Info
x
Basescu
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 08:44
42 de medici urmariti penal pentru ca ar fi fraudat cca 500.000 €.
Sunt buni procurorii lui Basescu acum ? Sau sunt ai lui Ponta. Care o fi diferenta intre dosarele lui Nastase si astea ale medicilor care furau ? Medicii n-or fi votat cu USL-ul sau cu PDL-ul ? |
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 14:06
De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 08:44:42 Medicii sunt si ei cetateni romani, au aceleasi drepturi si obligatii constitutionale ca orice simplu cetatean, optiunile politice ale unui cetatean sau altul se exprima sau nu printr-un vot acordat uneia sau alteia dintre formatiunile politice care participa intr-un scrutin electoral. Dar, orce cetatean poate fi si chiar este un potential infractor, atat timp cat cetateanul isi vede de treaba/profesie si respecta cadrul legal dintr-o societate/comunitate, dar, in momentul in care cetateanul incalca acel cadru legal, cetateanul respectiv devine un prezumat infractor sau un prezumat contravenient, iar organele in drept ale statului, politia, procuratura, etc. fiind organe abilitate ale statului, finantate din taxele si impozitele achitate bugetului de stat de restul cetatenilor,(potentialii) conform functiilor si atributiilor cu care a fost investite sunt obligate sa previna, informeze, si instrumenteze orice incalcare sau abatere a oricarui cetatean de la cadrul legal instituit si sa inainteze speta respectiva unei instante de judecata care va stabili vinovatia sau nevinovatia cetateanului respectiv, fie el medic,profesor, parlamentar, functionar public, presedintele statului, sau simplu cetatean. Procurorii,contextual, nu sunt salarizati din conturile bancare personale ale lui Traian Basescu, sau din conturile bancare personale ale altui politician sau magnat din Romania, procurorii nu pot fi ai lui Traian Basescu, ai lui: Iliescu, Voiculescu, Constantinescu, etc. ei sunt Procurorii Romaniei, si sunt obligati sa-si desfasoare activitatea/practice profesia, conform cadrului legal/conf. tuturor normelor de drept intern si international, cat si al legislatiei specifice profesiei pe care o practica in interiorul institutiei statului al carui angajat este. Dl.Silviu. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 14:37
ce bine ar fi daca Teoria s-ar si pune-n practica : stau la Procuratura , de luni de zile , sesizarile facute de premierul Ponta in legatura cu rezultatele auditurilor facute pe la diverse ministere ! Ei SI CE?
Procuratura Nu vede, nu aude .....dar a auzit ast' vara ca Cica ar fi fraudate fo 2.500 Milioane de voturi si a plecat prin tara , cu Biblia-n dotare, sa-i prinda pe infractori ! atunci avea si timp si resurse sa faca pe detectivii acu' s prea multe dosare de miliarde de euroi , cu nume grele- portocalii si blonde si n-au oameni !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 14:43
...poti sa-mi prezinti nr. de-nregistrare, oficial, al tuturor sesizarilor(scrise) pe care W.Ponta, Primul Ministru al Romaniei, le-a depus la Parchet/Procuratura ?
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 15:07
Nu, dar poti cauta tu, ca stiu ca te pricepi la asta !
dar , la A3 s-a discutat despre asta si asa s-a afirmat ! daca mint ei, mint si eu ! si mai stiu ca si Curtea de Conturi a facut sesizari si tot degeaba ! dar ma gindeam cam citi bani s-ar putea recupera de la cei prinsi cu mina bagata pin' la git in banul public ....s-ar mai revigora si bugetul si li s-ar da si peste gura celor care continua sa sustina ca operatia a reusit, doar ca pacientul e mort si-i numa' vina lui si numa' a lui ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 15:35
...ca cetatean roman, poti si ai dreptul sa verifici atat afirmatiile vehiculate prin emisiunile tv. ale A3, cat si pe cele ale primului ministru, foarte simplu:
...conf.legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public, tu, ca cetatean roman, poti depune o cerere adresata parchetului prin care sa soliciti exact informatiile de interes public pe care atat A3 cat si premierul le-au vehiculat in spatiul public , dar si pe care eu ti le-am solicitat, ei, institutia, iti vor/va raspunde in intervalul de timp prevazut de lege, iar tu, o sa afli cine minte, sau nu, si o sa fii temenic edificata informational pentru a-mi prezenta un raspuns obiectiv Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 16:30
De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 15:35:02...ca cetatean roman, poti si ai dreptul sa verifici atat afirmatiile vehiculate prin emisiunile tv. ale A3, cat si pe cele ale primului ministru, foarte simplu: pe mine m-a multumit informatia data ! daca tu pui la indoiala, verifica tu ! e cam ca la prezumtia de nevinovatie ; tu crezi ca e o minciuna si atunci, TU tre' sa faci dovada ei ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 16:58
Cat efort, cate vorbe frumoase pentru a eluda sensul spuselor mele.
Dupa toata vorbaraia am inteles ce stiam deja de la inceput: ca procurorii sunt ai statului. Ei, si statul al cui e ? Al lui Basescu ? Al lui Ponta ? Am vrut sa-i ironizez pe cei care ne repetau ca procurorii asculta de comanda lui Basescu. Ca justitia e la cheremul lui Basescu, ca Merkel e avocata lui Basescu .... nici nu se mai stie care a cui sluga este in teoria asta conspirationista a lor ... Ete, d-aia imi place de Basescu, a juta la fundatia ai populara, face dracului ceva, nu ca tine, teoreticianul nefacator de nimic concret ... Cotoroanto, tu, ca de obicei, nu intelegi nimic, dar bati din fleanca ! Esti in parametrii normali. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 17:05
De la: gabigabi2, la data 2013-03-29 15:07:16Nu, dar poti cauta tu, ca stiu ca te pricepi la asta ! Si zici ca tu crezi tot ce spun aia pe la A3 ... Le iei de bune. Daca e ceva in neregula, e din cauza lor, nu a ta. Tu le iei drept adevaruri si le dai mai departe ... Ca doar d-aia le zic aia acolo ... nu ? Spre exemplu, Dan Voiculescu nu a fost informator al securitatii si nici nu si-a turnat rudele ... pentru ca asa ceva nu s-a spus la A3. Corect ? Corect ! Daca iti spun cei de la A3 ca Basescu a furat flota, evident, nu mai stai pe ganduri, devine adevar absolut ... Basescu nu vine la A3 sa spuna ca FPS era proprietarul si el le-a vandut, ca el n-are nici o treaba, deci rezulta ca a furat flota. Daca mint aia de la A3, minti si tu. Esti complet nevinovata ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 17:17
Sondaj pentru toti cei nemultumiti de guvernarea BOC si MRU (desi asta a guvernat atat de putin incat nici nu merita bagat in seama).
Repondentii sunt rugati sa raspunda la intrebarile: 1-Sunteti multumiti de actuala guvernare? a) Da. b) Nu c) Nu-mi pasa, eu o duc rau ! 2-S-a imbunatatit viata d-voastra in ultimele 10 luni de cand a venit la putere cel mai cinstit guvern ? a) Da. b) Nu c) Nu-mi pasa, eu o duc rau ! 3-Va mai amintiti ca primul-ministru este plagiator dovedit ? a) Da. b) Nu c) Nu-mi pasa, eu o duc rau ! 4-Va pasa ca premierul este plagiator ? a) Da. b) Nu c) Nu-mi pasa, eu o duc rau ! 5-Credeti ca ar trebui facut ceva ? a) Da. b) Nu c) Nu-mi pasa, eu o duc rau ! 6- Daca da, ce anume ? a) Sa arboram tricolorul ! b) Sa ne rugam Domnului sa ne ajute ! c) Nu-mi pasa, eu o duc rau ! 7-Daca nu, cum facem asta ? a) Mergem la bere. b) Mergem in concediu, poate rezolva ceilalti ceva pana ne intoarcem. c) Nu-mi pasa, eu o duc rau ! 8-Daca suntem deja afara, cum procedam ? a) Nu ne mai intoarcem, orice ni s-ar intampla ! b) Ii sfatuim pe cei din tara ce si cum sa faca si-i tragem de urechi daca refuza ! c) Nu-mi pasa, eu o duc super ! Have a nice day ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 17:20
1705 ... ai inteles aluzia ?
Sau sa-ti explic, cu indicatorul, la tabla ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 17:26
Ponta spune ca Basescu face presiuni in justitie, fara sa vina cu nici o dovada.
Zice si el asa, ce-i trebuie lui dovezi ? Zice ca nu stiu ce procuror este nimit la Cluj de domnul Basescu. Ca si cum nu toti procurorii ar fi numiti de presedinte. Asta e procedura ! Procurorii sunt numiti prin decret, de catre presedinte. Toti ! Fara exceptie ... La propunerea CSM. Ponta e un mare nenorocit cand infatiseaza lucrurile asa ! Si nu e prima oara cand o face ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 17:37
...unui asemenea raspuns nu-i pot raspunde decat intr-un mod strict nonpersuasiv, de genul: ...ratiunea ta, se zbate intr-o baltoaca informationala tulbure fiind convisa ca: se afla intr-un ocean informational cristalin a carei limpezime, claritate, acuratete, exactitate informala pe care o percepe, analizeaza, si concluzionaza, i-ar permite sa emita concluzii, opinii, sau judecati de valoare logice, coerente, real-obiective, Gabi.
...tu ce dracu ai facut, Silviu? ...cine te-a invatat sa scrii asa cum scriau pionierii, utecistii, si comunistii, la gazeta de perete?...iti poti argumenta acel sirimboi de propozitii, lozinci gaunoase, pe care le tot insiri aici !?...tu citesti integral textul pe care il postez, sau practici lecturi pe diagonala, intr-acelasi mod cum se informeaza , Gabi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 17:42
De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 17:17:39 ! ..penibil, ridicol,.....+"n"->sinonime, Silviu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1224 17 mesaje Membru din: 27/03/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 17:56
Buna , momentan nu stiu ce sa zic pentru ca ati spus voi
Raporteaza abuz de limbaj
Aurelia
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 18:02
...nu am certitudinea,
...doar impresia, intr-o proportie de peste 99%, ca sunteti rupti de realitatile politico-financiar-economice, si sociale: interne, europene, globale. ...voi traiti intr-un utopic univers paralel, sau intr-o imensa cutie de carton. ... zilnic, sunteti manipulati de: media, clasa politica, si religie. .... nu ma intereseaza intr-o masura preponderenta stirile din media, ceea ce clameaza un politician sau altul, sau predicile rostite de vreun preafericit, ceea ce conteaza ptr. un individ uman rational si sceptic sunt: faptele pe care unii sau altii le comit in exercitiul functiunii si efectele pe care acele fapte, decizii, le induc in societate, fie ele de natura politica, financiara, economica, sociala, sau... etc. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 18:15
De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 18:02:34...nu am certitudinea, poate ai dreptate! dar stii ceva? sunt cetatean european si am drepturi!
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 18:23
...stiu !
.. drepturi, si obligatii, ...exact: primordiale sunt obligatiile si-apoi drepturile. ..intelegi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 22:12
De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 18:23:18...stiu ! pai asta e! daca esti cu obligatiile la zi, atunci ai si drepturi! intelegi?
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 09:07
De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 17:05:33De la: gabigabi2, la data 2013-03-29 15:07:16Nu, dar poti cauta tu, ca stiu ca te pricepi la asta ! mai du-te, mai si te plimba : eu nu tre' sa cred nimic din ce spun cei de al A3, dar Biblia ta este B1 si EVZ ! hai, ca esti intr-o logica ucigatoare ! si, pardon : Merckel nu-i avocata lui Base' ! Bas' e SLUGA lui Merckel ; e cel ce tine Ro la cheremul PPE .ului ! si mai lasa-ma naibii cu prostiile tale : - exista un Control pe Justitie ca, cica NU e cum trebuie, dar Raportul e nefavorabil in timpul mandatului lui Bas' si totusi, ne-a fost IMPUS cu sila ! - UE e speriata de coruptia din Ro , iar blocarea banilor europeni s-a facut in urma controlului CE , control pe 2010- 2011asupra guvernarii Boc , in timpul mandatului lui Bas' , dar ne-a fost Impus ca cel mai bun, corect si cinstit pres. ! - Base e in acelasi timp REFORMATORUL Ro , in care el este si pres. PDL.ului ; este si premier ; este si procuror sef, prin madam Kovesi ; este si sef DNA prin Morar ; este si CCR prin Zegrean si cind USL doreste ca sa se Respecte Constitutia si Separarea Puterilor in Stat sa si existe pe bune, se URLA la Bruxelles ca-i Lovitura de Stat si Suntem Obligati sa facem cum doreste UE si USA ! de ce ? te-ai intrebat vreodata DE CE ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 09:18
De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 17:37:45...unui asemenea raspuns nu-i pot raspunde decat intr-un mod strict nonpersuasiv, de genul: ...ratiunea ta, se zbate intr-o baltoaca informationala tulbure fiind convisa ca: se afla intr-un ocean informational cristalin a carei limpezime, claritate, acuratete, exactitate informala pe care o percepe, analizeaza, si concluzionaza, i-ar permite sa emita concluzii, opinii, sau judecati de valoare logice, coerente, real-obiective, Gabi. esti tare cu frazele tale impopotonate, despre care crezi- esti ultra convins- ca ar trebui sa cadem pe spate de cit de profunde sunt ! bei, Mytcore , Ignori exact ce-am spus sau NU pricepi, taticu' , cum e cu prezumtia de nevinovatie ? TU trebuie sa faci Dovada ca Mint , intelegi ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 10:36
De la: gabigabi2, la data 2013-03-30 09:18:03De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 17:37:45...unui asemenea raspuns nu-i pot raspunde decat intr-un mod strict nonpersuasiv, de genul: ...ratiunea ta, se zbate intr-o baltoaca informationala tulbure fiind convisa ca: se afla intr-un ocean informational cristalin a carei limpezime, claritate, acuratete, exactitate informala pe care o percepe, analizeaza, si concluzionaza, i-ar permite sa emita concluzii, opinii, sau judecati de valoare logice, coerente, real-obiective, Gabi. Te inseli profund. Minciuna este pedepsita de lege. Tu nu ai voie sa minti ca sa ne straduim noi sa demonstram ca minti. Cand faci o afirmatie trebuie s-o argumentezi tu care o faci, tu trebuie s-o demonstrezi ! Nu e voie ca tu sa debitezi orice idiotenie si sa nu dai socoteala pentru asta. Din pacate se cam intampla asta in mod curent. De aceea, insi cu minte mai putinica, cum e cazul tau, isi imagineaza ca, daca cineva vine sa spuna ca Basescu a furat flota, Basescu ar fi obligat sa dovedeasca cum ca n-a furat-o. Nu, bre, cei care spun ca a furat-o trebuie sa dovedeasca ! Ca sa ma fac mai bine inteles: eu vin si spun ca tu esti curva ! Cine trebuie sa dovedeasca asta ? Eu care afirm chestiunea asta, sau tu. Cum dovedesti tu ca nu esti curva ? Acum, cand e vorba despre tine, incepi sa intelegi ceva ? (Stalin a introdus chestia asta, oamenii acuzati de idiot trebuiau sa dovedeasca ca nu sunt dusmanii poporului si evident, nimeni nu putea ...) Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 10:39
De la: gabigabi2, la data 2013-03-30 09:07:00De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 17:05:33De la: gabigabi2, la data 2013-03-29 15:07:16Nu, dar poti cauta tu, ca stiu ca te pricepi la asta ! Comentariile tale sunt halucinante. Esti irecuperabila. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 10:46
De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 18:02:34...nu am certitudinea, Esti iar in eroare. Noi suntem cat se poate de intepeniti in "realitatile politico-financiar-economice, si sociale: interne, europene, globale", le traim in fiecare zi si chiar nu avem cum sa iescim din ele, cel putin pentru moment. Tu traiesti in alta realitate ! Intr-una asezata pe alte baze, la care tu n-ai contribuit cu nimic, dar iti place la nebunie si esti ofticat ca nu e acea realitate si in Romania in timpul vietii tale. Te dai destept pentru ca acolo e altfel. N-ai nici o treaba cu ce e acolo. Si daca acolo ar fi politicieni ca in Ro, ai pati la fel ca noi. Toate vrejelile tale n-ar face doi bani. In Germania, nemtii n-au putut face nimic intre cele doua razboaie modiale (pe care ei le-au starnit) si s-au adaptat la ce face si zicea Hitler. Sau au murit. De aceea iti spun ca, desi ai dreptate in ceea ce spui, imi pari un mare idiot. Pentru ca-ti scapa exact realitatile despre care vorbesti su atata emfaza, cu atata eruditie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 10:54
Din cei care eram in tabara pro-Basescu, se pare ca am ramas numai eu si cu Revenitu, Adi Camioneros.
Ceilalti o fac pe echidistantii. Acum sunt in faza in care se dau interesanti incercand sa ne arate ca ei injura pe toti deopotriva. In curand se vor alia cu noua putere si nu vor mai posta deloc sau mai asa, cu perdea. Si asta in timp ce toti cer de la politicieni cinste si corectitudine. Loialitate fata de electorat, corectitudine, respectarea promisiunilor ... Pai, cu un asemenea electorat, cum sa procedeze politicienii ? Nu sunt dupa chipul si asemanarea lor ? Vinerea Neagra a sucit macazul la un moment dat, ne-a spus ca Basescu l-a dezamagit crunt, nu ne-a spus cum anume si ...dintr-o data totul s-a schimbat. Istoria s-a rescris pentru el. In fine, sa fiti sanatosi ... fiecare e liber sa-si dea cu parerea dupa cum il taie capul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 11:25
De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 07:37:50Mai asta de zici ca esti al naibii ... tu ce vrei, in afara de a ma injura pe mine ? da' bine va invata acolo la scoala de partid bre....dovada ca propaganda comunista n-a murit...nu conteaza ce spui, ce acuzatii aduci sau pe cine acuzi....nu trebuie nici macar sa aduci argumente in favoarea acuzelor exprimate....masele nu se pricep...ei trebuie indoctrinati...pana se dovedeste ca respectivele acuze-s neintemeiate..in fata multimii respectivu-i gata compromis si taranoii vor spune fericiti ca asa e...nu iese fum fara foc...succesuri BAAA....
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 11:30
De la: 9am_1454, la data 2013-03-30 10:36:32De la: gabigabi2, la data 2013-03-30 09:18:03De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 17:37:45...unui asemenea raspuns nu-i pot raspunde decat intr-un mod strict nonpersuasiv, de genul: ...ratiunea ta, se zbate intr-o baltoaca informationala tulbure fiind convisa ca: se afla intr-un ocean informational cristalin a carei limpezime, claritate, acuratete, exactitate informala pe care o percepe, analizeaza, si concluzionaza, i-ar permite sa emita concluzii, opinii, sau judecati de valoare logice, coerente, real-obiective, Gabi. IOTE-TE....culmea este ca musiu sarla stie ....si totusi cine dovedeste vinovatia...in mod normal nu cretinoid....cel care acuza sau cel acuzat....procurorul sau invinuitul....??? cand iti spusei io ca talica gandesti ca un comunist din epoca de mari victorii.....
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Fosta membra 9am.ro 17703 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 11:32
Silviu, si politicienii trec dintr-un partid in altul, sau isi fac o noua formatiune, cand nu obtin ce vor. Eu mi-as schimba locul de munca daca as primi un salar mai mare (sau daca mi s-ar propune)...tu nu?
Daniela
|
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 11:36
De la: 9am_1705, la data 2013-03-29 18:02:34...nu am certitudinea, greseala....ei nu traiesc in cutii de carton...se plimba peste tot in lume...cand vor si cum vor....pot spune orice...asadar sunt liberi....ceea ce este inchisa intr-o inchisoare fara de scapare este constiinta lor...gandesc un pic mai bine decat omul din epoca de piatra...asta-n cazu-n care reusesc s-o faca....daca sefu' le permite asemenea aroganta....
|
|
Postat pe: 30 Martie 2013, ora 12:35
De la: 9am_1454, la data 2013-03-30 10:46:21 . Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

acu' s prea multe dosare de miliarde de euroi , cu nume grele- portocalii si blonde si n-au oameni !
Buna , momentan nu stiu ce sa zic pentru ca ati spus voi
sunt cetatean european si am drepturi!