back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 13:54

De la: _Ingrid, la data 2013-04-02 12:39:21
De la: 9am_1454, la data 2013-04-02 11:00:13
De la: _Ingrid, la data 2013-04-02 09:41:56
De la: 9am_1454, la data 2013-04-02 09:08:05Imi pare rau, Ingrid, dar nu te inteleg.
Ce vrei tu ?
Ai facut o pasiune din moartea politica a lui Basescu ?
Il faci pe 1504 stalinist ?
Esti dusa cu capul ?
Singura spui ca esti praf la politica ... ma mir ...
Sper ca mai ai o urma minimala de logica:
Pe scena politica au ramas doua forte politice: USL si opozitia.
USL a ajuns la putere injurandu-l pe TB, fara nici un alt proiect politic, fara nici o solutie la problemele economice...
Conduc tara de aproape un an si nimic n-a ramas macar cum a fost. Lucrurile merg spre mai rau, nu spre mai bine; cresc preturile, taxele, nu sunt luate masuri de stimulare a economiei. Liderii USL si televiziunile aferente mentin acelasi discurs ca atunci cand erau in opozitie: Traian Basescu !
De fapt, ce poate face Traian Basescu acum ? Cum guverneaza TB ? Cum aduce el raul despre care vorbesc tocmai ci care-l infaptuiesc ? In nici un fel. TB a luat decizia scumpirilor de ieri ? TB vorbeste despre inchiderea Oltchim ? TB ar trebui sa reduca taxele pe munca ? TB mareste pretul energiei, a gazelor a tuturor produselor, in general ?
Imi pare rau, Ingrid, dar tu si Gabi sunteti doar doua biete proaste care bat din gura ca sa-si exprima prostia inimaginabila. Proaste si agresive. Ca Antena 3.

Ati ajuns agenti poluatori si ati indepartat de pe forum pe cei care mai spuneau ceva cat de cat interesant.
Ramaneti voi si fiti fericite.
Repetati, ca tutele, ideea ca daca ar dispare Basescu, brusc, am fi cu totii fericiti si ne-ar merge bine. Eu cred ca ne-ar merge mult mai rau. Stalinistii sunt in tabara voastra, bolnavelor, pe ei ii slujiti voi. Aduceti-va aminte cum era presa pe vremea lui Nastase ...
Habar n-aveti pe ce lume traiti.
Prostul daca nu-i fudul, parca nu e prost destul !
Asta e pacatul vostru; nu ca sunteti proaste ci ca defilati cu chestia asta pe forumul asta si pe toate celelalte.
Din pacate, majoritatea e ca voi !
Si rezultatele se vad in viata de zi cu zi.

Nu stiu cine-i 1504 si nu ma intereseaza, raspunsul initial pe care vad ca l-ai citit era pentru tine, credeam ca tu ai postat.
,,Cine nu-i cu noi este impotriva noastra" este dicton stalinist, pe care tu il aplici ca si prietenul tau, in mod consecvent.
Vad ca ai dezvoltat si tu un raspuns aiurea in tramvai si nu te inteleg.
Postarea mea nu era politica, nici pro USL, nici contra lui Base, nu inteleg cum de am alungat eu postacii.
Parerea mea, este ca au plecat ca nu mai au ce discuta politic.
Si tot pentru tine era intrebarea de ce tot postezi despre USL si Ponta aici si nu pe topicul lor, aici nu mai vin decat cativa nostalgici de-ai lui Base, cu care nu poti sa dezbati lipsa de actiune a guvernantilor.

Sa va explic iar, ca la desterpti care imi atribuie lucruri pe care nu le-am spus, care a fost ideea pe care o voiam inteleasa:
-romanii trebuie fiecare sa isi cunoasca interesul
-interesul fiecaruia este sa aiba o existenta confortabila, impreuna cu cei dragi.
-pentru asta trebuie sa aiba bani
-ca sa aiba bani trebuie sa munceasca ( aici se facea precizarea ca vorbim de romanul de rand, nu de hoti si politicieni)

Daca fiecare munceste bine, fara sa aiba pretentia de a fi spaguit pentru ceea ce este munca lui, exista sansa ca lucrurile sa intre in normal, sa existe lucruri romanesti de calitate, romani sanatosi cu toti dintii in gura, birocratie diminuata, impozite platite si venit pentru categoriile protejate social. Atat.
Practic nu il contraziceam cu nimic pe 1504, dar sunteti prea destepti ca sa intelegeti lucrurile simple.

Pai, tu nu vezi ca dupa ce ai votat cum ai votat, lucrurile astea NU SE INTAMPLA ?
NU SE INTAMPLA !
E din cauza lui Basescu sau a cui ?
Asta e intrebarea !
Cine e de vina ca nu se intampla ce spui tu ?
Intelegi despre ce vorbim noi astia de ne spuneti voi "basisti" ?

Era spaga pe vremea PDL ... perfect adevarat ! Ati votat USL ! Nu mai e cu spaga ?
Nu era stimulata munca pe vremea PDL. Foarte adevarat ! Au urlat cei de la USL ca din cauza lui Basescu nu e stimulata munca ...
Au Ajuns la putere acum un an (11 luni). Au luat vre-o masura de stimulare a muncii ? I-a impiedicat Basescu s-o ia ? Au redus CAS-ul cum urlau pentru prosti ca tine si ca Gabi ?
Au diminuat birocratia ? Acum Dragnea si ai lui vorbeste despre angajari in sistemul bugetar ...
Basescu nu i-a lasat sa reduca birocratia ?
Raspunde la intrebarile astea, nu mai debita tot felul de chestii, altminteri perfect adevarate, dar pe care nu reusesti sa le legi de actuala guvernare si de tot ce a spus ea ca va face daca va fi la putere. Daca nu vrei sa lasi impresia ca esti tampita in forma continua ...
Zi ! Basescu nu-i lasa ?
Urlau ca a indatorat Basescu tara, iti mai aduci aminte ? La FMI ...
Ei se imprumuta la acelasi FMI ?
Spuneau ca vor crea sute de mii de locuri de munca ...
Au inceput cu concedierile ...
Basescu i-a pus ?
Explica-ne de ce e rau Basescu si USL este bun, ca eu, noi nu intelegem.
Nu rastalmaci sa ne spui ca noi, ma rog, eu, sustin ca Basescu este bun.
Eu am sustinut ca mereu am fost in postura sa aleg rau cel mai mic. Si mie mi s-a parut ca Basescu si PDL e rau cel mai mic. Voua invers ! Si ne e mai rau ...
E asa sau nu ?

Ti-am mai explicat ca eu consider ca fiecare trebuie sa se comporte corect pentru ca lucrurile sa se indrepte.
Tu astepti ca acest lucru sa se intample politic. Sa rezolve primul ministru sau presedintele!
Pai cine este idiotul, in acest caz?
Asa cum eu muncesc de-mi sar capacele sa-mi castig salariul si sa-i ajut si pe cei care sunt sub autoritatea mea sa castige, asa trebuie sa faca fiecare la locul lui de munca. Daca mi se da sa fac ceva, pai deja este bifat la realizate, pentru ca imi respect sarcinile si cuvantul.
Nu cunosc nici un politician pe care pot sa contez asa cum contez pe un om din echipa mea, intelegi unde bat?
Pe Basescu nu numai ca nu contez absolut deloc, dar m-am autoeducat sa nici nu il mai ascult ca ce zice astazi dezice maine. Si este presedintele tarii mele. Asta ma face sa imi fie rusine, intelegi?
Daca dispare de pe scena politica poate sa dispara si sentimentul asta de jena nationala.
De ce i-am votat pe ceilalti?
Pentru ca Basescu ii uraste! Daca ii uraste se va stradui sa ii dea in gat cu orice magarie.Ei vor riposta si vor iesi la iveala toate furaciunile care pot fi dovedite.
FOARTE BINE! Sa se duca la inchisoare toti cei care au furat si sa ramana numai cei care pun osul la treaba.
Aici e prostia mea, recunosc: cretinul de Ponta a semnat pact de coabitare cu Basescu si tot noi suntem singurii care nu putem sa incalcam legile, ei nu mai au nici o problema.
Eu vreau sa se nasca o clasa politica de persoane necorupte care sa vrea sa intre in cartile de istorie prin reforme care chiar inseamna ceva pentru poporul asta.
Din pacate nimeni dintre cei de azi nu vrea sa intre in istorie, ci doar in Top 100 miliardari.

bine ai punctat ca mai postez ca sa nu-i las sa vorbeasca singuri ! de altfel , nici ei , Basistii , n-au stiut sa spuna DE CE e atit de bun jupinu' si altul ca el nu mai e , dar pistoneaza sa spunem de ce nu-l mai vrea poporul asta si ce i se reproseaza !?
Totul , caci asa cum si Ceausescu a fost facut responsabil ptr. cumplitul comunism al anilor' 80, exact si Base, la fel ! deh : asa se-ntimpla cind afirmi ca esti de neinlocuit si fara tine tara se duce de ripa !
primesti si laude , dar si huiduieli si ura !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 14:07

ati intrebat ceva, domnu' ?
cuvintul Timpit era ptr. cineva....stie dumnealui ....care are acest cuvint in gura tot timpul ; eu sunt timpita, Ingrid la fel si, in general, toti care nu-l pot admira pe Base' stralucitorul , de timpiti ce sunt, bineinteles !

P.S

acum ca don Morar s-a vazut cu sacii-n caruta si numit fiind la CCR a capatat Imunitate totala, ce " m-as mai ride " sa scoatza dosarul lui Bas' pus sub cheie si sa-l redeschida , ca n-are ce sa-i mai faca in acest caz ! moaaama, ce bomba ar mai fi !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 14:13

De la: 9am_1705, la data 2013-04-02 13:42:18..."miza" !?
... Gabi, a dat-o-n bal-bal, balbaiala, "berleuzul" evita, 1504 isi culege informatiile politice de la persoane in stare de ebrietate,iar Ingrid, este convinsa: corbii isi vor scoate ochii, reciproc !..Daniela, schimba-le pijamalele !
... restul, tac, au malcit-o !

faci " arogante " cu mine, Mytcore ? cum care-i MIZA ?
DOSARELE lui Bas' la care s-au dat NUP , la Ordin si spaima ca odata schimbata garnitura , aceste dosare se pot redeschide....daca nu acum, dupa 2014 cind Bas' isi incheie mandatul !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 14:18

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 14:26

exact asa i-a condus Base- n cintec, joc si voie buna si au risipit totul pe drum si acum vor ca astialalti sa recupereze risipa facuta , ba inca sa curga si lapte si miere !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 14:29

...poi, daca "s-a dat nup" nu exista vinovatia individului, de ce sa redeschida dosarele in 2014, pentru a se aoli T.B., pe toate canalele media, ca rivalii ii fabrica dosare penale de natura politica?...ce, acum nu se poate autosesiza orice procuror de pe langa iccj pentu a le rezolva intr-un fel sau altul !?... le este frica ?... de cine ?...poi, justitia n-a fost reformata?...nu sunteti stat de drept ?
...ar mai fi o varianta, dar este una rusinoasa, descalificanta, ptr. justitia din romania.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 14:58

ok , ramine varianta rusinoasa, caci aia e adevarata !
REFORMAREA Statului facuta de Bas' a insemnat trecerea tuturor institutiilor statului, prin obedienta oamenii lui pusi acolo , in mina sa !
in clipa in care " Separarea puterilor in Stat" a devenit doar o vorba si USL .ul a dorit repararea acestui rau facut, s-a strigat ca din gura de sarpe : Lovitura de Stat !
in Fapt , taman cine a strigat asta , a dat o lovitura Statului de Drept ! dar, tu nu STII acest lucru, tre' sa-l spun eu ?

P.S

unul din dosarele cu NUP ulterior dat de Morar , este cel al Flotei care, in prima instanta , a dovedit un prejudiciu de sute de milioane !
dar , Morar a dijuns cauzele, l-a scos pe Base din dosar si a mai comandat un control financiar ,in urma caruia se constata prejudiciul 0 in cazul lui Bas' , dosarul lui capata un NUP si restul grupului de infractori, FACE PUSCARIE !
" e bine, dle chestor ? nu-i bine, dle chestor ,ca-mi pare ca EU te-am Facut chestor " ....pai, cind te FACE cineva " OM" tre' sa-i dai NUP indiferent ce face sau sa-i spui numa' ce trebuie , ca nu se stie ce patzi si umbli apoi cu caciula-n miini pe la DNA, la fel ca dnul chestor Manoliu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 15:29

nici Nastase nu-i Fat-frumos si , din pacate , mai niciunul : toti sunt niste zmei sau draci impielitati, dar unu-i Zmeul - zmeilor si asta-i Base ' !
si, iar spun "din pacate ", de 23 ani tot votam zmeul cel mai mic si crezindu-l pe Nastase ca-i tartorul lor , l-am ales pe cel imbracat in piele de oaie si astfel s-a dovedit c-am facut-o iar de oaie ! ne-am ferit de s-am dat de tac' su !

dar unde-i Fat- Frumos ? nu se stie ! poate inca mai cauta " Tinerete fara batrinete ..." si inca nu si-a adus aminte ca mai are treaba pe pamintul asta .....sau, poate ca nici nu exista ....in povestea asta s-ar parea ca nu exista !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 17:22

De la: gabigabi2, la data 2013-04-02 15:29:04nici Nastase nu-i Fat-frumos si , din pacate , mai niciunul : toti sunt niste zmei sau draci impielitati, dar unu-i Zmeul - zmeilor si asta-i Base ' !
si, iar spun "din pacate ", de 23 ani tot votam zmeul cel mai mic si crezindu-l pe Nastase ca-i tartorul lor , l-am ales pe cel imbracat in piele de oaie si astfel s-a dovedit c-am facut-o iar de oaie ! ne-am ferit de s-am dat de tac' su !

dar unde-i Fat- Frumos ? nu se stie ! poate inca mai cauta " Tinerete fara batrinete ..." si inca nu si-a adus aminte ca mai are treaba pe pamintul asta .....sau, poate ca nici nu exista ....in povestea asta s-ar parea ca nu exista !

La Balaceanca ... asta ti-a mai ramas.
Aci iti dau un NUP.

9am_1504

101 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 17:23

De la: gabigabi2, la data 2013-04-02 13:39:32
De la: 9am_1504, la data 2013-04-02 07:33:22
De la: _Ingrid, la data 2013-04-01 18:16:01
De la: 9am_1454, la data 2013-04-01 17:28:22
De la: 9am_1504, la data 2013-04-01 11:31:35Traim intr-o tara cu institutii profund corupte, cu politicieni in ansamblu mafioti si cu o populatie majoritar sub media de inteligenta necesara pentru a combate acesta infectie Iliestiana.
Este complicat acum sa mai revenim la normalitate deoarece avem segmente mari de populatie imbecilizata iar fenomenul se amplifica pe zi ce trece , fapt ce convine de minune conducatorilor actuali.
Cred ca singura solutie de supravetuire este NESUMTIREA fara a ne mai interesa de ce se petrece in jurul nostru.
Sunt hotarat sa-mi vad doar interesul fara a mai tine cont de nimeni si de nimic..
Anarhie se doreste.....//? Ok , ma voi concentra doar pe afacerea mea , bunastarea familiei mele si viitorul copiilor mei deoarece prostii sunt prosti si merita sa duca tot greul mizeriei in care au intrat de bunavoie.
PS. Te lupti cu morile de vant amice si nu se merita!

Ai perfecta dreptate si o sa-ti urmez sfatul.

1705 zice ca foamea o sa faca si o sa dreaga. E deja aici si ii impinge pe prosti intr-o saracie si mai mare ...

Din prosti nu ai ce sa scoti.
Tampita asta ii da cu Kobesi, cu procurorul general, cu seful DNA de parca i-a impiedicat cineva pe USL sa-si puna pe cine vor ei ...
In fine, sfatul tau e cel mai bun.
Multumesc.

Da cu cine te luptai pana acum? ca te urmaresc de cativa ani si mi-a scapat...mie mi s-a parut ca doar iti dadeai cu parerea pe forum..
In fine, daca ai decis sa abandonezi lupta, sunt de parerea antevorbitorului, ca nu SE merita, ca s-asa nu se observa.
Cat priveste nesimtirea, poate fi o metoda excelenta de autoprotejare, dar cu adevarat utila mi s-a parut sugestia de a-si vedea fiecare de interesul lui. Daca fiecare cetatean roman si-ar cunoaste interesul si s-ar stradui sa si-l urmareasca fara sa-si mai bata capul cu capra vecinului, am face pasi uriasi inainte.

PS. Stiu ca sunt praf la politica, nu-i nevoie sa te repeti, plus am si handicapul ca nu sunt la curent cu stirile de peste o saptamana, deci nu ma intreba ce parere am despre ce-o mai fi facut marele erou national si actual presedinte.

Cata naivitate , sa reformulez.....cata prostie crunta se afla inmagazinata in dovleacul dumneavostra prea stimata doamna , cum au reusit leprele sa va indoctrineze si sa va reduca la stadiul de tonomate defecte?
DESTEPTAREA !
Nu ai inteles ca de aproape UN AN la carma tarii se afla USLul mult iubit si dorit de marea masa a prostilor?
Acum ei guverneaza , au 80% majoritate in camere iar cosmarul vostru a luat sfarsit?
Gata , puteti face orice doriti cu tara asta , puteti da legile necesare REDRESARII IMEDIATE asa cum au promis liderii vostrii COMPETENTI , mai mult ....aveti posibilitatea sa trececi IMEDIAT la ..........
1.Scaderea CAS.
2.MICSORAREA IMPOZITELOR.
3.Starpirea coruptiei...!
Vrei sa-ti mai continui promisiunile facute IMBECILILOR de catre idolii vostrii?
Ce se intampla cu avantul vostru revolutionar din decembrie prostilor?
O tineti la infinit cu ,,jos B'' deoarece si inecatul se agata de un fir de iarba in speranta salvarii!
Prostilor.....multi si prosti rau !
Mama voastra de imbecili!
Ha ...ha ...ha .....ce bine-mi pare ca ati luat teapa.........
Adevarul ca metitati ceva mai rau decat raul actual..........Prostilor!

ti-a mai spus vreodata cineva, in fata, ca esti un MAGAR ? inclin sa cred ca da, ptr. ca la felul cum si ce vorbesti, e singurul calificativ potrivit si eu il intaresc : esti un MAGAR !
dar, apropo : stii cum il faci p'un magar incapatinat sa mearga inainte , totusi ?
ii atirni in fata ochilor un morcov si timpitul se tine dupa el , Portocaliul atragindu-l tot inainte !
astia sunteti voi , pedeleprele : o turma de magari si bas e pastorul vostru !
mi-e o scirba de tine , de nu-mi ajung cuvintele ....

OK sontoroago!
Pentru mine tot o proasta cu diploma esti!

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 18:54

!...foamea armatei de zddrentarosi mizerabili si flamanzi pe care i-a generat democratia originala iliesciana in ultimii 20 de ani.

......pai unde-i renumita fasole cu ciolan facuta la cazan??? stiu!! nu`ma la alegeri.....

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 21:27

...pai bine do´ne , asa se adreseaza un camarad, care a mancat salam cu soia, unei to´arshe de la bulucita coada din fata halimentarei, la care s-a bagat si se vinde-n draci tacamuri de crevedia, sau promotionale de la avicola gaiesti cu fratii petreus congelati 3x2 la punga, in care, storcosita to´arshe, descopera d´abia cand ajunge acasa, pe fratii petreus incaltati cu adidasii alora de la comtim?

..intr-o ztara ca nebunatica, plina ochi cu feluriti suferinzi nebunosi, toata suflarea certateneasca,- de la-ntaiul statator pe tron si pana la lultimul kkcios din cristelnita popilor de dupa dealuri- este musai, intocmai-indicat, de catre cei mai putin glumati la cap decat restul certarenilor, sa treaca /4-ncololonati pe la sapoca, socola, sau balaceanca, pentru a fi examintati de vreun psihiatus shpagadit care sa le elibereze un ceferticat meningo-plastografiat din care sa rezulte diagnosticele grozavelor zbangheli de care sufera certanetii repciugicani.

...nu alegi nimic,@rzzz, ia osu´ si zi-i a paguba din fleci.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 21:37

Dai bonuri de ordine? eu ma bag la Balaceanca, pe praful asta nu vreau sa consum multa benzina! ...plus ca acolo a trimis-o Silviu pe Gabi, o sa speriem si balamucul ala

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 22:16

De la: _Ingrid, la data 2013-04-02 21:37:31Dai bonuri de ordine? eu ma bag la Balaceanca, pe praful asta nu vreau sa consum multa benzina! ...plus ca acolo a trimis-o Silviu pe Gabi, o sa speriem si balamucul ala

......nu, dar o sa recit diagnosticele de pe ceferticatele certarenilor la radionebunica actualitati- live, si-n reluarea de la miez de noapte, a mintii.

..."pe praful asta nu vreau sa consum multa benzina"...dha ce, tu nu ti-ai montat hho !?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 22:26

De la: 9am_1705, la data 2013-04-02 22:16:16
De la: _Ingrid, la data 2013-04-02 21:37:31Dai bonuri de ordine? eu ma bag la Balaceanca, pe praful asta nu vreau sa consum multa benzina! ...plus ca acolo a trimis-o Silviu pe Gabi, o sa speriem si balamucul ala

......nu, dar o sa recit diagnosticele de pe ceferticatele certarenilor la radionebunica actualitati- live, si-n reluarea de la miez de noapte, a mintii.

..."pe praful asta nu vreau sa consum multa benzina"...dha ce, tu nu ti-ai montat hho !?

Aaa, pai baga o avanpremiera, un promo ceva!
N-am bagat hho, astept pana gaseste Silviu reteta perfecta

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 22:31

De la: _Ingrid, la data 2013-04-02 22:26:16

OK. promo...

www.youtube.com/watch?v=pmkjt3AqCmE&playnext=1&list=PL36C605E9BE...

coabitare B-P,dezbatere USL- PDL,dialog politic G vs S

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 22:57

... Gabi, a dat-o-n bal-bal, balbaiala, "berleuzul" evita, 1504 isi culege informatiile politice de la persoane in stare de ebrietate,iar Ingrid, este convinsa: corbii isi vor scoate ochii, reciproc !..Daniela, schimba-le pijamalele !
S'traiti, am inteles! ...Vreti cu dungi orizontale, sau verticale?

Daniela
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 23:00

De la: 9am_1705, la data 2013-04-02 22:31:11

OK. promo...

Diagnostic a la grec! vad ca te tine de cateva zile, mi-ai amintit de capitanul Kostas si familia lui

www.youtube.com/watch?v=V6e3V-RXyMI

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 23:10

De la: Razzyy, la data 2013-04-02 18:54:22!...foamea armatei de zddrentarosi mizerabili si flamanzi pe care i-a generat democratia originala iliesciana in ultimii 20 de ani.

......pai unde-i renumita fasole cu ciolan facuta la cazan??? stiu!! nu`ma la alegeri.....
cea mai buna ciorba de fasole ce-am mancat-o vreodata, e la Caru' cu bere V-o recomand.

Daniela
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 23:36

De la: daniela_, la data 2013-04-02 22:57:30

‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡ & vestutza cu bye,bye !

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 2 Aprilie 2013, ora 23:37

De la: _Ingrid, la data 2013-04-02 23:00:08
De la: 9am_1705, la data 2013-04-02 22:31:11

OK. promo...

Diagnostic a la grec! vad ca te tine de cateva zile, mi-ai amintit de capitanul Kostas si familia lui

www.youtube.com/watch?v=V6e3V-RXyMI[/quote]

..á la Cyprus , au gainit-o !...mai vine tare din spate marele albastru, o s-o gaineasca p-aia cu ouale de aur.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 09:17

am si vazut cu ochii mintii scena si m-a pufnit risul ! da' Silviu unde crezi c-ar trebui sa stea ?

si mai cred ca toata Ro e o balaceanca , tinind cont de ce se-ntimpla-n jurul nostru , de nimeni nu mai intelege nimic si toata lumea se cearta cu toata lumea !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 09:19

De la: 9am_1454, la data 2013-04-02 17:22:30
De la: gabigabi2, la data 2013-04-02 15:29:04nici Nastase nu-i Fat-frumos si , din pacate , mai niciunul : toti sunt niste zmei sau draci impielitati, dar unu-i Zmeul - zmeilor si asta-i Base ' !

La Balaceanca ... asta ti-a mai ramas.
Aci iti dau un NUP.

ups ! adica cum : n-ai inteles ce-am spus ? ce e neclar ?

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 09:36

De la: 9am_1705, la data 2013-04-02 23:36:22

‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
cremenalule!!!!!!! genocidule!!!!!!!!!!

Daniela
9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 12:24

Tocmai l-am ascultat pe Antonescu explicand cum ca nu e de acord cu Ponta si numirea Kobesi, dar nu divorteaza de PSD.
Orice ca sa ajunga presedinte !
Ciolanu ?
Tema, ca de obicei, este sa nu mai fie Basescu.
Omu' nu a aflat ca e la putere ...
Sa mai vedem ...

Razzyy

1194 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 12:29

De la: 9am_1454, la data 2013-04-03 12:24:44Tocmai l-am ascultat pe Antonescu explicand cum ca nu e de acord cu Ponta si numirea Kobesi, dar nu divorteaza de PSD.
Ciolanu ?
Sa mai vedem ...

asta spun si io....ciolanu` nene!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 13:36

De la: 9am_1454, la data 2013-04-03 12:24:44Tocmai l-am ascultat pe Antonescu explicand cum ca nu e de acord cu Ponta si numirea Kobesi, dar nu divorteaza de PSD.
Ciolanu ?
Sa mai vedem ...

interesant ca numai o ureche aude ce spune Antonescu si numai o juma' de creier analizeaza !
daca ascultai si cu urechea cealalta, auzeai si intelegeai exact ce-a spus : ca ALEGEREA unui presedinte se face prin Votul populatiei !
asadar, dragute domn , poa' sa vrea de'un milion de ori sa fie pres., daca Nu este votat , tot degeaba !
dar , am zis bine in postarea de dimineata ca " nimeni nu mai intelege nimic " si ca tara toata-i ca la Balaceanca si anuntul lui Ponta bucuria nebunilor, dar eu , in aceasta clipa Cred ca PNL.ul si Antonescu ar fi bine sa-i spuna lui Ponta : PA !
si PSD.ul daca nu vrea sa aibe soarta PDL.ului ar trebui sa se intruneasca de urgenta si sa hotarasca INCOTRO , caci daca merg pe mina lui Ponta au pierdut deja batalia !?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 14:06

De la: daniela_, la data 2013-04-03 09:36:25

‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡

..iho, cremenal, in serie,terminator- exterminator !? bah ! ...da´di she bre , ce-am faciut, am infulecat io productia de la avicola crevedia sau gainesti, ?

V-ati uitati in cavitatea bucala a lui Antonescu-Ponta, sau a celor de teapa lui: T.Basescu- Iilescu&co.? Mai bine v-ati uita la filme cu Sran&Bran, sau Charlie Chaplin, Mr.Bean &co.!
Daca voi ati descoperit logica aplicata a actiunilor legislativo-administrative pe care le implemeneaza in societate clasa politica romaneasca, sunteti geniali.

Sorry, eu n-am descoperit-o, political logics bre, dar transpir abundent fizico-intelectual in urma eforturilor depuse, totodata , straduindu-ma din rasputeri sa-mi configurez instrumentarul technico-stiintific observational , constat ca, prospectiunile geo-cosmice sunt intr-o stare pe cat de avansate, rezultatele, sunt tot pe atat de dezolante, explorarile geo, au esuat undeva pe la 6000Km sub scoarta terestra, iar cele cosmice, au penetrat observational universul pana la frontiera erei planck, si nimic, logicile politicienilor romani lipsesc cu desavarsire, adica : ioc-niica bre, tare mi-e teama sa concluzionez predictiv, si sa afirm ca: logicile politicienilor romani n-au fost generate de faimosul Big Bang.

Consecinta, inflatia universala cu politicieni romani exista, dar ratiunea si logicile acestora sunt blokate undeva prin nedeterminata virtualitate a haosului fluctuant atemporal .

Daca ar fi citit-o, www.biblacad.ro/UPC_Personalitati/principele.pdf ,Silviu, T.B. ar fi stiut ce si cum sa intre-n istorie, "zeii" i-au oferit sanse, dar...unde nu este teorie, carte bre, practica esueaza lamentabil.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 14:24

De la: gabigabi2, la data 2013-04-03 13:36:21
Ciolanu ?
Sa mai vedem ...

interesant ca numai o ureche aude ce spune Antonescu si numai o juma' de creier analizeaza !
daca ascultai si cu urechea cealalta, auzeai si intelegeai exact ce-a spus : ca ALEGEREA unui presedinte se face prin Votul populatiei !
asadar, dragute domn , poa' sa vrea de'un milion de ori sa fie pres., daca Nu este votat , tot degeaba !
dar , am zis bine in postarea de dimineata ca " nimeni nu mai intelege nimic " si ca tara toata-i ca la Balaceanca si anuntul lui Ponta bucuria nebunilor, dar eu , in aceasta clipa Cred ca PNL.ul si Antonescu ar fi bine sa-i spuna lui Ponta : PA !
si PSD.ul daca nu vrea sa aibe soarta PDL.ului ar trebui sa se intruneasca de urgenta si sa hotarasca INCOTRO , caci daca merg pe mina lui Ponta au pierdut deja batalia !?

...bre, "matale" a-nceput sa-ti stea-n gat, sau sa te arda la buzunar,. acel 70% obtinut de USL?..ce v-am spus...aaaaaaud !?

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 3 Aprilie 2013, ora 14:39

De la: 9am_1705, la data 2013-04-03 14:06:49
De la: daniela_, la data 2013-04-03 09:36:25

‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡
‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡‡

..iho, cremenal, in serie,terminator- exterminator !? bah ! ...da´di she bre , ce-am faciut, am infulecat io productia de la avicola crevedia sau gainesti, ?

V-ati uitati in cavitatea bucala a lui Antonescu-Ponta, sau a celor de teapa lui: T.Basescu- Iilescu&co.? Mai bine v-ati uita la filme cu Sran&Bran, sau Charlie Chaplin, Mr.Bean &co.!
Daca voi ati descoperit logica aplicata a actiunilor legislativo-administrative pe care le implemeneaza in societate clasa politica romaneasca, sunteti geniali.

Sorry, eu n-am descoperit-o, political logics bre, dar transpir abundent fizico-intelectual in urma eforturilor depuse, totodata , straduindu-ma din rasputeri sa-mi configurez instrumentarul technico-stiintific observational , constat ca, prospectiunile geo-cosmice sunt intr-o stare pe cat de avansate, rezultatele, sunt tot pe atat de dezolante, explorarile geo, au esuat undeva pe la 6000Km sub scoarta terestra, iar cele cosmice, au penetrat observational universul pana la frontiera erei planck, si nimic, logicile politicienilor romani lipsesc cu desavarsire, adica : ioc-niica bre, tare mi-e teama sa concluzionez predictiv, si sa afirm ca: logicile politicienilor romani n-au fost generate de faimosul Big Bang.

Consecinta, inflatia universala cu politicieni romani exista, dar ratiunea si logicile acestora sunt blokate undeva prin nedeterminata virtualitate a haosului fluctuant atemporal .

Daca ar fi citit-o, www.biblacad.ro/UPC_Personalitati/principele.pdf ,Silviu, T.B. ar fi stiut ce si cum sa intre-n istorie, "zeii" i-au oferit sanse, dar...unde nu este teorie, carte bre, practica esueaza lamentabil.

Mda, si el si Iliescu au avut ocazia sa devina eroi nationali si poate sa fie sfintiti peste ani, ca Stefan Cel Mare, dar nu i-a interesat. Unui caracter de nimic, degeaba ii dai totul!

Pagini: << 1254 1255 1256 1257 1258 1259 1260 1261 1262 1263 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: