back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 >> Sari la pagina:

giovausaro

4610 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Noiembrie 2014, ora 23:22

voi chiar credeti ca ai lu mondialu fac declaratii cinstite? stiti vorba aia...noaptea si tiganii sunt oameni ,pen'ca zici:vine un om...Eu raman la ideea mea,un comandant de nava ,e un om inteligent si responsabil.Stie exact ce face,si ce trebuie facut.

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 06:30

De la: giovausaro, la data 2014-11-15 23:22:32voi chiar credeti ca ai lu mondialu fac declaratii cinstite? stiti vorba aia...noaptea si tiganii sunt oameni ,pen'ca zici:vine un om...Eu raman la ideea mea,un comandant de nava ,e un om inteligent si responsabil.Stie exact ce face,si ce trebuie facut.

Cat de inteligent si responsabil este Basescu? Sunteti orbi si aruncati voit Romania in kkt mergand inainte cu javra asta securista si ticaloasa.

Giova, tu sustii aberatia asta chiar daca l-ai vazut cu ochii tai si l-ai auzit cu urechile tale pe M. Basescu spunand ca a ajuns la el "mormanul de bani" si negociind cu Basica pedeapsa pe care trebuia sa o ia Bercea?

Si ce performante a a avut comandantul de nava Basescu? 37 de nave incendiate in portul Rouen?
1 milion de lei facuti din bisnita? Relatii cu securitatea?

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 07:43

De la: sirboby, la data 2014-11-15 21:36:01Gabi si vasile de ce l-ati votat pe base?????

Sirule, esti beat, neica ? de CITE ori vrei sa-ti raspund ? daca tu nu citesti sau nu intelegi, nu-i problema mea ci, a ta !

dar daca tot aduci vorba despre el, iaca : omu' e un IMPOSTOR , un Mincinos si Hot, el si toata familia lui, asa ca Tzepele din pta. Victoriei, lupta impotriva coruptiei, independenta justitiei, Statul de Drept si Democratia sunt plasa in care i-a prins pe cei cu mintea mai adormita ....ceilalti, mai treji ,s-au prins repede ce-i cu el si s-au saturat de demagogie ....acuuu', nu-i vorba : nici cu ceilalti nu mi-e rusine ,asa ca noi suntem iarasi prinsi intre Scyla si Caribda !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 08:11

De la: giovausaro, la data 2014-11-15 23:22:32voi chiar credeti ca ai lu mondialu fac declaratii cinstite? stiti vorba aia...noaptea si tiganii sunt oameni ,pen'ca zici:vine un om...Eu raman la ideea mea,un comandant de nava ,e un om inteligent si responsabil.Stie exact ce face,si ce trebuie facut.

devreme ce afirmatiile tiganilor au fost confirmate de inregistrarile lor si au fost Luate in Consideratie si M. B. este inchis si judecat, care-i indoiala ta ?
dar, chiar nu te pune pe ginduri faptul ca acest dosar a STAT 3 ANI intr-un sertar , la secret, trimis acolo de madam Kovesi, iar procurorul care s-a ocupat de el si s-a impiedicat de traficul de influenta facut in numele lui T. Basescu, a fost mazilit si terfelit de Turcescu " dezbracatul " , omul lui Base' - urit de tot ?
P.S
si CE ANUME a facut bun ptr. Romania, mai Giova ? a Cerut sau Negociat ceva in folosul tarii asteia sau binele facut a fost doar ptr. el si camarila lui ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 08:15

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-15 22:51:36
De la: _2148_, la data 2014-11-15 22:26:46
De la: _2148_, la data 2014-09-30 13:01:22Fapt: Economia a fost subminatã ºi a pierdut 2,5 mld. euro. Rectificarea închide cercul…

www.biziday.ro/2014/09/29/fapt-economia-a-fost-subminata-si-a-pi...

de Moise Guran

Rectificarea bugetarã este momentul în care se închide cercul unei crime de naturã economicã. Mobilul este, de acum, devoalat, probele grãitoare, ar mai fi de dovedit intenþia directã.
Nu vorbesc în metafore aici, nu sunt mare amator de poezie, ci folosesc aceastã rubricã pentru a cere public o anchetã penalã în legãturã cu faptele miniºtrilor care, potrivit legii, rãspund solidar pentru actele instituþiei cu masã verde, unde se strâng sãptãmânal, ºi care se numeºte Guvernul României.

Nu vã lãsaþi atenþia deturnatã cu ºtiri de genul guvernul taie de la Sãnãtate ºi de la Educaþie ºi dã la primari ºi la SRI. Desigur, se poate dezbate ºi asta, dar sumele pentru primari vin din altã parte… vin de la autostrãzi, mai exact de la cofinanþarea pentru autostrãzi. Nu contest nici dreptul primarilor de a primi 900 de milioane de euro de la Buget înainte de campanie electoralã, nu mã intereseazã, acum, nici dacã banii se vor duce pe ºpãguþe locale ºi nici nu vreau sã ºtiu, acum, dacã aceste plãþi au fost deja promise pentru racolãrile permise de ordonanþa traseismului. Toate astea sunt detalii. Adevãratul preþ plãtit îl reprezintã cele 20 000 de slujbe pierdute (evaluarea aparþine celor de la Ziarul Financiar) prin oprirea lucrãrilor de infrastructurã finanþate din fonduri europene. E vorba nu doar de cele 3,9 miliarde de lei tãiate (din care la primari ajung 2,4 miliarde), ci de alte 8 miliarde de lei (deci cam 1,5 – 2 miliarde de euro) care ar fi fost cofinanþate cu cele 3,9 miliarde de lei.

Bãnuiala mea este cã acestea nu s-au mai fãcut, tocmai pentru a lãsa Guvernului Ponta jumãtate de miliard de euro– puºculiþã de manevrã înainte de alegeri (ar fi fost peste 1 miliard dacã economia n-ar fi scãzut, dar a scãzut tocmai din aceastã cauzã). Umblã zvonul cã ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va demisiona, dar subliniez faptul cã aceastã demisie ar fi o altã manevrã de distragere a atenþiei.

Recapitulãm: avem victimele – 20 000 de oameni care ºi-au pierdut slujbele (numai în construcþii) prin nerealizarea unor lucrãri de 2,5 miliarde de euro, avem motivul – deturnarea finalã a 500 de milioane de euro de la cofinanþarea europeanã a unor lucrãri de infrastructurã spre administraþiile locale, avem fãptaºul – Guvernul României. Ne mai trebuie niºte procurori care sã lege aceste circumstanþe cu martori ºi acte, într-o anchetã care sã dovedeascã faptul cã n-a fost prostie, ci premeditare. ªi-or fi dezincriminat ei prin Noul Cod subminarea economiei naþionale care, dupã caz, avea pedepse de 20 sau 25 de ani de puºcãrie, dar parcã nici ºapte ani pe abuzul în serviciu nu sunt chiar de neglijat.
DNA-ul se aude?

M. BASESCU e acolo unde l-au dus faptele sale , a furat banii tiganilor ! Isi merita soarta !

Astia de mai sus au furat din bugetul statului , sunt bine merci in libertate si tu , Blackule , imi dai mie exemplu de cat de PATRIOT esti tu ! Iti spun eu ce esti , in caz ca nu stiai : UN TRADATOR !!!!

Daca eu sunt TRADATOR, tu ce esti? Fata buna?

Arata-mi si mie o postare a mea in care i-am luat apararea vreunui condamnat din PSD, PNL sau alt partid! Sau ca am cerut sa fie gratiat.

Ce am comentat eu a fost referitor la condamnari cu cantec, asa cum a fost condamnarea lui Bombonel in dosarul Tamara. Bombonel trebuia sa intre in puscarie si a scapat oricum prea ieftin pentru cate porcarii a facut, insa daca este Justitie, sa fie fara manevre securistice cu bani proba la dosar emisi dupa ce se produsese fapta. Mizeriile astea securistice duc in ridicol actul de justitie si ridica suspiciuni asupra independentei si integritatii judecatorilor.

Dar daca tu sustii pe cei sustinuti de penalii din gasca lui Basescu, tu ce esti?

cum ce e ? e neam cu hakon....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 10:27

De la: gabigabi2, la data 2014-11-16 08:15:08
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-15 22:51:36
De la: _2148_, la data 2014-11-15 22:26:46
De la: _2148_, la data 2014-09-30 13:01:22Fapt: Economia a fost subminatã ºi a pierdut 2,5 mld. euro. Rectificarea închide cercul…

www.biziday.ro/2014/09/29/fapt-economia-a-fost-subminata-si-a-pi...

de Moise Guran

Rectificarea bugetarã este momentul în care se închide cercul unei crime de naturã economicã. Mobilul este, de acum, devoalat, probele grãitoare, ar mai fi de dovedit intenþia directã.
Nu vorbesc în metafore aici, nu sunt mare amator de poezie, ci folosesc aceastã rubricã pentru a cere public o anchetã penalã în legãturã cu faptele miniºtrilor care, potrivit legii, rãspund solidar pentru actele instituþiei cu masã verde, unde se strâng sãptãmânal, ºi care se numeºte Guvernul României.

Nu vã lãsaþi atenþia deturnatã cu ºtiri de genul guvernul taie de la Sãnãtate ºi de la Educaþie ºi dã la primari ºi la SRI. Desigur, se poate dezbate ºi asta, dar sumele pentru primari vin din altã parte… vin de la autostrãzi, mai exact de la cofinanþarea pentru autostrãzi. Nu contest nici dreptul primarilor de a primi 900 de milioane de euro de la Buget înainte de campanie electoralã, nu mã intereseazã, acum, nici dacã banii se vor duce pe ºpãguþe locale ºi nici nu vreau sã ºtiu, acum, dacã aceste plãþi au fost deja promise pentru racolãrile permise de ordonanþa traseismului. Toate astea sunt detalii. Adevãratul preþ plãtit îl reprezintã cele 20 000 de slujbe pierdute (evaluarea aparþine celor de la Ziarul Financiar) prin oprirea lucrãrilor de infrastructurã finanþate din fonduri europene. E vorba nu doar de cele 3,9 miliarde de lei tãiate (din care la primari ajung 2,4 miliarde), ci de alte 8 miliarde de lei (deci cam 1,5 – 2 miliarde de euro) care ar fi fost cofinanþate cu cele 3,9 miliarde de lei.

Bãnuiala mea este cã acestea nu s-au mai fãcut, tocmai pentru a lãsa Guvernului Ponta jumãtate de miliard de euro– puºculiþã de manevrã înainte de alegeri (ar fi fost peste 1 miliard dacã economia n-ar fi scãzut, dar a scãzut tocmai din aceastã cauzã). Umblã zvonul cã ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, va demisiona, dar subliniez faptul cã aceastã demisie ar fi o altã manevrã de distragere a atenþiei.

Recapitulãm: avem victimele – 20 000 de oameni care ºi-au pierdut slujbele (numai în construcþii) prin nerealizarea unor lucrãri de 2,5 miliarde de euro, avem motivul – deturnarea finalã a 500 de milioane de euro de la cofinanþarea europeanã a unor lucrãri de infrastructurã spre administraþiile locale, avem fãptaºul – Guvernul României. Ne mai trebuie niºte procurori care sã lege aceste circumstanþe cu martori ºi acte, într-o anchetã care sã dovedeascã faptul cã n-a fost prostie, ci premeditare. ªi-or fi dezincriminat ei prin Noul Cod subminarea economiei naþionale care, dupã caz, avea pedepse de 20 sau 25 de ani de puºcãrie, dar parcã nici ºapte ani pe abuzul în serviciu nu sunt chiar de neglijat.
DNA-ul se aude?

M. BASESCU e acolo unde l-au dus faptele sale , a furat banii tiganilor ! Isi merita soarta !

Astia de mai sus au furat din bugetul statului , sunt bine merci in libertate si tu , Blackule , imi dai mie exemplu de cat de PATRIOT esti tu ! Iti spun eu ce esti , in caz ca nu stiai : UN TRADATOR !!!!

Daca eu sunt TRADATOR, tu ce esti? Fata buna?

Arata-mi si mie o postare a mea in care i-am luat apararea vreunui condamnat din PSD, PNL sau alt partid! Sau ca am cerut sa fie gratiat.

Ce am comentat eu a fost referitor la condamnari cu cantec, asa cum a fost condamnarea lui Bombonel in dosarul Tamara. Bombonel trebuia sa intre in puscarie si a scapat oricum prea ieftin pentru cate porcarii a facut, insa daca este Justitie, sa fie fara manevre securistice cu bani proba la dosar emisi dupa ce se produsese fapta. Mizeriile astea securistice duc in ridicol actul de justitie si ridica suspiciuni asupra independentei si integritatii judecatorilor.

Dar daca tu sustii pe cei sustinuti de penalii din gasca lui Basescu, tu ce esti?

cum ce e ? e neam cu hakon....

Tanta si Costel

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 11:21

OM
De la: gabigabi2, la data 2014-11-16 07:43:18
De la: sirboby, la data 2014-11-15 21:36:01Gabi si vasile de ce l-ati votat pe base?????

Sirule, esti beat, neica ? de CITE ori vrei sa-ti raspund ? daca tu nu citesti sau nu intelegi, nu-i problema mea ci, a ta !

dar daca tot aduci vorba despre el, iaca : omu' e un IMPOSTOR , un Mincinos si Hot, el si toata familia lui, asa ca Tzepele din pta. Victoriei, lupta impotriva coruptiei, independenta justitiei, Statul de Drept si Democratia sunt plasa in care i-a prins pe cei cu mintea mai adormita ....ceilalti, mai treji ,s-au prins repede ce-i cu el si s-au saturat de demagogie ....acuuu', nu-i vorba : nici cu ceilalti nu mi-e rusine ,asa ca noi suntem iarasi prinsi intre Scyla si Caribda !

Eu pricep si citesc!Voi nu intelegeti ca NU PUTETI DA SFATURI POLITICE DIN MOMENT CE PUTETI FI PROSTITI ASA USOR!

Sugeþi un corn cu lapte, dacã n-aveþi dinþi ªi numãraþi-mi ouãle, cã mi-am ieºit din minþi Bãi animalule, nu vezi? Voi n-aveþi interesuri Iarna nu-i ca vara, vã dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 11:36

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-16 06:30:57

Cat de inteligent si responsabil este Basescu? Sunteti orbi si aruncati voit Romania in kkt mergand inainte cu javra asta securista si ticaloasa.

Giova, tu sustii aberatia asta chiar daca l-ai vazut cu ochii tai si l-ai auzit cu urechile tale pe M. Basescu spunand ca a ajuns la el "mormanul de bani" si negociind cu Basica pedeapsa pe care trebuia sa o ia Bercea?

Si ce performante a a avut comandantul de nava Basescu? 37 de nave incendiate in portul Rouen?

Si alternativa la Basescu e Ponta ?
Zi zau !

A incendiat 47 de nave in portul Rouen ?
Sa mori tu ?
Si aia nu i-au facut nimic ?
S-au multumit sa le sufle la ureche chestia asta unora ca tine si gata treaba ?
Amice, tu se le spui copiilor tai sa manance .... ahat cu ta-su !
Ca prea ne iei de prosti ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 11:40

De la: gabigabi2, la data 2014-11-16 08:11:03

devreme ce afirmatiile tiganilor au fost confirmate de inregistrarile lor si au fost Luate in Consideratie si M. B. este inchis si judecat, care-i indoiala ta ?
dar, chiar nu te pune pe ginduri faptul ca acest dosar a STAT 3 ANI intr-un sertar , la secret, trimis acolo de madam Kovesi, iar procurorul care s-a ocupat de el si s-a impiedicat de traficul de influenta facut in numele lui T. Basescu, a fost mazilit si terfelit de Turcescu " dezbracatul " , omul lui Base' - urit de tot ?
P.S
si CE ANUME a facut bun ptr. Romania, mai Giova ? a Cerut sau Negociat ceva in folosul tarii asteia sau binele facut a fost doar ptr. el si camarila lui ?

Dar Ponta CE ANUME a facut bun ptr. Romania, mai Gabi (Cotoroanta, pentru intimi) ? a Cerut sau Negociat ceva in folosul tarii asteia sau binele facut a fost doar ptr. el si camarila lui ?

Sper ca ai observat o usoara si discreta forma de plagiat .... mamaita fioroasa .....

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 11:50

De la: 9am_1454, la data 2014-11-16 11:36:34

Zi zau !

Sa mori tu ?

Silvica, esti prost cu craci mai baiatule! Chestia cu navele incendiate a spus-o chiar stapanul tau, idiotule! Dar la cat de slugarnic esti tu, esti in stare sa-l contrazici si pe el.

www.trilulilu.ro/video-evenimente/excelentul-profesionist-basesc...

Du-te' n PLM de lingau scarbos!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 11:54

Sa revenim la oile noastre.
La cele doua oi ale noastre.
Am fost si am votat oaia numarul doi.
Nu i-am retinut numele ...
Parca incepea cu K, avea 5 litere si se termina cu laus.

Sper ca premierul si cei doi ministii de extrene sa poposesca drept unde le este locul: la puscarie !
Pentru modul cum au organizat, de fapt n-au organizat alegerile in strainatate.
Pentru incalcarea grava a dreptului la vot, incalcarea constiutiei.
Sper sa fie cercetat ministrul de interne pentru faptul ca nici un politist din cei 55.000 nu a depistat nici un autobuz cu turisti electorali care au incalacat flagrant legea votand multiplu in favoarea unia sa altuia dintre candidati, si si mearga si el tot la puscarie unde ii este locul.
De asemenea, sper sa ajunga la puscarie pentru neindeplinirea atributiunilor de serviciu toti aceaia care ar fi trebuit sa scaneze cele 900.000 de liste suplimentare si sa descopere cine a votat de mai multe ori.
Mai sper sa ajunga la puscarie si toti oamenii politici care, incalcand grav Constitutia, au plecat de la prezumptia de vinovatie cand au inventat declaratia pe proprie raspundere cum ca cei care voteaza pe liste suplimentare prin care acestia declara ca n-au furat si nu vor fura la vot multiplu, in frunte cu Ponta si Dragnea care au inventat aberatia asta din dorinta clara de a impiedica votul celor care Nu voteaza cu Ponta. Sper sa fie acuzati si de premeditare !
Sper ca Ponta sa fie acuzat si judecat pentru afirmatia ca la Paris in 2009 s-ar fi fraudat alegerile, fara sa aduca nici o dovada in acest sens.
Despre voturile exprimate in Chisinau, acestea in favoarea lui, cel putin la fel de multe ca la Paris, lepra de Ponta nu sufla o vorba. Asa in stilul lui de plagiator si mincinos patentat.

Si, in ultimul rand, desi ar trebui sa fie primul, toti cei care azi voteaza multiplu, indiferent in favoarea cui o fac, sa fie pedepsiti cu inchisoarea !
Ca sa se faca diferenta intre cetatenii cinstiti si cei hoti.

Pentru ca, daca nu se vor intampla toate astea, vom trai ca pana acum.
Si vom fi furati ca si pana acum.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 11:57

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-16 11:50:50

Zi zau !

Sa mori tu ?

Silvica, esti prost cu craci mai baiatule! Chestia cu navele incendiate a spus-o chiar stapanul tau, idiotule! Dar la cat de slugarnic esti tu, esti in stare sa-l contrazici si pe el.

Ti-a spus-o tie la urechiusa ?
Mie nu mi-a facut asemenea confidente ...

Tu al cui lingau scarbos esti ?
Daca nu inoportunez cu intrebari indiscrete ...

Sa fie vorba despre Ponta sau mi se pare mie ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 11:58

Zi zau !

Sa mori tu ?

Si inca ceva scarba: tu ai copii? Sau si tu te-ai dedicat carierei de sefulet mugetar la Trans...? Daca ai copii, nu o sa le transmit nimic urat, pentru ca eu nu sunt un retardat batran asa ca tine. Le recomand doar sa se tina de carte, sa citeasca si sa deschida ochii in viata, ca sa nu ajunga o cazatura ca tine.

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 12:04

De la: 9am_1454, la data 2014-11-16 11:57:22

Zi zau !

Sa mori tu ?

Ti-a spus-o tie la urechiusa ?
Mie nu mi-a facut asemenea confidente ...

Tu al cui lingau scarbos esti ?
Daca nu inoportunez cu intrebari indiscrete ...

Sa fie vorba despre Ponta sau mi se pare mie ?

Vita, iar te-ai imbatat ca porcul? Asculta fisierul audio din link-ul pe care ti l-am postat si apoi taci din gura, distrusule!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 12:40

Da, mai am un rest pentru un mare dobitoc din presa, anonim, al carui nume incepe cu Radu si se termina cu Banciu.
Ei bine, acest ilustru dobitoc, as zice, ca sa inteleaga si el, acest bou incaltat, dupa ce da de pamant cu Ponta (cel mai tara cu Ponta da de pamant, e drept) il ia la tavaleala si pe mutul Iohanis, il joaca-n picioare si pe asta ca sa arate ce deontolog mare si tare e el, ce impartiala e B1 si ce independenta, ii ia la omor si pe ziaristii gen CTP sau Cristoiu (desi p-asta pare ca-l cam stie de frica), ei bine du[pa ce face toate astea, cretinul dracului ajunge la o concluzie de om eminamente si extrem de prost: ca cel mai bine ar fi ca romanii sa nu se duca la vot pentru ca n-au cu cine vota.
Eu, marele analist politic il declar pe Radu Banciu cel mai prost ziarist al anului.
CEL MAI MARE PROST DIN PRESA !
Mult mai prost decat aia de la Antena 3.
Aia sunt destepti in comparatie cu el, isi cunosc interesul si-si indeamna admiratorii sa se duca la vot si le spune si cu cine sa voteze. E dreptul lor si bine fac.
Banciu ii indeamna pe cei care-l asculta sa nu se duca la vot.
De ce ?
De prost ce este, d-aia.

El are cinstea sa faca parte dintr-o categorie restransa a ziaristilor foarte prosti care reusesc cel mai bine sa para culti si inteligenti.

Culmea e ca Ion Cristoiu care se declara comunist pare sa ramana cat de cat echilibrat.
Motiv pentru care a si fost usuit de la Realitatea TV.
Din acelasi motiv a fost pastrata Lavinia Sandru. Nevasta unui ministru PSD, presteaza "ïmpartial" intr-un post TV "echidistant" dominat de un pacalici numit Rares Bogdan care ne-a arata ce poate cu cateva zile in urma.

Dupa cum se vede si aci pe forumuri avem pareri diferite. Noi simpli cetateni vedem complet dierit ce anume ar trebui sa facem pentru un viitor mai bun. Conducatorii sunt dupa chipul si asemanarea noastra. Nu vin din neant !
Noi ii alegem.
Cum ii alegem, asa o sa traim.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 12:48

"Daca ai copii, nu o sa le transmit nimic urat, pentru ca eu nu sunt un retardat batran asa ca tine. Le recomand doar sa se tina de carte, sa citeasca si sa deschida ochii in viata, ca sa nu ajunga o cazatura ca tine."

Daca as fi de acord cu tine as mai fi cazatura si betiv ?

Ia-sa ma duc sa-mi desfac o bere, nu mai am unde sa merg azi, ca tot adusesi mataluta vorba.

In fine, va propun sa dam pronosticuri, asa ca sa ne mai distram, daca doriti sa ne distram, cine credeti ca va iesi presedinte ?
Eu zic ca va iesi KI cu 50%+1.
Datorita diasporei.
Ca-n 2009.
Voi ce parere aveti ? Ce pronostic dati ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 12:55

Pe vremuri, Black, cand eram de aceleasi pareri ca tine nu eram nici cazatura nici betiv. Eram baiat bun. Acum sunt "basist" . ... alea alea. ... batran ramolit ...
De ce ?
Pentru ca eu mi-am pastrat optiunile iar tu ti le-ai schimbat. Si nici nu ai vrut niciodata sa ne spui de ce.
Sa fi sanatos, amice ... daca asa ti se pare tie ca e ok, ce pot sa fac ?
Daca ai ajuns pretenul lui Gabi-Cotoroanta ... nu e semn bun.
Amice ea e mai batrana decat mine cu cativa ani buni. La e batranetea e o virtute, la mine un defect.
Destept esti tu, n-am ce zice ...
Du-te de sapa-n alta parte, amice, c-aci e beton.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 15:09

BEC zice ca nu se poate prelungi cu nici un chip programul de vot. Ca asa ar fi legal.

In 2012, la referendum, in baza acelorasi legi, s-a prelungit programul de vot cu 2 ore.
Acum nu e legal, zice BEC.

CUM E LEGAL ?

De ce e posibil ca legile electorale sa se schimbe dupa bunul plac al unor politicieni, aceiasi, dupa interesele lor personale ?

Noi de ce mai votam daca oricum am vota ei randuiesc legi dupa care vor sa iasa mereu castigatori.
Asa arata democratia ?
Asta e democratie ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 15:15

De la: 9am_1454, la data 2014-11-16 12:55:13Pe vremuri, Black, cand eram de aceleasi pareri ca tine nu eram nici cazatura nici betiv. Eram baiat bun. Acum sunt "basist" . ... alea alea. ... batran ramolit ...
De ce ?
Pentru ca eu mi-am pastrat optiunile iar tu ti le-ai schimbat. Si nici nu ai vrut niciodata sa ne spui de ce.
Amice ea e mai batrana decat mine cu cativa ani buni. La e batranetea e o virtute, la mine un defect.

Nu ai inteles nimic, canalistule politic! Si nici nu ma asteptam sa intelegi, de vreme ce tu contrazici doar dintr-o incapatanare de magar batran si coclit in rele, nu pentru ca ai avea argumente.

Pe vremuri, cand gandeam la fel, nu ma jigneai gratuit ca acum, nu te apucai ca o oaie cu sorici sa te legi de copii.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 16:13

De la: sirboby, la data 2014-11-16 11:21:10OM
De la: gabigabi2, la data 2014-11-16 07:43:18

Eu pricep si citesc!Voi nu intelegeti ca NU PUTETI DA SFATURI POLITICE DIN MOMENT CE PUTETI FI PROSTITI ASA USOR!

ba nu pricepi ce citesti, ca uite ce-am scris : " ceilalti, mai treji, s-au prins repede ce-i cu el ...." !
deci, hai sa-ti traduc si poate nu ma mai intrebi ceva ce-a fost demult lamurit : da, m-a pacalit , caci are Scoli inalte , mestere la Manipulare si Demagogie, numai ca depinde acum si de cine-l asculta , cit de inteligent e ! unii simt repede minciuna si refuza sa fie manipulati, altii ceva mai tirzior, iar basitii niciodata !
dar, m-ai distrat : car' vasazica tu, autodeclaratul comunist al forumului zici ca esti singurul in masura sa dai sfaturi politice ? HAHAHA, imi plac glumele tale : poi daca esti consecvent in crezul tau, ce Cauti alaturi de Base' si Gasca lui RAPACE ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 16:28

De la: 9am_1454, la data 2014-11-16 11:54:55Sa revenim la oile noastre.
La cele doua oi ale noastre.
Am fost si am votat oaia numarul doi.
Nu i-am retinut numele ...
Parca incepea cu K, avea 5 litere si se termina cu laus.

Sper ca premierul si cei doi ministii de extrene sa poposesca drept unde le este locul: la puscarie !
Pentru modul cum au organizat, de fapt n-au organizat alegerile in strainatate.
Pentru incalcarea grava a dreptului la vot, incalcarea constiutiei.
Sper sa fie cercetat ministrul de interne pentru faptul ca nici un politist din cei 55.000 nu a depistat nici un autobuz cu turisti electorali care au incalacat flagrant legea votand multiplu in favoarea unia sa altuia dintre candidati, si si mearga si el tot la puscarie unde ii este locul.
De asemenea, sper sa ajunga la puscarie pentru neindeplinirea atributiunilor de serviciu toti aceaia care ar fi trebuit sa scaneze cele 900.000 de liste suplimentare si sa descopere cine a votat de mai multe ori.
Mai sper sa ajunga la puscarie si toti oamenii politici care, incalcand grav Constitutia, au plecat de la prezumptia de vinovatie cand au inventat declaratia pe proprie raspundere cum ca cei care voteaza pe liste suplimentare prin care acestia declara ca n-au furat si nu vor fura la vot multiplu, in frunte cu Ponta si Dragnea care au inventat aberatia asta din dorinta clara de a impiedica votul celor care Nu voteaza cu Ponta. Sper sa fie acuzati si de premeditare !
Sper ca Ponta sa fie acuzat si judecat pentru afirmatia ca la Paris in 2009 s-ar fi fraudat alegerile, fara sa aduca nici o dovada in acest sens.
Despre voturile exprimate in Chisinau, acestea in favoarea lui, cel putin la fel de multe ca la Paris, lepra de Ponta nu sufla o vorba. Asa in stilul lui de plagiator si mincinos patentat.

Si, in ultimul rand, desi ar trebui sa fie primul, toti cei care azi voteaza multiplu, indiferent in favoarea cui o fac, sa fie pedepsiti cu inchisoarea !
Ca sa se faca diferenta intre cetatenii cinstiti si cei hoti.

Pentru ca, daca nu se vor intampla toate astea, vom trai ca pana acum.
Si vom fi furati ca si pana acum.

pen' ca suntem intimi imi permit sa-ti spun ca pui bine-n fraza, dar pacat ca ce pui e prost !
ceea ce se-ntimpla azi cu votul din diaspora este urmarea fireasca a faptului ca s-au IGNORAT cu buna stiinta Zecile de reclamatii in legatura cu Furtul votului din 2009 si-n special cel de la Paris , convenindu-va voua tuturor , chiar si tie care azi te dai democrat, nevoie mare ! DE CE nu ati CERUT ATUNCI VERIFICAREA pe care opozitia de atunci o cerea ? uite asa, in numele Adevarului , caci daca sunt , cu adevarat, un om drept , nu-mi place ca omul pe care l-am ales eu sa devina presedinte MINTIND si Furind, in dauna acelei Democratii si Stat de Drept pe care-l clamez mereu si mereu ! stii, nu de alta , dar ma-njoseste si pe mine ca simplu cetatean !
deci, pe scurt : ca sa nu se mai intimple ca-n 2009 s-au introdus aceste declaratii pe propria !raspundere

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 16:52

De la: 9am_1454, la data 2014-11-16 12:40:34Da, mai am un rest pentru un mare dobitoc din presa, anonim, al carui nume incepe cu Radu si se termina cu Banciu.
Ei bine, acest ilustru dobitoc, as zice, ca sa inteleaga si el, acest bou incaltat, dupa ce da de pamant cu Ponta (cel mai tara cu Ponta da de pamant, e drept) il ia la tavaleala si pe mutul Iohanis, il joaca-n picioare si pe asta ca sa arate ce deontolog mare si tare e el, ce impartiala e B1 si ce independenta, ii ia la omor si pe ziaristii gen CTP sau Cristoiu (desi p-asta pare ca-l cam stie de frica), ei bine du[pa ce face toate astea, cretinul dracului ajunge la o concluzie de om eminamente si extrem de prost: ca cel mai bine ar fi ca romanii sa nu se duca la vot pentru ca n-au cu cine vota.
Eu, marele analist politic il declar pe Radu Banciu cel mai prost ziarist al anului.
CEL MAI MARE PROST DIN PRESA !
Mult mai prost decat aia de la Antena 3.
Aia sunt destepti in comparatie cu el, isi cunosc interesul si-si indeamna admiratorii sa se duca la vot si le spune si cu cine sa voteze. E dreptul lor si bine fac.
Banciu ii indeamna pe cei care-l asculta sa nu se duca la vot.
De ce ?
De prost ce este, d-aia.

El are cinstea sa faca parte dintr-o categorie restransa a ziaristilor foarte prosti care reusesc cel mai bine sa para culti si inteligenti.

Culmea e ca Ion Cristoiu care se declara comunist pare sa ramana cat de cat echilibrat.
Motiv pentru care a si fost usuit de la Realitatea TV.
Din acelasi motiv a fost pastrata Lavinia Sandru. Nevasta unui ministru PSD, presteaza "ïmpartial" intr-un post TV "echidistant" dominat de un pacalici numit Rares Bogdan care ne-a arata ce poate cu cateva zile in urma.

Dupa cum se vede si aci pe forumuri avem pareri diferite. Noi simpli cetateni vedem complet dierit ce anume ar trebui sa facem pentru un viitor mai bun. Conducatorii sunt dupa chipul si asemanarea noastra. Nu vin din neant !
Noi ii alegem.
Cum ii alegem, asa o sa traim.

poiii, ce sa zic : ramine cum ti-am zis !

Banciu e un mincator de rahat la greu, basist, aparut ca o contra- replica a lui M. Badea si care, nu zic ca n-ar fi prost, dar asa-s basitii astia : a crezut ca daca face ACEEASI recomandare ca si Base' la referendum, o sa-i faca placere SEFULUI ! este ca nici pe tine nu te-a deranjat la vremea respectiva boicotul ala venit exact din partea celui care NU ar fi avut voie sa se pronunte ? esteeee ! si este ca si Jupinu' a dat-o-n bara cu acel boicot , caci de atunci incoace i s-a lipit marca de impostor si uzurpator? esteeee !
Cristoiu nu stiu cit de comunist este, dar e un pupincurist notoriu ....la fel ca si Guse, la fel ca L. Sancru, la fel ca si R. Bogdan care i-a ridicat mingea la fileu lui Iohannis, doar- doar va marca si el si, in general, Realitatea Tv ii este Obedienta PUTERII , Silviule !
specific : PUTERII , Silviule !

Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 16:53

Alegeri parlamentare 2012: Presedintele BEC este judecatorul Paula Pantea

Alegeri parlamentare 2012: Presedintele BEC este judecatorul Paula PanteaFoto: Ziare Live
Biroul Electoral Central pentru alegerile parlamentare a fost completat, vineri, cu presedintele si vicepresedintii Autoritatii Electorale Permanente si cu cate un reprezentant al formatiunilor parlamentare, presedinte al Biroului Electoral Central fiind desemnat judecatorul Paula C. Pantea.

Potrivit unui comunicat al BEC remis vineri presei, Biroul Electoral Central a fost completat, in sedinta de vineri, in conformitate cu art. 14 alin. (3) din Legea nr. 35/2008 cu modificarile si completarile ulterioare, cu presedintele si vicepresedintii Autoritatii Electorale Permanente, cu cate un reprezentant al partidelor politice parlamentare si organizatiilor cetatenilor apartinand minoritatilor nationale cu grup parlamentar propriu in ambele Camere ale Parlamentului, precum si cu reprezentantul desemnat de grupul parlamentar al minoritatilor nationale din Camera Deputatilor.

Astfel, componenta Biroului Electoral Central este urmatoarea: presedinte - judecatorul Paula C. Pantea, loctiitor - judecatorul Liliana Visan, membri - Iulia Manuela Cirnu (judecator), Maricela Cobzariu (judecator), Aurelia Rusu (judecator), Ana-Maria Patru (presedinte Autoritatea Electorala Permanenta), Marian Muhulet (vicepresedinte Autoritatea Electorala Permanenta), Dan Vlaicu (vicepresedinte Autoritatea Electorala Permanenta).

Iar din partea sunt formatiunilor parlamentare Gabriela Antipa (reprezentantul Partidului National Liberal), Cristian Ene (Partidul Democrat Liberal), Mihai Traian Mustaciosu (Partidul Conservator), Aristide Roibu (Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei), Ivan Truter (reprezentantul Grupului parlamentar al minoritatilor nationale), Cristiana Uzuna (reprezentantul Partidului Social Democrat), Peter Zsuzsanna (Uniunea Democrata Maghiara din Romania.

A fost desemnatã componenþa BEC. Preºedinte va fi judecãtoarea Veronica Nãstasie

Judecãtoarea Veronica Nãstasie a fost aleasã preºedintele Biroului Electoral Central (BEC) pentru alegerile prezidenþiale, a informat instanþa supremã.

Veronica Nãstasie este judecãtor la Secþia de contencios administrativ ºi fiscal de la ICCJ.

Locþiitor a fost aleasã Duþã Ruxandra Monica.

Din BEC vor mai face parte, pe lângã cele douã judecãtoare, Carmen Elena Popoiag ºi Georgeta Carmen Negrilã de la Secþia I civilã ºi Florentina Dragomir de la Secþia penalã.

Cele cinci judecãtoare ale Biroului Electoral Central au fost alese, vineri, prin tragere la sorþi, de preºedintele Înaltei Curþi de Casaþie ºi Justiþie, Livia Stanciu, ele trebuind sã aleagã un preºedinte al BEC în 24 de ore, prin vot secret.

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
Fl_Orion999

15216 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 16:56

Cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central

Cei sapte judecatori care vor face parte din Biroul Electoral Central
Presedintele Inaltei Curti de Casatie si Justitie, judecatoarea Livia Doinea Stanciu, a tras la sorti, duminica, pe cei sapte judecatori ce vor compune Biroul Electoral Central (BEC) pentru Referendumul din 29 iulie, cei sapte magistrati fiind de la sectiile civile si de contencios ale ICCJ.

Au fost alesi judecatorii Danut Cornoiu si Alina Sorinela Macavei - de la Sectia I civila, Gabriel Bogasiu si Luiza Maria Paun - de la Sectia de contencios administrativ si fiscal, precum si Elena Carcei, Aurelia Motea si Tatiana Nastase - de la Sectia a II-a civila.

Presedintele instantei supreme a anuntat ca, in urma unei decizii a Colegiului de conducere al ICCJ, intrunit duminica dimineata, Sectia penala a instantei supreme nu va avea reprezentanti pentru tragere la sorti in vederea compunerii BEC din cauza faptului ca aceasta sectie are planificata sedinte de judecata pe perioada verii.

Astfel, a aratat judecatoarea Livia Doina Stanciu, Colegiul de conducere al ICCJ a hotarat ca la tragerea la sorti sa participe judecatorii Sectiilor I-a si a II-a civila si ai Sectiei de contenctios administrativ si fiscal.

Din trei boluri de sticla - pentru fiecare sectie in parte - s-au extras initial cate doi judecatori din fiecare urna. Cel de-al saptelea judecator a fost tras la sorti dupa ce restul de biletele cu numele magistratilor au fost adunate intr-o singura urna. Cel de-al saptelea judecator desemnat astfel a fost Tatiana Nastase, de la sectia a II-a civila.

Cei sapte judecatori ce vor compune Biroul Electoral Central pentru referendumul din 29 iulie au obligatia legala ca pana luni sa isi aleaga prin vot secret presedintele BEC.

www.dcnews.ro/vezi-componenta-bec-la-referendumul-pentru-suspend...

Singura religie pe care o accept si o propovaduiesc este.....RELIGIA IUBIRII , a FERICIRII si a PROSPERITATII.... --------DUMNEZEU sa binecuvanteze ROMANIA.... *** ,,Fii om, fii drept �i recunoa�te c�, pe deasupra ambi�iilor, intrigilor �i urilor, este Patria, este ve�nicia neamului, �i c� acolo trebuie s� ne �nt�lnim totdeauna, chiar dac� nu ne �n�elegem de fiecare dat�."(Ion Antonescu) *** ,,�n ziua de azi, pentru a st�p�ni c�t mai mul�i oameni, nu se mai cuceresc teritorii, ci sufletele acelor oameni. Odat� ce ai sufletul, ai omul; iar c�nd ai omul, teritoriul vine de la sine." (contele de Marenches) ***,,Putem avea fie democratie in aceasta tara , fie putem avea mari bogatii concentrate in mainile a putini oameni, dar nu le putem avea pe ambele'' [Louis Brandeis---membru al Curtii Supreme de Justitie a S.U.A. ]***
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 16:59

De la: 9am_1454, la data 2014-11-16 12:55:13Pe vremuri, Black, cand eram de aceleasi pareri ca tine nu eram nici cazatura nici betiv. Eram baiat bun. Acum sunt "basist" . ... alea alea. ... batran ramolit ...
De ce ?

poi,e simplu de ce batrinetea nu-i la mine un defect : pentru ca sunt DESTEAPTA, d'aia ! si, vezi ca nu esti drept ? chiar si atunci cind eram pe baricade diferite, mai glumeam si cu Silver si cu Black si ne trimiteam - in pauza de fluieraturi si pumni- bezele ! chiar si cu tine si, crede-ma, alea mi s-au parut timpuri frumoase , nu ca acum cind este numa ura si isterie !

pronosticul meu : 51 % Ponta - 49% Iohannis !

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 17:36

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 17:49

si mincatorilor de rahat basist, ce le doresti dupa 10 ani de infulecat pe necistite , nesatuilor !? tot mai vreti, tot mai vreti ? mai mult, mai mult ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2014-11-16 17:49:44si mincatorilor de rahat basist, ce le doresti dupa 10 ani de infulecat pe necistite , nesatuilor !? tot mai vreti, tot mai vreti ? mai mult, mai mult ?

Care basisti? Nu mai exista asa ceva. Acum sunt toti iohannisti, liberali, campioni ai democratiei....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 19:13

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-16 17:58:35
De la: gabigabi2, la data 2014-11-16 17:49:44si mincatorilor de rahat basist, ce le doresti dupa 10 ani de infulecat pe necistite , nesatuilor !? tot mai vreti, tot mai vreti ? mai mult, mai mult ?

Care basisti? Nu mai exista asa ceva. Acum sunt toti iohannisti, liberali, campioni ai democratiei....

vai de capul lor, ca parca ei mai stiu ce sunt ! de fapt, n-au stiut niciodata, ca d'aia o intrebam pe madam 2148 daca a fi de Dreapta inseamna posetute, shopinguri la Paris, Armani si cluburi de fite si nu mi-a raspuns niciodata ! ?

e o confuzie imensa-n toata societatea noastra, intretinuta cu buna stiinta si chiar se cere ca dupa terminarea acestor alegeri - de care-ti spun sincer ca m-am plictisit / saturat chiar - se cere o discutie doctrinara la nivel de soc. civica si la care partidele sa participe, clarificindu-si pozitia, caci asa NU se mai poate !
te sarut, blackule si-ti doresc o seara frumoasa , fara ciuruieli aranjate cine stie prin ce laboratoare !

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 16 Noiembrie 2014, ora 21:20

Am votat, nu va iert si n-am uitat
Klaus W Johannis,
a castigat !

Pagini: << 1625 1626 1627 1628 1629 1630 1631 1632 1633 1634 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: