Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 31/01/2013 Oras: Campulung Moldovenesc |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 01:47
O natie de prosti,prostita
Alex
|
|
Fosta membra 9am.ro 185 mesaje Membru din: 31/01/2013 Oras: Campulung Moldovenesc |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 01:49
Dormiti in pace,prostia vegheaza de 2000 de ani.
Raporteaza abuz de limbaj
Alex
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 01:49
Alex
|
|
Fosta membra 9am.ro 326 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 02:46
De la: 9am_1454, la data 2013-02-09 23:33:07Cat de imbecil trebuie sa fii ca sa nu vezi ca USL nu si-a dorit nimic altceva decat puterea ? Bine doamna, am observat inductiva textului si aplic deductiva, subiect-obiect-predicat-etichetat, ok eu eram imbecilul care nu observa, incredibilul imbecil, nu? ok. Ti-ai aruncat un ochi pe link-ul clocdebt Ro ?...ei bine, doamna, am certa convingerea evident in imbecilitatea mea, saracul de mine, Traian Basescu m-a dezamagit profund, atat ca om politic cat si in ca presedinte al republicii, de asemenea, recunosc si jur solemn!...cu o mana pe olita si cu cealalta pe putzica, ca nu l-am votat niciodata!...dar i-am acordat o singura sansa, preczez, atunci cand cei 322 de bezmetici politici au vrut sa-l demita intaia data, eu am votat impotriva puhoiului parlamentar, asa am considerat sa votez onest la primul referendum, te multzumeste acest raspuns,doamna ? Si-acum, acea imbecila si certa convingere pe care mi-am format-o despre presedinte,a rezultat in urma unor sumare ,dar esentiale, analize ale actiunilor politico-administrative intreprinse de nominalizatul temei pe care o dezbatem aici. Dezamagirile au fost nenumarate, si o singura mare triste, dezamagiri: i-au lipsit intelepciunea si tactul omului politic, intransigenta si onestitate administratorului, comportamentul elegant si diplomatia in relatiile interumane atat fata adversari cat si fata de aliati, dar mai cu seama fata de profesionistii sistemului administrativ al statului, mentiune: realii profesionisti din administratia statului, doamna. O dezamagire de alta natura a fost faptul ca s-a lasat tradat chiar de aliatii din prpriul partid, si a initiat distrugerea mafiei politico-economice cripto-comunisto-iliesciene, permitand inlocuirea ei cu o mafie de carton generata sub administratia guvernelor boc123n...in imbecilitatea mea, doamna, consider ca in cei 3 ani, in care a condus cu mana forte destinele politico-economice si sociale ale romaniei a comis cateva erori foarte grave, ca om politic si ca presedinte, n-am sa le nominalizez, dar a avut sansa sa deratizeze si igenizeze politico-economic spatiul romanesc, a ratat aceasta imensa sansa pe care i-a oferit-o istoria!.. si cea mai grava eroare,doamna, va rog sa-mi permiteti s-o dezvalui public, da ? Numirea unui impostor incompetent in functia de prim ministru al romaniei, a fost de departe cea mai grava eroare politica! a oferi administrarea unei tari pe mana unui politician, impostor si incompetent, inntr-un an electoral de-o importanta politico-economica (criza politico-fin-ec. interna cat si externa) capita, a fost ultima si cea mai grava eroare politico-administrativa comisa, aceasta erore, cu efecte multiple si prin intermediul careia a ajuns sa-si distruga pana si propriul partid a fost atat de dezamagitoare incat a reusit sa intreaca pe toate celelalte dezamagiri imbecile pe care le-am concluzionat, stimata doamna. Despre singura tristete, cu sau fara permisiune dumneavostra doanma, am s-o enunt !... este mult prea intristatoare pentru umila mea imbecilitate analitica, doamana, nu exista coabitare intre un sef de stat vreitabil si un impostor incompetent, asa ceva nu se accepta, intelegeti doamna ?...nu se accepta! In inceiere, va doresc succese multetot cu ponta inainte evident pe drumul falimentar al unor impostori dovediti si spre o luminoasa iesire din istorie ca stat si natiune.(atentie, la criza, la debtclock ro. la regionalizare, la extremismu si ura rasiala, sa nu cumva sa se intample exact ceea ce v-am predictibilizat pe acest forum. Cu bine,sanatate,succes, si spor, stimata doamna !...o s-aveti foarte multa nevoie. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1454 1051 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 12:02
De la: 9am_1411, la data 2013-02-10 02:46:37De la: 9am_1454, la data 2013-02-09 23:33:07Cat de imbecil trebuie sa fii ca sa nu vezi ca USL nu si-a dorit nimic altceva decat puterea ? Interesant. N-am inteles de unde ati dedus ca as fi votat cu USL. Nu ne-ati explicat la care impostor va referiti ca l-ar fi numit Basescu premier. Nu prea va place sa vorbiti in clar, cu nume si prenume. V-ati referit la Victor Ponta sau la cine ? Daca v-ati referit la Ponta, nu vad cum ar fi putut sa faca altfel in urma scrutinului din 9 dec. 12. Plagiator, mincinos, cum o fi el, pe asta l-a vrut poporul ! Am impresia ca n-ati inteles nimic din textul pe care l-ati citat. Absolut nimic. Desi sustineti ce scriam eu acolo, reusiti performanta sa sugerati ca sunteti critic la dresa celor sustinute acolo, cu toate ca, daca am inteles eu bine, detestati guvernul actual. Eu nu am votat cu USL ! Si sunt de acord ca Basescu a facut si greseli. Cine nu face ? Dar, in curand, vom fi nevoiti sa redefinim si notiunea de greseala. Si ar trebui sa ne dam seama si cui ii apartine greseala. Basmul cu Basescu e pe cale sa se disipeze. Sunteti ciudat, domnule, chiar ciudat ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 326 mesaje Membru din: 1/02/2013 |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 14:11
paragraf I
A ...si nici n-o sa puteti intelege vreodata de unde am "dedus" faptul ca ati "fi votat USL-ul" deoarece nu exista in text vreo propozitie afirmativa, sau cel putin insinuant-inductiva, din care sa poata fi dedus sau extras acel sentiment/impresie pe care dumneavoastra, stimata doamna, incercati sa mi-l/o imputati, ... propos, sunteti cumva; o mult prea stimata si distinsa doamna, blonda?... alineat 2&3 A: ...stimata si distinsa doamna blonda, raspunsul meu pentru urmatoarele trei propozitii din fraza pe care ati postat-o in textul dumneavoastra, distinsa doamna, are sa fie formultata intr-o stilistica expresiv-afirmativa pe cat posibil si in asa fel incat s-o inteleaga orice blonda, nu inainte de a remarca faptul ca: ati inceput fraza respectiva solicitand explicatii pentru simplul fapt ca n-as fi suficient de explicit atunci cand n-am dorit sa nominalizez premierul pe care l-a numit Traian Basescu dupa demiterea de parlament a gov. mru, stimata doamna, pana si blondele sunt capabile sa gandeasca logico-deductiv intr-o asemenea situatie exprimativa dintr-un text lecturat, o asemenea enorma si devastatoare gafa politica pana si-o stimata si distinsa doamna blonda o percepe, si-apoi , distinsa doamna, de aceea imi sunt placute si, distinsele doamne blonde, pentru ca, intr-un final, mai precis, tocmai in propozitia 3, reusiti performanta de-a deduce exact numele premierul la care am facut trimitere, recunosc, nonexplicita , dar voalat inductiv, stiti de ce procedez asa, distinsa doamna?...pentru simplul fapt ca-mi doresc un cititor care sa si gandeasca logic, sa conexeze informatiile expuse in text cu bagajul saau de cunostinte generale si sa verifice autenticitatea informatiei care este prezenta in acel text, intelege-ti care-i shpilul generalitatilor aluziv-inductive introduse in textele mele, mult stimata si distinsa, doamna? probabil blonda.. prop. final fraza A: ...stimata doamna, sa fiti sigura ca am inteles tot ceea ce incercati sa transmiteti prin intermediul textului pe care l-ati postat, sa fiti convinsa ca am inteles chiar cu mult mai mult decat incercati sa transmiteti, dar m-a lovit damblaua modestiei imbecile, stimata doamna, si n-am sa va impartasesc deductiile sentimenal-fruste pe care mi le-am insusit din subtextul dumneavoastra, distinsa doamna,Totusi, dupa o luna interpretare personalizata descoperita in paragraful II, reusiti intr-un final apoteotic sa ajungeti exact in zona epitetelor pe care eu, lea-m indus numai;" plagiator, mincinos" eu am folosit impostor, acoperea intreg spectrul, nu doamna?...in final ul respectivului paragraf am sa incerc sa fiu un critic obiectiv si echidistant, doamna,si am sa va contrazic afirmatia te care ati facut-o, am convingerea ca n-o sa va suparati cahiar asa din orice , cahiar daca o sa va contrazic afirmatia, am sa-mi argumentz opinia, am s-o justific. ... distinsa doamna, dumneavoastra emiteti urmatoarea asumptie, citez: "in urma scrutinului din 9 dec. Plagiator, mincinos, cum o fi el, pe asta l-a vrut poporul !" ...in opinia mea aceasta premisa preconceputa este falsa doamna, poporul nu si-a dorit aceasta coalitie si acest premier, a fost constrans , obligat, determinat, sa aleaga o asemenea varianta politico-administrativa tocmai datorita erorilor politico-administrative pe care le-a comis presedintele romaniei,au fost cele 3 erori enumerate in textul precedent, stimata si distinsa doamna !...iar daca luati in calcul si capitala eroare comisa de presedinte atunci cand gov. mru a fost demis si a nominalizat ca premier pe perespectivul impostor incompetent,mentionez, nimeni si nimic nu-l obliga sa comita o asemenea gafa monumentala intr-un an electoral, stimata doamna, atinci, puteti verifica pe acest forum o mai veche predictie pe care am facut-o ulterior momentului respectiv, din mem:~ marele invins, isi va trimite propriul partid inapoi la cele 6 procente de la care l-a preluat sau poate mai rau, direct in istorie, alaturi de pntcd"... ...si din nou, adica iar va contrazic stimata doamna, basmul cu basescu nu este pe sfarsite, este intr-o zona crepusculara, inca, dar totul cred ca va fi transparent cat de repede posibil, sstimata doamna! ..intr-adevar, finalul textului dumneavoastra, mult stimata si distinsa, porobabil blonda, dar n-are a face, v-am mentionat faptu ca-mi plac si blondele, aveti dreptate !..unt un imbecil ciudat, dar un critic sugestiv/inductiv, onest. ...va doresc o dupaamiaza duminicala mirobolanta, mult stimata si distinsa doamna! PS ...am convingerea!.. choar si-n logica deductiva a unei blonde, pana si blondele mediocre sunt capabile de un rationament logic de buna calitate si vor descifra kafkianul meu text, in ceea ce va priveste, stimata doamna, nu-mi fac probleme, in mod sigur aveti sa reusiti. Raporteaza abuz de limbaj |
|
9am_1504 101 mesaje Membru din: 10/02/2013 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 14:20
De la: gabigabi2, la data 2013-02-08 08:33:35De la: 9am_679, la data 2013-02-07 22:10:06CU DEDICATIE CELEI MAI IDIOATE SUSTINATOARE USL.....GABI STALINISTA..Femeie, cat de turbata poti sa fi si in accelasi timp iresponsabila daca la toate postarile nu faci altceva decat sa'ti exprimi ura malefica fata de presedinte. Urmaresc da ceva vreme comentariile pe temele politice actuale si inteleg de ce romanii traiesc foarte prost comparativ cu cetatenii altor tari Am ales aeasta postare deoarece este emblematica si scoate mult in evidenta naivitatea electoratului manipulat grosolan . Posatarea celui care enumera neconcordanta dintre promisiunile USL si realitatea crunta este foarte corecta si nu este foarte greu de inteles ca actualii guvernanti sunt nepregatiti si cu mult mai corupti decat predecesorii lor.. Totusi , trebie sa recunoastem ca nivelul intelectual al majoritatii lasa mult de dorit asa ca ne facem iluzii desarte intr-o revenire la normalitate . Din pacate anormalii au pus stapanire pe Romania. Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 15:59
SA TRAITI BINE, basitilor , ca nici cu barosu nu vi-l mai scoate nimeni din suflet pe Idolul de mucava !
adevaratul Incompetent a fost Boc ; cel prin intermediul caruia a condus tara Bas' ca si premier ; ca si min. de finante sau orice altceva , el fiind marele Jucator ! a Ratat Toate sansele pe care i le-a dat poporul asta-n 2004 si si-a batut joc de el ,cum a vrut, umilindu-l si injosindu-l si a coborit nivelul discursului public la nivel de pubela ! iar notiunea de PRESEDINTE , in urma prestatiei sale, a devenit sinonima cu un zoi ! se-ntreaba marele ginditor de ce nu sunt respectati liderii Ro pe la Bruxelles ? pai de ce ar fi ? don Basescu este respectat, il baga cineva in seama, e invitat pe vreundeva ? NU ! este doar o scula pe care o folosesti in interesul tau , exact asa cum il folosea si el pe Boc ! si s-a mai vazuit asta inca o data, intorcindu-se cu 9 MLD. mai putin in traista ! ziceti ca el e trecut pe linie moarta, ca nu mai are putere ? asta-i basmul cu cocosul rosu , ha !USL doar a preluat Gestiunea DEZASTRULUI , facut de conducerea lui si a PDL.ului, ceea ce a fost destul de convenabil ptr. el ; s-a spalat pe miini si de PDL si acum manevreaza de la Cotroceni, avind institutiile de forta in mina sa ! si, ptr. ca Niciodata NU a cerut ceva si ptr. Ro , e foarte posibil sa-i chiar convina ca a venit cu mai putini bani de la UE, caci in imensa lui ura impotriva celor ce de 2 ori l-au suspendat si o poporului pe care-l dispretuieste , ar fi satisfacut sa ne ia Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
JIROV91 234 mesaje Membru din: 20/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 18:14
PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 18:17
De la: gabigabi2, la data 2013-02-10 15:59:35SA TRAITI BINE, basitilor , ca nici cu barosu nu vi-l mai scoate nimeni din suflet pe Idolul de mucava ! Ca de obicei nu vrei sa intelegi. Iei de bune tampeniile lui Ponta. Cu bugetul asta UE, el a scazut cu 37 de miliarde la nivel de UE iar pentru Romania s-au alocat mai mult cu 6 miliarde decat atunci cand era cu 37 miliarde mai mare. Cat de tampita trebuie sa fi sa nu intelegi lucruri atat de simple ? Ti-a luat Dumnezeu mintile de tot ! Pur si simplu devi ridicola, paranoica, un om de doi lei. Nu mai judeci de loc. Dumnezeu sa te aiba in paza lui, pentru ca ai mare nevoie ... Raporteaza abuz de limbaj |
|
JIROV91 234 mesaje Membru din: 20/10/2011 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 18:19
De la: gabigabi2, la data 2013-02-10 15:59:35SA TRAITI BINE, basitilor , ca nici cu barosu nu vi-l mai scoate nimeni din suflet pe Idolul de mucava ! asa este Basescu este scula lui Baroso ,dar a grsit ca a folosito fara prezervativ ..... www.youtube.com/watch?v=rXJ7HY7lTao Raporteaza abuz de limbaj
PDL ul a fost rampa de lansare la presedentie,acum pacalesc cu MISCAREA POPULARA ca inca mai sunt prosti in Romania
|
|
9am131669 164 mesaje Membru din: 8/09/2009 |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:04
Simt o satisfactie cand vad oameni de DREAPTA care iau atitudine din ce in ce mai mult,idioti precum batrana Gabi or sa se inece in propria demagogie implementata in capusorul lor sec de idolul lor FElix prin A3 ,tot ce se intampla in tara are un scop bine definit pus la cale de puscariabilii uslamisti ,sper sa nu reuseasca .
Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:09
De la: 9am131669, la data 2013-02-10 20:04:17 Simt o satisfactie cand vad oameni de DREAPTA care iau atitudine din ce in ce mai mult,idioti precum batrana Gabi or sa se inece in propria demagogie implementata in capusorul lor sec de idolul lor FElix prin A3 ,tot ce se intampla in tara are un scop bine definit pus la cale de puscariabilii uslamisti ,sper sa nu reuseasca . "Istoria nu va uita pe vinovati si vinovati suntem toti,unii pentru ca am tacut,altii pentru ca am gresit si toti pentru ca am suportat !" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:14
De la: 9am_1454, la data 2013-02-10 18:17:41De la: gabigabi2, la data 2013-02-10 15:59:35SA TRAITI BINE, basitilor , ca nici cu barosu nu vi-l mai scoate nimeni din suflet pe Idolul de mucava ! Aceasta postare a doamnei Gabi ne poate spune mult despre electoratul usl. Daca o doamna care stie sa manevreze un pc si dupa cum i-am citit cv si cu putina scoala poate gandi atat de denaturat ce pretentii sa mai avem la amaratii care traiesc in bodeie de chirpici din ajutor social, la mila statului? Am avut curiozitatea sa-i citesc postarile anterioare si am ajuns la concluzia ca are probleme psihice grave. . Din pacate trebuie sa avem rabdare si chiar sa-i compatimim pe acesti indivizi deoarece prostia odata imagazinata le da impresia ca sunt chiar destepti iar cu naivul nu o poti scoate la capat.. Parerea mea este ca doamna trebuie ignorata. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:21
De la: sandu60, la data 2013-02-10 20:09:41De la: 9am131669, la data 2013-02-10 20:04:17 Simt o satisfactie cand vad oameni de DREAPTA care iau atitudine din ce in ce mai mult,idioti precum batrana Gabi or sa se inece in propria demagogie implementata in capusorul lor sec de idolul lor FElix prin A3 ,tot ce se intampla in tara are un scop bine definit pus la cale de puscariabilii uslamisti ,sper sa nu reuseasca . Corect ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:22
Oare la asta viseaza uslamistii ???
Trupele liberale sunt pregtite pentru a alunga hoardele europene Written by Mihai Ionescu on 09 February 2013. Posted in National A.Nstase: Dreptate i Frie! Ia zii, Relule, ai pregtit totul? Poarta Bucuretiului este n minile noastre? Cum pregtim trupele pentru a alunga tirania, pe cei care sug sngele politicienilor? R.Fenechiu: Dreptate i Frie, comandante. Trupele liberale sunt pregtite pentru a alunga hoardele barbare ale imperiului europenilor. A.Nstase: La comandamentul de Nord, generalul Voiculescu ce spune? n noaptea asta trebuie s-i ridice pe Georgetii de la ANI. Luai prizonieri i dui s fie n beciurile Antenelor. R.Fenechiu: De ei se va ocupa colonel Crin. Are deja o trup de comando pentru asta. Voiculescu are n program s-i salte pe cei de la DNA. Sper s nu fie victime. A.Nstase: Cum facem cu Obiectivul? Avem ambuscada de la aeroport. Greva celor de TAROM e pregtit la detaliu? Cum aterizeaz, cum trebuie s acionm! l vreau viu! Da ! S-l trimitem aici la Jilava, pentru c vreau proces de nalt trdare! Cum a vndut el ara Europei. i l vreau transmis n direct pe Antena3 procesul, da? (apare i Chioariu) T.Chioariu: Dreptate i Frie! Comandante, s-a rezolvat cu CCR. Sunt deja arestai toi cei 5 membri ai lor. De fapt 4. Aspazia a ncercat s fug i s-a tras. A murit. Zegrean ns s-a calmat rapid, iar madama Motoc a fost imediat calmat, a fost dat n grija lui Becali. Dac mic ceva, ciobanul i arat el...he he he. A.Nstase: Nu trebuia cu victime. Of...nu trebuia tras. Pcat de femeie, cndva a fost a noastr. n fine. Unde e Dragnea? T. Chioariu: Pregtete ncercuirea ambasadelor Uniunii. n noaptea asta la ora 0.00 e semnalul. Toi emisarii Uniunii vor fi ridicai n acelai timp i trimii la locul stabilit, pentru a se face schimb de prizonieri. Sunt implicai aici toi parlamentarii notrii cu dosare dar i de la pesedeu. A. Nstase: Ce chestie, am ajuns acum s m bazez mai mult pe ai votri dect pe ai mei. De fapt, sta e tristul adevr, ai mei nu au schiat nici un gest cnd m-au bgat aici. n noaptea asta, oricum va ncepe lupta de dezrobire de sub jugul european. M simt dator pentru ar, eu am greit, eu trebuie s refac lucrurile. Eu am fost naivul care a dus Romnia n UE, eu o voi scoate. L-ai scos pe Vntu? (apare i Dragnea). L.Dragnea: Dreptatea i Frie. Da, l-am scos i i-am dat n primire OTV-ul. Va ncepe s emit la 23.00, televiziunea poporului va chema oamenii la arme pentru aprarea spiritului nostru naional. Oricum, la Sinteza Zilei, deja este ediie special. Vine i Dinescu, Ion Iliescu i Radu Mazre. USL i va schimba numele n Uniunea Salvrii Naionale. (apare Roca Stnescu). S.R.S: Trdare! Trdare la nivel nalt. Mucosul i-a spus totul Tiranului. Da, Ponta i-a comunicat planul nostru lui Bsescu i deja emisarii europeni sunt n alert. Cldirea parlamentului e ncercuit, iar PSD-ul a trecut de partea cealalt. Trdare! A. Nstase ddu cu cana de pmnt, nervos. Dana ncepu s plng. Mihnea i el. Mihnea: Tati, ai nite bani de covrigi? C ne-au luat tia totul, nu mai avem bani dect de o sticl de suc Adria i de dou eugenii. (sun telefonul lui Fenechiu). R.Fenechiu: Da...l-au sltat pe Fel...Voiculescu. Badea cic, n pielea goal, protesteaz n faa sediului DNA. A. Nstase: Degeaba. sta e doar caraghios. Unde sunt corupii de alt dat ?... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 3068 mesaje Membru din: 30/04/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 10 Februarie 2013, ora 20:26
De la: 9am131669, la data 2013-02-10 20:22:53 Oare la asta viseaza uslamistii ??? Nu se pune, lipseste Vanghelie si Becali
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 07:37
Mai nou acum revine moda anilor 90.
Am la servici indivizi recunoscuti ca fiind fanatici usl(in general indivizi foarte slab pregatiti), care in urma cu ceva timp erau in stare sa sara si la bataie pentru a apara aceasta formatiune politica , care acum sunt in stare sa se jure si pe masa , negand votul pe care l-au dat gruparii Ponta COPY/PASTE&Antonescu(CACARAU) Jalnic, foarte jalnic. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 10:14
ce hahalere jalnice sunteti, in corpore !
va dati analisti inteligenti ; mereu altii sunt prosti si doar voi destepti si sub ochii vostri, Bas' impreuna cu ungurul Orban,cu care se hahaia ca de obicei, Rup Romania si nici in freza aia care nu intelege nimic, nu va doare ! cel mai mare Dusman al Ro este acest om , care e Bolnav de Putere si de nimic nu i-a pasat si nu-i pasa, decit de el ! inregistrati DEZASTRUL, ca nu se poate sa nu-l vedeti, dar nu puteti Accepta sub nici-o forma ca ati contribuit la el si aratati mereu in alta parte cu degetul, desi a fost STAPINUL Absolut al tarii 3.5 ani ....tragica este continuarea in aceeasi directie ! ....tragic si diabolic in acelasi timp ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 11:07
De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 10:14:25ce hahalere jalnice sunteti, in corpore ! "Tragic si Diabolic" e faptul ca uslamistii sunt la putere de 9 luni,de 2 luni au 70% in parlament ,au administratia locala ,au presa ,toate institutiile si le-au subordonat ,si cu toate asta NIMIC,nici un proiect,un buget doar pentru consum,nici o investitie,somajul a crescut alarmant,peste 20 de taxe noi ne impovareaza,inflatia a luat-o razna rau de tot,un guvern mamut ,30 de ministri si oare cati secretari de stat ? Toti cu sofieri,masini,secretare,consilieri,birouri,logistica...Toata ziua dezamagitul national in loc sa guverneze e doar pe la televiziuni,da interviuri in presa,la radio,asta nu e rolul unu-i prim dezamagit ,concluzie : "TRAGIC SI DIABOLIC" Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 13:04
De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 10:14:25ce hahalere jalnice sunteti, in corpore ! IGNOR....Cu psihopatii nu dialoghez!
|
9am_679 322 mesaje Membru din: 4/08/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 13:41
DOAR PENTRU GABI RETARDATA!
Ce au bre astia cu tine? Toti te bat ,toti te injura, toti iti baga ceva'n gura?
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 14:10
De la: 9am_1504, la data 2013-02-10 20:14:29De la: 9am_1454, la data 2013-02-10 18:17:41De la: gabigabi2, la data 2013-02-10 15:59:35SA TRAITI BINE, basitilor , ca nici cu barosu nu vi-l mai scoate nimeni din suflet pe Idolul de mucava ! Da, asta e si parerea mea. Din cauza ei si a altor fanatici la fel de stupizi ca ea, m-am retras pentru o vreme. Credeam ca se discuta rezonabil pe forumurile astea, dar gasesti aici mai multi nebuni decat in viata reala. Dupa parerea mea Gabi e bolnava psihic. Altminteri nu se explica dubla masura pe care o aplica lui Basescu si lui Ponta ... Ca si Ponta, discursul ei pare sa fie vesnic al unuia aflat in opozitie. Desi e la putere, Ponta are mereu nevoie de un vinovat. Pentru absolut orice trebuie sa faca el si nu face, gaseste el o expresie, un text sa-l faca responsabil pe Basescu. Isca o problema dupa care urla ca e atacat de Basescu. la fel face si Antonescu. Daca ma gandesc bine, astia s-au gandit ca vor avea succes cu scenariul asta avand in vedere cati prosti traiesc in tara noastra. Ca si Voiculescu. Smecheri. Prostii sunt printre alegatori si sunt cu gramada. Daca faci gafa s-o intrebi pe alde Gabi ce crede despre plagiatul lui Ponta, ca sa dau un exemplu, ea o sa spuna, ca si Basescu a facut nu stiu ce cu flota sau cu casa din Mihaileanu nu stiu cand. E atat de cretina incat incearca sa ne spuna ca daca Basescu ar fi praduit flota atunci oricine poate sa fure intelectual, sa jefuiasca orice pentru ca de vina e .... Basescu. Asta e si nu avem ce-i face ... Hai sa n-o mai bagam in seama, pentru ca nu avem incotro. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 15:20
SA TRAITI BINE, basitilor , ca nici cu barosu nu vi-l mai scoate nimeni din suflet pe Idolul de mucava !
adevaratul Incompetent a fost Boc ; cel prin intermediul caruia a condus tara Bas' ca si premier ; ca si min. de finante sau orice altceva , el fiind marele Jucator ! a Ratat Toate sansele pe care i le-a dat poporul asta-n 2004 si si-a batut joc de el ,cum a vrut, umilindu-l si injosindu-l si a coborit nivelul discursului public la nivel de pubela ! iar notiunea de PRESEDINTE , in urma prestatiei sale, a devenit sinonima cu un zoi ! se-ntreaba marele ginditor de ce nu sunt respectati liderii Ro pe la Bruxelles ? pai de ce ar fi ? don Basescu este respectat, il baga cineva in seama, e invitat pe vreundeva ? NU ! este doar o scula pe care o folosesti in interesul tau , exact asa cum il folosea si el pe Boc ! si s-a mai vazuit asta inca o data, intorcindu-se cu 9 MLD. mai putin in traista ! ziceti ca el e trecut pe linie moarta, ca nu mai are putere ? asta-i basmul cu cocosul rosu , ha !USL doar a preluat Gestiunea DEZASTRULUI , facut de conducerea lui si a PDL.ului, ceea ce a fost destul de convenabil ptr. el ; s-a spalat pe miini si de PDL si acum manevreaza de la Cotroceni, avind institutiile de forta in mina sa ! si, ptr. ca Niciodata NU a cerut ceva si ptr. Ro , e foarte posibil sa-i chiar convina ca a venit cu mai putini bani de la UE, caci in imensa lui ura impotriva celor ce de 2 ori l-au suspendat si o poporului pe care-l dispretuieste , ar fi satisfacut sa ne ia [/quote] Ca de obicei nu vrei sa intelegi. Iei de bune tampeniile lui Ponta. Cu bugetul asta UE, el a scazut cu 37 de miliarde la nivel de UE iar pentru Romania s-au alocat mai mult cu 6 miliarde decat atunci cand era cu 37 miliarde mai mare. Cat de tampita trebuie sa fi sa nu intelegi lucruri atat de simple ? Ti-a luat Dumnezeu mintile de tot ! Pur si simplu devi ridicola, paranoica, un om de doi lei. Nu mai judeci de loc. Dumnezeu sa te aiba in paza lui, pentru ca ai mare nevoie ...[/quote] Aceasta postare a doamnei Gabi ne poate spune mult despre electoratul usl. Daca o doamna care stie sa manevreze un pc si dupa cum i-am citit cv si cu putina scoala poate gandi atat de denaturat ce pretentii sa mai avem la amaratii care traiesc in bodeie de chirpici din ajutor social, la mila statului? Am avut curiozitatea sa-i citesc postarile anterioare si am ajuns la concluzia ca are probleme psihice grave. . Din pacate trebuie sa avem rabdare si chiar sa-i compatimim pe acesti indivizi deoarece prostia odata imagazinata le da impresia ca sunt chiar destepti iar cu naivul nu o poti scoate la capat.. Parerea mea este ca doamna trebuie ignorata. [/quote] Da, asta e si parerea mea. Din cauza ei si a altor fanatici la fel de stupizi ca ea, m-am retras pentru o vreme. Credeam ca se discuta rezonabil pe forumurile astea, dar gasesti aici mai multi nebuni decat in viata reala. Dupa parerea mea Gabi e bolnava psihic. Altminteri nu se explica dubla masura pe care o aplica lui Basescu si lui Ponta ... Ca si Ponta, discursul ei pare sa fie vesnic al unuia aflat in opozitie. Desi e la putere, Ponta are mereu nevoie de un vinovat. Pentru absolut orice trebuie sa faca el si nu face, gaseste el o expresie, un text sa-l faca responsabil pe Basescu. Isca o problema dupa care urla ca e atacat de Basescu. la fel face si Antonescu. Daca ma gandesc bine, astia s-au gandit ca vor avea succes cu scenariul asta avand in vedere cati prosti traiesc in tara noastra. Ca si Voiculescu. Smecheri. Prostii sunt printre alegatori si sunt cu gramada. Daca faci gafa s-o intrebi pe alde Gabi ce crede despre plagiatul lui Ponta, ca sa dau un exemplu, ea o sa spuna, ca si Basescu a facut nu stiu ce cu flota sau cu casa din Mihaileanu nu stiu cand. E atat de cretina incat incearca sa ne spuna ca daca Basescu ar fi praduit flota atunci oricine poate sa fure intelectual, sa jefuiasca orice pentru ca de vina e .... Basescu. Asta e si nu avem ce-i face ... Hai sa n-o mai bagam in seama, pentru ca nu avem incotro.[/quote] biiine, SILVIULE, m-ai convins c-ai revenit ! interesant este ca Mytcor Stia ca vei reveni, caci m-a si anuntat ca va " conversati " pe topicul lui Bas' ! cind m-am uitat sa vad daca e asa, am vazut ca nu-i asa, dar uite ca ai aparut totusi , de unde -mi vine sa zic : maaaare munipulator si nea myt asta ! dar nu stiu daca-ti dai seama ca al de te-a contrat - adica @ 1504 - e tot ' mnealui , doar ca-i in haine noi.... la fel ca ale imparatului din poveste , nu-i vorba, dar ptr. cine nu stie sa vada , nu vede, nu stie, ferice de el !
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 15:31
moaaaama, ce frumos am postat cu succes si nu a aparut !
Doaaaamna, ca sa ma aliniez lui @1504, m-ati convins ca sunteti Silviu ! si m-a anuntat domnu' Mytcor ca esti pe forum si va conversati ....ma dusei repede sa vaz, dar nu erati inca si i-am zis ca nu esti, dar uite ca te-a convins sa revii , de unde se trage o concluzie faina : are talent de manipulant ! ei , acu' ca ne-am intilnit toti trei .....aaaa, nu stii cine-i al 3 lea ? pai iti spusei : 1504 , mytcor in hainute noi, la fel ca ale imparatului din poveste ! nu stiai ? asta e, ce sa-i faci ? nu intelegi de ce, daca e el, te-a luat la trei-pazeste la prima postare ? ei, uite asa, d'al ce e si de impresionat spectatorii ! da' ma bucur ca te vad si ca nu ti-ai schimbat naravul si optiunile, desi insisti sa mi le schimb eu pe ale mele !de ce s-o fac, n-am inteles , drept sa-ti spun ....sa ajung si eu ca si voi, sa fiu huiduita de cei ce s-au saturat de marele Jucator prins cu trisatu' ?
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 15:35
De la: 9am131669, la data 2013-02-11 11:07:16De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 10:14:25ce hahalere jalnice sunteti, in corpore ! papagalito ! Doamne, ce-l mai iubesti, nebuneste si ai si preluat-o de la el : "dezamagitul national " ! de ce n-oi fi preluat-o si pe aia strigata de Sute de oameni : "iesi afara, javra ordinara " ?
|
Fosta membra 9am.ro 69 mesaje Membru din: 11/02/2013 |
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 16:40
De la: 9am131669, la data 2013-02-10 20:04:17 Simt o satisfactie cand vad oameni de DREAPTA care iau atitudine din ce in ce mai mult,idioti precum batrana Gabi or sa se inece in propria demagogie implementata in capusorul lor sec de idolul lor FElix prin A3 ,tot ce se intampla in tara are un scop bine definit pus la cale de puscariabilii uslamisti ,sper sa nu reuseasca .
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 16:48
De la: gabigabi2, la data 2013-02-11 15:31:42moaaaama, ce frumos am postat cu succes si nu a aparut ! ptr. doamna @1454
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 16:52
Ti-ai recuperat combatantii
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Postat pe: 11 Februarie 2013, ora 16:57
De la: nastasemihail, la data 2013-02-11 16:52:50Ti-ai recuperat combatantii i-ai citit postarea lui 1504 ? l-ai recunoscut ? ca sa nu mai plingi ca nu mai e pe forum ...uite ca e !
|
|
|

asta-i basmul cu cocosul rosu , ha !
la fel ca ale imparatului din poveste , nu-i vorba, dar ptr. cine nu stie sa vada , nu vede, nu stie, ferice de el !