back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 12:05

Mesajul fiului lui Ion Rațiu pentru Victor Ponta

După ce ieri Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook că, în 1990, atunci când a votat pentru prima dată în viața lui, a votat cu Ion Rațiu, unul dintre fii regretatului om politic i-a dat premierului o replică usturătoare. „Un singur lucru ar trebui să fie foarte clar, Ion Rațiu nu ar fi susținut niciodată candidatura lui Victor Ponta la Președinția României. Ion Rațiu a visat o România liberă, prosperă și democratică, o Românie cu un respect adevărat pentru statul de drept”, a scris Nicolae Rațiu pe pagina de Facebook Ratiu Center for Democracy.

„Am fost șocat când am văzut că Victor Ponta a folosit numele tatăului meu. Este o folosire abuzivă a numelui tatălui meu. Eu nu cred nicio secundă că Ponta are același respect pentru oameni și că respectă opiniile celorlalți și punctele lor de vedere cum avea tatăl meu. Eu nu accept ca el să încerce să se folosească de numele, de prestigiul și reputația tatălului meu, care a luptat toată viața lui împotriva comunismului. De asta, am spus că tatăl meu niciodată nu ar fi susținut niciodată un asemenea candidat”, a spus Nicolae Rațiu.

Fiul lui Ion Rațiu susține că nu poate ști dacă Victor Ponta chiar a votat cu tatăl lui. „Eu nu știu dacă această poveste că el a votat cu Ion Rațiu este adevărată, se poate să fi votat, mulți oameni spun asta acum. Dacă el minte, nu este primul care face asta”

Am auzit această poveste înainte, cu toate acestea nu am văzut dovezi concrete că domnul Ponta chiar a început să înțeleagă adevăratul sens al expresiei pe care o citează:
„Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine!" (1990, Ion Ratiu)

Faptul că, disprețuitor, domnul Ponta i-a numit „golani" pe cei care protestează împotriva proiectului minier de la Roșia Montană este un exemplu recent. Negarea aparentă a dreptului constituțional la vot al electoratului din diasporă este încă unul.

Nicolae Rațiu a spus că și el a stat la coadă la vot duminică și speră ca pe 16 noiembrie să nu se mai întâmple ce s-a întâmplat în primul tur. El le spune românilor să iasă la vot. „Este o datorie a alegeătorilor să voteze. Fără vot nu poți schimba nimic. Electoratul are o responsabilitate să se implice în alegerile locale, dar și naționale. Fără aceasta implicare înseamnă că electora tul renunță la o mare parte din viitorul lor. Ceea ce este inadmisibil în opinia mea”, a spus Nicolae Rațiu.

"Domnul Ponta nu reprezintă nimic mai mult decât moștenirea mentorilor săi, Ion Iliescu și Adrian Năstase. "

www.gandul.info/stiri/mesajul-fiului-lui-ion-ratiu-pentru-victor...

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 12:35

Dan Angelescu, doctor în fizică, profesor la Universitatea Princeton , îi transmite o scrisoare lui Ponta

Stimate d-le Victor Ponta,

Mă numesc Dan Angelescu, sunt profesor la Universitatea Paris-Est din Franța. Am un doctorat în fizică de la universitatea Princeton, o licență de la California Institute of Technology (amândouă în Statele Unite), iar înainte de aceasta am fost olimpic la fizică. Trăiesc în diasporă de douăzeci de ani.

Vă mărturisesc că niciodată nu m-am considerat nici peste poate de inteligent, și nici nu m-am mândrit cu capacitatea de a înregistra și interpreta detaliile subtile ale tuturor situațiilor. Însă declarația pe care ați făcut-o pe postul de televiziune Antena 3 mi-a demonstrat că, față de o persoană ca dvs., sunt aproape primitiv. Ba chiar aș merge până la a mă considera prost, prin comparație.
Eu am venit naiv la vot la secția de la Ambasada României din Paris, am stat la coadă alături de oameni care mi s-au părut perfect normali, și care au așteptat ca și mine ore în șir la coadă. Departe de mine gândul că aceștia se prefăceau a fi oameni obișnuiți, fiind de fapt agenți aduși acolo în scopuri electorale. Insă, în apărarea mea, trebuie să spun că erau foarte bine camuflați: un domn cu o fetiță în cărucior, un altul care spera să voteze până la 20:30 ca să poată să își ia băiețelul de la cinema, o fată care citea poezii. În orele de coadă, am ajuns să ne cunoaștem, și am ajuns chiar să cred că și ei erau naivi și proști ca mine. Sau poate, cum ați observat dvs., încercau să mă manipuleze. Nu știu. La ora 21, încet-încet, coada a înaintat și ne aflam în centrul de votare. Stupid din partea mea, însă aveam impresia că legea spune că în aceste condiții îmi trebuie respectat dreptul la vot. Așa credeau, aparent, și cei din jurul meu.
Ei bine, se vede că nu am înțeles bine textul legii, deși l-am recitit de mai multe ori de pe sit-ul web al ambasadei. Ba chiar domnul președinte al secției de votare mi-a explicat că deși așa e legea (aici măcar nu m-am păcălit !), și deși s-a făcut cerere la biroul electoral central ca programul de votare să fie prelungit, a primit instrucțiuni clare ca votarea să se oprească la 21:00 deși erau persoane în secție care au fost împiedicate să voteze. Atunci, furios, am strigat și eu, ca cei din jurul meu “Vrem să votăm !”.
Nu am avut pancarte, nu știam că trebuiau pregătite dinainte (ce idee originală ați avut !), și de altfel în jurul meu nimeni nu avea. Toți păreau oameni obișnuiți, frustrați însă de decizia pe care o considerau ilegală de a nu li se acorda dreptul la vot, și reclamandu-și-l. Un drept care (pentru noi cei proști cel puțin) ar trebui să fie constituțional.
Chiar am crezut pentru o secundă (orice bănuiala mi-a fost însă risipită după intervenția dvs. la televizor) că dumneavoastră ați fi fost personal implicat în această organizare proastă a alegerilor, pentru ca noi cei din străinătate să nu putem vota așa cum am dori. Probabil o altă consecință a manipulării la care am fost supus, inconștient. Ce bine că m-ați luminat ! În naivitatea mea, nu mi-am dat nici măcar seama că puteam să fiu transportat cu autobuzul, gratuit, de către acei domni manipulatori la care ați făcut aluzie dvs. Eu am venit ca prostul cu mașina, stând în trafic, consumând benzină și plătind o parcare scumpă ca să mă pot prezenta la vot.
Vă rog ca la turul 2 să se publice lista stațiilor autobuzului electoral, ca să putem profita cu toții de el.

Recitind ce am scris, mi-am adus aminte nu știu de ce de anii de doctorat, și de lunile de muncă pe care le-am petrecut la redactarea tezei. Și mi-am dat seama că până și aici, domnule Ponta, v-ați dovedit pe deplin superioritatea.
Pentru dvs. totul trebuie să fi fost așa de simplu și de ușor, de parcă altcineva v-ar fi scris deja textul, dvs. rămânându-vă doar să îl transcrieți.
Păcat că noi, cei proști, nu înțelegem cum merg lucrurile. Ce bine însă că vă găsiți timp să ne explicați dumneavoastră, întotdeauna cu elocvența exemplului personal.

Vă mulțumim ! Cu multă considerație, (sursă)

Dan Angelescu Profesor Universitatea Paris-Est Franța

www.gandul.info/politica/scrisoarea-nemiloasa-adresata-lui-victo...

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:10

"CIRCOTECA BASSE-PENTRU NAIVI",ESTE CA "PLANGE SI RADE IN ACELASI TIMP",ACEASTA ESTE PROCEDURA DE A "CERSII",PERMANENT TERITORIUL CA DOMINATOR -SFORAR !.("EXCROCISM SENTIMENTAL ?!").

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:24

Vali.....am prins subtilitatea!

Sanatate si numa' bine!

www.youtube.com/watch?v=c4TQMCV1eVg

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:06

De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 10:02:03www.youtube.com/watch?v=z8lab5Ktyho#t=30
Mircea Badea ia bataie de la motociclistul Teodor Emi

Penibil!!!!! ,, Vai ce m-am ras!''
,,Câinele care latră nu musca!"..........Nu-i asa ,,black"??

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:17

Cu atatea aparate electrice, voi va mai radeti?!

''Dacă ar trebui să scriu o carte de morală, primele 99 de pagini le-aș lăsa goale și pe a o suta aș scrie: "Există o singură datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus ''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea ''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exupéry
Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:25

De la: sirboby, la data 2014-11-08 14:06:57
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 10:02:03www.youtube.com/watch?v=z8lab5Ktyho#t=30

il mai si intrebi, dupa ce mascariciul varanist a reusit sa-i imbecilizeze !?
paroneta si partotinul or sa incerce sa te convinga de faptul ca, mascariciul varanist este invingator dupa ce si-a luat-o-n freza !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:32

De la: Black_Friday_, la data 2014-11-07 23:23:41
De la: _2148_, la data 2014-11-07 10:09:26
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-07 06:04:09
De la: _2148_, la data 2014-11-06 23:12:50
De la: 9am_4057, la data 2014-11-06 23:04:10De ce a devenit Ucraina atât de atragătoare pentru Bruxelles? De mai bine de o jumătate de an, politicienii europeni încearcă să rezolve problemele Ucrainei, în special prin intermediul injecțiilor financiare.

Dar răbdarea, mai devreme sau mai târziu, poate ajunge la capăt. Așadar, de ce Uniunea Europeană ține cu tot dinadinsul să ajute „democrația” din Ucraina?

Primul motiv care ne vine în minte este beneficiul economic. Începând cu 2008, Uniunea Europeană se află într-o criză financiară. O modalitate pentru îmbunătățirea situației ar putea fi intrarea pe o nouă piață de desfacere care să accepte tot ce se exportă.

În acest caz, Ucraina este varianta perfectă. Acordul de Asociere cu UE a fost semnat, piața de desfacere este pregătită, iar aderarea la Uniunea Europeană ar putea rămâne doar un vis pentru ucraineni în următoarele câteva decenii.

La rândul său, Bruxellesul „trage baneficii la capcitate maximă”, spune analistul politic rus Vladimir Șapovalov. „Ucraina este una dintre cele mai mari țări din Europa după densitatea populației. Prin urmare, este o piață mare și, deci, Ucraina poate deveni o piață pentru economiile UE. Intersul este foarte mare și este unul principal pentru politicienii europeni, în mod special în condițiile actualei situații economice din UE”.

Totuși, motivul economic nu e cel mai important. Bruxellesul manifestă un inters sporit față de consecințele geopolitice ale politicii pe care o promovează. Implicându-se în intrigile din Piața Independenței de la Kiev (Maidan), încă de la început a urmărit un singur scop - să slăbească pozițiile Rusiei.

Ucraina a fost cândva parte din vastul Imperiu Rus. Despre importanța strategică a Ucrainei pentru Rusia s-a vorbit și în urmă cu mai bine de un secol, subliniază Aleksandr Vorobiov. „Însuși Bismarck a spus că Rusia poate deveni o mare putere numai împreună cu Ucraina. Tentativa Europei de a scăpa definitiv de frica produsă de Rusia, obligă UE să se implice în excesele ridicole care au loc în prezent în țară. Auzim constant declarații din partea SUA potrivit cărora UE a impus sancțiuni neprofitabile împotriva Rusiei. Restricțiile sunt impuse în mod special pentru a slăbi doi concurenți americani - UE și Rusia”.

În tot acest sistem complex elaborat de Washington, Ucraina a devenit și verigă de legătură. Însă principalul interes pentru americani și europeni îl reprezintă Moscova, și nu Kievul. De aceea, în cadrul viitoarelor relațiilor dintre Ucraina și UE se va afla, în prim plan, retorica antirusească, menționează a Vladimir Șapovalov.

„Retorica și politica față de Rusia vor fi înăsprite. Pentru Europa va fi foarte dificil să formuleze o viziune de politică față de Ucraina. Apropierea de această țară necesită injecții financiare solide. UE nu este pregătită pentru această, ceea ce e absolut evident. De aceea, Bruxellesul va manevra. În același timp, SUA vor cere accelerarea ajutoarelor economice pentru Kiev”.

Pfffff , fataaaaa ...da' lui Putin ii prisosea piata de desfacere europeana pentru gazul rusesc , sau il dadea gratis ? Du-te "fata " la culcare !
E plina Romania de chinezarii (de astia nu-ti e frica ca ne vaneaza pentru piata de desfacere ?)si tampiti d'astia ca tine au devenit paranoici cu ideea asta de piata de desfacere .
Poi au si mare putere de cumparare ucrainienii , sa se bata europenii pe taraba lor , nu altceva .

Nici romanii nu sunt bogati, cu toate astea piata romaneasca este suprasaturata cu produse din UE. Aproape tot comertul cu amanuntul se face prin marile lanturi de hypermarketuri care sunt germane sau frantuzesti. Daca te duci la cumparaturi, cate produse romanesti gasesti?

1 )Sunt multe produse romanesti in hypermarketuri !
2)Nu te obliga nimeni sa cumperi produse din UE , cumperi daca acestea te satisfac dpdv al raportului calitate/pret . Iti baga cineva mana in buzunar cu japca ?
3)Politica fiscala a guvernului ar trebui sa ajute si sa incurajeze producatorii autohtoni (in loc sa dea Guvernul bani la popi , ar putea sa ii scuteasca in primul an de impozit pe profit pe cei care PRODUC) , nu sa le mareasca taxele si sa inchida granitele strainilor .
Ar mai fi si altele dar ma grabesc sa ajung la slujba si n-am timp sa predau cursuri de economie pe intelesul unora care casca ochii la discursul pastorului Gadea .
PS. Fa un exercitiu de imaginatie si gandeste-te ca de maine esti pe faras ,(a propos , tu ce cauti in UE daca esti asa nationalist ?) nexam multinationale , nexam slujbe in Europa etc., ma surprinde ca tocmai tu ai vederi atat de inguste !

1. Du-te si vezi cate legume si fructe din Romania se vand in Hypermarketuri si cate din Polonia, Spania, Turcia...
2. Nu e vorba despre asa ceva. Tu ai fost in Europa? Ai vazut Carrefour, Metro sau Selgros in mijlocul orasului? Cand lanturile mari de magazine sunt in oras, iti sufoca comertul magazinelor mici.
3. Care guvern a luat asemenea masuri in ultimii 25 de ani? Basescu a dat bani popilor? Cu toate astea nu a sprijinit agricultura. Inseamna ca a dat banii altcuiva. Daca i-a dat parasutistei esti mai linistita, pentru ca nu au ajuns la popi?

Si nu de la nationalism plecase raspunsul meu, ci de la faptul ca tarile europene mari sunt interesate de orice piata de desfacere, inclusiv din tari mai sarace.
Daca tu crezi ca ideile mele sunt imprumutate de la Gadea si eu pot spune ca tu te-ai inspirat de la basescu.

In discursul basistilor revine mai mereu prostia asta cu chinezii, ca unii vor sa se indrepte spre China. Nu stiu ce meserie ai tu, poate economista, dar daca vrei sa imi dai lectii, studiaza intai care sunt relatiile comerciale dintre UE si China. Ai sa vezi ca Germania, Franta, Marea Britanie, se chinuie din rasputeri sa creasca exporturile in China, ca sa mai echilibreze balanta. Nimeni nu poate sa ignore piata chinezeasca. Si mai ales in coditiile actuale, dupa criza financiara de acum cativa ani si dupa criza declansata de rusi, China ofera o piata tentanta.

Numai la noi, niste politicieni care pot fi banuiti de tradarea intereselor nationale incearca sa submineze relatiile comerciale cu China, preferand ca Romania sa ramana o colonie a UE, cu o industrie aproape inexistenta si cu o agricultura la pamant. Daca facem parte din UE, daca suntem deschisi catre firmele europene, nu inseamna ca trebuie sa ne izolam fata de alte piete.
De ce in cazul nostru este vorba de tradarea intereselor UE iar in cazul Germaniei, nu?
,,Black-ule" tu esti sigur ca ai fost prin Europa?????? High street ! Aleea comercială din CENTRUL orasului ,3 Mari supermarket-uri in zona (nici unul nu e mai departe de 600 de metri de strada asta,care e o alee comercială, mici comercianti si pe o parte si pe alta....ba joi si duminica mai vin si vânzători ambulanti,fermieri din zona etc.! SI CARE AU VANZARE! DE CE???

Sugeți un corn cu lapte, dacă n-aveți dinți Și numărați-mi ouăle, că mi-am ieșit din minți Băi animalule, nu vezi? Voi n-aveți interesuri Iarna nu-i ca vara, vă dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:10

De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 14:38:22museteao, te-ai imprasiat ca molima , reusind sa ti-o proiectezi pe toti peretii, aduna-te fatoooo !
cauta-ti un falos si calmeaza-ti nervoasa surescitata. si daca nu gasesti, incearca sa ti-o zgudui la 3,8 kw!

Iara' te-ai scapat? MUSETEAO?

Impremeditatule!

...si JELOSULE!

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:11

De la: Musetel, la data 2014-11-08 15:10:10
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 14:38:22museteao, te-ai imprasiat ca molima , reusind sa ti-o proiectezi pe toti peretii, aduna-te fatoooo !
cauta-ti un falos si calmeaza-ti nervoasa surescitata. si daca nu gasesti, incearca sa ti-o zgudui la 3,8 kw!

Impremeditatule!

...si JELOSULE!

www.youtube.com/watch?v=w9gOQgfPW4Y

www.youtube.com/watch?v=7tO_Sw3P5Bs

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:12

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:20

De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 15:11:05
De la: Musetel, la data 2014-11-08 15:10:10

Impremeditatule!

...si JELOSULE!

www.youtube.com/watch?v=w9gOQgfPW4Y

www.youtube.com/watch?v=7tO_Sw3P5Bs

www.youtube.com/watch?v=7swJhxkhTWM

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:36

Ce asculti acolo, Hak'?

www.youtube.com/watch?v=tGJTd9kB54U

Asta?

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:41

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:49

Aha...shake it well!

Iti trimit asta www.youtube.com/watch?v=UIqBbbTnbSc

cu un ravas

www.youtube.com/watch?v=NBsjMRd6fec

Don't forget it!

Fosta membra 9am.ro

1833 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:56

Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste !

30 de echipe, formate din 18 persoane, vor pleca vineri noaptea din România spre Italia, Spania, Franța, Anglia și Germania. Acestor indivizi li s-au făcut deja rezervări la hosteluri retrase, de la marginea capitalelor. Cei mai mulți dintre ei sunt foști condamnați sau informatori ai DIPI. Și vor fi însoțiți de oameni de încredere puși la dispoziție de Sebastian Ghiță. Care va finanța și întreaga operațiune. De reacții prompte pe televiziuni se va ocupa Titus Corlățean. Care se va afla, din acest motiv, la Londra. El are misiunea de a decredibiliza eventualele proteste și de a confirma teza boicotului.

www.comisarul.ro/politic/exclusiv/psd-pregateste-blocarea-votulu...

Nu stiu cat o fi de credibila sursa dar daca e real , va fi horror !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:06

Noroc ca ma stiu cu ''civilii'' de la drepturile europeene ale omului ....

Deci, ne urnim la vot, oricum!

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:08

De la: _2148_, la data 2014-11-08 15:56:59Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste !

30 de echipe, formate din 18 persoane, vor pleca vineri noaptea din România spre Italia, Spania, Franța, Anglia și Germania. Acestor indivizi li s-au făcut deja rezervări la hosteluri retrase, de la marginea capitalelor. Cei mai mulți dintre ei sunt foști condamnați sau informatori ai DIPI. Și vor fi însoțiți de oameni de încredere puși la dispoziție de Sebastian Ghiță. Care va finanța și întreaga operațiune. De reacții prompte pe televiziuni se va ocupa Titus Corlățean. Care se va afla, din acest motiv, la Londra. El are misiunea de a decredibiliza eventualele proteste și de a confirma teza boicotului.

daca se confirma, nu se mai intorc !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:16

De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 16:08:23
De la: _2148_, la data 2014-11-08 15:56:59Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste !

Numarul emigrantilor români in strainatate este in continua crestere!

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:23

Fratilor, mai avem timp o saptamana sa ne pregatim avocatii, agentii municipali samd de un bal mascat!!! Ce ziceti? X apare la bratul sotului care e de meserie avocatul familiei, Y apare cu nevasta la vot omitand sa ii scrie pe frunte ca e procuror european etc....

Fosta membra 9am.ro

544 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:26

De la: Musetel, la data 2014-11-08 16:16:03

Nu-i problemma: comunistii romani ii vor inlocui cu chinezi importati. PCC-ul exporta PSD-ul importa, are si de unde, 1,3 Mld!

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:42

Dupa 24 de ani de mimare a democratiei...daca va iesi Ponta .....Romania va devein din nou colonia Rusiei .

Fosta membra 9am.ro

1089 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:49

PENSIONARII ne vor canta prohodul pe 16 -11-2014.
LE MULTUMIM ANTICIPAT!

De pe 16 noiembrie Romanii vor trai pentru multa vreme sub cizma comunistilor!
De ce a fost nevoie de jerfa miilor de tineri?
Dzeu sa-i ocroteasca atat pe cei care au fost asasinati de catre FSN,,PDSR..PSD...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 17:46

da' de ce nu ma mir ca aplaudati si laudati un bataus ? CE altceva mai stie sa faca " boxerul " ala si daca va uitati cu ochi care stiu sa vada, vor sesiza ca pe treningul antrenorului scria METROREX ....adica , boxerul e legitimat in club la Metrerox si se lupta cu un om ce n-a facut box in viata lui si se lauda cu ce suturi si pumni in gura stie sa dea !?
beiiii, astia sunteti, beiii ....niste batausi si eu- fostul sportiv - ma rusinez si delimitez de aceasta atitudine de golan care nu are nimic de'a face cu Onoarea Sportului !

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:03

De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 16:26:17
De la: Musetel, la data 2014-11-08 16:16:03

Nu-i problemma: comunistii romani ii vor inlocui cu chinezi importati. PCC-ul exporta PSD-ul importa, are si de unde, 1,3 Mld!

Troc...

Auzi, Hak', ai auzit ca in urma vizitei lui VVP in China, se vor realiza vreo 5 complexe chinezesti in Craiova?

Bordeaux(vinul) a fost deja contrafacut! 'Vai de capu' nost'!

'Om ajunge sa bem palinca fabricata din orez! Voi, ca io 'oi be' tot apa si lamaie!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:48

De la: 9am_4158, la data 2014-11-08 16:42:42Dupa 24 de ani de mimare a democratiei...daca va iesi Ponta .....Romania va devein din nou colonia Rusiei .

si daca iese Iohannis si peste 2 an Romania devine o regiune a federatiei europene, renuntind la suzeranitate si la identitatea nationala , sa vezi ce de pumni in falci si smuls de par din cap o sa fie pe voi, vaetindu-va ca niste fleoarte : vai, vai, da' n-am stiut.... da' ce ne-au pacalit ! si ce Revansa isi iau nemtii ptr. cele 2 razboaie mondiale in care au fost invinsi , iar acum visul lor de aur noi il infaptuim !
io v-am spus....sa tineti minte : asta -i Miza alegerilor din acest an ! de aici, din aceasta cauza Anglia vrea sa iasa din UE ; italienii se cearta cu nemtii ; francezii- mari nationalisti - nu accepta nici ei ....doar noi, ca suntem mai destepti, ne bagam cu capul in lantul intins de Germania !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:51

De la: gabigabi2, la data 2014-11-08 17:46:08

da' de ce nu ma mir ca aplaudati si laudati un bataus ? CE altceva mai stie sa faca " boxerul " ala si daca va uitati cu ochi care stiu sa vada, vor sesiza ca pe treningul antrenorului scria METROREX ....adica , boxerul e legitimat in club la Metrerox si se lupta cu un om ce n-a facut box in viata lui si se lauda cu ce suturi si pumni in gura stie sa dea !?
beiiii, astia sunteti, beiii ....niste batausi si eu- fostul sportiv - ma rusinez si delimitez de aceasta atitudine de golan care nu are nimic de'a face cu Onoarea Sportului !

gabi de ziua numelui iti urez ,,Happy anniversary!"
Dar esti pur si simplu FENOMENALA!!!!!!! : ASA CEVA NU AM INTALNIT!!!!Eu nu vad decat un bataus acolo....Mircica! Daca esti prost macar nu te kk in poteca! Dar Mircica e tare doar in gura ,cu bâta in mana,cu body-guarzi si cu politia pe urmele motociclistilor!
Celalalt,motociclistul da, e un om pe care l-a deranjat ceva si a acceptat provocarea lui ,,puta mica",in conditii de SPORTIVITATE !!!!!Nu i-a rupt capul pe strada,nu s-a dus cu gască,cu bâta la el....etc. A transant o disputa barbateste!
PS. Motociclistul ,respect pentru el!,nu cred ca era profil.....am vazut cateva greseli care il puteai costa dar când luptei cu spatele o iei pe cocoasa!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:53

PS2 Sportivo sporturile de contact, ca si autoapararea sunt doar pentru sala sau autoapărare.... Nu sa ameninti la TV sau pe forum...........vasile,black....se aude?

Musetel

9787 mesaje
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 19:06

No, ce bine ca ne-am gasit laolalta, si io fac parte din federatia franceza de sport! Uraaaaaaaaaa!

Pe bune, no! Un step touch, ceva, vreti o demo?

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 19:17

Din ciclul ce ascultam Musetel asta ascult eu acu youtube.com/watch?v=4PAc5mgymbc

Pagini: << 1611 1612 1613 1614 1615 1616 1617 1618 1619 1620 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: