back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 >> Sari la pagina:

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 18:49

De la: H44kon, la data 2014-11-19 21:03:50ha
ti-i frica !

De cine? Unde? Cand? Cum? In ce context? Da' decoru'?

Neah, te molipsisi flacau mandru de sferturile mele de taste?

''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 18:52

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-19 21:04:43
De la: Musetel, la data 2014-11-19 20:45:16
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-19 20:38:14
De la: Musetel, la data 2014-11-19 20:34:49Black.... mai stau sa iti citesc replica cu proiectia Romaniei in 2017 sau ma culc?

Nu ne mai lasam manipulati. E un pas care ne avanseaza! Parerea mea...

Suntem capabili sa intoarcem pagina trecutului si sa construim impreuna viitorul copiilor nostri, al nepotilor si al stranepotilor?

Sincer, fara rautate, eu am dubii ca tu ai putea sa construiesti ceva cu piese de lego, daramite viitorul cuiva. Urat viitor ar iesi.

Desigur! Nu ca ai avea tu viziuni de viitor pertinente, dar iti e mai usor sa ataci la persoana! Tipic celor ce te manipuleaza! Hm.... Esti doar un pion. Pacat de tine!

'na noapte buna si ramai unde esti!

Wow! Imi dai voie sa te ating ca sa ma conving ca esti reala?
Dar tu ai dreptate! Tu nu ai atacat niciodata la persoana, nu ai umplut d zoaie pe nimeni si nu a plecat nimeni de aici din cauza atacurilor si a obsesiilor tale murdare!!!

O calda strangere de mana te satisface? Te convinge ca sunt reala?

Raporteaza abuz de limbaj
''Dacã ar trebui sã scriu o carte de moralã, primele 99 de pagini le-aº lãsa goale ºi pe a o suta aº scrie: "Existã o singurã datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:10

De la: 9am_4158, la data 2014-11-20 16:11:29
De la: gabigabi2, la data 2014-11-20 15:57:28 si totusi, ce se-ntimpla daca Iohannis va fi declarat ca Incompatibil ?
se Anuleaza alegerile ? Ramine Base pina-n primavara si se fac alte alegeri ?
dar, dupa nebuneala care fu si cea care ar putea sa se iste iarasi , in caz de invalidare, cine are curajul sa se riste ?

Nici poveste comunisto.........Marele PNL ajunge la guvernare.......Klaus la Cotroceni..... PSD partial la puscarie ,,,,, restul la groapa de gunoi a istoriei.......iar Romania va deveni un stat democratic .
Si am incalecat pe o șa si ți-am spus povestea așa..............o poveste cu deznodamant fericit....

In 2017 ne vedem la o cafea pe teritoriu natal democratic?

Black_Friday_

4276 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:13

De la: emil9am, la data 2014-11-20 16:22:42
De la: gabigabi2, la data 2014-11-20 15:57:28 si totusi, ce se-ntimpla daca Iohannis va fi declarat ca Incompatibil ?
se Anuleaza alegerile ? Ramine Base pina-n prextrem de micãimavara si se fac alte alegeri ?
dar, dupa nebuneala care fu si cea care ar putea sa se iste iarasi , in caz de invalidare, cine are curajul sa se riste ?

Gabi, aceste incertitudini sunt emanate tot de A3 ºi RTV. Indrãznesc sã afirm cã probabilitatea ca Iohannis sã fie invalidat este extrem de micã spre ciuda multora( ca sã nu spun ofticã)
Azi BEC va trimite la Curtea Constituþionalã rezultatele definitive ale alegerilor ºi le va valida.
Mâine Iohannis va fi investit indiferent dacã nu s-a pronunþat ICJC. Din momentul investirii, Iohannis, cf. constituþiei se bucurã de imunitate ºi se va respinge cererea ANI de incompatibilitate, mai ales cã in prima sen tinþã Iohannis a câºtigat. Argumentaþia mea se bazeazã pe raþiune, cã naþia asta ºi aºa e înglodatã in datorii ºi alegeri anticipate nu ar fi de dorit. Ce i-ar mai trebui chelului? Tichie de mãrgãritar?

" Din momentul investirii, Iohannis, cf. constituþiei se bucurã de imunitate ºi se va respinge cererea ANI de incompatibilitate, mai ales cã in prima sen tinþã Iohannis a câºtigat. Argumentaþia mea se bazeazã pe raþiune, cã naþia asta ºi aºa e înglodatã in datorii ºi alegeri anticipate nu ar fi de dorit. Ce i-ar mai trebui chelului? Tichie de mãrgãritar?"

Bla, bla, bla....

"Ne-am luat tara inapoi"

Dreptatea se evalueaza in bani? Legea este aplicata in functie de costuri?

Ar trebui sa va luati o tara in Africa, nu in UE. Sperati ca Iohannescu sa va faca frati de cruce cu germanii dar aveti o gandire compatibila cu standardele de moralitate din Etiopia.

"În data de 24 aprilie 2013, Agenția Naționalã de Intergitate a emis un comunicat privind constatarea stãrii de incopatibilitate în cazul lui Klaus Werner Iohannis. Pe scurt, primarul Sibiului a fost declarat incompatibil de cãtre ANI pentru cã în timp ce îndeplinea funcția de primar a fost (între 30.04.2009 și momentul apariției comunicatului, cel puțin) și membru în Adunarea Generalã a Acționarilor la societatea SC Apã Canal SA Sibiu precum și membru în AGA al SC Piețe SA (din 05.08.2010). Conform legii 161/2003, aceste calitãți (cea de primar și cele de memebru în AGA respectivelor societãți) sunt incomaptibile. De fapt, articolul 87, alineatul, litaera f) al legii respective spune exact așa: “Funcția de primar și viceprimar, primar general și viceprimar al municipiului București, președinte și vicepreședinte al consiliului județean este incompatibilã cu:[...] funcția de reprezentant al unitãții administrativ-teritoriale în adunãrile generale ale societãților comerciale de interes local sau de reprezentant al statului în adunarea generalã a unei societãți comerciale de interes național”."

www.catavencii.ro/povestea-unei-incomaptibilitati-asa-cum-a-fost-ea/

Sunt cu ochii pe voi!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:17

se Anuleaza alegerile ? Ramine Base pina-n prextrem de micãimavara si se fac alte alegeri ?

Gabi, aceste incertitudini sunt emanate tot de A3 ºi RTV. Indrãznesc sã afirm cã probabilitatea ca Iohannis sã fie invalidat este extrem de micã spre ciuda multora( ca sã nu spun ofticã)
Azi BEC va trimite la Curtea Constituþionalã rezultatele definitive ale alegerilor ºi le va valida.
Mâine Iohannis va fi investit indiferent dacã nu s-a pronunþat ICJC. Din momentul investirii, Iohannis, cf. constituþiei se bucurã de imunitate ºi se va respinge cererea ANI de incompatibilitate, mai ales cã in prima sen tinþã Iohannis a câºtigat. Argumentaþia mea se bazeazã pe raþiune, cã naþia asta ºi aºa e înglodatã in datorii ºi alegeri anticipate nu ar fi de dorit. Ce i-ar mai trebui chelului? Tichie de mãrgãritar?

Este logic ca avem un nou presedinte compatibil si capabil! Datorita poporului care s-a facut ascultat! Felicitari tuturor românilor de pretutindeni!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:21

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-20 19:13:03

" Din momentul investirii, Iohannis, cf. constituþiei se bucurã de imunitate ºi se va respinge cererea ANI de incompatibilitate, mai ales cã in prima sen tinþã Iohannis a câºtigat. Argumentaþia mea se bazeazã pe raþiune, cã naþia asta ºi aºa e înglodatã in datorii ºi alegeri anticipate nu ar fi de dorit. Ce i-ar mai trebui chelului? Tichie de mãrgãritar?"

Bla, bla, bla....

"Ne-am luat tara inapoi"

Dreptatea se evalueaza in bani? Legea este aplicata in functie de costuri?

Ar trebui sa va luati o tara in Africa, nu in UE. Sperati ca Iohannescu sa va faca frati de cruce cu germanii dar aveti o gandire compatibila cu standardele de moralitate din Etiopia.

"În data de 24 aprilie 2013, Agenția Naționalã de Intergitate a emis un comunicat privind constatarea stãrii de incopatibilitate în cazul lui Klaus Werner Iohannis. Pe scurt, primarul Sibiului a fost declarat incompatibil de cãtre ANI pentru cã în timp ce îndeplinea funcția de primar a fost (între 30.04.2009 și momentul apariției comunicatului, cel puțin) și membru în Adunarea Generalã a Acționarilor la societatea SC Apã Canal SA Sibiu precum și membru în AGA al SC Piețe SA (din 05.08.2010). Conform legii 161/2003, aceste calitãți (cea de primar și cele de memebru în AGA respectivelor societãți) sunt incomaptibile. De fapt, articolul 87, alineatul, litaera f) al legii respective spune exact așa: “Funcția de primar și viceprimar, primar general și viceprimar al municipiului București, președinte și vicepreședinte al consiliului județean este incompatibilã cu:[...] funcția de reprezentant al unitãții administrativ-teritoriale în adunãrile generale ale societãților comerciale de interes local sau de reprezentant al statului în adunarea generalã a unei societãți comerciale de interes național”."

www.catavencii.ro/povestea-unei-incomaptibilitati-asa-cum-a-fost-ea/

Sunt cu ochii pe voi!

Fiecare om este liber sa aleaga ! Pariu ca domnul Johannis este compatibil? Pe ce pariem?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:24

Black... tre' sa iti soptesc ceva. Numa' aci' pot... Stii.... ai avut dreptate atunci cand ma mancam in gura cu tine si insistam ca se poate slabi si fara a face sport... Mea culpa...

Daca nu iti sopteam acu', ma mustra constiinta... Am ajuns la 63! Uraaaaaaaaa! Am fujit!

Seara faina tuturor!

Nu va mai sfaditi ca va tai capu'! La toti certaretii, da, da!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:25

De la: H44kon, la data 2014-11-20 16:52:56
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-20 16:43:45
De la: gabigabi2, la data 2014-11-20 15:22:24
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-19 20:31:06
De la: Musetel, la data 2014-11-19 20:14:42
De la: H44kon, la data 2014-11-19 20:05:33
De la: Musetel, la data 2014-11-19 14:30:27
De la: H44kon, la data 2014-11-19 14:07:33a fost un vot pozitiv si constructiv,

a fost un vot al celor care vor fapte, nu vorbe,

a fost un vot al celor care se informeaza corect si nu pot fi manipulati,

a fost un vot al celor onesti, impotriva lichelelor parvenite,

a fost un vot revolutionary pentru o a doua sansa pe care nimeni nu va putea s-o fure,

a fost un vot demonstrativ prin care cetatenii romani si-au redobandit respectul de sine, admiratia si respectul printre euro-atlantici, libertatea si demnitatea,

a fost un vot al viitorului impotriva trecutului,

a fost un vot al idealistilor realisti, responsabili si pragmatici.

a fost, acum, @1454, la treaba, v-ati luat tara inapoi, FELICITARI, reconstruiti-o chiar si de la 0 !

De ce te excluzi, Hak'? Nu esti român la fel cum suntem noi?

Construim impreuna!

posibil.
insa, prin votul de la turul II s- a catigat o batalie.
insa, mai sunt foarte multe batalii de dat
pentru a se castiga razboiul cu adevarat.

Te indoiesti de vocea poporului? Dar de vointa sa? Dar de capacitatile sale?
Avem inca pentru vreo doi ani sa terminam de curatat ceea ce au spurcat predecesorii!
Apoi de abia putem reconstrui transparent si curat, pe taram neted si asanat, fara riscul de a se urni cladirea!
Un 2017 in Romania, ce zici?

Tot vocea poporului era si atunci cand a fost ales Ilici cu 85%, sau cand minerii plantau panselute in Piata Universitatii. Depinde cine o manipuleaza si cat.

exact si primejdia manipularii consta in faptul ca cel pus in miscare de cel ce-i sugereaza sa o faca, intro directie sau alta, nu-si da seama ca e o marioneta ?!
si-au dat seama minerii - ca tot ai adus vorba despre ei, ca sunt manipulati ? NU, in nici-un caz : ei veneau sa Apare Democratia pusa-n pericol de miscarile de tip legionar ....iti aduci aminte ce-a urmat ? luarea cu asalt a ptei Universitatii, a Casei Scinteii unde a fost devastata red. Romaniei Libere si sediile unor partide istorice si casa lui Ratiu , de ex !
crezi ca si-au Dat Seama tinerii ca sunt manipulati ...nu, Hakone, nu de A3 sau de Dumintrescu, ci de FB , ca ducindu-se sa ia cu Asalt sediul PSD si sa le ia gitul celor de acolo, erau Minerii anului 2014 care sareau in "apararea democratiei ", ca asa li s-a spus ? iti dai seama ce consecinte in plan international ar fi avut o batalie salbatica , in care Democratia si Statul de Drept erau puse la zid, la fel ca-n ' 90 ?

Ca sa iti dai seama de nivelul cognitiv al manipulatilor, niste pustani care abia au terminat liceul strigau in strada Jos Ponta, Jos comunismul.
Vai de capul lor. Astia nu au cunsoscut comunismul, habar nu au ce a insemnat el, dar acum fusesera atatati sa strige fiind convinsi ca Ponta o sa aduca comunismul in Romania.

Vai de mama lor cand or sa isi dea seama cat de murdar au fost manipulati!

ti-ai schimbat MASKA, iti lipsesc argumentele, dar naravul ba !

cata parsivenie si nesimtire pot incepea intr-un asemenea specimen biped obscurantist decerebrat ?

canitati infinite !

a inceput sa-mi fie SCARBA de ASEMENEA personae STULTUS, INSOLENTI, MINICOSI si NESIMTITI .

SIKTIR !

Kakanele, daca nu iti tai venele nu ma impresionezi...ofticosule!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:26

Nu constiinta mi-a atins cota 63, ci greutatea! Scuze imbrligarea tastelor printre degete! Asta e de bai, niciodata altceva!

Am uschit-o! 'na noapte buna!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 19:31

Mah, am zis fara sepuku, da?

Ceapa voastra, lasa ca va prind io maine din urma! Ia, la culcare cu voi! Sau la sprinturi prin curtea blocului!

Un, deux, trois:

www.youtube.com/watch?v=hmFjQE5qLzQ

Step touch?

Avem in trupa si un nenea de vreo 70 de ani trecut. Face zilnic marche nordic. MAi vreti alta motivatie in plus? Pe maine!

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 22:32

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-20 19:25:35
De la: H44kon, la data 2014-11-20 16:52:56
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-20 16:43:45
De la: gabigabi2, la data 2014-11-20 15:22:24
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-19 20:31:06
De la: Musetel, la data 2014-11-19 20:14:42
De la: H44kon, la data 2014-11-19 20:05:33
De la: Musetel, la data 2014-11-19 14:30:27
De la: H44kon, la data 2014-11-19 14:07:33a fost un vot pozitiv si constructiv,

a fost un vot al celor care vor fapte, nu vorbe,

a fost un vot al celor care se informeaza corect si nu pot fi manipulati,

a fost un vot al celor onesti, impotriva lichelelor parvenite,

a fost un vot revolutionary pentru o a doua sansa pe care nimeni nu va putea s-o fure,

a fost un vot demonstrativ prin care cetatenii romani si-au redobandit respectul de sine, admiratia si respectul printre euro-atlantici, libertatea si demnitatea,

a fost un vot al viitorului impotriva trecutului,

a fost un vot al idealistilor realisti, responsabili si pragmatici.

a fost, acum, @1454, la treaba, v-ati luat tara inapoi, FELICITARI, reconstruiti-o chiar si de la 0 !

De ce te excluzi, Hak'? Nu esti român la fel cum suntem noi?

Construim impreuna!

posibil.
insa, prin votul de la turul II s- a catigat o batalie.
insa, mai sunt foarte multe batalii de dat
pentru a se castiga razboiul cu adevarat.

Te indoiesti de vocea poporului? Dar de vointa sa? Dar de capacitatile sale?
Avem inca pentru vreo doi ani sa terminam de curatat ceea ce au spurcat predecesorii!
Apoi de abia putem reconstrui transparent si curat, pe taram neted si asanat, fara riscul de a se urni cladirea!
Un 2017 in Romania, ce zici?

Tot vocea poporului era si atunci cand a fost ales Ilici cu 85%, sau cand minerii plantau panselute in Piata Universitatii. Depinde cine o manipuleaza si cat.

exact si primejdia manipularii consta in faptul ca cel pus in miscare de cel ce-i sugereaza sa o faca, intro directie sau alta, nu-si da seama ca e o marioneta ?!
si-au dat seama minerii - ca tot ai adus vorba despre ei, ca sunt manipulati ? NU, in nici-un caz : ei veneau sa Apare Democratia pusa-n pericol de miscarile de tip legionar ....iti aduci aminte ce-a urmat ? luarea cu asalt a ptei Universitatii, a Casei Scinteii unde a fost devastata red. Romaniei Libere si sediile unor partide istorice si casa lui Ratiu , de ex !
crezi ca si-au Dat Seama tinerii ca sunt manipulati ...nu, Hakone, nu de A3 sau de Dumintrescu, ci de FB , ca ducindu-se sa ia cu Asalt sediul PSD si sa le ia gitul celor de acolo, erau Minerii anului 2014 care sareau in "apararea democratiei ", ca asa li s-a spus ? iti dai seama ce consecinte in plan international ar fi avut o batalie salbatica , in care Democratia si Statul de Drept erau puse la zid, la fel ca-n ' 90 ?

Ca sa iti dai seama de nivelul cognitiv al manipulatilor, niste pustani care abia au terminat liceul strigau in strada Jos Ponta, Jos comunismul.
Vai de capul lor. Astia nu au cunsoscut comunismul, habar nu au ce a insemnat el, dar acum fusesera atatati sa strige fiind convinsi ca Ponta o sa aduca comunismul in Romania.

Vai de mama lor cand or sa isi dea seama cat de murdar au fost manipulati!

ti-ai schimbat MASKA, iti lipsesc argumentele, dar naravul ba !

cata parsivenie si nesimtire pot incepea intr-un asemenea specimen biped obscurantist decerebrat ?

canitati infinite !

a inceput sa-mi fie SCARBA de ASEMENEA personae STULTUS, INSOLENTI, MINICOSI si NESIMTITI .

SIKTIR !

Kakanele, daca nu iti tai venele nu ma impresionezi...ofticosule!

ce motiv as avea sa ma oftic ba', blackkt ramolit !?

in imensitatea prostiei si nesimtirii voastre de postaci all inclusive si doi pe-un loc, ati dat-o pe scenarite conspirationiste de factura pseudosci-filfizonica, nerozilor !

ba'neneacilor, sunteti intr-atat de distrusi intelectual si rupti de realitate incat nici n-ati fi putut imagina si nici nu puteti realiza grozavia si magnitudinea paliturii electorale pe care ati primit-o direct in acele tigve vacuumte.

lasati dreaqului acel "fir scurt", astazi se lucreaza wi-fi, lasati-o pe frau merkel sau pe oricine altcineva, sunt pure aberatii ale unor conspirationiti superstitiosi, ignoranti , nesimtiti si prosti facuti gramada sau pur si simplu sunt aberatii demne numai de oligofreni congenitati sau naivi ignoranti ramoliti.

daca, tu/ea, sau oricine altcineva, crede, este convins sau are impresia, ca romanii au asteptat ore in sir , (indurand conditii meteo nu tocmai prietenoase, prin diferite locatii) pentru a-si exercita un drept constitutional pe care guvernantii romaniei, premeditat, au incercat si chiar au reusit sa le blokeze exercitarea acestui drept constitutional unei numeroase multimi de cetateni romani aflati dincolo de frontierele romaniei si acest aspect nu va fi tratat in mod corespunzator de magistratii romani, atunci, te/va inseli/ti amarnic, expiratilor !

de asemenea, daca, tu/ea, sau oricine altcineva, crede, este convins sau are impresia, ca romanii au votat numai impotriva incmpetentilor corupti si mincinosi de teapa lui ponta si a PSD-ului , insa vor accepta inlocuirea unui clan politico-mafiot "stangist" cu unul politico-mafiot de "dreapta" cu ade blaga, videanu, udrea, varujan, berceanu &co., atunci, sunteti intr-o grava si imensa eroare, ati inteles ba', PARSIVILOR IMPOSTORI NESIMTITI !?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 20 Noiembrie 2014, ora 22:45

20 noiembrie 2014
Nr. 1654/VIII/3

COMUNICAT

Procurorii din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie – Secția de Combatere a Corupției au dispus:

- punerea în mișcare a acțiunii penale și reþinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 20.11.2014, a inculpaților ALEXANDRU LÃCRÃMIOARA și BOGDAN DRAGOª-GEORGE, membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despãgubirilor, din cadrul A.N.R.P., la data faptelor, în sarcina cãrora s-a reþinut infracþiunea de abuz în serviciu, dacã funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

- și începerea urmãririi penale fațã de

BICA ALINA MIHAELA, membrã a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despãgubirilor, din cadrul A.N.R.P., la data faptelor, cu privire la sãvârºirea infracțiunii de abuz în serviciu, dacã funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Din ordonanþele întocmite de procurori a reieºit cã, în cauzã, existã date ºi probe din care rezultã suspiciunea rezonabilã care contureazã urmãtoarea stare de fapt:

La data de 15.10.2014 Direcþia Naþionalã Anticorupþie s-a sesizat din oficiu cu privire la sãvârºirea unor infracþiuni de corupție, în legãturã cu reconstituirea unui drept de proprietate asupra unui teren agricol, în suprafațã de13,0535 ha, situat în București, zona Plumbuita, sector 2.
Concret, la data de 15.03.2011, Comisia Centralã pentru Stabilirea Despãgubirilor din cadrul Autoritãþii Naþionale pentru Restituirea Proprietãþilor, din care fãceau parte suspecta Bica Alina Mihaela și inculpații Alexandru Lãcrãmioara și Bogdan Dragoº-George, a aprobat raportul de evaluare, întocmit de un expert evaluator, corespunzãtor dosarului nr. 22714/FFCC, cu încãlcarea prevederilor art. 16 alin. 7 din Legea nr. 247/2005, privind reforma în domeniile proprietãþii ºi justiþiei, precum ºi unele mãsuri adiacente.
Astfel, membrii Comisiei, luând la cunoºtinþã de concluziile raportului de evaluare a terenului, nu au constatat cã expertul evaluator a supraevaluat terenul respectiv, de la 113.954.741 lei (valoare realã) la 377.282.300 lei (valoarea unui teren asemãnãtor situat într-o zonã centralã a Capitalei).
Aceștia au fost conºtienþi însã cã terenul era supraevaluat, aspect ce reiese ºi din faptul cã, anterior, în ºedinþa din 24.02.2011, când dosarul respectiv mai fusese analizat, s-a dispus amânarea luãrii unei decizii pentru urmãtoarea ºedinþã, fiind solicitatã participarea evaluatorului ºi întocmirea unui scurt istoric al dosarului.
Dupã emiterea deciziei de despãgubire, la data de 15.03.2011, oamenii de afaceri, beneficiari ai drepturilor litigioase asupra terenului din anul 2010, au obþinut titluri de conversie în acþiuni la FONDUL PROPRIETATEA, listat la bursã din data 25.01.2010, în cuantum de 377.282.300 lei, echivalentul a 89.426.189 euro (755/metru pãtrat).
Prin îndeplinirea în mod necorespunzãtor a atribuþiilor de serviciu, de cãtre membrii Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despãgubirilor, a fost produs statului român un prejudiciu în valoare de 263.327.559 lei, (echivalentul a 62.548.113 euro, reprezentând supraevaluarea), concomitent cu obținerea unor foloase necuvenite pentru beneficiarii drepturilor litigioase.

Inculpaților și suspectei li s-au adus la cunoºtinþã calitatea procesualã ºi acuzaþiile, în conformitate cu prevederile art. 309 și 307 Cod de procedurã penalã.

În cauzã, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Facem precizarea cã începerea urmãririi penale și punerea în mișcare a acțiunii penale sunt etape ale procesului penal reglementate de Codul de procedurã penalã, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitãți care nu pot, în nici o situație, sã înfrângã principiul prezumției de nevinovãție.

20 noiembrie 2014
Nr. 1656/VIII/3

COMUNICAT

În continuarea comunicatului nr. 1654/VIII/3 din 20 noiembrie 2014, referitor la reconstituirea unui drept de proprietate asupra unui teren în suprafațã de 13,0535 ha, situat în București, zona Plumbuita, sector 2, Biroul de Informare ºi Relaþii Publice este abilitat sã transmitã urmãtoarele:

Procurorii din cadrul Direcþiei Naþionale Anticorupþie – Secția de Combatere a Corupției au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reþinerea pentru 24 de ore, începând cu data de 20.11.2014, a inculpatei BICA ALINA MIHAELA, membrã a Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despãgubirilor, din cadrul A.N.R.P., la data faptelor, în sarcina cãreia s-a reþinut infracþiunea de abuz în serviciu, dacã funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Inculpatei i s-au adus la cunoºtinþã calitatea procesualã ºi acuzaþiile, în conformitate cu prevederile art. 309 Cod de procedurã penalã.

În cauzã, procurorii au beneficiat de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații.

Facem precizarea cã punerea în miºcare a acþiunii penale este o etapã a procesului penal reglementatã de Codul de procedurã penalã, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nici o situație, sã înfrângã principiul prezumției de nevinovãție.

FELICITARI, D N A !
BRAVO, S R I !

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 06:33

Mai vedem noi kakanele cu cine va face guvernul peste vreo doua luni PDL-ul...pardon, PNL-ul.

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 09:27

Romania trebuie curatata de tot ce insemna corupti indifferent de partidul din care provin acestia iar speranta mea se indrepta spre acest presedinte ales.
Sper ca el sa raspunda necesitatilor urgente ale societatii romanesti si sa-i vedem incolonati la DNA pe toti cei care ne-au pradat in cei 24 de ani ...INCLUSIV pe cei care au profitat de system si si-au insusit foloase necuvenite prin fals si uz de fals.

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 10:29

Alian Bicu .... plimbari la shopping pe Campiile Elizee.... hm.... Elena Udrea.... Blanite luxoase....
I-phone...digitale....
Hey, neatza frati romani! Stiti ce vazui io dimineata la digi stiri? Taman imaginea ce v-am expus-o in antet de exprimare!

Mno asa... sa ne intelegem ca doamna Alina Bicu nu a gresit in timp ce isi exercita functia la Diicot, ci inainte. Ati vazut? Poi cum pisici mah, tu stii ca ai pata pe constiinta din trecut si accepti un rol atat de important pt tara si poporu' tau? Ha? Tre' sa fie IMPECABIL DE IMACULAT un om ce accepta astfel de roluri in stat!

Sunt exigenta?

Azi ma revolt! Aveti grija, nu ma suparati!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 10:38

Ei, à propos de DD, din 5 milioane de cetateni romani aflati in diaspora, pe cati ii cunoaste dansul atat de bine incat sa isi permita sa se lansez in afirmatii nefondate?

Florine? Un pas inainte, te rog, la sfat direct ! Ce ziceai de DD ca era cel mai apropriat sa ne reprezinte ca tara, ca popor, alea alea? PE CINE, Flo'? Pe cei ce urati diaspora?

Nu, fratilor, diaspora nu va este nicidecum dusman! Diaspora munceste in afara tarcului si banii lor de multe ori nu sunt cheltuiti in totalitate in tara de resedinta, ci ACASA, pe teritoriul ROMANIEI!
Diaspora, draga concetatene care ne patezi imaginea, diaspora a avut curajul sa iasa din tarc pt a cauta idei mai bune pe afara, idei care sa le aplice intr-o zi ACASA, idei care te vor ajuta atat pe dumneata, cat si pe mine. Iubeste diaspora si nu o huli fara sa cunosti realitatea directa, te rog!
Sa aveti o zi faina! Va tzuc si va imbratisez cu drag! Fara sfada ca fac colectie de capete!

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 11:06

De la: 9am_4158, la data 2014-11-21 09:27:40Romania trebuie curatata de tot ce insemna corupti indifferent de partidul din care provin acestia iar speranta mea se indrepta spre acest presedinte ales.
Sper ca el sa raspunda necesitatilor urgente ale societatii romanesti si sa-i vedem incolonati la DNA pe toti cei care ne-au pradat in cei 24 de ani ...INCLUSIV pe cei care au profitat de system si si-au insusit foloase necuvenite prin fals si uz de fals.

ESTE OFICIAL: DNA TERGIVERSEAZA MARILE DOSARE – Inspectia CSM a depistat ca sute de sesizari ale Curtii de Conturi referitoare la fraudele cu bani publici din perioada guvernelor regimului Basescu (2005– 2012) sunt taraganate de procurorii DNA. Concluzia finala: „Dosarele au inregistrat prelungiri ale duratei procedurilor in mod nejustificat... cauzele sunt: tergiversarea cercetarilor de catre procurori, indeosebi in cazul structurilor DNA” (Raportul)
Joi, 28 august 2014 17:37 | Scris de Razvan SAVALIUC | | |
Dezvaluiri - Musamalizari

A trebuit sa ne apropiem de sfarsitul regimului Traian Basescu, pentru ca Inspectia Judiciara si CSM sa schimbe macazul si sa recunoasca un fapt evident pentru intreaga societate romaneasca: acela ca la DNA sunt blocate marile dosare privind fraudele cu bani publici din timpul guvernarilor regimului Traian Basescu. Un control al Inspectiei Judiciare - efectuat la solicitarea Curtii de Conturi a Romaniei, care a sesizat ca sute de sesizari penale efectuate de aceasta institutie zac de ani de zile fara nicio finalitate in sertarele procurorilor din marile parchete – a retinut ca din cele 374 de plangeri adresate parchetelor de catre Curtea de Conturi in perioada 2005 – 2013, exista peste 238 de plangeri nesolutionate, din care majoritatea blocate la nivelul structurilor centrale si teritoriale ale DNA, multe dintre aceste cauze fiind mai vechi de un an de zile. In unele situatii s-a constatat de catre inspectorii CSM ca in mai putin de un an infractiunile sesizate se vor prescrie...
Raportul de control al Inspectiei a fost insusit de CSM, masurile luate in final fiind totusi palide in raport de gravitatea constatarilor si vizand doar dispozitii de imbunatatire a managementului dosarelor aflate in lucru. Sefa DNA Laura Kovesi, persoana deloc straina de aceasta situatie, a primit sarcina ca in 6 luni sa remedieze situatia si sa informeze Inspectia Judiciara despre rezultatele obtinute.

Iata concluziile Inspectiei CSM:
In Raportul nr. 2036/IJ/507/DIP/2014 privind „verificarea masurilor luate de procurori si conducerile parchetelor, in vederea solutionarii dosarelor mai vechi de 1 an de la data sesizarii, avand ca obiect plangeri penale formulate de Curtea de Conturi a Romaniei” s-au formulat urmatoarele CONCLUZII:
„1. Pe rolul parchetelor din cadrul Ministerului Public se inregistrau la data finalizarii verificarilor, un numar total de 67 dosare aflate in lucru mai vechi de 1 an de la data sesizarii avand ca obiect plangeri penale formulate de Curtea de Conturi a Romaniei.
2. Verificarile au evidentiat ca dosarele aflate inca pe rolul parchetelor sau la organele de politie judiciara, au inregistrat prelungiri ale duratei procedurilor, in numeroase cazuri in mod nejustificat.
Cauzele care au condus la aceste situatii, au fost: complexitatea dosarelor, volumul mare de activitate, fluctuatii de personal, redistribuirea repetata a unor dosare, exercitarea necorespunzatoare a supravegherii cercetarilor si tergiversarea cercetarilor de catre procurori (indeosebi in cazul structurilor Directiei Nationale Anticoruptie), precum si de catre organele de politie judiciara.
3. Procurorii cu functii de conducere de la parchetele verificate, desi nu au derulat decat in mod izolat activitati de control si indrumare focalizate exclusiv pe impulsionarea solutionarii cauzelor ce fac obiectul prezentului control, au luat totusi unele masuri pentru monitorizarea si urgentarea solutionarii tuturor dosarelor vechi ce le-au inclus si pe cele susmentionate. Eficienta acestor masuri, in cazul dosarelor nesolutionate, a fost relativ redusa, indeosebi la structurile Directiei Nationale Anticoruptie.
PROPUNERI
1. Reevaluarea modului de lucru al procurorilor in vederea stabilirii unor prioritati care sa asigure un echilibru al cauzelor solutionate, tinandu-se seama de vechimea inregistrarii acestora la parchete, de solutiile ce se preconizeaza a fi adoptate, precum si de termenele instituite prin dispozitiile art. 322 Cod procedura penala si art. 154 Cod penal.
2. Efectuarea cu ritmicitatea necesara, de catre procurori, a actelor de urmarire penala in dosarele vechi ce vizeaza sesizari ale Curtii de Conturi a Romaniei.
3. Exercitarea unei supravegheri eficiente, in limitele dispozitiilor art. 300 si art. 303 Cod procedura penala de catre procurori, in cazul dosarelor mai vechi de 1 an de la data sesizarii avand ca obiect plangeri penale formulate de Curtea de Conturi a Romaniei prin: intocmirea de dispozitii scrise si stabilirea unor termene precise pentru finalizarea cercetarilor, verificarea ducerii la indeplinire a dispozitiilor date, respectiv sesizarea conducerii organelor de cercetare penala si aplicarea unor amenzi judiciare ori formularea de propuneri pentru retragerea avizului de lucrator de politie judiciara in cazul in care nu sunt respectate dispozitiile procurorului (art. 303 alin. 2 si art. 283 alin. 4 lit. m Cod procedura penala).
4. Stabilirea unor obiective specifice si efectuarea periodica de catre procurorii cu functii de conducere a unor controale asupra dosarelor mai vechi e 1 an de la sesizare avand ca obiect plangeri penale formulate de Curtea de Conturi a Romaniei.
5. Procurorul sef al Directiei Nationale Anticoruptie, prin procurori anume desemnati, va efectua, in termen de 6 luni de la aprobarea prezentului raport, un control in privinta stadiului solutionarii dosarelor ce formeaza obiectul prezentelor verificari, iar rezultatul acestuia va fi transmis Inspectiei Judiciare.”
Prin Hotararea nr. 501/26.08.2014, Sectia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a aprobat Raportul Inspectiei Judiciare nr. 2036/IJ/507/DIP/2014 avand ca obiect „verificarea masurilor luate de procurori si conducerile parchetelor in vederea solutionarii dosarelor mai vechi de 1 an de la data sesizarii, avand ca obiect plangeri penale formulate de Curtea de Conturi a Romaniei” si a aprobat masurile propuse in cuprinsul raportului sus-mentionat.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 13:04

De la: Musetel, la data 2014-11-21 10:29:36Alian Bicu .... plimbari la shopping pe Campiile Elizee.... hm.... Elena Udrea.... Blanite luxoase....
I-phone...digitale....
Hey, neatza frati romani! Stiti ce vazui io dimineata la digi stiri? Taman imaginea ce v-am expus-o in antet de exprimare!

Mno asa... sa ne intelegem ca doamna Alina Bicu nu a gresit in timp ce isi exercita functia la Diicot, ci inainte. Ati vazut? Poi cum pisici mah, tu stii ca ai pata pe constiinta din trecut si accepti un rol atat de important pt tara si poporu' tau? Ha? Tre' sa fie IMPECABIL DE IMACULAT un om ce accepta astfel de roluri in stat!

Sunt exigenta?

Azi ma revolt! Aveti grija, nu ma suparati!

pot sa te supar eu , ca mi se puse iarasi pata, vazindu-te ca n-o mai iubesti pe Udrea pe care o voiai presedinta Ro ? !
poiiii, nenica, mare suparare fuse pe don Basel ca iubitica a fost filata si fotografiata in shopingul de la Paris si a ACUZAT toate serviciile ca au indraznit o asa magarie iar voi, proB , ati dat tare din gura ....vezi postarea lui Silviu, de ex!
da e posibil ca, in urma acestor intimplari de ieri, sa se constate ca pe Bica o filau si NU pe Udrea o vizau neaparat - desi Alina Bica a Ajuns in functia de Sef la DIICOT , TOCMAI ca urmare a relatiilor cu UDREA , Cocos, Basescu si spaga luata ptr. nenumaratele dosare cu retrocedari !
deci : chestia cu constiinta e moarta din start ! madam Bica a beneficiat din plin de relatiile de tip Mafiot in care guvernarea Boc- Base', a functionat , ea fiind una din rotitele sistemului !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 13:57

De la: Musetel, la data 2014-11-19 20:26:48Franta este o tara laica. In contractul de scolarizare al copiilor este stipulat ca pe perioada scolarizarii, niciun copil nu are dreptul sa prezinte vreo aparteneta religioasa!

De ce, va intreb eu? De ce credeti ca este asa?

Nu, francezii nu sunt atei! Gresit daca ati gandit asa! Ei lasa dreptul copilului meu, copilului scolarizat in Franta, sa aleaga din vastul catalog al religiilor! Nu il ingradeste nicidecum, ci ii da libertatea de a alege!

Copiii Romaniei, copiii scolarizati, au dreptul de a alege in ce sa creada?

Rusine preotilor care au manipulat cetatenii romani!

Felicitari românilor care si-au mentinut cuvantul si credinta independent ce ceea ce unii clerici au indraznit sa faca! Toate au un pret! Dumnezeu exista! Pur si simplu!

O seara frumoasa romanilor de pretutindeni!

cum zici ? nu mai exista scolile de duminica ? nu mai sunt fetele si baietii Confirmati la virsta de 14 ani, timp in care primesc o riguroasa educatie religioasa ? si atunci, cum ramine cu chestia ca " nici un copil nu trebuie sa prezinte pe timpul scolarizarii vreo apartenenta religioasa " ? ramine copilul neconfirmat ?
haide, moi, ca realitatea in toata lumea Catolica e alta- cu totul alta decit cea din lumea ortodoxa , in care daca Vrei te duci la biserica si daca nu vrei nu te duci, iar orele de religie sunt Facultative ! pe cine mintim ?!

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 14:26

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-21 11:06:35
De la: 9am_4158, la data 2014-11-21 09:27:40Romania trebuie curatata de tot ce insemna corupti indifferent de partidul din care provin acestia iar speranta mea se indrepta spre acest presedinte ales.

ESTE OFICIAL: DNA .

esti in coma de grad III ba'distrusule, copiezi articolul acestui SAVARINA Razvan insa habar n-ai si nici n-ai citit textul in original aka raportul respectiv .

ba' commatosule, pune mana si citeste raportul original, nu interpetarile pe care le face SAVARNA Razuita pe marginea unui text din care exclude pasaje esentiale din respectivul raport pentru a linge si el o cafeluta frishcuita pe la A3 .

succes, ba' loaza lichelita si, poate iti revizuiesti atitudinea de bou incaltat baligat pe coarne, comportamentul de habarnist notoriu si pe cel copist nulodoct consacrat.

foloseste google engine sau unul dintre cele peste 30 de motoare de cutare webpag si o sa gasesti raportul original din care sa ne exemplifici sau sa ne argumetezi afirmatiile pe are le-a vehiculat SAVARINA lesinata evident, numai in cazul in care mai dispui de un minim bun stimt, stii despre ce vorbesti si chiar te duce aca tigva vacuumata lustruita pe interior.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 14:43

tot in criza esti, extravagantule-n limbaj ultra- cognitiv ?
inca nu te-ai calmat , ce- ti mai trebuie ? ti s-a- ntimplat vreodata sa fii multumit si sa te comporti ca un om normal ?

Black_Friday_

4276 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 14:45

De la: H44kon, la data 2014-11-21 14:26:10

esti in coma de grad III ba'distrusule, copiezi articolul acestui SAVARINA Razvan insa habar n-ai si nici n-ai citit textul in original aka raportul respectiv .

ba' commatosule, pune mana si citeste raportul original, nu interpetarile pe care le face SAVARNA Razuita pe marginea unui text din care exclude pasaje esentiale din respectivul raport pentru a linge si el o cafeluta frishcuita pe la A3 .

succes, ba' loaza lichelita si, poate iti revizuiesti atitudinea de bou incaltat baligat pe coarne, comportamentul de habarnist notoriu si pe cel copist nulodoct consacrat.

foloseste google engine sau unul dintre cele peste 30 de motoare de cutare webpag si o sa gasesti raportul original din care sa ne exemplifici sau sa ne argumetezi afirmatiile pe are le-a vehiculat SAVARINA lesinata evident, numai in cazul in care mai dispui de un minim bun stimt, stii despre ce vorbesti si chiar te duce aca tigva vacuumata lustruita pe interior.

Ce accese de spume la bot faci bai kakanele cand citesti ceva naspa despre stapanul tau!

Nu iti place Savaliuc, bai sluga? Nu iti place cum v-o da prin gura tie si stapanului tau? O sa iti postez in cazul asta mai multe texte de genul asta, poate plezneste fierea in tine, scarba pamantului!

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:06

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-21 14:45:41
De la: H44kon, la data 2014-11-21 14:26:10

Ce accese de spume la bot faci bai kakanele cand citesti ceva naspa despre stapanul tau!

Nu iti place Savaliuc, bai sluga? Nu iti place cum v-o da prin gura tie si stapanului tau? O sa iti postez in cazul asta mai multe texte de genul asta, poate plezneste fierea in tine, scarba pamantului!

n-ai citit raportul original.
n-ai venit cu exemplificari si argumente proprii
ba' nulitate bipeda patentata, du-te si vezi-ti de moshmoandele si ineptiile tale aflate in acea tigva vacuumata de IMPOSTOR MINCINOS si NESIMTIT/

siktir, cu exemplificare !

"În urma analizei datelor furnizate de parchetele verificate, s-a stabilit cã
prelungirea duratei procedurilor în dosarele supuse controlului, s-a datorat
urmãtoarelor cauze:
1. Complexitatea dosarelor determinatã de:
- specificul ºi natura faptelor investigate (ilegalitãþi în privinþa derulãrii
unor proceduri de achiziþii publice, tranzacþii frauduloase cu bunuri imobile alate
în patrimoniul unor unitãþi administrativ teritoriale, alocarea ºi utilizarea ilegalã a
unor fonduri din bugetul de stat etc.);

- dificultãþi în administrarea probatoriului (identificarea, ridicarea ºi
analiza unui volum mare de acte ºi documente, efectuarea unor constatãri
tehnico-ºtiinþifice ºi expertize financiar contabile, identificarea de bunuri ºi luarea
mãsurilor asigurãtorii etc.)."

.2. Volumul mare de activitate înregistrat atât la procurori (cu precãdere în
cazul structurilor Direcþiei Naþionale Anticorupþie), cât ºi la lucrãtorii de poliþie
judiciarã.
3. Fluctuaþii de personal atât în ce priveºte posturile de procurori, cât ºi în
rândul lucrãtorilor de poliþie judiciarã.
4. Redistribuirea repetatã a unor dosare de la un procuror la altul, cu
efecte negative asupra continuitãþii activitãþii de urmãrire penalã ºi supraveghere
a cercetãrilor (exemplu: dosarul nr. …/P/2009 al Direcþiei Naþionale Anticorupþie
– Biroul Teritorial Baia Mare).
5. Exercitarea necorespunzãtoare de cãtre procurori a supravegherii
cercetãrilor...................................................etc.

success, ti-am dat-o tare-n gura si sper s-o molfai tandru in timp ce lecturezi textul original. din raportul respectiv, acefalule !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:09

si ce de spume au mai facut si cind au aparut pozele cu " fetele " la shoping toti tari in clanta ! si iote fata - fetele, adica, prinse cu minuta-n borcanul cu miericica de parca mai era vreo taina ptr. noi ! si, stai sa vezi, ca asta nu-i nimica inca ! poate da Dumnezeu si ies la iveala toate minariile facute si atunci sa vezi citi or sa aibe pe ei !

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:18

De la: gabigabi2, la data 2014-11-21 15:09:41si ce de spume au mai facut si cind au aparut pozele cu " fetele " la shoping toti tari in clanta ! si iote fata - fetele, adica, prinse cu minuta-n borcanul cu miericica de parca mai era vreo taina ptr. noi ! si, stai sa vezi, ca asta nu-i nimica inca ! poate da Dumnezeu si ies la iveala toate minariile facute si atunci sa vezi citi or sa aibe pe ei !

"fa" Buleftrica Epuitata, stapaneste-ti acel Magar Batran ca-l ia mama dracului pe amandoi, ramolitilor !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:23

habarnistule," Magarul batrin" e unul singur pe aici ! ia sa te vad daca-l stii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:26

auzi, flambatule, da' cu ce-i mai laudativ raportul ala postat de tine, integral , cind tot despre incompetenta , pasarea dosarelor neconvenabile, de la unul la altul, doar- doar le-o trece timpul sau, chiar Ascunderea lor, ca-n cazul Bercea- Mircea Basescu ?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:27

De la: gabigabi2, la data 2014-11-21 15:23:17 habarnistule," Magarul batrin" e unul singur pe aici ! ia sa te vad daca-l stii !

mi-ai confirmat !

ca esti o impostore "proasta cu muuuult este limita legala"

nashpa!
sa n-ai creier dar sa fii fudula si sa incerci sa pari desteapta, Partonto cufurita, asa-i ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:33

" baiete, esti timpit " !
ca era si greu de inteles cui ii spuneai tu magar batrin si pe care trebuie sa-l strunesc eu ! dar, oricum zici tu c-ar fi el, NU e batrin ....e mai tinar decit tine si are si ceva mai mult bun-simt si masura-n toate decit tine !
dar, stii cine-i " magarul batrin" sau nu ?

Fosta membra 9am.ro

135 mesaje
Postat pe: 21 Noiembrie 2014, ora 15:37

daca stiu, castig ceva ?

daca nu stiu, am de pierdut ceva ?

dar daca stiu cine foloseste cele doua stereotipii si cui le adreseaza, recunosti ca esti o impostoare nesimtita ?

Pagini: << 1630 1631 1632 1633 1634 1635 1636 1637 1638 1639 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: