back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 >> Sari la pagina:

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 07:16

stii ,blackule ? asa a inceput Experimentul Pitesti : cu declararea opozantilor, nebuni !
intreaba-l pe @906 ca el stie cel mai bine : a lucrat ca medic psihiatru in acel program de reeducare !
oricum, te felicit, bravo: esti Omul Nou !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 09:17

De la: gabigabi2, la data 2012-02-10 07:16:31stii ,blackule ? asa a inceput Experimentul Pitesti : cu declararea opozantilor, nebuni !
intreaba-l pe @906 ca el stie cel mai bine : a lucrat ca medic psihiatru in acel program de reeducare !

Avea dreptate cineva cand spunea " Antonescu nu ar trebui analizat de analistii politici ci de psihiatrii "...........

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 09:44

De la: Silver9AM, la data 2012-02-10 09:17:03
De la: gabigabi2, la data 2012-02-10 07:16:31stii ,blackule ? asa a inceput Experimentul Pitesti : cu declararea opozantilor, nebuni !

Avea dreptate cineva cand spunea " Antonescu nu ar trebui analizat de analistii politici ci de psihiatrii "...........

din pacate, medici care sa trateze prostia si obraznicia inca nu s-au inventat !
P.S. tu chiar nu te uiti in josul carei postari apare cite un asemenea comentariu, ca cel postat de mine ca raspuns la trimiterea lui black , sa ma caut la doctor ? chiar nu te uiti si apoi te miri, ca si aseara ca, vezi doamne, rid singura atunci cind ,de fapt, ma risesem de tine ca-mi spuneai mie si Galinei de medaliile prinse-n piept ! hai, mai, ca esti jalnic !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 10:13

De la: gabigabi2, la data 2012-02-10 09:44:02

din pacate, medici care sa trateze prostia si obraznicia inca nu s-au inventat !
P.S. tu chiar nu te uiti in josul carei postari apare cite un asemenea comentariu, ca cel postat de mine ca raspuns la trimiterea lui black , sa ma caut la doctor ? chiar nu te uiti si apoi te miri, ca si aseara ca, vezi doamne, rid singura atunci cind ,de fapt, ma risesem de tine ca-mi spuneai mie si Galinei de medaliile prinse-n piept ! hai, mai, ca esti jalnic !

Esti paranoica........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 11:43

Cu toate ca daca ma gandesc mai bine s'ar putea sa ai dreptate referitor la "din pacate, medici care sa trateze prostia si obraznicia inca nu s-au inventat !" te'ai referit la ce spuneam eu despre antonescu ,sau la antonescu si postacii lui .......tot gandesti tu ,macar asa dimineata ,nu ?

danieldamiean

8 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 14:09

bai dracusor..chiar mentorul tau base a recunoscut ca cel mai bun premier ce l-a avut romania vreodata a fost adrian nastase...dealtfel doar cu vreo 47.000 base la batut in 2004...deci stia pe cine are de egal si de aceea l-a mazlit in fel si chip pe nastase..altfel nu mai prindea turul 2..dealtfel base n-a vazut niciodata in crin antonescu o alta contrapondere a lui..pacat ca natia romana n-a stiu ce sa voteze la primul tur din 2009, crin iii face felul acestei jigodii numite basescu....de ce jigodie?...stii si tu din minusurile alea pe care le treci cu vederea....oricum atat iti spun, base cu cine a batut palma tot s-a ofilit..vezi fsn, conventia, pd, alianta da si chiar mai nou pdfl ( sunt 2 aripi)...cel mai grav este ca a rupt romania in doua......de aceea va trebui judecat pe bune si impuscat!!!!

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 15:57

De la: Silver9AM, la data 2012-02-10 10:13:12

Esti paranoica........

tu chiar esti ofiter cu scoala si academia militara sau esti doar portar la cotroceni ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 17:58

De la: gabigabi2, la data 2012-02-10 15:57:00
De la: Silver9AM, la data 2012-02-10 10:13:12

Esti paranoica........

tu chiar esti ofiter cu scoala si academia militara sau esti doar portar la cotroceni ?

Cine a sps asta ? Eu plantez panselute acum .........

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 19:13

De la: gabigabi2, la data 2012-02-10 07:00:18
De la: Black_Friday, la data 2012-02-09 21:50:40
De la: gabigabi2, la data 2012-02-09 20:09:58
De la: gabigabi2, la data 2012-02-09 20:07:35
De la: Black_Friday, la data 2012-02-09 19:51:28
De la: gabigabi2, la data 2012-02-09 17:20:22
De la: Fantoma_din_Zanzibar_09_02_2012, la data 2012-02-09 11:11:51"Pe deplin contieni de sarcinile ce ne revin din Hotrrile Congresului al XIII-lea al Partidului Comunist Romn, din indicaiile i orietrile secretarului general al partidului, tovarul Nicolae Ceauescu, din documentele supuse aprobrii, Forumului tineretului, noi, elevii din judeul Iai, ne angajm c vom depune toate eforturile pentru a ne forma ca specialiti cu o nalt pregtire politic i profesional cu contiin naintat hotri s munceasc, cu entuziasm i pasiune tinereasc revoluionar, cu responsabilitate pentru continuarea neabtut a drumului ascendent pe care Romnia s-a nscris n perioada de o efervescen fr precedent inaugurat de Congresul al IX-lea al Partidului Comunist Romn.

Cuvntul tovarului Mihai Rzvan Ungureanu, Delegat al Organizaiei judeene Iai a UTC. 19 mai 1985 (pagina 3 a ziarului Scnteia Tineretului).

PS:Va dati seama ca daca nu pica Ceausescu in 1989 ,poate tot pe Razvan Mihai Ungureanu il aveam acum premier ?

abia azi am vazut ca-i nascut in '68- anul Decreteilor si, iata ca le-a venit timpul sa se afirme si constat uitindu-ma-n jurul meu ca au un ceva anume ce-i diferentiaza de ceilalti : un pic de ura, de revansa asupra lumii in care n-ar fi vrut sa se nasca....e ciudata chestia asta care m-a fulgerat: ca nimic nu-i intimplator si ei au destin anume, trasat inca de acum 43 ani ! ....oare-si ride-n barba Ceausescu : cu uite ce oameni v-am dat ?

In loc sa-i cinstesti cum se cuvine si sa le zici bogdaproste Decreteilor pentru ca iti platesc pensia, tu te-ai gasit sa-i analizezi?
Poate si Decreteii sufera din cauza generatiei tale crescuta si formata in comunism, cu onoarea si caracterul alterate definitiv de minciuna in care v-ati balacit! Nu crezi? Voi l-ati votat pe Iliescu si daca nu ati facut-o in 1990, tot nu ati rabdat sa nu va alaturati lui mai tarziu.

vad ca insisti pe tema asta ! Iliescu a facut ce-a facut, dar e deja Istorie , iar ceea ce face ,Basescu e mai Periculos ptr. noi, AZI !
ti-am scris pe undeva, poate chiar pe topicul asta ca, din pct. meu de vedere aducerea Minerilor in 90 a avut ca scop frinarea mersului Ro spre o tara democratica, europeana .....ceea ce face de 7 ani Basescu, este un Atac tot la democratie si ne scoate ca tara din sfera UE ,iar AZI prin aducerea unui premier a unui Sef de servicii secrete,in stil V. Putin , imi intareste parerea ca el, ca si Iliescu, este Ahtiat dupa Putere si nu se da in laturi de la nimic s-o obtina !
si atunci te-ntreb :tu, blackule , esti de acord cu asta ?

din generatia mea au iesit parintii tai ....ti-e rusine cu ei ?

Eu nu am probleme de genul asta, ci tu! Eu doar ti-am raspuns si ti-am aratat ca noi, generatia ai pe care tu o judeci acum, am putea avea mai multe motive sa fim nemultumiti de voi! Dar de ce nu ma mira ca tu faci din alb-negru si viceversa? Asta ai facut intotdeauna.

ce probleme am eu si tu nu, ca nu inteleg ?
si tu si eu, am fost in strada.... tu ca aveai singele infierbintat...eu, om matur care Stia de ce o face, ce avea virsta ta de acum- deci generatia de care ti-e rusine- si am strigat JOS COMUNISMUL! ....adevarat ca a fost o Revolutie Anti-comunism , da sau ba ? cum sa ACCEPT ca unul ce-a fost in Acele structuri sa-l vad ca Astazi, dupa 22 ani de la acea Revolutie, vine si-si intareste, in mod ingrijorator ....ba se si foloseste de acele servicii, extinzindu-si nepermis de mult Puterea ....dincolo de Constitutia tarii ?! dincolo de ceea ce inseamna Democratie si Stat de Drept !
deci : fa tu albul la loc, alb si spune cum ti se pare aceasta Deturnare a momentului Dec. 89 !

Eu am impresia ca tu ori nu citesti postarile, ori ai probleme de perceptie, traind in lumea ta ca o autista! Discutia a plecat de la postarea ta in care ai dat din nou cu mucii in fasole, atacand fara motiv generatia din care fac si eu parte. Ti-am raspuns ca la mizeriile pe care le scrii tu S-AR PUTEA RASPUNDE cu aceeasi moneda, subliniind rautatea celor ca tine, iar tu ai trantit-o ca am eu o problema cu generatia parintilor mei! Pricepi? Eu ti-am spus ca si noi v-am putea judeca, insa nu am facut-o! Dar probabil ca daca nu spun asta la Antene, nu poti sa pricepi!

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 10 Februarie 2012, ora 20:17

Stimata doamna, vad ca obraznicia si prhostia unor patrupede au atins culmi ale gunoielii greu de banuit! In afara de fapta ca au facut o tooorma behaitoare a deformelor pe care intai zoitoru' kkior si betziv le experimenteaza pe spinarea a 98% dntre romani [cand ar fi fost normal vitavercea, sa le experimenteze pe cobaii/boii lui de balta , aia 8% care'i asculta cahul/kabulelie ca pe Predica de pe Munte], acus au lasat orice urma de bun-simt, uitand [??] ca niste nefericite de cetatene-cikk nevestele lor - sunt tot femei si pot pati ce va fac astea dvs.!! Ati luat -din pacate!- locul doamnei 0165 si asta -banuiesc...- pt. ca i'ati crezut candva umane...Lepadaturile astea n'au nimic sfant, in afara de PIS [Prea Intunericimea Sa] Trahahaian Whiskianu' 3 [de la 3 cuburi.. ], asa ca ...musai tb. neste masuri luate de catre dvs., prea aveti rabdare cu indreptarea vithelor astea cachiate!!!
Oricum ati proceda, aveti toata sustinerea si admiratia mea!

"NIHIL SINE DEO!"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 06:44

ehei, Mytcore, citind atent ce-ai scris tu, ajung la concluzia ca Toti suntem Timpiti ,iar cei ce ne conduc, ne inseala si mint ca pe niste copii retardati ! caci, iata, ca si-n 2009 , suntem iar in an electoral si NU NI SE SPUNE STAREA REALA a RO si suntem aburiti : ba e Criza, ba nu-i Criza - ba am iesit din Recesiune - ba nu avem bani si abia ne-am mai imprumutat de 1.5 mld ; ba marim salariile , ba nu le marim decit Daca ; ba o sa fie o iarna ca-n ' 54 zice Igas, ba nu zice INM .....ce sa facem cu astia, Mytcore ? ce trebuie sa facem ? sa stam cuminti in bancile noastre sau CE-i de facut ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 06:50

am atacat generatia ta ? n-am atacat deloc....mi-am exprimat o fulguratie de gind ca, iata ce-nseamna legea karmica : dupa 42 si ceva de ani ceea ce a inceput atunci se rasfringe azi si ma intrebam in ce fel va actiona asupra tuturor si cit de benefica sau nu va fi actiunea ei ! dar asta inseamna KARMA si fiecare om si chiar natiune, inclusiv Terra, are o karma !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 07:56

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 06:50:46 am atacat generatia ta ? n-am atacat deloc....mi-am exprimat o fulguratie de gind ca, iata ce-nseamna legea karmica : dupa 42 si ceva de ani ceea ce a inceput atunci se rasfringe azi si ma intrebam in ce fel va actiona asupra tuturor si cit de benefica sau nu va fi actiunea ei ! dar asta inseamna KARMA si fiecare om si chiar natiune, inclusiv Terra, are o karma !

Mda? Si de ce are motive sa rada ceausescu si sa zica "uite ce oameni v-am dat"? Adica uite cu ce nenorociti v-am procopsit, nu?
Las-o balta! Rabufneste rautatea din tine ca dintr-un burete imbibat si poate ca da, nici nu o faci intentionat ci asta iti este firea, sau "karma", ca tot esti o buna crestina.

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 08:16

De la: Black_Friday, la data 2012-02-11 07:56:50
De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 06:50:46 am atacat generatia ta ? n-am atacat deloc....mi-am exprimat o fulguratie de gind ca, iata ce-nseamna legea karmica : dupa 42 si ceva de ani ceea ce a inceput atunci se rasfringe azi si ma intrebam in ce fel va actiona asupra tuturor si cit de benefica sau nu va fi actiunea ei ! dar asta inseamna KARMA si fiecare om si chiar natiune, inclusiv Terra, are o karma !

Mda? Si de ce are motive sa rada ceausescu si sa zica "uite ce oameni v-am dat"? Adica uite cu ce nenorociti v-am procopsit, nu?
Las-o balta! Rabufneste rautatea din tine ca dintr-un burete imbibat si poate ca da, nici nu o faci intentionat ci asta iti este firea, sau "karma", ca tot esti o buna crestina.

pardon, conceptul de karma nu intra-n dogma crestina !....karma e un destin ce poate fi modificat prin alegeri libere si consecutive, ori destinul e ceva batut in cuie,deci nemodificabil !

p.s. era o parafrazare si ma mir ca n-ai recunoscut-o a bancului cu sf. Petru ce-i reprosa lui dumnezeu ca a daruit Ro cu de toate : munti, ape, cimpii, gradini si lacuri si paduri...si .,..si ....la care SEFU' se scarpina-n barba lui cea alba si-i zice lu' Petru : da,da' ai vazut ce oameni i-am dat ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 08:20

Noi am delimitat aria de nemultumiti ,tu ii pui pe toti cei ce nu acheseaza la "JOS" in acceiasi oala....... Voi sunteti vocali ,aduceti tot felul de ex. care va convin .....ai luat in calcul o situatie similara ca in Rusia(ca tot pomeniti de dictatura lui Putin) la cei 100 de oameni din piata ,puterea sa scoata in strada 200 ? Dar ma intreb care ar fi rezolvarea cu asta.......

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 08:28

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 08:16:52
De la: Black_Friday, la data 2012-02-11 07:56:50

pardon, conceptul de karma nu intra-n dogma crestina !....karma e un destin ce poate fi modificat prin alegeri libere si consecutive, ori destinul e ceva batut in cuie,deci nemodificabil !

p.s. era o parafrazare si ma mir ca n-ai recunoscut-o a bancului cu sf. Petru ce-i reprosa lui dumnezeu ca a daruit Ro cu de toate : munti, ape, cimpii, gradini si lacuri si paduri...si .,..si ....la care SEFU' se scarpina-n barba lui cea alba si-i zice lu' Petru : da,da' ai vazut ce oameni i-am dat ?

Mai femeie in 2012 avem alegeri locale si parlamentare,nu mai zbiera ca o isterica bazaconiile de pe A3 ,mai bine pune'ti intrebarea de cine vrei sa fii condusa ,de oamenii de la GRIVCO a; carui sef e un turnator la secu cu acte in regula ? Ai grija ce'ti doresti.......

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 08:39

tu ai cazut in cap cind erai mic ? ce draq de legatura au cele 2 postari ale mele cu ce raspunzi tu ?
si de ce raspunzi tu in locul lui black, cind nici-una dintre ele NU te priveste pe tine ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 09:56

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 08:39:49tu ai cazut in cap cind erai mic ? ce draq de legatura au cele 2 postari ale mele cu ce raspunzi tu ?
si de ce raspunzi tu in locul lui black, cind nici-una dintre ele NU te priveste pe tine ?

Forumul este public draga doamna. Daca ai ceva personal sa imi transmiti, stii unde ma gasesti.

9am251009

4 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 12:25

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 06:44:04ce trebuie sa facem ? sa stam cuminti in bancile noastre sau CE-i de facut ?

Exact ,ai decodificat corect mesajul !

V-au tmpit pe toi, att; dezinformarile din mass-media, demagogica propaganda politic ce v-a fost servit n ultimii 20 de ani, ct i toi aceti postaci subversivi de toate culorile politice i de pe toate web-forumurile publice.
Romnia este un stat falit dup 20 de ani de "reform i tranziie" , dac nu contientizai acest aspect, atunci v putei gratula reciprc cu tot felul de epitete i etichetri nc dou decenii de acum nainte.
Dac nu suntei capabili s nelegei faptul c cei peste 100 Mld. Eur. pe care Romnia i datorez pieelor externe de capital sunt imposibil de achitat indiferent cte rostogoliri a datoriilor scadente pe termen mediu si scurt le-ar ncerca guvernanii prin ministerul de finane sau bnr, atunci nu-mi rmne dect s v spun c suntei chiar nite biei tmpii, ameii, orbei,adormii,sau pur i simplu incontieni.
Amintii-v declaraiile de pres ale preedintelui din Dec.2011, n care erai invitai s v calmai, deoarece, " indiferent ce s-ar ntmpla n Europa, n Romnia vor fi pltite pensiile i salariile bugetarilor n 2012", ns, preedintele a cam uitat ceea ce declarase ntr-o alt conferin de pres, cea din 13 Mai 2010, citez:

" Sistemul politic, dar i social, pe care l-am dezvoltat n Romnia, este un sistem bolnav, un sistem bolnav care trebuie tratat ntr-un proces de modernizare a statului, pentru a stopa evoluiile negative, care acompaniaz dezvoltarea i consolidarea democratic, pentru c dezvoltrile sistemului clientelar nu fac dect s afecteze puternic valorile democratice, valorile unui stat european modern, i singura noastr soluie, aici, este reforma statului, acompaniat de puternice reforme sociale, dar i economice. (...)...

pentru ambele sisteme este simpl i se concentreaz n dou cuvinte: lipsa banilor.

Deci, statul romn nu-i poate permite s-i mai finaneze propriile sisteme, sistemele pe care le-a generat strmb: dezvoltarea aparatului bugetar i dezvoltarea sistemului social. n ceea ce privete sistemul de pensii, el este afectat de lipsa resursei pentru a plti pensiile la nivelul la care ele sunt fixate acum. Sunt i explicaii de ordin financiar, lipsa banilor, dar i explicaii care vizeaz interiorul sistemului de pensii."

Ce putei deduce din aceste dou declaraii ale preedintelui?

Ceea ce o s reuii s deducei, mai puin m intereseaz, dar, ceea ce deduc eu, este faptul c preedintele s-a amestecat exact acolo unde nu-i fierbea oala, conform propriilor declaraii din ultima conferin de pres n care v declara pe de o parte c, nu s-a amestecat n treburile guvernului Boc, iar pe cealalt parte v declara nonalant , ct de mult a trudit cot la cot cu minitrii de resort din ministerul muncii i al finanelor pentru rezolavarea problemelor,reforma i impunerea unei legi unice a pensiilor, codul muncii, etc...
Acum v invit s luai dex-ul i s comparai definiia termenului REFORM, cu ceea ce a rezultat n urma acelei aciuni trudnice prezideniale ntr-un domeniu/domenii pe care a ncercat s le reformeze ntr-un mod samavolnic i fr nici cea mai vag umbr de competn,capabilitate i expertiz.

Valabil recomandarea i n ceea ce privete termenii TRANZIIE - REFORM , comparabili cu ceea ce s-a implementat din punct de vedere politic, economic, i social n ultimii douzeci de ani n Romnia. Dac o s concluzionai c efectele pe care le percepei sunt conforme definiiilor corespunztoare termenilor,noiunilor din dex., atunci totul este ok. dar eu v spun: nu a existat nici o tranzitie, statul a ramas unul la fel de socialist in structura sa administrativa exact asa cum a fost si pe vremea decedatului, iar reforma, a fost o gogori politicianist sub care s-a desfsurat un jaf financiar-economic naional inimaginabil.

Gabi, situaia financiar a Romniei se degradeaz ntr-un ritm alert, a plasa titluri de stat pe piaa american de capital la un randament de 6,87% , favorabil investitorului, i a declara , c aceast operaiune este un succes, nu-mi demonstreaz altceva dect c, noul stttor n jilul ministerului de finane, dl. Drgoi, este un habarnist mincinos i fudul nevoie mare. Acel procent, nu reprezin dect un rsuntor insucces al politicilor economice aplicate n Rommnia de o clas politic bntuit de un cretinism evident, nu reprezint dect starea jalnic a unei ri lipsite de resursele financiare necesare rambursrii datoriilor externe pe termen mediu i scurt.

Nu v-ar strica s lecturai pe agenia de pres Reuters,analizele economice referitoare la implicarea FMI n problemele financiar economice ale Romniei i unde se poate ajunge ntr-o foarte scurt perioad de timp n momentul n care condiionrile pe care FMI-ul le-a impus Guvernului Roman vor fi implementate n economie, Declaraiile Guvernatorului BNR i ale Preedintelui Romniei sunt elocvente, o ultim tresrire a orgoliilor, adic, mai pe romanete, Romnia n- ar mai trebui s se mprumute de la FMI.

Ei bravos, chiar acum i-a lovit orgoliul financiar economic n moalele trtcuelor, bravos domnilor! dar este prea trziu, suntei falii !
i cum faliii sunt constni s se conformeze indicaiilor preioase pe care cmtarul i le ofer gratuit, or s nceap s vnd i ultimile active ce-i mai finanau ct de ct bugetul statului, sarcina, revine guvernului MRU, ce urmeaz, 10% de colo, 15%de dincolo, -cpum marile monopoluri ale statului cot la cot cu bieii mecheri care l cpueaz deja-, nu este prea greu de predictibilizat, la un moment dat, aceti fuduli orgolioi (politicienii)or s v spun ntr-o oarecare conferin de pres dintr-un viitor nu prea ndeprtat c, statul nu este n msur s mai achite pensiile de stat i nici salariile bugetarilor,sau c nu le mai poate achita integral, sau c....cei 6 Mil. de pensionari, cei 1,3Mil. bugetari ,i cei peste 1,2Mil. asistai social,...sunt liberi, pot emigra !

citez aproximativ din mem.

" Este prima responsabilitate a fiecrui cetean s pun la ndoial autoritatea."
Benjamin Franklin

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 17:55

De la: Black_Friday, la data 2012-02-11 09:56:59
De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 08:39:49tu ai cazut in cap cind erai mic ? ce draq de legatura au cele 2 postari ale mele cu ce raspunzi tu ?

Forumul este public draga doamna. Daca ai ceva personal sa imi transmiti, stii unde ma gasesti.

despre ce ceva "personal" de transmis, spui ? n-am nimic de spus intre 4 "ochi" ! ti-am dat un raspuns la reprosul facut si atit !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 18:02

Mytcore, eu n-am atitea informatii ca tine, dar tot despre interventia habarnista ,acolo unde nu-i fierbea oala", a tov. presedinte am vorbit si eu si am si repetat la un moment dat atentionarea facuta de catre M.Isarescu, politicului : luati mina de pe economie ca ne ducem la vale !

dar, iar nu te inteleg : daca aceasta guvernare a pus capac si ne ducem naibii cu toti, vrei sa spui ca NU mai e nimic de facut ? ca ORICINE ar veni, NU mai are Nimic de facut decit inregistrarea FALIMENTULUI ?
buuuun, pierderea e mare ....dar a lasa aceeasi oameni,care fac aceleasi prostii, nu-i un Dezastru si mai mare ? nu trebuie delimitat ?

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 18:20

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 17:55:23

despre ce ceva "personal" de transmis, spui ? n-am nimic de spus intre 4 "ochi" ! ti-am dat un raspuns la reprosul facut si atit !

Atunci nu te mai ofusca pentru ca a intervenit Silver! Daca forumul este public, oricine isi poate spune parerea.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 18:35

Vali - nu ma doare foarte tare ca " preopinentii " nostri au unceput sa-mi faca ce i-au facut lui @165 desi, avem stiluri diferite de comunicare....ei justificindu-si limbajul prin limbajul ei, vezi doamne !
mai curind ma uimeste ,chiar ma amareste faptul ca insista in ideea de "umplutura" zice unul si celalalt de copy auzite la A3 si ma mir ,ptr. ca acolo Nu se vorbeste despre subiectele aduse de mine in discutie: :
- am vorbit despre relatia, civica, normala si democratica , pe care un alegator trebuie s-o aibe cu cel ales : sa fie atent la tot ce zice si face si sa-i amendeze derapajele si mi-au ris in nas....si iata ca azi, lumea constata ca TOTI politicienii sunt la fel de ticalosi, corupti si ca, n-au pe cine vota ! eeeee, vezi cum s-a ajuns la ce spuneam ? pai , devreme ce nimeni nu le-a amendat prestatia, au continuat sa-si vada de treaba lor, nu si acum le reprosam lor si noi n-avem nici-o vina ?
- am mai adus in discutie conceptul de pres. Jucator, de Mina de Fier , in contradictie si Conflict cu Mediatorul constitutional ....si atunci au ris si azi, pe o vreme ciinoasa, STRADA striga Jos Basescu si oamenii se-ndreapta catre Extremism si , desi nici asta nu s-a vorbit pe la A3 sau sa fi deschis careva un asemenea subiect, am avertizat ca la vremuri critice pot aparea masuri critice si orientari de forta exploziva, necontrolata !
- am mai vorbit si despre neputinta unuia obisnuit o viata sa Dispuna de viata unor oameni, de a Intelege si a avea o atitudine Democratica , caci Militaria inseamna Executa ordinul si nu-l discuta !
- black m-a trimis sa ma inscriu la femeile socialiste si atunci i-am spus ca prin natura ei de fauritoare de familie , o femeie Nu poate fi decit " socialista " ,ptr. ca ei nu-i pasa de dogme si culori politice ! ea are nevoie de : casa, masa, educatie, as. medicala de calitate ptr. copiii ei ....in rest, e treaba altora !.....nici asta nu se discuta pe vreundeva in media si nici n-am preluat subiectul de la altcineva...
- am mai incercat sa inteleg cum de ajunge un tinar de la starea de revolutionar- si am gasit explicatia - la treptata potolire si dorinta de stabilitate , bucurindu-se de ziarul, papucii, cafeluta, motanul si catelul, toate inconjurindu-lsi bucurindu-l cind sta comod in fotoliul de acasa !

despre multe lucruri am vorbit si as fi vrut sa mai vorbim dar, deh , ori nu esti intelesde cei pe care-i inviti la discutie si atunci cel mai simplu ptr. ei este sa-l batjocoreasca pe celalalt intr-o incercare de coborire la cel mai de jos nivel ...
ori, inteleg foarte bine dar, nu le convine ce spui si atunci te devoreaza cu ura indoita cu satisfactia vinatorii !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 18:40

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 18:35:08Vali - nu ma doare foarte tare ca " preopinentii " nostri au unceput sa-mi faca ce i-au facut lui @165 desi, avem stiluri diferite de comunicare....ei justificindu-si limbajul prin limbajul ei, vezi doamne !
mai curind ma uimeste ,chiar ma amareste faptul ca insista in ideea de "umplutura" zice unul si celalalt de copy auzite la A3 si ma mir ,ptr. ca acolo Nu se vorbeste despre subiectele aduse de mine in discutie: :
- am vorbit despre relatia, civica, normala si democratica , pe care un alegator trebuie s-o aibe cu cel ales : sa fie atent la tot ce zice si face si sa-i amendeze derapajele si mi-au ris in nas....si iata ca azi, lumea constata ca TOTI politicienii sunt la fel de ticalosi, corupti si ca, n-au pe cine vota ! eeeee, vezi cum s-a ajuns la ce spuneam ? pai , devreme ce nimeni nu le-a amendat prestatia, au continuat sa-si vada de treaba lor, nu si acum le reprosam lor si noi n-avem nici-o vina ?
- am mai adus in discutie conceptul de pres. Jucator, de Mina de Fier , in contradictie si Conflict cu Mediatorul constitutional ....si atunci au ris si azi, pe o vreme ciinoasa, STRADA striga Jos Basescu si oamenii se-ndreapta catre Extremism si , desi nici asta nu s-a vorbit pe la A3 sau sa fi deschis careva un asemenea subiect, am avertizat ca la vremuri critice pot aparea masuri critice si orientari de forta exploziva, necontrolata !
- am mai vorbit si despre neputinta unuia obisnuit o viata sa Dispuna de viata unor oameni, de a Intelege si a avea o atitudine Democratica , caci Militaria inseamna Executa ordinul si nu-l discuta !
- black m-a trimis sa ma inscriu la femeile socialiste si atunci i-am spus ca prin natura ei de fauritoare de familie , o femeie Nu poate fi decit " socialista " ,ptr. ca ei nu-i pasa de dogme si culori politice ! ea are nevoie de : casa, masa, educatie, as. medicala de calitate ptr. copiii ei ....in rest, e treaba altora !.....nici asta nu se discuta pe vreundeva in media si nici n-am preluat subiectul de la altcineva...
- am mai incercat sa inteleg cum de ajunge un tinar de la starea de revolutionar- si am gasit explicatia - la treptata potolire si dorinta de stabilitate , bucurindu-se de ziarul, papucii, cafeluta, motanul si catelul, toate inconjurindu-lsi bucurindu-l cind sta comod in fotoliul de acasa !

despre multe lucruri am vorbit si as fi vrut sa mai vorbim dar, deh , ori nu esti intelesde cei pe care-i inviti la discutie si atunci cel mai simplu ptr. ei este sa-l batjocoreasca pe celalalt intr-o incercare de coborire la cel mai de jos nivel ...
ori, inteleg foarte bine dar, nu le convine ce spui si atunci te devoreaza cu ura indoita cu satisfactia vinatorii !

Poti sa repeti,te rog... ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 18:42

De la: Black_Friday, la data 2012-02-11 18:20:49

Atunci nu te mai ofusca pentru ca a intervenit Silver! Daca forumul este public, oricine isi poate spune parerea.

nu m-am ofuscat de nici-un fel si asa este:oricine poate intra in discutie pe subiect ! dar N-am vazut nici-o legatura intre ce postasem eu si ce raspunsese el si asta l-am si intrebat : care-i legatura ?

cit despre ca de ce raspunde el in locul tau, te asigur ca eu nu cred ca voi doi sunteti aceeasi persoana...pe cuvint !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 18:49

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 18:42:29

nu m-am ofuscat de nici-un fel si asa este:oricine poate intra in discutie pe subiect ! dar N-am vazut nici-o legatura intre ce postasem eu si ce raspunsese el si asta l-am si intrebat : care-i legatura ?

cit despre ca de ce raspunde el in locul tau, te asigur ca eu nu cred ca voi doi sunteti aceeasi persoana...pe cuvint !

Atunci lamuresel si pe vitelus ......

9am25o_

18 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 19:08

De la: Silver9AM, la data 2012-02-11 17:56:20
Cum comentezi situatia din tara ,provocata de zapezi ? Tocmai am vazut la TV. o imagine edificatoare,un sat intreg pus la 4 ace ,stateau in fata camerilor de luat vederi in timp ce jandarmii le dezapezeau strazile si casele......oare e normal ? Se repeta aceiasi poveste ca la inundatii ,satenii la crasma si ISU,faceau diguri.......halal boierie !

.

comentarii? ntr-un stat normal, o asemenea declaraie, n faa presei, nu se comenteaz...autorul este demis n urmatoarele trei momente !

argumente ?...pentru Silver, valabil i pentru "colegul" tu Black.

Mihai Rzvan Ungureanu " E inadmisibil ca militarii s deszpezeasc strzile, iar localnicii s stea n cas la cldur "

i uite aa , de aceast dat, proverbiala minune romneasc nu a mai durat nici mcar 3 zile, primul ministru, Dl.Ungureanu, comind o gaf de proporii incomensurabile.

Pi ce cut la deszpezire armata i jandarmii, s-a decretat cumva STARE de URGEN ? Nu!...
Ce caut armata i jandarmii la deszpezire dotai cu lopei?...munc voluntar? nu-i armat prifesionist, component NATO?CUM, folosim armata ca pe vremea lui Ceauescu ? Dl.Preedinte dezavua acele vremuri n care armata era folosit la strnsul recoltelor de pe la CAP, prin construcii, pe la diferite manopere heirupiste, pi ce facem, una gndim, alta declarm, i procedm exact pe dos ?..pi se poate, Dle. ?
Apoi, MRU, nainte de-a emite asemenea declaraie degradant la adresa mult prea obiditului, jignitului, minitului, batjocoritului i jefuitului electorat romnesc, ar fi fcut bine dac s-ar fii informnat:
Cine sunt cei ce i-au nsuit contractele atribuite de stat pentru deszpezirea infrastructurilor rutiere.
Ce sume au fost alocate de la bugetul de stat pentru onorarea acelor contracte de deszpezire, unde le sunt utlajele profesioniste, freze zpad,pentru a se conforma acelor contracte de deszpezire i standardelor i procedurilor prevzute n acele faimoase caietele de sarcin n baza crora au ctigat acele licitaii adjudecndu-i contracte de prestri servicii pe care nu le-au onorat nici mcar parial, cel puin ?
Cine sunt cei ce au atribuit acele contracte, i ce sume au virat n anul 2012 conturile celor ce i-au nsuit contractele de deszpezire ?(cca 1Mld.euro)...mmmmm?!

D-nul,Prim Ministru, la pucrie, sau ghilotin cu ei, n caz contrar, depune-i demisia ISTORICULE, i lasa n locul tu un TEHNOCRAT VERITABIL !

pentru conformitate, minimal, LECTURAI selectiv: Ordinul Ministerului Transporturilor nr. 346/2000, inclusiv tu, Silver, invit-i i pe colegul, Black

OBLIGAIE I RSPUNDERE JURIDIC PENTRU ASIGURAREA DESFêURRII TRAFICULUI RUTIER N CONDIII DE SIGURAN I CONFORT

Potrivit prevederilor Constituiei Romniei, cile de comunicaie fac obiectul exclusiv al proprietii publice.
Drumurile publice reprezint o parte nsemnat a cilor de comunicaie.Cadrul legislativ specific cilor de comunicaie rutier, creat prin promulgarea Legii nr.82-1998 de aprobare a Ordonanei Guvernului Romniei nr.43-1997 privind regimul drumurilor, definete drumurile publice ca fiind obiective de transport unitar ale economiei naionale, ale populaiei i de aprare ale rii. Acelai act legislativ, coroborat cu dispoziiile Legii nr. 213/1998 privind proprietatea public i regimul juridic al acesteia, consfinete dreptul de proprietate public a statului sau a unitilor administrativ-teritoriale asupra drumurilor publice.
Dispoziiile actului legislativ privind regimul drumurilor incumb proprietarului drumurilor publice rspunderea administrrii acestora , prin prevederile art.21 i art.22, iar la art. 40 este precizat necesitatea meninerii de ctre administratorul drumului a strii tehnice corespunztoare desfurrii traficului n condiii de siguran.

CAP.II. DEFINIREA CONINUTULUI ACTIVITILOR DE NTREINERE
I REPARARE A DRUMURILOR PUBLICE

Lucrrile de ntreinere se execut n scopul meninerii drumurilor ntr-o stare corespunztoare desfurrii continue, n condiii de siguran i confort a circulaiei rutiere, precum i pentru aducerea lor n permanen ntr-o stare de curenie, estetic rutier i prezentare civilizat. Lucrrile de ntreinere se execut continuu n tot cursul anului i pe toat lungimea drumurilor. n Nomenclatorul privind lucrrile i serviciile aferente drumurilor publice aceste lucrri sunt mprite astfel :
lucrri de ntreinere curent pe timp de var;
lucrri de ntreinere curent pe timp de iarn;
lucrri de ntreinere periodic.
Lucrrile de reparaii curente se execut periodic n scopul compensrii, pariale sau totale, a uzurii drumurilor, podurilor i construciilor aferente lor, pentru readucerea lor la condiiile iniiale de exploatare i de siguran a circulaiei, inndu-se seama de ansamblul condiiilor impuse de traficul existent i de cel de perspectiv.
La executarea lucrrilor de reparaii curente, se vor lua n considerare i posibilitile de mbuntire a caracteristicilor tehnice ale unor elemente ale drumurilor.
n cadrul acestor lucrri se includ i lucrrile de ramforsri ale sistemelor rutiere ( cu liani bituminoi sau hidraulici), precum i mbrcminilor bituminoase uoare pe drumuri pietruite.
Lucrrile de reparaii capitale se execut periodic n scopul compensrii uzurii fizice i morale a drumurilor, podurilor i construciilor aferente acestora, urmrindu-se mbuntirea caracteristicilor tehnice ale acestora la nivelul cerut de traficul de perspectiv. Lucrrile de reparaii capitale se prevd pe trasee ntregi, pe sectoare de drum sau pe obiecte separate.
Lucrrile accidentale sunt generate de cauze neprevzute i nu pot fi planificate. Astfel de cauze sunt calamitile naturale, alunecrile de teren, incendiile, cutremurele sau accidentele rutiere mari.
O detaliere a lucrrilor de ntreinere i reparaii, aa cum au fost grupate mai sus, s-a fcut n anul 1975, cnd Ministerul Transporturilor, ca autoritate de coordonare din punct de vedere tehnic i metodologic n domeniu, a aprobat Normativul pentru ntreinerea i repararea drumurilor, a podurilor de osea i a construciilor aferente lor, indicativ CD 175 75. Normativul, n afara detalierii lucrrilor menionate mai sus, stabilete i periodicitatea executrii acestor lucrri, precum i duratele de exploatare a drumurilor i podurilor funcie de traficul rutier i de tipul constructiv al obiectivului.
Pe parcursul ultimilor ani s-a revizuit nomenclatorul lucrrilor i serviciilor pentru ntreinerea i repararea drumurilor, podurilor rutiere i a construciilor aferente acestora.
Prin Ordinul Ministerului Transporturilor nr. 346/2000, anexa II. 1, se modific Ordinul Ministerului Transporturilor nr. 78/1999 i se aprob Nomenclatorul privind lucrrile i serviciile aferente drumurilor publice.

.................................................................................................................

DOCUMENTAIA DE ATRIBUIRE
A CONTRACTULUI DE
SERVICII DE PREVENIRE I COMBATERE A
LUNECUULUI I NZPEZIRII
PE SECTOARE DN 24 I DN 28
N TRAVERSAREA MUNICIPIULUI IAI
N IARNA 2008/2009

CAIET DE SARCINI INTRETINERE CURENTA DE IARNA
02 - CS Mun Is.doc 2
CAPITOLUL I OBIECTUL ACTIVITII
Achiziia de lucrri privind prevenirea i combaterea lunecuului i a
nzpezirii pe sectoarele de drumuri naionale DN 24 km 191+035 - km 197+040 i
DN 28 km 69+657 - km 79+927 n traversarea municipiului Iai n iarna 2008 - 2009
constnd din:
- aprovizionarea de materiale chimice i antiderapante pentru
combaterea lunecuului ;
- combaterea mecanic i manual a lunecuului ;
- deszpezire mecanic i manual ;
- informri privind starea drumurilor .
................................................................................

CAIET DE SARCINI INTRETINERE CURENTA DE IARNA
02 - CS Mun Is.doc 5
Furnizorul , n oferta sa , trebuie s fac dovada posibilitilor sale de a asigura
o baz logistic dispus judicios raportat la sectoarele de drumuri , pentru care
beneficiarul dorete achiziia de prestaii pentru ntreinere curent pe timp de iarn .
Aceast baz logistic trebuie s rspund cerinelor minimale din Instruciei
i ndrumtorului privind prevenirea i combaterea lunecuului i nzpezirii
drumurilor publice indicativ AND nr. 525-2000, aprobat prin Ordinul Directorului
General al AND nr. 45/2000., pentru asigurarea :
- condiiilor normale de munc i refacere a personalului

....................................................................................

Utilizarea srii este eficient numai pentru temperaturi la suprafaa
carosabilului mai mari de -7C, pentru temperaturi mai sczute fiind periculoas i nu
se va mai folosi.
Cantitatea de sare rspndit este ntre 10-60 gr/m2. Pe drumurile cu circulaie
intens sau n timpul cnd vntul sufl tare este eficient s se utilizeze sarea
preumezit n cantitate de 5-30 gr./m2, dar numai pn la temperaturi de -7C.
Sarea pur se va utiliza numai pe mbrcmini bine etaneizate cu aprobarea
beneficiarului.
Pentru temperaturi mai sczute (pn la -30C) se poate utiliza clorura de
calciu sau numai material antiderapant.

www.drdpiasi.ro/Achiz/2008/2008-11-14-Deszapazire.pdf

n alt ordine de idei, Guvernul Romn trimite ajutoare umanitare pe toate continentele, dar nu este n stare s trimit AJUTOARE UMANITARE PENTRU PRIPRII SI CETAENI, (PROPRII SI CONTRIBUABILI )

Cei ce stau n case la "clduric" sub nmei de 2-3-4metri sunt rspunztori de ntreinerea infrastructurii rutiere nationale, judeene sau intra urbane i comunale ?...

Joi, 06 Ianuarie 2005
Guvernul a decis acordarea unor ajutoare umanitare de urgenta, in valoare de 115.000 euro, pentru Republica Indonezia si Regatul Thailandei. Asistenta financiara este destinata sprijinirii populatiei din zonele devastate de valurile seismice provocate de cutremurul din 26 decembrie 2004.

Vineri, 11 Iulie 2008
Guvernul a decis, in sedinta de miercuri, acordarea unui ajutor umanitar de urgenta, cu titlu gratuit, in valoare de 16.759.541 lei, pentru Republica Populara Chineza.
Potrivit documentului de presa, ajutorul este destinat populatiei sinistrate in urma cutremurului din luna mai 2008.

Smbt, 29 Octombrie 2011.
Dou aeronave C-130 Hercules ale Forelor Aeriene Romne, care au transportat ajutorul umanitar trimis de guvernul romn n Turcia
Cutremurul de duminic din Turcia s-a soldat cu cel puin 523 de mori i 1.650 de rnii, potrivit unui nou bilan provizoriu anunat joi.

Ajutoare Umanitare Gratuite
acordate de Guvernul Romniei prin Administraia Naional a Rezervelor de Stat i Probleme Speciale

Ajutoare externe
2010
2008
2007
2006
2005
2004
2003
2002
2001
2000
1999
1997
1996
1995
1994
1993

www.anrsps.gov.ro/ajutoare.htm

S V FIE RUINE, PORCILOR ! organizai mcar un teledon i pentru amrii pe care-i suduii , JAVRELOR !

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 20:53

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 18:42:29

...si de ce raspunzi tu in locul lui black, cind nici-una dintre ele NU te priveste pe tine ?

Fac reclama la TV la niste pastile, Memo Plus. Astea sunt pentru memorie, dar nu vindeca reaua-credinta si incapatanarea surda!

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje

Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 21:50

De la: gabigabi2, la data 2012-02-11 18:35:08Vali - nu ma doare foarte tare ca " preopinentii " nostri au unceput sa-mi faca ce i-au facut lui @165 desi, avem stiluri diferite de comunicare....ei justificindu-si limbajul prin limbajul ei, vezi doamne !

Asa, luati-va de gat, pupati-va si incurajati-va reciproc si vaicariti-va pentru ca voi sunteti tocmai buni de pus la rana si lumea e rea si are ce are cu voi!
Nu v-ar fi rusine! Voi care dati tonul la mizerii pe forumul asta, atacandu-i imediat pe toti cei care nu posteaza ceva pe gustul vostru, tocmai voi va plangeti?

Femeie, m-am purtat foarte frumos cu tine si nu te-am jignit niciodata! Nu te-am obligat sa spui ceea ce spun eu, te-am iertat de atatea ori cand tu m-ai atacat miseleste, jignindu-ma si facandu-ma cum ai vrut tu. Nu m-am amestecat in disputele dintre tine si Silver si v-am lasat sa vi le rezolvati singuri. Si tu ce ai facut? Cum m-a atacat un handicapat, facandu-ma albie de porci, tu ai sarit sa-l aplauzi si sa-mi spui mie ca nu am fost capabil sa-i inteleg mesajul! Asta dovedeste ce caracter ai! Esti ca un burete imbibat in otrava! Mustesti si esti la fel de nociva ca o cobra! Nu meriti prietenia nimanui, pentru ca tu esti incapabila sa respecti pe cineva, macar pe masura respectului primit. La tine nu conteaza decat ideile tale fixe, ura si invidia ta!
Sa fii sanatoasa, ia-te de mana cu otreapa aia din Galati si fiti voi latraii forumului, cei responsabili cu ciomagirea celor care nu va simpatizeaza stapanii!!!

9am25o_

18 mesaje
Postat pe: 11 Februarie 2012, ora 23:08

De la: Silviu, la data 2012-02-11 22:56:49
Ce te-a apucat conasule ?
Te-am bagat in seama ?
Ti se pare ca meriti ?
O lucrare dentara te-ar aranja ?

Pagini: << 1079 1080 1081 1082 1083 1084 1085 1086 1087 1088 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: