back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 14:59

De la: sirboby, la data 2013-01-30 20:14:23
De la: gabigabi2, la data 2013-01-30 16:08:23a facut CINEVA , asa ceva, Vreodata-n tara asta, de ai pretentii la V. Ponta ? a facut ? nici macar Comunistii n-au dat aceste facilitati , asa ca eu cred ca esti nerealist, dar si Nedrept !
. Si atunci de ce ma omori laudandu-i?De ce dracu i-ai votat?De ce ii prezinti ca ingeri cand ei Sunt aceeasi draci?Cand scriam acum vre-un an eram facut albie de porci de catre (c)olor Maria-sa vasilica regele de la Ivesti!
De ce Gabi la alegeri nu i-ati scos din mana ,cum zic jucatorii de poker? Sa-ti zic eu?DE PROSTI! De aia!

Sirule, nu cumva te-a orbit furia ?
Nu i-am laudat, ca nu-s nici astia niste sfinti, dar fata de ceea ce a facut Bas' si PDL.ul, parc'ar fi ! iar daca erau lasati in continuare la guvernare, o faceau si mai lata , d'aia au si fost "scosi din mina" , asa cum spui tu !
iar daca scriu si scriu ca putea USL sa spuna Orice, ca romanii tot ii votau ca sa SCAPE de Basescu si tu Nu vrei sa intelegi, eu ce sa-ti fac neica ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 15:09

De la: 9am_1439, la data 2013-01-31 02:00:11
De la: 9am_679, la data 2013-01-24 13:03:41
De la: 9am131669, la data 2013-01-24 11:35:36Acum esti si senila, idioato ?!?

Senila doar?
Deja ii faci un compliment descreeratei !

Ceee senila frateee,ca-i paranoicaaa! tu nu vezi ca-i dusa cu capu?Cineva da pa forum mi-a spus ca ea a fost internata de cateva ori la Obregia pt ca sotul ei nu se mai intelegea cu ea.Pa bune.Sunt vecin cu ea si-o cunosc bine.Ea fabuleaza p-aici ca are niste prieteni ambasadori,doctori,presedintii drequ s-o pieptene ,da ea si acum urmeaza tratament pt tulburari de comportmentAsa ca distrati-va pa seama ei si n-o luati in serios!

ai furat polonicul din circiuma Stanii sau ea ti l-a dat ? si acum infuleci pe nemestecate, bag seama ! pofta buna, nesatiosule !

Raporteaza abuz de limbaj
9am_679

322 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 17:35

,,REALIZARILE'' GUVARNARII USL.
1. Forfetarul intr-o forma mult mai inrobitoare revine cu toate ca in vremea guvernarii Boc , usl injura de mama focului .
2. Aproximativ 20 de biruri .
3. Majorarea energiei cu toate ca racneau ca apucatii de mila poporului in timpul guv Boc.
4. Trei ministrii penali.
5. Raportul MCV un dezastru pentru Romania.
6.Taxe si impozite marite la toate primariile din tara.
7.Inchiderea unei televiziuni cu toate ca urlau pe toate posturile despre libertatea presei.
8.Intrarea in insolventa (falimentarea premeditata) a OLCHIM cu toate ca au promis altceva
9.LIPSA TOTALE A INVESTITIILOR .
10. Cresterea cu 10% a somajului in ultimile 6 luni ale anului trecut iar odata cu intrarea in vigoare a,, forfetarului Ponta2'' se preconizeaza o crestere cu inca 5%.
11. Statul cu cacila in mana in fata FMI cu toate ca in timpul guvernarii Boc se umflau muschii pe PONTA SI ANTONESCU si combateau umilinta la care sutem supusi ..
12. Crearea clasei privilegiate de hoti cu ,,doktorate'' false prin imunizarea parlamentarilor in fata tuturor furaciunilor.
13.Protejarea presedintelui USL DAN VOICULESCU in fata justitiei.
14. Concedieri masive ale aparatului bugetar.
CU TOATE ACESTE SUBIECTE CARE TREBUIESC ADUSE IN DEZBATEREA OPINIEI PUBLICE, CU TOATE NEREALIZARILE ACESTEI GUVERNARI PROFUND ANTIROMANESTI SI PE FONDUL UNEI CRIZE FARA PORECEDENT....ANTENA 3 NICI USTUROI NU A MANCAT NICI GURA NU'I PUTE ....IAR IN PROGRAMELE LOR IN ORE DE MAXIMA AUDIENTA AU MAI RAMAS SA DEA PROSTILOR DESENE ANIMATE.
DE EXEMPLU IERI SEARA CAND ERA FOARTE NORMAL SA SE DISCUTE RAPORTUL MCV DRAGII DE EI MANIPULAU PROSTII CU DRAGNA OLTEANU.
OARE ASA PROCEDAU SI PE TIMPUL GUVERNARII BOC?

SOMNUL PROSTILOR ....NASTE USL......

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 18:46

De la: 9am_679, la data 2013-01-31 17:35:13,,REALIZARILE'' GUVARNARII USL.
1. Forfetarul intr-o forma mult mai inrobitoare revine cu toate ca in vremea guvernarii Boc , usl injura de mama focului .
3. Majorarea energiei cu toate ca racneau ca apucatii de mila poporului in timpul guv Boc.
7.Inchiderea unei televiziuni cu toate ca urlau pe toate posturile despre libertatea presei.
8.Intrarea in insolventa (falimentarea premeditata) a OLCHIM cu toate ca au promis altceva
10. Cresterea cu 10% a somajului in ultimile 6 luni ale anului trecut iar odata cu intrarea in vigoare a,, forfetarului Ponta2'' se preconizeaza o crestere cu inca 5%.
11. Statul cu cacila in mana in fata FMI cu toate ca in timpul guvernarii Boc se umflau muschii pe PONTA SI ANTONESCU si combateau umilinta la care sutem supusi ..
12. Crearea clasei privilegiate de hoti cu ,,doktorate'' false prin imunizarea parlamentarilor in fata tuturor furaciunilor.
CU TOATE ACESTE SUBIECTE CARE TREBUIESC ADUSE IN DEZBATEREA OPINIEI PUBLICE, CU TOATE NEREALIZARILE ACESTEI GUVERNARI PROFUND ANTIROMANESTI SI PE FONDUL UNEI CRIZE FARA PORECEDENT....ANTENA 3 NICI USTUROI NU A MANCAT NICI GURA NU'I PUTE ....IAR IN PROGRAMELE LOR IN ORE DE MAXIMA AUDIENTA AU MAI RAMAS SA DEA PROSTILOR DESENE ANIMATE.
DE EXEMPLU IERI SEARA CAND ERA FOARTE NORMAL SA SE DISCUTE RAPORTUL MCV DRAGII DE EI MANIPULAU PROSTII CU DRAGNA OLTEANU.

sirboby

1972 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 31 Ianuarie 2013, ora 19:29

De la: 9am_679, la data 2013-01-31 17:35:13,,REALIZARILE'' GUVARNARII USL.

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2013, ora 15:33

din pacate , tara a fost impartita-n doua de insusi T. B , caci scoala de dans si bune maniere de la baneasa a fost absolvita cu brio, nu ca scoala de marina, stie si aplica "dezbina si stapineste " ! ca atare , intr-o parte sunt "prostii " USL.ului si-n partea cealalta , cine ? pedeleprele ?

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2013, ora 17:07

De la: gabigabi2, la data 2013-02-01 15:33:20 din pacate , tara a fost impartita-n doua de insusi T. B , caci scoala de dans si bune maniere de la baneasa a fost absolvita cu brio, nu ca scoala de marina, stie si aplica "dezbina si stapineste " ! ca atare , intr-o parte sunt "prostii " USL.ului si-n partea cealalta , cine ? pedeleprele ?

IN PARTEA CEALALTA SUNT CETATENII CU MAI MULT DE DOI NEURONI FUNCTIONALI.
Nu trebuia sa fii forte inteligent pentru a intelege ca usl este format din javrele care au bagat tara in ,,democratia originala gen perestroika'' si ca nu pot depasi stadiul de viermi ingramaditi pe cadavrul tarii.
Nu trebuia sa fi prea istet pentru a intelege manipularea ordinara din vara.
Acum trage concluziile !

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2013, ora 17:18

Inca ceva madame Gabi....aveti ce aveti cu Base ...dar ati inteles de ce?
Raspunsul este foarte simplu......Base a avut curajul sa spuna adevarul in fata si a demonstrat ca are sange in instalatie.
Pe voi prostii va deranjeaza ADEVARUL.....voua va place minciuna si iubiti tocmai pe cei care va mint cel mai bine..
Sunteti dependenti de minciuna ...asa sunteti construiti......acesta este adevarul
Prostii traiesc in lumea lor si cand sunt pusi in fata adevarului devin furiosi.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2013, ora 18:11

De la: 9am_679, la data 2013-02-01 17:18:31Inca ceva madame Gabi....aveti ce aveti cu Base ...dar ati inteles de ce?
Raspunsul este foarte simplu......Base a avut curajul sa spuna adevarul in fata si a demonstrat ca are sange in instalatie.
Pe voi prostii va deranjeaza ADEVARUL.....voua va place minciuna si iubiti tocmai pe cei care va mint cel mai bine..
Sunteti dependenti de minciuna ...asa sunteti construiti......acesta este adevarul
Prostii traiesc in lumea lor si cand sunt pusi in fata adevarului devin furiosi.

spune-mi un singur Adevar spus de el si te cred !
de 8 ani Astept sa-mi spuna cineva ptr. ce-l admira pe Bas si degeaba ....asa ca, reveleaza -mi tu Adevarul basescian si-ti voi multumi !

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2013, ora 22:43

Gabi, ai ramas aceeasi cretina care nu stie nimic altceva decat Basescu ...
Ce dracu, te-ai tampit de tot ...
Chiar nu vezi ce se intampla in jur ?
Te platesc sau esti, pur si simplu obsedata de Basescu ...
Nu ti-ar strica un consult psihiatric ...

9am_1454

1051 mesaje
Postat pe: 1 Februarie 2013, ora 22:45

De la: gabigabi2, la data 2013-02-01 18:11:07
De la: 9am_679, la data 2013-02-01 17:18:31Inca ceva madame Gabi....aveti ce aveti cu Base ...dar ati inteles de ce?

de 8 ani Astept sa-mi spuna cineva ptr. ce-l admira pe Bas si degeaba ....asa ca, reveleaza -mi tu Adevarul basescian si-ti voi multumi !

Ai dreptate, sigurul adevar spus de Basescu a fost: GABI E O IDIOATA !

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 1 Februarie 2013, ora 22:56

Cand sa ti'l spun......? Inainte de a lua tratamentul pentru tratarea rabiei ori dupa ce il iei......?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 10:20

De la: 9am_1454, la data 2013-02-01 22:45:53

Ai dreptate, sigurul adevar spus de Basescu a fost: GABI E O IDIOATA !

i-auzi briul ma cunoaste ? aaaaa, m'o cunoaste, ca doar i-ai povestit cindva despre mine, pe cind ii schimbai pampersii !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 10:31

De la: 9am_679, la data 2013-02-01 22:56:01

Cand sa ti'l spun......? Inainte de a lua tratamentul pentru tratarea rabiei ori dupa ce il iei......?

spune-l acum, daca ai ce spune !
problema e si voi nu vreti nicicum s-o recunoasteti e ca presedentelu' vost' NU A CERUT NIMIC ptr. Romania , ci doar ptr. el a inchinat tara PPE.ului si strainilor si d'aia este tinut cu de'asila , impotriva vointei poporului, in scaunul prezidential !
ti s-a parut ca Domnii de la Bruxelles si-au bagat prea mult in seama SLUGA acum la summitul ce tocmai fuse ?
baaaaa, iresponsabililor, de SLUGA te folosesti, dar nu iesi in lume cu ea la brat, ca te ride lumea buna !

Fosta membra 9am.ro

14360 mesaje

Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 10:36

da' de ce-ai devenit asa furios....???

Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
Fosta membra 9am.ro

62 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 16:38

De la: gabigabi2, la data 2013-02-01 15:33:20 din pacate , tara a fost impartita-n doua de insusi T. B , caci scoala de dans si bune maniere de la baneasa a fost absolvita cu brio, nu ca scoala de marina, stie si aplica "dezbina si stapineste " ! ca atare , intr-o parte sunt "prostii " USL.ului si-n partea cealalta , cine ? pedeleprele ?

Ministrul Cercetrii, Mihnea Costoiu, a fost filmat cu camera ascuns la cabana fostului ministru de Interne, Ioan Rus, la o ntlnire de tain cu rectorii clujeni. Ministrul le explic acestora cum se fur milioanele, cel mai probabil de euro.

www.stiridecluj.ro/politic/ministrul-cercetarii-le-spune-rectori...

sa fii intransigenta, gabi !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 2 Februarie 2013, ora 17:16

interesant si ingrijorator ,in acelasi timp ,pe mai multe paliere !
-deci , in cabana lui Rus, fost ministru de interne exista puse camere ascunseeee !
- cine stia de intilnirea lor de taina ?
- cine a filmat si transmis informatia catre ziarul de Cluj ?
- cine-i primar de Cluj si , cauta in acest caz : cui foloseste aceasta dezvaluire ?
- deci Rectori si ministrii fost si actuali, ca niste mafioti organizati ?

daca este Adevarat, la ANI GREI de Puscarie cu ei !
DACA e adevarat !
daca nu este si totu-i o facatura, atunci luati cei care au montat-o la intrebari si judecati....e simplu !

Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 02:09

fosti ministri,actuali ministri si cei care i-au ales,fosti si actuali destepti

Sara
Fosta membra 9am.ro

250 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 02:10

Furati linistiti,tara doarme

Sara
Fosta membra 9am.ro

62 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 13:48

De la: gabigabi2, la data 2013-02-02 17:16:40interesant si ingrijorator ,in acelasi timp ,pe mai multe paliere !
-deci , in cabana lui Rus, fost ministru de interne exista puse camere ascunseeee !
- cine-i primar de Cluj si , cauta in acest caz : cui foloseste aceasta dezvaluire ?

DACA e adevarat !
daca nu este si totu-i o facatura, atunci luati cei care au montat-o la intrebari si judecati....e simplu !

...bine ca n-ai concluzionat ferm:
cei prezenti, inclusiv I.Rus, sunt clone, iar filmarea este realizata de vreun inger pazitor.

...daca este adevarat sau nu, o sa te convingi in momentul in care un tanar va reusi, sau nu, sa acceseze un fond european nerambursabil in baza unui program investitional startup depus spre avizare.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 16:39

De la: 9am_1412, la data 2013-02-03 13:48:41
De la: gabigabi2, la data 2013-02-02 17:16:40interesant si ingrijorator ,in acelasi timp ,pe mai multe paliere !

DACA e adevarat !

...bine ca n-ai concluzionat ferm:
cei prezenti, inclusiv I.Rus, sunt clone, iar filmarea este realizata de vreun inger pazitor.

...daca este adevarat sau nu, o sa te convingi in momentul in care un tanar va reusi, sau nu, sa acceseze un fond european nerambursabil in baza unui program investitional startup depus spre avizare.

in mod normal , o asemenea Stire, cu asemenea oameni grei din politica dar si rectori importanti- adica INTELECTUALI de marca - ar fi trebuit sa faca explozie pe toate canalele media, inclusiv Teve ....ai vazut / auzit ceva ?
oricit te faci tu ca nu pricepi, ca in casa unui fost min. de interne sa fie plantate camere de filmat ascunse , e o chestie pe care n-o pot face eu ....

Fosta membra 9am.ro

62 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 16:45

...iti lipsesc acele capacitati vizual-analitice care ti-ar permite sa observi ca acel spycam nu este montata ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 16:55

De la: 9am_1412, la data 2013-02-03 16:45:43...iti lipsesc acele capacitati vizual-analitice care ti-ar permite sa observi ca acel spycam nu este montata ?

si cu ce camera ascunsa au fost filmati ?

Fosta membra 9am.ro

62 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 17:05

De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 16:55:46
De la: 9am_1412, la data 2013-02-03 16:45:43...iti lipsesc acele capacitati vizual-analitice care ti-ar permite sa observi ca acel spycam nu este montata ?

si cu ce camera ascunsa au fost filmati ?

...citeste articolul , vizioneaza filmul, citeste articolele adiacente temei respective aflate pe linkul oferit, apoi, o sa poti concluziona contextual intr-o proportie obiectiv-rezonabil.

...hai ca poti, dar mai trebuie sa si vrei.

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 17:51

De la: gabigabi2, la data 2013-01-31 14:59:45
De la: sirboby, la data 2013-01-30 20:14:23
De la: gabigabi2, la data 2013-01-30 16:08:23a facut CINEVA , asa ceva, Vreodata-n tara asta, de ai pretentii la V. Ponta ? a facut ? nici macar Comunistii n-au dat aceste facilitati , asa ca eu cred ca esti nerealist, dar si Nedrept !
. Si atunci de ce ma omori laudandu-i?De ce dracu i-ai votat?De ce ii prezinti ca ingeri cand ei Sunt aceeasi draci?Cand scriam acum vre-un an eram facut albie de porci de catre (c)olor Maria-sa vasilica regele de la Ivesti!
De ce Gabi la alegeri nu i-ati scos din mana ,cum zic jucatorii de poker? Sa-ti zic eu?DE PROSTI! De aia!

Sirule, nu cumva te-a orbit furia ?
Nu i-am laudat, ca nu-s nici astia niste sfinti, dar fata de ceea ce a facut Bas' si PDL.ul, parc'ar fi ! iar daca erau lasati in continuare la guvernare, o faceau si mai lata , d'aia au si fost "scosi din mina" , asa cum spui tu !
iar daca scriu si scriu ca putea USL sa spuna Orice, ca romanii tot ii votau ca sa SCAPE de Basescu si tu Nu vrei sa intelegi, eu ce sa-ti fac neica ?

Gabi nu trebuie sa-mi faci nimic! Ai fcut destul(tu si restul turmei) din'89 ncoace! Dac furia m-a orbit? Nu ! Pe voi v-a orbit felix! Dac sunt furios?Da sunt! In loc sa triesc lng parinti ,frați ,prieteni in tara mea trebuie sa plecam prin Europa ca ne putem face traiul mai bun!
La fiecare msura tampita pe care o i-au aleșii tai ,ca ai mei nu sunt,si pe care o subliniez aici mi raspunzi cu ,, da dar ceilalți" ! Tu chiar nu vrei sa intelegi ca din 89 ncoace a-ți votat doar aceeași hoti? Intelectul tau nu ți semnaleaz acest lucru? Chiar nu te-ai saturat sa te invarti in cerc ca o curca beata? L-ai votat pe base ca sa scapi de psd,acum ai votat psd(usl) ca sa scapi de base, mine vii sa votam pdl sa scapam de usl................... La infinit!
Bine fcea Ceaușescu !!!!!! Pe romani gandirea ii doare...........!

Sugei un corn cu lapte, dac n-avei dini i numrai-mi oule, c mi-am ieit din mini Bi animalule, nu vezi? Voi n-avei interesuri Iarna nu-i ca vara, v dorim succesuri! Parazitii (Noi vrem respect)
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 18:00

nu-l mai plinge pe Ceausescu, ptr. ca Nu mai e ! Nici comunism nu mai este pe nicaieri....aaaa, pardon : in Cuba si-n Coreea de Nord....ai de unde alege !

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 19:36

De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 18:00:00nu-l mai plinge pe Ceausescu, ptr. ca Nu mai e ! Nici comunism nu mai este pe nicaieri....aaaa, pardon : in Cuba si-n Coreea de Nord....ai de unde alege !
B l plng ca a fost mpușcat(si poate nu merita) pentru mai putin ru adus romanilor dect astilalti! Ai uitat China care are cea mai mare creștere Economica ......! Romnia e frumoasa pcat ca e populata!

sirboby

1972 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 19:42

De la: sirboby, la data 2013-02-03 19:36:01
De la: gabigabi2, la data 2013-02-03 18:00:00nu-l mai plinge pe Ceausescu, ptr. ca Nu mai e ! Nici comunism nu mai este pe nicaieri....aaaa, pardon : in Cuba si-n Coreea de Nord....ai de unde alege !
B l plng ca a fost mpușcat(si poate nu merita) pentru mai putin ru adus romanilor dect astilalti! Ai uitat China care are cea mai mare creștere Economica ......! Romnia e frumoasa pcat ca e populata!

Dac eu pot alege o tara comunista nu nu ai ce sa alegi.........! La cum gandesti nu te primește nimeni! Poate felixland(felix country)

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 20:12

De la: gabigabi2, la data 2013-02-02 10:31:20
De la: 9am_679, la data 2013-02-01 22:56:01

spune-l acum, daca ai ce spune !
problema e si voi nu vreti nicicum s-o recunoasteti e ca presedentelu' vost' NU A CERUT NIMIC ptr. Romania , ci doar ptr. el a inchinat tara PPE.ului si strainilor si d'aia este tinut cu de'asila , impotriva vointei poporului, in scaunul prezidential !
ti s-a parut ca Domnii de la Bruxelles si-au bagat prea mult in seama SLUGA acum la summitul ce tocmai fuse ?
baaaaa, iresponsabililor, de SLUGA te folosesti, dar nu iesi in lume cu ea la brat, ca te ride lumea buna !

Din pacate suntem un popor masochist.
Inainte de decembrie 89 tota lumea civilizata arata Romania cu degetul iar propaganda ,,uslista'' din acea vreme nega totul.
In tara aveam caldura, haleala era la discretie iar cetatenii foarte multumiti.
Tot asa apareau figuri sinistre care spumegau la adresa occidentului, infierau capitalismul si din cand in cand cand aveau impresia ca ne scapa de sub control reveneau la subiectul Ardeal pentru a ne distrage atentia de la dezastrul in care traim.
Tot la fel procedeaza si actualii dar tot aceiasi activisti de partid prin intermediul Antenelor.
Tu nu intelegi ca indiferent de scamatoriile pe care le face acest guvern iresponsabil dand vina pe ,,tradatorii'' care denigreaza tarisoara ........statele europene si nu numai au atasati care monitorizeaza ceas cu ceas evolutiile sccenei politice?
Atat de prosti putem sa fim incat sa dam crezare acestor imostori usl pe care nu-i intereseaza nici cat negrul sub unghie ce cred occidentalii despre ei atata timp cat printr-o manipulare grosolana au suportul populatiei imbecilizate?
Voi sunteti suportul lor si fac tot posibilul sa va tina imbecili la infinit deoarece fara prosti ei nu ar putea conduce spre pierzanie acesta tara si mai mult ...stiu ca intr-o democratie occidentala locul lor ar fi LA PUSCARIE.
Au prea multe crime la activ acesti mercenari stalinisti uselisti iar cand veti intelege totul va fi prea tarziu.
Stiu ca pe tine o activista iresponsabila de partid nu te mai intereseaza viitorul si tind sa cred ca toti cei din generatiile apropiate de tine gandesc intocmai dar sa va fie rusine pentru tot raul pe care l-ati facut viitorului acestei tari prin necunostere ori prin ignoranta si mai ales prin LASITATE.

9am_679

322 mesaje

Postat pe: 3 Februarie 2013, ora 20:25

Din pacate suntem un popor masochist.
Inainte de decembrie 89 tota lumea civilizata arata Romania cu degetul iar propaganda ,,uslista'' din acea vreme nega totul.
In tara aveam caldura, haleala era la discretie iar cetatenii foarte multumiti.
Tot asa apareau figuri sinistre care spumegau la adresa occidentului, infierau capitalismul si din cand in cand cand aveau impresia ca ne scapa de sub control reveneau la subiectul Ardeal pentru a ne distrage atentia de la dezastrul in care traim.
Tot la fel procedeaza si actualii dar tot aceiasi activisti de partid prin intermediul Antenelor.
Tu nu intelegi ca indiferent de scamatoriile pe care le face acest guvern iresponsabil dand vina pe ,,tradatorii'' care denigreaza tarisoara ........statele europene si nu numai au atasati care monitorizeaza ceas cu ceas evolutiile sccenei politice?
Atat de prosti putem sa fim incat sa dam crezare acestor imostori usl pe care nu-i intereseaza nici cat negrul sub unghie ce cred occidentalii despre ei atata timp cat printr-o manipulare grosolana au suportul populatiei imbecilizate?
Voi sunteti suportul lor si fac tot posibilul sa va tina imbecili la infinit deoarece fara prosti ei nu ar putea conduce spre pierzanie acesta tara si mai mult ...stiu ca intr-o democratie occidentala locul lor ar fi LA PUSCARIE.
Au prea multe crime la activ acesti mercenari stalinisti uselisti iar cand veti intelege totul va fi prea tarziu.
Stiu ca pe tine o activista iresponsabila de partid nu te mai intereseaza viitorul si tind sa cred ca toti cei din generatiile apropiate de tine gandesc intocmai dar sa va fie rusine pentru tot raul pe care l-ati facut viitorului acestei tari prin necunostere ori prin ignoranta si mai ales prin LASITATE.

Pagini: << 1225 1226 1227 1228 1229 1230 1231 1232 1233 1234 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: