Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 471 mesaje Membru din: 23/06/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 28 Iunie 2012, ora 21:10
Deh , se descurca si ea , ca si tine ... Bravo ei !
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
BRAVOS , ATI DOVEDIT CA SUNTETI ... IOROPENI !
|
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 07:18
Marga spune ca el nu este politie politica ca sa stie cine cu cine corespondeaza.
Tocmai el era unul dintre corespondenti. Adica tocmai lui i-au fost destinate adresele de la presedintie. Si dupa ce a fost complice cu Ponta la deplasarea ilegala la Consiliul European, ca si Ponta, se face ca nu stie nimic si mai si ataca vorbind despre politie politica doar pentru asa crede el ca da bine. Adica, inregistrarea unor documente oficiale, transmiterea lor pe cai legale si oficiale se numeste politie politica, dupa mintea lui. Sa fie adevarat ca USL n-a votat revenirea salariilor bugetarilor la nivelul din 2010 ? Ponta este sau nu plagiator ? Mai intereseaza pe cineva dintre sustinatorii acestor USL chestiunile astea ? Sau ura cultivata visceral impotriva lui Basescu de ani si ani, da roade acum, indiferent de ce fac liderii USL ? Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 07:34
Mi se pare de neinteles atitudinea sustinatorilor USL care, in ciuda oricarei evidente, nu mai vad nu mai aud nimic. Ei care au urlat despre lege si respectarea ei, despre respectarea legilor facute de tatucii lor, cum ar fi Constitutia, ei care jubilau ori de cate ori CCR le dadea dreptate liderilor lor aflati atunci in opozitie ... cand va acum cum este incalcata Constitutia si deciziile CCR stau si privesc la atacul impotriva judecatorilor care dau decizii ce nu le convin.
Vorbesc despre setea de putere a lui Basescu, dorinta lui de a acapara tot, dar acum nu vad ce se intampla cu institutiile statului care, de bine de rau, isi fac datoria, dar nu cum vor ei ... Asta nu vad. Pe Nastase nu-l vad ... nu-si mai aduc aminte de 2000-2004 si de ce au facut cei care conduceau Romania in vremuri cand nu era criza ... cum ne-au tinut pe loc. Va mai amintiti ca in 2000 s-a scos indexarea salariilor de catre guvernul Nastase ? Tuturor le era bine, din ce in ce mai bine, numai noua nu ! Va mai amintiti ? La fel s-a petrecut si pe vremea lui Tariceanu ... Despre faptul ca, la aparitia crizei, conducerea Romaniei a fost singura care a facut cam ce trebuia ca sa supravietuim se spune ca a fost o catastrofa ... Criza e abia la jumatate, spun unii ociidentali ... Cand tuturor va incepe sa le fie mai bine noi vom fi intr-o stare jalnica. M-am intrebat de multe ori cum a fost posibil ca Ceausescu sa faca ce a facut timp de 26 de ani ... Omul de rand ... de la el pleaca totul ... El e lipsit de educatie ... el e cel care nu intelege. Nu intamplator au prabusit sistemul de invatamant ... Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 09:20
si noua ni s-a parut de neinteles orbirea voastra in ceea ce-l priveste pe Bas' si actiunile lui si asta timp de aproape 8 ani va tot intrebam de-i normala si democratica Acapararea Puterilor in Stat ; Incalcarea atributiilor Guvernului si Parlamentului si transformarea Ro intr-un stat de tip mafiot ! Nu ati vazut, Nu v-a interesat ba, dimpotriva, ati aplaudat !
cita vreme CCR Nu s-a autosesizat ca Nu exista-n Constitutia Ro conceptul de pres. JUCATOR si ca asta este o incalcare grosolana a ei, CCR s-a dovedit a fi partinica si din pct. de vedere profesional NULA ! cita vreme CCR NU s-a autosesizat ca in Constitutia Ro Nu exista conceptul de SEF al statului, ci Reprezentant al lui si a Preluat asa cum i-a fost transmis de la Cotroceni " hotarirea" si a semnat-o ca primaru', din pct. meu de vedere hotaririle ei sunt partinice si Nule ,iar profesional s-au descalificat! de aproape 8 ani, acest Om Incalca Legea de capatii a statului, sub obladuirea lui Boc, ce a fost in stare sa afirme ca Legea este o recomandare , sub ochiul CCR, a Soc. civile si a cetateanului ! AJUNGE ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 09:35
" Mai intereseaza pe cineva dintre sustinatorii acestor USL chestiunile astea ? Sau ura cultivata visceral impotriva lui Basescu de ani si ani, da roade acum, indiferent de ce fac liderii USL ? "
Sa stii ca Silviu are dreptate cand spune fraza de mai sus ... Basescu a intins coarda prea mult , atat de mult ca practic nu mai conteaza ce fac cei din USL , poporul vrea SCHIMBAREA LUI SI ATAT ... E adevarat, nimeni nu se mai gandeste cu cine si in ce conditii ! Raporteaza abuz de limbaj
Bine a zis Elena Ceausescu ..."popor de viermi"... fiindca ati stat ieri acasa sa va uitati la telenovele, de azi incolo mancati austeritate , Constitutie , Drept European si in loc de salarii veti primi aprecierile Comisiei Europene !
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 09:56
L-ati vazut ieri , cum ne-a servit " pastila " ??
Cum a plecat Ponta la Bruxelles , tzushti si nea' Traian cu declaratia: " La acest consiliu s-a discutat cedarea suveranitatii ! " . Pai aici-sha , noi , romani creduli trebuia sa zicem " Iote al dreaku Ponta, ne vinde strainilor ! de aia s-a inghesuit el sa plece la Bruxelles " Daca s-ar fi dus Basescu la Consiliu , nici vorba de asemenea discutii , se discutau aaaa , probleme economice da-da ! , apoi aspecte socio-economice mondiale ale crizei , da-da ! ... el niciodata n-a vandut pe nimeni ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 11:29
chestia cu Cedarea Suveranitatii a fost "bifata" in programul lui Bas' mai demult : noi am fost printre primele tari ce-au acceptat asta....asa ca, e tardiva discutia !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 136 mesaje Membru din: 23/07/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 11:36
De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 11:29:17chestia cu Cedarea Suveranitatii a fost "bifata" in programul lui Bas' mai demult : noi am fost printre primele tari ce-au acceptat asta....asa ca, e tardiva discutia ! Care suveranitate ? Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=rzORw7-RLCs&feature=related
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 13:05
De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 09:20:37si noua ni s-a parut de neinteles orbirea voastra in ceea ce-l priveste pe Bas' si actiunile lui si asta timp de aproape 8 ani va tot intrebam de-i normala si democratica Acapararea Puterilor in Stat ; Incalcarea atributiilor Guvernului si Parlamentului si transformarea Ro intr-un stat de tip mafiot ! Nu ati vazut, Nu v-a interesat ba, dimpotriva, ati aplaudat ! Ca de obicei, bati campii cu tupeu ... Afirmi, ca tampita niste lucruri dar nu argumentezi cu nimic ... doar enunti etichete si gata ! Caund si cum a incalcat Basescu legea de capatai, cum ii zici tu ? Descrie fapta ... data, circumstantele ... Esti tampita peste limita legala ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 13:08
De la: 9am_523, la data 2012-06-29 09:56:08L-ati vazut ieri , cum ne-a servit " pastila " ?? Fac ceva pe chestia cu suveranitatea ... Oricine s-ar duce la oriunde, oricum l-ar chema, va da doar din cap cum ca da, indiferent despre ce este vorba, ca sa nu se supere Inalta Poarta, indiferent care ar fi ea ! Chestia e ca Ponta nu e mai bun decat Basescu ci mult mai rau ! Si mai prost ! Si mai hot !
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 13:54
Hai mai fiintza , gataaaaa !
Ceri exemple azi , in 2012 , cand de 3 ani pe putin se dezbat pe forumul ASTA , nu altul, porcariile lui Basescu ! Cine mai are rabdare sa-ti insire tampeniile Chiorului ? Apoi , in comentariul urmator , faci ceva pe suveranitate , dupa ce urli contra pesedistilor , care zici ca au pe Iliescu KGB-istul , care vinde tara rusilor , si bla-bla ! Asta faceti voi, ne tineti de vorba, stam sa ne certam cu de-astia ca tine si Sile in loc sa iesim in strada sa dam de pamant cu aia care ne enerveaza ... Si iar gresesti , Ponta nu a lucrat la Securitate macar ! Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 14:31
De la: Silviu, la data 2012-06-29 13:05:44De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 09:20:37si noua ni s-a parut de neinteles orbirea voastra in ceea ce-l priveste pe Bas' si actiunile lui si asta timp de aproape 8 ani va tot intrebam de-i normala si democratica Acapararea Puterilor in Stat ; Incalcarea atributiilor Guvernului si Parlamentului si transformarea Ro intr-un stat de tip mafiot ! Nu ati vazut, Nu v-a interesat ba, dimpotriva, ati aplaudat ! ce ai in cap ? de niste ani va tot intreb : ideea de pres. JUCATOR este sau nu in Contradictie cu Constitutia ? de ce acolo scrie ca pres. are rol de Mediator si nu Jucator ? de cind va tot intreb si te miri ca prostu' de parca acum vezi prima oara asta : poti fi, in acelasi timp si Jucator si Mediator ? SCRIE in Constitutie Ceva despre un SEF al statului sau spune despre REPREZENTANT al lui ? daca NU intelegi Imensa Diferenta dintre cele doua atributii, du-te naibii si lasa-ma in pace, gugumanule , ca mi s-a lehametit de prostia si ticalosia voastra !
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 15:00
CE sa discuti cu astia ???
Zbiara in toate colturile " CONSTITUTIAAA" si "LEGEAAAAA" si carmolistul ala apare ieri si spune " nu mi s-a permis sa IMI reprezint statul " .... deci statul e al lui tanti , tu esti sclava , io sclava , si Sile cu BlackBitch sunt vatafi cu harapnice care nu lasa lumea sa comenteze . Tie nu ti-e sila de forumul asta ??
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 15:15
nu neaparat de forum, ca n-as mai avea unde sa scriu daca n-ar fi, dar de unii oameni , mi-e
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 17:31
De la: Silviu, la data 2012-06-29 13:05:44De la: gabigabi2, la data 2012-06-29 09:20:37si noua ni s-a parut de neinteles orbirea voastra in ceea ce-l priveste pe Bas' si actiunile lui si asta timp de aproape 8 ani va tot intrebam de-i normala si democratica Acapararea Puterilor in Stat ; Incalcarea atributiilor Guvernului si Parlamentului si transformarea Ro intr-un stat de tip mafiot ! Nu ati vazut, Nu v-a interesat ba, dimpotriva, ati aplaudat ! Ca de obicei : SUBSCRIU !!! Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 17:36
Bsescu, mpiedicat s-i exercite mandatul constituional
Autor: Carmen Vintil eful statului nu a vrut s creeze o problem de imagine Romniei i a cedat n rzboiul reprezentrii rii la Bruxelles. n opinia sa, o disput preedinte-premier ar fi fcut nconjurul lumii. Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Iunie 2012, ora 18:21
De la: Silviu, la data 2012-06-29 13:08:44 DREPT INTERNATIONAL PUBLIC. "2.1. Suveranitatea statului Statul suveran ocupa o pozitie dominanta ntre subiectele de drept international public si aceasta, pentru ca, mult timp a reprezentat unicul subiect al acestui drept si este singurul care poseda capacitatea de a-si asuma totalitatea drepturilor si obligatiilor cu caracter international. Calitatea de subiect de drept a statului deriva din suveranitatea sa, independent de faptul ca, celelalte state le recunosc sau nu aceasta calitate. Suveranitatea este cea care confera statului personalitate juridica internationala, adica aptitudinea de a actiona n cadrul comunitatii internationale, prin exercitarea drepturilor si asumarea de obligatii. Suveranitatea este un atribut al puterii de stat n virtutea atributului de suveranitate, statul si exercita autoritatea pe doua planuri: pe plan intern, el are dreptul de a exercita puterea asupra cetatenilor sai, precum si asupra tuturor persoanelor aflate pe teritoriul si sub jurisdictia sa, edictnd legi si aplicnd sanctiuni n cazul nerespectarii lor, iar pe plan extern, are dreptul de a reprezenta natiunea si a o angaja n raporturi cu alte natiuni . Pentru ca o entitate sa poata constitui un stat, este nevoie de o populatie permanenta, un teritoriu determinat, un guvern independent si o ordine sociala, politica si juridica. SUVERANITATEA, este DREPTUL EXCLUSIV de a EXERCIATA AUTORITATEA SUPREMA POLITICA: -legislativa, judiciara si-cau executiva- asupra unei regiuni geografice, unui grup de oameni sau asupra lor insisi." ...mai, cap de tabla oxidata, daca , citez : "fac(i) ceva pe chestia cu suveranitatea", atiunci, la ce draq te-ai mai imprastiat pe toate topicele spargandu-te intr-o multitudine de figuri geometrice datorita faptul ca, la CE din 06/28-28/2012, nu a fost prezent presedintele unui stat, romania, a carei suveranitate, pentru tine, retardule, nu este si nu reprezinta altceva decat o hazna in care "faci ceva"? ...pffff, un biet imbecil ! |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 00:06
De la: 9am_184, la data 2012-06-29 18:21:42De la: Silviu, la data 2012-06-29 13:08:44 Idiotule degraba datator de citate, suveranitatea s-a pierdut odata cu pierderea celui de-al treilea razboi mondial care s-a incheiat in '89 pentru tarisoarele astea ca a noastra. N-am avut-o nici inainte, tembelule. Noi n-am avut niciodata suveranitate ! Am avut suveranitatea pe care o invoca Ceausescu ori de cate ori era pusa in primejdie persoana lui. Am avut "suveranitatea" rusilor. inainte de asta am avut-o pe a nemtilor. SI mai inainte am avut-o pe a turcilor, pe-a fanariotilor, .... si tot asa pana la a romanilor. Azi, cand depindem economic de exporturi, fara sa fim in stare sa ne punem lucrurile in ordine in propria tara, notiunea de suveranitate nu este decat o vorba goala, din pacate folosita si de Basescu. In clipa in care tipi dupa investitori straini pentru a face economia sa functioneze nu se mai poate vorbi de suveranitate. In clipa in care intri in NATO si UE nu se mai poate vorbi de suveranitate. Un severan nu se jeleste cand pleaca un investitor ... Tu esti dintre cei care nu inteleg sensul cuvintelor, dar ti cu tot dinadinsul sa dai impresia ca ai habar.
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 00:21
De la: 9am_184, la data 2012-06-29 18:21:42De la: Silviu, la data 2012-06-29 13:08:44 Imbecil, imbecil, dar uite ce-ti spun ... N-a fost Basescu, a fost Ponta c-asa a vrut el ... in conditiile pe care le stim ... si ? Dar cand se ducea Basescu ce mare branza se intampla ? Se intarea suveranitatea cumva, simtea cineva chestia asta ? A zis Ponta ca-si da demisia daca e plagiat ... O comisie desfiintata ieri a zis ca este plagiat, adica exact ce au zis aia de la Nature, ... si ? Ponta nu-si da demisia ! Il doare cot ... In trecut, cand cu suspendarea, Basescu a zis si el ca demisioneaza in 5 minute, fara sa se gandeasca ce spune, de tampit ce-a fost, pe urma si-a dat seama ca le facea jocul adversarilor si nu si-a dat-o ... si ? Adevarul este ca preferatul meu Basescu a devenit din ce in ce mai slab. A scapat din mana PDL-ul si toti fripturistii din el si-au facut de cap ducandu-l la rapa, netezindu-i drumul unei nulitati ca Ponta. Acum, l-a lasat pe Ponta sa faca ce-a vrut el ... cand si cum a vrut el, chiar cand i-a luat scaunul de sub fund lui personal ... Sunt profund dezamagit ca pe Ponta cel cinstit nu l-a asteptat nimeni cu catusele pe aeroport pentru incalcarea deciziei CCR. Vorbesti despre suveranitate cand esti suveran. A fi suveran inseamna a fi puternic. Acum Basescu e de nerecunoscut pentru mine. Slab. Si e slab pentru ca permite ca unul de teapa lui Ponta sa faca ce face. PDL-ul pare si el sa fie paralizat cu buldogul lui cu tot. Singurii care mai sufla ceva sunt oamenii presedintelui ... Asta e lupta politica, oriunde in lume ... indiferent ca-mi place mie sau tie sau altora.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1400 mesaje Membru din: 6/04/2012 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 02:54
De la: Silviu, la data 2012-06-30 00:21:31 ...nu, nu este o" lupta politica" veritabila, pentru a fi o lupta politica veritabila, ar fi necesar sa se combata argumentativ ideologii politice, variante legislativ-fiscale adaptate momentului critic actual si viitor, planificari economico-nationale prognozat-predictibile , strategiile si metodele de implementare ale acestora, strategii protectionist-stimulative ale capitalului autohton, comerciale, si de productie,...etc. insa..... am sa-ti reamintesc: Partidul pe care Bsescu l conduce, PDL-ul, pe care Bsescu l-a preluat de la o cot procentual-electoral de 7% reuind s-l conduc i s-i faciliteze prin diferite mijloace politice obscure, promisiuni electorale mincinoase, ascunderea adevrului i dezinformare, mascarea dibace a inteniilor politico-economice personale i de grup politic,etc., a obinut un procent electoral de 28%, accederea n parlament ca formaiune politic ctigtoare a scrutinului electoral ceea ce a conferit preedintelui dreptul de-a numi primul ministru,ct i dictarea principiilor pe care s-a axat i realizat o majoritate parlamentar n jurul PDL. Chiar n acest moment, pe un oarecare web global tv, in replay,urmresc conferina de pres a primului ministru romn, discursul premierului este complet rupt de realitile din Romnia, afieaz o inut ifonat i-o figur facial stresat i obosit, ceea ce mi confirm faptl c: primul ministru al Romniei nu este altceva dect o simpl marionet servil i umil n mna unui preedinte de stat juctor pe ambele funcii, de preedinte i prim ministru, un juctor grobian, care i-a uzurpat i confiscat primului ministru Emil Boc prerogativele executive constituionale , un prim ministru complet debuolat,un prim ministru aservit de un preedinte autoritar care i-a subminat autoritatea. PDL-UL, primul ministru Emil Boc, Preedintele Romniei, Bsescu, n contextul actual, fr o ideologie politic, fr un plan i-o strategie politic, lipsii de-o viziune fiscal, financiar,economic, social, nu pot s le predictibilizez dect un viitor politic luminos direct n lada de gunoi a istoriei. Dup Bsescu, catastrofa politic a PDL-ului este iminent ! Nici mcar acel 7% nu-l vor mai obine ntr-un nou scrutin electoral, ceea ce m determin s-i invit pe membrii i simpatizanii partidului democrat liberal, s mulumeasc fierbinte idolului lor politic, i-a scpat de chinurile unei noi prezene n Parlamentul Romniei. ...i-a distrus propriul guvern, bonus, i partidul ! Cine vor fi viitorii eligibili politici? ███████████████████████████████████████████████████ ███████████████████████████████████████████████████ ███████████████████████████████████████████████████ ███░░░███████████████████████████████████████░░░███ ███░░░░█████████████████████████████████████░░░░███ ██░░░░░░░████████████████████████████████░░░░░░░░██ ███░███░░░░░████████░░░░░░░░░░░███████░░░░░░██░░███ ██████████░░░░█████░░░░░░░░░░░░░░██░░░░░░██████████ ████████████░░░░░█░░░░░░░░░░░░░░░█░░░░█████████████ ███████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░░░░████████████████ █████████████████░░░░░░░░░░░░░░░░░█████████████████ █████████████████░░░████░░█████░░░█████████████████ █████████████████░░█████░░█████░░██████████████████ ██████████████████░░███░░█░░░█░░░██████████████████ ████████████████░░░░░░░░██░░░░░░░░░████████████████ █████████████░░░░░█░█░░░░░░░░░░██░░░░░█████████████ ██████████░░░░░░███░█░░░░░░░░█░█████░░░░███████████ ███████░░░░░░███████░██░░███░█░███████░░░░░████████ ██░░░░░░░░██████████░░█░░░░░░░███████████░░░░░░░░██ ███░░░░███████████████░░░░░░████████████████░░░░███ ████░░░████████████████░░░░█████████████████░░░████ ███████████████████████████████████████████████████ Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 05:34
De la: Silver9AM, la data 2012-06-29 17:36:14Bsescu, mpiedicat s-i exercite mandatul constituional NU este SEFUL Statului- asta este una si, a doua : putea sa Nu dea nastere unei asemenea dispute si delegatia Ro sa fii fost formata de presedinte , premier si min. de externe, de ex ! putea daca ar fi vrut, dar lui ii place scandalul.....se hraneste din el si-l provoaca de cind il stim in politica !
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 05:44
De la: Silviu, la data 2012-06-30 00:06:32De la: 9am_184, la data 2012-06-29 18:21:42De la: Silviu, la data 2012-06-29 13:08:44 buuuun ! si atunci, iata intrebarea : poi daca toate tarile europene si nu numai ,sunt prinse in diverse structuri ca NATO sau UE , cine mai are SUVERANITATE ? |
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 10:13
De la: gabigabi2, la data 2012-06-30 05:34:36De la: Silver9AM, la data 2012-06-29 17:36:14Bsescu, mpiedicat s-i exercite mandatul constituional Cui ii place scandalul? Eu am impresia ca tu nu mai realizezi ce spui, bine, nici pina acum nu ai facut decat sa repeti in nestire ce ti-au turnat in cap Haznalele! Ce a facut Basescu? A fost amenintat cu suspendarea in fiecare zi. Ponta ii spunea ca nu ii va aproba carburantul pentru avion si planul de zbor, daca va intentiona sa plece la Bruxelles. Parlamentul a dat o hotarare anticonstitutionala, mandatandu-l pe Ponta sa mearga la CE. CCR a decis ca Presedintele reprezinta Romania in relatiile externe. Cu ce a gresit Basescu de il acuzi tu ca ii place scandalul? Ce ar fi trebuit sa faca? Sa zica saru' mana? Asta vreti voi sa lasati sa se creada, ca Basescu este factorul de scandal ca sa aveti motive sa-l suspendati. Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 11:39
Nu baietzica , ele este factor de stabilitate si buna stare in timp de criza, cand in loc sa ne spuna ce masuri economice propune el ranjeste " Dottore " ...
De fapt ce ma mir , la asa stapan, as aslugi , adica voi ... JIGODII BALOASE
Raporteaza abuz de limbaj
|
|
deblogatu 23 mesaje Membru din: 5/02/2011 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 13:46
De la: gabigabi2, la data 2012-06-30 05:34:36De la: Silver9AM, la data 2012-06-29 17:36:14Bsescu, mpiedicat s-i exercite mandatul constituional Hai nu zau ! Dar cine este draga Gabriela seful statului ? Regina Angliei , esteeee? Adevarul e ca ,atunci cand ditamai ministrul de justitie face o asa imbecila afirmatie , nu putem draga Gabriela sa nu ne intrebam daca nu cumva seful statului o fi Nastase ... Dar Ponta o fi seful Guvernului ? sau tot...
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 13:48
De la: Silviu, la data 2012-06-29 07:34:14Mi se pare de neinteles atitudinea sustinatorilor USL care, in ciuda oricarei evidente, nu mai vad nu mai aud nimic. Ei care au urlat despre lege si respectarea ei, despre respectarea legilor facute de tatucii lor, cum ar fi Constitutia, ei care jubilau ori de cate ori CCR le dadea dreptate liderilor lor aflati atunci in opozitie ... cand va acum cum este incalcata Constitutia si deciziile CCR stau si privesc la atacul impotriva judecatorilor care dau decizii ce nu le convin. Pe logica ta, silviule, care n-a stralucit niciodata mai mult decat un licurici, sistemul de invatamant prabusit nu poate sa-l judece pe ponta de plagiat...ca doar nu s'or fi strans putinii universitari merituosi [ca woodra] doar la pedelepre, nu?! Hai, sa traiesti, vulpe neuniversitara!! "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 14:00
De la: deblogatu, la data 2012-06-30 13:46:59De la: gabigabi2, la data 2012-06-30 05:34:36De la: Silver9AM, la data 2012-06-29 17:36:14Bsescu, mpiedicat s-i exercite mandatul constituional Nefiind in Constitutie definitia asta, nicio curte constitutionala din lumea civilizata nu poate sa dea vreo sentinta pe ceva care NU exista negru pe alb!! Pentru ca legile, chiar si alea fundamentale, sunt scrise pe hartie alba cu tus negru si apoi sunt validate prin referendum si publicate in Monitorul Oficial!!! Deeeci, poporul roman nu a validat vreo Constitutie in care expresia "sef al statului" sa fie pusa/scrisa negru pe alb!!! Daca nu intelegi nici macar asta, inseamna ca pentru tine limba romana a ramas un mister, ceva care ori nu pricepi, ori nu ai habar sau esti dus cu pluta! [eu, sincer, cred ca e ultima varianta.. ]"NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 14:02
De la: 9am_523, la data 2012-06-30 11:39:34Nu baietzica , ele este factor de stabilitate si buna stare in timp de criza, cand in loc sa ne spuna ce masuri economice propune el ranjeste " Dottore " ... Mai draga Doo''strei , jignesti Guvernu draga ! Cum asa ? Asteapta sa-i propuna "jucatoru " masuri economice ? Acest Guvern chiar a luat masuri , draga ! Pot sa-ti dau un exemplu concret : in curand se vor crea niste frumoase terenuri de tenis pentru relaxarea neuronilor , intre doua ordonante de urgenta Mai sunt si altele dar nu vreau sa te plictisesc cu anularea proiectului de lege privind marirea salariilor si pensiilor , mai draga !
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 14:11
De la: Black_Friday, la data 2012-06-30 10:13:07De la: gabigabi2, la data 2012-06-30 05:34:36De la: Silver9AM, la data 2012-06-29 17:36:14Bsescu, mpiedicat s-i exercite mandatul constituional Nu vrem noi sa se lasa sa creada, ci stiind cum functiona pcr-ul si comparand cum se comporta ceaunescu2=basinecsu, concluzionam ca similitudinea nu e intamplatoare! Caci soarta/moira/destinul si politica nu sunt miscibile... Sa traiasca tovaraaasul Flotaaaaaantu, primul carmaci al pescadoarelor zburatoaaaareeeee, inteleptul carmaci care a dus navele romanesti intotdeauna la destinatie [Bergen, Ouagadougou, Insulele Cayman, Triunghiul Bermudelor, Triunghiul Diavolului, Stramtoarea Magellan si in alte stramtori si triunghiuri obtuze, de unde nu au mai putut zbura ]
|
Postat pe: 30 Iunie 2012, ora 15:07
De la: vasile_vali, la data 2012-06-30 14:00:39De la: deblogatu, la data 2012-06-30 13:46:59De la: gabigabi2, la data 2012-06-30 05:34:36De la: Silver9AM, la data 2012-06-29 17:36:14Bsescu, mpiedicat s-i exercite mandatul constituional Daca urmez logica ta , NU SCRIE NICAIERI IN CONSTITUTIE "NEGRU PE ALB " CA ROMANIA ESTE REPUBLICA SEMIPREZIDENTIALA sau PARLAMENTARA ! si uite asa iti dai tu cu stangu' in dreptu' lu dottore . Nu scrie asa ceva , in mod explicit .In constitutia Romaniei scrie negru pe alb ca forma de guvernamant este REPUBLICA , OK ? Daca te uiti matale in DEX , ai sa citesti ca notiunea de presedinte este denumirea oficiala data sefului de stat intr-o republica , lingvistule ! Asa cum prim ministrul este seful Guvernului , presedintele este seful statului , care este problema ? Si ce atata tam-tam ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

ai in cap ? de niste ani va tot intreb : ideea de pres. JUCATOR este sau nu in Contradictie cu Constitutia ? de ce acolo scrie ca pres. are rol de Mediator si nu Jucator ?
putea daca ar fi vrut, dar lui ii place scandalul.....se hraneste din el si-l provoaca de cind il stim in politica !
]