Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 1833 mesaje Membru din: 4/06/2013 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 12:05
Mesajul fiului lui Ion Ra�iu pentru Victor Ponta
Dup� ce ieri Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook c�, �n 1990, atunci c�nd a votat pentru prima dat� �n via�a lui, a votat cu Ion Ra�iu, unul dintre fii regretatului om politic i-a dat premierului o replic� ustur�toare. �Un singur lucru ar trebui s� fie foarte clar, Ion Ra�iu nu ar fi sus�inut niciodat� candidatura lui Victor Ponta la Pre�edin�ia Rom�niei. Ion Ra�iu a visat o Rom�nia liber�, prosper� �i democratic�, o Rom�nie cu un respect adev�rat pentru statul de drept�, a scris Nicolae Ra�iu pe pagina de Facebook Ratiu Center for Democracy. �Am fost �ocat c�nd am v�zut c� Victor Ponta a folosit numele tat�ului meu. Este o folosire abuziv� a numelui tat�lui meu. Eu nu cred nicio secund� c� Ponta are acela�i respect pentru oameni �i c� respect� opiniile celorlal�i �i punctele lor de vedere cum avea tat�l meu. Eu nu accept ca el s� �ncerce s� se foloseasc� de numele, de prestigiul �i reputa�ia tat�lului meu, care a luptat toat� via�a lui �mpotriva comunismului. De asta, am spus c� tat�l meu niciodat� nu ar fi sus�inut niciodat� un asemenea candidat�, a spus Nicolae Ra�iu. Fiul lui Ion Ra�iu sus�ine c� nu poate �ti dac� Victor Ponta chiar a votat cu tat�l lui. �Eu nu �tiu dac� aceast� poveste c� el a votat cu Ion Ra�iu este adev�rat�, se poate s� fi votat, mul�i oameni spun asta acum. Dac� el minte, nu este primul care face asta� Am auzit aceast� poveste �nainte, cu toate acestea nu am v�zut dovezi concrete c� domnul Ponta chiar a �nceput s� �n�eleag� adev�ratul sens al expresiei pe care o citeaz�: �Voi lupta p�n� la ultima mea pic�tur� de s�nge ca s� ai dreptul s� nu fii de acord cu mine!" (1990, Ion Ratiu) Faptul c�, dispre�uitor, domnul Ponta i-a numit �golani" pe cei care protesteaz� �mpotriva proiectului minier de la Ro�ia Montan� este un exemplu recent. Negarea aparent� a dreptului constitu�ional la vot al electoratului din diaspor� este �nc� unul. Nicolae Ra�iu a spus c� �i el a stat la coad� la vot duminic� �i sper� ca pe 16 noiembrie s� nu se mai �nt�mple ce s-a �nt�mplat �n primul tur. El le spune rom�nilor s� ias� la vot. �Este o datorie a alege�torilor s� voteze. F�r� vot nu po�i schimba nimic. Electoratul are o responsabilitate s� se implice �n alegerile locale, dar �i na�ionale. F�r� aceasta implicare �nseamn� c� electora tul renun�� la o mare parte din viitorul lor. Ceea ce este inadmisibil �n opinia mea�, a spus Nicolae Ra�iu. "Domnul Ponta nu reprezint� nimic mai mult dec�t mo�tenirea mentorilor s�i, Ion Iliescu �i Adrian N�stase. " www.gandul.info/stiri/mesajul-fiului-lui-ion-ratiu-pentru-victor... |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 12:35
Dan Angelescu, doctor �n fizic�, profesor la Universitatea Princeton , �i transmite o scrisoare lui Ponta
Stimate d-le Victor Ponta, M� numesc Dan Angelescu, sunt profesor la Universitatea Paris-Est din Fran�a. Am un doctorat �n fizic� de la universitatea Princeton, o licen�� de la California Institute of Technology (am�ndou� �n Statele Unite), iar �nainte de aceasta am fost olimpic la fizic�. Tr�iesc �n diaspor� de dou�zeci de ani. V� m�rturisesc c� niciodat� nu m-am considerat nici peste poate de inteligent, �i nici nu m-am m�ndrit cu capacitatea de a �nregistra �i interpreta detaliile subtile ale tuturor situa�iilor. �ns� declara�ia pe care a�i f�cut-o pe postul de televiziune Antena 3 mi-a demonstrat c�, fa�� de o persoan� ca dvs., sunt aproape primitiv. Ba chiar a� merge p�n� la a m� considera prost, prin compara�ie. Eu am venit naiv la vot la sec�ia de la Ambasada Rom�niei din Paris, am stat la coad� al�turi de oameni care mi s-au p�rut perfect normali, �i care au a�teptat ca �i mine ore �n �ir la coad�. Departe de mine g�ndul c� ace�tia se pref�ceau a fi oameni obi�nui�i, fiind de fapt agen�i adu�i acolo �n scopuri electorale. Ins�, �n ap�rarea mea, trebuie s� spun c� erau foarte bine camufla�i: un domn cu o feti�� �n c�rucior, un altul care spera s� voteze p�n� la 20:30 ca s� poat� s� �i ia b�ie�elul de la cinema, o fat� care citea poezii. �n orele de coad�, am ajuns s� ne cunoa�tem, �i am ajuns chiar s� cred c� �i ei erau naivi �i pro�ti ca mine. Sau poate, cum a�i observat dvs., �ncercau s� m� manipuleze. Nu �tiu. La ora 21, �ncet-�ncet, coada a �naintat �i ne aflam �n centrul de votare. Stupid din partea mea, �ns� aveam impresia c� legea spune c� �n aceste condi�ii �mi trebuie respectat dreptul la vot. A�a credeau, aparent, �i cei din jurul meu. Ei bine, se vede c� nu am �n�eles bine textul legii, de�i l-am recitit de mai multe ori de pe sit-ul web al ambasadei. Ba chiar domnul pre�edinte al sec�iei de votare mi-a explicat c� de�i a�a e legea (aici m�car nu m-am p�c�lit !), �i de�i s-a f�cut cerere la biroul electoral central ca programul de votare s� fie prelungit, a primit instruc�iuni clare ca votarea s� se opreasc� la 21:00 de�i erau persoane �n sec�ie care au fost �mpiedicate s� voteze. Atunci, furios, am strigat �i eu, ca cei din jurul meu �Vrem s� vot�m !�. Nu am avut pancarte, nu �tiam c� trebuiau preg�tite dinainte (ce idee original� a�i avut !), �i de altfel �n jurul meu nimeni nu avea. To�i p�reau oameni obi�nui�i, frustra�i �ns� de decizia pe care o considerau ilegal� de a nu li se acorda dreptul la vot, �i reclamandu-�i-l. Un drept care (pentru noi cei pro�ti cel pu�in) ar trebui s� fie constitu�ional. Chiar am crezut pentru o secund� (orice b�nuiala mi-a fost �ns� risipit� dup� interven�ia dvs. la televizor) c� dumneavoastr� a�i fi fost personal implicat �n aceast� organizare proast� a alegerilor, pentru ca noi cei din str�in�tate s� nu putem vota a�a cum am dori. Probabil o alt� consecin�� a manipul�rii la care am fost supus, incon�tient. Ce bine c� m-a�i luminat ! �n naivitatea mea, nu mi-am dat nici m�car seama c� puteam s� fiu transportat cu autobuzul, gratuit, de c�tre acei domni manipulatori la care a�i f�cut aluzie dvs. Eu am venit ca prostul cu ma�ina, st�nd �n trafic, consum�nd benzin� �i pl�tind o parcare scump� ca s� m� pot prezenta la vot. V� rog ca la turul 2 s� se publice lista sta�iilor autobuzului electoral, ca s� putem profita cu to�ii de el. Recitind ce am scris, mi-am adus aminte nu �tiu de ce de anii de doctorat, �i de lunile de munc� pe care le-am petrecut la redactarea tezei. �i mi-am dat seama c� p�n� �i aici, domnule Ponta, v-a�i dovedit pe deplin superioritatea. Pentru dvs. totul trebuie s� fi fost a�a de simplu �i de u�or, de parc� altcineva v-ar fi scris deja textul, dvs. r�m�n�ndu-v� doar s� �l transcrie�i. P�cat c� noi, cei pro�ti, nu �n�elegem cum merg lucrurile. Ce bine �ns� c� v� g�si�i timp s� ne explica�i dumneavoastr�, �ntotdeauna cu elocven�a exemplului personal. V� mul�umim ! Cu mult� considera�ie, (surs�) Dan Angelescu Profesor Universitatea Paris-Est Fran�a www.gandul.info/politica/scrisoarea-nemiloasa-adresata-lui-victo... Raporteaza abuz de limbaj |
|
valeriulivanov 1792 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:10
"CIRCOTECA BASSE-PENTRU NAIVI",ESTE CA "PLANGE SI RADE IN ACELASI TIMP",ACEASTA ESTE PROCEDURA DE A "CERSII",PERMANENT TERITORIUL CA DOMINATOR -SFORAR !.("EXCROCISM SENTIMENTAL ?!").
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Musetel 9787 mesaje Membru din: 4/04/2012 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 13:24
Raporteaza abuz de limbaj
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
sirboby 1972 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:06
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 10:02:03www.youtube.com/watch?v=z8lab5Ktyho#t=30 Penibil!!!!! ,, Vai ce m-am ras!'' ,,C�inele care latr� nu musca!"..........Nu-i asa ,,black"?? Raporteaza abuz de limbaj
Suge�i un corn cu lapte, dac� n-ave�i din�i
�i num�ra�i-mi ou�le, c� mi-am ie�it din min�i
B�i animalule, nu vezi? Voi n-ave�i interesuri
Iarna nu-i ca vara, v� dorim succesuri!
Parazitii (Noi vrem respect)
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:17
Cu atatea aparate electrice, voi va mai radeti?!
''Dac� ar trebui s� scriu o carte de moral�, primele 99 de pagini le-a� l�sa goale �i pe a o suta a� scrie: "Exist� o singur� datorie. Aceea de a iubi"". Albert Camus
''CONSTIINTA este marturia si dovada prezentei incontestabile a lui DUMNEZEU in OM ! '' Musetel deea
''Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me l�ser, tu m'enrichis.'' Antoine de Saint Exup�ry
|
|
Fosta membra 9am.ro 544 mesaje Membru din: 13/10/2014 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:25
De la: sirboby, la data 2014-11-08 14:06:57De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 10:02:03www.youtube.com/watch?v=z8lab5Ktyho#t=30 il mai si intrebi, dupa ce mascariciul varanist a reusit sa-i imbecilizeze !? paroneta si partotinul or sa incerce sa te convinga de faptul ca, mascariciul varanist este invingator dupa ce si-a luat-o-n freza !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 14:32
De la: Black_Friday_, la data 2014-11-07 23:23:41De la: _2148_, la data 2014-11-07 10:09:26De la: Black_Friday_, la data 2014-11-07 06:04:09De la: _2148_, la data 2014-11-06 23:12:50De la: 9am_4057, la data 2014-11-06 23:04:10De ce a devenit Ucraina at�t de atrag�toare pentru Bruxelles? De mai bine de o jum�tate de an, politicienii europeni �ncearc� s� rezolve problemele Ucrainei, �n special prin intermediul injec�iilor financiare. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:10
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 14:38:22museteao, te-ai imprasiat ca molima , reusind sa ti-o proiectezi pe toti peretii, aduna-te fatoooo ! Iara' te-ai scapat? MUSETEAO? Impremeditatule! ...si JELOSULE!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:11
De la: Musetel, la data 2014-11-08 15:10:10De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 14:38:22museteao, te-ai imprasiat ca molima , reusind sa ti-o proiectezi pe toti peretii, aduna-te fatoooo ! www.youtube.com/watch?v=w9gOQgfPW4Y www.youtube.com/watch?v=7tO_Sw3P5Bs
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:12
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:20
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 15:11:05De la: Musetel, la data 2014-11-08 15:10:10De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 14:38:22museteao, te-ai imprasiat ca molima , reusind sa ti-o proiectezi pe toti peretii, aduna-te fatoooo ! www.youtube.com/watch?v=7swJhxkhTWM
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:36
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:41
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:49
Aha...shake it well!
Iti trimit asta www.youtube.com/watch?v=UIqBbbTnbSc cu un ravas www.youtube.com/watch?v=NBsjMRd6fec Don't forget it!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 15:56
Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste !
30 de echipe, formate din 18 persoane, vor pleca vineri noaptea din Rom�nia spre Italia, Spania, Fran�a, Anglia �i Germania. Acestor indivizi li s-au f�cut deja rezerv�ri la hosteluri retrase, de la marginea capitalelor. Cei mai mul�i dintre ei sunt fo�ti condamna�i sau informatori ai DIPI. �i vor fi �nso�i�i de oameni de �ncredere pu�i la dispozi�ie de Sebastian Ghi��. Care va finan�a �i �ntreaga opera�iune. De reac�ii prompte pe televiziuni se va ocupa Titus Corl��ean. Care se va afla, din acest motiv, la Londra. El are misiunea de a decredibiliza eventualele proteste �i de a confirma teza boicotului. www.comisarul.ro/politic/exclusiv/psd-pregateste-blocarea-votulu... Nu stiu cat o fi de credibila sursa dar daca e real , va fi horror ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:06
Noroc ca ma stiu cu ''civilii'' de la drepturile europeene ale omului ....
Deci, ne urnim la vot, oricum!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:08
De la: _2148_, la data 2014-11-08 15:56:59Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste ! daca se confirma, nu se mai intorc !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:16
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 16:08:23De la: _2148_, la data 2014-11-08 15:56:59Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste ! Numarul emigrantilor rom�ni in strainatate este in continua crestere!
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:23
Fratilor, mai avem timp o saptamana sa ne pregatim avocatii, agentii municipali samd de un bal mascat!!! Ce ziceti? X apare la bratul sotului care e de meserie avocatul familiei, Y apare cu nevasta la vot omitand sa ii scrie pe frunte ca e procuror european etc....
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:26
De la: Musetel, la data 2014-11-08 16:16:03De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 16:08:23De la: _2148_, la data 2014-11-08 15:56:59Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste ! Nu-i problemma: comunistii romani ii vor inlocui cu chinezi importati. PCC-ul exporta PSD-ul importa, are si de unde, 1,3 Mld! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:42
Dupa 24 de ani de mimare a democratiei...daca va iesi Ponta .....Romania va devein din nou colonia Rusiei .
|
Fosta membra 9am.ro 1089 mesaje Membru din: 12/07/2014 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 16:49
PENSIONARII ne vor canta prohodul pe 16 -11-2014.
LE MULTUMIM ANTICIPAT! ![]() De pe 16 noiembrie Romanii vor trai pentru multa vreme sub cizma comunistilor! De ce a fost nevoie de jerfa miilor de tineri? Dzeu sa-i ocroteasca atat pe cei care au fost asasinati de catre FSN,,PDSR..PSD... Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 17:46
De la: sirboby, la data 2014-11-08 14:06:57De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 10:02:03www.youtube.com/watch?v=z8lab5Ktyho#t=30 da' de ce nu ma mir ca aplaudati si laudati un bataus ? CE altceva mai stie sa faca " boxerul " ala si daca va uitati cu ochi care stiu sa vada, vor sesiza ca pe treningul antrenorului scria METROREX ....adica , boxerul e legitimat in club la Metrerox si se lupta cu un om ce n-a facut box in viata lui si se lauda cu ce suturi si pumni in gura stie sa dea !? beiiii, astia sunteti, beiii ....niste batausi si eu- fostul sportiv - ma rusinez si delimitez de aceasta atitudine de golan care nu are nimic de'a face cu Onoarea Sportului !
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:03
De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 16:26:17De la: Musetel, la data 2014-11-08 16:16:03De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 16:08:23De la: _2148_, la data 2014-11-08 15:56:59Atentie , DIASPORA , la ce vi se pregateste ! Troc... Auzi, Hak', ai auzit ca in urma vizitei lui VVP in China, se vor realiza vreo 5 complexe chinezesti in Craiova? Bordeaux(vinul) a fost deja contrafacut! 'Vai de capu' nost'! ![]() 'Om ajunge sa bem palinca fabricata din orez! Voi, ca io 'oi be' tot apa si lamaie!
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:48
De la: 9am_4158, la data 2014-11-08 16:42:42Dupa 24 de ani de mimare a democratiei...daca va iesi Ponta .....Romania va devein din nou colonia Rusiei . si daca iese Iohannis si peste 2 an Romania devine o regiune a federatiei europene, renuntind la suzeranitate si la identitatea nationala , sa vezi ce de pumni in falci si smuls de par din cap o sa fie pe voi, vaetindu-va ca niste fleoarte : vai, vai, da' n-am stiut.... da' ce ne-au pacalit ! si ce Revansa isi iau nemtii ptr. cele 2 razboaie mondiale in care au fost invinsi , iar acum visul lor de aur noi il infaptuim ! io v-am spus....sa tineti minte : asta -i Miza alegerilor din acest an ! de aici, din aceasta cauza Anglia vrea sa iasa din UE ; italienii se cearta cu nemtii ; francezii- mari nationalisti - nu accepta nici ei ....doar noi, ca suntem mai destepti, ne bagam cu capul in lantul intins de Germania ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:51
De la: gabigabi2, la data 2014-11-08 17:46:08De la: sirboby, la data 2014-11-08 14:06:57De la: ioi_Haakon_oio, la data 2014-11-08 10:02:03www.youtube.com/watch?v=z8lab5Ktyho#t=30 gabi de ziua numelui iti urez ,,Happy anniversary!" Dar esti pur si simplu FENOMENALA!!!!!!! : ASA CEVA NU AM INTALNIT!!!!Eu nu vad decat un bataus acolo....Mircica! Daca esti prost macar nu te kk in poteca! Dar Mircica e tare doar in gura ,cu b�ta in mana,cu body-guarzi si cu politia pe urmele motociclistilor!Celalalt,motociclistul da, e un om pe care l-a deranjat ceva si a acceptat provocarea lui ,,puta mica",in conditii de SPORTIVITATE !!!!!Nu i-a rupt capul pe strada,nu s-a dus cu gasc�,cu b�ta la el....etc. A transant o disputa barbateste! PS. Motociclistul ,respect pentru el!,nu cred ca era profil.....am vazut cateva greseli care il puteai costa dar c�nd luptei cu spatele o iei pe cocoasa! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 18:53
PS2 Sportivo sporturile de contact, ca si autoapararea sunt doar pentru sala sau autoap�rare.... Nu sa ameninti la TV sau pe forum...........vasile,black....se aude?
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 19:06
No, ce bine ca ne-am gasit laolalta, si io fac parte din federatia franceza de sport! Uraaaaaaaaaa!
Pe bune, no! Un step touch, ceva, vreti o demo?
|
|
Postat pe: 8 Noiembrie 2014, ora 19:17
Din ciclul ce ascultam Musetel asta ascult eu acu youtube.com/watch?v=4PAc5mgymbc
|
|
|
|

"CIRCOTECA BASSE-PENTRU NAIVI",ESTE CA "PLANGE SI RADE IN ACELASI TIMP",ACEASTA ESTE PROCEDURA DE A "CERSII",PERMANENT TERITORIUL CA DOMINATOR -SFORAR !.("EXCROCISM SENTIMENTAL ?!").
il mai si intrebi, dupa ce mascariciul varanist a reusit sa-i imbecilizeze !?

Voi, ca io 'oi be' tot apa si lamaie!