back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 12:00

De la: gabigabi, la data 2009-07-02 10:10:43mai 0566etc...te maninca limba,mai puiule ?vrei si tu sa fi bagat in seama ?hai,mai ,ca mi-e mila de tine si te bag eu : am construit in tara asta ,timp de 34 ani, industria siderurgica a tarii ! stii ce-nseamna asta ? Galatiul, Calarasiul....Krivoi Rog ,etc ! ce s-a intimplat cu ele ? s-au vindut,maica ,pe 2 lei ! ce-am construit noi,au furat ei !

Si-n vremea aia, voi ce pazeati ?
Nu cumva ii pazeati si-i votati pe ei sa fure ?
Ai lucrat numai 34 de ani ?
Aoleu ? Eu am vechime deja de 30 de ani si mai am 15 pana la pensie, daca o mai apuc .... sau daca nu or decide nemernicii sa ies la pensie la 70 sau ... niciodata. Adica sa platesc pentru pensia ta si a altora ca tine pana mor.
Io nici n-o sa mai apuc sa spun texte d-asta cretine asa cum faci tu ...
Esti fericita, mamaita, da' nu-ti dai seama !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi

12108 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 14:28

ma,da'ce'al esti Silviule ! vrei biografia completa ? iote : din ' 65-2000 pr.principal IPROMET ; in 2000 operatie de hernie de disc ; complicatii ; conc.medical; pensionat ! e bine ? multumit ? si lasa prostia aia de text copiat de la politicienii zilei : NU SUNTEM MILOGII nimanui - este dreptul meu ,ca si al tau ,ca si al nesimtitului de 0566 ca ,dupa munca depusa si darile platite statului ,sa aibe pensie ! pace tie si mai du-te si lasa-ma !

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 14:55

De la: gabigabi, la data 2009-07-02 10:10:43mai 0566etc...te maninca limba,mai puiule ?vrei si tu sa fi bagat in seama ?hai,mai ,ca mi-e mila de tine si te bag eu : am construit in tara asta ,timp de 34 ani, industria siderurgica a tarii ! stii ce-nseamna asta ? Galatiul, Calarasiul....Krivoi Rog ,etc ! ce s-a intimplat cu ele ? s-au vindut,maica ,pe 2 lei ! ce-am construit noi,au furat ei !

GABI, ASTA E ALA "CU SCUFITA" CARUIA I-AM RASPUNS DATA TRECUTA CA VA IESI IN SAC DE PLASTIC DACA VA AVEA NOROCUL SA INTRE LA MINE IN CASA VREODATA. Cu nik-urile astea numerologice se simt si mai in singuranta. Poate aici pe forum, nu la mine acasa unde nici nu-si poate imagina cum poate fi hacuit la propriu. Nu-mi doresc sa am pe nimeni pe cosntiinta dar daca va incearca incerca sa ma gaseasac, asta e, voi fi tare, voi asista la macelarirea lui.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:14

De la: super_green_frog, la data 2009-07-02 14:55:06

GABI, ASTA E ALA "CU SCUFITA" CARUIA I-AM RASPUNS DATA TRECUTA CA VA IESI IN SAC DE PLASTIC DACA VA AVEA NOROCUL SA INTRE LA MINE IN CASA VREODATA. Cu nik-urile astea numerologice se simt si mai in singuranta. Poate aici pe forum, nu la mine acasa unde nici nu-si poate imagina cum poate fi hacuit la propriu. Nu-mi doresc sa am pe nimeni pe cosntiinta dar daca va incearca incerca sa ma gaseasac, asta e, voi fi tare, voi asista la macelarirea lui.

AUZI BROASCA RAIOASA CE ESTI ......PE LANGA CA ESTI PROSTIA INTRUCHIPATA MAI ESI SI SCRII SI PE TOPIC ! CAT DESPRE SACUL DE PLASTIC IAL PE MASURA TA !!!!!!!!!!!!!!!! NU FII IDIOATA CA TOT AM SA AFLU CINE ESTI ............SI PT. MINE E FOARTE USOR SA AFLU ....ASA CA MAI BINE ABTINETE ..............AICI PURTAM NISTE DISCUTII DESPRE OPTIUNI POLITICE !!!!!!!!!STII CE SUNT ALEA ???????????? NU TE MAI BAGA SI NU MAI AMENINTA................PT CA .............CE I-TI DORESTI POATE SA TI SE INDEPLINEASCA ,SI U VAD CA ESTI DORITOARE DE ASA CEVA!!!!!!!!!!!! PREGATESTETE DE O SURPRIZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:19

De la: mari_uka, la data 2008-09-30 19:32:09Mai lasa-ma si cu base . Noua ne trebuie o bomba sa nu mai existam ca si natie!

CE AR FI CA IN LOC DE O BOMBA AI INCERA UN SIMPLU GLONT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:26

De la: gabigabi, la data 2009-07-02 14:28:21ma,da'ce'al esti Silviule ! vrei biografia completa ? iote : din ' 65-2000 pr.principal IPROMET ; in 2000 operatie de hernie de disc ; complicatii ; conc.medical; pensionat ! e bine ? multumit ? si lasa prostia aia de text copiat de la politicienii zilei : NU SUNTEM MILOGII nimanui - este dreptul meu ,ca si al tau ,ca si al nesimtitului de 0566 ca ,dupa munca depusa si darile platite statului ,sa aibe pensie ! pace tie si mai du-te si lasa-ma !

Te-ai facut rea ....
Am zis eu ca nu e dreptul tau ?
Sa-ti dea Dumnezeu zile sa te bucuri de pensie cat mai mullt !
Nasoala cu pensionarii e ca voteaza cam de-m-boulea !

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:40

De la: 9am056627, la data 2009-07-02 16:14:54

AUZI BROASCA RAIOASA CE ESTI ......PE LANGA CA ESTI PROSTIA INTRUCHIPATA MAI ESI SI SCRII SI PE TOPIC ! CAT DESPRE SACUL DE PLASTIC IAL PE MASURA TA !!!!!!!!!!!!!!!! NU FII IDIOATA CA TOT AM SA AFLU CINE ESTI ............SI PT. MINE E FOARTE USOR SA AFLU ....ASA CA MAI BINE ABTINETE ..............AICI PURTAM NISTE DISCUTII DESPRE OPTIUNI POLITICE !!!!!!!!!STII CE SUNT ALEA ???????????? NU TE MAI BAGA SI NU MAI AMENINTA................PT CA .............CE I-TI DORESTI POATE SA TI SE INDEPLINEASCA ,SI U VAD CA ESTI DORITOARE DE ASA CEVA!!!!!!!!!!!! PREGATESTETE DE O SURPRIZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu "ca barbat" ai inceput cu ameninti " o femeie" . Iti descurajez amenintatile nimic mai mult. Ar fi intelept sa-ti respecti barbatia, sa nu mai ameninti femei. Un barbat respectabil si sigur pe el nu face asa ceva niciodata. Imi pare rau ca esti in acest hal, trebuie sa realizezi ca ai gresit sa te schimbi. Pe viitor ameninta masculi de talia ta si nu vei mai cadea in dizgratie. Noi doi nu avem si nu am avut nimic in comun si deci nimic de impartit. Ce zici iti re-evaluezi pozitia? Daca nu, eu stiu ca trebuie sa fugi de oamenii care nu pot fi ajutati. De pe tot ditamai forumul ti-ai gasit pe cine sa ameninti.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:56

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-02 16:40:23

AUZI BROASCA RAIOASA CE ESTI ......PE LANGA CA ESTI PROSTIA INTRUCHIPATA MAI ESI SI SCRII SI PE TOPIC ! CAT DESPRE SACUL DE PLASTIC IAL PE MASURA TA !!!!!!!!!!!!!!!! NU FII IDIOATA CA TOT AM SA AFLU CINE ESTI ............SI PT. MINE E FOARTE USOR SA AFLU ....ASA CA MAI BINE ABTINETE ..............AICI PURTAM NISTE DISCUTII DESPRE OPTIUNI POLITICE !!!!!!!!!STII CE SUNT ALEA ????????????

NU TE MAI BAGA SI NU MAI AMENINTA................PT CA .............CE I-TI DORESTI POATE SA TI SE INDEPLINEASCA ,SI U VAD CA ESTI DORITOARE DE ASA CEVA!!!!!!!!!!!! PREGATESTETE DE O SURPRIZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tu "ca barbat" ai inceput cu ameninti " o femeie" . Iti descurajez amenintatile nimic mai mult. Ar fi intelept sa-ti respecti barbatia, sa nu mai ameninti femei. Un barbat respectabil si sigur pe el nu face asa ceva niciodata. Imi pare rau ca esti in acest hal, trebuie sa realizezi ca ai gresit sa te schimbi. Pe viitor ameninta masculi de talia ta si nu vei mai cadea in dizgratie. Noi doi nu avem si nu am avut nimic in comun si deci nimic de impartit. Ce zici iti re-evaluezi pozitia? Daca nu, eu stiu ca trebuie sa fugi de oamenii care nu pot fi ajutati. De pe tot ditamai forumul ti-ai gasit pe cine sa ameninti.

MAI BROSCUTA RAIOASA .......HAI SA CLRIFICAM !!!!!!!!!!!!!!!!! VREI ???????????? CITESTI CORECT ????????EU NU TE-AM AMENINTAT NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!!! PE ACEST TOPIC SUNT SPUSE DIFERITE PARERI DESPRE PRESEDINTELE BASESCU ........PRO SI CONTRA NU ???????????? DECI TU AI INDUS SENZATIA CA CINEVA TE AMENINTA.............. EU ATAT AM SPUS CA POATE NE VOM INTALNI VREODATA IN VIATA .........CINE STIE SI POATE VOM DEVENI PRIETENI .............. U TOT O TRAGI CU SACI DE PLASTIC CU MACELAREALA, CU ........TOATE AMENINTARILE POSIBILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! POI DACA ASA SE PUNE PROBLEAMA ATUNCI HAI SA DISCUTAM FATA IN FatA PE INTELESUL TAU !!!!!!!!!!!!!!!!! ATATA TOT !!!!!!!!!! CA ESTI TUTA SI DUSA CU VALUL ASTA E ALTCEVA............E PROBLEMA TA ,NU CREZI ??????????????????

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 16:58

M-am linistit, am facut demersurile defensive legale. Vei discuta despre suprizele pe care mi le pregateai cu institutiile abilitate. Nu te mai agita sa-mi afli identitatea. Identitatea noastra nu e o problema pentru cei care se ocupa de siguranta noastra.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 17:04

De la: 9am068670, la data 2009-07-02 16:26:27
De la: gabigabi, la data 2009-07-02 14:28:21ma,da'ce'al esti Silviule ! vrei biografia completa ? iote : din ' 65-2000 pr.principal IPROMET ; in 2000 operatie de hernie de disc ; complicatii ; conc.medical; pensionat ! e bine ? multumit ? si lasa prostia aia de text copiat de la politicienii zilei : NU SUNTEM MILOGII nimanui - este dreptul meu ,ca si al tau ,ca si al nesimtitului de 0566 ca ,dupa munca depusa si darile platite statului ,sa aibe pensie ! pace tie si mai du-te si lasa-ma !

Te-ai facut rea ....
Am zis eu ca nu e dreptul tau ?
Sa-ti dea Dumnezeu zile sa te bucuri de pensie cat mai mullt !
Nasoala cu pensionarii e ca voteaza cam de-m-boulea !

MAMAITA .........CE MULT AI MUNCIT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AI FACUT O REVOLUTIE IN INDUSTIALIZAREA INDUSTRIEI INAINTE DE 89................ VAI CAPUL TAU ,ESTI DE PLANS NU ZAU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! MAI DUTE BABA COTOROANTA I P..................... MATI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 17:26

DACA AI SA CITESTI AI SA VEZI CA NU AMENINT NICI O FEMEIE !!!!!!!!!!!!!!!! DAR GANDESTETE SI U FEMEILE NU SUNT EGALE SEXULUI MASCULIN ?????????????? DAR ASTA E ALTCEVA.................. NU AM AMENINTAT BA DIN CONTRA AM FOST AMENINTAT ....DAR PT. MINE NU CONTEAZA .............E O PROSTIE TOTUL ,NU CREZI ????????????? PE ACEST TOPIC SE DEZBAT OPINII PRO SI CONTRA BASESCU .....GRESESC ???????????? DACA NU ATUNCI CARE E PROBLEMA ???????????? BINE MAI E UN ASPECT SI NU VREAU SA UZEZ DE EL DAR ASTA E PROBLEMA MEA ,NU CREZI ????????????NICI EU LA RANDUL MEU NU VREAU SA FIU AMENINTAT,PT. CA ATUNCI SUNT OBLIGAT SA REZOLV PROBLEMA CA ORISICE OM ........TU NU AI FACE LA FEL ???????????????

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 17:32

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-02 16:58:53M-am linistit, am facut demersurile defensive legale. Vei discuta despre suprizele pe care mi le pregateai cu institutiile abilitate. Nu te mai agita sa-mi afli identitatea. Identitatea noastra nu e o problema pentru cei care se ocupa de siguranta noastra.

BRAVO AI PROCEDAT PERFECT LEGAL ...........FELICITARI DAR CE NU AI PRICEPUT U E CA NICIODATA NU AI FOST AMENINTATA!!!!!!!!!!!!!!! CI CHIAR U AI AMENINTAT............... DE ASTA CE MAI SPUI ????????????IN REST AM MAI SPUS SI I-TI MAI SPUN ODATA SA INTELEGI DECI CASCA URECHILE VREAU SA FIM PRIETENI !!!!!!!!!!! VREI SI U ?????????????????

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 19:39

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-02 16:58:53M-am linistit, am facut demersurile defensive legale. Vei discuta despre suprizele pe care mi le pregateai cu institutiile abilitate. Nu te mai agita sa-mi afli identitatea. Identitatea noastra nu e o problema pentru cei care se ocupa de siguranta noastra.[/qu

MA BUCUR BROSCUTO !!!!!!!!!!!! IARTAMA NU AM CITIT CE TE REPREZINTA !!!!!!!!! DAR NICI O DATA SA NU PACTIZEZI CU ADVERSARUL !!!!!!!!!! ASTA E UN SFAT CE E VALABIL PT TOTI !!!!!!!!!!111 TOTI AVEM O MOARTE SI TOTI TREBUIE SA NE EXPRIMAM OPINIILE FARA FRICA SI FARA SA NE SIMTIM INTIMIDATI !!!!!!!!!!!!! EU TE APRECIEZ MULT SI CHIAR VREAU SA CORESPONDAM PE MES .......CE ZICI ......AM NEVOIE DE ACORDUL TAU SA I-TI DAU ADRESA MEA DE MES. CA SA PUTEM VB. IN LINISTE !!!!!!!!!!CE ZICI ?????????????????

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 20:05

De la: 9am056627, la data 2009-07-02 16:56:03

AUZI BROASCA RAIOASA CE ESTI ......PE LANGA CA ESTI PROSTIA INTRUCHIPATA MAI ESI SI SCRII SI PE TOPIC ! CAT DESPRE SACUL DE PLASTIC IAL PE MASURA TA !!!!!!!!!!!!!!!! NU FII IDIOATA CA TOT AM SA AFLU CINE ESTI ............SI PT. MINE E FOARTE USOR SA AFLU ....ASA CA MAI BINE ABTINETE ..............AICI PURTAM NISTE DISCUTII DESPRE OPTIUNI POLITICE !!!!!!!!!STII CE SUNT ALEA ????????????

NU TE MAI BAGA SI NU MAI AMENINTA................PT CA .............CE I-TI DORESTI POATE SA TI SE INDEPLINEASCA ,SI U VAD CA ESTI DORITOARE DE ASA CEVA!!!!!!!!!!!! PREGATESTETE DE O SURPRIZA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAI BROSCUTA RAIOASA .......HAI SA CLRIFICAM !!!!!!!!!!!!!!!!! VREI ???????????? CITESTI CORECT ????????EU NU TE-AM AMENINTAT NICIODATA !!!!!!!!!!!!!!!! PE ACEST TOPIC SUNT SPUSE DIFERITE PARERI DESPRE PRESEDINTELE BASESCU ........PRO SI CONTRA NU ???????????? DECI TU AI INDUS SENZATIA CA CINEVA TE AMENINTA.............. EU ATAT AM SPUS CA POATE NE VOM INTALNI VREODATA IN VIATA .........CINE STIE SI POATE VOM DEVENI PRIETENI .............. U TOT O TRAGI CU SACI DE PLASTIC CU MACELAREALA, CU ........TOATE AMENINTARILE POSIBILE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! POI DACA ASA SE PUNE PROBLEAMA ATUNCI HAI SA DISCUTAM FATA IN FatA PE INTELESUL TAU !!!!!!!!!!!!!!!!! ATATA TOT !!!!!!!!!! CA ESTI TUTA SI DUSA CU VALUL ASTA E ALTCEVA............E PROBLEMA TA ,NU CREZI ??????????????????
nea cutare cum ti-o zice,da' ce mult semeni la modul de a scrie mesaje cu isterica de tanti marigeo,baba aia scapata de la balaceanca,am dreptate sau nu?

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 21:41

De la: 9am056627, la data 2009-07-02 19:39:06
De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-02 16:58:53M-am linistit, am facut demersurile defensive legale. Vei discuta despre suprizele pe care mi le pregateai cu institutiile abilitate. Nu te mai agita sa-mi afli identitatea. Identitatea noastra nu e o problema pentru cei care se ocupa de siguranta noastra.[/qu

MA BUCUR BROSCUTO !!!!!!!!!!!! IARTAMA NU AM CITIT CE TE REPREZINTA !!!!!!!!! DAR NICI O DATA SA NU PACTIZEZI CU ADVERSARUL !!!!!!!!!! ASTA E UN SFAT CE E VALABIL PT TOTI !!!!!!!!!!111 TOTI AVEM O MOARTE SI TOTI TREBUIE SA NE EXPRIMAM OPINIILE FARA FRICA SI FARA SA NE SIMTIM INTIMIDATI !!!!!!!!!!!!! EU TE APRECIEZ MULT SI CHIAR VREAU SA CORESPONDAM PE MES .......CE ZICI ......AM NEVOIE DE ACORDUL TAU SA I-TI DAU ADRESA MEA DE MES. CA SA PUTEM VB. IN LINISTE !!!!!!!!!!CE ZICI ?????????????????

Exagerezi mult peste limita !
Pe urma scri cu greseli gramaticale ...
cu litere mari.
Imi pari un tinerel exaltat si usor analfabet.
Mai linisteste-te, nu e cazul sa le injuri in halul asta pentru ca nici nu merita, nici pentru ele nici pentru imaginea ta, chiar daca esti in dezacord puternic cu ele.
Mai usor ...

Fosta membra 9am.ro

122 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 22:02

De la: buldogul, la data 2009-06-29 10:10:34
De la: gabigabi, la data 2009-06-29 09:32:38@0566....."mamaie" a muncit 34 de ani si are dreptul sa stea si pe net si sa-si spuna si ea parerea,intrucit traieste-n tara asta si cum e ea condusa,asa traim cu toti ! inca o data se dovedeste ca,desi ai dat copy-paste cu ce-am zis,tot n-ai inteles ce scrie acolo ! si vreau sa te-ntreb si pe tine,ca si pe @blak ,urmatorul lucru : de ce m-as increde mai mult in voi ,decit in ce vad ochii mei si aud urechile mele ? pentru care motiv ? ca tu ai dat mina cu el si de atunci nu te-ai mai spalat pe miini,ca sa nu-ti piara parfumul prezidential de pe ele ?....ha ! si daca la toamna nu va mai iesi presedinte ca,deh,li s-a mai intimplat si altora ,veti jeli o viata sau va veti gasiti alt stapin de laudat pin' la greata ?
Ai dreptate gabigabi,niste lachei fara simbrie au gasit loc pe acest topic sal laude pe piratul prefacut ca nu mai poate de grija norodului usor de pacalit si injurat in realitate,in spatele unui zimbet prefabricat

Ochii tai s-ar putea sa vada, urechile tale s-ar putea sa auda, nu ma mai leg acum de sursele jegoase, gen antenele otravite, din care iti iei tu informatiile, dar daca nema creier, tot degeaba vezi si auzi.
Ramai in continuare focalizat pe huo Basescu, ca o potaie care latra la luna,nu iti cere nimeni sa iti schimbi parerile, dar nu te mai da rotund si nu ii mai judeca pe altii.

Cu asemenea necuvintatoare ca tine, tare riscam sa-l avem pe Geoana presedinte, bai animalule! Asta asa ca sa-ti aduci aminte de unul pe care probabil l-ai apreciat si dupa care plingi acum!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Iulie 2009, ora 22:05

De la: 9am056627, la data 2009-07-02 19:39:06

Sfatul tau mi se pare bun in situatia data si o sa-l urmez : "NICIODATA SA NU PACTIZEZI CU ADVERSARUL !"

Eu vorbesc pe mess cu o singura persoana de pe forum si aceea e femeie. Nu explic considerentele, sunt prea multe.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 08:02

nu pare a fi @marigeo ci ,mai curind @dracusor ! mi-e greu sa cred ca el a deschis acest topic si el sa se retraga primul....si dupa "stilul" smuls practicat,pare a fi el !
@Silviu

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 12:11

Orcinea ar fi ,este un personaj de rahat,dupa stilul de a scrie,ca de altfel toti membrii si simpatizantii lui Basescu si PDL,niste basiti

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 12:38

De la: 9am088163, la data 2009-07-03 12:11:06Orcinea ar fi ,este un personaj de rahat,dupa stilul de a scrie,ca de altfel toti membrii si simpatizantii lui Basescu si PDL,niste basiti

Nu mai spune ...
Ia vezi, ... o cauti ?
Adica s-au grupat desteptii la contestatarii lui Basescu si fraierii in cealalta parte ...
Esti desteapta rau, ce sa-ti spun ....
Ti se pare ca tu ai un stil elegant ? Un limbaj adecvat ?
Daca vrei o lucrare dentara, esti pe drumul cel bun, mamaita.

Un magar batran.

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 14:35

Sa-ti traduc,...domnul vrea sa spuna ca-ti vei strica dintii de la acadele si astfel vei ajunge in timp sa ai nevoie de o placa.

All Things Grow With Love
tanasegheorghe99

154 mesaje
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 15:00

De la: 9am088163, la data 2009-07-03 12:11:06Orcinea ar fi ,este un personaj de rahat,dupa stilul de a scrie,ca de altfel toti membrii si simpatizantii lui Basescu si PDL,niste basiti

Ce sa inteleg toti cei mare mananca fasole sunt pro Basescu?
Hai ca imi sunteti simpatica.

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 15:42

cica dupa ce l-a chivernist Dumnezeu cu toate cele, magarul se duce la prima apusoara sa se vada in oglinda ei si- si vede capul cu urechile alea mari si speriat zice : iiii ! apoi,ajungind cu privirea la ce avea intre picioarele din spate,ofteaza satisfacut : haa! ....asadar,e de lauda ,nu-i asa ,"magar batrin" ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 18:01

TANTI FROSA CU SCEROZA VEZI CA AI SCAPAT CEVA DIN GURA !!!!!!!!!!!!! PE CEILALTI PUNEI LA RECE .................

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 21:20

Asta e vaca aia din Yuuuuma Arrrrizona, taranca care(te reprezinta cacofonia) inca pute a balega de vaca dar se sparge in figuri pe aici! Daca are numai gaze in cap ii considera pe altii basiti!
O panarama ordinara, o zdreanta care bubuie de prostie dar se da si ea desteapta desi e proasta in draci!

Imi e si scarba sa mai continui! Astfel de jeguri umane trebuie eutanasiate ca sa nu se mai chinuie!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 21:25

mai gabi pe unde erai pe vremea lui Agachi ca alea de la IPROMET SE TRAGEAU TARE

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 06:06

De la: black10131307, la data 2009-07-03 21:20:59

Asta e vaca aia din Yuuuuma Arrrrizona, taranca care(te reprezinta cacofonia) inca pute a balega de vaca dar se sparge in figuri pe aici! Daca are numai gaze in cap ii considera pe altii basiti!
O panarama ordinara, o zdreanta care bubuie de prostie dar se da si ea desteapta desi e proasta in draci!

Imi e si scarba sa mai continui! Astfel de jeguri umane trebuie eutanasiate ca sa nu se mai chinuie!

Bravos 9am056627 si blak10131307,basinosi vinjosi ,oameni de baza ai PDL ului

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 06:10

De la: LUGULUGU, la data 2009-07-04 06:06:01
De la: black10131307, la data 2009-07-03 21:20:59

Bravos 9am056627 si blak10131307,basinosi vinjosi ,oameni de baza ai PDL ului

de ce vorbesteti asa urit.va uriti? de ce?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 07:36

@nemuritorule, daca am inteles eu bine ce-ai vrut tu sa spui : sa-ti fie rusine ! ....ai avut o iubita si te-a lasat de esti atit de inveninat ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 08:46

De la: gabigabi, la data 2009-07-04 07:36:06@nemuritorule, daca am inteles eu bine ce-ai vrut tu sa spui : sa-ti fie rusine ! ....ai avut o iubita si te-a lasat de esti atit de inveninat ?

Da mai gabi,ce vremuri erau,faceam ravagii si la ICEM ,IPROMET dar si la MIM,AVEAM VRO 31.
Si inca ceva cind eram coleg cu Nina la ICEM,cel mai pira si se vaieta de Nelu ca era afemeiat rau.Cu una din MIM de pe la DEMEA,am tot tirito pina prin 82,dar au venit restructurarile si a despartit multa lume.Intr-un fel a fost bine ca prea se formasera multe cuibulete si au plecat fiecare pe la casele lor.Eu am 2 copii si de curind sint si bunic,pensia cam mica 3870 dar tot mai fac cite ceva pe alaturi si ajung pe la 12-13 mii,ca daca stai pe loc imbatrinesti.Ce vremuri au fost ! Dar nici acum nu-mi merge rau,cine a muncit in comunism,in capitalism se descurca foarte bine ca are mai multa libertate daca mintea este sanatoasa.Numai bine si scuze ,a trage are mai multe intelesuri

Pagini: << 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: