back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 >> Sari la pagina:

eugenb

1794 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Martie 2013, ora 22:41

De la: 9am_1454, la data 2013-03-24 19:39:33Am postat ceva prin care spuneam ca Basescu a iesit in castig din povestea cu alegerile din PDL.
Si ca nu-l vor suspenda, pentru ca vor pierde iar.
Basescu va ramane presedinte pana la sfarsitul mandatului .!
Si nu vad de ce ar fi incalcat constitutia.

Al dracului castig! A ramas fara Partid (din prostie) care sa-l sustina in caz ca USL va vrea sa-l lase fara imunitate si protectie SPP!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 08:36

Basescu ramane cea mai buna persoana politica din Romania.
Ieri s-a distantat definitiv de hatii din PDL.
Ar fi trebuit sa faca asta mult mai demult.
Iliescu nu a facut-o niciodata. A ramas printre ei. Si minte cu nerusinarea caracteristica. El chema PDSR-ul la Cotroceni, nu numai ca se ducea si la intrunirile partidului. Dar, nu-si mai aduce aminte. Eu imi aduc !
Si ca mine sunt multi.
Mai e cineva care gandeste ca mine ?

Raporteaza abuz de limbaj
9am_679

322 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 09:16

De la: 9am_1504, la data 2013-03-20 09:59:34
De la: gabigabi2, la data 2013-03-20 09:39:40suntem chit in cazul asta :
si tu-mi esti la fel de simpatic ca basinescu!

Am impresia ca matale esti gravida ca prea ai stari de voma?
In mod sigur ai ramas gravida pe cale bucala ca prea casti gura mare la Antena 3.
Sa fie copilasul lui Gadea ori Ciutacu/

Acum trebuie sa avem rabdare inca 19 ani pana ce ,,noul lider'' al romanilor va ajunge la majorat !
Intrebarea este daca va avea orientare monarhista- comunita-liberala ori liberala-comunista-monarhista???

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 09:32

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 08:36:03Basescu ramane cea mai buna persoana politica din Romania.
Iliescu nu a facut-o niciodata. A ramas printre ei. Si minte cu nerusinarea caracteristica. El chema PDSR-ul la Cotroceni, nu numai ca se ducea si la intrunirile partidului. Dar, nu-si mai aduce aminte. Eu imi aduc !
Si ca mine sunt multi.

Partea nasoala este ca odata cu intronarea lui Blaga nu mai avem opozitie in parlament.
Bravo USL, acum ai 100% majoritate !
Asteptam urgentarea ,,reformelor'' necesare integrarii in CSI !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 09:41

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 08:36:03Basescu ramane cea mai buna persoana politica din Romania.
Si ca mine sunt multi.

Sigur ca mi-aduc aminte si la vremea respectiva s-a discutat si criticat destul de mult....p' asta ai uitat-o tu/ voi ,care spuneti ca numai Bas' e criticat ! ba nu : s-a facut un " misto " crunt de Iliescu si cu cucuveaua si cu "modelul japonez " si a fost o caricatura absolut mortala cu iliescu coborind din avion pe post de gheisa cu evantai si bete prinse-n coc si lasind in urma papucului specific, norisori de praf !

doar ca Base' , ca unul cea a fost cel mai acerb critic al lui Iliescu, a facut-o mai abitir ca ala

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 09:43

De la: 9am_679, la data 2013-03-25 09:32:53
Si ca mine sunt multi.

Partea nasoala este ca odata cu intronarea lui Blaga nu mai avem opozitie in parlament.

maiiii, da' ce te pricepi la analize politice, ' straordinar ! felicitari !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 10:11

De la: gabigabi2, la data 2013-03-25 09:43:20
De la: 9am_679, la data 2013-03-25 09:32:53
Si ca mine sunt multi.

maiiii, da' ce te pricepi la analize politice, ' straordinar ! felicitari !

Cu cine vorbesti, mamaita ?
Singura ?

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 10:12

De la: gabigabi2, la data 2013-03-25 09:41:08
Si ca mine sunt multi.

Sigur ca mi-aduc aminte si la vremea respectiva s-a discutat si criticat destul de mult....p' asta ai uitat-o tu/ voi ,care spuneti ca numai Bas' e criticat ! ba nu : s-a facut un " misto " crunt de Iliescu si cu cucuveaua si cu "modelul japonez " si a fost o caricatura absolut mortala cu iliescu coborind din avion pe post de gheisa cu evantai si bete prinse-n coc si lasind in urma papucului specific, norisori de praf !

doar ca Base' , ca unul cea a fost cel mai acerb critic al lui Iliescu, a facut-o mai abitir ca ala

Vad ca-ti aduci aminte, dar despre faptul ca acum Iliescu minte cu nerusinare, ce spui ?
Pentru ca cei ca el mint pentru cei ca tine !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 10:14

Ce naiba tot puneti emoticoane ... nu ati deapsit clasa pregatitoare ?

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 10:53

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 08:36:03

...ce-ti este si cu acesti republicani fundamentalisi, cum o dau ei pe cultul personalitatii si-o tot tin intr-o apolo-getica propagandistica mieroasa pe langa toti, sau aproape toti presedintii, e ceva de speriat boieri, baroni, si moguli dumneavoastra.

...daca i-as omite pe cei doi, responsabili cu instaurarea republicii si de atrocitatile fizico-psihice pe care le-au comis, aplicandu-le romanilor cel mai draconic tratament socio-ideologic, as remarca o rapida adaptare a mentalitatii romanesti la cultul personalitatii tatuclui, pe care i-au ridicat pe cele mai inalte culmi ale divinatiei, de la Cel mai Iubit Fiu si Geniul Carpatilor, au reusit sa se-nchine, la propriu, in fata Rasului din Carpati, apoi, cu o viteza de adaptare iesita din comun, l-au venerat pe Tapul din Carpati, care se credea un veritabil lider balcanic, regional, iar acum, dupa amar de ani de of si jale socio-economica, rpublicanul mioritic,continua sa se prosterneze in fata tristului Grobian din Carpati, cravasa/biciusca, ultimului comunist aflat in exercitiul functiunii prin Carpati, pe care le-a aplicat-o cu tandretea liderului innascut pe spatele cocosat de taxe, impozite, diminuari salariale, si cresteri aiuristice de accize si tva, n-a fost destul/suficient de usturatoare.

...nu gandim la fel, Silviu, deoarece: percepem, analizam,si concluzionam diferit,... aceeasi realitate romaneasca.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 11:30

De la: 9am_1705, la data 2013-03-25 10:53:56
De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 08:36:03

...ce-ti este si cu acesti republicani fundamentalisi, cum o dau ei pe cultul personalitatii si-o tot tin intr-o apolo-getica propagandistica mieroasa pe langa toti, sau aproape toti presedintii, e ceva de speriat boieri, baroni, si moguli dumneavoastra.

...daca i-as omite pe cei doi, responsabili cu instaurarea republicii si de atrocitatile fizico-psihice pe care le-au comis, aplicandu-le romanilor cel mai draconic tratament socio-ideologic, as remarca o rapida adaptare a mentalitatii romanesti la cultul personalitatii tatuclui, pe care i-au ridicat pe cele mai inalte culmi ale divinatiei, de la Cel mai Iubit Fiu si Geniul Carpatilor, au reusit sa se-nchine, la propriu, in fata Rasului din Carpati, apoi, cu o viteza de adaptare iesita din comun, l-au venerat pe Tapul din Carpati, care se credea un veritabil lider balcanic, regional, iar acum, dupa amar de ani de of si jale socio-economica, rpublicanul mioritic,continua sa se prosterneze in fata tristului Grobian din Carpati, cravasa/biciusca, ultimului comunist aflat in exercitiul functiunii prin Carpati, pe care le-a aplicat-o cu tandretea liderului innascut pe spatele cocosat de taxe, impozite, diminuari salariale, si cresteri aiuristice de accize si tva, n-a fost destul/suficient de usturatoare.

...nu gandim la fel, Silviu, deoarece: percepem, analizam,si concluzionam diferit,... aceeasi realitate romaneasca.

Sa fi sanatos !
Asa se vede de acolo de la tine.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 11:38

Basescu a trecut din nou la atac !
Azi le-a trimis o scrisoare prin care le repeta ce le-a spus in parlament.
Se pare ca realizeaza ca nemaifiind opozitie s-a gandit s-o faca el singur.
De unul singur !
Asta e Basescu !
Nu-i lasa pe cei din USL.
Le tot aminteste ce trebuie sa faca pe orice canal legal.
Si ei se tot fac ca nu inteleg. Lucru care ii erodeaza.
Cuvintele lui Basescu au ecou.
El face ce trebuie sa faca, de fapt opozitia, adica exct ce faceu cei din USL cand erau in opozitie: atacuri continuie, zilnice !
Acum nu-i mai e teama de suspendare !
Probabil ca vrea sa-i demonstreze PDL-ului ca el a facut PD-ul si PDL-ul ceea ce a fost, iar ei l-au facut ceea ce este.
Si va reusi !
Veti vedea ca Basescu va castiga toate bataliile politice, indiferent de situatie, pentru ca e singurul care are capacitatea s-o faca. A mai facut-o !
Si, destul de repede, odata cu instalarea unei saracii crunte sub guvernarea USL, el va renaste, popularitatea lui va creste din nou pentru simplul motiv ca starea de opozitie este elementul in care se simte cel mai bine Basescu.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 11:48

Ferice de cei pe care-i iubesti, Silviu!
Oricum ar fi, tu le gasesti justificari nobile si intentii pozitive, iti apreciez loialitatea.

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 12:18

...a incuraja, sau aprecia, pe cineva care sustine orbeste, neconditionat, irational, un concept eronat, sau o entitate umana ale caror reori decizionale afecteaza, grav, interesele generale ale unei majoritati covarsitoare dintr-o comunitate, imi lasa impresia practicarii unui sadism meschin, (...) extins dincolo de orice limita.

...intr-o asemenea situatie, justificarea afirmatiei ar fi, sperflua!

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 12:29

De la: 9am_1705, la data 2013-03-25 12:18:41...a incuraja, sau aprecia, pe cineva care sustine orbeste, neconditionat, irational, un concept eronat, sau o entitate umana ale caror reori decizionale afecteaza, grav, interesele generale ale unei majoritati covarsitoare dintr-o comunitate, imi lasa impresia practicarii unui sadism meschin, (...) extins dincolo de orice limita.

In cazul acesta concret, poate fi disperare nu sadism.
Cred ca din starile acestea de disperare si nevoie dincolo de puterile lui, omul a creat zeii.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 12:37

De la: 9am_1705, la data 2013-03-25 12:18:41...a incuraja, sau aprecia, pe cineva care sustine orbeste, neconditionat, irational, un concept eronat, sau o entitate umana ale caror reori decizionale afecteaza, grav, interesele generale ale unei majoritati covarsitoare dintr-o comunitate, imi lasa impresia practicarii unui sadism meschin, (...) extins dincolo de orice limita.

Mare filozof ...
Ce-ti mai place ...

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 13:27

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 12:37:46

Mare filozof ...
Ce-ti mai place ...

...nu fii marlan !..daca Ingrid te considera un neanderthalian disperat, incult(primitiv),neputincios, predispus a-ti turmenta ratiunea consumand plante halucinogene (se practica acest consum) pentru a-ti autocrea concepte mistice, si zei pe care sa-i venerezi, deoarece te considera: incapabil sa gasesti raspunsuri, si/sau solutii de rezolvare multumitoare intrebarilor, sau problemelor, pe care mediul inconjurator ti le adreseaza continuu, eu, dimpotriva, am convingerea ca: esti incapabil sa fii sceptic, sa incerci: o perceptie, o analiza concluziva, si-o critica obiectiva a tuturor provocarilor, implicit, al starilor de facto, ...strict-contextual spetei.

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 14:07

Ooo, stop cadru!
Nu-mi atribui mie toate chestiile alea, ca nu e asa.
In primul rand tin foarte mult la el (cu toate ca nu mananca umbrele cand vorbeste de Basescu) si-l consider mult peste media concetatenilor contemporani.
Disperarea pe care i-o atribui e strict in domeniul; politic, in sensul ca vrea foarte mult sa existe un om politic de incredere si in lipsa de altceva, il impodobeste pe Base cu virtuti si merite imaginare.

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 14:16

De la: _Ingrid, la data 2013-03-25 14:07:52

Ooo, stop cadru!
.

cz:
"....strict-contextual spetei."

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 14:30

De la: 9am_1705, la data 2013-03-25 14:16:26
De la: _Ingrid, la data 2013-03-25 14:07:52

Ooo, stop cadru!
.

cz:
"....strict-contextual spetei."

Oriict! i-aa mi-a promis o moarte sngeroas!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 16:19

"moarte singeroasa " ! ha ! se lauda !

dar si eu cred ca e cam asa cum spui : STIE si el ca Bas' e un panglicar, dar VREA sa Creada-n el si-n chestia asta cu Ultimatumul dat USL.ului, are dreptate Bas' si NU mai vreau nici eu, nici tu, nici poporul asta, sa vad/a nici-un politician in Parlament sau Guvern , care are vreun dosar penal dar, Puterea Exemplului Personal e uluitoare : sa-nceapa prin a se epura pe el , ca-n asta consta marea lui Ipocrizie si Populism si ma scirbeste pe mine !
dar , ma-ntorc si zic : dupa faza de simbata ,sta iar sabia unei noi suspendari deasupra capului sau si a trecut la atac....cum e dictonul ala ? "cea mai buna aparare e atacul " si are si motive sa mai fabrice dosare penale, caci si asta e o mare buba in regimul lui bas' : dosarul penal = dosar politic ! vrea sa scape de cine nu-i place sau nu-i mai cinta-n struna : pocneste din de'jte si ANI, DNA , Procuratura, executa ordinul si apare dosaru' , chiar daca ulterior se dovedeste ca a fost o facatura !

cit despre Suspendare , nici nu mai stiu ce sa spun : Ghise a explicat, rugat, perorat, sa fie pus in aplicare nush ce paragraf x, y, z, din Constitutie si cu Aprobarea Parlamentului se Consfinteste / Constata Suspendarea de ast' vara si nu mai trebuie reluata procedura unei suspendari cu referendumul de rigoare ! de ce nu o fac ? nu stiu

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 16:45

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 10:14:03Ce naiba tot puneti emoticoane ... nu ati deapsit clasa pregatitoare ?

fodorita mamii, emoticonul pus e Base cum joaca tontoroiul pe CONSTITUTIE si e mai sugestiv cit o mie de cuvinte !
poate ca de la tine nu se vede asa, dar de la mine si de la alti vreo 7. 400 MILIOANE de romani, asa se vede !
dar, ca sa fim onesti si de la Bruxelles se vede Tot asa, numai ca " Interesul poarta fesul" PPE .ului : nu il baga-n seama la nici-un summit ; il trateaza ca pe o Sluga , ocolindu-l , ca sa nu se compromita afisindu-se cu el ; nu-l invita nimeni , nicaieri ; nimeni nu vine incoace, dar ii SLUGARESTE bine si atunci e nevoie de el in pozitia care este , desi stiu si ei cite parale face omu' !

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 17:40

De la: gabigabi2, la data 2013-03-25 16:45:30
De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 10:14:03Ce naiba tot puneti emoticoane ... nu ati deapsit clasa pregatitoare ?

fodorita mamii, emoticonul pus e Base cum joaca tontoroiul pe CONSTITUTIE si e mai sugestiv cit o mie de cuvinte !
poate ca de la tine nu se vede asa, dar de la mine si de la alti vreo 7. 400 MILIOANE de romani, asa se vede !
dar, ca sa fim onesti si de la Bruxelles se vede Tot asa, numai ca " Interesul poarta fesul" PPE .ului : nu il baga-n seama la nici-un summit ; il trateaza ca pe o Sluga , ocolindu-l , ca sa nu se compromita afisindu-se cu el ; nu-l invita nimeni , nicaieri ; nimeni nu vine incoace, dar ii SLUGARESTE bine si atunci e nevoie de el in pozitia care este , desi stiu si ei cite parale face omu' !
Era Silviu...numa fodorita nu l-am vazut

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 17:42

De la: 9am_1705, la data 2013-03-25 13:27:41

Mare filozof ...
Ce-ti mai place ...

...nu fii marlan !..daca Ingrid te considera un neanderthalian disperat, incult(primitiv),neputincios, predispus a-ti turmenta ratiunea consumand plante halucinogene (se practica acest consum) pentru a-ti autocrea concepte mistice, si zei pe care sa-i venerezi, deoarece te considera: incapabil sa gasesti raspunsuri, si/sau solutii de rezolvare multumitoare intrebarilor, sau problemelor, pe care mediul inconjurator ti le adreseaza continuu, eu, dimpotriva, am convingerea ca: esti incapabil sa fii sceptic, sa incerci: o perceptie, o analiza concluziva, si-o critica obiectiva a tuturor provocarilor, implicit, al starilor de facto, ...strict-contextual spetei.

Ce-ti spuneam, mare filozof ...
Iti plac etichetele si etichetarile, ceva de speriat.

Amice, uite cum e treaba, cred dupa cum ma duce capul, spun ce cred si asta e. Ca-ti place tie sau lui Ingrid sau altcuiva, e alta chestie ...
Am alte pareri decat voi despre personajul numit Basescu si asta e treaba mea. Puteti sa ma injurati, etichetati, pana faceti rosu-n gat (taste) io spun ce cred.
Nu ma simt obligat sa-ti explic tie nimic.

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 17:54

De la: _Ingrid, la data 2013-03-25 14:07:52Ooo, stop cadru!
In primul rand tin foarte mult la el (cu toate ca nu mananca umbrele cand vorbeste de Basescu) si-l consider mult peste media concetatenilor contemporani.
Disperarea pe care i-o atribui e strict in domeniul; politic, in sensul ca vrea foarte mult sa existe un om politic de incredere si in lipsa de altceva, il impodobeste pe Base cu virtuti si merite imaginare.

Asa e ... uitasem, nu intelegeam cand naiba ti-am zis ca mananci ... ai dreptate.
In privinta lui Basescu, asa e : mananci !
Poate oi manca si eu, da' nu-mi dau seama, ca si tine.
Nu e cazul sa-mi iei apararea dar iti multumesc.
Nu mai povesti ce ne-am spus noi in gluma cu omoratul, ca sunt insi care nu iau lucrurile in gluma ci adliteram.
Cu smecherasul asta de le stie pe toate, povatuitor, ma descurc.
Nici nu-l mai bag in seama.
M-am plictisit de sfatoseniile lui si de ifosele de intelectual subtire pe care si le aroga.

Revenind la Basescu, se pare ca vrea sa-i starneasca p-astia sa-l suspende. Cam asa se interpreteaza scrisoarea asta din urma.
E dispus sa sara la bataie. Si, ca un adevarat animal politic, o face pentru ca:
1) Sa le arate si PDL-istilor care nu l-au ascultat ca are sange in instalatie si i se rupe de ei si Blaga al lor ...
2) Politica USL, Oltchimul, Mechel .... taxele, lipsa oricarei strategii al celor doi P&A, il face sa se simta mai sigur pe el si stie ca daca vor pune botul la suspendare, poporul cum ii place loi sa spuna, va fi de partea lui. Ori nu va veni la vot, ori vor vota impotriva suspendarii. Din cauza dezamagirii fata de ce se intampla dupa alegeri.
3) Ii place !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 17:57

De la: _Ingrid, la data 2013-03-25 17:40:10
De la: gabigabi2, la data 2013-03-25 16:45:30

Era Silviu...numa fodorita nu l-am vazut

Cotoroanto, ma lasi cu emoticoanele tale si cu explicatiile despre ele ...
Si cu aia 7,4 mil ... La Parlamentare de ce au ramas numai 4,2 milioane din ei ? Aia a fost diferenta din furaciune ? Plimba ursul cu vrajeala ...

A raspuns cineva la intrebarea : Cati cetateni cu drept de vot sunt in Romania?
Stie cineva ?
Nu mai preluati, ca prostii , toate tampeniile celor doi ...

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 18:13

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 17:54:19

Asa e ... uitasem, nu intelegeam cand naiba ti-am zis ca mananci ... ai dreptate.
Nu mai povesti ce ne-am spus noi in gluma cu omoratul, ca sunt insi care nu iau lucrurile in gluma ci adliteram.
M-am plictisit de sfatoseniile lui si de ifosele de intelectual subtire pe care si le aroga.

Revenind la Basescu, se pare ca vrea sa-i starneasca p-astia sa-l suspende. Cam asa se interpreteaza scrisoarea asta din urma.
E dispus sa sara la bataie. Si, ca un adevarat animal politic, o face pentru ca:
1) Sa le arate si PDL-istilor care nu l-au ascultat ca are sange in instalatie si i se rupe de ei si Blaga al lor ...
2) Politica USL, Oltchimul, Mechel .... taxele, lipsa oricarei strategii al celor doi P&A, il face sa se simta mai sigur pe el si stie ca daca vor pune botul la suspendare, poporul cum ii place loi sa spuna, va fi de partea lui. Ori nu va veni la vot, ori vor vota impotriva suspendarii. Din cauza dezamagirii fata de ce se intampla dupa alegeri.
3) Ii place !

Aiurea! s-a prins, sau i s-a spus cat de idiot a fost sa se posteze pe Facebook in vestuta aia cu mesajul Adio draga Mona.
Scrisoarea e doar incercarea de a ingropa rahatul, nu stiu de ce idiotii de pe la TV o numesc ultimatum, ca e o aiureala totala.
,,Sa faceti si sa dregeti aia si aialalta pana pe data de 30 aprilie."
Ca de nu, ce? se supara? ii spune lu' Merkel?
Un ultimatum e atunci cand iti spun sa-mi dai banii pana maine la 10, ca de nu iti tai degetele!

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 20:46

De la: _Ingrid, la data 2013-03-25 18:13:51

3) Ii place !

Aiurea! s-a prins, sau i s-a spus cat de idiot a fost sa se posteze pe Facebook in vestuta aia cu mesajul Adio draga Mona.
Scrisoarea e doar incercarea de a ingropa rahatul, nu stiu de ce idiotii de pe la TV o numesc ultimatum, ca e o aiureala totala.
Un ultimatum e atunci cand iti spun sa-mi dai banii pana maine la 10, ca de nu iti tai degetele!

Am sa-ti dau vreun ban ?
Cati ?
Pana maine la 10 ?
Unde sa nu ne gasim sa ti-i dau ?
Tu, ingeras, esti in stare sa tai degete ? Nu pot sa cred.
Dar, ma silesti, n-am incotro ... esti cam pe-afara, ca de obicei, bre mamaita, Base le-a mai spus vrajeala asta din scrisoare cand a vorbit in parlament, dar a observat ca pe iubitii tau uselisti ii doare-n basca. Drept pentru care acum le-a dat termen. C-asa se face cand trasezi o tema. Poate n-ati retinut ca e seful statului. Multi nu par sa inteleaga ca Basescu e seful statului roman ... Se pare ca numai el si eu intelegem chestia asta ... Pe vremea lui Iliescu asa era ... Nastase nu vorbea despre Iliescu ca Ponta despre Basescu. Era bine, nu ?
In fine, Basescu a deschis campania electorala pentru suspendare ! Tot ce face si ce spune de acum incolo va fi folosit in favoarea lui !

Astia din presa sunt niste tampiti.
Telespectatorii, la fel (evident, cu exceptia mea).

Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 25 Martie 2013, ora 21:05

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 20:46:45
De la: _Ingrid, la data 2013-03-25 18:13:51

3) Ii place !

Am sa-ti dau vreun ban ?
Cati ?
Pana maine la 10 ?
Unde sa nu ne gasim sa ti-i dau ?
Tu, ingeras, esti in stare sa tai degete ? Nu pot sa cred.
Dar, ma silesti, n-am incotro ... esti cam pe-afara, ca de obicei, bre mamaita, Base le-a mai spus vrajeala asta din scrisoare cand a vorbit in parlament, dar a observat ca pe iubitii tau uselisti ii doare-n basca. Drept pentru care acum le-a dat termen. C-asa se face cand trasezi o tema. Poate n-ati retinut ca e seful statului. Multi nu par sa inteleaga ca Basescu e seful statului roman ... Se pare ca numai el si eu intelegem chestia asta ... Pe vremea lui Iliescu asa era ... Nastase nu vorbea despre Iliescu ca Ponta despre Basescu. Era bine, nu ?
In fine, Basescu a deschis campania electorala pentru suspendare ! Tot ce face si ce spune de acum incolo va fi folosit in favoarea lui !

Astia din presa sunt niste tampiti.
Telespectatorii, la fel (evident, cu exceptia mea).

Bine ma, netampitule, mare noroc am cu tine ca ma luminezi cum se face politica!
Deci un sef de stat e cel care se desparte de un partid pe Facebook si da teme prin scrisorele.
E prima data cand aflu asta, n-am prea fost atenta la politica celorlalte state sa vad cum fac presedintii lor.
Ma intreb daca va face promulgari de legi prin SMS

Fosta membra 9am.ro

1134 mesaje
Postat pe: 25 Martie 2013, ora 21:23

De la: 9am_1454, la data 2013-03-25 17:42:25
De la: 9am_1705, la data 2013-03-25 13:27:41

Mare filozof ...
Ce-ti mai place ...

Ce-ti spuneam, mare filozof ...
Iti plac etichetele si etichetarile, ceva de speriat.

Amice, uite cum e treaba, cred dupa cum ma duce capul, spun ce cred si asta e. Ca-ti place tie sau lui Ingrid sau altcuiva, e alta chestie ...
Am alte pareri decat voi despre personajul numit Basescu si asta e treaba mea. Puteti sa ma injurati, etichetati, pana faceti rosu-n gat (taste) io spun ce cred.
Nu ma simt obligat sa-ti explic tie nimic.

...asa care vasilica, iti duhneste mandru "etichetarile" intelectualismului, baide bucur-escu, cu alte cuvinte, sa multumesc imprejurarilor ca nu mi-ai propus, tandru, vreo lucrare dentara, sau vreo prealabila jupuire sangeroasa urmata de-o tragere in teapa si ardere pe rug intr-o piata publica.
...ha ! la insitentele dumneata, baie, iaca imi azvarl cat pe colo anteriul intelectualist si-o flatulez narativ pe limba vulgului si pe-ntelesul domniei tale, marite baci, dar trebuie , musai, sa recunosti c-am reusit sa evadez ieftin, din fitoasa ambuscada pe care mi-ai urzit-o cu migala si dupa cat te-a dus capul.
...de explicat, nu te obliga nimeni sa-ti explici opiniile, dar puteai sa incerci sa le argumentezi minimal, cat de cat, de ochii lumii,sau, puteai sa le zgudui inginereste la fonfe, in ciuda asistentei, care asteapta impancientati,cu ochii bulbcati si-nlacramati, de radiatiile monitorului, aflarea tainicului chichirez care te-a hotarat sa-i fi paharnic devotat panla finalul aventurii.

...totusi, daca-mi permiteti badie, interogativa corecta ar fi fost:

...nu, cati mioritici cu drept de vot sunt pe pasunile patriei, ci: cati dintre cei care mai iobagesc prin romania uzeaza constant (statistic) de acel drept constitutional

titlul II, unic paragraf si alineeat:

...na, c-ai resuscitat fecangeala tembelizatoare despre referendum, auzi bre, asta c-un ochi pe aragaz si celalalt pe tebelizor, unde-i lege nu-ncap-e vreo tocmeala, dupa ce ca nu stiti cati mai sunteti aciuati permanent prin acel areal mioritic si v-ati prezentat intr-un numar insuficient, procentual, pentru a intruni conditiile legale demiterii, acum, ai scos iar, pentru a cata oara, tema referendumului de la naftalina si ne-o fluturesti cu antart si fudula nevoie mare.

...las-o jos ca-i maka-paka, pute si trosneste pe la-ncheieturile menghelito-tinghelite de kacika ticluite.

...no, ase-i ghine? pi-ntelesuvost?

...siamu:

lasati webmedia si tembeliziunile, ca v-au buiucit tartacutele...informati-va de pe websit-urile oficiale, lasati webpresa sau webTv.

...monitorizati-va parlamentarii:

www.parlament.ro/index_en.html

www.europarl.europa.eu/meps/ro/search.html

...adinistratorii:

www.gov.ro/

...& prededintele:

www.presidency.ro/

...no Hasom mere, sara buna la boieri, dumneavoastra stati la coada, v-o dau cu potria si-ntr-un viitor imediat, uslat-cartelata!

Pagini: << 1248 1249 1250 1251 1252 1253 1254 1255 1256 1257 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: