back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 >> Sari la pagina:

9am091422

3 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 12:52

Intre Basescu si Nastase intr-o privinta nu exista nici o diferenta. Furaciunea. Si unul si celalalt prin interpusi au luat cam tot ce se putea lua, fura, cumpara la subpret si valorifica dupa aceia. Totusi au o diferenta. Nastase a profitat direct gen "loveste si fugi" pe cand Basescu e cu planuri pe termen lung. Asa a disparut flota si acum va disparea CFR-ul. El a fost artizanul la ambele. Dar sa fim cinstiti. Nastase e mai dur. Tot ce a putut a valorificat (distrus): Autobuzul, Tractorul, Semanatoarea, ARO, 23 August si multe altele. Pe cand Basescu le-a reorganizat in asa fel incat sa ajunga in proprietatea amicilor, prietenilor indiferent de partid. A avea amici in tabara adversa in politica foloseste. Si a ajuns calea ferata la nivelul sec XIX cand o multime de proprietari aveau cate o bucatica. Cei care au infiintat CFR prin "Consiliul de Administratie al Actionarilor Anonimi din Caile Ferate Romane" i-au aratat calea - inversa. Dar cine stie peste 10 ani poate se reinfiinteaza un alt astfel de consiliu director. Cu alti jucatori pe piata transporturilor pe calea ferata. Viitorul transporturilor de calatori si marfuri va fi transportul electric. CINE POATE SPUNE CA SPARGEREA FSN NU A FACUT PARTE DINTR-UN PLAN PE TERMEN LUNG, CU ACTORII MAI MULT SAU MAI PUTIN CUNOSCUTI, SCOPUL FIIND UN PCR BICEFAL?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 12:59

De la: LUGULUGU, la data 2009-07-04 06:06:01
De la: black10131307, la data 2009-07-03 21:20:59
De la: 9am088163, la data 2009-07-03 12:11:06Orcinea ar fi ,este un personaj de rahat,dupa stilul de a scrie,ca de altfel toti membrii si simpatizantii lui Basescu si PDL,niste basiti

Asta e vaca aia din Yuuuuma Arrrrizona, taranca care(te reprezinta cacofonia) inca pute a balega de vaca dar se sparge in figuri pe aici! Daca are numai gaze in cap ii considera pe altii basiti!
O panarama ordinara, o zdreanta care bubuie de prostie dar se da si ea desteapta desi e proasta in draci!

Imi e si scarba sa mai continui! Astfel de jeguri umane trebuie eutanasiate ca sa nu se mai chinuie!

Bravos 9am056627 si blak10131307,basinosi vinjosi ,oameni de baza ai PDL ului

BAI NEA CAISA ........VEZI CA TI-A TRECUT VREMEA.......TE PUN ASTIA LA TUICA !!!!!!!!!!!!!! DAR CINE O SA BEA DIN LICOAREA IESITA IN URMA DISTILARII TALE O SA-L CAM DOARA CAPUL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! LUNGU DE LA CE VINE ????????????? LUNG IN PICIOARE SAU IN PROSTIE ??????????????? SICTIR BRE !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
ionserban_2006

22 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:01

Intresante date,cred ca a-ti lucrat in sistem de cunoasteti atatea amanunte din viata lui BASE. Sunt deacord cu dumneavoastra ,a fost informator si poate mai este dar nu stim acum pentru ce tara lucreaza ca pentru ROMANIA nu cred. De ce nu transmiteti astfel de mesaje la orice articol despre BASE??????????? poate asa se lamureste tot romanul si scapam de el !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 13:06

De la: 9am091422, la data 2009-07-04 12:52:36Intre Basescu si Nastase intr-o privinta nu exista nici o diferenta. Furaciunea. Si unul si celalalt prin interpusi au luat cam tot ce se putea lua, fura, cumpara la subpret si valorifica dupa aceia. Totusi au o diferenta. Nastase a profitat direct gen "loveste si fugi" pe cand Basescu e cu planuri pe termen lung. Asa a disparut flota si acum va disparea CFR-ul. El a fost artizanul la ambele. Dar sa fim cinstiti. Nastase e mai dur. Tot ce a putut a valorificat (distrus): Autobuzul, Tractorul, Semanatoarea, ARO, 23 August si multe altele. Pe cand Basescu le-a reorganizat in asa fel incat sa ajunga in proprietatea amicilor, prietenilor indiferent de partid. A avea amici in tabara adversa in politica foloseste. Si a ajuns calea ferata la nivelul sec XIX cand o multime de proprietari aveau cate o bucatica. Cei care au infiintat CFR prin "Consiliul de Administratie al Actionarilor Anonimi din Caile Ferate Romane" i-au aratat calea - inversa. Dar cine stie peste 10 ani poate se reinfiinteaza un alt astfel de consiliu director. Cu alti jucatori pe piata transporturilor pe calea ferata. Viitorul transporturilor de calatori si marfuri va fi transportul electric. CINE POATE SPUNE CA SPARGEREA FSN NU A FACUT PARTE DINTR-UN PLAN PE TERMEN LUNG, CU ACTORII MAI MULT SAU MAI PUTIN CUNOSCUTI, SCOPUL FIIND UN PCR BICEFAL?

AUZI EU CRED CA PRESEDINTELE BASESCU E VINOVAT SI DE ZIUA DE MAINE ,SI DE CRIZA, SI CA SA INVENTAT COASA,SI CA ................DE TOATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 DAR DE RATIONAMENTUL TAU DE DEBIL CINE E VINOVAT ???????????? MAICUTA TA CA T-EA FACUT ............MAI BINE LUA ANTICONCEPTIONALE .................AR FI SCAPAT TARA DE UN .............FILOZOF !!!!!!!!!!!!!!!!

… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
9am025512

8 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 14:16

De la: mielusica, la data 2008-10-01 21:49:20 ce aveti mai cu el ,lasatil sa mai baseleasca pina la anul!

BASESCU ESTE INCA SINGURA SOLUTIE! NU EL A PROVOCAT CRIZA MONDIALA OAMENI BUNI! CINE GEOANA? PAI DE CE_I SPUNE TATA ILIESCU PAMPALAUL ANTONESCU>>>>>E O DOMNISOARA IMBRACATA_N PANTALONI

Fosta membra 9am.ro

59 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 15:09

BASESCU ESTE INCA SINGURA SOLUTIE!

Ar fi bine sa nuantezi, fiindca nu stiu la ce solutie te gandesti. A aparut ceva nou pe piata? Unde? Randul este mare? Au ceva si la promotie? Curata mai bine petele de pe familia prezidentiala? Solutia este buna si pentru spalat RIDZI?

9am074895

28 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 15:14

De la: 9am091422, la data 2009-07-04 12:52:36Intre Basescu si Nastase intr-o privinta nu exista nici o diferenta. Furaciunea. Si unul si celalalt prin interpusi au luat cam tot ce se putea lua, fura, cumpara la subpret si valorifica dupa aceia. Totusi au o diferenta. Nastase a profitat direct gen "loveste si fugi" pe cand Basescu e cu planuri pe termen lung. Asa a disparut flota si acum va disparea CFR-ul. El a fost artizanul la ambele. Dar sa fim cinstiti. Nastase e mai dur. Tot ce a putut a valorificat (distrus): Autobuzul, Tractorul, Semanatoarea, ARO, 23 August si multe altele. Pe cand Basescu le-a reorganizat in asa fel incat sa ajunga in proprietatea amicilor, prietenilor indiferent de partid. A avea amici in tabara adversa in politica foloseste. Si a ajuns calea ferata la nivelul sec XIX cand o multime de proprietari aveau cate o bucatica. Cei care au infiintat CFR prin "Consiliul de Administratie al Actionarilor Anonimi din Caile Ferate Romane" i-au aratat calea - inversa. Dar cine stie peste 10 ani poate se reinfiinteaza un alt astfel de consiliu director. Cu alti jucatori pe piata transporturilor pe calea ferata. Viitorul transporturilor de calatori si marfuri va fi transportul electric. CINE POATE SPUNE CA SPARGEREA FSN NU A FACUT PARTE DINTR-UN PLAN PE TERMEN LUNG, CU ACTORII MAI MULT SAU MAI PUTIN CUNOSCUTI, SCOPUL FIIND UN PCR BICEFAL?

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 15:56

@ 9am0914....mult adevar in ce-ai spus dar,de-i iese pasenta Piratului, atunci nu va mai fi decit un Cap-si ala mic si chel si cu privire derutanta- si vom putea spune cu toti impreuna ,citindu-l pe E.Constantinescu : am fost invinsi de structurile securisto-comuniste....sau ce-or fi ele !

9am045881

3 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 16:47

Esti praf!
Nu esti capabil sa citesti alte puncte de vedere , iar daca acestea nu sunt pe placul tau folosesti
limbaj "de mahala".RUSINE!!! Deci esti PRAF.

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 17:13

De la: 1954ppll, la data 2009-07-04 15:09:32BASESCU ESTE INCA SINGURA SOLUTIE!

Ar fi bine sa nuantezi, fiindca nu stiu la ce solutie te gandesti. A aparut ceva nou pe piata? Unde? Randul este mare? Au ceva si la promotie? Curata mai bine petele de pe familia prezidentiala? Solutia este buna si pentru spalat RIDZI?
Ce te legi mai de pizda mea,numai Base are dreptul sa o linga

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 22:57

De la: ionserban_2006, la data 2009-07-04 13:01:37Intresante date,cred ca a-ti lucrat in sistem de cunoasteti atatea amanunte din viata lui BASE. Sunt deacord cu dumneavoastra ,a fost informator si poate mai este dar nu stim acum pentru ce tara lucreaza ca pentru ROMANIA nu cred. De ce nu transmiteti astfel de mesaje la orice articol despre BASE??????????? poate asa se lamureste tot romanul si scapam de el !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mai Ioane, si daca mai este informator si acum, pe cine informeaza mai supradotatule, pe el insusi ?

Si dupa ce "scapam" de el, n-ar importanta ce urmeaza ?

Ma, da' tu esti .... rau de tot, nene...
N-ai alta treaba ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 23:00

De la: 9am088163, la data 2009-07-04 17:13:49

Fetita mica, nu stiu cum ai facut de-ai ajuns atat de cretina.
Vad ca ti-ai depasit propriile limite ...
Intr-o zi, cand ti-o da unul una peste ratul ala cu care din care "gandesti" o sa zici ca esti victima ...
Mai rar muieri atat de tampite ca tine ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
9am091422

3 mesaje
Postat pe: 4 Iulie 2009, ora 23:17

Eu cred ca tu ai citit altceva. M-am legat eu de Presedinte? Am spus eu ca e vinovat de ceva? Eu am spus ce a facut si el si altii si unde s-a ajuns. Era doar o insiruire de fapte. Dar in Romania multi stau ca dosul pe cap ca-n filmele lui Gopo si gandesc cu ce a mai ramas. Basescu e bun? e rau? La varf toti sunt la fel. Nu e niciunul neprihanit. Cat despre mama e moarta. Dar a facut bine ce-a facut. Pe tine cine te mai tragea de maneca. Sau trebuie mai mult?

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 03:06

de cretinii de pe aici nu ma mai iau,pt.ca sunt unii care imi sunt chiar simpatici,oricum trezirea domnilor si doamnelor cretini

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 11:39

statul e format tot din romani get-beget.

Stiti bancul ala ieftin de pe vremea lui ceasca “de cati politisti e nevoie pentru a schimba un bec?”? Ei bine, astazi m-am gandit sa va spun o poveste despre cum a fost si este delapidat statul de romani. Si atentie, de data asta nu vorbim despre parlamentari sau ministri ci de “calfe si zidari”. Multi, frate, legiuni.

Acum multi ani, am cunoscut o fata care mi-a placut mult. Din Baia Mare, cu mic accent, mica de inaltime, cu zambetul permanent. M-am mutat repede la ea, un apartament 4 camere foarte aproape de Mall. Familie buna si avuta, cu fler si istetime, fata cumparase apartamentul cu 25.000 de dolari, chiar inainte sa inceapa nebunia cu preturile.

Mama fetei era ceva director (nu al mare) pe la nu-stiu-ce combinat, regie autonoma din Baia Mare. Mama venea in fiecare luna in Bucuresti cu situatiile la minister. Bineinteles, putea sa le trimita prin posta, nu era nevoie sa vina. Dar, mama venea, sa-si mai vada si fiica singura printre hienele de bucuresteni. A, si nu venea singura cu trenul de noapte sau cu vagonul de dormit, ci cu o masina. Dar cum sa conduca ea atatea ore, avea sofer. Si, normal ca nu putea sa se intoarca mintenas la BM, ci avea nevoie de o noapte la hotel. Si doar n-o sa doarma cu soferul in camera. Hai c-ati inteles. Toate astea pe banii, surpriza!, ai tai, ai mei, ai lui si a lu’ ala mai din spate care sta cu iPod-ul pe urechi. Recunosc, nu statea la Hilton ci la un hotel ieftin de pe la Rosetti. Acum nu stiu daca avea camera cea mai scumpa. In fine, mai putin important. Si, ca sa nu vina cu portbagajul gol, ii aducea fetei si ce putea. Apa. Da, apa de baut, baxuri de apa plata. Sa mor daca va mint. Acum, nu stiu exact care era motivul, dar am vaga impresie ca erau din fondul de protocol de la regia pentru care mama isi rupea pantofii prin Bucale. Bine, ar mai fi o explicatie, fata mamei locuia la etajul 6 si fiind si mai firava, era mai greu sa urce niste bax-uri pana la ea in apartamentul de 110 m2. Iar soferul era vanjos. Bine, dar daca era doar asta, putea sa cumpere apa de jos, de la magazin si sa i-o duca domnitei in casa.

Bai, hai sa ajung la partea interesanta, cea cu becool. (Daca e cineva care pana acum n-a inteles cati bani cheltuia o singura persoana din milionul de functionarime, o rog sa-si ia catrafusele si sa ma scuteasca) A, si va rog sa reveniti la inceputul povestii unde va spuneam ca gagica mea avea un apartament cu 4 camere, deci n-ar fi fost moarte de om sa doarma mama ei acolo. Dar, na, diurna e diurna si hotelul e hotel, nu poti sa contrazici regulile statului.

Intr-o zi, tam-nesam si pe nepregatite, becul de la WC-ul de serviciu s-a sinucis. S-a spanzurat de filament si a murit. Acum, nu era asa jenant, dar, totusi, acolo era si masina de spalat si, pana la urma, nu locuim in caverne. Bai, nene, stiti ce a facut fata? Normal ca v-ati dat seama, ca doar sunteti cititorii mei. Da, ba, a sunat-o pe mama ei care a doua zi l-a trimis in delegatie pe un electrician de la ea de la munca. Dar, saracu’ asta de electrician a venit cu trinu’, nu cu sofer. E adevarat, la cuseta, ca sa nu mai plateasca hotelul. Femeia se gandea la bugetul de stat.

Da, ati citit bine, omul a venit de la Baia Mare sa inlocuiasca un bec.

Iar de aici incolo, va las pe voi sa va imaginati cati angajati inutili sunt la stat, cate telefoane mobile plateste statul, cata benzina fura cei 50.000 de soferi angajati la stat, s.a.m.d. Asta ca sa nu mai aveti impresia ca numai aia de sus fura. E sport national cu cei mai multi membri necotizanti. Pe care, ca sa fie hotia mai tare ca realitatea, ii platim noi in fiecare luna, cu un salariu generos. Si inmultiti asta cu 1.000.000 de functionari. Stiu, va iese cu virgula, dar e purul adevar.

PS. Fata mi-a povestit toate astea cu zambetul pe buze. Recunosc ca la vremea aia m-a amuzat (eu ma gandeam numa’ la sex, ma amuza orice, totul era sa se termine in pat). Abia de curand mi-am dat seama cat de bou sunt si cum, in timp ce eu zambeam, o mana lunga si invizibila lua banii de la mine din buzunar si ii trecea la ea in buzunar. Iar eu radeam ca prostu’. La fel cum rade azi populatia la TV, in timp ce unii politicieni, analisti si gurnalisti se cearta, ironizeaza si bolborosesc. Aceeasi mana invizibila continua sa ne ia banii din buzunar, chiar si in timp ce voi cititi aceste randuri.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
SOGUNUL

389 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 13:56

Ai dreptate ,toata lumea vrea sa profite mai mult decit are dreptul.Am plecat in acest an cu gindul sa candidez la presedentia Romaniei,SA SALVEZ TARA DE HOTI.aM FOST REPEDE AJUTAT SA STRING 487000 DE ADEZIUNI. Numai ca cei care au consimtit cu CNP ul la candidatura mea,in majoritate doresc sa formez un partid ,dar multi considera ca odata ajuns presedinte trebuie sa le acord diverse facilitatiAu venit si niste domni de la citeva partide cu propuneri"o mina spala pe alta si amindoua obrazul"
Din senin am o groaza de prieteni,fosti colegi de scoala de serviciu si multe rude.Eu doream sa candidez independent si cu ginduri curate,considerind populatia o mare familie ,pe care sa o scot din adormirea de secole ,sa facem Romania pe merit cea mai frumoasa,bogata si civilizata tara. Acum cu atitia simpatizanti,prieteni si rude de care nu luasem la cunostinta in trecut,ma simt sufocat,ideile democratice ma parasesc,influenta acestor mase ma timoreaza si imi imprima dorinta lor,care este straina de vointa mea. In asemenea conditii ,nu mai vreau sa candidez,dar nici adeziunile nu le cedez celor care ofera pret pe ele,voi face un mare foc de tabara

http://promotia70eltc.nvn.ro/istoric/71-istoric.html
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:32

De la: 9am088163, la data 2009-07-04 19:46:32
De la: 9am056627, la data 2009-07-04 18:29:43

PTIU POTAIE !!!!!!!!!!!!!!111 DE CAND NU AI MAI FACUT BAIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pentru jegosi ca tine ma risc sa te las sa lingi ceva mirositor

AICI AI DREPTATE ESTI O MUHAIA ASA CUM AI ARATAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1SI AI TU SUFLETUL ASTA SA MA LASI SA TE MIROS ??????????? OHHHHHHHHHHHHH CE SCARBOS !!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 15:46

De la: intelus1946, la data 2009-07-05 13:56:23Ai dreptate ,toata lumea vrea sa profite mai mult decit are dreptul.Am plecat in acest an cu gindul sa candidez la presedentia Romaniei,SA SALVEZ TARA DE HOTI.aM FOST REPEDE AJUTAT SA STRING 487000 DE ADEZIUNI. Numai ca cei care au consimtit cu CNP ul la candidatura mea,in majoritate doresc sa formez un partid ,dar multi considera ca odata ajuns presedinte trebuie sa le acord diverse facilitatiAu venit si niste domni de la citeva partide cu propuneri"o mina spala pe alta si amindoua obrazul"
Din senin am o groaza de prieteni,fosti colegi de scoala de serviciu si multe rude.Eu doream sa candidez independent si cu ginduri curate,considerind populatia o mare familie ,pe care sa o scot din adormirea de secole ,sa facem Romania pe merit cea mai frumoasa,bogata si civilizata tara. Acum cu atitia simpatizanti,prieteni si rude de care nu luasem la cunostinta in trecut,ma simt sufocat,ideile democratice ma parasesc,influenta acestor mase ma timoreaza si imi imprima dorinta lor,care este straina de vointa mea. In asemenea conditii ,nu mai vreau sa candidez,dar nici adeziunile nu le cedez celor care ofera pret pe ele,voi face un mare foc de tabara

BAI TATAIE AM AUZIT CA AI FOST COLEG DE BANCA CU GICA PETRESCU ......E ADEVARAT ?????????? DESPRE GICA PETRESCU JOS PALARIASI DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA !!!!!!!!!!111 DAR MATALE ESTI STURLUBATIC RAU NU ???????????? SI ZICI CA TE SI VEZI PRESEDINTELE ROMANIEI??????????? SI CE MAI OBLIGATII O SA AI ????????? TREBA MULTA !!!!!!!!!!!!!! DUTE BA SI MANANCATI PENSIA CA ACUSI SUNA GOARNA..............

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:24

cu tilc spusele tale @intelus ,cu tilc ....

Fosta membra 9am.ro

490 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:27

De la: 9am056627, la data 2009-07-05 15:46:32
De la: intelus1946, la data 2009-07-05 13:56:23Ai dreptate ,toata lumea vrea sa profite mai mult decit are dreptul.Am plecat in acest an cu gindul sa candidez la presedentia Romaniei,SA SALVEZ TARA DE HOTI.aM FOST REPEDE AJUTAT SA STRING 487000 DE ADEZIUNI. Numai ca cei care au consimtit cu CNP ul la candidatura mea,in majoritate doresc sa formez un partid ,dar multi considera ca odata ajuns presedinte trebuie sa le acord diverse facilitatiAu venit si niste domni de la citeva partide cu propuneri"o mina spala pe alta si amindoua obrazul"

BAI TATAIE AM AUZIT CA AI FOST COLEG DE BANCA CU GICA PETRESCU ......E ADEVARAT ?????????? DESPRE GICA PETRESCU JOS PALARIASI DUMNEZEU SA IL ODIHNEASCA !!!!!!!!!!111 DAR MATALE ESTI STURLUBATIC RAU NU ???????????? SI ZICI CA TE SI VEZI PRESEDINTELE ROMANIEI??????????? SI CE MAI OBLIGATII O SA AI ????????? TREBA MULTA !!!!!!!!!!!!!! DUTE BA SI MANANCATI PENSIA CA ACUSI SUNA GOARNA..............

Vezi mai nea caisa 9am056627,dece nu are ursul coada,omul a spuso pe drept ca este bine intentionat si ca nu vrea sa fie un nou BASESCU,dar pulimea da navala,pe drept cuvint daca in tara asta avem multi 9am056627 o sa traim bine LA SFINTU ASTEAPTA !

PE 29 IULIE 2012 EU AM CHEMAT ELECTORATUL LA VOT DAR PDL SI OAMENII DIN SERVICIILE SECRETE VOR BOICOTA SI IMPEDICA PARTICIPAREA SA NU ATINGA PRAGUL ELECTORAL SA MA REINTORC LA COTROCENI.AMBASADORII MEI DIN STRAINATATE STIU SI EI CE AU DE FACUT.MONICA MACOVEI LATRA LA BRUXELLES SA-L ASMUTA PE BARROSO SI PE MERKEL CA ASTIA SUNT CRETINI SI NU PRICEP MANEVRELE MELE,DAR AU INTERESE IN ROMANIA LA FEL CA AMERICANII.LA CCR AM OMUL MEU STEFAN MINEA SPECIALIST IN FALSURI SI DAU PESTE CAP DECIZIILE PLENULUI CIND SUNT FRAIERII PLECATI IN CONCEDII. EU NU RESPECT LEGEA PARTIDELOR POLITICE,IN SPECIAL ART.2 SI ART.46. STIAM CA LISTELE ELECTORALE SUNT UMFLATE CU PESTE 3,5 MILIOANE DE ELECTORI CA AM SI EU VAGABOANTA MEA LA AUTORITATEA ELECTORALA PERMANENTA SI VROIAM SA LE MAI TRAG O PACALEALA GAOZARILOR,DACA MAI ERA DULAUL MEU BLAGA LA MI REUSEAM.DAR NICI CU IOAN RUS NU MA PLING CA ESTE OMUL LUI BOC.DAR NU MA PLING,O AM PE ASPAZIA COJOCARU, SECURISTA CARE RASTOARNA SITUATIA LA CCR IN FAVOAREA MEA PE HANDICAPATUL ZEGREAN,PSIHOPATA IULIA,PETRE CEAUSESCU LAZAROIU INFRACTORUL CARE CU TOATE CELE 7,5 MILIOANE DE VOTURI IMPOTRIVA MEA SI INCOMPETENTA PARLAMENTULUI MA INTORC LA COTROCENI.
LYLYKAE

309 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 16:44

De la: gabigabi, la data 2009-07-05 16:24:35cu tilc spusele tale @intelus ,cu tilc ....

Asa este ,cunosc persoana dupa pozele afisate,are haz ,este un om capabil dar nu-l vad eu sa se amestece in mizerii politice

http://www.youtube.com/watch?v=0a9a9W96ac0
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 5 Iulie 2009, ora 17:00

De la: 9am083301, la data 2009-07-05 16:27:55
De la: 9am056627, la data 2009-07-05 15:46:32

Vezi mai nea caisa 9am056627,dece nu are ursul coada,omul a spuso pe drept ca este bine intentionat si ca nu vrea sa fie un nou BASESCU,dar pulimea da navala,pe drept cuvint daca in tara asta avem multi 9am056627 o sa traim bine LA SFINTU ASTEAPTA !

MAI BINE TACEAI CA FILOZOF RAMANEAI.............BAI JIGODIE !!!!!!!!!!!!11

Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 06:59

999www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/WOOl0NARtBo&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

BOBITA

638 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 07:43

Cit e PDL ul in floare nici in c talpa nu ne doare,voi va tineti de cintare,manelistilor !

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 08:57

999www.youtube.com/v/bcectWAGNi8&hl=en&fs=1&">www.youtube.com/v/bcectWAGNi8&hl=en&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344">

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:12

De la: 9am068670, la data 2009-07-04 23:00:47

Intr-o zi, cand ti-o da unul una peste ratul ala cu care din care "gandesti" o sa zici ca esti victima ...

La ce te astepti de la o vagaboanda ordinara, o centurista jegoasa!

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:19

Nu ai cu cine sa discuti pe forumul asta! Singura persoana dintre contestatarii lui Base care are ceva in cap este Gabi, restul ....niste kkti fara creier care repeta si ei ca papagalii ce aud si vad pe la antene!

Dar nici Gabi nu a reusit sa raspunda la intrebarea: daca nu pe Basescu, atunci pe cine?

Ca toate hahalerele astea scapate de la Balaceanca nu stiu decit jos Basescu, dupa aia o sa-l injuram pe Geoana, si asa mai departe!

Cu asemenea exemplare bovine te apuca scarba!

Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:41

De la: buldogul, la data 2009-07-06 07:48:18

Fa stoarfo ,ne bagi pe tori in rahat,noi furam cu acte nu facem extravaganta ca tine
Dece ma faci stoarfa mai buldog jegos ,eu cu sefu am aranjat sa contribuim pentru EBA,asa ca DNA ul nu va declansa urmarirea penala iar Boc o ia in mina cu demiterea mea,tocmai acum in campanie electorala,greu mai intelegi jocul

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
CHIOMPALIUL

360 mesaje
Oras: Caransebes

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 09:56

De la: black10131307, la data 2009-07-06 09:19:36

Nu ai cu cine sa discuti pe forumul asta! Singura persoana dintre contestatarii lui Base care are ceva in cap este Gabi, restul ....niste kkti fara creier care repeta si ei ca papagalii ce aud si vad pe la antene!

Dar nici Gabi nu a reusit sa raspunda la intrebarea: daca nu pe Basescu, atunci pe cine?

Ca toate hahalerele astea scapate de la Balaceanca nu stiu decit jos Basescu, dupa aia o sa-l injuram pe Geoana, si asa mai departe!

Cu asemenea exemplare bovine te apuca scarba!
RATATULE,LASA GURA SI IA MOPUL ,MERGI LA WC ul lui Base ca a facut pe el

http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
adycucu_85

259 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 10:16

Basescu rules. Forza Basescu !!! Te creditez cu inca un mandat !!!

Pagini: << 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: