simultan cu cea de participare la South Stream. Ambele oferte fiind refuzate de licuriciofilul Traian Băsescu.

MAE și SIE ar fi trebuit să facă pe loc evaluări ale propunerii lui Putin. Le-au făcut oare ? În 2009, șef la MAE era Cristian Diaconescu, devenit din 2012 consilier prezidențial al lui Traian Băsescu. La SIE era director Mihai Răzvan Ungureanu, cel care în perioada 1998-2001, îndeplinind funcția de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Externe, a fost angrenat în soluționarea diferendelor cu Kievul, legate de Insula Șerpilor și Canalul Bîstroe. Canalul Bîstroe a fost început în 1997 cînd România era presată de SUA și UE, să finalizeze negocierile cu privire la Tratatul privind relațiile de bună vecinatate și cooperare între România și Ucraina. Și Mihai Răzvan Ungureanu a avut ”succesuri” pe toată linia, canalul Bîstroe fiind dat în folosință de ucrainieni în 2004, în timp ce Tratatul recunoștea actuala frontieră cu Ucraina, adică fără Bugeac, ținutul Herței, insulele de pe Dunăre și insula Șerpilor.

În 2009 premier al României era Emil Boc, care era și președinte al PD-L. Liderii acestui partid nesuflînd o vorbă despre propunerea lui Putin, în dezbaterile televizate unde erau invitați. E vorba de același PD-L care a creat la alegerile prezidențiale din 2014, tema votului din turul întîi în diaspora, cu scopul de a genera un val de indignare și emoție care să-i aducă procente suplimentare lui Iohannis pentru turul doi. Temă propagată și dezvoltat㠔ca la manual” pe Realitatea Tv, de patriotardul ( DEX : care face paradă de patriotism, care manifestă, exprimă un fals patriotism ) Rareș Bogdan, mâna dreaptă a patronului postului, Cosmin Gușă.

Ce relevanță avea propunerea lui Putin în ceea ce privește îmbunătățirea rolului jucat de România, în raporturile sale cu Ucraina ?

1. În Bucovina de Nord și în Basarabia veche (Bugeac), teritorii românești care aparțin Ucrainei, trăiesc cel puțin 410.000 de români. Am descris în detaliu într-un articol mai vechi cum Ucraina a restrîns și aproape a anulat dreptul minorității românești de a învăța în propria limbă și de a avea publicații în limba maternă. Proces început în 2004, cînd multe școli românești au fost desființate din ordinul premierului pro-occidental Iulia Timoșenko. Și care continuă nestăvilit de nimeni și în prezent, sub guvernarea Euromaidanului.

Dominoul crizei din Ucraina: România

2. Comisia de mediere și soluționare a conflictului din Transnistria a fost compusă din Rusia, Ucraina și OSCE, având ca observatori Uniunea Europeană și Statele Unite. Românii, în ignoranța lor, presupun că Ucraina ar fi fost vreodată de acord să reprezinte și interesele României în comisia de reglementare a conflictului transnistrean. Numai că presupunerea e total eronată, România fiind exclusă de pe lista de mediatori a conflictului, la propunerea Ucrainei. Reprezentantul special, numit de Viktor Iușcenko, președintele pro-occidental al Ucrainei, în formatul de negociere în problema transnistreană, era în 2009, prietenul său, adică diplomatul Dimitri Tkaci. Acesta n-a venit cu nicio soluție care să permit deblocarea situației. A reușit în schimb să convingă guvernarea de la Tiraspol să privatizeze unicul furnizor de servicii de telefonie fixă și mobilă din Transnistria. Dimitri Tkaci devenind astfel co-proprietar al companiei tiraspolene „Interdnestrcom”.

Concluzia ?

Viață stearpă și amară,

Cu doar pielea de vîndut,

A plecat un tren din gară însa eu, noi,

L-am cam pierdut !!!

Every normal man must be tempted, at times, to spit on his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats. - H. L. Mencken
Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:05

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-15 07:06:15

România TV: Mitingurile anti-Ponta de la Cluj și Timișoara, organizate de Budapesta!
andreifarcas_58608000

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Detaliile care ies la iveala, insa, la doar doua zile de cand Iohannis a scos oamenii in strada sunt de natura sa traga un apel de alarma major cu privire la colaborarea dintre candidatul ACL si extremistii maghiari, prin filiera Tokes.

Protestele din Cluj si Timisoara, organizate de simpatizanti Jobbik, PPMT si Laszlo Tokes

Dupa ce ieri aflam ca organizatorul mitingului din centrul Clujului este un tanar care studiaza la Budapesta, sustinator al lui Klaus Iohannis si fan declarat al “Autonomiei pentru Transilvania”, dar si fanul unei “Transilvanii libere” (foto), acum aflam ca si liderul manifestantilor din Timisoara este, de fapt, tot un tanar extremist.

Amplul protest din Cluj, unde peste 5.000 de oameni au protestat impotriva premierului Victor Ponta, a pornit de la initiativa unui tanar student, Andrei Farcas, scrie site-ul local ActualdeCluj. Potrivit sursei citate, acesta a creat mai intai cu un event pe Facebook, unde s-au inscris 7.000 de persoane. A urmat obtinerea aprobarii din partea Primariei Cluj-Napoca.

Andrei Farcas (foto) are 23 de ani si e masterand in anul 2 la Studii Medievale, in Budapesta. Este membru fondator al asociatiei de reenactment istoric Clujul Medieval.
Ce declara acesta pe Facebook:
Va salut, împreună cu prietenii pe care i-am cunoscut cu acest prilej și care au organizat că o echipă bine închegată acest eveniment: Alexandra Pintea, Csilla Kovacs, Denise Păscălău, Ionuț Denes, Tudor Turdean și cei aproape 20 de tineri voluntari care ne-au fost alături! Felicitări Cluj!
Protestele de la Timisoara si Cluj sunt prezentate de media ca fiind organizate de catre tineri cu spirit liber, activi pe reteaua sociala Facebook. Cu toate acestea, la o verificare simpla a conturilor de personale si a conexiunilor acestora de pe retelele de socializare, gasim o serie de similitudini: la Timisoara, organizator e Edwin Sebastian Marc, un tanar care promoveaza o simbolistica secesionista si nazista, la fel cu Andrei Farcas cel care organizeaza la Cluj protestele si care intamplator studiaza la Budapesta.

www.napocanews.ro/2014/11/romania-tv-mitingurile-anti-ponta-de-l...]

Da , bah ...si io am auzit ca mitingurile pro Ponta au fost organizate de teroristii lui ben Laden

Cine crezi tu ca pune botul la asemenea intoxicari securiste ?
Repet intrebarea : TIE CHIAR NU-TI ESTE RUSINE ?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:14

De la: giovausaro, la data 2014-11-15 01:04:32Sunt curios ce se poate contrazice.....jos clopu!

lasa clopul mai pe ceafa,
scoate brisca si le-o-ndeasa,
moscalilor din "fereastra"
astia-s cozi pe la topoare
finantati cu rublisoare
habarnisi, paraziti si rusofoni
lumpenproletari , bufoni .
mizerabili, fanfaroni. CLOPUITULE !

da' nu-I bai...
in urmatorii 5 ani se injumatatesc
din cinci cati mai sunt acum
doi sau trei se pierd pe drum
iar cei de-or mai ramanea
nici grai nu vor mai avea

si-o s' te poti inturna ocos
tihnit in patria ta
sus pe iza sau mara !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:15

De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 09:46:12

nu-i asa ca n-ai inteles nimic ...da' chiar NIMIC din intrebarea - retorica, desigur- adresata lui Hakon , aia in care il intreb daca in noua impartire a Europei sub conducerea PPE.ului si a Anjelikai, UE se va trasa/ aseza pe vechile granite ale Imperiului Austro-Ungar , iar zona sud - estica , mai ortodoxa, mai putin pe gustul catolicilor si reformatilor , va reintra sub influenta Rusiei, car' vasazica ?!
in situatia asta , este evident ca Neamtul Iohannis , care-i omul PPE .ului si in nici-un caz Ponta , va fi cel ce va Executa Planul respectiv si , iarasi este evident ca trebe' musai sa iasa presedinte Iohannis , de comun acord cu UE si, eventual cu USA !
P.S
si cind eu v-am spus ca lupta care se duce-n UE are coada lunga si se transeaza si la noi, cu implicatii majore, cu federalizarea Ro si ruperea unitatii nationale , m-ati facut timpita !
uite ca nu sunt si ascultindu-l pe Hurezeanu, aseara la Digi 24 , in discutia cu Prelipceanu despre ce se-ntimpla-n Europa , cu Hiriiala dintre Germania madamei Merkel ce vrea sa refaca al V .lea Reich....(eu am zis al IV.lea, dar uite ca -i al V.lea ) si Franta care se opune, m-am Felicitat caci eu nu sunt un analist politic , reputat si vizionar , ca dl X ca nu i-am retinut numele , dar de VAZUT ce era de vazut am observat si v-am si atras atentia !

ati ris si m-ati batjocorit, dar e groasa si apucati-va, voi, cei care locuiti in Banat si Transilvania sa luati lectii intensive de ungureasca si germana....inst. EUROCOR ofera lectii intensive la preturi accesibile ! succesuri !

Voi astia doi , raspandacii manipulatori securisti , inca nu v-ati hotarat ce sa mintiti cu nerusinare pe aici : Iohannis ba' e cu Putin , ba e cu Merkel , ba cu USA ....blablabla...Disperatilor , v-ati incurcat in intoxicari , ati ajuns sa va intoxicati unul pe altul !
Va recomand cu drag : medicamenteeeeee!
Mai lasati dracului iarba aia !

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:22

De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 10:48:19
De la: 9am_4158, la data 2014-11-14 22:12:01Suntem in mars......spre Piata..........
Mama voastra de nesimtiti!

ok ! hai, MARS !
au fost nenumarate ocazii in care ar fi trebuit sa iesiti in strada tocmai pentru a apara Statul de Drept si Democratia , dar n-ati facut-o niciodata, desi nu uitati sa spuneti cit de democrati si necomunisti sunteti voi, mai ales cind ii pupati Laba de Fier a lui Base si-i aplaudati Autoritarismul de tip asiatic, salbatic si crunt ...este, hakoane ca-i tatar Jupinu' si le are p' astea-n singe ?

da' enver hodja 2, ce si cine este ?

storage0.dms.mpinteractiv.ro/media/1/186/14206/13541821/8/batran...
mai hodiniti-va sivoi ba' harbuitilor !

9am_4546

13 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:31

Aplaudati autoritarismul de tip asiatic,salbatic si crunt.......impotriva lichelelor mafiote care-au distrus Romania si-au saracit Poporul in ultimii 25 de ani.Asta ai vrut sa spui ,,mai draga ,,
Romani cu buzunarele golite votati pe Scumpul Ponta,care ne-a scumpit benzina si ne-a mai golit buzunarele cu cele peste 50 de taxe impuse de dumnealui.De la 1 ianuarie 2015 vom fi si mai saraci,tilharii astia PSDisti vor pune biruri noi pe buzunarele noastre si-asa uscate.Vom plati cu 50% mai mult impozit la case si apartamente,se va scumpi benzina din nou,aproape ca se va dubla pretul benzinei,si alte noi taxe si impozite.....,,mai draga leano,,si pensiile se vor mari,doar cu 2% ,adica cu nimic.Sa vezi ce mai gratare or sa faca mafiotii si restul Romanilor le ramine doar mirosul, nu-i asa,,mai draga leano,,? visalai pe Basescu tot timpul,mai intii dute la un psihiatru inainte de vot ,,mai draga leano,,,sa nu cumva sa-l votezi pe Basescu din greseala, ca ai belito mussolini.
Romani votatil pe SCUMPUL ponta,fugiti chiar acum,ca sau deschis sectiile devotare.
Bonjour monseur madame ,,,mai draga leano,,....leana zapacita din capu la sat.

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 11:41

De la: H44kon, la data 2014-11-15 10:54:12
De la: gabigabi2, la data 2014-11-15 10:10:58

deraiato cufurita, iti place sa infuleci ciorba reincalzita la care mai adaugi si niste gunoi asortat, asa-i !?

-traiesc bine cei care sunt competenti si competitivi,cei care intr-adevar muncesc in ro. sau ue si aplica ceea ce au invatat.
-800 de euro? nu-I meritati ! ati acceptat pensionari ilegale/fraudulosi, unul ditre ei este dl. nelooo !
-le-a pregatit si i-a tras in tzeapa DNA-ului, nastase, voiculescu, fenechiu, hrebengiuc etc. de aceea URLA A3.
-in romana nu a fost criza, habar n-ai ce inseamna criza economica si intrarea statului in incapacitate de plata. vezi Argentina , pentru a doua oara Junk in ultimii 20 de ani.
-a sfidat-o cotractand un imprumut IMF-BM 26 Mld. de $ din cate ti-a achitat pensia si salariile bugetarilor.
-ar fi demisionat daca ceilalti politiceni ar fi fost onesti, insa erau niste biete cotarle hamesite.
-referendumul de demitere a fost invalidat de bec, lovitura de stat a esuat!

babeto, lasa-te de lozinci si apuca-te de treaba.
cu socialistii tai, in urmatorul an , 2015, ai sa ajungi sa-ti vinzi si ceea ce mai ai prin casa pentru a supravietui si a face fata tsunamiului de impozite si taxe pe care le vei plati. iar daca nu vei avea de unde sa platsi si ce sa mai vinzi, la MUUUUUUUNCA, nu la batut tasta de-a-n boulea pe net !
altfel, te paste o relocare si-o sa fi colocatara cu aurolacii bucurestiului prin cine stie ce fel de canalizari.

iar asta care iti tine bazu' a dat-o pe netionalisme ieftine a la VC tudor, copiaza texte vehiculate de patronul unei televiziuni, Ghita, care se lauda ca are semnate peste 500 de contacte cu statul ,finantane din bugetul statului, iar softwere-ul pe care l-a livrat serviciului 112 a fost deficitar in momentul producerii accidentului aviatic in care si-a pierdut viata pilotul Adrian Iovan si stuenta lfac. de medicina Aurelia IOn .

SIKTIR ba' trepanatilor bosorogi !

Subscriu ! S-au incheiat promotiile cu pomeni electorale , urmeaza "facturili " !De-acu' sa-i vaz p'astia doi daca vor fi in stare sa se autofinanteze !
Or fi inghitit gogoasa premierului care a fugit de reporteri dupa ce el si havardista au anuntat ca Romania este revelatia economiei mondiale .
Cat poate sa le tina asta de foame ?
De la anu' sa va vaz , geniilor !

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 12:05

slogan scandat de protestatari in bucuresti :

"Ponta, ce-a patit procurorul Panait? "

se autosesizeaza cineva de prin institutiile de drept ale statului Ro.?
clarifica cineva situatia in care se afla candidatul la Presedentia Romaniei ?
sau, preferati sa lasati electoratul sa voteze un candidat suspectat a fi un CRIMINAL ?

ALOOOO, PNA, se-aude/se citeste ?

Pagini: << 1623 1624 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: