Info
x
Basescu
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 09:14
cind imi vei demonstra ca Bas' Nu a fost Nomenclaturist comunist, securist si ca i-a mers bine atunci si-i merge bine si acum si ca NU Foloseste metode securistice de a conduce tara, prin intimidare si amenintare, te voi crede !
cind imi vei demonstra ca Romania NU a fost praduita, incepind cu Flota , cu transporturile pe CFR, cu aici sunt banii dvs. din taxa Basescu , cu casele pe care si le da singur ca primar, te voi crede ca acest om e mai bun si cinstit decit toti ceilalti si ca are DEMOCRATIA-n singe ! poti s-o faci ? fa-o ! |
|
9am_679 322 mesaje Membru din: 4/08/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 16:29
De la: gabigabi2, la data 2013-02-04 09:14:01cind imi vei demonstra ca Bas' Nu a fost Nomenclaturist comunist, securist si ca i-a mers bine atunci si-i merge bine si acum si ca NU Foloseste metode securistice de a conduce tara, prin intimidare si amenintare, te voi crede ! Tind sa cred( sper) ca te-ai cam convins singura dar.......,,desteptul'' daca nu-i fudul............... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 16:41
Raporteaza abuz de limbaj
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 16:48
De la: gabigabi2, la data 2013-02-04 09:14:01cind imi vei demonstra ca Bas' Nu a fost Nomenclaturist comunist, securist si ca i-a mers bine atunci si-i merge bine si acum si ca NU Foloseste metode securistice de a conduce tara, prin intimidare si amenintare, te voi crede ! iote colea demonstratie.... youtu.be/zwwTiHpoV1Y
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 19:29
In ce tara traim oameni buni? Cat de imbecil poate fi electoratul USL?
Cum este posibil ca un individ CONDAMNAT definitiv in decembrie 2012 ( cu suspendarea executarii pedepsei in penitenciar ) pentru deturnare de fonduri europene sa poata fi ales primar in Slatina? Cat poti fi de prost ori corupt pentru a face o asa alegere? ACESTA ESTE ELECTORATUL USL........
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 19:37
De la: 9am_679, la data 2013-02-04 19:29:29In ce tara traim oameni buni? Cat de imbecil poate fi electoratul USL? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 326 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 4 Februarie 2013, ora 20:27
De la: XYW, la data 2013-02-04 16:48:43De la: gabigabi2, la data 2013-02-04 09:14:01cind imi vei demonstra ca Bas' Nu a fost Nomenclaturist comunist, securist si ca i-a mers bine atunci si-i merge bine si acum si ca NU Foloseste metode securistice de a conduce tara, prin intimidare si amenintare, te voi crede ! img823.imageshack.us/img823/5318/pricetag.png
|
Postat pe: 5 Februarie 2013, ora 08:42
De la: 9am_679, la data 2013-02-04 19:29:29In ce tara traim oameni buni? Cat de imbecil poate fi electoratul USL? in ce tara traim, zici tu ? iaca-ti spun : traim in tara lui Bas' care a dat primul si cel mai mare TUN post-decembrist si in care tov. procuror Morar declara ca NU sunt prejudicii , disculpindu-l, dar TOTI ceilalti incriminati in dosarul cu pricina, fac Puscarie ! ce zici de asta ? cum e posibil ?
|
|
|
|
9am131669 164 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 5 Februarie 2013, ora 13:25
De la: 9am_679, la data 2013-02-04 19:29:29In ce tara traim oameni buni? Cat de imbecil poate fi electoratul USL? La fel de penibil ca aceasta scrisoare ,pe batrana Gabi nu mai stica orzul,orice i-ai spune ea iti raspunde "Da Basescu "........citeste si te cruceste in ce Romanie traim ! Incredibil! Scrisoarea deschis a premierului Ponta ctre redaciile Frankfurter Allgemeine Zeitung i Nature Written by Mihai Ionescu on 02 February 2013. Posted in National шаблоны сайтов онлайн-магазины файловые менеджеры Joomla Stimat redacie m-am gndit s aplic n fapt recomandrile raportului Mecanismului de Cooperare i Verificare i s v atrag atenia c ai fost cei mai viruleni critici ai magistrailor din Romnia. Cu aceast ocazie v ordon s ncetai atacurile mizerabile asupra unor procurori sau foti demnitari, minitrii ai justiiei din Romnia sau chiar actuali. Aadar rog n mod direct i personal ca cele dou instituii crora eu le adresez aceast scrisoare - Frankfurter Allgemeine Zeitung i Nature s se opreasc odat din acest joc murdar care a dus prejudicii grave imaginii justiiei din Romnia. Nu e normal ca un procuror pe acea vremea, subsemnatul, membru n CSM s fiu terfelit, njurat, acuzat drept palgiator, imaginea mea a avut de suferit n toate cancelariile europene, stimat redacie. Atacurile mpotriva unor adevrai magistrai cum ar fi Mona Pivniceru, soii Costiniu, oameni care mpart n Romnia dreptatea au fost ample materiale nocive n presa internaional. De aceea respect i salut azi raportul MCV care mi sugereaz s m ocup direct de asemenea ingerine n actul de justiie. Alturi de Frankfurter Allgemeine Zeitung, Nature, redaciile Evenimentul Zilei, Romnia Liber, Adevrul i chiar i Gndul au dus la aceste atenionri directe din partea Comisiei Europene. Nu e normal ca un procuror, care din ntmplare este i prim ministrul acestei ri s fie fzut zob n presa din Romnia i implicit n cea extern. Ce vin au domnii Chiuariu, Mona, pentru c sunt magistrai. Nu mai spun c un mare jurist se afl azi nchis la Jilava n urma defimrii n respectivele reviste. Salut pe aceast cale reacia promt a trustului Intact, singurele ziare Jurnalul, Cotidianul i posturile Antena care au srit n ajutorul democraiei din Romnia. Aadar atrag atenia celor mai sus amintite, c prin denigrarea continu a magistrailor vor duce la un alt raport MCV i mai dur i se fac vinovate (gazetele) de amnarea intrrii Romniei n spaiul Schengen. Raporteaza abuz de limbaj
Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
|
|
Postat pe: 5 Februarie 2013, ora 15:22
@Tuguiato, traim in tara in care presedintele se da JUCATOR, incalcind Constitutia care-i consfinteste rolul de Mediator si -n care tara, acelasi presedinte-si face o Armata de Colonei, incepind cu Procurorul General al Ro- dna. Codruta Kovesi si "innobilindu-si" toti latraii de la B1 .....in schimb, cere in mod " democratic" inchiderea A3 si punerea botnitei la gura tuturor ziaristilor independenti !
asta-i tara ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 5 Februarie 2013, ora 15:53
De la: gabigabi2, la data 2013-02-05 15:22:35@Tuguiato, traim in tara in care presedintele se da JUCATOR, incalcind Constitutia care-i consfinteste rolul de Mediator si -n care tara, acelasi presedinte-si face o Armata de Colonei, incepind cu Procurorul General al Ro- dna. Codruta Kovesi si "innobilindu-si" toti latraii de la B1 .....in schimb, cere in mod " democratic" inchiderea A3 si punerea botnitei la gura tuturor ziaristilor independenti ! ...legislativul (majoritar USL) administrativul (guvern V.Ponta2) responsabili directi in gestionarea situatiilor leg.pol. fisc.fin. ec. si sociale. in rest, blabla-uri subiectiv-infantile, gabi. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 6 Februarie 2013, ora 10:57
De la: 9am131669, la data 2013-02-05 13:25:41De la: 9am_679, la data 2013-02-04 19:29:29In ce tara traim oameni buni? Cat de imbecil poate fi electoratul USL? Cum nu e normal ca Ponta sa fie facut zob in presa din Romania ? Nu zau ? Pai de ce ? Sa fie facut zob presedintele, seful statului, e normal, domnule Ponta ? Marele jurist inchis nu cumva este musiu Nastase, mentorul d-voastra, d-le Ponta ? Si unde ar fi trebuit sa fie borfasul asta de Nastase ? Pivniceru si sotii Costiniiu impart dreptatea ? Hai las-ne ca ne-ai spart ... Macovei e malefica, procuror comunist, iar mata esti procuror d-ala bun ... Pai de ce occidentalii au o parere buna despre Macovei si una proasta despre excelenta ta ? Sa fie toti niste prosti, niste dezinformati ? Sa se ia toti, dupa ziarele ostile USL ? Asa sa fie ? Da ... cu plagiatul, cum e cu plagiatul ? Credeti ca aia de afara gandesc asa cu dumneata, domnule Ponta, cum ca e un bagatel ? Ca asa era pe vremea aia ... ? Ca n-are nici o importanta ? Pentru prostii de romani nu are, dar pentru ei are ! Si pentru unii romani are ! Eu votez pentru ca Ponta si Antonescu sa aiba parte cel putin de acelasi tratament de care a avut parte Basescu: sa-l toace, pe toate televiziunile, 24 din 24, toti neinspravitii din presa, ca sa vada si el cum e. Si pe el si pe navasta-sa si pe copii, pe tot neamul lui. Ca asa e democratic, nu ? Asa e libertatea presei, nu ? Sa spui orice despre oricine si sa nu dai socoteala de nimic ! Sa repeti de miliarde de ori chestia cu plagiatul, la fel ca pe aia cu flota, pana le intra tuturor in cap ca Ponta e un plagiator, un hot intelectual ! De ce n-ar fi in regula ? La Basescu a fost cat de poate de in regula. La Ponta de ce nu s-ar aplica aceleasi reguli ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2013, ora 16:25
De la: 9am_1411, la data 2013-02-05 15:53:41De la: gabigabi2, la data 2013-02-05 15:22:35@Tuguiato, traim in tara in care presedintele se da JUCATOR, incalcind Constitutia care-i consfinteste rolul de Mediator si -n care tara, acelasi presedinte-si face o Armata de Colonei, incepind cu Procurorul General al Ro- dna. Codruta Kovesi si "innobilindu-si" toti latraii de la B1 .....in schimb, cere in mod " democratic" inchiderea A3 si punerea botnitei la gura tuturor ziaristilor independenti ! daca mi-ai spus asta, facind Abstractie de ce se-ntimpla-n Procuratura, ANI, DNA si CCR , inseamna ca esti si tu Incolonat in armata portocalie ! asta e: ai dovedit-o fara dubiu ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2013, ora 16:31
De la: gabigabi2, la data 2013-02-06 16:25:58De la: 9am_1411, la data 2013-02-05 15:53:41De la: gabigabi2, la data 2013-02-05 15:22:35@Tuguiato, traim in tara in care presedintele se da JUCATOR, incalcind Constitutia care-i consfinteste rolul de Mediator si -n care tara, acelasi presedinte-si face o Armata de Colonei, incepind cu Procurorul General al Ro- dna. Codruta Kovesi si "innobilindu-si" toti latraii de la B1 .....in schimb, cere in mod " democratic" inchiderea A3 si punerea botnitei la gura tuturor ziaristilor independenti ! ...da, am incasat suturi atat de la fanaticii anti,tabara ta, (Gabi, Vanea,&co)cat si de la cei pro, tabara (Silviu-Silver-Black)...sunt curios, cand am sa marchez momentul in care va veti trezi la realitate, ambele tabere! ...iar acel moment nu este prea departe. Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 6 Februarie 2013, ora 16:32
-Ioane, m, Ioane, te sun drept de la Ontario, m! -Așe, m, Vasile, no care-i baiul? -M Ioane, zic c-am auzit c Bsescu și-o dat demisia, m, cum o fo treaba asta? -Chestie mare ce-o fost, m Vasile! S-o trezit ntr-o nmiaz și-o vorbit ca la rzboi, la radiou, tulai Doamne! O zis c nu-l mai rabd inima s vad țara ruinat, m Vasile, c el mere și c toți piscoșii, zluzii și floașterii s mear numaidect cu el. -Așe, și? -No, și duși or fost, m Vasile! -Ține-i strnși, Doamne! Și cine o rmas s crmeasc țara? -Cum cine, Vasile? Regele nost! Țara e curat și mintenaș se rumenește iar ca o pinișoar. Și toți merem la lucru ca la hor. Și cnd e hor, api ne-aud și țrile vecine, de se minuneaz și-acuș mi-e c dau buzna peste noi! -M Ioane, tu-ți bați joc de mine! -No, mi Vasile, dar cine-o nceput primul? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 6 Februarie 2013, ora 16:43
|
Postat pe: 6 Februarie 2013, ora 16:46
...radeti voi, dar nu-i rasul vostru.
|
vasileseitin 82 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Arad |
Postat pe: 6 Februarie 2013, ora 17:24
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 31/01/2013 Oras: Campulung Moldovenesc |
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 11:41
Basescu se pregateste sa-i ia locul lui Nastase,i l-a mai luat,cu multi ani in urma
Alex
|
|
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 22:05
De la: gabigabi2, la data 2013-02-06 16:25:58De la: 9am_1411, la data 2013-02-05 15:53:41De la: gabigabi2, la data 2013-02-05 15:22:35@Tuguiato, traim in tara in care presedintele se da JUCATOR, incalcind Constitutia care-i consfinteste rolul de Mediator si -n care tara, acelasi presedinte-si face o Armata de Colonei, incepind cu Procurorul General al Ro- dna. Codruta Kovesi si "innobilindu-si" toti latraii de la B1 .....in schimb, cere in mod " democratic" inchiderea A3 si punerea botnitei la gura tuturor ziaristilor independenti ! Femeie, cat de turbata poti sa fi si in accelasi timp iresponsabila daca la toate postarile nu faci altceva decat sa'ti exprimi ura malefica fata de presedinte. Tu esti tampita? Tu mai ai discernamant idioata batrana? De ce nu'ti pui intrebari de genul..... 1.De ce se sustrage de la judecarea cauzei presedintele USL DAN VOICULESCU? 2.De ce aveti ministrii cercetati penal? 3.De ce bugetul tarii este construit in cel mai clar tipar comunist? 4.De ce liderii vostrii sunt atat de ,,respectati'' in UE.? 5.De ce guvernul Cacarau nu abroga ordonanta de urgenta NECONSTITUTIONALA care a pus bazele puciului din vara asa cum a concluzionat atat CC cat si raportul UE. 6.De ce a fost bagat impozitul forfetar atata timp cat javrele USL au mancat kkat ca forfetarul Boc a distrus mii de firme? 7.De ce avem acum taxe majorate cu toate ca au promis RELAXAREA fiscala? 8.De ce ANTENA 3 este parctic nominalizata in raportul MCV? 9.De ce pe fondul acestor ,,ralizari''..... cand si prostii ca tine incepeau sa'si puna semne de intrebare referitoare la balanta intre PROMISIUNILE cu care au castigat votul idiotilor si realitate apare problema ARDEAL,? Parca tot sub guvernarile PSD am mai avut parte de asa ceva si tot pe fondul unor mari probleme economice si a scaderii nivelului de trai? Cum naibi se face ? Raspunsul este simplu....PROSTII TREBUIESC MANIPULATI CONTINU IAR CAND MERCENARII USL PIERD CONTROLUL O DAU CU ARDEALUL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 22:10
CU DEDICATIE CELEI MAI IDIOATE SUSTINATOARE USL.....GABI STALINISTA..Femeie, cat de turbata poti sa fi si in accelasi timp iresponsabila daca la toate postarile nu faci altceva decat sa'ti exprimi ura malefica fata de presedinte.
Tu esti tampita? Tu mai ai discernamant idioata batrana? De ce nu'ti pui intrebari de genul..... 1.De ce se sustrage de la judecarea cauzei presedintele USL DAN VOICULESCU? 2.De ce aveti ministrii cercetati penal? 3.De ce bugetul tarii este construit in cel mai clar tipar comunist? 4.De ce liderii vostrii sunt atat de ,,respectati'' in UE.? 5.De ce guvernul Cacarau nu abroga ordonanta de urgenta NECONSTITUTIONALA care a pus bazele puciului din vara asa cum a concluzionat atat CC cat si raportul UE. 6.De ce a fost bagat impozitul forfetar atata timp cat javrele USL au mancat kkat ca forfetarul Boc a distrus mii de firme? 7.De ce avem acum taxe majorate cu toate ca au promis RELAXAREA fiscala? 8.De ce ANTENA 3 este parctic nominalizata in raportul MCV? 9.De ce pe fondul acestor ,,ralizari''..... cand si prostii ca tine incepeau sa'si puna semne de intrebare referitoare la balanta intre PROMISIUNILE cu care au castigat votul idiotilor si realitate apare problema ARDEAL,? Parca tot sub guvernarile PSD am mai avut parte de asa ceva si tot pe fondul unor mari probleme economice si a scaderii nivelului de trai? Cum naibi se face ? Raspunsul este simplu....PROSTII TREBUIESC MANIPULATI CONTINU IAR CAND MERCENARII USL PIERD CONTROLUL O DAU CU ARDEALUL. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 22:14
...forfetarul lui boc, a fost introdus tot la propunerea unui psd-ist.
|
Postat pe: 7 Februarie 2013, ora 22:31
CRED CA USL PREGATESTE O IESIRE TRIUMFALA DIN STRUCTURILE EURO-ATLANTICE .
DACA NE MAI LASAM MULT TIMP MANIPULATI DE ACESTI STALINISTI NOTORII CU SIGURANTA NE VOM TREZI IN ZONA GRI A EUROPEI ALATURI DE FRATII NOSTRII MOLDOVENI SI LA CHEREMUL RUSIEI. DESTEAPTA-TE ROMANE! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 08:33
De la: 9am_679, la data 2013-02-07 22:10:06CU DEDICATIE CELEI MAI IDIOATE SUSTINATOARE USL.....GABI STALINISTA..Femeie, cat de turbata poti sa fi si in accelasi timp iresponsabila daca la toate postarile nu faci altceva decat sa'ti exprimi ura malefica fata de presedinte. vorbesti ca eu sunt Turbata ? da' postarea ta cum e, IMBECILULE care repeti ca o FLASNETA toate porcariile si minciunile basite ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 11:52
De la: gabigabi2, la data 2013-02-08 08:33:35De la: 9am_679, la data 2013-02-07 22:10:06CU DEDICATIE CELEI MAI IDIOATE SUSTINATOARE USL.....GABI STALINISTA..Femeie, cat de turbata poti sa fi si in accelasi timp iresponsabila daca la toate postarile nu faci altceva decat sa'ti exprimi ura malefica fata de presedinte. NESIMTITO...CARE SUNT ACELE MINCIUNI? TU MAI AI DISCERNAMANT AMARATO? CITESTE PROASTA DRACULUI SI APOI COMENTEAZA! CRETINII DRACULUI...NE BAGATI IN PAMANT CU IDIOTENIA DE CARE DATI DOVADA....RETARDATILOR! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:06
Nesimtitule, care esti tu nesimtit, sa vorbesti asa cu cea care te-a "educat" !
nu-ti mai cer sa ai bun simt, ca daca-l aveai, nu-l adorai pina la indobitocire pe T. B ! UNDE apare in raportul MCV Antena 3 ? numai si dupa MINCIUNA asta si te-ai dat de gol ,ca nu ai capul plin decit cu basini ! e o MINCIUNA ! vai de capul tau, ce mila si sila mi-e de tine ! !Raporteaza abuz de limbaj |
|
adela 5 mesaje Membru din: 10/08/2009 |
Postat pe: 8 Februarie 2013, ora 16:45
Invata sa scrii corect romaneste si pe urma exprima judecati de valoare!
|
Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 11:21
...zapacitilor, inainte de-a incerca sa va mai scupati,zgariati, sau cotonogiti unii pe altii, aruncati-va un ochi pe acest link: www.nationaldebtclocks.org/debtclock/romania -agricultura, nu -industrii, nu -resurse energetice. nu -resurse minerale, nu -infrastructuri transporturi si telecomunicatii, nu, -active guvernamentale, pe duca spre,nu ! -deficit locuri de munca, vreo 4,5 Milioane. ...spor ! ..la ciufuleala. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 9 Februarie 2013, ora 23:33
Cat de imbecil trebuie sa fii ca sa nu vezi ca USL nu si-a dorit nimic altceva decat puterea ?
Ca tot ce critica la fosta putere ca fiind gresit, acum face, exact aceleasi lucruri, dar intr-o forma mult mai agravata. Absolut nimic din ce au spus ca vor face, nu au facut si chiar mai rau, au facut exact pe dos. In loc de relaxare fiscala, au marit impozitele si taxele, preturile la utilitati, totul ... Ne-au inebunit cu ideea ca Basescu si Boc stateau cu fundul pe sacii cu bani si nu ii dadeau poporului de-ai dracului ce erau, ca nimic nu e mai groaznic pe lumea asta decat Basescu si odiosul lui regim ... Ca nea inrobit la FMI, ca ne-a indatorat ... Acum USL face exact acelasi lucru. Nu pot sa inteleg cum pot exista oameni care nu vad cine este Voiculescu si cum demisioneaza din parlament de doua ori la sase luni distanta si de ce ... Cat de cretin poti sa fi sa te faci ca nu intelegi ? Cat de mult tupeu poti sa ai ? Cel putin din vara de la faza cu referendumul, Basescu nu mai are nici o implicare in viata publica. Dupa decebrie a si spus-o ca daca reusesc sa faca ce au declarat e meritul USL dar daca dau gres, e numai vina lor. Si tot exista insi care nu inteleg, care iau de bune basmele ca numai si numai Basescu de de vina, in timp ce Ponta e ingeras. E incredibil ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 31/01/2013 Oras: Campulung Moldovenesc |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 01:45
Toti sunt vinovati,politicienii si alegatorii.Doar cei care nu au votat mai au o scuza
Alex
|
|
|
|

ce zici de asta ? cum e posibil ?