back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 7 Octombrie 2012, ora 20:50

Ptr. toti un gand bun.........youtu.be/J1_cNvFjQNM

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2012, ora 08:55

frumos si baiatu', frumoasa si muzica lui....multam fain !
o saptamina cu spor !

Raporteaza abuz de limbaj
valeriulivanov

1792 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2012, ora 17:28

Atentie!,D-l Bas",gandeste ca si fostul D-l Elten,problema este Master Paharul!.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 8 Octombrie 2012, ora 17:39

drept sa-ti spun ,mie-mi pare ca mintea lui e dracesc de inventiva....problema este ca e chitit numai spre rau si-n asta consta diabolicul gindirii lui ! a spune ca nu gindeste, inseamna a-l subestima si e o mare greseala !

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 02:31

De la: valeriulivanov, la data 2012-10-08 17:28:29Atentie!,D-l Bas",gandeste ca si fostul D-l Elten,problema este Master Paharul!.

Depinde pe cine are in fata....
www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=7ttHwnTBCcE

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 03:57

De la: _Ingrid, la data 2012-10-03 14:40:56
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 13:57:06..evident, sunt necesari, dar este imperios necesar sa le amintesti de fiecare data care este locul pe care merita sa-l ocupe
le dai si niste mici, sa nu paraseasca incinta.

De la tine nu vreau.....mici....

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
Fosta membra 9am.ro

16238 mesaje

Postat pe: 9 Octombrie 2012, ora 05:51

De la: nastasemihail, la data 2012-10-09 03:57:24
De la: 9am_761, la data 2012-10-03 13:57:06..evident, sunt necesari, dar este imperios necesar sa le amintesti de fiecare data care este locul pe care merita sa-l ocupe

nu vrei de la mine... sau nu vrei mici..?

,,E-un curcubeu deasupra lumii sufletului meu"
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2012, ora 09:34

unde sunt cele 2.500 MILIOANE de voturi fraudate la referendum ? unde-i lovitura de Stat ? dar Puciul, postacilor ? nu v-ar fi rusine obrazului, mincatorilor de maron, adoratori de basini !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Octombrie 2012, ora 14:21

Vad ca se bat campii cu mare sarg in buna taditie romaneasca.

Nimeni nu mai posteaza ceva inteligent, ceva demn de bagat in seama.
Aceleasi balarii ...

Pierdere de vreme.

Nu-mi mai pun capul cu alde Gabi si compania, ca astia, intai ma aduc la nivelul lor si pe urma ma joaca in picioare ....

Acum urla ca nu s-a fraudat la referendum ...
Poate-i explica cineva toantei ca nicaieri in lume nu se atinge procentul de 100% participare la vot, in nici o localitate din lumea asta larga.
Da, stiti ce, nu-i explicati, lasati-o sa creada ca e desteapta ...
Se simte mai bine asa, va scuteste de injurii ... e fericita.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
symy1

4661 mesaje
Oras: Zalau

Postat pe: 10 Octombrie 2012, ora 14:42

De la: Silviu, la data 2012-10-10 14:21:07Vad ca se bat campii cu mare sarg in buna taditie romaneasca.

Aceleasi balarii ...

Pierdere de vreme.

Nu-mi mai pun capul cu alde Gabi si compania, ca astia, intai ma aduc la nivelul lor si pe urma ma joaca in picioare ....

Poate-i explica cineva toantei ca nicaieri in lume nu se atinge procentul de 100% participare la vot, in nici o localitate din lumea asta larga.
Fratele meu,stai linistit,pune-ti un sprit,aprinde tigara....ca tot spre rapa va merge lumea asta.Ocupate de sufletul tau,ca-i mai inportant,si de cei din jurul tau La Craciun sa vi cu colinda

symy-apocalipsa.blogspot.ro
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Octombrie 2012, ora 15:37

frumoooos : am postat cu succes ,dar de aparut ce-am scris, n-a apaaaarut ! bravoooos !
deci : ce ziceam ?
ziceam SILVIULE ca vad ca-ti lipseste ciondaneala si te simti frustrat si ti-am servit una pe cinste ! numa' ca a fost prea tare si au taiat-o, dar o sa fac un rezumat !
ma mir ca mai ai glas sa spui ceva, caci din cazna aia mare de a doveni Marea Frauda de 2.5 Milioane de voturi cu care ati speriat Lumea , prin vocea istericei Macovei vuvuzeaua portocalie ....dupa ce-ati tirit oamenii prin santuri, hoteluri si procuraturi, v-ati ales cu doar 67 persoane Banuite .....

bravo, mai , asta da captura !

problema este ca desi lovitura de stat nu a fost ; nici puci n-a fost ; 2.5 mil. de voturi n-au fost furate ; referendumul a fost valid ; poporul si-a exprimat in clar vointa de a nu-l mai vedea la cotrocenesti pe dumnealui , noua Poarta ne-a transformat in pasalic si ne-a impus domnul cu peschesul cel mai bogat !

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 04:48

De la: _Ingrid, la data 2012-10-09 05:51:43
De la: nastasemihail, la data 2012-10-09 03:57:24

nu vrei de la mine... sau nu vrei mici..?

Nu desparti ca sint impreuna....tu ai spus, ca ....cu mici ti oamenii in incinta.

Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 04:57

De la: gabigabi2, la data 2012-10-03 14:40:58

sa crezi ca reusesti !
dar, la modul general, parerea mea este ca omul inteligent- cu adevarat inteligent- isi cunoaste valoarea si nu se-ntinde mai mult decit ii e plapuma cunostintelor si abilitatilor....iar prostul, nu !
prostul se supraapreciaza, nu intelege ce spune celalalt si crede intotdeauna ca numai invidia altora i-a stopat lui afirmarea !

Eu de exemplu nu ma intind peste tine......
Bai, un om inteligent nazuieste mereu la mai mult.....mental, nu material.
Numai oamenii redusi se rezuma la ....nimic.
Nu mai inversati valorile.
Deci nazuirea spre cit mai mult mental spiritual este semn de inteligernta, chiar cu mult mai mult.
Parca erai certata cu el, cum de te intelegi asa de bine acum, cu....el....oricine ar fi.
Parca erai nesibilinica.....
Eu am inteles cum e cu invidia, dar....tu nu esti de invidiat.
Nu intelege gresit.....

nastasemihail

47672 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 05:00

Base, unde esti ca viata fara tine e pustiu......

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 10:34

De la: nastasemihail, la data 2012-10-11 04:57:56
De la: gabigabi2, la data 2012-10-03 14:40:58

sa crezi ca reusesti !
dar, la modul general, parerea mea este ca omul inteligent- cu adevarat inteligent- isi cunoaste valoarea si nu se-ntinde mai mult decit ii e plapuma cunostintelor si abilitatilor....iar prostul, nu !
prostul se supraapreciaza, nu intelege ce spune celalalt si crede intotdeauna ca numai invidia altora i-a stopat lui afirmarea !

Eu de exemplu nu ma intind peste tine......
Bai, un om inteligent nazuieste mereu la mai mult.....mental, nu material.
Numai oamenii redusi se rezuma la ....nimic.
Nu mai inversati valorile.
Deci nazuirea spre cit mai mult mental spiritual este semn de inteligernta, chiar cu mult mai mult.
Parca erai certata cu el, cum de te intelegi asa de bine acum, cu....el....oricine ar fi.
Parca erai nesibilinica.....
Eu am inteles cum e cu invidia, dar....tu nu esti de invidiat.
Nu intelege gresit.....

asa de putin te cunosti ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 10:43

De la: gabigabi, la data 2011-09-18 17:01:34eh, am ascultat o piesa de teatru la cenaclul literar pe care-l frecventez, o piesa de teatru ce a dat de inteles ca ,intr-un fel sau altul , din indiferenta, ticalosie sau lasitate, toti am contribuit la fiintarea Comunismului si la ceea ce a ajuns sa fie Ceausescu....si, bineinteles, paralelismul s-a facut instantaneu si-mi exprim si pe aceasta cale stupefactia : care va sa zica , sub ochii nostri, s-a instaurat un comunism si am vazut / citit sau aflat de la parinti ,cum au cistigat ei alegerile-n 46 ! cum l-au pacalit pe Titel Petrescu , i-au inghitit partidul si pe el l-au trimis la galerie ....am auzit, vazut , cum libertatile au fost ingradite si oameni inchisi in inchisori sau trimisi la canal , doar ptr. ca nu Aderau la PARTIDUL UNIC Conducator si-i Slaveau pe conducatori ! ....ziarele au fost inchise si au ramas doar cele juste ! acum vadem cum totul , totul se repeta sub ochii nostri si nimeni nu se ingrijoreaza , desi ar TREBUI SA SUFLAM SI-N IAURT, ca unii patiti , caci :PD a inghitit si pe un Cunescu si pe un P. Roman ,crescind pe zi ce trece , atragind, furind sau mituind de la alte partide ....se doreste a fi ptr. totdeauna la Putere , cum a facut urarea ioan Olteanu ; ni se spune ca in sfirsit Ro intra intr-o era noua ,sub conducerea lui si ziarele, televiziunile ce vad ce se-ntimpla si nu sunt de acord ,sunt declarate dusmane ale poporului si deci, periculoase !
mi-e deja teama ca-n elanul unora dintre noi, elan patriotic bineinteles , voi fi turnata intr-o zi la servicii ,ca zic si fac si nu-l iubesc pe OMUL- STAT asa cum zice Silver despre bas' : ca el e statul !
oamenilor de mare bine care sunteti voi si nu va dati seama ce "construiti ", Nu mai SUFLATI in Pinzele acestei nebunii, ci aduceti-va aminte din ce-am trait si cum s-a ajuns acolo : prin oameni ca voi !

si , s-a SUFLAT in pinzele Nebuniei , Ro a ajuns un Protectorat si presedintele Impus si NU ALES, sta ascuns si cloceste cum sa-i mai ARD .a odata pe romani !

Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 11:53

http://www.youtube.com/watch?v=F1SBPwpj4Kc http://www.youtube.com/watch?feature=fvwp&NR=1&v=TA3FvTSnqFI http://www.youtube.com/watch?v=DuX41-2HAYU&feature=related
Fosta membra 9am.ro

1254 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 14:26

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia
RECLAMA
www.youtube.com/watch?v=9-_503Jf0L8&feature=related

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 17:49

sotul meu se uita-n clipa asta la un film cu Stan si Bran si ride ma duc sa vad de ce ride cu atita pofta si de cine dadui cu ochii ? hai ca nu ghiciti !
al treilea personaj , ala cu tzacalie, cu ochii ponchisi , jmecher nevoie mare si hotoman, pus mereu pe pacalit " fraierii "....ei, ei ? cu voia dvs. : T. Basescu ! baaaaa, seamana si la mutra, dar si la apucaturi , de unde se vede ca si scenaristii astia studiaza si infatiseaza anumite tipologii de oameni prin filmele lor, baaaaa, sa le faca de rusine, baaaa, basistilor !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 22:57

De la: symy1, la data 2012-10-10 14:42:51
De la: Silviu, la data 2012-10-10 14:21:07Vad ca se bat campii cu mare sarg in buna taditie romaneasca.

Aceleasi balarii ...

Pierdere de vreme.

Fratele meu,stai linistit,pune-ti un sprit,aprinde tigara....ca tot spre rapa va merge lumea asta.Ocupate de sufletul tau,ca-i mai inportant,si de cei din jurul tau La Craciun sa vi cu colinda

Salut !
Dupa ce am plecat de la tine, m-am dus la mare, cu mamaita, si acolo, am facut ce-am facut ca m-am trezit fara telefon. Nu mai am numarul tau. Cand ai minute si chef, suna-ma !
Am grija, nu vezi ca n-am mai intrat de mult, nu mi-am mai dat cu parerea ...
E plictiseala mare.
Gabi parca si-a pierdut mintile ... o tine puia-gaia cu textele ei de om bolnav de Basescu, ailalti s-au flescait si ei plictisiti de aceleasi si aceleasi reluari la reluari ...
Vezi ce poate face un pensionar care n-are nici o treaba ... ?
Ca Iliescu, pana nu face vid absolut in jurul lui, nu se lasa !

Nu stiu colinde ...
Nici nu-mi plac. Am alt limbaj cand vorbesc cu ... si se pare ca m-aude.
Mai vorbim,
noapte buna, prietene.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 11 Octombrie 2012, ora 23:33

De la: gabigabi2, la data 2012-10-11 17:49:24sotul meu se uita-n clipa asta la un film cu Stan si Bran si ride ma duc sa vad de ce ride cu atita pofta si de cine dadui cu ochii ? hai ca nu ghiciti !
al treilea personaj , ala cu tzacalie, cu ochii ponchisi , jmecher nevoie mare si hotoman, pus mereu pe pacalit " fraierii "....ei, ei ? cu voia dvs. : T. Basescu ! baaaaa, seamana si la mutra, dar si la apucaturi , de unde se vede ca si scenaristii astia studiaza si infatiseaza anumite tipologii de oameni prin filmele lor, baaaaa, sa le faca de rusine, baaaa, basistilor !

Lasa ca pacalim noi electoratul impreuna cu PP.DD. si definitivam ce am lasat neterminat....

www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2012, ora 00:14

De la: gabigabi2, la data 2012-10-11 17:49:24sotul meu se uita-n clipa asta la un film cu Stan si Bran si ride ma duc sa vad de ce ride cu atita pofta si de cine dadui cu ochii ? hai ca nu ghiciti !

Daca-l vezi pe Basescu si-n filmele cu Stan si Bran ... pentru tine e normal ...

Pentru noi, nenorocitii de basisti, e explicabil.

Banuiesc cum ca sotul tau a continuat sa rada, in timp ce tu ai inceput sa faci spume ... spasme ... chestii d-astea ...
Vezi ca sunt niste camasi cu maneci asa, nitel mai lungi ... ajuta !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 12 Octombrie 2012, ora 00:18

De la: PEDELISTUL, la data 2012-10-11 23:33:28

Lasa ca pacalim noi electoratul impreuna cu PP.DD. si definitivam ce am lasat neterminat....

www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo[/quote]

Aiurea, o salveaza USL-ul, nu te nelinistii !
Nu vezi ca a inceput bunastarea generala de cand guverneaza Ponta ?
Sa vezi cand va ajunge Crin presedinte, n-o sa mai pridideasca sa spele trotuarele de lapte si miere pentru ca turistii din toata lumea sa poata circula pe marmura aurita ....

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2012, ora 09:45

De la: Silviu, la data 2012-10-12 00:14:09

Daca-l vezi pe Basescu si-n filmele cu Stan si Bran ... pentru tine e normal ...

Pentru noi, nenorocitii de basisti, e explicabil.

Banuiesc cum ca sotul tau a continuat sa rada, in timp ce tu ai inceput sa faci spume ... spasme ... chestii d-astea ...
Vezi ca sunt niste camasi cu maneci asa, nitel mai lungi ... ajuta !

maica, intotdeauna mi-am pus intrebarea : cum naiba de va descurcati voi astia, basisti cu mintea aia a voastra basita si am inteles pina la urma : traim intro lume intoarsa cu kiuru'n sus si ce iese p'acolo e litera de lege si voi sunteti perfect adaptati la asta !
am spus , orbetule, ceva despre TIPOLOGIE , sau n'oi stii ce-i asta ? adicatelea tipul ala de om a fost, este si va fi oriune , nu numai in romanica ! problema apare atunci cind acest tip de om Acapareaza Puterea si suge de la ea ca din sticla de visichi, ori in filmele cu Stan si Bran, ala o ia pe cocoasa si pus la locul lui ; asta-i diferenta dintre noi si ei !

Fosta membra 9am.ro

5 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2012, ora 14:57

".................................."

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 12 Octombrie 2012, ora 15:53

De la: htapody, la data 2012-10-12 14:57:37".................................."

foaaaarte inteligent spus ! bravo ! sa mai vii pe la noi !

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 13 Octombrie 2012, ora 00:36

De la: valeriulivanov, la data 2012-10-08 17:28:29Atentie!,D-l Bas",gandeste ca si fostul D-l Elten,problema este Master Paharul!.

Care pahar? ala de litru? asa am auzit ca nu foloseste paharele ca nu-s curate si mai bine din sticla c-i sterlizata la 45 de grade?Si uita sa-i mai dea drumu din gura.? parodie.

CIPRIOTU

1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc

Postat pe: 13 Octombrie 2012, ora 00:45

Baaaa se scutura frunzele dinpomi.
Baaa se se scula purceaua in cotet?

PEDELISTUL

255 mesaje
Oras: Oradea

Postat pe: 14 Octombrie 2012, ora 00:19

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo

PRIN MINCIUNA SI HOTIE PACALIM O ROMANIE,PARLAMENTUL ESTE CHIOR ,NOI FURAM DELA POPOR!
Fosta membra 9am.ro

293 mesaje
Postat pe: 14 Octombrie 2012, ora 14:57

...asa este mai, daddyady...relativ.
atunci cand un barbat adopta un comportament civilizat si-o atitudine eleganta fata de comunitatea in care isi desfasoara vreo activitate, -fie ea chiar forumistica,- badaranii grobieni ajung sa-l eticheteze, eventual sa aiba convingerea ca ar fi vreun efeminat, dar, ce-o sa te faci mneatale, un daddy spilcuit cu inteligeta onanica, in momentul in care - fin observator fiind- ai sa constati ca:acea clasa politica romaneasca este populata, vag-totalmente, cu fatalai promiscui si meschine curve masculine !?

Pagini: << 1193 1194 1195 1196 1197 1198 1199 1200 1201 1202 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: