Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Iulie 2012, ora 19:14
De la: _geta_, la data 2012-07-02 18:14:19De la: deblogatu, la data 2012-06-30 21:48:00Da buey , ca sa vezi ...tocmai acum l-a apucat civilizarea si respectarea normelor democratice . Ai ramas ancorata in timpul de mult apus,nu inteleg.....de majoritate ai auzit ,de democratie ai auzit.....stranie judecata .......deci in opinia ta tot ce nu a fost votat cu procent de 100% ,nu e corect ,chiar daca a intrunit majoritate ?!?
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 2 Iulie 2012, ora 19:17
VEZI ce i-a dat Bsescu lui Ponta cu ocazia ceremoniei de nvestitur a Ecaterinei Andronescu
Autor: Laura Ciobanu, Carmen Vintil Dup ce Ecaterina Andronescu a depus jurmntul de nvestitur ca Ministru al Educației, președintele Traian Bsescu i-a nmnat premierului Victor Ponta un dosar. Acesta conținea scrisoarea pe care șeful statului a trimis-o n luna aprilie liderilor partidelor componente ale USL și n care șeful statului le solicita s aib n vedere la Congresele ce urmau intenția sa de a renunța la doi ani de mandat, n schimbul respectrii rezultatelor referendumului din 2009. "n cazul n care veți accepta revizuirea Constituției așa cum ea a fost cerut prin referendumul din noiembrie 2009, dar și propunerea mea de reducere a mandatului președintelui la 4 ani, v garantez c n timp util voi demisiona din funcția de președinte al Romniei, astfel nct alegerile legislative din noiembrie 2012 s se desfșoare simultan cu alegerile prezidențiale", le-a scris șeful statului liderilor USL. Victor Ponta, n acel moment doar președintele PSD, a rupt scrisoarea n fața delegaților veniți la Congresul Extraordinar PSD. Ca urmare, președintele Traian Bsescu i-a atras atenția s trateze cu mai mult atenție scrisoarea respectiv, de aceasta data. Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
_geta_ 271 mesaje Membru din: 12/04/2012 |
Postat pe: 2 Iulie 2012, ora 21:05
De la: Silver9AM, la data 2012-07-02 19:14:25De la: _geta_, la data 2012-07-02 18:14:19De la: deblogatu, la data 2012-06-30 21:48:00Da buey , ca sa vezi ...tocmai acum l-a apucat civilizarea si respectarea normelor democratice . Toti suntem ancorati in timpul demult apus in functie de data nasterii. Eu am scris despre logica si nu despre majoritate. Am scris clar ca nu comentez decizia ad litteram ci ca expresie. Daca cinci oameni iti spun ca ai produs un accident (fereasca Dumnezeu, dar nu am vrut alt exemplu care te-ar leza cum ar fi ca ti-au spus ceva urat despre sotie sau copii etc.), si alti patru spun ca nu tu ai facut accidentul ci colegul, cum iti exprimi logica? Nu trebuie sa se faca mai amanuntit o ancheta, atata timp cat nu toti noua au vazut accidentul? CC poate fi subiectiv, influentat, fiecare membru vazand altfel lucrurile din moment ce Constitutia are lacune in ce priveste acurateatea articolelor care nu sunt aduse la Hotararile Comisiei Europene si ale altor foruri care ne privesc ca Stat apartinator UE. Daca ar fi sa atac frontal subiectul as spune ca e corect ca obiectivele UE sa se imparta intre presedinte si prim-ministru ( nu ma refer la persoane fizice ci ca institutii avand in vedere ca persoanele respective sunt vremelnice!)? Atunci cum se explica faptul ca presedintele Greciei s-a scuzat ca a venit in locul primului-ministru care era bolnav? Dar ceilalti prim-ministri (am inteles ca erau 24!?) ce cautau acolo? De ce nu s-au dus presedintii statelor respectuve? Stiu ca e greu oricarui muritor sa-si schimbe agenda chiar si cand s-a folosit de subalterni pitici (figurat!) si i-a substituit, dar nu trebuie sa intram in normalitate? Daca nu exista lege care sa asigure normalitatea nu insemneaza ca ea nu exista ci ca nu e legiferata. Incet, incet o sa trebuiasaca sa iesim din tiparele abuzurilor si sa vedem ca pe undeva va deveni mai clar chiar si cerul inorat! Raporteaza abuz de limbaj
Inteligent mai e timpul! Se surpa cum vrea el in viata mea rebela: Ma scol cand se termina visul; muncesc daca vreau, daca pot; si... si iubesc! Iubesc primavara ca doar ea imi numara anii!
|
|
Fosta membra 9am.ro 471 mesaje Membru din: 23/06/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Iulie 2012, ora 21:27
Nuuuuuuuuu , Basescu e cel mai bun !
El trebuia sa fie la Brucseles ca ... ca ... asa vrem noi , ca el a fost acolo de ani de zile incoace Noi nu suntem politici , suntem doar cetateni cu simt civic , dar tot Basescu e cel mai bun Prim-ministrii aia e prosti si uzurpatori, nu avea ce cauta la Brucseles , doar presedintii se duc acolo Cam astea sunt raspunsurile pe care le vei primi ...
Raporteaza abuz de limbaj
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 18:17
De la: _geta_, la data 2012-07-02 21:05:08De la: Silver9AM, la data 2012-07-02 19:14:25De la: _geta_, la data 2012-07-02 18:14:19De la: deblogatu, la data 2012-06-30 21:48:00Da buey , ca sa vezi ...tocmai acum l-a apucat civilizarea si respectarea normelor democratice . Nu totiiiiiii........ma intrb retoric,toanta,proasta,necunoasterea legii,naiva ???????
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 18:18
De la: 9am_523, la data 2012-07-02 21:27:25Nuuuuuuuuu , Basescu e cel mai bun ! Asa cum ai spus....prim -ministru e si 'prost si hot si uzurpator" mare dreptate ai !!!
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 22:25
De la: Silver9AM, la data 2012-07-03 18:17:08De la: _geta_, la data 2012-07-02 21:05:08De la: Silver9AM, la data 2012-07-02 19:14:25De la: _geta_, la data 2012-07-02 18:14:19De la: deblogatu, la data 2012-06-30 21:48:00Da buey , ca sa vezi ...tocmai acum l-a apucat civilizarea si respectarea normelor democratice . Profesoara de traforaj! Din cauza asta nu stie ca in Europa sunt republici parlamentare, republici semiprezidentiale, monarhii care nu au ce presedinte sa trimita... Franta de exemplu este o republica semiprezidentiala, la fel ca Romania si eu nu am auzit niciodata de vreun prim-ministru francez pe la CE. Intotdeauna a fost presedintele...Sarkozy sau mai nou Holland.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 3 Iulie 2012, ora 23:36
Blackula ... FRANTA REPUBLICA SEMI-PREZIDENTIALA ??
Lasa prietenash berea aia nemteasca ca ti-a luat mintile , E REPUBLICA PREZIDENTIALA TOATA ZIUA ! Nu da exemple aiurea ca enervezi prostii ! Raporteaza abuz de limbaj
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 14:27
Vreau sa stiu daca celor care sunt de partea USL li se pare totul in regula, daca ce se intampla nu le provoaca nici un fior ...
Dau un pronostic: parlamentul o sa-l suspende pe motiv de vorbe, CCR o sa infirme suspendarea, se va tine referendum iar poporul il va readuce la Cotroceni. Voi ce parere aveti ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fosta membra 9am.ro 285 mesaje Membru din: 20/02/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 14:36
De la: Silviu, la data 2012-07-04 14:27:14Vreau sa stiu daca celor care sunt de partea USL li se pare totul in regula, daca ce se intampla nu le provoaca nici un fior ...Nu sunt un sustinator al presedintelui dar in actuala conjunctura a ramas SINGURA reduta a democratiei! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 14:41
Sunteti de coma bai , cand PDL a preluat cele doua Camere al Parlamentului urlatzi pe aici ca e " vointa poporului !
|
|
Fosta membra 9am.ro 285 mesaje Membru din: 20/02/2012 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 15:01
De la: 9am_523, la data 2012-07-04 14:41:27Sunteti de coma bai , cand PDL a preluat cele doua Camere al Parlamentului urlatzi pe aici ca e " vointa poporului !Te intreb ceva.......? Cand CC a constatat ca legea reducerii pensiilor cu 15% este NECONSTITUTIONALA a fost ok? Acesta hotarare a fost cumva contestata de PDL? Acum constatam ca CC este anihilata intr-un mod banditesc si nu pot sa nu-mi pun intrebarea ce se va intampla atunci cand un parlament majoritar corupt pana in maduva oaselor asa cum este cel al USL va hotara ca fiecare cetatean trebuie sa presteze munca voluntara in folosul alesilor.??? Credeti ca exageraz? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 15:27
Nu, hotararea nu a fost contestata , in schimb judecatorii care au votat " gresit " au fost inlaturati si pensiile scazute prin cresterea impozitelor .
|
|
Tramp 9944 mesaje Membru din: 16/08/2010 |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 16:12
Pas'optisti?Sau ..........................pas'opt de ORE??
Raporteaza abuz de limbaj |
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 17:55
De la: 9am251136, la data 2012-07-04 15:01:01De la: 9am_523, la data 2012-07-04 14:41:27Sunteti de coma bai , cand PDL a preluat cele doua Camere al Parlamentului urlatzi pe aici ca e " vointa poporului !Te intreb ceva.......? Cand CC a constatat ca legea reducerii pensiilor cu 15% este NECONSTITUTIONALA a fost ok? Acesta hotarare a fost cumva contestata de PDL? Mda, a "corectat" greseala, marind TVA=adica munca voluntara a tuturor pt posetele woodrai si scenele aurite ritzy'ene!! Tavarisci, esti sigur ca poza de sub perna nu e a Sf. Trahaian cel Milustivuitor [vorba lu' borcia, nu mondialu' ci imbuteliatu' ]?? Dupa cat de corcodel te dai, imi pari a posta de sub Modrogan, tavarisci, prea le preiei grohaielile fara a le rumega...!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 19:54
sper ca o data cu caderea prea - justitiarului Basescu , se va inchide si acest topic, care mie una imi provoaca si agitatie maxima , la fel ca personajul coleric caruia ii poarta cu ne-mandrie numele ! Multumesc anticipat tuturor , de orice culoare politica , daca vor inceta sa mai scrie pe acest topic dupa caderea Carmaciului !
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 20:06
De la: 9am_523, la data 2012-07-04 19:54:43 Cu siguranta se va inchide si inca ceva in plus: personagii militiene, hindependenti portokkaloy, pensionari anti-pensionari si alti corcodey, ireahahaliste, capuri_de_stiukka vor disparea, pentru ca sunt creatii modroganeiene, bine remunerate in vremuri de criza si care, din lipsa de cash, vor presta altor stapani!!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:12
De la: 9am_523, la data 2012-07-04 19:54:43 pentru agitatie maxima iti recomand sa sugi ceva de cal mare!
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:14
De la: vasile_vali, la data 2012-07-04 20:06:41De la: 9am_523, la data 2012-07-04 19:54:43 si se va deschide topicul Hantonescu, unde tu vei presta zilnic la boocile lui ochi-de-stiuca-fiarta! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 4 Iulie 2012, ora 22:18
Eu recomand sa ii cumperi vibrator sotiei tale , prea des si prea mult singura acasa ...
... nu se stie prietenash , cum umbli tu ca fraieru' prin Germanica dupa bishtari , sa nu te trezesti ca vii la o casa goala hai beshi
|
|
PACIFISTA 299 mesaje Membru din: 12/03/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 06:27
De la: Black_Friday, la data 2012-07-04 22:14:05De la: vasile_vali, la data 2012-07-04 20:06:41De la: 9am_523, la data 2012-07-04 19:54:43 GASITI SI VOI O PREOCUPARE MAI ONORABILA
Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati !
Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 10:05
Iata cum Basescu si PDL ne-a pus " in contratimp " si "pe invers" cu toata Uniunea Europeana in domeniul muncii si pietei muncii in special.
Asta este lista cu meseriile CU CEI MAI MULTI SOMERI IN ROMANIA (ATENTIE!) 1. Tehnicieni de operaiuni n domeniul IT&C - 830 omeri 2. Constructori i montatori de structuri metalice - 770 3. Tehnicieni mecanici - 727 4. Economiti - 657 5. Mecanici auto - 480 6. Specialiti n contabilitate - 360 7. Buctari - 212 8. Montatori de linii electrice - 195 9. Brokeri comerciali - 178 10. Profesori n nvmntul secundar - 171 Acum ... ATENTIE MAREEEEE ... asta este lista cu meseriile IN DEFICIT DE PERSONAL IN EUROPA ! 1 Ingineri de sisteme i programatori 880 2 Buctari 756 3 efi de sal, chelneri i barmani 699 4 Ingineri i tehnicieni n mecanic 588 5 Ageni de vnzri n ntreprinderi 564 6 Ali specialiti n informatic 536 7 Tehnicieni informaicieni 508 8 Directori de vnzri i marketing 497 9 Ajutoare de buctari sau de restaurant 447 10 Sudori i tietori cu flacr (autogen) 434 Nu conteaza cifrele, priviti doar denumirile meseriilor , nu vi se pare nimic ciudat ? La noi esti somer cu meseriile cele mai cautate in Europa A cui o fi vina ? a lui Victor Ponta ? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Fosta membra 9am.ro 14360 mesaje Membru din: 27/05/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 12:37
si-uite-asa omul cu-o mie de fete si privire clara va deveni amintire de cosmar pt.neamul romanesc si va iesi pe usa din dos a istoriei...URMEAZA EPISODUL ,,FLOTA'' si ,,PUSCARIA LICHELELOR''....
Voi fi la fel de dur ca adevarul si la fel de neindurator ca dreptatea.----,,Minciuna premeditata nu mai e chestie de fantezie,tine de caracter''-Tudor Musatescu----Prietenii vin si pleaca, dar dusmanii raman si se acumuleaza.----- -----Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost -----DUMNEZEU iubeste ingerii rebeli , adevaratii creatori care fac orice societate sa progreseze,ii ajuta si-i ocroteste, in schimb ii este indiferenta soarta oricarui ignorant mistico-religios------Este mult mai aproape de DUMNEZEU un ateu decat un miorlaitor ignorant mistico-religios,indiferent de confesiunea sau religia propovaduita ----Este mult mai bine, zic eu, s i faci lectura pe vapor dect s faci sex cu fundul.-TRAIAN BASESCU
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 13:47
Asi dorii sa stiu si eo cum ma pot inscrrie in fanclubul Traian Basescu ?
Are clubul filiala si la matale in germania ? Mai e locuri ? Care taxa care trebuie cotizata? Raporteaza abuz de limbaj
|
|
michaela31nch 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 14:41
Basescu a intrat in AMR -uri , mai rau e ca acum acestea i se calculeaza in ore deci .. Au mai ramas 24 de ore
si .....PA BASESCU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Pentru TODEAUNA
|
michaela31nch 90 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 14:49
Din pacate s-a schimbat un pic legea , DE AZI , avizul CCR-ul e pur consultativ , deci sunt mari sanse sa nu se ajunga la faza cu referendumul desi mi-ar fi placut sa-l vad pe base luand bataie si la acest capitol . Vezi monitorul oficial
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 16:29
Traian Bsescu, suspendare n btaie de joc Sursa, autor: Evenimentul Zilei, Evenimentul Zilei. Vizualizri: 2488. Voturi: 12. Merit citit Sursa foto: Evenimentul Zilei USL a declanat procedura de suspendare a efului statului. Vineri, Parlamentul va da votul, n baza unui document scris n grab, lipsit de logic i cu erori de redactare. Data de vineri este, n calendarul USL, ziua n care Parlamentul va vota suspendarea preedintelui Traian Bsescu. Pentru ca membrii USL s nu fie stnjenii de Curtea Constituional n demersurile lor, Guvernul a dat o Ordonan de Urgen prin care acestei instituii i se ia dreptul de a se mai pronuna asupra hotrrilor Parlamentului. Fiind astfel asigurai, juritii USL nu s-au mai ostenit prea tare cu cererea de suspendare, redactat ieri n doar cteva ore, cu dezacorduri i greeli de logic. Documentul pe care se bazeaz suspendarea efului statului, un act istoric, se adreseaz preedintelui Camerei cu formularea "Stimat Domnule Preedinte al Camerei Deputailor, Valeriu Zgonea". Graba bate gramatica Printre cele apte capete de acuzare la adresa efului statului figureaz c acesta "a uzurpat rolul Prim-ministrului i s-a substituit n atribuiile constituionale ale Guvernului", c "a nclcat n mod repetat drepturilor i libertilor (sic!) fundamentale ale cetenilor" precum i principiul separaiei puterilor n stat i independena justiiei sau c "a abandonat rolul constituional de mediator n stat i n societate". Anumite acuzaii i "probe" din cadrul documentului frizeaz ridicolul. Astfel, i se reproeaz preedintelui c guvernul Boc "a fost nvestit pe baza voturilor date de parlamentari adui de partea puterii prin practici legate de corupia politic". Asta dei guvernul USL a fost, la rndul su, nvestit i cu votul unor parlamentari racolai de USL chiar n zilele de dinaintea moiunii. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 16:32
De la: michaela31nch, la data 2012-07-05 14:49:56Din pacate s-a schimbat un pic legea , DE AZI , avizul CCR-ul e pur consultativ , deci sunt mari sanse sa nu se ajunga la faza cu referendumul desi mi-ar fi placut sa-l vad pe base luand bataie si la acest capitol . Vezi monitorul oficial Mai michaela 31 neuroni ,CCR ,iti apara dreptul democratic de a fi libera........daca o sa fie limitata in atributii ai toate sansele sa .....te duci ,asta vrei ?!?
|
|
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 16:38
TimesNewRoman.ro: Scandalos! Ponta a plagiat cererea de suspendare a lui Bsescu dup una din 2007 Sursa, autor: Ziare.ro, Eftimie. Vizualizri: 312. Voturi: 1. Merit citit Sursa foto: Ziare.ro Documentul prin care prim-ministrul cere suspendarea lui Traian Bsescu este copiat dup o cerere similar mai veche, din 2007. Din cele 80 de pagini ale documentului supus ateniei celor dou camere ale parlamentului, mai bine de 60% provin dintr-o lucrare mai veche, cu acelai subiect. Sar n ochi exprimrile de tipul Traian Bsescu vrea s ncalce Constituia, Abuz de putere, Nu poate colabora cu Guvernul. n replic, Ponta a declarat c totul nu este dect un atac orchestrat din umbr chiar de Traian Bsescu. Practic machiavelicul de Bsescu i-a nscenat propria suspendare doar ca s m compromit de mine Raporteaza abuz de limbaj
|
|
prietenbun 10 mesaje Membru din: 15/11/2009 |
Postat pe: 5 Iulie 2012, ora 19:10
Nu cred ca va ajunge in justitie. Si-a luat masuri de prevedere - a declarat inca de acum ca de fapt se doreste subjugarea justitiei, deci orice actiune impotriva lui va fi considerata LA COMANDA USL.
Va iesi la pensie si va petrece batranetea comandand un iaht luxaos (cred ca are bani sa-si cumpere) si razand de prostia noastra. Asta daca va fi suspendat, ceea ce eu nu cred. Am auzit chiar ca DNA va face niste arestari in noptea asta la varful USL si adio suspendare |
|
|
|

Cam astea sunt raspunsurile pe care le vei primi ...
]?? Dupa cat de corcodel te dai, imi pari a posta de sub Modrogan, tavarisci, prea le preiei grohaielile fara a le rumega...!!!
sper ca o data cu caderea prea - justitiarului Basescu , se va inchide si acest topic, care mie una imi provoaca
si agitatie maxima
, la fel ca personajul coleric caruia ii poarta cu ne-mandrie numele !