back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 >> Sari la pagina:

cioanaion

24 mesaje
Oras: Drobeta Turnu Severin

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 14:50

Marele mascarici se plimba pe bani publici,facind campanie...Este un penal cu un guvern penal,protejaza CORUPTII lui,si familia lui.pentru el nu exista criza economica.doar pentru prostime.Tace milc cind este vorba de hotii de la pd.Rusine exista,la acest impostor criminal care a distrus tot in tara.?!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 16:48

De la: cioanaion, la data 2009-07-09 14:50:20Marele mascarici se plimba pe bani publici,facind campanie...Este un penal cu un guvern penal,protejaza CORUPTII lui,si familia lui.pentru el nu exista criza economica.doar pentru prostime.Tace milc cind este vorba de hotii de la pd.Rusine exista,la acest impostor criminal care a distrus tot in tara.?!

BAI TANTALAULE,U NU STII CUM TE CHIAMA SI DAI LECTII ...........MAI BINE IN LOC SA ADUCI ACUZATII PE CARE LE-AI AUZIT U DE LA TRIBUNA SOMERILOR PREA OCUPATI, PUNETI NEURONUL PE CARE IL MAI AI SA FACA UN ULTIM EFORT SI SA GANDEASCA .............. DAR AM IMPRESIA CA E DEJA STRICAT NU ???????????????

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 17:13

mari cretini puteti fi oameni buni daca varsati atata venin si cosumati atata energie pt.un simplu troglodit cu neamul lui cu tot,lasati-l in plata domnului de imbecil si vedeti-va de vietile voastre,bucurati-va de viata,de natura,nu mai bateti campii despre toti bagabontii care n-au facut nimic in viata decat sa fure,sa minta si sa insele

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 17:17

Primarul Constantei, Radu Mazare, a anuntat, joi, ca Agentia Nationala de Integritate s-a autosesizat in privinta averii sale si l-a acuzat pe presedintele Traian Basescu ca ar sta in spatele acestei masuri, potrivit NewsIn.

"S-au autosesizat dupa declaratia de la Turnu Magurele, in care il catalogam pe Basescu drept Iuda.(...) Cred, insa, ca primii care trebuiau cercetati in tara asta erau Basescu si cu fiicele", a declarat Mazare.

El a adaugat ca nu sunt diferente semnificative intre declaratiile sale de avere, in declaratia din acest an figurand in plus 20.000 de euro proveniti din vanzarea unor actiuni.

Problema prezidentiala

Mazare a afirmat ca in spatele acestei autosesizari sta Traian Basescu, caruia ii este teama ca va face campanie impotriva lui la prezidentiale.

"Sunt o figura destul de colorata, cu o notorietate destul de mare. Vor sa ma discrediteze in continuare, dar nu vor reusi, pentru ca dupa patru ani de ancheta (intr-un dosar legat de un teren in municipiul Constanta, n.r.) am castigat cu 69%", a spus Mazare, care a adaugat ca nu are de gand sa candideze la prezidentiale.

El a continuat spunand ca este nevinovat si ca nu-i e teama de controlul ANI. "Asa cum vin, asa vor si pleca", a afirmat edilul-sef al Constantei.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 22:03

Multi oameni prosti sunt in tara asta,daca un individ ca Mazare se bucura de notorietate.Comportamentul lui ii dovedeste si caracterul.Adevarata valoare a lui Mazare va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.Atunci se va vedea ce fel de om este,dar va fi prea tarziu.
Privitor la Basescu va spun eu si retineti va rog:Daca nu va mai fi ales,va fi vai de noi,fiindca sacalii de la PNL si PSD,ne vor subjuga din nou,iatr coruptia si bataia de joc pentru intreaga natiune va atinge culmi ne imaginabile.Vanzarea resurselor de petrol din Marea Neagra si privatizarea Petrom so a rafinariei Midia vor fi floare la ureche.

Fosta membra 9am.ro

156 mesaje
Oras: Onesti

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 22:07

Alegeti-l pe Patriciu,Nastase.Nati Meir,VC Tudor sau pe Becali/Atunci in tara noastra va curge lapte si miere

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 23:22

De la: trnmh16, la data 2009-07-09 22:03:38Multi oameni prosti sunt in tara asta,daca un individ ca Mazare se bucura de notorietate.Comportamentul lui ii dovedeste si caracterul.Adevarata valoare a lui Mazare va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.Atunci se va vedea ce fel de om este,dar va fi prea tarziu.
Privitor la Basescu va spun eu si retineti va rog:Daca nu va mai fi ales,va fi vai de noi,fiindca sacalii de la PNL si PSD,ne vor subjuga din nou,iatr coruptia si bataia de joc pentru intreaga natiune va atinge culmi ne imaginabile.Vanzarea resurselor de petrol din Marea Neagra si privatizarea Petrom so a rafinariei Midia vor fi floare la ureche.

Toate vor iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu, nu numai la noi. Din pacate s-au irosit si se irosesc vieti in mod inutil.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

666 mesaje

Postat pe: 9 Iulie 2009, ora 23:29

De la: trnmh16, la data 2009-07-09 22:07:18Alegeti-l pe Patriciu,Nastase.Nati Meir,VC Tudor sau pe Becali/Atunci in tara noastra va curge lapte si miere
special pentru Base si EBA o poezie de la amiralul.

A fost odata ca-n povesti
A fost ca niciodata
Din rude mari marinaresti
O prea bazata fata.

Nu era una la parinti
Nici mandra-n toate cele
Dar avea buze peste dinti
De se-ncurca in ele.

Din umbra clubului Bamboo
Ea pasul si-l indreapta
Catre Bruxelles unde acu’
Un scaun o asteapta!

Privea in zare cum pe mari
Pana-n port la Chilia
Venind cam pe patru carari
Basescu si chelia.

gaozarilor !!!!

Adevarat ca mai cinstit lucru nu este in lume, si mai scump si mai curat, decat omul procopsit la invatatura. - Mihail Sadoveanu
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 04:07

in completarea celor spuse de amiralul un cantec vechi de parnaie pt.toti chiorii si marinelii,precum si pt.fiicele,neamurile si sustinatorii lor,acolo-i locul vostru,cretinilor

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 04:08

999www.youtube.com/v/dfh78WdujXs&hl=en&fs=1&rel=0">www.youtube.com/v/dfh78WdujXs&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 07:39

De la: trnmh16, la data 2009-07-09 22:03:38Multi oameni prosti sunt in tara asta,daca un individ ca Mazare se bucura de notorietate.Comportamentul lui ii dovedeste si caracterul.Adevarata valoare a lui Mazare va iesi la iveala mai devreme sau mai tarziu.Atunci se va vedea ce fel de om este,dar va fi prea tarziu.
Daca va fi ales cineva de la PNL ,PSD sigur ca va fi vai de capul tau,ca tu lai pupat pe Basescu in fund,si eu am facut la fel ,am riscat pentru EBA si uite ma baga in Comisia Parlamentara pentru un fleac de 650ooo euro

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 08:35

romanul s-a nascut poet @amirale !

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:13

De la: amiralul, la data 2009-07-09 23:29:10
De la: trnmh16, la data 2009-07-09 22:07:18Alegeti-l pe Patriciu,Nastase.Nati Meir,VC Tudor sau pe Becali/Atunci in tara noastra va curge lapte si miere

A fost ca niciodata
O prea bazata fata.

Nu era una la parinti
Nici mandra-n toate cele
De se-ncurca in ele.

Ea pasul si-l indreapta
Un scaun o asteapta!

Pana-n port la Chilia
Basescu si chelia.

gaozarilor !!!!

Bai, da' tu esti un geniu in viata, amirale!

Nu ai vrea totusi sa ne mai scutesti cu imbecilitatile astea? Stiu ca ai fost copil precoce si ca la trei ani aveai mintea de acum dar esti penibil cu asemenea prostii, te faci de ris si la gradinita cu ele!

Asta e valoarea voastra bai amaritilor, vai de capul vostru de zdrente! Mai rau e ca aveti drept de vot si ii tiriti si pe altii dupa voi in laturile in care va place sa va balaciti!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:34

De la: black10131307, la data 2009-07-06 09:19:36

Nu ai cu cine sa discuti pe forumul asta! Singura persoana dintre contestatarii lui Base care are ceva in cap este Gabi, restul ....niste kkti fara creier care repeta si ei ca papagalii ce aud si vad pe la antene!

Dar nici Gabi nu a reusit sa raspunda la intrebarea: daca nu pe Basescu, atunci pe cine?

Ca toate hahalerele astea scapate de la Balaceanca nu stiu decit jos Basescu, dupa aia o sa-l injuram pe Geoana, si asa mai departe!

Cu asemenea exemplare bovine te apuca scarba!

Bai Negrule,problema ta se rezolva simplu daca te duci la farmacie si cauti ceva pentru calmarea sistemului nervos.Iti trece dracului si pasiunea asta arzatoare si absolut nefireasca pentru Base si poate ajungi si tu sa discuti civilizat si normal.Vezi ca am auzit ca alunele ajuta ,cand te mai uiti la stiri sa vezi ce vizite a mai facut Base pe la stanele de oi sau alte obiective de interes national, sa rontai alune deoarece ajuta , au magneziu .Inteleg ca modul civilizat de discutie nu poate sa-l ajute pe Base iar pe tine te dezavantajeaza teribil deoarece discutia civilizata se bazeaza pe argumente iar tu nu le ai .Negrule,trage aer ,linisteste-te si spune-mi si mie ce dracu a facut Base si de ce il iubesti tu asa de mult incat te enerveaza toti cei care spun ceva impotriva lui si care au alte puncte de vedere decat al tau.

Cu intrebarea ta "daca nu pe Base atunci pe tine" pot sa-ti spun delicat ca dai cu mucii in fasole ingrozitor.Daca in tara asta Base a ajuns cel mai bun posibil presedinte atunci ,vorba ta,ma apuca scarba de asemenea exemplare bovine care in ignoranta si bezna mintii lor adora un individ ca Basescu .Ce naiba faci bai tu daca Base o mierleste candva ?Mori langa mormantul sau scheunand credincios ca in poezia "Cainele soldatului" ?....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:39

De la: 9am056627, la data 2009-07-09 16:48:31

BAI TANTALAULE,U NU STII CUM TE CHIAMA SI DAI LECTII ...........MAI BINE IN LOC SA ADUCI ACUZATII PE CARE LE-AI AUZIT U DE LA TRIBUNA SOMERILOR PREA OCUPATI, PUNETI NEURONUL PE CARE IL MAI AI SA FACA UN ULTIM EFORT SI SA GANDEASCA .............. DAR AM IMPRESIA CA E DEJA STRICAT NU ???????????????

Buna dimineta mai Cifra.Auzi ,ce naiba aveti voi sustinatorii astia ai lui Base de sunteti asa de marlani ?Ati devenit marlani urmand exemplul lui Base sau va place Base deoarece este marlan ca voi ?Nu sari si nu te enerva,te intreb din pura curiozitate,nu am nimic personal impotriva ta ....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:41

De la: 9am056627, la data 2009-07-09 16:48:31

Buna dimineta mai Cifra.Auzi ,ce naiba aveti voi sustinatorii astia ai lui Base de sunteti asa de marlani ?Ati devenit marlani urmand exemplul lui Base sau va place Base deoarece este marlan ca voi ?Nu sari si nu te enerva,te intreb din pura curiozitate,nu am nimic personal impotriva ta .... [/quote]

PS:Scuze ca te-am numit Cifra .Nu stiam cum te "chiama",vorba ta...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:47

ti-am simtit lipsa ! bine ai revenit ! ....cred ca varianta a doua : felul de a fi,vorbi si comporta a Piratului e in naturalul multor romani ! asadar,se recunosc in el si cum dumnezeu sa nu-ti placa de tine ?!? ca daca nu ti-ar place,te-ai apuca sa mai cizelezi ceva la fiinta ta si asta-i treaba grea !

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:48

De la: black10131307, la data 2009-07-10 09:13:02
De la: amiralul, la data 2009-07-09 23:29:10

A fost ca niciodata
O prea bazata fata.

Nu era una la parinti
Nici mandra-n toate cele
De se-ncurca in ele.

Ea pasul si-l indreapta
Un scaun o asteapta!

Pana-n port la Chilia
Basescu si chelia.

gaozarilor !!!!

Bai, da' tu esti un geniu in viata, amirale!

Nu ai vrea totusi sa ne mai scutesti cu imbecilitatile astea? Stiu ca ai fost copil precoce si ca la trei ani aveai mintea de acum dar esti penibil cu asemenea prostii, te faci de ris si la gradinita cu ele!

Asta e valoarea voastra bai amaritilor, vai de capul vostru de zdrente! Mai rau e ca aveti drept de vot si ii tiriti si pe altii dupa voi in laturile in care va place sa va balaciti!
Nu cred ca "blak" este reprezentantul loial al lui Basescu,este un amarit de tigan caruia ia botezat Basescu puradelul,vocabularul folosit este specific acestei natii,sa vezi dupa ce pierde Basescu la alegeri cum va trece la pupat alte funduri ca asa sint tiganii,totdeauna prefacuti si nomazi

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:49

....OOOOOOooooooooooooo-o !...domnul Vanea la orizont, domnul Vanea la orizont !
...pregati-ti munitiiiiiii,
....inaltator 4, deriva 3 !
...in vizozor luat !...

-Marine, pune-ti retina pe ocular si foc de voie !...

Pe unde-ai umblat pezevenchiule, ori ai fost trimis ca iscoada tupilata-n tabara inamicului ?...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:50

De la: 9am070302, la data 2009-07-07 09:11:35
Mai bulangiule,tata face jocurile,Boc a spus ca va demite orce membru al Guvernului daca se declanseaza vreo urmarire penala de catre DNA,ori tata nu le da voie la boii de la DNA sa faca ce vor,asa ca amica mea poate sa fure milioane,ce tot faceti haz de citeva sute de mii de euroi.Uite ca a dat ordin tata sa dizolve si Comisia aia PARLAMENTARA ,ca erau toti infractorii in ea,bulangiilor

Ehe,nu te crede nimeni ca esti aia mica a lui Base .Daca vrei sa te creada atunci renunta la doi de "i" ,la pluralurile corecte si in general la logica dicursului ... .Nu uita in finalul postarilor sa spui si ca te grabesti sa pleci la Bambooul de la Bruxelles. .

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 09:57

De la: gabigabi, la data 2009-07-10 09:47:02ti-am simtit lipsa ! bine ai revenit ! ....cred ca varianta a doua : felul de a fi,vorbi si comporta a Piratului e in naturalul multor romani ! asadar,se recunosc in el si cum dumnezeu sa nu-ti placa de tine ?!? ca daca nu ti-ar place,te-ai apuca sa mai cizelezi ceva la fiinta ta si asta-i treaba grea !

Si eu ma bucur ca am revenit Gabi.Pe forumul asta multi oameni gandesc diferit(si este foarte normal ) insa ,in afara de vietatile astea care il adora pe Base restul sunt oameni normali si este placut sa discuti cu ei.

Cu violentii astia de pe forum cred ca ai dreptate,le place marinelul din motive de "rezonanta".Cum e turcul si pistolul ,cin' s-aseamana s-aduna etc...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:23

ei,sigur ca ne-am prins si noi ca nu-i a mica a lu'Sefu cea care scrie ,dar e simpatica si combate bine ! succesuri,fata !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:24

De la: mytcor, la data 2009-07-10 09:49:30....OOOOOOooooooooooooo-o !...domnul Vanea la orizont, domnul Vanea la orizont !
...pregati-ti munitiiiiiii,
....inaltator 4, deriva 3 !
...in vizozor luat !...

-Marine, pune-ti retina pe ocular si foc de voie !...

Pe unde-ai umblat pezevenchiule, ori ai fost trimis ca iscoada tupilata-n tabara inamicului ?...

Mytcor,am fost in Egipt 15 zile.Huh,sa vezi acolo saracie la aia si conducere rea,momentan parca nici nu imi mai vine sa critic imbecilitatile guvernului Boc. Deh,se poate si mai rau,pe langa aia suntem niste occidentali imbuibati si care o ducem incredibil de bine. .Marea majoritate a populatiei sunt incredibil de saraci insa au si ei cativa oameni foarte bogati acolo,pe presedintele Mubarak,familia sa si "oligarhii" sai buni. .Restul evident ca trebuie sa se sacrifice ,sa stranga cureaua si sa traiasca prost.Facand abstractie de nivelul de saracie ...iti suna cunoscut sistemul?.Sa stii ca si Mubarak in timpul liber se ocupa cu lupta impotriva coruptiei si isi "decapiteaza" bruma aia de opozanti pe care ii mai are inscenandu-le tot felul de procese care mai de care mai fanteziste.

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:29

in egipt salariul mediu brut este de 60$

Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:29

“Presedintele - zice Andrei Plesu - nu pune pret pe opiniile altora in functie de profesiunile lor si, in general, are tendinta sa puna pret mai ales pe opiniile proprii. De exemplu, trebuie sa spun cinstit ca simt, in problema politicii externe a presedintiei, o certa precaritate. Si-asta nu pentru ca nu are consilieri buni. Nu consilieratul este cel care i-a lipsit. In locul meu a ramas o doamna foarte bine pregatita, pe care am invitat-o de la Externe. Cu toate astea, in cei cinci ani care au trecut cred ca profilul extern al tarii n-a avut nici relieful si nici macar ponderea pe care ar fi trebuit sa le aiba. Senzatia mea este ca dl presedinte pur si simplu nu se simte bine in postura de voiajor, ceea ce e paradoxal, de vreme ce, s-a ocupat cu calatoriile o viata intreaga. Ei bine, postura asta o evita cat poate. Daca are de facut o calatorie lunga, o scurteaza cat poate. E o limita personala, as putea spune. Nu se simte bine in situatii de protocol, de conventie diplomatica cu omologi. E o limita personala, dar nu e in regula ca, la nivelul presedintiei, limita asta personala a devenit o politica de stat. Faptul ca n-am avut vizite marcante si faptul ca dansul a batut mai ales marginile sunt lucruri care nemultumesc.”

Administraþia prezidenþialã confirmã faptul cã noþiunile de „pãsãricã” ºi „þigancã împuþitã” aparþin exclusiv preºedintelui Bãsescu ºi folosirea acestora nu reprezintã un abuz de limbaj.
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:30

De la: gabigabi, la data 2009-07-10 10:23:08ei,sigur ca ne-am prins si noi ca nu-i a mica a lu'Sefu cea care scrie ,dar e simpatica si combate bine ! succesuri,fata !

Nici nu banuiam altceva Gabi .Am vrut doar sa-i atrag atentia ca logica si scrierea corecta nu au ce cauta in postari daca te pretinzi mezina lui Base...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:32

De la: ADERP_NIROLF_ERTEP999, la data 2009-07-10 10:29:10in egipt salariul mediu brut este de 60$

Salutare Florine.Da,asa stau lucrurile desi au si petrol,si canalul Suez si turism si industrie farmaceutica,de parfumuri etc.Partea nasoala este ca de fapt nu le au ei ci conducatorii lor care mereu sunt de la un singur partid ,un fel de FSN al lor.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:38

corect ,Vanea,dar o banuiesc de premeditare ! special scrie asa ca sa nu o confundam cu cea mica si sa ne napustim pe ea prea tare....doar ea ar putea sa ne spuna cum de ia venit ideea sa scrie in numele alei mici !

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:40

Erata : a scapat pacatoasa de greseala ! I- a venit ! zcuuuuze !

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 10 Iulie 2009, ora 10:42

De la: 9am091422, la data 2009-07-04 12:52:36Intre Basescu si Nastase intr-o privinta nu exista nici o diferenta. Furaciunea. Si unul si celalalt prin interpusi au luat cam tot ce se putea lua, fura, cumpara la subpret si valorifica dupa aceia. Totusi au o diferenta. Nastase a profitat direct gen "loveste si fugi" pe cand Basescu e cu planuri pe termen lung. Asa a disparut flota si acum va disparea CFR-ul. El a fost artizanul la ambele. Dar sa fim cinstiti. Nastase e mai dur. Tot ce a putut a valorificat (distrus): Autobuzul, Tractorul, Semanatoarea, ARO, 23 August si multe altele. Pe cand Basescu le-a reorganizat in asa fel incat sa ajunga in proprietatea amicilor, prietenilor indiferent de partid. A avea amici in tabara adversa in politica foloseste. Si a ajuns calea ferata la nivelul sec XIX cand o multime de proprietari aveau cate o bucatica. Cei care au infiintat CFR prin "Consiliul de Administratie al Actionarilor Anonimi din Caile Ferate Romane" i-au aratat calea - inversa. Dar cine stie peste 10 ani poate se reinfiinteaza un alt astfel de consiliu director. Cu alti jucatori pe piata transporturilor pe calea ferata. Viitorul transporturilor de calatori si marfuri va fi transportul electric. CINE POATE SPUNE CA SPARGEREA FSN NU A FACUT PARTE DINTR-UN PLAN PE TERMEN LUNG, CU ACTORII MAI MULT SAU MAI PUTIN CUNOSCUTI, SCOPUL FIIND UN PCR BICEFAL?

Mai exista o diferenta .Nastase nu a facut niciodata circ aratand cat de cinstit este el pe cand Basescu este cea mai josnica specie de hot ,cel care te fura si striga apoi aratand cu degetul catre altii .

In privinta "certurilor" din interiorul FSN iti dau dreptate.Asta pare a fi scopul ,acapararea intregii scene politice in care FSN1 si FSN2 sa alterneze preluand si puterea si opozitia.Se vede de altfel destul de usor ca circul este facut doar pentru TV iar la guvernare merg mana in mana fara probleme.

Pagini: << 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: