back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 11:13

De la: Silviu, la data 2012-02-14 09:58:56Sunt intr-o pauza de dat la lopata, transpirat, ... pana-mi trece si ma duc din nou, ma ocup un pic de voi, amabililor, politicosilor, deontologilor ...
Exista in popor ideea ca daca iei o tuica (si ala care o ia nu se limiteaza la 100 g de tuica niciodata, cam la 300 g e stasul) se incalzeste si are spor la zapada.
Medicii spun, pe buna dreptate, ca pe ger, viscol, temperaturi mici, NU trebuie sa consumi alcool in nici un caz. Pentru ca-ti soliciti organismul sa neutralizeze efectele alcoolului, suplimentar cu lupta lui impotriva hipotermiei. Este foarte posibil ca, dintre cei gasiti decedati, multi sa fi consumat alcool si sa fi iesit prin zapada, viscol si au capotat. Bautura este sport national. Mai ales la tara. Mai degraba n-au cartofi in beci sau ceapa, decat sa le lipsesca damigeana de tuica sau vin facut in gospodarie. Lipsa de educatie, conceptia din 'batrani" ca alcoolul te incalzeste si te face mai rezistent la frig, duc la tragedii, la moarte. Suprapusa si cu varsta peste 50 de ani, o alimentatie dezechilibrata, un organism slabit din alte cauze, decesu-i gata !

Vad ca ati inceput sa faceti spume la gura astia anti ...
Zapada si viscolul v-au dat peste cap minunatele planuri de mitingeala si urlat "Jos !"

Gata, ma duc la lopata, in pauza urmatoare, va mai explic una, alta, poate scot ceva din voi, pana la urma.

Si nu va mai sufocati atata, ca va plezneste vreo artera si o sa intrati in statistica mortilor din cauza frigului.
Chiar, acum un an, in aceesi perioada a anului, cate decese s-or fi inregistrat ?
Daca n-ar fi fost conditiile astea extreme, n-ar mai fi murit chiar nimeni ?
Te pomenesti ....

Frumoase epitete, Vanea, m-ai amuzat ... hai, stergeti balele de la gura si treci la lopata ! O sa-ti faca bine ...

Doar 'mocofanii' pun mana pe lopata 'domnii' stau la PC. si......critica........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012

14 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 11:26

De la: Silver9AM, la data 2012-02-14 11:11:06
De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 10:54:48
De la: nastasemihail, la data 2012-02-14 10:43:52Oamenii care inca mai sint in case, parca mii. Aia din casa nu au cum sa iasa, daca nu sint ajutati de afara, Si cu nameti de 4 m. pe afara echipe de cite 3...persoane. Si aia in ger de -10 grd.
Unii au iesit prin pereti. Fiindca zapada e de m, zidul doar 20 cm.

Si una peste alta, daca mai continua gerul, se va opri si curentul. De ce? Simplu. Fiindca populatia este cea mai mare entitate economica. Si s-a spus ca...la entitatile economice mari e posibil sa se opreasca. Putini au bagat in seama ce a spus....nenicu.

Directorul Transelectrica a propus reducerea exportului de energie electrica si a aratat clar ca in curand o sa fie afectat consumul intern si chiar utilizatorii casnic .Rezultatul ?..A fost demis aseara de Ungureanu !...

Viceversa Vania,Viceversa.......De ce esti asa suparat? Lasa ca o sa castigati voi alegerile si ve'ti vinde si ce a mai ramas din activele Ro. Si nu uita ,SILVIU e prietenul tau ,doar pt, ca are alta opinie de cat tine merita sa'l faci albie de porci ?Nu se face Vania,sau..........Toate bne VANIA

Toate bune si tie Silvere ! De ce naiba nu esti si tu la lopata dom'le ,stai aici la PC sa imi explici mie ce baiat bun este Silviu?.... .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 11:33

De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 11:26:16
De la: Silver9AM, la data 2012-02-14 11:11:06
De la: nastasemihail, la data 2012-02-14 10:43:52Oamenii care inca mai sint in case, parca mii. Aia din casa nu au cum sa iasa, daca nu sint ajutati de afara, Si cu nameti de 4 m. pe afara echipe de cite 3...persoane. Si aia in ger de -10 grd.

Si una peste alta, daca mai continua gerul, se va opri si curentul. De ce? Simplu. Fiindca populatia este cea mai mare entitate economica. Si s-a spus ca...la entitatile economice mari e posibil sa se opreasca. Putini au bagat in seama ce a spus....nenicu.

Directorul Transelectrica a propus reducerea exportului de energie electrica si a aratat clar ca in curand o sa fie afectat consumul intern si chiar utilizatorii casnic .Rezultatul ?..A fost demis aseara de Ungureanu !...

Viceversa Vania,Viceversa.......De ce esti asa suparat? Lasa ca o sa castigati voi alegerile si ve'ti vinde si ce a mai ramas din activele Ro. Si nu uita ,SILVIU e prietenul tau ,doar pt, ca are alta opinie de cat tine merita sa'l faci albie de porci ?Nu se face Vania,sau..........Toate bne VANIA

Toate bune si tie Silvere ! De ce naiba nu esti si tu la lopata dom'le ,stai aici la PC sa imi explici mie ce baiat bun este Silviu?.... .

Sunt un "domn" si eu Vania..........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 11:49

Guvernul a aprobat Hotrrea prin care Transelectrica poate sista exporturile de energie. Ungureanu: Msura este preventiv
Proiectul de hotrre prin care Transelectrica va putea limita sau sista temporar exporturile de energie electric, precum i s limiteze consumul de electricitate al unor operatori economici a fost aprobat marți de Guvern, pentru a nu exista probleme n alimentarea cu energie a populației.

ntr-o declaraie de pres susinut la finalul edinei de Guvern de mari, premierul Mihai Rzvan Ungureanu a inut s precizeze c msura luat este una de tip prventiv i c populaia nu va fi afectat.

Nu exist niciun fel de problem cu furnizarea energie ctre consumatorii casnici și industriali. Msura este una preventiv () ne intereseaz ca toate contractele la nivelul consumatorilor individuali s fie respectate, iar cetțenii s nu sufere din pricina intemperiilor. Aceast hotrre este necesar prin caracterul ei asigurator, a declarat premierul.

Mihai Rzvan Ungureanu, despre situația de la Transelectrica

Embed:

Operatorul național de energie a anunțat luni c din cauza deficitului de energie electric din Sistemul Energetic Național, n anumite ore nu exist destule resurse pentru acoperirea necesarului de consum și de export.

n urma anunțului, directorul Transelectrica, Horia Hhianu, a fost revocat, luni, din funcție de ctre ministrul Economiei, Lucian Bode, la cererea premierului Mihai Rzvan Ungureanu, pentru proasta comunicare privind resursele de energie disponibile.

La scurt timp dupa anunțul Transelectrica, a fost elaborat un proiect de hotrre privind limitarea sau sistarea exporturilor de energie n perioada 16 februarie-15 martie. Proiectul mai prevede limitarea consumului de energie la nivel național.

Vezi AICI Hotrrea privind msurile de siguran pe piaa de energie electric.

"Situaia actual din Sistemul Energetic Naional (SEN) se caracterizeaz printr-un deficit substanial de energie electric cauzat de:

a) reducerea nivelului de ap din rurile i lacurile interioare la valori sub 50% fa de debitele normale ale Dunrii, cu consecina activrii clauzei de for major de ctre S.C. Hidroelectrica S.A.;
b) creterea consumului de gaze naturale n vederea asigurrii nclzirii populaiei n condiii de temperaturi foarte sczute;
c) creterea continu a preurilor internaionale la combustibil, inclusiv pentru gazul metan provenit din import,
d) dificultatea asigurrii livrrilor de crbune (att huil ct i lignit) n condiii de ger i viscol.
e) dificultatea asigurrii resurselor de gaze naturale i a utilizrii pcurii n centrale n condiii de ger i viscol.", se arat n nota de fundamentare a actului normativ.

Vezi AICI nota de fundamentare a actului normativ

Președintele Traian Bsescu a declarat, luni, c ntreruperea livrrii de energie electric ctre populație este exclus, Romnia avnd resursele necesare pentru a acoperi consumul la nivel național

14 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 12:20

De la: Silver9AM, la data 2012-02-14 11:49:18
Președintele Traian Bsescu a declarat, luni, c ntreruperea livrrii de energie electric ctre populație este exclus, Romnia avnd resursele necesare pentru a acoperi consumul la nivel național

Da,exact cum altadata ne garanta ca nu se vor taia pensii,nu se vor taia salarii,nu va creste TVAul iar de la FMI nu avem nevoie decat de un mic colac de salvare pe care sa il tinem la BNR in subsol . Silvere ,doar nu imi ceri mie sa am incredere in Basescu, care minte cum respira ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 14:02

De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 12:20:51

Da,exact cum altadata ne garanta ca nu se vor taia pensii,nu se vor taia salarii,nu va creste TVAul iar de la FMI nu avem nevoie decat de un mic colac de salvare pe care sa il tinem la BNR in subsol . Silvere ,doar nu imi ceri mie sa am incredere in Basescu, care minte cum respira ?

Nici vorba Vania ,in schimb eu am incredere deplina !

Iisus

250 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 14:25

De la: dracusor, la data 2008-09-30 19:08:14constat cu stupoare cum din ce in ce mai multi oameni sunt manipulati de media (mai ales antena 3) si devin convinsi ca basescu este un rau pt romania, nu inteleg de ce unii oameni se lasa asa de usor convinsi fara sa investigheze sau sa intereseze. adevarat ca are si el minusurile lui, dar in afara de el, adrian nastase mai are sanse sa ajunga la presedintie, si nu vreau sa ma mai intorc sub inca o conducere psd, dati-va cu opinia

Dupa 60 de ani omul trebuie sa renunte la prostii ,sa caute calea dreapta ,adevarul,sa se spovedeasca !

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Telfono/Fax (01662) 289 30 00
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 15:06

De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 11:06:33In timp ce vecinii nostri bulgari si sarbi au sistat pe moment exportul de energie electrica din cauza conditiilor meteo, atat protejatii d-lui presedinte de la ALRO in consum, cat si baietii destepti au exportat in draci energie electrica in aceasta perioada, dubland volumul exportului si lasand lacurile de acumulare la nivel rosu pe cadranele indicatoarelor de pericol. De ce au facut asta? Simplu, la export pretul enegiei electrice este de trei ori mai mare decat cel cu care au cumparat-o din tara. ...Daca viermii nu mai au curent sa-i ia dracu,vom spune ca au murit de bautura ...

Multumiti-i lui Tariceanu si Vosganian pentru ca ei au facut contracte, pe 10, ani cu baietii destepti astia cu curentul ieftin. Contracte comerciale, perfect legale, a caror reziliere costa multi bani.

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 15:14

De la: Silver9AM, la data 2012-02-14 14:02:34

Si eu !

Am incredere muuuult mai mare decat in toata sleahta USL, foarte bine reprezentata aici pe forum de Vanea & compania ...

Dupa cum e dreptul lui Vanea, si al altora ca el, sa-l injure pe presedinte, si pe toti cei care-l sustin, si eu am dreptul sa-mi spun opinia, in virtutea aceleiasi libertati de opinie.
E ceva neclar ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.

14 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 15:24

De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 10:24:41"Liderul deputailor PD-L a declarat n direct la Realitatea TV, c din 64 sau 80 de mori, ci au fost, doar unul a murit din cauza nzpezirii, restul erau bei i s-au culcat afar. i vorbea cu atta dispre, cu scrb de scrb, cu o mutr care spunea: mama lor de mori care ne deranjeaz siesta.

tiu, tia nu sunt oameni. Sunt oameni noi. Dar dincolo de nesimirea criminal a afirmaiei, tot rul e spre bine, ca de obicei. n sensul c e i mult prostie. Incomensurabil.

Unu, c astea sunt atitudini i afirmaii care aprind refrenul S nu dea Dumnezeu cel sfnt.

i doi, chiar vorbeti de beivnie n curtea ditamai preedintelui rii, care a declarat c a luat o decizie privind pensiile sub influena buturilor alcoolice?!

Deci, v rog mult, fr violen! i bate Dumnezeu."

Blog R.I.

Astia pe langa ca sunt niste javre ,mai sunt si tampiti ! Mircea Toader pretinde c nu mai conteaz ce a zis, pe motiv c a retractat declaraia.

Dar daca eu ii bag o p*ula in gura lui Toader si apoi o retrag, tot asa o sa spuna,ca "nu mai conteaza" deoarece a fost retrasa ? Idiotul ,imbecilul si cretinul ! Javra PDLista !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 15:29

De la: Silver9AM, la data 2012-02-14 11:13:50
De la: Silviu, la data 2012-02-14 09:58:56Sunt intr-o pauza de dat la lopata, transpirat, ... pana-mi trece si ma duc din nou, ma ocup un pic de voi, amabililor, politicosilor, deontologilor ...
Exista in popor ideea ca daca iei o tuica (si ala care o ia nu se limiteaza la 100 g de tuica niciodata, cam la 300 g e stasul) se incalzeste si are spor la zapada.
Medicii spun, pe buna dreptate, ca pe ger, viscol, temperaturi mici, NU trebuie sa consumi alcool in nici un caz. Pentru ca-ti soliciti organismul sa neutralizeze efectele alcoolului, suplimentar cu lupta lui impotriva hipotermiei. Este foarte posibil ca, dintre cei gasiti decedati, multi sa fi consumat alcool si sa fi iesit prin zapada, viscol si au capotat. Bautura este sport national. Mai ales la tara. Mai degraba n-au cartofi in beci sau ceapa, decat sa le lipsesca damigeana de tuica sau vin facut in gospodarie. Lipsa de educatie, conceptia din 'batrani" ca alcoolul te incalzeste si te face mai rezistent la frig, duc la tragedii, la moarte. Suprapusa si cu varsta peste 50 de ani, o alimentatie dezechilibrata, un organism slabit din alte cauze, decesu-i gata !

Vad ca ati inceput sa faceti spume la gura astia anti ...
Zapada si viscolul v-au dat peste cap minunatele planuri de mitingeala si urlat "Jos !"

Gata, ma duc la lopata, in pauza urmatoare, va mai explic una, alta, poate scot ceva din voi, pana la urma.

Si nu va mai sufocati atata, ca va plezneste vreo artera si o sa intrati in statistica mortilor din cauza frigului.
Chiar, acum un an, in aceesi perioada a anului, cate decese s-or fi inregistrat ?
Daca n-ar fi fost conditiile astea extreme, n-ar mai fi murit chiar nimeni ?
Te pomenesti ....

Frumoase epitete, Vanea, m-ai amuzat ... hai, stergeti balele de la gura si treci la lopata ! O sa-ti faca bine ...

Doar 'mocofanii' pun mana pe lopata 'domnii' stau la PC. si......critica........

si tu de unde postezi acum ? de la lopata ? ce lopata data naibii ai, bre....ar trebui omologata !

14 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 15:31

De la: Silviu, la data 2012-02-14 15:14:02
De la: Silver9AM, la data 2012-02-14 14:02:34

Si eu !

Am incredere muuuult mai mare decat in toata sleahta USL, foarte bine reprezentata aici pe forum de Vanea & compania ...

Dupa cum e dreptul lui Vanea, si al altora ca el, sa-l injure pe presedinte, si pe toti cei care-l sustin, si eu am dreptul sa-mi spun opinia, in virtutea aceleiasi libertati de opinie.
E ceva neclar ?

Aici chiar ca nu este nimic neclar si nu ti-am negat niciodata dreptul de a te exprima .

M-am hotarat insa de cate ori faci pe nebunul cu mine, sa te beep in drept gura, pana iti vine mintea la cap .M-am saturat de aerele tale penbile de lebada moarta portocalie .Tu injuri pe toata lumea in slujba Javrei, dar imediat dai ochii peste cap si te plangi de cenzura, daca cineva iti raspunde pe un ton similar !

Deci te phut in gura daca nu imi vorbesti civilizat ! Sustine-ti javra cat vrei, dar daca te mai prind ca marai la mine, o sa iti dau niste lectii de nici dracu nu te mai spala, taratura portocalie ce esti !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 15:36

De la: Silviu, la data 2012-02-14 15:06:56
De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 11:06:33In timp ce vecinii nostri bulgari si sarbi au sistat pe moment exportul de energie electrica din cauza conditiilor meteo, atat protejatii d-lui presedinte de la ALRO in consum, cat si baietii destepti au exportat in draci energie electrica in aceasta perioada, dubland volumul exportului si lasand lacurile de acumulare la nivel rosu pe cadranele indicatoarelor de pericol. De ce au facut asta? Simplu, la export pretul enegiei electrice este de trei ori mai mare decat cel cu care au cumparat-o din tara. ...Daca viermii nu mai au curent sa-i ia dracu,vom spune ca au murit de bautura ...

Multumiti-i lui Tariceanu si Vosganian pentru ca ei au facut contracte, pe 10, ani cu baietii destepti astia cu curentul ieftin. Contracte comerciale, perfect legale, a caror reziliere costa multi bani.

ti-am mai spus, dar nu "auzi " : Cine a facut contractele sa plateasca cu averea lui rezilierea contractelor, nu statul roman !

9am251061TOADER_PDL

8 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 16:00

De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 15:24:08
De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 10:24:41"Liderul deputailor PD-L a declarat n direct la Realitatea TV, c din 64 sau 80 de mori, ci au fost, doar unul a murit din cauza nzpezirii, restul erau bei i s-au culcat afar. i vorbea cu atta dispre, cu scrb de scrb, cu o mutr care spunea: mama lor de mori care ne deranjeaz siesta.

tiu, tia nu sunt oameni. Sunt oameni noi. Dar dincolo de nesimirea criminal a afirmaiei, tot rul e spre bine, ca de obicei. n sensul c e i mult prostie. Incomensurabil.

Unu, c astea sunt atitudini i afirmaii care aprind refrenul S nu dea Dumnezeu cel sfnt.

i doi, chiar vorbeti de beivnie n curtea ditamai preedintelui rii, care a declarat c a luat o decizie privind pensiile sub influena buturilor alcoolice?!

Blog R.I.

Astia pe langa ca sunt niste javre ,mai sunt si tampiti ! Mircea Toader pretinde c nu mai conteaz ce a zis, pe motiv c a retractat declaraia.

Dar daca eu ii bag o p*ula in gura lui Toader si apoi o retrag, tot asa o sa spuna,ca "nu mai conteaza" deoarece a fost retrasa ? Idiotul ,imbecilul si cretinul ! Javra PDLista !

Ai baga tu dar nu ai ce.Eu din proprie experienta stiu ca brau o tarie cin este frig sau cind merg la Parlament sa votez la mai multe cartele.
Cum sa punem meseriasi in profil in functie de ,ministri ,noi cum mai furam ? Gagautii astia noi ne acopera pina la finalul mandatului toate urmele si furaciunile facute de PDL.

Bravo Ion Oltean din 60 de deputati prezenti a pus 176 care semnase anticipat condica ,model de la Roberta Anastase la recomandarea lui Basescu.Asa avem si noi majoritate parlamentara,ca doar nu sior pierde baietii timpul pe la Parlament si sa lase afacerile personale sa astepte.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 16:50

De la: Fantoma_din_Zanzibar_14_02_2012, la data 2012-02-14 15:24:08

Blog R.I.

Vania ,zi mai bine ca'ti place sexul oral.......

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 16:57

De la: gabigabi2, la data 2012-02-14 15:36:45

ti-am mai spus, dar nu "auzi " : Cine a facut contractele sa plateasca cu averea lui rezilierea contractelor, nu statul roman !

Eu nu aud ?
Tu nu vrei sa auzi cine e responsabil de incheierea contractelor astora !
Tu arunci asupra altora responsabilitatea si-i adulezi exact pe cei care au incheiat contractele.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 17:04

De la: Silviu, la data 2012-02-14 16:57:17
De la: gabigabi2, la data 2012-02-14 15:36:45

Eu nu aud ?
Tu nu vrei sa auzi cine e responsabil de incheierea contractelor astora !
Tu arunci asupra altora responsabilitatea si-i adulezi exact pe cei care au incheiat contractele.

cum am aruncat responsabilitatea pe un altul, cind am spus clar : CINE A SEMNAT CONTRACTUL SA PLATEASCA DIN AVEREA LUI ?! a pornit un contract de la Stolojan, a fost continuat / prelungit de Nastase, sau invers- nu conteaza , baga-i pe amindoi la Subminarea Intereselor de Stat , ia-le averea si platesti din ea rezilierea contractului ! CE nu e de inteles ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 17:25

Parerea mea, despre constitutie, este ca alde Iorgovan a croit-o plecand de la ideea ca Iliescu ne va conduce cel putin tot atatia ani cat Ceausescu.
N-au tinut cont de ... cetateni.
Acum, tocmai cei care au facut constitutia asa cum au facut-o, descopera "uimiti" ca nu-l pot suspenda pe presedintele care-i incurca, decat prin referendum validat doar daca se voteaza pentru suspendare si, cel mai important, daca se prezinta la urne 50%+1 dintre alegatori. Nasol !
Descopera ca nu pot face alegeri anticipate cand vor ei ....
Ca nu-si pot impune un premier decat in conditii speciale, ....
Descopera multe.
Descopera ca atunci cand se certa Tariceanu cu Basescu nu era bine, dar si ca atunci cand Boc era pe aceesi lungime de unda cu presedintele (acelasi Basescu) iar nu era bine ....
Pentru ca erau siguri ca nimeni nu va indrazni sa sufle importiva presedintelui Iliescu, din postura de premier, nu au prevazut posibilitatea ca presedintele care-l propune pe premier sa poata sa-l si revoce ...
N-au prevazut ca, daca parlamentul propune suspendarea presedintelui si poporul spune NU ! suspendarii, atunci parlamentul trebuie dizolvat .... cum cere bunul-simt elementar ...

Ehe, multe n-au prevazut !
Si acum nu le place.
Tipa despre respectarea constitutiei, dar fac tot ce pot sa o incalce numai ca sa ajunga la putere.

Parerea mea ....

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 17:27

Frumos, mirobolant, feeric peisajul pe 9am, nici macar nu-mi pot imagina motivele pentru care Adminul 9am va mai permite prezenta pe acest forum public.

Continuati va rog, n-am sa va mai deranjez, un asa razboi intestin paralizant si de-o asemenea amploare mai rar !

...dar, realitatile romanesti...
... bat !.. atat filmul cat si propaganda de partid, indiferent de culoarea politica pe care o sustine un partizan combatant sau celaltul.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 17:34

De la: Silviu, la data 2012-02-14 17:25:12Parerea mea, despre constitutie, este ca alde Iorgovan a croit-o plecand de la ideea ca Iliescu ne va conduce cel putin tot atatia ani cat Ceausescu.
Acum, tocmai cei care au facut constitutia asa cum au facut-o, descopera "uimiti" ca nu-l pot suspenda pe presedintele care-i incurca, decat prin referendum validat doar daca se voteaza pentru suspendare si, cel mai important, daca se prezinta la urne 50%+1 dintre alegatori. Nasol !
Descopera multe.
Descopera ca atunci cand se certa Tariceanu cu Basescu nu era bine, dar si ca atunci cand Boc era pe aceesi lungime de unda cu presedintele (acelasi Basescu) iar nu era bine ....
Pentru ca erau siguri ca nimeni nu va indrazni sa sufle importiva presedintelui Iliescu, din postura de premier, nu au prevazut posibilitatea ca presedintele care-l propune pe premier sa poata sa-l si revoce ...
N-au prevazut ca, daca parlamentul propune suspendarea presedintelui si poporul spune NU ! suspendarii, atunci parlamentul trebuie dizolvat .... cum cere bunul-simt elementar ...

Si acum nu le place.
Tipa despre respectarea constitutiei, dar fac tot ce pot sa o incalce numai ca sa ajunga la putere.

Parerea mea ....

buuuun, dar de ce ai OCOLIT ideea ca voi vreti sa dati pe mina lui Basescu si mai multa Putere , intr-un moment in care Poporul NU este pregatit ptr. asa ceva ? asta era Intrebarea , de fapt !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 17:57

De la: gabigabi2, la data 2012-02-14 17:34:57
De la: Silviu, la data 2012-02-14 17:25:12Parerea mea, despre constitutie, este ca alde Iorgovan a croit-o plecand de la ideea ca Iliescu ne va conduce cel putin tot atatia ani cat Ceausescu.
Descopera multe.

Si acum nu le place.

Parerea mea ....

buuuun, dar de ce ai OCOLIT ideea ca voi vreti sa dati pe mina lui Basescu si mai multa Putere , intr-un moment in care Poporul NU este pregatit ptr. asa ceva ? asta era Intrebarea , de fapt !

Chiar,asta ma intreb si eu : De ce Ponta vrea sa de'a puteri absolute Presedintelui ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 18:03

0Bsescu: Ponta a cerut decretarea strii de urgen n unele zone, nu se impune
Luni, 13 Februarie 2012 (17:48:08)

Preedintele Traian Bsescu a declarat, luni, c liderul USL Victor Ponta i-a cerut decretarea strii de urgen n unele zone, eful statului afirmnd c nu se impune o astfel de decizie i c ori s-a vrut "o capcan n care preedintele s se repead", ori este vorba de "necunoaterea legii".

El a subliniat c, potrivit articolului 93 din legea 453/2004 pentru aprobarea OUG 1 din 1999 privind regimul strii de asediu i regimul strii de urgen, instituirea strii de urgen prin decret al preedintelui n caz de producere a unei calamiti naturale presupune ca toate msurile administrative se vor dispune prin ordonane militare, iar unitile militare se trec n trepte superioare de pregtire de lupt.

Bsescu a artat c solicitarea care i-a fost adresat public de preedintele Consiliului Judeean Buzu, Vasile Mocanu, i preedintele PSD, Victor Ponta, referitoare la instituirea strii de urgen "ori s-a vrut o capcan n care preedintele s se repead", "ori este vorba de necunoaterea legii".

"Nici Constituia, nici legea nu se refer la o situaie de viscol care afecteaz parial teritoriul rii i nici la situaii de iarn. Pentru aceasta, sunt celelalte situaii care trebuie gestionate la nivel judeean i al ministerelor. Nu pot dect s apreciez c ori s-a vrut o capcan n care preedintele s se repead cu instituirea strii de urgen, ceea ce nseamn c ar fi fost preluate de militari conducerile administraiilor locale i s se conduc prin ordonane militar, ori este vorba de necunoaterea legii", a spus preedintele.

El a artat c "se ncearc aproape cu disperare atragerea n dispute publice a preedintelui" i a adugat c nu are disponibilitatea pentru aa ceva i nici nu este cazul pentru dispute ntr-un moment cnd oamenii sufer.

De asemenea, el a mai artat c unele administraii locale au fost "depite, dar i dezinteresate" s acioneze normal n gestionarea situaiilor create de cderile masive de zpad i viscol.

El a mulumit pentru interveniile din ultimele zile militarilor din Jandarmerie, MApN, IGSU, personalului Ambulanei, precum i drumarilor, care orict ar fi de criticai, au stat zile n ir n viscol cu utilajele lor. De asemenea, el a remarcat simul civil al unora dintre ceteni care au acionat pentru susinerea btrnilor care nu puteau s i deszpezeasc uile i geamurile caselor sau curtea.

"Pe de alt parte, este evident o major deficien la nivelul administraiilor locale. Este clar c aici trebuie mai mult druire pentru respectarea obligaiilor legale i pentru a avea grij de comuniti", a subliniat preedintele.

El a artat c dei nu vrea s comenteze prea mult pentru c nu e treaba lui s fac astfel de analize, n unele comune afectate se puteau gsi totui din timp patru tractoare dotate cu lame care s acioneze pentru deszpezirea drumurilor.

Bsescu a concluzionat c "Romnia nu are dotarea necesar, pe ansamblu, pentru a face fa la exigenele populaiei n astfel de situaii". "n acest domeniu, ori trebuie fcute contracte la nivelul statului, ori trebuiesc gsite alte formule comerciale de cooperare cu firmele care dispun de mijloacele i utilajele necesare", a spus Bsescu.

De asemenea, el i-a mai exprimat convingerea c dup aceste experiena acestor prime zile de iarn adevrat i grea, "administraia central i local i vor crete capacitatea de a interveni n sprijinul oamenilor".

Preedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, c cere efului statului decretarea strii de urgen n zonele afectate de ninsori, menionnd c dac acest lucru se va ntmpla, va propune, luni, n USL, precum i parlamentarilor formaiunii sale, s voteze, n Parlament decizia preedintelui.

El declarat, ntr-o conferin de pres, la braov, c n zonele afectate trebuie declarat starea de urgen.

Ponta a spus c cere acest lucru efului statului i premierului. El a adugat c dac se va decreta stare de urgen, decizia trebuie validat de Parlament.

Liderul PSD a spus c, n acest caz, parlamentarii PSD ar putea merge n Parlament pentru a vota decretarea strii de urgen

14 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 18:04

De la: Silviu, la data 2012-02-14 17:12:16
Chiar am treaba la zapada, chiar am dezapezit astazi, la serviciu, toata curtea, deoarece subalternii mei sunt cam ca satenii din localitatile inzapezite, considera ca nu treaba lor .... asa incat am lucrat cu inca unul (mai blajin, il banuiesc ca era si el o sluga portocalie .... ) la lopata, pana am dezapezit vreo 300 mp de curte, pentru ca pe mine ma iau sefii mei la intrebari ... nu pe ei.

Ha,ha,ha ,mi-au povestit prietenii de un director PDList (adus cu pluta de partid si habarnist )care ,dupa ce curatasera paznicii grosul zapezii dimineata devreme ,"se dadea" si el cu lopata pe acolo, ca sa il vada ciumpalacii cand vin la servici. .Angajatii au leafa micsoarata,el o are enorma !Aia nu au mai vazut prime ,el are ! Toti muncesc la servici ,el nefacand nimic niciodata .In schimb,curata zapada cu lopata pe model Boc

Acum Silviule,am si eu o intrebare logica ...

TU CHIAR NU MUNCESTI LA SERVICI,NU AI CEVA MAI DESTEPT DE FACUT DECAT SA CURETI ZAPADA ? Iti fac altii treaba, si tu faci doar circ portocaliu pe bani grei ?

14 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 18:04

De la: Silviu, la data 2012-02-14 17:12:16
Chiar am treaba la zapada, chiar am dezapezit astazi, la serviciu, toata curtea, deoarece subalternii mei sunt cam ca satenii din localitatile inzapezite, considera ca nu treaba lor .... asa incat am lucrat cu inca unul (mai blajin, il banuiesc ca era si el o sluga portocalie .... ) la lopata, pana am dezapezit vreo 300 mp de curte, pentru ca pe mine ma iau sefii mei la intrebari ... nu pe ei.

Ha,ha,ha ,mi-au povestit prietenii de un director PDList (adus cu pluta de partid si habarnist )care ,dupa ce curatasera paznicii grosul zapezii dimineata devreme ,"se dadea" si el cu lopata pe acolo, ca sa il vada ciumpalacii cand vin la servici. .Angajatii au leafa micsoarata,el o are enorma !Aia nu au mai vazut prime ,el are ! Toti muncesc la servici ,el nefacand nimic niciodata .In schimb,curata zapada cu lopata pe model Boc

Acum Silviule,am si eu o intrebare logica ...

TU CHIAR NU MUNCESTI LA SERVICI,NU AI CEVA MAI DESTEPT DE FACUT DECAT SA CURETI ZAPADA ? Iti fac altii treaba, si tu faci doar circ portocaliu pe bani grei ?

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 18:09

Iar te faci chinez, domnu' Vanea ... n-ai raspuns la intrebarea cu bunastarea.

Si inca una: directorul ala habarnist despre care ne povestesti e ala care semneaza contracte cu tine ?
Sau care nu mai semneaza ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 18:50

De la: Silviu, la data 2012-02-14 18:09:51Iar te faci chinez, domnu' Vanea ... n-ai raspuns la intrebarea cu bunastarea.

Si inca una: directorul ala habarnist despre care ne povestesti e ala care semneaza contracte cu tine ?
Sau care nu mai semneaza ?

ei, te-ai prins cum e cu IMPUTAREA Pagubelor aduse d'un contract pagubos , tocmai CELOR ce l-au semnat ? poti sa fii sigur ca daca privatizarea Flotei, A CFR, a lui ALRO, Bechtel , Rosia Montana , si multe multe alte privatizari frauduloase ar fi puse-n Sarcina celor ce le-au facut si Recuperate pierderile de la ei, ar casca ochii cit cepele cel ce -si pune semnatura p'un contract !

Fosta membra 9am.ro

106 mesaje
Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 19:04

.
Vnd autoturism Ro.,...cc 18.400 i ceva cmc. efectiv. Stare acceptabil.

Stare tehnic:
Are cteva probleme tehnice la direcie, trage stnga, pe drumuri cu hrtoape,cratere, sau ne deszpezite, trncne din toate articulaiile, cablul de la frna de ajutor s-a gripat, fapt pentru care, roile din spate se frneaz atunci cnd nici nu te atepi, cutia de vitez are o mic problem cu hidramatul, este blocat n mararier. Este nmatriculat Europa, are numere roii, provizorii, se mai poate circula cu ea nc cca 6 luni.

Istoric:
Este fabricat acum 1900 de ani, sub licen italian, n repetate rnduri a fost grav avariat.A fost condus prima dat de unul care se numea Ciobanu, dar au mai clrit-o i alii. Reparaiile au fost facute numai cu piese de import, second hand, aduse de pe la turci, rui, austro-ungaria. Au ncercat s-o mai repare i s-o conduc bine Al.I.Cuza, Carol I, Carol al II-lea, apoi, a ncput pe mna unor imbecili care au bgat-o prin toate gropile.
De-a lungul timpului n-a prea avut probleme tehnice dar n anii 1600, 1859, i s-au fcur cteva reparaii , penultima a fost facut prin anul 1918, dar n 1989 am introdus-o ntr-un service original la care i s-a fcut o ultim reparaie capital, idioii n-au observat c-i lipsete cteva piese, dar au vopsit-o la exterior , interiorul este nc plin de rugini.

De ce o vnd?
Sincer?..o vnd pentru c m-a lsat n drum i nu m pricep s-o repar, dac a duce-o la service m-ar costa reparaia ct nu face autoturismul, plus ca-mi consum prea mult carburant pe o suta de kilometri.
-aa, n-am permis de conducere pentru categoria asta de ar, aa c, s-o conduc cine s-o pricepe.
n caz c n-am s-o vnd, o dezmembrez i-o vnd pe bucti, sau chem iganii i le-o ofer gratuit, s-o duc la remat. Dar v spun, e pcat de ea, sper totui s-i gsesc un cumprtor care s tie s-o conduc i aprecieze.

Accept i combinaii:
O ofer gratuit unuia care este potent financiar s-i plteasc zecile de rate scadente la FMI,accept i variante de schimb , una similar sau o microar situat pe undeva prin zonele tropicale, dar s funcioneze.

Nu ncercai s m mecherii, sau prostii, c nu ine !

Atept i provincia, cine poate tii....

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 19:18

De la: gabigabi2, la data 2012-02-14 08:42:30
De la: Black_Friday, la data 2012-02-13 23:20:19
De la: vasile_vali, la data 2012-02-13 22:49:47
De la: Black_Friday, la data 2012-02-13 22:22:52
De la: vasile_vali, la data 2012-02-13 18:53:43
De la: Silviu, la data 2012-02-13 00:30:20
De la: vasile_vali, la data 2012-02-12 23:31:43
De la: Silviu, la data 2012-02-12 22:38:34
De la: 0773H, la data 2012-02-12 18:30:49Dle Silviu, ca postac de partid, cu prisosinta, va faceti foarte bine treaba, dar ca Om?

Din pacate, pentru Basescu, nu prea mai are pe cine , sau pe ce guvernare, consilieri, sau politruci sa arunce vina.
Conduce, discretionar, de minim 3 ani, o administratie a statului construta dupa chipul si asemnanatoare mentalitatii comunistoide pe care o are: corupta, aroganta, dispretuitoare, incompetenta, incuscrita, ineficienta,iresponsabila, ignoranta, in dispret fata de lege, cadrul legal si constitutia republicii, in detrimentul intereselor generale ale cetatenilor , si calificativele negative le-as putea continua pana la epuizarea celor cunoscute in fondul lexical de cuvinte al vocabularului din Lb.Romana.

A nega evidentele realitatilor actuale cu care se confrunta zeci de mii, poate chiar sute de mii de cetateni romani abandonati sub nameti de-o administratie a statului incompetenta si corupta, inseamna a refuza sa VEZI, sa INCERCI macar sa INTELEGI ceea ce se "intampla", sa ANALIZEZI si CCONCLUZIONEZI cel putin la limita acelui MINIM BUN SIMT, daca nici macar de atat nu esti capabil, ATUNCI, nici macar nu-mi permit sa-ti calific atitudinea fata de o asemenea situatie si competentele umane pe care le-ai dobandit, ca Om. Te-as jigni, nu te cunosc personal, si nu-mi permit acest mod de-a argumenta o evidenta caracteriala pe care ti-o anticipez intr-o subiectiva nuanta, dar elocvent, raportat la un model minimal de comportament civic.

Traian Basescu, nu mai poate minti, nu mai poate evita inevitabilul, atat El, cat si partidul pe care l-a condus, cat si intreaga clasa politica romaneasca.
Nu mai poate invoca greaua mostenire,
Nu mai poate privii in ochii propriului sau popor pe care pretinde ca il va conduce fara sa rateze destinatia, deja, nava amiral Biruinta este pe cale sa se scufunde intr-un abis economico-social comparabil doar cu Groapa Marianelor, - 11.000m
Traian Basescu nu mai poate arunca vina pe baietii destepti din energie sau din agricultura, are si el o echipa completa de baieti destepti numiti proaspat,ministri:
Traian Basescu nu mai poate arata cu degetul si arunca vina pe moguli de tip Voiculescu, Patriciu, Sorin Ovidiu Vantu, etc,..are si el mogulii sai, pe care i-a retras in spatele cortinei pentru a le sterge "urmele".

Are o intreaga echipa guvernamentala ilegitima, o echipa guvernamentala ai carui ministrii sunt acei baieti destepti sau baieti de bani gata pe banii fraudati de la bugetul de stat atunci cand erau in linia a-doua de partid, competente, experienta profesionala, realizari, 0 (zero) nu este suficient sa fii tanar si scolit pe la universitati multiple daca iti lipseste competenta,experienta, si mai ales caracterul si intelepciunea luarii unor decizii rapide, exacte si eficace.
Chiar sub nasul tau, Dle Silviu, aceste marmote ministeriale vor vinde pe nimic ultimile rezerve minerale sau energetice ale Romaniei, ordin de la FMI, acceptat si executat intocmai de un Presedinte IRESPONSABIL, impreuna cu ai sai executanti umili, servili, obedienti, din guvernul MRU.

Va reamintesc declaratiile lui: Lucian Croitoru, Daniel Daianu,Cristian Sima, si ale tuturor celor ce chiar se pricep pe probleme de macro economie, finante-banci, masa monetara, etc...Romania, mai dispune de rezerve financiare pentru numai 4 luni, declara Lucian Croitoru, BNR actioneaza pompieristic cu "politici" repo, etc...iar Traian basescu va recolta exact ceea ce a semanat.

punct.

Imi pare rau ca va imaginati ca eu postez in numele PDL.
Regret ca nu m-am facut bine inteles.
Poate e vina mea ca n-am reusit sa comunic suficient de bine.
Poate am facut-o dar n-am gasit urechea potrivita.

Revenind la politica ...
Nu-mi place textul cu guvernul ilegitim.
Romania n-are guvern ilegitim cum urla Antonescu ... E doar o mostra de imaturitate politica de tip Antonescu si Ponta. Si o facatura de joasa speta de tip Voiculescu si SOV. Chestiune de tupeu, chestiune de prostie politica special adresata multimii largi de prosti din randul alegatorilor.
De ce ? Simplu ! Romania este in UE si, daca guvernul ar fi fost ilegitim, cu siguranta, jandarmii UE, neamtul si francezul ar fi reactionat imediat, fara nici o indoiala !

Faptul ca Antonescu afirma ca Basescu n-ar tine seama de nazuintele milioanelor de romani si-i aseamana cu nazistii si sovieticii lui Stalin pe guvernantii actuali, n-are nici o relevanta. Sunt doar elucubratiile unui tip care vrea puterea ACUM. Pentru ca, daca n-o obtine acum, va disparea de pe scena politica ! Alegerile vor fi conform calendarului. Pentru Antonescu va fi prea tarziu.
Interesant mi se pare ca, spre sfarsitul carierei politice a lui Basescu, toate persoanele care si-au facut un nume in politica doar si numai pentru ca l-au injurat tot timpul pe Basescu, fara sa aiba nici un proiect politic, nici o idee concreta, nimic-nimic altceva in afara de "Jos, Basescu !" vor disparea de pe scena politica. Vor disparea si ziaristi naimiti de tip Mircea Badea din doua motive:
1) Le dispare obiectul muncii;
2) Nici un alt presedinte nu va mai permite sa se intample, in numele democratiei si libertatii de exprimare, ca presedintele tarii sa fie terfelit, non-stop, pe televiziuni, oricare ar fi ele.
Niciodata nu va mai fi o asemenea libertate de exprimare.
In occident nu exista asemena libertate ca la noi in ce priveste libertatea de exprimare. Acolo nu este permis sa faci afirmatii jignitoare la adresa nimanui fara sa ai dovezi cu care sa susti afirmatiile. Au legi clare care nu permit asta.

Se poate ca Ponta sa ajunga premier.
Dar Antonescu nu va fi niciodata presedinte. Va disparea din peisajul politic.

Cu privire la chestiune cu Omul EU ....
Ce pot sa spun, ca oricare de aici (asa imi imaginez eu, ca toti sunt ca mine ..) asa cred eu ca este bine, asa vad eu ca stau lucrurile, precum unii dintre voi le vedeti altfel decat mine, exact in aceeasi masura.
Niciunul dintre noi nu detine adevarul absolut. Singurul luru care ne este comun este ca, teoretic, toti vrem binele tarii asteia. Numai ca, cei care gandesc asa ca mine, il vad mai degraba faurit de cei din trupa lui Basescu, iar ceilalti, il vad adus de cei din trupa opozitiei actuale.
Asta e chestia nasoala, fiecare vede binele in felul lui.
Imi pare rau ca pe dumneata te framanta omul Silviu ...
In povestea despre care ne certam aici, nici Silviu nici Black, nici Silver, nu au importanta ca indivizi in sine. Ei va enerveaza pentru ca indraznesc sa gandeasca altfel decat voi.
Altminteri scrii bine, ai vreb, ai tupeu, argumentezi bine, esti bataios si cred ca ai succes in viata reala.
Chestia cu Omul e relativa. Nu putem pune etichete dupa cum scrie cineva pe forum. E doar o fateta a personalitatii OMULUI care scrie.
Si cel mai bun exemplu e Gabi-Cotoroanta, care aici, pe forum, nu numai pe asta, pe toate pe care scrie, pare o descreierata si o veninoasa. In realitate nu este deloc asa. Va asigur ca este foarte realista si are o viata absolut normala. Doar ca n-are ce face, se uita toata ziua la televizor, sta pe forum si reproduce tot ce-i place din ce aude de la televizor... Asa fac multi, majoritatea ....

Ma Silviule, dupa gogomaniile postate mai sus- cea mai tare e asta: "daca guvernul ar fi fost ilegitim, cu siguranta, jandarmii UE, neamtul si francezul ar fi reactionat imediat, fara nici o indoiala!" Acus pricep eu cine sunt aia care executa fara cracnire toate cahul/kabulelile kkkiorului, mai Silviule, inclusiv taierea salariului meu cu 25% [in realitate cam 35% daca pun si salariul al XIII-lea si Prima de vacanta taiate]: de'alde tine si militiankka cu chipiu, mai Silviule, saracule cu duhu' care nu ai indoieli!
Hai, ca devii penibil, batrane, te ramolesti de la o zi la alta, scrii tot mai jenant pt varsta ta, tot mai agramat, tot mai rizibil!!! Poate te'o reforma base, ca am auzit ca vrea tinerei in toorma pedelepra!

"NIHIL SINE DEO!'

Asa zi, mai nea Vasile, ca esti bugetar ...
Acum te inteleg ...
Asa da, tu ai logica, eu nu, tu scri corect, eu nu.
Tu esti inteligent, eu sarac cu duhul, ca batranii, de ...
Vasilica, tata, te inteleg ... esti ok.
Voteaza-l pe Antonescu si asta, cu Ponta de mana, o sa-ti redea salariul !
Ai un tel clar, e unul corect ...
As mai avea o mica curiozitate ... daca esti amabil cum te stiu, ce salariu ai acum, daca poti sa spui ... ?
Sper ca nu te traumatizez ...

Nu ma "traumatizezi", mai Silviule: salariul meu e mai mic decat pensia ta, asta ca sa nu fii tu cel traumatizat ! !
Cat despre tel: sa stii ca nu sunt kretin sa nu inteleg ca este criza si ca tb sa fim "solidari", precum -corect ca principiu!- a baiguit book-trompeta_basecsciana! Insa, nu inteleg de ce "solidaritatea" sa fie doar pe umerii unora, in timp ce altii -ca tine, ca kashkketa - sa nu resimtiti "solidaritatea" cum va flutura prin buzunare! Deh, "satulul nu crede flamandul!" parca era, nu?, asa ca intuiesc perfect de ce iti PERMITI sa ma/ne tratezi de sus, de parca ai fi vreun doctor in filosofie!!! Nu esti, mai Silviule, esti un fost student fara studii finalizate, dar cu o pensie mai mare ca salariul unuia cu studiile finalizate; daca asta iti pare ok, e ok, da' pt tine!
Cat despre Antonescu: am mai scris, da' tu cum citesti doar ce'ti ridica nivelu' adrenalinei.. nu e sefu' meu, ci doar reprezentantul PNL in raport cu ceilalti si -cel putin momentan- varful de lance al liberalilor impotriva imposturii, neconstitutionalitatii, traseismului politik si alte iunepipirisme inventate de icoana'ti de sub perna, basecsu! Am mai scris'o: in 2004 l'am votat in turul 2 pe basecs, sperand ca nu va fi nastase/ilici 2, ca a invatat sa fie european si ca nu se va comporta ca un ciocoi pe tarlaua proprie..Daaaar, am inteles inca din 2005 ca ceea ce promitea sa fie, si mai ales sa nu fie!!, basinecsu era doar de campanie, NIMIC din ceea ce Alianta D.A. convenise ca principii de alianta nu a "achiesat"!! Restul, ceea ce s'a intamplat de atunci incoace nu a mai surprins pe nimeni, nici macar pe voi, vajnicii antikkomunisti de spritz si "reformisti" nereformati!!
PS: Sunt convins ca sunt vizitatori/postatori mult mai inteligenti decat mine, care nu intra in "arena" pt ca nu vor sa fie manjiti de de'alde voi! Din cauza unora ca tine/voi nici in viata politica nu se implica, pt. ca imediat incepe propaganda voastra pecerrrista sa'i zoiasca, sa le caute nod in papura/mapa profesionala, doar-doar s'or retrage in cercul lor strans social....Si va scoateti repede woodrele, roberthele, igashii, blejhnarii, ebele si toaata toorma de "reformate" in fatza, prezentandu'le ba ministrese vuittoniste, ba ioroparlamentarrri, ba sefe la Parlament, ba branconate, ba reevaluate!!

"NIHIL SINE DEO!"

Aha, deci ca sa lamurim lucrurile: eu care lucrez in sistemul privat trebuie sa fiu solidar cu functionarii mugetari, care au fost inmultiti mai rau decat ciupercile dupa ploaie de catre Tariceanu si pe care Statul nu ii mai poate duce pe toti in carca! Si ce ar trebui sa fac? Sa donez din salariu sau sa le propun patronilor sa-mi reduca si mie salariul?
Dar nu crezi ca deja sunt solidar si platesc la fel ca tine TVA-ul de 24%?
Dar daca firma la care lucrez da faliment iar eu ajung somer, tu o sa fii solidar cu mine? O sa iti imparti salariul cu mine?

Asta da gandire liberala! Dupa principiul de la fiecare dupa posibilitati, fiecaruia dupa nevoi!
Liberali de mucava, pentru ca suna mai interesant, in realitate comunisti pina in maduva oaselor!

Stimata doamna Duda , stiu ca sunteti de [mana] dreapta, asa ca tin sa va reamintesc [probabil nu va mai ajuta o cana/zi de Lecitina nemteasca, luati 2,3 100!]:
1) Nu am cerut nimanui sa imparta salariul cu mine, ci sa impartim frateste "solidaritatea"!! Sau solidaritatea e cumva doar a unora, unii is mai solidari ca ceilalti??;
2) Nu am auzit ca in privat sa fie in nov. si dec 2010 cate 4 zile CFS, aspect care ma va afecta si la pensie -dac'o mai apuc!- pe langa banii pierduti;
3) I'am scris ilustrului tau booc asupra neregulilor din legislatia muncii in ceea ce'i priveste pe bugetari..."Competent" fiind bi/mono/tricameralistul m'a trimis dupa o luna si telefoane date la Pal. Victoria -pe banii mei!- la ANFP, care la randul lui m'a trimis la ANI, desi problemele ridicate de mine erau de competenta Guv.; acus, stiu c'o sa sariti ca apukkata in sus, da' am inteles cine se preocupa de interesele cetatenilor, fie ei bugetari sau privati: un incompetent, inconjurat de alti incompetenti de'alde vass, dana andreescu, soferu' de la Cluj, nepoata lu' boc si alte wooodre!;
4) Daca ramaneti somera, oricum platesc CAS, CASS, somaj care sunt -cel putin teoretic.. - destinati celor care si-au pierdut job'ul; aici e un fel de CAR, este ajutat cel care e in "pauza" de lucru;
5) Multii functionari "ai lui Tariceanu" is mai putini cu cel putin 25% fata de 2008, a avut grija book cel redus la bibilik; datorita masurilor kkretine luate de trahahaian prin trompeta lui, anu' asta se fac ANGAJARI in Sist. Public...!!!;
6) Daca vi se pare ca ma duceti in carca, inseamna ca aveti spatele antrenat.. Ati uitat sa moo-mooi'ti ca va duceti in spate woodrele vuittoniste, ritziurile scenariste si alte ebe bine ankkorate la banu' public!! In plus, aveti pb cu ochii: eu aduc bani la buget, nu consum bani de la buget..pricepurati macar atata lucru sau sa va desenez? Si asta pt -35% salariu...apropos de -35 % al dvs. la minte/memorie/bun-simt!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Cum vezi tu aceasta "solidaritate"? De ce trebuie sa i se taie si salariul celui care lucreaza in sistemul privat? De ce trebuie sa fie si el trimis in CFS? Doar pentru ca tu sa te simti mai bine? Esti incoerent Alteta!
Cel care lucreaza la patron, aduce bani in firma, pentru ca altfel patronul nu il tine, ca nu e frate cu ma-sa si nici Maica Tereza! Deci el este productiv si din banii pe care ii aduce isi primeste salariul.
Tu ca mugetar esti platit din bugetul Statului, adica din ce colecteaza el sub forma de taxe si impozite iar bugetul asta fluctueaza de la an la an, nefiind garantat de nimeni. Iar daca intr-un an Statul constata ca totalul incasarilor depaseste totalul cheltuielilor, apare deficitul bugetar si Statul trebuie sa se imprumute. Ori sistemul asta nu mai merge si nu doar la noi, ci in foarte multe state care au ajuns sa fie sufocate de datorii. Normal este in cazul asta ca statul respectiv sa reduca cheltuielie, ca sa nu ajunga la colaps, ca in Grecia. Tu la ce vrei sa fim solidari cu totii? Ce vrei tu este de esenta comunista, in niciun caz liberala! Liberalismul presupune concurenta si eficienta, stimularea liberei initiative si dezvoltarea unui Stat concurential, nu asistential care trebuie sa pastreze o armata de functionari care plimba doua hartii toata ziua.

permiteti-mi o mica corectie : daca totalul incasarilor depaseste totalul cheltuielilor, nu se cheama Deficit bugetar asa cum ati scris ci, excedent bugetar, ceea ce nu-i cazul la noi din pacate si aici e bubita ! ziceti dvs. ca lucrati la o firma particulara si n-aveti de ce sa fiti dvs. solidar cu bugetarii....daaaa, asa e ,dar Firma la care lucreati dvs., poate prin corectitudinea cu care-si achita darile catre stat ; nu are angajati pe care-i plateste pe fluturas cu o suma minima - ca sa nu plateasca impozitul corect- si in mina ii da omului alti bani ; nu declara ca n-are profit si tine evidenta contabila dubla , Furind Statul ! .....mai mult de jumatatea agentiilor de stat au datorii de mlde de lei si la buget si la Asigurari ,iar 60% din datoria Tarii o reprezinta datorii private ......Nu a facut Nimic acest guvern ptr. a stopa aceste artificii financiare ; sa aplice vreun control riguros la firmele portocalii sau la propriile agentii unde sunt salarii cu adevarat nesimtite ....sa verifice contractele care se fac pe o suma si apui se umfla cheltuielile, la dublu si treaba tot prost facuta e ! si sunt atit de multe lucruri care, daca ar fi controlate si cei care fraudeaza, pusi la racoare, NU ar mai fi fost necesara taierea unui salariu de 1000 ron sau chiar mai mic ! despre asta-i vorba : fa-ti tu intii curatenie, in imediata ta apropiere si du-ti gunoiul s'apoi ia-o treptat spre margine , nu invers ....

Da, am gresit din neatentie. Asa este, cum spui in privinta excedentului bugetar, in rest...vrajeala de doi lei si o creta! Ai tupeu maxim, acum spui ca statul nu a colectat taxele de la privatii care il fentau, dar cand s-a dat impozitul forfetar va tavaleati toti uselistii pe aici de mila firmelor care s-au inchis pentru ca nu au facut fata! Asa ca nu pot sa va iau in seama. Va schimbati ideile mai des decat ciorapii.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 19:52

De la: Black_Friday, la data 2012-02-13 07:37:50
De la: vasile_vali, la data 2012-02-12 23:31:43
De la: Silviu, la data 2012-02-12 22:38:34
De la: 0773H, la data 2012-02-12 18:30:49Dle Silviu, ca postac de partid, cu prisosinta, va faceti foarte bine treaba, dar ca Om?

Din pacate, pentru Basescu, nu prea mai are pe cine , sau pe ce guvernare, consilieri, sau politruci sa arunce vina.
Conduce, discretionar, de minim 3 ani, o administratie a statului construta dupa chipul si asemnanatoare mentalitatii comunistoide pe care o are: corupta, aroganta, dispretuitoare, incompetenta, incuscrita, ineficienta,iresponsabila, ignoranta, in dispret fata de lege, cadrul legal si constitutia republicii, in detrimentul intereselor generale ale cetatenilor , si calificativele negative le-as putea continua pana la epuizarea celor cunoscute in fondul lexical de cuvinte al vocabularului din Lb.Romana.

A nega evidentele realitatilor actuale cu care se confrunta zeci de mii, poate chiar sute de mii de cetateni romani abandonati sub nameti de-o administratie a statului incompetenta si corupta, inseamna a refuza sa VEZI, sa INCERCI macar sa INTELEGI ceea ce se "intampla", sa ANALIZEZI si CCONCLUZIONEZI cel putin la limita acelui MINIM BUN SIMT, daca nici macar de atat nu esti capabil, ATUNCI, nici macar nu-mi permit sa-ti calific atitudinea fata de o asemenea situatie si competentele umane pe care le-ai dobandit, ca Om. Te-as jigni, nu te cunosc personal, si nu-mi permit acest mod de-a argumenta o evidenta caracteriala pe care ti-o anticipez intr-o subiectiva nuanta, dar elocvent, raportat la un model minimal de comportament civic.

Traian Basescu, nu mai poate minti, nu mai poate evita inevitabilul, atat El, cat si partidul pe care l-a condus, cat si intreaga clasa politica romaneasca.
Nu mai poate invoca greaua mostenire,
Nu mai poate privii in ochii propriului sau popor pe care pretinde ca il va conduce fara sa rateze destinatia, deja, nava amiral Biruinta este pe cale sa se scufunde intr-un abis economico-social comparabil doar cu Groapa Marianelor, - 11.000m
Traian Basescu nu mai poate arunca vina pe baietii destepti din energie sau din agricultura, are si el o echipa completa de baieti destepti numiti proaspat,ministri:
Traian Basescu nu mai poate arata cu degetul si arunca vina pe moguli de tip Voiculescu, Patriciu, Sorin Ovidiu Vantu, etc,..are si el mogulii sai, pe care i-a retras in spatele cortinei pentru a le sterge "urmele".

Are o intreaga echipa guvernamentala ilegitima, o echipa guvernamentala ai carui ministrii sunt acei baieti destepti sau baieti de bani gata pe banii fraudati de la bugetul de stat atunci cand erau in linia a-doua de partid, competente, experienta profesionala, realizari, 0 (zero) nu este suficient sa fii tanar si scolit pe la universitati multiple daca iti lipseste competenta,experienta, si mai ales caracterul si intelepciunea luarii unor decizii rapide, exacte si eficace.
Chiar sub nasul tau, Dle Silviu, aceste marmote ministeriale vor vinde pe nimic ultimile rezerve minerale sau energetice ale Romaniei, ordin de la FMI, acceptat si executat intocmai de un Presedinte IRESPONSABIL, impreuna cu ai sai executanti umili, servili, obedienti, din guvernul MRU.

Va reamintesc declaratiile lui: Lucian Croitoru, Daniel Daianu,Cristian Sima, si ale tuturor celor ce chiar se pricep pe probleme de macro economie, finante-banci, masa monetara, etc...Romania, mai dispune de rezerve financiare pentru numai 4 luni, declara Lucian Croitoru, BNR actioneaza pompieristic cu "politici" repo, etc...iar Traian basescu va recolta exact ceea ce a semanat.

punct.

Imi pare rau ca va imaginati ca eu postez in numele PDL.
Regret ca nu m-am facut bine inteles.
Poate e vina mea ca n-am reusit sa comunic suficient de bine.
Poate am facut-o dar n-am gasit urechea potrivita.

Revenind la politica ...
Nu-mi place textul cu guvernul ilegitim.
Romania n-are guvern ilegitim cum urla Antonescu ... E doar o mostra de imaturitate politica de tip Antonescu si Ponta. Si o facatura de joasa speta de tip Voiculescu si SOV. Chestiune de tupeu, chestiune de prostie politica special adresata multimii largi de prosti din randul alegatorilor.
De ce ? Simplu ! Romania este in UE si, daca guvernul ar fi fost ilegitim, cu siguranta, jandarmii UE, neamtul si francezul ar fi reactionat imediat, fara nici o indoiala !

Faptul ca Antonescu afirma ca Basescu n-ar tine seama de nazuintele milioanelor de romani si-i aseamana cu nazistii si sovieticii lui Stalin pe guvernantii actuali, n-are nici o relevanta. Sunt doar elucubratiile unui tip care vrea puterea ACUM. Pentru ca, daca n-o obtine acum, va disparea de pe scena politica ! Alegerile vor fi conform calendarului. Pentru Antonescu va fi prea tarziu.
Interesant mi se pare ca, spre sfarsitul carierei politice a lui Basescu, toate persoanele care si-au facut un nume in politica doar si numai pentru ca l-au injurat tot timpul pe Basescu, fara sa aiba nici un proiect politic, nici o idee concreta, nimic-nimic altceva in afara de "Jos, Basescu !" vor disparea de pe scena politica. Vor disparea si ziaristi naimiti de tip Mircea Badea din doua motive:
1) Le dispare obiectul muncii;
2) Nici un alt presedinte nu va mai permite sa se intample, in numele democratiei si libertatii de exprimare, ca presedintele tarii sa fie terfelit, non-stop, pe televiziuni, oricare ar fi ele.
Niciodata nu va mai fi o asemenea libertate de exprimare.
In occident nu exista asemena libertate ca la noi in ce priveste libertatea de exprimare. Acolo nu este permis sa faci afirmatii jignitoare la adresa nimanui fara sa ai dovezi cu care sa susti afirmatiile. Au legi clare care nu permit asta.

Se poate ca Ponta sa ajunga premier.
Dar Antonescu nu va fi niciodata presedinte. Va disparea din peisajul politic.

Cu privire la chestiune cu Omul EU ....
Ce pot sa spun, ca oricare de aici (asa imi imaginez eu, ca toti sunt ca mine ..) asa cred eu ca este bine, asa vad eu ca stau lucrurile, precum unii dintre voi le vedeti altfel decat mine, exact in aceeasi masura.
Niciunul dintre noi nu detine adevarul absolut. Singurul luru care ne este comun este ca, teoretic, toti vrem binele tarii asteia. Numai ca, cei care gandesc asa ca mine, il vad mai degraba faurit de cei din trupa lui Basescu, iar ceilalti, il vad adus de cei din trupa opozitiei actuale.
Asta e chestia nasoala, fiecare vede binele in felul lui.
Imi pare rau ca pe dumneata te framanta omul Silviu ...
In povestea despre care ne certam aici, nici Silviu nici Black, nici Silver, nu au importanta ca indivizi in sine. Ei va enerveaza pentru ca indraznesc sa gandeasca altfel decat voi.
Altminteri scrii bine, ai vreb, ai tupeu, argumentezi bine, esti bataios si cred ca ai succes in viata reala.
Chestia cu Omul e relativa. Nu putem pune etichete dupa cum scrie cineva pe forum. E doar o fateta a personalitatii OMULUI care scrie.
Si cel mai bun exemplu e Gabi-Cotoroanta, care aici, pe forum, nu numai pe asta, pe toate pe care scrie, pare o descreierata si o veninoasa. In realitate nu este deloc asa. Va asigur ca este foarte realista si are o viata absolut normala. Doar ca n-are ce face, se uita toata ziua la televizor, sta pe forum si reproduce tot ce-i place din ce aude de la televizor... Asa fac multi, majoritatea ....

Ma Silviule, dupa gogomaniile postate mai sus- cea mai tare e asta: "daca guvernul ar fi fost ilegitim, cu siguranta, jandarmii UE, neamtul si francezul ar fi reactionat imediat, fara nici o indoiala!" Acus pricep eu cine sunt aia care executa fara cracnire toate cahul/kabulelile kkkiorului, mai Silviule, inclusiv taierea salariului meu cu 25% [in realitate cam 35% daca pun si salariul al XIII-lea si Prima de vacanta taiate]: de'alde tine si militiankka cu chipiu, mai Silviule, saracule cu duhu' care nu ai indoieli!
Hai, ca devii penibil, batrane, te ramolesti de la o zi la alta, scrii tot mai jenant pt varsta ta, tot mai agramat, tot mai rizibil!!! Poate te'o reforma base, ca am auzit ca vrea tinerei in toorma pedelepra!

"NIHIL SINE DEO!'

Vasile este mugetar. Si eu am fost, am lucrat la CFR si eram apreciat pentru ceea ce faceam. Ajunsesem pe post de conducere, promovat fara pile si relatii, pina la ultima trepta pe care o puteam atinge fara sa fiu inscris intr-un partid, pentru ca asta era realitatea, de cate ori se schimba partidul aflat la conducere, se schimbau si directorii si sefii de divizii. Am plecat de la CFR in domeniul privat, unde puteam sa aplic ceea ce dobandisem prin experienta profesionala.
Vasile este o mare valoare a poporului roman, un om de litere, al stintelor, un fel de geniu in mizerie caruia nimeni nu ii recunoaste meritele. Ba, nesimtitii i-au mai taiat si salariul, prima de vacanta, al 13-lea salariu, prima de calculator, prima de revenire din vacanta, sporul pentru limbi straine, sporul de confidentialitate...
Vasile, cum esti tu un fel de Leonardo da Vinci, de ce nu iti depui cv-ul la mai multe firme private? Sunt sigur ca asa destept si harnic cum esti tu, vei fi repede invitat sa te alaturi unei companii de succes, care iti va oferi un salariu incomparabil mai mare decat cel pe care ti-l poate da statul acum? Ce te retine sa faci pasul asta? Poate ca dincolo de laudarosenia ta de pe forum, esti constient de minusurile tale?

Stimata doamna Duda , eu am facut "pasul" din privat la Stat, din motive personale, insa sigur ca in 2008 aveam acelasi venit la Stat ca in privat, bonus statut social! Plus ca, daca s'ar fi aplicat Legea unitara a salarizarii 285/2010 -asa cum a booc'uit trompeta basecsciana- acus SUSPENDATA... salariul mi-ar fi crescut...Or, Legea 285/2010 s-a suspendat ...putin, s'a bagat reducerea de 35% si-in plus- s'a redus personalul bugetar cu 25%!! Bine, daca asta ar fi fost suficient pentru deformistii portokkaloi, da' nu...: s'a marit TVA'ul cu 5%, astfel incat de la mareeeeeteeeeleeee promisiuni pedeleproase s'a ajuns la -practic- injumatatirea veniturilor LEGALE ale unor cetateni!! Bine, pt. dvs. Legea/HG/OUG nu par a fi parte a Statului de Drept, insa ce va e dvs., ca taran'ista feroce ce va tot dati, Dreptul Juridic?: dreptu' de a va alimenta direct de la tzatza unor contracte cu Statul ocupat de vass'uri, woodre si alte kkokkote, de a va da maaaaare dreptace a iekkkonomiei lu' puuoooogiiiia_forfetaru', dreptu' de a omite [cu fooooaaarte maaaare indemanare!!] fapte din istoria Romaniei etc.
PS: Eu vreau ca functionar public aducator si nu consumator de bani bugetari sa fiu respectat, pt ca eu sunt pus sa aplic legi, h.g., o.u.g.! Deci: sa le aplic pe altii, iar cand vine vremea sa beneficiez de drepturi legale stabilite prin legi, h.g., o.u.g. a fiu batjocorit de adunaturile dvs. incompetente? Plus inca ceva: am 2 case, am vie, am padure, am teren arabil! Pt ce sa revin in privat, ce sa'mi mai doresc, in afara de respect [care la privat NU exista, esti doar o sluga!!!]?? Stimata doamna, poate ca maine voi muri, asa cum imi tot doriti dvs. si nebunatekkka dvs. cu chipiu: ce voi lua cu mine "dincolo" dintre cele pe care deja le posed? Nu va chinuiti sa'mi rapsundeti, n'aveti expertiza, ci doar s'expertize!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 14 Februarie 2012, ora 20:05

De la: gabigabi2, la data 2012-02-14 09:10:53 ....si li s-a indeplinit si dorinta de a IESI DIN SISTEM, PE CALE NATURALA , 80 de romani si citi or mai fi ingropati prin cine stie ce satuc uitat de lume !
azi dimineata am experimentat cale de doar 1, 5 ora ce-nseamna sa nu ai apa, sa fie intuneric si lumina sa nu-ti mearga si m-am cutremurat .....doamne ,ce tarie de caracter au totusi acei batrini scosi dupa citeva zile din mormintul cel de gheata ....brrrrr !

Doamna Chihuahua, dai si tu din coada pe langa Vanea, dar dai aiurea! Ce sa zic, te-a podidit mila acum! Dar de donat ceva pentru sinistrati, ai donat? Sau tu iti donezi veninul si vrei sa le faci un bine atacand dusmanul?

Ii tot dati inainte cu mortii din cauza gerului...dar cati au murit asaltati in casa de zapezi? Aveti vreo evidenta? Aveti date despre fiecare decedat, sau preluati din zbor ce va spune Felix? Nu vreu sa fiu cinic, dar unii oricum ar fi murit, adica oamenii strazii si ar fi murit si daca il aveati la conducere pe Crin al vostru. Si pentru ei tot Basescu este vinovat? Asa au murit si in Polonia si in Ucraina, fiind peste 600 de morti in toata Europa. Pentru voi, oricum, tot Basescu este vinovat!

Apoi tot dati din gura despre ce a spus Ungureanu si va oripilati si va puneti poalele in cap ca v-a lezat onoarea de majestati imperiale sau ce va mai considerati voi. Da, asta este adevarul, sunt si oameni harnici dar si puturosi. Ia vedeti cati dintre vecinii vostrii au iesit sa curete zapada din jurul blocului! Dar voi, cati ati iesit? Cate alei de bloc sunt blocate acum? Daca toti cei care au masinile parcate de-a lungul acestor alei ar pune mana pe lopata, s-ar rezolva situatia si ar putea sa intre si masina de gunoi, si o ambulanta, dar nu, romanul vine linistit de la servici, se tranteste in fotoliu, urmareste stirile si apoi injura Guvernul, Presedintele, Primarul, Prefectul, ca nu vin sa-i curete si zapada de pe masina.
Spirit civic? Kanci! Dar dam lectii celorlalti si ne dam experti in orice probleme!

Ar trebui sa se dea legi foarte dure care sa stabileasca amenzi sa ne usture la buzunare. Asa este in Gernania, dimineata, dupa ce ninsese in timpul noptii si se asternusera vreo 3 cm de zapada, toti cei care aveau trotuare in fata casei sau al magazinului, erau afara si curatau trotuarul! Dadeau si cu sare, pentru ca este posibil sa scapi si nu sa te amendeze Primaria, dar daca ai ghinionul si cineva aluneca si se accidenteaza la tine in poarta, ai pus-o! Ii platesti spitalizare, tratament si despagubiri!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
Pagini: << 1083 1084 1085 1086 1087 1088 1089 1090 1091 1092 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: