back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 >> Sari la pagina:

9am_1504

101 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 11:21

De la: 9am131669, la data 2013-02-12 18:30:38 Presedintele Basescu continua sicanele la adresa lui Nastase si in puscarie,conform unor stiri :

Revista Kamikaze

Ultima or. Adrian Nstase a depus o cerere de prelungire cu dou zile a pedepsei, ca s prind Ziua ndrgostiților ntre prieteni. Nenorocitul de Bsescu i-a fcut-o din nou: vrea s-l elibereze doar ca s-l distrug de tot, s-l oblige s-și petreac V-Day-ul cu nevasta! Asta e eliberare politic!

Nu cred ca este o problema deoarece Ponta ia declarat dragoste eterna !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 14:36

De la: 9am_1515, la data 2013-02-13 11:04:05
De la: gabigabi2, la data 2013-02-13 09:55:56Minti@ 515 de mi-e jena de tine ! si stiu foarte bine pe ce topic te conversai si-i dadeai sfaturi ptr. nush ce instalatie si cum sa si-o faca !

JAVRA UMANA PRICAJITA Cotoroanta hodoroaga senila si infecta , cine minte ?

popa 9 Februarie 2013, ora 11:05

Dumnezeu sa te binecuvanteze,sa te ierte,fiinca ai un suflet bun ....da la Politica sa nu te mai prind Ia exemplu de la prietenul tau SILVIU,dupa ce l-am spovedit bine si-a sters si contul vorbim la telefon...calm si fericit

..................

1411 9 Februarie 2013, ora 11:24

Silviu este aici, ne harjonim pe un alt topic, dar i-a replicat si Cotoroantei neutrinice pe topicul lui Basescu.
Popo, de ce minti ma, nu-i pacatsa minti ?incalci poruncile inexistentului tau ?

.............
popa 9 Februarie 2013, ora 11:59

Vreau dovezi sub ce nr. posteaza,sa-l verific

..........................

1411 9 Februarie 2013, ora 12:22

......vrei pomeni popo ?...cersetorule,cauta si descopera singur dovezile, putoareo!

........................

gabigabi2 9 Februarie 2013, ora 13:58

vorbesti cu Silviu la telefon ?! i-auzi, ia ! ce face ? deci, zici tu ca nu mai e asa de nevricos si s-a calmat ?! Tine-ma, Doamne si nu ma lasa, ca daca da ala iar de mine pe la politice si ma face iar cum ii vine la gura, io nu stiu ce fac !

..................................

gabigabi2 9 Februarie 2013, ora 15:29

parintele , marturisesc : dupa ce-a spus ' mnealui ca Silviu m-a taxat la topicul lui Bas', am dat fuguta curiozitatea, parintele, bat-o vina si , nexam ....tromboane de fitilist !

...........

1411 9 Februarie 2013, ora 15:44

..."te-a facut" deja, chiar pe topicul lui "base", ti-a tras-o !..dar esti prea dusa cu pluta pentru a observa, tu ai impresia ca esti un sherlock holmes al forumului , nici pe mine nu m-ai cunoscut decat in momentul in care am schimbat stilistica exprimativa, asa ca....telepatia ta e un mare fassssss, iar sherlock gabi un partz cufuros. !

.....mar, gabi !...esti o scursura umana !

da, desteptule, dupa cum ai vazut i-am raspuns "doamnei " Silviu, dar am avut impresia ca este Cashcheta....nu stii cine e ' mnealui ? Silver, domnule care le stii pe toate, dar cui i se spunea CIFRA sau Cashcheta, nu !

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 14:42

Cat de imbecil trebuie sa fii ca sa nu vezi ca USL nu si-a dorit nimic altceva decat puterea ?
Ca tot ce critica la fosta putere ca fiind gresit, acum face, exact aceleasi lucruri, dar intr-o forma mult mai agravata.
Absolut nimic din ce au spus ca vor face, nu au facut si chiar mai rau, au facut exact pe dos.
In loc de relaxare fiscala, au marit impozitele si taxele, preturile la utilitati, totul ...
Ne-au inebunit cu ideea ca Basescu si Boc stateau cu fundul pe sacii cu bani si nu ii dadeau poporului de-ai dracului ce erau, ca nimic nu e mai groaznic pe lumea asta decat Basescu si odiosul lui regim ...
Ca nea inrobit la FMI, ca ne-a indatorat ...
Acum USL face exact acelasi lucru.

Nu pot sa inteleg cum pot exista oameni care nu vad cine este Voiculescu si cum demisioneaza din parlament de doua ori la sase luni distanta si de ce ...

Cat de cretin poti sa fi sa te faci ca nu intelegi ?
Cat de mult tupeu poti sa ai ?

Cel putin din vara de la faza cu referendumul, Basescu nu mai are nici o implicare in viata publica.
Dupa decebrie a si spus-o ca daca reusesc sa faca ce au declarat e meritul USL dar daca dau gres, e numai vina lor.

Si tot exista insi care nu inteleg, care iau de bune basmele ca numai si numai Basescu de de vina, in timp ce Ponta e ingeras.

E incredibil ...[/quote]

Bine doamna, am observat inductiva textului si aplic deductiva, subiect-obiect-predicat-etichetat, ok eu eram imbecilul care nu observa, incredibilul imbecil, nu? ok.

Ti-ai aruncat un ochi pe link-ul clocdebt Ro ?...ei bine, doamna, am certa convingerea evident in imbecilitatea mea, saracul de mine, Traian Basescu m-a dezamagit profund, atat ca om politic cat si in ca presedinte al republicii, de asemenea, recunosc si jur solemn!...cu o mana pe olita si cu cealalta pe putzica, ca nu l-am votat niciodata!...dar i-am acordat o singura sansa, preczez, atunci cand cei 322 de bezmetici politici au vrut sa-l demita intaia data, eu am votat impotriva puhoiului parlamentar, asa am considerat sa votez onest la primul referendum, te multzumeste acest raspuns,doamna ?

Si-acum, acea imbecila si certa convingere pe care mi-am format-o despre presedinte,a rezultat in urma unor sumare ,dar esentiale, analize ale actiunilor politico-administrative intreprinse de nominalizatul temei pe care o dezbatem aici.

Dezamagirile au fost nenumarate, si o singura mare triste, dezamagiri: i-au lipsit intelepciunea si tactul omului politic, intransigenta si onestitate administratorului, comportamentul elegant si diplomatia in relatiile interumane atat fata adversari cat si fata de aliati, dar mai cu seama fata de profesionistii sistemului administrativ al statului, mentiune: realii profesionisti din administratia statului, doamna.

O dezamagire de alta natura a fost faptul ca s-a lasat tradat chiar de aliatii din prpriul partid, si a initiat distrugerea mafiei politico-economice cripto-comunisto-iliesciene, permitand inlocuirea ei cu o mafie de carton generata sub administratia guvernelor boc123n...in imbecilitatea mea, doamna, consider ca in cei 3 ani, in care a condus cu mana forte destinele politico-economice si sociale ale romaniei a comis cateva erori foarte grave, ca om politic si ca presedinte, n-am sa le nominalizez, dar a avut sansa sa deratizeze si igenizeze politico-economic spatiul romanesc, a ratat aceasta imensa sansa pe care i-a oferit-o istoria!.. si cea mai grava eroare,doamna, va rog sa-mi permiteti s-o dezvalui public, da ?

Numirea unui impostor incompetent in functia de prim ministru al romaniei, a fost de departe cea mai grava eroare politica! a oferi administrarea unei tari pe mana unui politician, impostor si incompetent, inntr-un an electoral de-o importanta politico-economica (criza politico-fin-ec. interna cat si externa) capita, a fost ultima si cea mai grava eroare politico-administrativa comisa, aceasta erore, cu efecte multiple si prin intermediul careia a ajuns sa-si distruga pana si propriul partid a fost atat de dezamagitoare incat a reusit sa intreaca pe toate celelalte dezamagiri imbecile pe care le-am concluzionat, stimata doamna.

Despre singura tristete, cu sau fara permisiune dumneavostra doanma, am s-o enunt !... este mult prea intristatoare pentru umila mea imbecilitate analitica, doamana, nu exista coabitare intre un sef de stat vreitabil si un impostor incompetent, asa ceva nu se accepta, intelegeti doamna ?...nu se accepta!

In inceiere, va doresc succese multetot cu ponta inainte evident pe drumul falimentar al unor impostori dovediti si spre o luminoasa iesire din istorie ca stat si natiune.(atentie, la criza, la debtclock ro. la regionalizare, la extremismu si ura rasiala, sa nu cumva sa se intample exact ceea ce v-am predictibilizat pe acest forum.

Cu bine,sanatate,succes, si spor, stimata doamna !...o s-aveti foarte multa nevoie.
[/quote]

Interesant.
N-am inteles de unde ati dedus ca as fi votat cu USL.
Nu ne-ati explicat la care impostor va referiti ca l-ar fi numit Basescu premier. Nu prea va place sa vorbiti in clar, cu nume si prenume. V-ati referit la Victor Ponta sau la cine ?
Daca v-ati referit la Ponta, nu vad cum ar fi putut sa faca altfel in urma scrutinului din 9 dec. 12.
Plagiator, mincinos, cum o fi el, pe asta l-a vrut poporul !

Am impresia ca n-ati inteles nimic din textul pe care l-ati citat. Absolut nimic. Desi sustineti ce scriam eu acolo, reusiti performanta sa sugerati ca sunteti critic la dresa celor sustinute acolo, cu toate ca, daca am inteles eu bine, detestati guvernul actual.
Eu nu am votat cu USL !
Si sunt de acord ca Basescu a facut si greseli. Cine nu face ?
Dar, in curand, vom fi nevoiti sa redefinim si notiunea de greseala.
Si ar trebui sa ne dam seama si cui ii apartine greseala.
Basmul cu Basescu e pe cale sa se disipeze.

Sunteti ciudat, domnule, chiar ciudat ... [/quote]

e un Ciudat, asa este , dar si mai ciudat imi pare ca Silviu NU stia ca vorbeste aici cu Mytcor si el, la rindul sau, ca vorbeste cu Silviu !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 14:46

paragraf I
A

...si nici n-o sa puteti intelege vreodata de unde am "dedus" faptul ca ati "fi votat USL-ul" deoarece nu exista in text vreo propozitie afirmativa, sau cel putin insinuant-inductiva, din care sa poata fi dedus sau extras acel sentiment/impresie pe care dumneavoastra, stimata doamna, incercati sa mi-l/o imputati, ...� propos, sunteti cumva; o mult prea stimata si distinsa doamna, blonda?...

alineat 2&3
A:
...stimata si distinsa doamna blonda, raspunsul meu pentru urmatoarele trei propozitii din fraza pe care ati postat-o in textul dumneavoastra, distinsa doamna, are sa fie formultata intr-o stilistica expresiv-afirmativa pe cat posibil si in asa fel incat s-o inteleaga orice blonda, nu inainte de a remarca faptul ca: ati inceput fraza respectiva solicitand explicatii pentru simplul fapt ca n-as fi suficient de explicit atunci cand n-am dorit sa nominalizez premierul pe care l-a numit Traian Basescu dupa demiterea de parlament a gov. mru, stimata doamna, pana si blondele sunt capabile sa gandeasca logico-deductiv intr-o asemenea situatie exprimativa dintr-un text lecturat, o asemenea enorma si devastatoare gafa politica pana si-o stimata si distinsa doamna blonda o percepe, si-apoi , distinsa doamna, de aceea imi sunt placute si, distinsele doamne blonde, pentru ca, intr-un final, mai precis, tocmai in propozitia 3, reusiti performanta de-a deduce exact numele premierul la care am facut trimitere, recunosc, nonexplicita , dar voalat inductiv, stiti de ce procedez asa, distinsa doamna?...pentru simplul fapt ca-mi doresc un cititor care sa si gandeasca logic, sa conexeze informatiile expuse in text cu bagajul saau de cunostinte generale si sa verifice autenticitatea informatiei care este prezenta in acel text, intelege-ti care-i shpilul generalitatilor aluziv-inductive introduse in textele mele, mult stimata si distinsa, doamna? probabil blonda..

prop. final fraza
A:

...stimata doamna, sa fiti sigura ca am inteles tot ceea ce incercati sa transmiteti prin intermediul textului pe care l-ati postat, sa fiti convinsa ca am inteles chiar cu mult mai mult decat incercati sa transmiteti, dar m-a lovit damblaua modestiei imbecile, stimata doamna, si n-am sa va impartasesc deductiile sentimenal-fruste pe care mi le-am insusit din subtextul dumneavoastra, distinsa doamna,Totusi, dupa o luna interpretare personalizata descoperita in paragraful II, reusiti intr-un final apoteotic sa ajungeti exact in zona epitetelor pe care eu, lea-m indus numai;" plagiator, mincinos" eu am folosit impostor, acoperea intreg spectrul, nu doamna?...in final ul respectivului paragraf am sa incerc sa fiu un critic obiectiv si echidistant, doamna,si am sa va contrazic afirmatia te care ati facut-o, am convingerea ca n-o sa va suparati cahiar asa din orice , cahiar daca o sa va contrazic afirmatia, am sa-mi argumentz opinia, am s-o justific.
... distinsa doamna, dumneavoastra emiteti urmatoarea asumptie, citez: "in urma scrutinului din 9 dec.
Plagiator, mincinos, cum o fi el, pe asta l-a vrut poporul !"
...in opinia mea aceasta premisa preconceputa este falsa doamna, poporul nu si-a dorit aceasta coalitie si acest premier, a fost constrans , obligat, determinat, sa aleaga o asemenea varianta politico-administrativa tocmai datorita erorilor politico-administrative pe care le-a comis presedintele romaniei,au fost cele 3 erori enumerate in textul precedent, stimata si distinsa doamna !...iar daca luati in calcul si capitala eroare comisa de presedinte atunci cand gov. mru a fost demis si a nominalizat ca premier pe perespectivul impostor incompetent,mentionez, nimeni si nimic nu-l obliga sa comita o asemenea gafa monumentala intr-un an electoral, stimata doamna, atinci, puteti verifica pe acest forum o mai veche predictie pe care am facut-o ulterior momentului respectiv, din mem:~ marele invins, isi va trimite propriul partid inapoi la cele 6 procente de la care l-a preluat sau poate mai rau, direct in istorie, alaturi de pntcd"...

...si din nou, adica iar va contrazic stimata doamna, basmul cu basescu nu este pe sfarsite, este intr-o zona crepusculara, inca, dar totul cred ca va fi transparent cat de repede posibil, sstimata doamna!

..intr-adevar, finalul textului dumneavoastra, mult stimata si distinsa, porobabil blonda, dar n-are a face, v-am mentionat faptu ca-mi plac si blondele, aveti dreptate !..unt un imbecil ciudat, dar un critic sugestiv/inductiv, onest.

...va doresc o dupaamiaza duminicala mirobolanta, mult stimata si distinsa doamna!

PS
...am convingerea!.. choar si-n logica deductiva a unei blonde, pana si blondele mediocre sunt capabile de un rationament logic de buna calitate si vor descifra kafkianul meu text, in ceea ce va priveste, stimata doamna, nu-mi fac probleme, in mod sigur aveti sa reusiti.[/quote]

interesanta replica data de Mytcor lui Silviu , pe cind nu stiau ,nici unul- nici altul cu cine sta de vorba ! balamuc in toata regula !

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 16:56

paragraf I
A

...si nici n-o sa puteti intelege vreodata de unde am "dedus" faptul ca ati "fi votat USL-ul" deoarece nu exista in text vreo propozitie afirmativa, sau cel putin insinuant-inductiva, din care sa poata fi dedus sau extras acel sentiment/impresie pe care dumneavoastra, stimata doamna, incercati sa mi-l/o imputati, ...� propos, sunteti cumva; o mult prea stimata si distinsa doamna, blonda?...

alineat 2&3
A:
...stimata si distinsa doamna blonda, raspunsul meu pentru urmatoarele trei propozitii din fraza pe care ati postat-o in textul dumneavoastra, distinsa doamna, are sa fie formultata intr-o stilistica expresiv-afirmativa pe cat posibil si in asa fel incat s-o inteleaga orice blonda, nu inainte de a remarca faptul ca: ati inceput fraza respectiva solicitand explicatii pentru simplul fapt ca n-as fi suficient de explicit atunci cand n-am dorit sa nominalizez premierul pe care l-a numit Traian Basescu dupa demiterea de parlament a gov. mru, stimata doamna, pana si blondele sunt capabile sa gandeasca logico-deductiv intr-o asemenea situatie exprimativa dintr-un text lecturat, o asemenea enorma si devastatoare gafa politica pana si-o stimata si distinsa doamna blonda o percepe, si-apoi , distinsa doamna, de aceea imi sunt placute si, distinsele doamne blonde, pentru ca, intr-un final, mai precis, tocmai in propozitia 3, reusiti performanta de-a deduce exact numele premierul la care am facut trimitere, recunosc, nonexplicita , dar voalat inductiv, stiti de ce procedez asa, distinsa doamna?...pentru simplul fapt ca-mi doresc un cititor care sa si gandeasca logic, sa conexeze informatiile expuse in text cu bagajul saau de cunostinte generale si sa verifice autenticitatea informatiei care este prezenta in acel text, intelege-ti care-i shpilul generalitatilor aluziv-inductive introduse in textele mele, mult stimata si distinsa, doamna? probabil blonda..

prop. final fraza
A:

...stimata doamna, sa fiti sigura ca am inteles tot ceea ce incercati sa transmiteti prin intermediul textului pe care l-ati postat, sa fiti convinsa ca am inteles chiar cu mult mai mult decat incercati sa transmiteti, dar m-a lovit damblaua modestiei imbecile, stimata doamna, si n-am sa va impartasesc deductiile sentimenal-fruste pe care mi le-am insusit din subtextul dumneavoastra, distinsa doamna,Totusi, dupa o luna interpretare personalizata descoperita in paragraful II, reusiti intr-un final apoteotic sa ajungeti exact in zona epitetelor pe care eu, lea-m indus numai;" plagiator, mincinos" eu am folosit impostor, acoperea intreg spectrul, nu doamna?...in final ul respectivului paragraf am sa incerc sa fiu un critic obiectiv si echidistant, doamna,si am sa va contrazic afirmatia te care ati facut-o, am convingerea ca n-o sa va suparati cahiar asa din orice , cahiar daca o sa va contrazic afirmatia, am sa-mi argumentz opinia, am s-o justific.
... distinsa doamna, dumneavoastra emiteti urmatoarea asumptie, citez: "in urma scrutinului din 9 dec.
Plagiator, mincinos, cum o fi el, pe asta l-a vrut poporul !"
...in opinia mea aceasta premisa preconceputa este falsa doamna, poporul nu si-a dorit aceasta coalitie si acest premier, a fost constrans , obligat, determinat, sa aleaga o asemenea varianta politico-administrativa tocmai datorita erorilor politico-administrative pe care le-a comis presedintele romaniei,au fost cele 3 erori enumerate in textul precedent, stimata si distinsa doamna !...iar daca luati in calcul si capitala eroare comisa de presedinte atunci cand gov. mru a fost demis si a nominalizat ca premier pe perespectivul impostor incompetent,mentionez, nimeni si nimic nu-l obliga sa comita o asemenea gafa monumentala intr-un an electoral, stimata doamna, atinci, puteti verifica pe acest forum o mai veche predictie pe care am facut-o ulterior momentului respectiv, din mem:~ marele invins, isi va trimite propriul partid inapoi la cele 6 procente de la care l-a preluat sau poate mai rau, direct in istorie, alaturi de pntcd"...

...si din nou, adica iar va contrazic stimata doamna, basmul cu basescu nu este pe sfarsite, este intr-o zona crepusculara, inca, dar totul cred ca va fi transparent cat de repede posibil, sstimata doamna!

..intr-adevar, finalul textului dumneavoastra, mult stimata si distinsa, porobabil blonda, dar n-are a face, v-am mentionat faptu ca-mi plac si blondele, aveti dreptate !..unt un imbecil ciudat, dar un critic sugestiv/inductiv, onest.

...va doresc o dupaamiaza duminicala mirobolanta, mult stimata si distinsa doamna!

PS
...am convingerea!.. choar si-n logica deductiva a unei blonde, pana si blondele mediocre sunt capabile de un rationament logic de buna calitate si vor descifra kafkianul meu text, in ceea ce va priveste, stimata doamna, nu-mi fac probleme, in mod sigur aveti sa reusiti.[/quote]

interesanta replica data de Mytcor lui Silviu , pe cind nu stiau ,nici unul- nici altul cu cine sta de vorba ! balamuc in toata regula ! [/quote]

.

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 16:57

Sub egida forurilor superioare,al caror slogan igenizant socio-virtual este: "sa eradicam prostia, prostii, minciuna, si imbecilii",... revin cu acest addendum special addresat uneia, gabi floarea, pe care o includ in gasca insidioso-subversivo-fabulant-aberanta 9am., care nu are altceva de facut decat sa se autoserveasca si insuseasca avizi si insistenti epitetele pe care le include sloganul enuntat mai sus.

...o cotoroanta hodoroga, senila, si abjecta, care se comporta ca o fleoarta siflitica si imbecila, care nu este in stare decat sa rastalmaceasca insinuant si abject orice informatie dintr-un text, nu poate intelege dialogul meu cu silviu, fudulul, care isi arunca gologanii castigati prin munca cinstita pe tot felul de instalatii artizanale pe care le comercializeaza sarlatanii smecheri si nesimtiti.

...cretinooo, stiam cU cine dialoghez, dar cum nici o lege din romania nu-ti interzice sa fii proasta cu spume, nici n-ai posibilitatea sa constientizezi ca esti un monument al prostiei inca in viata.

...fleoartoooo, mergi pe topicul HHO, si convinge-te !...mira-m-as, sa fii in stare sa recunosti ca esti o ignoranta nesimtita sau faptul ca stiam cine este @1545, cel care iti aplicase o lucrare dentara pe topicul lui "base", ar tu habar n-aveai.

...toantoooo!... "stimata si distinsa doamna, blonda", careia i-am raspuns pe acest topic era silviu, dar nu i-a convenit raspunsul si s-a imbufnat pe topicul HHO, fapt pentru care am abandonat orice incercare de a-l ajuta sa-si reduca cheltuielile energofage ale propriului domiciliu.

...mai in gluma, mai in serios, ii puteam OFERI cateva sugestii, asa cum i-am oferit o sugestie , pe care a apreciat-o la vremea respectiva, in ceea ce priveste constructia unei sere ptr. a cultiva salata, insa, de asta data, "bazdacul"meu nu i-a priit, asa ca: el mi-a spus un adio, tandru, iar eu i-am oferit la schimb un: SSS!...adica: sanatate, succes,si spor !...clarificare strict negesara a anagramei pentru a exclude orice rastalmacire posibila.

fleoarto, esti obsedata de clone, ok. dar cum iti explici faptul ca:
1-vechiul tau cont 9am , gagigabi, contine o lista cu 353 de prieteni din care:

...198 sunt CLONE ale aceluiasi utilizator 9am

2-actualul tau cont, gabigabi2, contine o lista cu 87 de priteni, din care:

...67 sunt CLONE ale aceluiasi utilizator 9am.

...ai vreo explicatie fleoarto subversiv-incitatoare, sau vreo justificare ?...sau esti atat de desteapta si inteligenta incat nu realizezi cui oferi acceptul in lista personala de "PRIETENI" virtuali?

...sictir; IMBECILO ! & EJECT

...administratia acestui forum ar trebui sa baneze asemenea gunoaie umane lipsite de minim bun simt civic si opinii nonargumentate.

...solicit adminului 9 am. banarea tuturor clonelor din cele doua conturi ale utilizatorului @gabigabi&@gabigabi2, cat si contul utilizatorului,@gabigabi2 pentru: incitarea utiizatorilor, raspandirea informatiilor subversive,opinii nonargumentate,fabulatii aiuristice,lipsa minimului bun simt civic, minciuni sfruntate, rastalmaciri abjecte, agasarea gratuita a diferitilor utilizatori care nu-i imparasesc opiniile, si obsesiva hartuire a utilizatorilor 9 am.

P.S. acest ultim paragraf am sa-l adresez administratorului internetcorp.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 17:24

"Domnule " ceea ce ai merita sa-ti spun , nu pot sa spun , caci nu-mi permite educatia temeinica si cei 7 ani de acasa !
INCETEAZA cu AMENINTARILE si INSULTELE ,caci ma Obligi sa te raportez eu !

NU te intereseaza cine e pe lista mea de prieteni si, mi-ai dat o veste buna : am 78sau 87 de prieteni ? habar n-aveam ! Informatorule, mai ai sa mi dai ceva informatii !?

P.S
continui sa MINTI si facindu-l " stimata doamna blonda" pe Silviu si batindu-ti joc de el, ai dovedit inca o data ce hahalera de om esti, chit ca sustii ca-i esti prieten !
te enerveaza oricine care nu te lauda sau nu e de acord cu tine si te ISTERIZEZI ca o nebuna !
Opreste-te si LASA-MA-N PACE ! nu am ce sa discut cu tine, de ce nu intelegi ?

Fosta membra 9am.ro

4 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 17:31

De la: gabigabi2, la data 2013-02-13 17:24:45"Domnule " ceea ce ai merita sa-ti spun , nu pot sa spun , caci nu-mi permite educatia temeinica si cei 7 ani de acasa !

NU te intereseaza cine e pe lista mea de prieteni si, mi-ai dat o veste buna : am 78sau 87 de prieteni ? habar n-aveam ! Informatorule, mai ai sa mi dai ceva informatii !?

P.S
continui sa MINTI si facindu-l " stimata doamna blonda" pe Silviu si batindu-ti joc de el, ai dovedit inca o data ce hahalera de om esti, chit ca sustii ca-i esti prieten !
te enerveaza oricine care nu te lauda sau nu e de acord cu tine si te ISTERIZEZI ca o nebuna !

....fraierooo, areiseste-ti,oxigeneaza-ti, igienizeaza-ti intelectul !...esti de-o prostie rara daca nu pricepi de ce m-am adresat lui silviu cu"stimata si distinsa doamna" in situatia in care tu cautai febril pe forum sa-l identifici. esti de toata jena INTELIGENTO !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 17:37

De la: 9am_1534, la data 2013-02-13 17:31:02
De la: gabigabi2, la data 2013-02-13 17:24:45"Domnule " ceea ce ai merita sa-ti spun , nu pot sa spun , caci nu-mi permite educatia temeinica si cei 7 ani de acasa !

P.S

....fraierooo, areiseste-ti,oxigeneaza-ti, igienizeaza-ti intelectul !...esti de-o prostie rara daca nu pricepi de ce m-am adresat lui silviu cu"stimata si distinsa doamna" in situatia in care tu cautai febril pe forum sa-l identifici. esti de toata jena INTELIGENTO !

maninci Castane: in momentul in care tu-ti bateai joc de el, ca d'aia s-a suparat, inca nu ma Informasesi ca e pe forum ....abia in urma discutiei respective in care l-ai deconspirat , l-am identificat si, tot ca un neom ce esti si cu un mare talent manipulatoriu , ii spuneai apoi lui Silviu ca singur e de vina ca s-a dat de gol....esti un FALS Imens si tip nefrecventabil !

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 17:44

...analizeaza&compara timpii postarilor de pe cele 3 topice, NEGIOABA infecta!...

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 17:46

nu vrei sa te potolesti ?
LASA-MA-N PACE !

symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 18:06

De la: gabigabi2, la data 2013-02-13 17:46:15 nu vrei sa te potolesti ?
LASA-MA-N PACE !

symy-apocalipsa.blogspot.ro
Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 18:34

De la: gabigabi2, la data 2013-02-13 17:46:15 nu vrei sa te potolesti ?
LASA-MA-N PACE !

....@gabigabi2, ai la dispozitie 24 h pentru:

1- sa-ti elimini din actualul cont 9am toate clonene !
2- sa raspunzi, justificativ, acestor doua situatii in care te afli.

fleoarto, esti obsedata de clone, ok. dar cum iti explici faptul ca:
1-vechiul tau cont 9am , gagigabi, contine o lista cu 353 de prieteni din care:

...198 sunt CLONE ale aceluiasi utilizator 9am

2-actualul tau cont, gabigabi2, contine o lista cu 87 de priteni, din care:

...67 sunt CLONE ale aceluiasi utilizator 9am.

...daca n-ai sa catadicsesti sa procedezi in consecinta, atunci, acest text:

"......solicit adminului 9 am. banarea tuturor clonelor din cele doua conturi ale utilizatorului @gabigabi actual @gabigabi2, cat si contul utilizatorului,@gabigabi2 pentru: incitarea utiizatorilor, raspandirea informatiilor subversive,opinii nonargumentate,fabulatii aiuristice,lipsa minimului bun simt civic, minciuni sfruntate, rastalmaciri abjecte, agasarea gratuita a diferitilor utilizatori care nu-i imparasesc opiniile, si obsesiva hartuire a utilizatorilor 9 am."

...va fi adresat administratei internetcorp.

...de asemenea,@nastase mihail, elimina-ti propriile clone de pe forumul 9 am, altfel, si tu o sa fii nominalizat in sesizatia pe care am s-o adresez internetcorp.

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 21:32

si eu mai am un cont...1224...dar il las, poate ma apuca dracii si ma sterg iar

Daniela
myriam_bozen

4016 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 21:39

De la: daniela_, la data 2013-02-13 21:32:59si eu mai am un cont...1224...dar il las, poate ma apuca dracii si ma sterg iar

Fata Morgana...

Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 21:46

De la: myriam_bozen, la data 2013-02-13 21:39:11
De la: daniela_, la data 2013-02-13 21:32:59si eu mai am un cont...1224...dar il las, poate ma apuca dracii si ma sterg iar

Fata Morgana...

mda..... pretutindeni si nicaieri

Daniela
Polixenia

2831 mesaje
Oras: Resita

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 23:11

De la: gabigabi2, la data 2013-02-13 09:55:56Minti@ 515 de mi-e jena de tine ! si stiu foarte bine pe ce topic te conversai si-i dadeai sfaturi ptr. nush ce instalatie si cum sa si-o faca !

Dumnezeu sa te binecuvanteze,sa te ierte,fiinca ai un suflet bun ....da la Politica sa nu te mai prind Ia exemplu de la prietenul tau SILVIU,dupa ce l-am spovedit bine si-a sters si contul vorbim la telefon...calm si fericit

..................

Silviu este aici, ne harjonim pe un alt topic, dar i-a replicat si Cotoroantei neutrinice pe topicul lui Basescu.
Popo, de ce minti ma, nu-i pacatsa minti ?incalci poruncile inexistentului tau ?

.............

......vrei pomeni popo ?...cersetorule,cauta si descopera singur dovezile, putoareo!

........................

vorbesti cu Silviu la telefon ?! i-auzi, ia ! ce face ? deci, zici tu ca nu mai e asa de nevricos si s-a calmat ?! Tine-ma, Doamne si nu ma lasa, ca daca da ala iar de mine pe la politice si ma face iar cum ii vine la gura, io nu stiu ce fac !

parintele , marturisesc : dupa ce-a spus ' mnealui ca Silviu m-a taxat la topicul lui Bas', am dat fuguta curiozitatea, parintele, bat-o vina si , nexam ....tromboane de fitilist !

...........

..."te-a facut" deja, chiar pe topicul lui "base", ti-a tras-o !..dar esti prea dusa cu pluta pentru a observa, tu ai impresia ca esti un sherlock holmes al forumului , nici pe mine nu m-ai cunoscut decat in momentul in care am schimbat stilistica exprimativa, asa ca....telepatia ta e un mare fassssss, iar sherlock gabi un partz cufuros. !

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 13 Februarie 2013, ora 23:17

De la: 9am_1534, la data 2013-02-13 17:31:02

P.S

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 08:00

Numarule, mi-ai facut un serviciu , facindu-ma sa ma uit sa vad cine-s acei "prieteni" de pe lista ! multe cifre, multi care si-au sters contul, multi care erau in asteptarea acceptului de prietenie ....i-am sters pe toti sau, pe aproape toti , chit ca unii nu mai sunt pe forum ....sau si-au schimbat avatarul !
mirarea mea este alta : de ce nu dispar, automat si din lista de prieteni , daca ei devin "fosta membra 9 AM " ?

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 09:00

De la: gabigabi2, la data 2013-02-13 14:36:53

..................

.............

........................

...........

da, desteptule, dupa cum ai vazut i-am raspuns "doamnei " Silviu, dar am avut impresia ca este Cashcheta....nu stii cine e ' mnealui ? Silver, domnule care le stii pe toate, dar cui i se spunea CIFRA sau Cashcheta, nu !

In memoria celui numit Silver ,iti interzic sa-i mai pomenesti numele ,nu te-ai ridicat never nici macar la calcaiul lui ! Datorita lui mai scrii azi pe acest forum ducandu-ti prostia la apogeu .

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 09:02

si iar ma faci sa ma-ntreb daca nu cumva esti varianta feminina a lui @Silver !?

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 09:15

De la: gabigabi2, la data 2013-02-14 09:02:05 si iar ma faci sa ma-ntreb daca nu cumva esti varianta feminina a lui @Silver !?

Doar Intrebari idioate poti sa pui ? De ce nu-ti faci un bine si sa dispari ,starea ta se agraveaza pe zi ce trece.

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
Fosta membra 9am.ro

17703 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 10:18

Unde-i Silver? ....sa-l pup de Ziua Indragostitilor...

Daniela
Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 11:39

De la: 9am_1535, la data 2013-02-13 17:44:04...analizeaza&compara timpii postarilor de pe cele 3 topice, NEGIOABA infecta!...

Polixenia

2831 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 12:12

De ce prostul e mrginit, cnd prostia e nemrginit?

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 13:10

De la: gabigabi2, la data 2013-02-14 08:00:43Numarule, mi-ai facut un serviciu , facindu-ma sa ma uit sa vad cine-s acei "prieteni" de pe lista ! multe cifre, multi care si-au sters contul, multi care erau in asteptarea acceptului de prietenie ....i-am sters pe toti sau, pe aproape toti , chit ca unii nu mai sunt pe forum ....sau si-au schimbat avatarul !
mirarea mea este alta : de ce nu dispar, automat si din lista de prieteni , daca ei devin "fosta membra 9 AM " ?

Pentru a intreba idiotii!

9am_1504

101 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 13:19

De la: 9am131669, la data 2013-02-14 09:15:25
De la: gabigabi2, la data 2013-02-14 09:02:05 si iar ma faci sa ma-ntreb daca nu cumva esti varianta feminina a lui @Silver !?

Doar Intrebari idioate poti sa pui ? De ce nu-ti faci un bine si sa dispari ,starea ta se agraveaza pe zi ce trece.

Te inseli deoarece asta este starea ei naturala decand a fost avortata in timpul unei sedinte PCR (aripa liberal monarhista)!

Fosta membra 9am.ro

258 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 13:49

De la: gabigabi2, la data 2013-02-14 08:00:43Numarule, mi-ai facut un serviciu , facindu-ma sa ma uit sa vad cine-s acei "prieteni" de pe lista ! multe cifre, multi care si-au sters contul, multi care erau in asteptarea acceptului de prietenie ....i-am sters pe toti sau, pe aproape toti , chit ca unii nu mai sunt pe forum ....sau si-au schimbat avatarul !

...tot mai ai de sters 2 clone, ale lui ioan zorila popescu !...cum de le-ai omis , esti asa buna prietena cu grobianul pornografic al forumului 9am
astept.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 16:34

De la: 9am_1535, la data 2013-02-14 13:49:46

...tot mai ai de sters 2 clone, ale lui ioan zorila popescu !...cum de le-ai omis , esti asa buna prietena cu grobianul pornografic al forumului 9am
astept.

asa cum este el, il prefer pe el decit pe tine !
a fost corect cu mine ; nu s-a exprimat urit niciodata fata de mine ,spre deosebire de tine care ai un limbaj EXECRABIL !.....si atunci : esti tu mai bun ca el ? NU ! asa ca, vezi-ti birna din ochiul tau mai intii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2013, ora 17:42

De la: Polixenia, la data 2013-02-14 12:12:07De ce prostul e mrginit, cnd prostia e nemrginit?

chiar te crezi inteligenta, madam copy-paste , repetind ca papagalul mereu si mereu aceleasi fraze ?
chiar nu-ti dai seama ce stupida esti ?

Pagini: << 1229 1230 1231 1232 1233 1234 1235 1236 1237 1238 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: