Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 09:16
m-am inselat ,deci, ca tu ai Intelege ceva din ce- a spus Bas' aseara ! ti-a luat ochii , ca de obicei , spoiala vorbelor, nereusind sa intri-n profunzimea lor !
LOGIC te-ntreb : ce om sanatos la cap, satul de politicieni si de minciunile lor, s-ar inscrie intr-o fundatie/ partid , construita dupa gindirea lui Bas' si facuta cu mina lui Diaconescu ? cum naiba ar putea fi Altceva decit oricare alt partid , devreme ce reteta e aceeasi, cu aceleasi ingrediente si nu s-a schimbat bucatarul ? spune-mi si mie cum se poate ca dintr-un spanac sa faci friptura la tava !? |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 12:24
De la: gabigabi2, la data 2013-03-28 09:16:33m-am inselat ,deci, ca tu ai Intelege ceva din ce- a spus Bas' aseara ! ti-a luat ochii , ca de obicei , spoiala vorbelor, nereusind sa intri-n profunzimea lor ! Unul, un pic, mic de tot, mai sanatos la cap decat sa se inscrie in toate celelalte partide. Bine ca le intelegi tu profunzimea ... Esti din Caracal de pamant ? Pentru tine numai ce zice Basescu e spoiala, ia ochii, urechile ... in schimb, tot ce spune Ponta sau Antonescu e litera de evanghelie. Mare inteligenta ... ce sa-ti povestesc ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 12:26
Ca de obicei, in stilul tau, n-ai suflat o vorba despre ce articol din Constitutie vorbesti ca l-ar fi incalcat, grav, Basescu.
Te faci ca ploua. In schimb bati campii cu eternele tale tampenii ... Hai, pa ! Esti ingrozitor de plictisitoare. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 12:29
Nici despre Nastase nu zici o vorba ...
Astia sunt modelele tale ... Il tot etichetezi pe Basescu cu atribute care se potrivesc mai degraba celor pe care i-ai votat, decat lui ... nu ca ar fi vreun mielusel. N-ai cantar, n-ai nici un sistem de valori ... nu ai decat ura directionata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
sunt_al_naibii 3127 mesaje Membru din: 7/08/2010 |
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 13:17
tot ce se-ntampla pe scena politica si in economia tarii poate fii rezumat astfel:
Urmeaza Saracie Lucie....votati Miscarea Poponara din FUNDatia lui BASE....
Raporteaza abuz de limbaj
Numai persoanele care se smulg din atracția sferelor
mistico-religioase sãlbatice pot ajunge la
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Fosta membra 9am.ro 1134 mesaje Membru din: 6/03/2013 |
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 13:51
De la: 9am_1454, la data 2013-03-28 00:20:23 ARTICOLUL 54 (1) Fidelitatea faþã de þarã este sacrã. (2) Cetãþenii cãrora le sunt încredinþate funcþii publice, precum ºi militarii, rãspund de îndeplinirea cu credinþã a obligaþiilor ce le revin ºi, în acest scop, vor depune jurãmântul cerut de lege. HOTÃRÂRE nr. 10 din 19 iunie 1990 pentru aprobarea juramantului Presedintelui Romaniei ARTICOL UNIC Se aproba juramantul Presedintelui Romaniei, cu urmatoarea redactare: "Jur credinta poporului roman, idealurilor sale de libertate si prosperitate. Jur sa respect legile tarii, sa apar democratia, drepturile si libertatile fundamentale ale omului, suveranitatea si integritatea teritoriala a patriei". Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 15:02
De la: 9am_1705, la data 2013-03-28 13:51:42De la: 9am_1454, la data 2013-03-28 00:20:23 Asa, si ? Unde e incalcarea grava ? Daca el a incalcat-o la articolele astea, de ce nu li s-au aplicat si lui Iliescu si lui Constrantinescu tot astea ? Ce-ti mai place sa te dai destept ... ceva de speriat. Cine guverneaza in Romania ? Presedintia sau guvernul ? Sau amandoua ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 15:26
Silviule, regret ca eu te plictisesc, in timp ce tu chiar ma distrezi cu logica ta , crezind ca daca folosesti absolut aceleasi idei, rezultatul va fi altul decit cel de pina mai ieri cind ai luat-o-n barba de la ai tai care , s-au saturat pina si ei de tine !
deci ,tu spui ca daca cineva s-a saturat de politicieni, inclusiv de Bas', se inscrie intr-o fundatie/ partid , facut de Base ? da' esti simpatic rau, mai tata, mai ! da' te mai intreb ceva, ca mereu aflu lucruri noi de la tine ! ia spune-mi te rog, care-i traducerea ta- personala , a ceea ce-a spus la Conventia PDL.ului : ca nu vine sa le spuna cu cine sa voteze la Sefia partidului, ca ei STIU deja ce dorinta are el .....si, ca o paranteza : toata RO ii stie dorinta ce-a poftit, ca doar nu de ieri- alaltaieri ii face CAMPANIE ELECTORALA lui Udrea si Constitutia GEME si Suspina ....si reiau ce-a spus : a venit sa vada Directia in care se duc si de care depinde viitoarea lor colaborare ! ce ai INTELES tu din fraza asta ? si, ca urmare a directiei- alta decit cea dorita, seara a iesit la Tv si a zis : ADIO, ma ! este ca-i Democratica , Constitutionala si de bun- simt , interventie , incalcind inca o data " Hirtia " aia care nu-i permite unui pres. interventia in viata interna a NICI UNUI partid , daramite sa -i mai faci si campanie cu orice ocazie unui candidat / amanta si sa-ti santajezi colegii de partid ? si ce ti-a mai spus, Silviule ? ca atita timp cit i-a condus AUTORITAR , partidul s-a mentinut in limitele democratiei dar, cum au scapat putin , s-au dat in stamba fesenista, nu asa ti-a spus ? deci , cind eu sau ceilalti anti B va spuneam ca el Continua sa fie Pres. PDL .ului , incalcind Constitutia, ma faceai timpita ....cine-i ala, Silviule , devreme ce ti-a spus-o CLAR ,ca sa fie fara dubiu ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 15:36
aaa, n-am comentat art. lui Tapalaga ?
pai, ce-ar mai fi de zis ? a spus ala , suficient si ma mir de el : i s-o fi luat si lui de Base' ? i s-o fi luat si lui Turcescu ? nu de alta ,dar avea ala o mutra Stupefiata la auzul explicatiilor date in legatura cu Fundatia , de merita sa te uiti mai mult la el, decit la Base ' ! de altfel si Bas' a sesizat asta si chiar si mutra draceasca a lu' Marian , era de data asta "indulcita" de mirarea zugravita pe chip si-n ochii aia ce se pironisera neincrezatori si neconvinsi , pe Bas' care, invirtea vorbele ca porcu' dovleacu ', incercind sa-i atraga de partea lui !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 15:45
de 2 de 3 de 4 ani iti tot spun ca sintagma de pres. JUCATOR incalca Constitutia si asa si- a inceput mandatul : prin incalcarea ei !
de ceva timp spun ca acceptarea acestei declaratii a fost Imensa greseala facuta de Liberali ...dar nu numai de ei, caci nici prin cap nu le-a trecut nici lor, nici votantilor liberali, cam CE intelege don Bas' prin a fi JUCATOR ! a anuntat aceasta intentie de a Interveni Direct in politica, inca de la confruntarea cu Nastase, dar n-am auzit, n-am inteles ce PLANURI are don Base ' ....ei, acum stim si asta sa ne fie invatatura de minte ! si daca tot m-ai intrebat si de A. Nastase, apai taica, e parfum pe linga Bas' ! PARFUM ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 15:50
inspiratia, ocrotirea și ajutorul Adevãratului Dumnezeu--------"Dragostea infinitã este singurul ADEVÃR ... orice altceva este o iluzie."
- David Icke-----http://youtu.be/s8P7Eitg9cs-------chiar daca un om este ingenuncheat ...dar inca mai are spiritul si constiinta treze...acel om este liber....
|
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 17:06
De la: 9am_1454, la data 2013-03-28 15:02:32De la: 9am_1705, la data 2013-03-28 13:51:42De la: 9am_1454, la data 2013-03-28 00:20:23 *************************************************************************************************************************** Serenisime, Luninatia Dumneavoastra, noi astia mai blegi, care ne tot dam inteligenti, -conform spuselor Luminatiei Dumneavastra- mai propunem, din cand in cand, cate un test IQ celor de teapa dumneavoastra, Majestate. Serenisime, din nefericire, si cu profund regret, va informez ca: Ati ratat, la mustata, obtinerea unui indice IQ superior, Serenisime, ceea ce imi intareste convingerea ca, n-ati prea frunzarit Constitutia Romaniei, raspunsul corect era: Validarea mandatului ºi depunerea jurãmântului ARTICOLUL 82 (1) Rezultatul alegerilor pentru funcþia de Preºedinte al României este validat de Curtea Constituþionalã. (2) Candidatul a cãrui alegere a fost validatã depune în faþa Camerei Deputaþilor ºi a Senatului, în ºedinþã comunã, urmãtorul jurãmânt: "Jur sã-mi dãruiesc toatã puterea ºi priceperea pentru propãºirea spiritualã ºi materialã a poporului român, sã respect Constituþia ºi legile þãrii, sã apãr democraþia, drepturile ºi libertãþile fundamentale ale cetãþenilor, suveranitatea, independenþa, unitatea ºi integritatea teritorialã a României. Aºa sã-mi ajute Dumnezeu!". Serensime, pune mana pe carticica si pregateste-te sa-ti rezolvi corigenta la toamna, Luminatia Dumneavoastra.
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 18:00
sa-l ia si pe Base' cu el !
si profesoara sa le fie dna fost ministreasa a Justitie, madam Macovei si comisia ce-i verifica sa-l aibe sef pe Boc- marele constitutionalist , impreuna cu CCR in par cu "Abhazia " Cojocaru !
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 18:19
Hoþii ºi Mãgarul
Se zice cã pe vremuri niºte Hoþi Furaserã-mpreunã un Mãgar ªi se bãteau de zor, ca doi netoþi, Cã nu ºtiau cum sã-ºi împartã prada. Când iatã cã apare alt tâlhar, Le ia Mãgarul ºi le lasã sfada. Aºa e totdeauna: când doi se bat ºi strigã, Al treilea câºtigã. Mãgarul din poveste e-o þarã oarecare ªi hoþii sunt despoþii. În timp ce pentru ea se bat cu toþii, De undeva apare Un alt tâlhar mai mare ªi, îndreptându-se spre þel, O-nhaþã el... by : La Fontaine Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 19:17
De la: 9am_1454, la data 2013-03-28 00:20:23 Mr. Silviu, indiferent cate fonduri ai avea la dispozitie, si indiferent cat de imensa ar fi suma pe care a-i accesa-o dintr-un fond european alocat romaniei, daca esti un ministru imbecil si investesti acele sume de bani in proiecte care se amortizeaza financiar intr-o foarte mare perioada de timp, nu genereaza un numar apreciabil de locuri de munca, nu are la baza productia si sporirea productivitatii intr-un anumit sector economic, rentabilitatea/ profitul pe care il genereaza acele proiecte, impozabile/taxabile fiscal, sunt foarte mici sau inexistente , atunci, nu-ti ramane decat sa concluzionezi ca: acele pproiecte/programe au fost fiantate de-a-mboulea si nu realizezi altceva decat sa adancesti deficitele pib-ului romanesc, implicit, deficitul structiural. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Razzyy 1194 mesaje Membru din: 19/03/2013 |
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 22:07
De la: 9am_1454, la data 2013-03-28 08:19:13De la: Razzyy, la data 2013-03-28 02:14:34 stii care este lucrul de ma enerveaza cel mai tare? este atunci cand cei care se lupta pentu putere (vezi ciolan) ajung la conducere si incep sa ne spuna sa strangem cureaua!
|
Postat pe: 28 Martie 2013, ora 23:05
De la: Razzyy, la data 2013-03-28 22:07:33De la: 9am_1454, la data 2013-03-28 08:19:13De la: Razzyy, la data 2013-03-28 02:14:34 Asa este, mereu ne vorbesc, inainte de alegeri, ca ei sunt solutia, ca daca i-am alege pe ei, toate relele actualilor guvernanti ar disparea ca prin farmec, toti vorbesc ca din carte cu privire la ce trebuie facut .... noi ii alegem, ori de prosti, ori de scarba celor prezenti, ei ajung la putere, brusc uita toate reformele nemaipomenite despre care vorbeau, ne explica cum ca le trebuie o perioada de gratie pentru ca nu sunt bani si jaful facut de precedenti e mult mai mare decat credeau ei, vorbesc despre audituri, nu trag la raspundere niciodat pe cei despre care afirma cu seninatate ca au furat pentru ca exact de asta se pregatesc sa faca si ei ... iar noi ne impartim in tabere si continuam sa ne razboim intre noi, timp in care finantam toate furaciunile guvernantilor. Revenind la incalcarea Constitutiei de catre Basescu si toate teoriile de doi lei din jurul acestui subiect.... Parerea mea este ca Presedintele Basescu nu a incalcat grav Constitutia ! Niciodata. Au fost cazuri cand a interpretat Constitutia intr-un anumit fel, CCR s-a pronuntat despre ce si cum si deciziile ei au fost respectate atat de presedinte cat si de alte parti implicate. Sfarsitul povestii ! Restul sunt nimicuri pentru pierdut vremea de catre doritori. Basescu a fost invitat la alegerile din PDL. S-ar fi dus la orice alt partid daca ar fi fost invitat. Dar nu a fost. Nu mergem pe presupuneri. A zis ce a crezut de cuviinta. A sprijinit pe cine a crezut el ca va fi mai bun ... PDL a fost de alta parere. Lui nu i-a placut cum s-a intamplat chestiunea si a declarat ca legaturile de suflet cu partidul pe care l-a pastorit candva si care nu mai tine cont de parerea lui s-au rupt, asa ca vor merge pe drumuri separate. Ce nu se intelege ? De ce a incalcat Constitutia ? Cei care spun asta au mari probleme cu capul ... A spus ca sprijina fundatia aia unde pot veni cetatenii care nu sunt membri de partid si care cred intr-o alternativa, ca daca va avea succes, daca cetatenii scarbiti de clasa politica adunati acolo vor avea solutii pentru iesirea din marasmul asta, e posibil sa se transforme in partid politic ... E CEVA ! E mai mult decat nimic, orbilor ! E o incercare de a se iesi din situatia asta nenorocita in care ne scufundam cu toti. Serenisime tembel, e mai mult decat faci tu cu sfaturile tale tampite ! E ceva aplicabil, e ceva mai mult decat vorbele goale pe care ni le tot servesti din afara tarii ca si cum tu n-ai fi roman. E mult mai mult decat faci tu. Imi pare rau ca nu reusiti sa intelegeti ca Basescu a reprezentat o sansa pentru noi. Si mai inseamna ceva. Uitati-va in jurul vostru si vedeti ce se intampla, ce fac cei carora le-ati dat votul doar din ura pentru Basescu. Intrebati-va cum traiati in urma cu un an sau doi, sau trei si cum o duceti azi si veti gasi raspunsul. In timp, veti vedea ca, cu toate pacatele lui, Basescu si PDL-ul au fost niste dragalasi, niste mici copii, pe langa ce o sa ni se intample condusi de USL. Deja li se intampla celor de la Oltchim, Mechel ... iar se mareste gigacaloria, preturile la alimente ... taxele. Cum de nu vedeti toate astea ? Ii tot dati cu Basescu in sus si-n jos. Bolnavii de cancer tot nu au citostaticele. Si trec zilele, Nicolescu ne tot explica, orice altceva, numai chestia asta punctuala nu poate s-o rezolve. Si Ponta il tine acolo ! Si voi nu vedeti ! Unde e Arafat, eroul vostru de acum un an ? Ala din sanatate, ala care are expertiza ? Unde sunt protestatarii de acum un an din Piata Universitatii ? Va place Fenechiu ? De ce nu-l tocati si pe tupeu asta ? Mazare va place ? Dragnea va place ? Guverneaza astia ? Au adus o viata mai buna de un an incoace ? Unde-i Sova, tupeistul ala care ragea pe la toate televiziunile despre Basescu pe cand nu era la putere ? Unde sunt marile proiecte despre care vorbeau ? Unde e Mariana Campanu, ministra muncii, si ea nelipsita de pe ecrane pe cand nu era la guvernare. Ce s-a imbunatatit la Ministrul asta al muncii ? unde sunt locurile de munca despre care vorbeau pe vremea cund nu erau in postura sa le creeze. Cand era de vina Basescu pentru tot ... Cine nu-i lasa sa creeze locurile de munca despre care vorbeau ? Ma plictisiti cu teoriile voastre savante despre Basescu, despre ce a spus Basescu aseara sau ieri sau acum un an sau acum trei, despre cum a hahait sau dracu mai stie ce a facut. Efortul vostru mi se pare cu atat mai jalnic cu cat preferatii vostri sunt la putere de un an si se pare ca nu au aflat inca despre asta. Si nici voi ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 00:18
Azi ne-a spus Fenechiu ca l-a sunat FMI-ul si i-a spus, lui si lui Basescu, ca nu mai are incredere in guvernul Romaniei, desi in el, in Fenechiu are !
Ponta a zis ca Fenechiu i-a explicat ca FMI-ul s-a referit la guvernele Boc si MRU, nu la el, nu la Fenechiu, nici la guvernul Ponta care este imaculat ... Ce ziceti de chestia asta, voi care va sufocati de indignare cand sufla Basescu pe-o nara ... Analistiloooooor ... se aude. Mischie i-a acordat titlul de gorjanul anului lui Victor Ponta. Un puscarias il premiaza pe premier cu 1.000 lei .... De asta ce ne povestiti vitejilor ? Tot Basescu, este ? O gradinita s-a inchis pe motiv ca nu mai poate fi finantata. Asa pe nepusa masa ... Dar copii pot fi dusi la alta gradinita privata, contra 15 lei pe zi ... Tot Basescu, este ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 00:32
Nastase zice ca la cate arme are el ar fi avut voie sa detina mii de cartuse si ca ar fi putut declansa un adevarat genocid, ceea ce nu s-a intamplat.
Bolcas, un alt personaj sinistru, e mistocar si zice ca Nastase ar fi putut declansa al treilea razboi mondial, dar de baiat bun ce a fost n-a facut-o. Adica, desi legea prevede cantitatea de munitie care poate fi detinuta de cel ce detine arme legal, ne spune Nastase ce crede el despre lege ... ce a inteles el din prevederile legii, incercand sa ne sugereze ca si acest dosar e politic si ca el este o victima. Avocatul, in loc sa-l sfatuiasca sa-si tina gura, ii tine isonul ... Cam astia ne-au condus si vor sa ne mai conduca. Si gasesc mereu prosti care sa-i creada ... De asta ce ziceti, domnilor si doamnelor analisti ? E tot mana lui Basescu ? Tot procurorii lui Basescu ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 00:43
De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 00:32:09Nastase zice ca la cate arme are el ar fi avut voie sa detina mii de cartuse si ca ar fi putut declansa un adevarat genocid, ceea ce nu s-a intamplat. nenea...daca nu te pricepi...io-ti recomand sa-ti mai tii fleanca aia murdara....bolcas este cel mai experimentat avocat in viata....sinistrii sunt cei din gasca pedelista, baselu, talica si toti carcotasii astia care mananca rahat la greu...ei nepricepandu-se la nimic....este si cazu' lu' talica....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:01
va urez succesuri tuturor in lupta pt.sefia pdl si cine-i mai blonda sa castige....
ADIO.....BAAAAA....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:03
De la: 9am_1454, la data 2013-03-29 00:18:30Azi ne-a spus Fenechiu ca l-a sunat FMI-ul si i-a spus, lui si lui Basescu, ca nu mai are incredere in guvernul Romaniei, desi in el, in Fenechiu are ! taticu'....vezi de te informeaza....la voi acolo la buletinu' de stiri basiste nu v-a explicat ca nenea mischie e la parnaie....???
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:05
sefuuuu....cat la suta-s sanse s-o vedem pe nutzi spaima constitutii cu posete din piele de....BULDOG...???
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:09
ce credeti....daca-l calc pe trecerea de pietoni pe voiculescu...pe cine baga astia la parnaie...pe mine sau pe...baselu....???
,,afara ploua''....codul portocaliu este inca in vigoare....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:16
un grup de savanti cu doctorate plagiate au descoperit vaccinul pt. cresterea PIB-ului...am aflat de pe surse ca cercetatorii USL-ului s-au oferit voluntari pt. testarea acestui flagel pe spatele cocosat al romanilor....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:27
ce nu stie a lu' kakarau e ca...un parlamentar destept doarme intr-o sedinta cat un prost in tot mandatu'....
da' tot kakarau e mai tare...daca-si pune ambitia adoarme chiar si-n timpu' discursului propriu....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:31
ce face baselu cand are insomnie....numara suspendarile....pana-l ia somnu'....
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:37
din punctul meu de vedere un politician bun este un politician....mort....nu bea, nu fura, nu minte, nu fu....ma rog...nu intram in amanunte...
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 01:39
vi se pare normal ca toti boii sa candideze si voi sa stati acasa la....coada vaciii....???
|
|
Postat pe: 29 Martie 2013, ora 07:37
Mai asta de zici ca esti al naibii ... tu ce vrei, in afara de a ma injura pe mine ?
Ai razboaie cu gramatica, foarte bine, nu intelegi ce se intampla, e normal ... Baiete, mai invata sa scri ... sa citesti si pe urma mai vorbim. Adio ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

i s-o fi luat si lui Turcescu ? nu de alta ,dar avea ala o mutra Stupefiata la auzul explicatiilor date in legatura cu Fundatia , de merita sa te uiti mai mult la el, decit la Base ' ! de altfel si Bas' a sesizat asta si chiar si mutra draceasca a lu' Marian , era de data asta "indulcita" de mirarea zugravita pe chip si-n ochii aia ce se pironisera neincrezatori si neconvinsi , pe Bas' care, invirtea vorbele ca porcu' dovleacu ', incercind sa-i atraga de partea lui !
si profesoara sa le fie dna fost ministreasa a Justitie, madam Macovei si comisia ce-i verifica sa-l aibe sef pe Boc- marele constitutionalist , impreuna cu CCR in par cu "Abhazia " Cojocaru !