9am_679
322 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 19:21
De la: gabigabi2, la data 2012-10-23 19:06:56De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
pai, cam timp am fost noi "padure ", te-ai gindit ? ca de fapt e cam asa cum ai spus, dar n-ai dus gindul pina la capat : nu neaparat din istoria recenta, desi vine si de aici ;
nu neaparat din trecutul imediat, dar vine si de aici lipsa noastra de coeziune nationala !
Am citit un articol in care se spunea ca in Romania IQ maxim la 95% din populatie nu depaseste 70-85 de unitati..
..... Care-s gradele de deficienta mintala?:
IQ sub 20, e deficienta mintala profunda.
Intre 20-40, deficienta mintala severa.
Intre 40-50 deficienta mintala moderata.
Intre 50-75 e deficienta usoara.
Zona dintre 75-85 este relativa, poti fi normal, sau poti tinde spre o debilitate.
Acum cred ca avem si radiografia poporului roman si raspunsul la intrebarea ......
de ce o ducem atat de rau? 
Intrebarea de baraj este cat la suta din boborul roman are IQ sub50?
Parerea mea este ca peste 70%
nu cred asta, chiar nu cred ! n-am facut niciodata un test d'asta, deci nu stiu ce fel de intrebari sunt puse si daca sunt intrebari de cultura generala, politica si economica sau in stil american a carei cultura sociala este alta , atunci cu siguranta se poate ajunge la un procentaj ingrijorator ! dar, stii foarte bine ca sunt oameni fara prea multa scoala, dar inteligenti ; altii cu scoala , mai multa mai putina, dupa posibilitati, coane 679 !
Incearca si matale coana mare ca tot stai toata ziulica pe net dar nu spui la nimeni rezultatul.
Mai mult ...poate nu cunosti dar in zilele noastre cand te duci la un interviu pentru angajare la majoritatea firmelor care se respecta si nu doresc sa angajeze imbecili cu diplome se dau acetse testari iq.
Pe vremea matale era necesar doar carnetul PCR indiferent de ce iq avei asa ca inteleg de ce nu-ti cunosti nivelul de inteligenta!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
3068 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 19:49
De la: 9am_679, la data 2012-10-23 19:21:56De la: gabigabi2, la data 2012-10-23 19:06:56De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
pai, cam timp am fost noi "padure ", te-ai gindit ? ca de fapt e cam asa cum ai spus, dar n-ai dus gindul pina la capat : nu neaparat din istoria recenta, desi vine si de aici ;
nu neaparat din trecutul imediat, dar vine si de aici lipsa noastra de coeziune nationala !
Am citit un articol in care se spunea ca in Romania IQ maxim la 95% din populatie nu depaseste 70-85 de unitati..
Zona dintre 75-85 este relativa, poti fi normal, sau poti tinde spre o debilitate.
Acum cred ca avem si radiografia poporului roman si raspunsul la intrebarea ......
nu cred asta, chiar nu cred ! n-am facut niciodata un test d'asta, deci nu stiu ce fel de intrebari sunt puse si daca sunt intrebari de cultura generala, politica si economica sau in stil american a carei cultura sociala este alta , atunci cu siguranta se poate ajunge la un procentaj ingrijorator ! dar, stii foarte bine ca sunt oameni fara prea multa scoala, dar inteligenti ; altii cu scoala , mai multa mai putina, dupa posibilitati, coane 679 !
Incearca si matale coana mare ca tot stai toata ziulica pe net dar nu spui la nimeni rezultatul.
Mai mult ...poate nu cunosti dar in zilele noastre cand te duci la un interviu pentru angajare la majoritatea firmelor care se respecta si nu doresc sa angajeze imbecili cu diplome se dau acetse testari iq.
Pe vremea matale era necesar doar carnetul PCR indiferent de ce iq avei asa ca inteleg de ce nu-ti cunosti nivelul de inteligenta!
Tu erai utecist pa vremea aia
|
9am_679
322 mesaje
|
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 20:05
De la: sandu60, la data 2012-10-23 19:49:15De la: 9am_679, la data 2012-10-23 19:21:56De la: gabigabi2, la data 2012-10-23 19:06:56De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
Hai sa-ti spun un secret dar sa nu-l mai spui la nimeni.
Am fost doar pionier.
UTCist nu m-au facut deoarece am incercat sa sar gardul la Iugoslavi cu fratele meu in 1976 pe la vama Naidas cand aveam 16 anisori neanpliniti.
Acum intelegi ca am fost un dusman al poporului?
|
Fosta membra 9am.ro
3068 mesaje
|
Postat pe: 23 Octombrie 2012, ora 20:15
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 10:15
De la: 9am_679, la data 2012-10-23 19:21:56De la: gabigabi2, la data 2012-10-23 19:06:56De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
pfffff, dar dupa raspunsurile pe care le dai de fiecare data cind ne intilnim aici, iti stiu iq tau si n-ai cu ce te lauda !
si, asa ca chestie : dupa cit de bine suntem condusi , cel putin in timpul PDL.ului, dar nu numai, eu cred ca NU sunt respinsi nici idiotii, nici obedientii si nici ticalosii ....  aia sunt preferatii !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 10:19
De la: 9am_679, la data 2012-10-23 20:05:00De la: sandu60, la data 2012-10-23 19:49:15De la: 9am_679, la data 2012-10-23 19:21:56De la: gabigabi2, la data 2012-10-23 19:06:56De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
Am fost doar pionier.
UTCist nu m-au facut deoarece am incercat sa sar gardul la Iugoslavi cu fratele meu in 1976 pe la vama Naidas cand aveam 16 anisori neanpliniti.
si continui sa fii iubindu-l in draci pe Bas' !
|
_geta_
271 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 10:20
Ce mai face base' al ..... al cui? ca al meu nu e! Cred ca nu mai vorbeste la telefon nici cu blejnar si nici cu nuti de teama sa nu fie interceptat!
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 10:24
De la: CREMENE, la data 2012-10-24 07:47:28De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
Hai sa-ti spun ceva, daca o sa citesti si calculezi statisticile privind morbiditatea in Romania, (boli de tot felul, accidente auto si de de serviciu, crime si multe alte cauze, plus plecari din tara) o sa observi usor, ca dupa calculele lor, noi in ultimii 22 de ani trebuia sa diparem ca natie. Nu am disparut, drept e ca nici nu am crescut ca numar, dar suntem aici.
Apoi tu nu spui ca mai mult de jumatate din angajatii de la Microsoft sunt romani, ca suntem o tara in care inca se vaneaza creere, ca avem medici buni care sunt cautati, ingineri IT-tisti profesori si lista poate continua, ori a inghiti asa pe nerumegate orice stire, fara a o analiza un pic???
Ar trebui sa faci o vizita prin America sa vezi cum sta treaba la nivelul de inteligenta
Sau poate ca nu stiai ca majoritatea copiilor care pleaca din Romania si intra in scolile din afara, intra cu un an sau doi peste clasa in care au fost in Romania.
Daca suntem un popor asa cretin cum sustine studiul tau, de ce mai vin universitati in afara sa caute studenti la noi?
www.ziare.com/articole/targ+universitati+straine
Asa ca putina circumpectie fata de astfel de studii si statistici, nu strica, Apropo, tu unde crezi ca te incadrezi?
la el se aplica proverbul ala cu vazutul paiului din ochiul altuia , dar nu si birna din ochiul lui !
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 10:27
De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:20:01Ce mai face base' al ..... al cui? ca al meu nu e! Cred ca nu mai vorbeste la telefon nici cu blejnar si nici cu nuti de teama sa nu fie interceptat!
te saluuut !  cam rarut pe la noi , de ce ?
cit despre ' mnealui , ce-ar mai fi de zis despre IMPOSTURA si LASITATE ? e un individ fara ONOARE !
|
_geta_
271 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 10:27
De la: 9am_679, la data 2012-10-23 20:05:00De la: sandu60, la data 2012-10-23 19:49:15De la: 9am_679, la data 2012-10-23 19:21:56De la: gabigabi2, la data 2012-10-23 19:06:56De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
Am fost doar pionier.
La saispe' anisori (avand in vedere ca un anisor e musai sa fie mai mic decat un an) cred ca nici nu stiai exact cim te cheama! Cum poti acum sa tragi concluzia ca esti un dusman al poporului? Ce ti-a facut poporul cand n-ai reusit 'sa sari gardul'? Asa stim noi sa blamam pe fiecare in momentul cand habar nu avem ce vrem. Mai degraba cred ca iti pare rau ca nereusind, ai ratat sa ajungi utecist si mai ales un om care sa stie ce vrea acum!
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
_geta_
271 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 10:41
De la: gabigabi2, la data 2012-10-24 10:27:07De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:20:01Ce mai face base' al ..... al cui? ca al meu nu e! Cred ca nu mai vorbeste la telefon nici cu blejnar si nici cu nuti de teama sa nu fie interceptat!
te saluuut ! cam rarut pe la noi , de ce ?
cit despre ' mnealui , ce-ar mai fi de zis despre IMPOSTURA si LASITATE ? e un individ fara ONOARE !
Si eu 'te saaaalut!' Gabi! Ma minunez cand mai citesc din cand in cand dar nu intru ca aici sunt tot felul de specimene care isi permit sa insulte pe toti cei care nu au parerea lor! Ce imi trece acum prin minte e faptul ca multi si-au dat seama ce fel de om e base' dar nu vor sa recunoasca! Tot ii dau cu comunismul dar nu se intreaba de ce multi, chiar foarte multi gasesc regimul comunist mult mai eficient decat aceasta nenorocita de democratie damboviteana! Nu ma refer la sacrificiile pe care le-a facut lumea ci la ordine, cultura, etc. Inainte era un program tv. la care ne uitam sau nu; azi sunt zeci si nu vezi programe care sa si educe. "Teatrul' lor e scarbos; divertismentul aduce pe sticla numai scandalagii! La Antena 3 nu mai am voie sa ma uit ca ne-a interzis base' ce aflam despre nenorocitii care au distrus nu numai tara dar si filonul de integritate al celor care inca mai cred in libertate! Acum citesc peste tot cum se incearca sa-l franeze pe Ponta sa mai repare cate ceva! O sa vina diaconescu si ca prim-ministru se va indura sa accepte si oameni din alte partide la formarea guvernului! Aici s-a ajuns si multi se prefac a nu vedea; a nu intelege ca inca oistea e indreptata spre prapastie!
|
9am_679
322 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 13:33
De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:27:35De la: 9am_679, la data 2012-10-23 20:05:00De la: sandu60, la data 2012-10-23 19:49:15De la: 9am_679, la data 2012-10-23 19:21:56De la: gabigabi2, la data 2012-10-23 19:06:56De la: 9am_679, la data 2012-10-23 18:50:36De la: gabigabi2, la data 2012-10-21 15:07:54De la: 9am044364, la data 2012-10-21 14:14:40Marea nenorocire a romanilor este ca nu isi gasesc multumirea si ca sunt mereu dezbinati si dominati de pasiuni politice sterile. Aceasta este o stare de fapt. Vedem marile neajunsuri ale acestei stari de fapt care nu vine nici din trecutul imediat si nici din istoria recenta. Cu toate acestea nu ne putem aduna caci preferam slujirea intereselor mici. Cu alte cuvinte suntem "palcuri de copaci" si nu "padure" asa cum ar fi normal. Din nefericire toate aceste lucruri se petrec in vremuri de grea cumpana pentru noi toti. Iar sansele ca sa mai fie curand primavara si pe ulita noastra si pentru noi sunt mici, ingrozitor de mici.
Am fost doar pionier.
La saispe' anisori (avand in vedere ca un anisor e musai sa fie mai mic decat un an) cred ca nici nu stiai exact cim te cheama! Cum poti acum sa tragi concluzia ca esti un dusman al poporului? Ce ti-a facut poporul cand n-ai reusit 'sa sari gardul'? Asa stim noi sa blamam pe fiecare in momentul cand habar nu avem ce vrem. Mai degraba cred ca iti pare rau ca nereusind, ai ratat sa ajungi utecist si mai ales un om care sa stie ce vrea acum!
Offffff  .Sa-mi para rau ca nu am fost utcist?
Nici poveste.....mai mult sunt mandru ca am putut evita aceasta batjocura chiar daca intr-un fel am patruns cu greu in randul ,,intelectualilor'' cu carnet de partid.
Dar nu asta este subiectul acestor postari deoarece am raspuns unei intrebari cu talc  din partea distinsului domn XWZ!
|
9am_679
322 mesaje
|
Postat pe: 24 Octombrie 2012, ora 14:59
De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:41:05De la: gabigabi2, la data 2012-10-24 10:27:07De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:20:01Ce mai face base' al ..... al cui? ca al meu nu e! Cred ca nu mai vorbeste la telefon nici cu blejnar si nici cu nuti de teama sa nu fie interceptat!
Si eu 'te saaaalut!' Gabi! Ma minunez cand mai citesc din cand in cand dar nu intru ca aici sunt tot felul de specimene care isi permit sa insulte pe toti cei care nu au parerea lor! Ce imi trece acum prin minte e faptul ca multi si-au dat seama ce fel de om e base' dar nu vor sa recunoasca! Tot ii dau cu comunismul dar nu se intreaba de ce multi, chiar foarte multi gasesc regimul comunist mult mai eficient decat aceasta nenorocita de democratie damboviteana! Nu ma refer la sacrificiile pe care le-a facut lumea ci la ordine, cultura, etc. Inainte era un program tv. la care ne uitam sau nu; azi sunt zeci si nu vezi programe care sa si educe. "Teatrul' lor e scarbos; divertismentul aduce pe sticla numai scandalagii! La Antena 3 nu mai am voie sa ma uit ca ne-a interzis base' ce aflam despre nenorocitii care au distrus nu numai tara dar si filonul de integritate al celor care inca mai cred in libertate! Acum citesc peste tot cum se incearca sa-l franeze pe Ponta sa mai repare cate ceva! O sa vina diaconescu si ca prim-ministru se va indura sa accepte si oameni din alte partide la formarea guvernului! Aici s-a ajuns si multi se prefac a nu vedea; a nu intelege ca inca oistea e indreptata spre prapastie!
Nu uita ,,gainusa de alun'' faptul ca RAUL actual a fost nasit de partidul pe care vreti sa-l puneti in fruntea bucatelor si uitati cu desavarsire ca toata devalizarea tarii a fost facuta de acest PSD.
Ce sa mai inteleg acum?
Nu cumva este real acel articol despre iq romanilor?
Ce pot crede despre un popor care si dupa 22 de ani tot cu gasca lui Iliescu voteaza?
Pai cat de idiot poti sa fi pentru a mai da votul PSDului?
Un popor mai inteligent cu siguranta ar opta pentru alta forma de guvernare.
Un popor inteligent nu ar mai vota niciodata cu o fomatiune politica care a dovedit ca este FONDATOREA coruptiei la nivel national.Pai ce facem?
Boborul a votat FSN,PDSR,PSD fara a gandi.... iar rezultatele au fost dezastruoase.
Apoi a votat CDR si tot in gurita a fost servit.
Mai mult la o diferenta de dor 4 ani revenim in imbecilitatea nostra traditionala si revotam fara a ne consulta neuronii ramasi activi din nou cu mentorul democratiei de tip socialist si cu partidul tuturor borfasilor comunisti.(Ion Ilici Iliescu,pdsr)
Apoi ne-am fript cu PNLaripa tanara , partidul tuturor securistilor pro-moscoviti si bineanteles PDLul care tot in virtutea traditiilor milenare ne-a dat tot prin gurita pana ne-am saturat.
Ok , pana acum totul este simplu pentru o persoana normala la cap.
Concluziile pot fi trase destul de usor si ajutate de guvernarea actuala USL care din luna mai nu face altceva decat sa strige ...jos Basescu cu toate ca latrau pe toate posturile ca IMEDIAT ce vor veni la guvernare vor pune in aplicare planul de pompare a mierii prin toate cotloanele patriei....mai simplu planul de indobitocire a populatiei deja indobitocite.
Mai avem un partid care promite imbecililor marea cu sarea(ppdd) si care nu poate fi amintit in nicio ecuatie guvernamentala nici macar in gluma.
In evaluarea prezentata un om NORMAL la cap poate trage cu siguranta concluzia ca NU MAI ARE PE CINE VOTA si firesc ar fi ca sondajele de opinie sa scoata la lumina nemultumirea populara si asta ar duce inevitabil la aparitia altor formatiuni politice poate cu mult mai fidele intereselor nationale.
Asa ar fi normal sa reactioneze o populatie normala la cap.
Nu vedeti ca singura masura guvernamentala a usl a fost si ramane ....jos Base!
Chiar atat de imbecili putem fi incat sa intelegem ca aducem la putere din nou pe cei care sunt raspunzatori in proportie covarsitoare de dezastrul national actual?
Nu uitati ca psd-pnl au guvernat intr-o perioada in care Europa avea crestere economica......intr-o perioada in care Romania avea crestere economica dar nivelul de tari tot scazul il aveam.
De ce? Pentru ca atunci se fura infinit mai mult .
Nu uitati de ticalosia pe care a putut sa o faca guvernarea pnl atunci cand prin gura premierului Tericeanu indemna prostii sa ia credite cu clauze ascunse.
Sa nu credeti ca nemernicul nu stia ce urmeaza?
Se stia ca va veni o criza .......se pare ca era chiar programata si cu toate acestea el Tericeanu indemna fraierii sa-si amaneteze viata .
Cred ca a venit momentul in care fiecare dintre noi sa ne facem meaculpa si sa nu lasam raul sa supravituiasca si dupa 8 decembrie.
Cand poporul roman va refuza definitiv acuala clasa politica din acel moment vom putea spera la un trai decent.
|
MITOCANUL
206 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 06:50
Am fost doar pionier.
Acum de care parte a gardului esti?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 08:47
iote ce-ntrebare pui ! cum de care parte a gardului e ? e-n curtea Modroganului, ca oamenii ca el simt de unde pica osu'  si daca nu-i os, e macar un zgirci !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 08:50
basescule, Azi e ZIUA de nastere a MJR Mihai I !
este ca te oftici ca din ce in ce mai multi romani spun din toata inima LA MULTI ANI, Majestate  si-si doresc o Monarhie Constitutionala ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 09:22
am uitaaaat, pardon : Onoare Armatei Romane, azi de ziua ei !
|
9am_679
322 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 13:36
De la: CREMENE, la data 2012-10-24 22:20:56De la: 9am_679, la data 2012-10-24 14:59:33De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:41:05De la: gabigabi2, la data 2012-10-24 10:27:07De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:20:01Ce mai face base' al ..... al cui? ca al meu nu e! Cred ca nu mai vorbeste la telefon nici cu blejnar si nici cu nuti de teama sa nu fie interceptat!
Nu uita ,,gainusa de alun'' faptul ca RAUL actual a fost nasit de partidul pe care vreti sa-l puneti in fruntea bucatelor si uitati cu desavarsire ca toata devalizarea tarii a fost facuta de acest PSD.
Ce sa mai inteleg acum?
Ce pot crede despre un popor care si dupa 22 de ani tot cu gasca lui Iliescu voteaza?
Un popor inteligent nu ar mai vota niciodata cu o fomatiune politica care a dovedit ca este FONDATOREA coruptiei la nivel national.Pai ce facem?
Boborul a votat FSN,PDSR,PSD fara a gandi.... iar rezultatele au fost dezastruoase.
Mai mult la o diferenta de dor 4 ani revenim in imbecilitatea nostra traditionala si revotam fara a ne consulta neuronii ramasi activi din nou cu mentorul democratiei de tip socialist si cu partidul tuturor borfasilor comunisti.(Ion Ilici Iliescu,pdsr)
Apoi ne-am fript cu PNLaripa tanara , partidul tuturor securistilor pro-moscoviti si bineanteles PDLul care tot in virtutea traditiilor milenare ne-a dat tot prin gurita pana ne-am saturat.
Concluziile pot fi trase destul de usor si ajutate de guvernarea actuala USL care din luna mai nu face altceva decat sa strige ...jos Basescu cu toate ca latrau pe toate posturile ca IMEDIAT ce vor veni la guvernare vor pune in aplicare planul de pompare a mierii prin toate cotloanele patriei....mai simplu planul de indobitocire a populatiei deja indobitocite.
Mai avem un partid care promite imbecililor marea cu sarea(ppdd) si care nu poate fi amintit in nicio ecuatie guvernamentala nici macar in gluma.
In evaluarea prezentata un om NORMAL la cap poate trage cu siguranta concluzia ca NU MAI ARE PE CINE VOTA si firesc ar fi ca sondajele de opinie sa scoata la lumina nemultumirea populara si asta ar duce inevitabil la aparitia altor formatiuni politice poate cu mult mai fidele intereselor nationale.
Chiar atat de imbecili putem fi incat sa intelegem ca aducem la putere din nou pe cei care sunt raspunzatori in proportie covarsitoare de dezastrul national actual?
Nu uitati ca psd-pnl au guvernat intr-o perioada in care Europa avea crestere economica......intr-o perioada in care Romania avea crestere economica dar nivelul de tari tot scazul il aveam.
Nu uitati de ticalosia pe care a putut sa o faca guvernarea pnl atunci cand prin gura premierului Tericeanu indemna prostii sa ia credite cu clauze ascunse.
Se stia ca va veni o criza .......se pare ca era chiar programata si cu toate acestea el Tericeanu indemna fraierii sa-si amaneteze viata .
Cred ca a venit momentul in care fiecare dintre noi sa ne facem meaculpa si sa nu lasam raul sa supravituiasca si dupa 8 decembrie.
Cand poporul roman va refuza definitiv acuala clasa politica din acel moment vom putea spera la un trai decent.
Nici nu se putea ca aceasta chestie cu cretini sa nu devina politica, pai daca e asa cred ca e musai sa cautam ceva tipi si tipe, genul descris de acea statistica, prin mai multe locuri. pai de pilda pe la fruntasii pdl, ce spui de Elena basescu, acea tipa care nu era in stare sa treaca inclasa a-VI-a, de s-a dus taica-sau la scoala sa-l bata pe profesorul de matemateca, fiindca fiisa nu era capabila sa invete, ceea ce s-a vazut si mai tarziu in modul in care stie evident, dupa ce a facut si faculta americana, sa
se exprime. Pai il putem vedea si pe Funeriu, care nu stie sa vorbeasca nici dupa dictare, dar era ministru invatamantului, sau pe Igas, care la fel stie sa vorbeasca, sau pe Udrea, care in calitate de consilier prezidential pe probleme de politica externa, nu stia ca Norvegia are monarhie, si putem continua lista. Daca fruntasiii sunt in acest gen, ne putem inchipui cam cum sta treaba cu plevusca, din care faci parte.
Cat priveste cu chestia cu votantii si caliatea lor, nu esti tu indriduit sa vorbesti, banuiesc ca sti si de ce.
In privinta crizei daca esti uituc, iti amintec ca Tariceanu s spus ca nu creste salariile profesorilor, din cauza va vine criza, base a spus ca nu e criza, ca nu v-a venii niciodata, iar apoi dupa ce a semnat legea cu cresterea salariilor, in loc sa le cresca le-a taiat cu peste 30%. Asa ca nu mai bate campii in stil pdl-ist. Dute si mai paste cat mai este iarba.
Da e cazul sa nu lasam raul sa continue, in general romanii au votat de fiecare data negativ, adica care au votat raul care lor li s-a parut mai mic, avand in vedere ca base a spus ca cel mai bun prim ministru pe care l-a avut Romania a fost Nastase, cred ca merita votat discipolul lui, ce spui?
Da "boborul de care spui tu, l-a votat si pe base si pe Boc, iar rezultatele au fost si mai dezastroase, la fel cum a fost si coalitia din Conventia democrata, poate iti amintesti cine apus cea mai mare parte a industriei pe butuci si cine a semnat contractele de privatizare a petromului, ALRO, Sidex si multe alte societati comerciale profitabile, in calitate de negociator sef la banca mondiala, si multe alte hotii.
E bine sa fim drepti sa sa ii vedem pe toti, e clar ca in mod normal, nu avem politicieni pe care sa-i votam cu drag, nu avem, de fiecare data votam doar sa dispara unii de la putere.
Mai ,,cap de puta de maimuta'' daca nu cunosti macar stai in banca ta.
ia si citeste...Incremenitule  .
1,SIDEX GALATI.Combinatul Siderurgic SIDEX Galai a fost privatizat n 2001, la preul de 70.mil dolari -guvernarea Nastase
2.PETROMIDIA NAVODARI Privatizarea debuteaza pe 31 octombrie 2000,Vanduta de catre PNL lui Dinu Patriciu la pretul de 50,517 milione dolari- si este finalizata de guvrnarea Nstase instaurata in noiembrie 2000.
3.ARLO SLATINA octombrie 2002 vanduta pe 45 mil dolari de guvernarea Nastase.
In concluzie nu mai te da rotund deoarece stai prost la capitolul acesta si ai totusi tupeul de a minti .
Vrei sa-ti mai amintesc de Bancorex ori vrei sa discutam despre Hidroelectrica bagata in insolventa tot de catre psd-pnl pentru a putea sa o vanda la pret redus.
Dar de Olchim inchis tot de catre psd-pnl=usl in ideea de al vinde la pret de fier vechi polonezilor cu doar 3 mil euro?
Daca doresti mai avem exemple.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 14:30
De la: 9am_679, la data 2012-10-25 13:36:24De la: CREMENE, la data 2012-10-24 22:20:56De la: 9am_679, la data 2012-10-24 14:59:33De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:41:05De la: gabigabi2, la data 2012-10-24 10:27:07De la: _geta_, la data 2012-10-24 10:20:01Ce mai face base' al ..... al cui? ca al meu nu e! Cred ca nu mai vorbeste la telefon nici cu blejnar si nici cu nuti de teama sa nu fie interceptat!
Ce sa mai inteleg acum?
Nici nu se putea ca aceasta chestie cu cretini sa nu devina politica, pai daca e asa cred ca e musai sa cautam ceva tipi si tipe, genul descris de acea statistica, prin mai multe locuri. pai de pilda pe la fruntasii pdl, ce spui de Elena basescu, acea tipa care nu era in stare sa treaca inclasa a-VI-a, de s-a dus taica-sau la scoala sa-l bata pe profesorul de matemateca, fiindca fiisa nu era capabila sa invete, ceea ce s-a vazut si mai tarziu in modul in care stie evident, dupa ce a facut si faculta americana, sa
se exprime. Pai il putem vedea si pe Funeriu, care nu stie sa vorbeasca nici dupa dictare, dar era ministru invatamantului, sau pe Igas, care la fel stie sa vorbeasca, sau pe Udrea, care in calitate de consilier prezidential pe probleme de politica externa, nu stia ca Norvegia are monarhie, si putem continua lista. Daca fruntasiii sunt in acest gen, ne putem inchipui cam cum sta treaba cu plevusca, din care faci parte.
Cat priveste cu chestia cu votantii si caliatea lor, nu esti tu indriduit sa vorbesti, banuiesc ca sti si de ce.
In privinta crizei daca esti uituc, iti amintec ca Tariceanu s spus ca nu creste salariile profesorilor, din cauza va vine criza, base a spus ca nu e criza, ca nu v-a venii niciodata, iar apoi dupa ce a semnat legea cu cresterea salariilor, in loc sa le cresca le-a taiat cu peste 30%. Asa ca nu mai bate campii in stil pdl-ist. Dute si mai paste cat mai este iarba.
Da e cazul sa nu lasam raul sa continue, in general romanii au votat de fiecare data negativ, adica care au votat raul care lor li s-a parut mai mic, avand in vedere ca base a spus ca cel mai bun prim ministru pe care l-a avut Romania a fost Nastase, cred ca merita votat discipolul lui, ce spui?
Da "boborul de care spui tu, l-a votat si pe base si pe Boc, iar rezultatele au fost si mai dezastroase, la fel cum a fost si coalitia din Conventia democrata, poate iti amintesti cine apus cea mai mare parte a industriei pe butuci si cine a semnat contractele de privatizare a petromului, ALRO, Sidex si multe alte societati comerciale profitabile, in calitate de negociator sef la banca mondiala, si multe alte hotii.
E bine sa fim drepti sa sa ii vedem pe toti, e clar ca in mod normal, nu avem politicieni pe care sa-i votam cu drag, nu avem, de fiecare data votam doar sa dispara unii de la putere.
Mai ,,cap de puta de maimuta'' daca nu cunosti macar stai in banca ta.
ia si citeste...Incremenitule .
1,SIDEX GALATI.Combinatul Siderurgic SIDEX Galai a fost privatizat n 2001, la preul de 70.mil dolari -guvernarea Nastase
2.PETROMIDIA NAVODARI Privatizarea debuteaza pe 31 octombrie 2000,Vanduta de catre PNL lui Dinu Patriciu la pretul de 50,517 milione dolari- si este finalizata de guvrnarea Nstase instaurata in noiembrie 2000.
3.ARLO SLATINA octombrie 2002 vanduta pe 45 mil dolari de guvernarea Nastase.
In concluzie nu mai te da rotund deoarece stai prost la capitolul acesta si ai totusi tupeul de a minti .
Vrei sa-ti mai amintesc de Bancorex ori vrei sa discutam despre Hidroelectrica bagata in insolventa tot de catre psd-pnl pentru a putea sa o vanda la pret redus.
Dar de Olchim inchis tot de catre psd-pnl=usl in ideea de al vinde la pret de fier vechi polonezilor cu doar 3 mil euro?
Daca doresti mai avem exemple.
lasa mai, nu mai plinge,mai , ca baietii destepti de oriunde, oricind au supt bine ca la ei nu conteaza nici doctrina, nici culoare....banii n-au miros si asta-i doctrina lor si culoarea preferata e de verzisori !
ia spune-ne, in compensatie, ce zici ca numai in 2010 Curtea de Conturi a semnalizat forurilor in drept si care n-au vazut - n-au auzit, o frauda de aproape 10 mld. euroi ?!
|
9am_679
322 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 17:41
Pt Gabi.
De ce nu citesti si postarea mea privitoare la situatia actuala?
M-ai vazut pe mine ca iau partea cuiva?
Am luat partea lui Base la referendum deoarece acest USL a icalcat grav constitutia tarii doarece acesta banda de talhari nu poate supravietui decat facand ilegalitati, mintind, si mituind prostii.
Intradevar mocirla polica se extinde si incet dar sigur a inghitit si o mare parte a cetatenilor care considera normal sa aduca la guvernare tocmai pe cei care au furat cel mai mult.
Consideri ca este corect sa vinzi PETROMIDIA, SIDEX SI ARLO la doar 170 de milioane dolari?(dolari nu euro, atentie!)
Ai avut vreodata posibilitatea sa le vizitezi? Cred ca nu dar eu pana in dec 89 si ceva dupa am lucrat ca merceolog la o mare uzina din capitala si am avut sansa sa intru de multe ori in aceste combinate.
Tu sti ca atat in SIDEX cat si in la MIDIA NAVODARI existau in incinte autobaze de transport in comun cu autobuze care aveau statii exact ca in oras?
Ai ideie cat valora doar sutele de hectare dar si utilajele si instalatiile existente?
Din ce am citit eu ulterior doar SIDEX GALATI valora la data privatizarii peste 5 miliarde de dolari si a fost vandut lui Patriciu cu 50 de milioane de dolari?
Diferenta de pret sa fi sigura ca a incaput in buzunarele,, cinstitilor'' actuali uselisti.
Tu cat crezi ca valorau aceste trei combinate vandute de catre PSD si Pnl?
Atunci suma pe care o dau Antenele de 10 miliarde este cat se poate de modica daca este reala fata de pretul cu care au fost PRADUITE cele trei combinate de catre PSD-PNL.
Oare de ce mai avem incredere in aceste clanuri ?
Nu crezi ca este cazul sa-i dam dracului pe toti?
Cata incredere sa mai am eu in Antene care aveau acei invitati ,,independenti''(cel putin asa credeau fraierii) si care s-au dovedit ulterior ca toti sunt membrii ai usl si vor candida la viitoarele alegeri?
Acum intelegem desigur de ce erau ei atat de inregimentati la capitolul ,,jos Basescu'' care defapt este si programul de guvernare al USL.
Cata incredere mai pot avea eu in baronul de Teleorman care paraseste prefectura pentru a putea capata imunitate si are saracutul asa un muian nevinovat incat prostii chiar il cred.
Vezi toti sunt la fel....dar au reusit sa se joace cu mintile noastre in asa fel incat am devenit (majoritatea) imuni la adevar.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 19:09
pai imi reprosezi ca n-am citit ce-ai scris, dar tu nu citesti ce ti-am raspuns sau nu intelegi ce zic ? pai cind am scris despre baietii destepti a caror Doctrina e Banul si culoarea partinica e verzisorul, ce-ai inteles, hai, ia zi-i ?
ca da, haita care a pus mina pe putere din 90 incoace si n-o mai lasa , este bagata pe peste tot ! PESTE TOT, in frunte cu al tau simpatizat Basel si asta inca de la inceputul inceputului ! ce naiba ai de nu Intelegi ca N-a parasit niciodata barca puterii ?
ca a Cistigat in 2004 PROMITIND si MINTIND ca toti ceilalti , ca va mai face curatenie prin clasa politica !
si Fraierii, satui d'ata Jaf organizat, l-au crezut ....i-au crezut mutra aia urita si convingatoare ...SI CE ? a MINTIT ; a Incalcat Constitutia ; a Incalcat Toate Drepturile la demnitate si respect si sanatate si drept la invatatura si drept la viata a oamenilor si CE Daca ? tu si altii ca tine il iubesc si-i huiduie pe ceilalti si cu asta ce-am facut ?
Sfinta M. Macovei a vrut sa va sfinteasca si candidatii partidului....sa-i mai spele, lustruiasca sau chiar sa-i indeparteze pe cei prea noroiti ....SI CE ? s-a lasat partidul vaduvit de oamenii lui de baza, ca Tocmai aia sunt Mocirliti pina peste cap ? Nu, asa ca Justitiara, Dreapta si Cinstita Macovei a renuntat sa va mai binecuvinteze !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 25 Octombrie 2012, ora 19:19
De la: gabigabi2, la data 2012-10-25 19:09:28 pai imi reprosezi ca n-am citit ce-ai scris, dar tu nu citesti ce ti-am raspuns sau nu intelegi ce zic ? pai cind am scris despre baietii destepti a caror Doctrina e Banul si culoarea partinica e verzisorul, ce-ai inteles, hai, ia zi-i ?
ca da, haita care a pus mina pe putere din 90 incoace si n-o mai lasa , este bagata pe peste tot ! PESTE TOT, in frunte cu al tau simpatizat Basel si asta inca de la inceputul inceputului ! ce naiba ai de nu Intelegi ca N-a parasit niciodata barca puterii ?
ca a Cistigat in 2004 PROMITIND si MINTIND ca toti ceilalti , ca va mai face curatenie prin clasa politica !
si Fraierii, satui d'ata Jaf organizat, l-au crezut ....i-au crezut mutra aia urita si convingatoare ...SI CE ? a MINTIT ; a Incalcat Constitutia ; a Incalcat Toate Drepturile la demnitate si respect si sanatate si drept la invatatura si drept la viata a oamenilor si CE Daca ? tu si altii ca tine il iubesc si-i huiduie pe ceilalti si cu asta ce-am facut ?
Sfinta M. Macovei a vrut sa va sfinteasca si candidatii partidului....sa-i mai spele, lustruiasca sau chiar sa-i indeparteze pe cei prea noroiti ....SI CE ? s-a lasat partidul vaduvit de oamenii lui de baza, ca Tocmai aia sunt Mocirliti pina peste cap ? Nu, asa ca Justitiara, Dreapta si Cinstita Macovei a renuntat sa va mai binecuvinteze !
si completez :ca ea insasi , prin Raul Imens facut Romaniei prin MINCINILE si Dezinformarile facute la UE , ar trebui sa Dispara din politica romaneasca , nu mai spun ! epoca educatiei de tip NKVD ar trebui sa dispara ptr. totdeauna din tara asta , daca vrem o Romanie Normala si Democratica !....altfel, raminem cu un presedinte Urit de popor ce sta ascuns in palatul lui de frica si reeditam epoca de dictatura personala a lui Ceausescu !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 26 Octombrie 2012, ora 15:13
[q
Sti care este diferenta intre un Basist si un USList?
Basistul munceste in privat ori are propria afacere iar USListu primeste ajutor social, pensie ori salariu de la stat.[/quote]
@679 - ba, ati facut-o si pe asta, asa e ! caci in politica voastra de acaparare si capusare a Statului, numai firmele PDL.ului si a acolitilor contribuabili la binele partidului au prosperat, celelalte sunt aproape de faliment !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 26 Octombrie 2012, ora 15:19
nu-l mai certa @CREMENE , ca nu intelege si nici nu crede! aia de la B1 Tv sau EVZ ii spun altceva si el nu se uita decit acolo sau, se mai informeaza direct de la Modrogan ,unde trage si el cu clampaul si cu ochiu pe gaura cheii sa-si vada si sa-si auda idolul scorojit de 7.400 de voturi anti !
|
9am_679
322 mesaje
|
Postat pe: 27 Octombrie 2012, ora 13:28
De la: gabigabi2, la data 2012-10-26 15:13:54[q
Basistul munceste in privat ori are propria afacere iar USListu primeste ajutor social, pensie ori salariu de la stat.
@679 - ba, ati facut-o si pe asta, asa e ! caci in politica voastra de acaparare si capusare a Statului, numai firmele PDL.ului si a acolitilor contribuabili la binele partidului au prosperat, celelalte sunt aproape de faliment !  [/quote]
Ai urmarit mamare cati
indivizi cu procese grele pa rol candideaza acum din partea ,,cinstitului'' usl?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 27 Octombrie 2012, ora 14:29
De la: 9am_679, la data 2012-10-27 13:28:16De la: gabigabi2, la data 2012-10-26 15:13:54[q
Basistul munceste in privat ori are propria afacere iar USListu primeste ajutor social, pensie ori salariu de la stat.
@679 - ba, ati facut-o si pe asta, asa e ! caci in politica voastra de acaparare si capusare a Statului, numai firmele PDL.ului si a acolitilor contribuabili la binele partidului au prosperat, celelalte sunt aproape de faliment !
Ai urmarit mamare cati
indivizi cu procese grele pa rol candideaza acum din partea ,,cinstitului'' usl?
[/quote]
sssst, nu mai vorbi de funie in casa spinzuratului , ca Monicuta Macovei e disperata din cauza hotilor din PDL ce nu pot fi epurati de pe liste ! sssst !
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2012, ora 07:30
N-am mai scris de mult ...
Nici voi n-ati mai scris demult despre Basescu.
Pentru ca, basascu tinandu-si gura, n-a mai dat ocazia sa fie tocat.
Temebelele astea doua, Gabi si Geta, se straduiesc sa ne lamureasca, la infinit, ca Basescu e sursa raului din tara asta. Orice i-ar spune, oricine, despre raul facut inainte de 2004 de catre clanul lui Iliescu, Nastase, reprezentata cum la putere de Ponta, ea gaseste o modalitate sa ne explice ca tot Basescu era la originea a orice au facut aia din PSD si PNL in materie de jaf. Astora, si nu numai lor, nu ai ce sa le explici, pentru ca nu stiu decat una si buna: Jos Basescu. Orice altceva, pentru ele nu conteaza. Cu IQ negativ pe care-l au, nici nu pot intelege altceva.
Nu pot intelege ca guvernarea PDL s-a terminat de o jumatate de an si viata romanilor nu s-a schimbat in bine asa cum promiteau liderii USL. Ba, preturile tot cresc, moneda se tot devalorizeaza, numarul de locuri de munca nu creste, salariile nu cresc ... adica tot ce spuneu ei ca nu face PDL-ul ala nenorocit, nu fac nici ei ! Asta nu vad toti nenorocitii astia de f... la creier cu Basescu in sus si in jos ... mai ales in jos.
Basescu, dupa revenirea la Cotroceni nu mai apare la televizor sa spuna, ca tampitul, despre una si alta, cum o facea pana atunci.
In schimb, zilnic il vedem pe Ponta sau, mai rar pe Antonescu. Vorbind despre orice. Si spun orice. Spun enormitati mult mai mari decat spunea Basescu neintrebat.
Si toti pacalicii astia incremeniti in obsesia Basescu, nu comenteaza in nici un fel despre ce spune Ponta ... despre ce face Ponta. Televiziunile care ne-au dat de mii de ori secvente cu Basescu in ipostaze defavorabile lui, nu ne dau imagini cu ce spunea Ponta pe vremea cand nu era premier. Cand ne spunea ca PDL-ul e rau pentru ca nu vrea, al dracului sa ne deau, sa ne faca o viata mai buna ... si ca daca ar fi el la guvernare, mama-mama, ce lapte si miere ar curge, dar e un mic inconvenient, .... Basescu ! Ei bine, inconvenientul tace, nu mai misca in front, l-au parasit toti cei pe care i-a adus la guvernare si au facut ce au facut ...
Numai Ponta nu a aflat ca a ajuns la guvernare.
Poate nu spun idioatele de Gabi si Geta, ce anume il impiedica pe Ponta si Antonescu sa reverse bunastarea peste romani ? Cine nu-i lasa ?
Eu nu o sa ma mai duc sa votez !
Pentru ca am voie, pentru ca nu sunt obligat.
Pentru ca am aceasta optiune si este legala.
Pentru ca am vazut cum se pricepe sa organizeze USL un proces electoral.
Pentru ca nu are absolut nici o importanta !
Pentru ca PDL s-a bazat pe dezortorii de la PSD si PNL, i-a pus in functii cheie, le-a dat putere si, ei i-au tradat.
Pentru ca nu s-a facut nimic impotriva traseismului politic, de catre nici un partid.
Pentru ca pe oricine as vota, peste cateva zile, saptamani sau luni, nu stiu unde se va oplosi.
As fi votat cu PDL dar, dupa ca am vazut ca in perioada cu referendumul Monica Macovei a fost cea care a luptat cel mai convingator pentru Basescu, si imediat dupa, a reaparut Udrea, am realizat ca si Blaga este un idiot care habar nu are pe ce lume se afla si episodul cu "javra ordinara" nu a fost intamplator.
Pentru ca USL nu va aduca nimic bun, pentru ce au facut inaintasii lor din PSD si PNL, nu o sa-i mai votez niciodata, orice ar promite si pe oricine mi-ar pune in fata !
Pentru ca PPDD mi se pare mai degraba hazliu decat partid.
Pentru ca nu mai am pe cine sa votez !
Cine stie cu cine sa votez, si de ce ?
Cu cine sa nu votez stiu si singur, poate cineva sa ma lamureasca sa merg la vot si pentru cine s-o fac ?
Nota: Nu primesc sugestii de la analfabeti, de la cei care nu stiu sa scrie ... de la cine nu si-a luat BAC-ul, de la cei care pronunta cuvantul "Basescu" pentru ca nu mai vreau sa aud nimic despre trecut ci despre viitor ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
16238 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2012, ora 07:37
Si pentru ca esti aici, acum, alaturi de toata lumea asta care nu mai are nici un motiv sa voteze.
Nu intereseaza alegerile, cata vreme nu exista speranta.
Eu nu mai cred decat in viitorul mic si apropiat, cel pe care si-l face omul cu mana lui.
Observ ca e o credinta generala;de aceea se agata oamenii de slujbele lor abuzive si prost platite, sau cu salarii restante cu lunile, de aceea isi elimina creditele si nu mai fac altele, de aceea umbla in magazin cu lista riguros intocmita de acasa.
Nota: Vrei notele de la bac?
,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2012, ora 07:47
"idioata" de Gabi iti spune ca timpit ai fost, tot asa ai ramas ! DE UNDE mama naibii sa-ti dea , cind Sacul a fost Golit ? ba, mai mult , au facut IMENSE DATORII ce trebuiesc platite ? da' chiar esti atit de tare de urechi sau de cap si sa nu auzi si sa nu intelegi ca din Cauza proastei guvernari PDL.iste din 2009-2010 , in urma controlului facut de CE , TREBUIE sa Returnam 1o MILIARDE de euroi, basca Sistarea fondurilor europene ? cine le da ? Pogea, Boc, Basescu, Udrea ?
chiar n-ai auzit ca-n urma auditului facut de Curtea de Conturi pe 201o s-a constatat o gaura de aproape alte 10 MLD in buget, tot din cauza proastei gestionari ?
da' de ce  NU VREI sa auzi ?
da' de ce  nu te revolta ca Dezmatul asta era facut Exact atunci cind se taiau 25% din salarii, de la mame si copii si handicapati !? se-nchideau spitale si scoli si ti se impunea Austeritate si ti se cerea Solidaritate ? cu ce solidaritate ? cu ei , la furat ?
da' ce naiba ai in cap, graunte ?
oamenii astia au devalizat o tara , ce trebuie sa se mai intimple ca sa te superi pe ei, ha ?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Octombrie 2012, ora 10:12
timpitu-i tot timpit si'o tine langa , indiferent cine ce ii zice !  ma plictisesti de moarte !
|
|
|