back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

4841 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 19:25

Cool! Vali_Spoitorul vedeta de fim!!!!

www.youtube.com/watch?v=JlvRF9tuu1c&feature=related

"No man is an island entire of itself; every man is a piece of the continent, a part of the main... And therefore never send to know for whom the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 20:00

De la: Black_Friday, la data 2012-02-04 19:22:18
De la: vasile_vali, la data 2012-02-04 19:06:19
De la: corcodel, la data 2012-02-04 08:47:02
De la: vasile_vali, la data 2012-02-03 18:42:17
De la: corcodel, la data 2012-02-03 17:36:11
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 08:41:51
De la: corcodel, la data 2012-02-02 16:39:28
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 19:35:13
De la: corcodel, la data 2012-02-01 19:26:29
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 18:23:14
De la: corcodel, la data 2012-02-01 18:05:37
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 16:41:38
De la: corcodel, la data 2012-02-01 16:40:31
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 16:36:31
De la: corcodel, la data 2012-02-01 16:05:16
Mama ce pus la punc esti la capitolul cultura generala?
Al naibi,, GOAGALUL'' asta cum face oamenii sa para mult mai inteligenti decat in realitate!

Nu pe toti ii face sa para mai inteligenti decat sunt in realitate.Pe tine spre exemplu nu te ajuta absolut deloc . .Cu toate facilitatile Google ,tot pari ingrozitor de prost ,un fel de superlativ al prostiei pe acest forum...

Fantomas draga, iti stau la dispozitie la ce capitol doresti matale cu o singura conditie.
Fara,, GOAGLE'' , DAR POTI FOLOSI ,,ALMANAHE'' , asa cum se cultiva colegul vostru Vanghelie!

Ok,pentru inceput te rog sa imi servesti drept scuipatoare .Sunt foarte racit si daca tot esti tu dragut ...
Fantomas, de ce esti tu ,,scarba''?
Din nou dovedesti ca esti un om tare frustrat.
Am ghicit?
Ps. O postare asemanatoare ....nu stiu cum....dar a fost stearsa de ,,prietenii tai elefantii''!

In mod normal nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu imi place sa ma comport pe forum asa cum ma comport cu tine. Problema este ca mereu cand incerc sa fiu dragut si sa discut normal cu tine,te apuca un fel de "vitejie" grobiana, care ma determina sa iti vorbesc pe limba ta . Daca insa vrei sa fim oameni politicosi unul cu altul,indiferent de ce credem ,sunt gata sa accept .

OK zmeule.
Pace tie si urmasilor , urmasilor tai!
Intai scapa de raceala pentru ca temperatura dauneaza grav sanatatii mintale!
Vorbim dupa ce termini tratamentul!

Cu durere in suflet constat ca refuzi ideea unui dialog civilizat .Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta .Inteleg si din ce cauza faci asta ,NU REZISTI DE FAPT UNUI DIALOG NORMAL SI CIVILIZAT si ai avea mica dorinta ca doar tu sa injuri, iar restul sa accepte injuraturile tale ....

Ok,continuam , dar sa stii ca nu o sa mai fiu chiar asa de dragut ca pana acum
Ok domnul Vanea, accept provocarea ta deoarece constat ,,cu durere in suflet'' ca nu ai glumit in privinta unui dialog civilizat si in acelasi timp SINCER.
Doar asa putem dialoga.
Faptul ca tu nu vrei sa vezi si fetele hade ale alesilor tai ma face sa devin un pic ,,extremist'' in postari si de aici rezultalele nu au intarziat sa apara.
Poate ca a venit momentul in care sa recunosti ca nici tu nu prea crezi in varianta USL dar nu ai alta alternativa. Te salut respectos domnule Vanea.

Domnul Corcodel,da,chiar sunt sincer cand spun ca prefer un dialog civilizat .Pana la urma toti suntem romani si toti vrem o tara mai buna ,iar injuraturilre dintre noi nu rezolva absolut nimic niciodata .Hai insa sa nu ne domnim, ca nu are rost si nu in asta sta respectul ...

Nu caut ceva IDEAL in politica . Maniu,Bratienii,Coposu,SUNT MORTI ! Mai mult,sa stii ca nici ei nu erau ideali ,ci erau doar oameni ,drept este ca de o cu totul alta factura morala si intelectuala decat cei de acum. Si noi ca popor eram candva altfel ,pana sa ne tampeasca comunismul si sa incepem sa iubim pramatii ca Iliescu,Vadim,Basescu sau Dan Diaconescu ...

De crezut nu cred cu tarie absoluta in NIMENI ,deci nici in USL, dar necautand ceva ideal ,aleg doar ce cred eu ca reprezinta cea mai buna varianta DIN CELE EXISTENTE. Se poate spune si cum spui tu ,ca "nu prea cred in USL dar nu am alta varianta " ,dar ca sa fie lucrurile absolut clare ar trebui spus "nu prea cred in USL, dar reprezinta pentru mine cea mai buna varianta din cele existente ".

Salut!
,, Si noi ca popor eram candva altfel ,pana sa ne tampeasca comunismul si sa incepem sa iubim pramatii ca Iliescu,Vadim,Basescu sau Dan Diaconescu ..''.
Amice , punem pariu ca in maxim doi ani il vei adauga pe lista si pe Antonescu?
Ai curaj sa faci pariu?

Ba stupid&dirty bird, poate pe unii i'o fi tampit comunismul, precum croncanesti tu ca apukkata, dar s'or mai fi si desteptat intre timp..!! Insa tu, ca orice pasare zoioasa si viermoasa ciumpalakka, nu ti'ai mai revenit.., deh, doar n'ai fi tu Pasarea Phoenix, nu? Deci, ba guresha inaripata, ia definitia comunismului si liderului de parrrrtid prrea'stiutor atot si toate [evantual si jucator...], vezi cum stateai atunci si stai acus cu limba scoasa si lipita de boocile celui mai iubit fiiu al poporrulu', indiferent de o fi ala rrr'it sau kkior si dup'aia mai poti sa miorlai ceva p'aci...Pana atunci, limbareala placuta, ciokkinaro!

"NIHIL SINE DEO"
BISSSSSSS!! Pentru Vali Spoitoru din Galati ! Bissssss!
www.youtube.com/watch?v=Vq8x38H0aE8&feature=related[/quote]

Ba zoioasa pasare stupida, am intrat pe linkul copitat de tine si n'am inteles ce'ti vroia neuronu'!! Ba, la cat de phroasta si handikkapata erai, maaare vith'ai mai ajuns, nici sa copiezi un link nu stii..!!! Cu celelalte 2 paricopitate pupinbasicste faceti de'un septel moo-moo'ist!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Sa vii sa ne mulgi, dar sa nu iti aduci galeata ca o sa-ti dam direct la plisc...

Ooo, stimata doamna , deja v'a venit lactatia? Ok, o sa'mi rup niste parale din salariul dijmuit de stapanu' vostru si o sa va iau o mulgatoare second-hand, ca atata imi permit! Dar sa nu va dea printre kkoarne sa nu dati 20 litri/zi ca Holsteinurile, ca abatoru' va paste! Deci, rumegati pe saturate, ca ma duc la SH...!!!

"NIHIL SINE DEO!"

vasile_vali

2835 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 4 Februarie 2012, ora 23:25

De la: corcodel, la data 2012-02-04 22:14:23
De la: vasile_vali, la data 2012-02-04 19:06:19
De la: corcodel, la data 2012-02-04 08:47:02
De la: vasile_vali, la data 2012-02-03 18:42:17
De la: corcodel, la data 2012-02-03 17:36:11
De la: Fantoma_din_Zanzibar_03_02_2012, la data 2012-02-03 08:41:51
De la: corcodel, la data 2012-02-02 16:39:28
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 19:35:13
De la: corcodel, la data 2012-02-01 19:26:29
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 18:23:14
De la: corcodel, la data 2012-02-01 18:05:37
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 16:41:38
De la: corcodel, la data 2012-02-01 16:40:31
De la: Fantoma_din_Zanzibar_01_02_2012, la data 2012-02-01 16:36:31
De la: corcodel, la data 2012-02-01 16:05:16
Mama ce pus la punc esti la capitolul cultura generala?
Al naibi,, GOAGALUL'' asta cum face oamenii sa para mult mai inteligenti decat in realitate!

Nu pe toti ii face sa para mai inteligenti decat sunt in realitate.Pe tine spre exemplu nu te ajuta absolut deloc . .Cu toate facilitatile Google ,tot pari ingrozitor de prost ,un fel de superlativ al prostiei pe acest forum...

Fantomas draga, iti stau la dispozitie la ce capitol doresti matale cu o singura conditie.
Fara,, GOAGLE'' , DAR POTI FOLOSI ,,ALMANAHE'' , asa cum se cultiva colegul vostru Vanghelie!

Ok,pentru inceput te rog sa imi servesti drept scuipatoare .Sunt foarte racit si daca tot esti tu dragut ...
Fantomas, de ce esti tu ,,scarba''?
Din nou dovedesti ca esti un om tare frustrat.
Am ghicit?
Ps. O postare asemanatoare ....nu stiu cum....dar a fost stearsa de ,,prietenii tai elefantii''!

In mod normal nu vreau sa jignesc pe nimeni si nu imi place sa ma comport pe forum asa cum ma comport cu tine. Problema este ca mereu cand incerc sa fiu dragut si sa discut normal cu tine,te apuca un fel de "vitejie" grobiana, care ma determina sa iti vorbesc pe limba ta . Daca insa vrei sa fim oameni politicosi unul cu altul,indiferent de ce credem ,sunt gata sa accept .

OK zmeule.
Pace tie si urmasilor , urmasilor tai!
Intai scapa de raceala pentru ca temperatura dauneaza grav sanatatii mintale!
Vorbim dupa ce termini tratamentul!

Cu durere in suflet constat ca refuzi ideea unui dialog civilizat .Nici nu ma asteptam la altceva din partea ta .Inteleg si din ce cauza faci asta ,NU REZISTI DE FAPT UNUI DIALOG NORMAL SI CIVILIZAT si ai avea mica dorinta ca doar tu sa injuri, iar restul sa accepte injuraturile tale ....

Ok,continuam , dar sa stii ca nu o sa mai fiu chiar asa de dragut ca pana acum
Ok domnul Vanea, accept provocarea ta deoarece constat ,,cu durere in suflet'' ca nu ai glumit in privinta unui dialog civilizat si in acelasi timp SINCER.
Doar asa putem dialoga.
Faptul ca tu nu vrei sa vezi si fetele hade ale alesilor tai ma face sa devin un pic ,,extremist'' in postari si de aici rezultalele nu au intarziat sa apara.
Poate ca a venit momentul in care sa recunosti ca nici tu nu prea crezi in varianta USL dar nu ai alta alternativa. Te salut respectos domnule Vanea.

Domnul Corcodel,da,chiar sunt sincer cand spun ca prefer un dialog civilizat .Pana la urma toti suntem romani si toti vrem o tara mai buna ,iar injuraturilre dintre noi nu rezolva absolut nimic niciodata .Hai insa sa nu ne domnim, ca nu are rost si nu in asta sta respectul ...

Nu caut ceva IDEAL in politica . Maniu,Bratienii,Coposu,SUNT MORTI ! Mai mult,sa stii ca nici ei nu erau ideali ,ci erau doar oameni ,drept este ca de o cu totul alta factura morala si intelectuala decat cei de acum. Si noi ca popor eram candva altfel ,pana sa ne tampeasca comunismul si sa incepem sa iubim pramatii ca Iliescu,Vadim,Basescu sau Dan Diaconescu ...

De crezut nu cred cu tarie absoluta in NIMENI ,deci nici in USL, dar necautand ceva ideal ,aleg doar ce cred eu ca reprezinta cea mai buna varianta DIN CELE EXISTENTE. Se poate spune si cum spui tu ,ca "nu prea cred in USL dar nu am alta varianta " ,dar ca sa fie lucrurile absolut clare ar trebui spus "nu prea cred in USL, dar reprezinta pentru mine cea mai buna varianta din cele existente ".

Salut!
,, Si noi ca popor eram candva altfel ,pana sa ne tampeasca comunismul si sa incepem sa iubim pramatii ca Iliescu,Vadim,Basescu sau Dan Diaconescu ..''.
Amice , punem pariu ca in maxim doi ani il vei adauga pe lista si pe Antonescu?
Ai curaj sa faci pariu?

Ba stupid&dirty bird, poate pe unii i'o fi tampit comunismul, precum croncanesti tu ca apukkata, dar s'or mai fi si desteptat intre timp..!! Insa tu, ca orice pasare zoioasa si viermoasa ciumpalakka, nu ti'ai mai revenit.., deh, doar n'ai fi tu Pasarea Phoenix, nu? Deci, ba guresha inaripata, ia definitia comunismului si liderului de parrrrtid prrea'stiutor atot si toate [evantual si jucator...], vezi cum stateai atunci si stai acus cu limba scoasa si lipita de boocile celui mai iubit fiiu al poporrulu', indiferent de o fi ala rrr'it sau kkior si dup'aia mai poti sa miorlai ceva p'aci...Pana atunci, limbareala placuta, ciokkinaro!

"NIHIL SINE DEO"
BISSSSSSS!! Pentru Vali Spoitoru din Galati ! Bissssss!
www.youtube.com/watch?v=Vq8x38H0aE8&feature=related[/quote]

Ba zoioasa pasare stupida, am intrat pe linkul copitat de tine si n'am inteles ce'ti vroia neuronu'!! Ba, la cat de phroasta si handikkapata erai, maaare vith'ai mai ajuns, nici sa copiezi un link nu stii..!!! Cu celelalte 2 paricopitate pupinbasicste faceti de'un septel moo-moo'ist!!!

"NIHIL SINE DEO!"
Cu siguranta o manea ar fi fost mult mai de efect pentru tine.
Oricum cu putin efort poate reusesti sa intelegi mesajul chiar daca nu este in limba rromani!

Cum, stii si tiganeste si nu numa' limba broastei? Ba pasare urduroasa, deja esti kkademeciana printre zburatoare, o sa propun safii unsa [cu ulei de motor ars] cu titlul de "Hormonis Pauza"!! Ce ti'e si cu oracaitoarele, mai o broasca in cioc, mai o limba'n khoor, mai un cuvant tiganesc invatat, probabil de la vreun satrar cu papagali/curci/pauni si alte pasari cam fara neuroni!!!

"NIHIL SINE DEO!"

Fantoma_din_Zanzibar_05_02_2012

5 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 08:45

Ministrul Administraiei i Internelor, Traian Iga, a declarat, smbt, c nicio localitate nu este "vdit" de energie electric.

n declaraia fcut dup videoconferina cu prefecii de la Ministerul Administraiei i Internelor, ministrul Traian Iga a spus c "nicio localitate nu este vdit de energie electric", el vrnd probabil s spun vduvit.

Conform DEX,"vdit" nseamn "care este limpede, clar, evident".

n urm cu o zi, ntr-o conferin de pres pe tema situaiei la nivel naional, ministrul Traian Iga le recomanda cetenilor "s nu ncerce n aceast perioad ... sau s nu plece la drum dac nu este impetuos necesar" .

Impetuos, conform DEX, se refer la ceva care dovedete o for sau se manifest ca o for de nestpnit, "nvalnic, tumultuos".

Dragi PDListi,daca nu este "impetuos necesar" sa va adresati poporului ,poate este bine sa taceti si sa spuneti doar ca "unii nu vrea sa vorbeste cu tine". O sa fiti "vaditi" si de ultimele "succesuri" la "braNconat" voturi in Romania, deoarece toata lumea poate vedea ce indivizi ne conduc astazi destinele...

Raporteaza abuz de limbaj
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 5 Februarie 2012, ora 15:09

De la: Fantoma_din_Zanzibar_05_02_2012, la data 2012-02-05 08:45:56Ministrul Administraiei i Internelor, Traian Iga, a declarat, smbt, c nicio localitate nu este "vdit" de energie electric.

n declaraia fcut dup videoconferina cu prefecii de la Ministerul Administraiei i Internelor, ministrul Traian Iga a spus c "nicio localitate nu este vdit de energie electric", el vrnd probabil s spun vduvit.

n urm cu o zi, ntr-o conferin de pres pe tema situaiei la nivel naional, ministrul Traian Iga le recomanda cetenilor "s nu ncerce n aceast perioad ... sau s nu plece la drum dac nu este impetuos necesar" .

Impetuos, conform DEX, se refer la ceva care dovedete o for sau se manifest ca o for de nestpnit, "nvalnic, tumultuos".

Dragi PDListi,daca nu este "impetuos necesar" sa va adresati poporului ,poate este bine sa taceti si sa spuneti doar ca "unii nu vrea sa vorbeste cu tine". O sa fiti "vaditi" si de ultimele "succesuri" la "braNconat" voturi in Romania, deoarece toata lumea poate vedea ce indivizi ne conduc astazi destinele...

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 08:41

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 08:43

De la: Tycuu, la data 2012-02-05 15:23:44 Subsemnata Renea Doina,

Domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata.

Din dosarele Politiei Constanta!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 08:44

De la: Tramp, la data 2012-02-06 08:43:41

Domiciliata in Constanta, Bd. Lapusneanu 110, Bl. L7, sc.A, ap.133. Rog sa binevoiti a lua la cunostinta urmatoarele: in 1973 l-am cunoscut pe numitul Basescu Traian, care, intr-o anumita conjunctura, m-a fortat sa intretin cu el relatii sexuale, in urma carora s-a nascut copilul Lecusescu Mihail Adrian. Cu lacrimi in ochi va rog pe dv. sa interveniti la toate forurile abilitate pentru ca macar in al doisprezecelea ceas, domnul ministru al Transporturilor sa-si recunoasca fapta si, implicit, copilul, cu toate demersurile legale ce rezulta din aceasta. Precizez ca, desi am incercat in repetate rinduri sa obtin recunoasterea copilului de catre Basescu Traian, acesta m-a evitat in mod sistematic, folosindu-se de trafic de influenta, mituire si chiar amenintari la adresa vietii mele, culminind cu administrarea unor batai bestiale. Dau aceasta declaratie, o sustin si o semnez, intrucit la ultima convorbire telefonica avuta cu Basescu Traian, in dimineata zilei de 5 noiembrie 1997, acesta m-a amenintat ca ma omoara si ca, oricum, disparitia mea nu va fi observata.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 09:19

De la: Fantoma_din_Zanzibar_05_02_2012, la data 2012-02-05 08:45:56Ministrul Administraiei i Internelor, Traian Iga, a declarat, smbt, c nicio localitate nu este "vdit" de energie electric.

Vanea, sa te-mbraci bine azi ca va fi foarte frig : vor fi MINUS Zero grade !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 09:29

De la: Tramp, la data 2012-02-06 08:44:12

ma-ntreb cum de n-a aflat presa despre asta ?!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 10:47

Ultima carte jucata de Basescu,Boc afara din joc!

Tramp

9944 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 10:50

De la: gabigabi2, la data 2012-02-06 09:29:34
De la: Tramp, la data 2012-02-06 08:44:12

ma-ntreb cum de n-a aflat presa despre asta ?!

Nu mai are mult scaunul puterii din Romania si vom afla mult mai multe despre Basescu si nu iese fum fara foc!

Fantoma_din_Zanzibar_06_02_2012

5 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 13:24

"La ieirea din scen, E. Boc s-a eroizat ridicol nc o dat, un politician mic scremndu-se s se aeze sub specia istoriei, dac nu chiar a eternitii, care nu va face dect s-l micoreze i mai mult. Acest Boc a fcut politic nu mpreun cu poporul romn, ci mpreun cu utilizatorul su, nu l-a interesat ce zic oamenii, a stat s soarb comenzile lui T. Bsescu. De ce i-ar interesa pe cetenii rsculai faptul c T. Bsescu i schimb maina de splat sau televizorul?

Romnii aflai acum n gerul crncen al strzii, ca i cei, mult mai muli, din spatele lor, nu mai vor ca actuala putere s le dea ceva de la ea: salarii i pensii mrite, alt premier sau alt guvern controlat de Bsescu. Dup ce ani de zile au fost neluai n seam, batjocorii, insultai sub lozinca reformei necesare i dureroase, fcut de un singur om, T. Bsescu, oamenii vor acum s se exprime i s acioneze politic, pentru c prea mult vreme n aceast ar a hotrt un singur om.

Or, asta se poate face n mod democratic fie prin manifestaii panice de strad, fie prin vot. Manifestaiile au loc plou ninge; ele pot fi oprite doar dndu-li-se oamenilor, n locul pancartelor, tampila n mn."

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 14:37

De la: Fantoma_din_Zanzibar_06_02_2012, la data 2012-02-06 13:24:41"La ieirea din scen, E. Boc s-a eroizat ridicol nc o dat, un politician mic scremndu-se s se aeze sub specia istoriei, dac nu chiar a eternitii, care nu va face dect s-l micoreze i mai mult. Acest Boc a fcut politic nu mpreun cu poporul romn, ci mpreun cu utilizatorul su, nu l-a interesat ce zic oamenii, a stat s soarb comenzile lui T. Bsescu. De ce i-ar interesa pe cetenii rsculai faptul c T. Bsescu i schimb maina de splat sau televizorul?

Romnii aflai acum n gerul crncen al strzii, ca i cei, mult mai muli, din spatele lor, nu mai vor ca actuala putere s le dea ceva de la ea: salarii i pensii mrite, alt premier sau alt guvern controlat de Bsescu. Dup ce ani de zile au fost neluai n seam, batjocorii, insultai sub lozinca reformei necesare i dureroase, fcut de un singur om, T. Bsescu, oamenii vor acum s se exprime i s acioneze politic, pentru c prea mult vreme n aceast ar a hotrt un singur om.

Or, asta se poate face n mod democratic fie prin manifestaii panice de strad, fie prin vot. Manifestaiile au loc plou ninge; ele pot fi oprite doar dndu-li-se oamenilor, n locul pancartelor, tampila n mn."

E parerea ta , dar ce spui de antonescu care in situatia data ,el are o singura idee,,,, DEMISIA LUI BASESCU ! In rest nici o propunere constructiva de a merge mai departe si mai ales de a corecta acest guvern "catastrofal" ,probabil ca inca mai DORMEA !
Saracul bine ,ce rau il ve'ti dori .........

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 15:04

Scrisoare despre bastardul lui Basescu m-a amuzat ... foarte tare.
Deci, din 73 pana in 97 mamaita n-a scos o vorba ...
A luat si bataie bestiala si ... nimic ...
O fi depus plangere si pentru bataie ?

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 16:04

De la: Silviu, la data 2012-02-06 15:04:16Scrisoare despre bastardul lui Basescu m-a amuzat ... foarte tare.

Din acea bataiae a rezultat un orgasm de ile mari ,de unde ......plangere...

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 16:07

Daca ar fi dupa mine ,l'as pune pe prostilica prim ,dupa 2,3 luni de guvernare USL ,ar castiga PDL alegerile la pas......Din pacate nu e atributul meu.......

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 16:57

De la: Fantoma_din_Zanzibar_06_02_2012, la data 2012-02-06 13:24:41"La ieirea din scen, E. Boc s-a eroizat ridicol nc o dat, un politician mic scremndu-se s se aeze sub specia istoriei, dac nu chiar a eternitii, care nu va face dect s-l micoreze i mai mult. Acest Boc a fcut politic nu mpreun cu poporul romn, ci mpreun cu utilizatorul su, nu l-a interesat ce zic oamenii, a stat s soarb comenzile lui T. Bsescu. De ce i-ar interesa pe cetenii rsculai faptul c T. Bsescu i schimb maina de splat sau televizorul?

nu stiu cine a spus asta, dar ce corect este si ma uitam in timp real la Boc si chiar i-am spus sotului meu ca, inca o data, omul asta NU INTELEGE MOMENTUL in care e ! reactia lui la acest Eveniment a fost total Neadecvata ! zimbea superior, ridea colegial stringind miinile celorlalti si doar cuvintele repetate masinal vorbeau despre CEVA SERIOS.....mutra si atitudinea lui toata vorbea despre altceva !

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:04

De dat BANI ,in mana ,ce zici ? Pariezi cu mine ca in 5 minute nu ai mai vedea cersetor in piata ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:06

De la: gabigabi2, la data 2012-02-06 16:57:16

nu stiu cine a spus asta, dar ce corect este si ma uitam in timp real la Boc si chiar i-am spus sotului meu ca, inca o data, omul asta NU INTELEGE MOMENTUL in care e ! reactia lui la acest Eveniment a fost total Neadecvata ! zimbea superior, ridea colegial stringind miinile celorlalti si doar cuvintele repetate masinal vorbeau despre CEVA SERIOS.....mutra si atitudinea lui toata vorbea despre altceva !

Umplutura ,tu ai fi buna de consilier la USL, nu s'ar mai chinui saracii,si'ar rupe gatul din prima........

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:09

De la: Silviu, la data 2012-02-06 15:04:16Scrisoare despre bastardul lui Basescu m-a amuzat ... foarte tare.

poiiii, a zis ca a facut mai multe incercari de'alungul timpului, daca citesti ceva mai atent plingerea ! dar, citi d'astia o mai avea prin Anvers sau alte porturi cu " Bibliotecile" pe care le frecventa numai Dumnezeu stie !

9am131669

164 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:23

De la: gabigabi2, la data 2012-02-06 17:09:16

poiiii, a zis ca a facut mai multe incercari de'alungul timpului, daca citesti ceva mai atent plingerea ! dar, citi d'astia o mai avea prin Anvers sau alte porturi cu " Bibliotecile" pe care le frecventa numai Dumnezeu stie !

bibliotecar nu a fost ,antonescu ?

Spitale inchise ,la pret de elicopter,stie arafat de ce !
9am928

6 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:37

Hhhh!...v bucur demisia lui Boc ? ..interesant !
...off, exultai !?...v bucurai !?...nici mcar nu v putei imagina ce urmeaz?..nu!?
... mi prei a fi doar nite biei naivi , infantili, iar analitii politici pe care-i vd comentnd pe la televiziuni, mi ofer posibilitatea s-i consider, cel mult, nite biei santimbalci ambulani.
Opoziia politic este hmesit dup 8 ani de fcut "foamea" n fotoliile parlamentare,- lipsii fiind de posibilitatea de-a accesa sume din fonduri bugetare, sunt att de proti nct n-ar fi niciodat n stare s-i nfiineze i managerieze propria afeacerea, dac le-ar lipsi sursa public de finanare - , opoziia este att de hmesit i avid de putere nct, orbit ,incoerent, complet rupt de contextul realitilor politico-socio-economice interne i internaionale, lipsit de un program politic, concepte legislative i metodologii fiscal-financiar-economice posibile de- a fi imediat implementabile n practic, nici mcar nu realizeaz, este incapabil s intuiasc faptul c tocmai aceastea sunt atuurile pe care mizeaz ultimul su jeton politic Traian Bsescu.
Sunt ,Jalnici !... Deja, au mucat nada !
i uite aa,.... reuete T.Bsescu s exonereze PDL-ul i Guvernul 1,2,3,4,n.. E.Boc, de toate greelile politico-economice comise pe timpul guvernrii, de toate acele asumri de rspundere, de toate acele aberante ordonanele de urgent, hotrri de guvern, i ordine ale minitrilor.
S-a gndit cineva vreun moment, s solicite o comise complex, interdisciplinar, juridico-fiscal-financiar-economic de AUDIT -INDEPENDENT- n vederea auditrii execuiilor bugetare din anii precedeni, se ocup cineva de identificarea acelei clienteli politice ce s-a nfruptat cu lcomie din sumele aferente , -uneori dublate sau triplate-, contractelor economice pe care le-au obinut n urma unor aa zis licitaii, evideniindu-se prin cteva dintre cele mai pguboase caliti, cum ar fi: incompeten, corupie, antajabilitate, etc. Situaia n care se afl infrastructura rutier este elocvent, 30% din infrastructura rutier naional fiind nzpezit, etc., att din timpul guvernelor E. Boc, ct i ale guvernelor precedente;Triceanu, Nstase, Ciorbea, etc ?...
Acum, m-ntrc i v reamintesc aeterna dilema:
Cine sunt responsabilii?
Continuai s rotii minciuna i s mutai srcia dintr-un buzunar n altul ?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:46

De la: 9am131669, la data 2012-02-06 17:23:56
De la: gabigabi2, la data 2012-02-06 17:09:16

bibliotecar nu a fost ,antonescu ?

hehehe , tinind cont ca i-au trebuit presedintelui 7 ANI ca sa citeasca "Levantul" lui Cartarescu, deducem draga tuguiatule , ca "bibliotecile " lui Base' erau de alta factura decit cele ale lui Antonescu.....de altfel, aceasta diferenta se vede si-n limbajul folosit de cei doi !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:56

Daca as fi in locul presedintelui as propune pentru functia de premier pe domnul PONTA si asa se lauda impreuna cu toata gasca ca sunt mari economisti.
Sa vedem ce kkkat sunt in stare sa faca.
In acest mod sunt sigur ca la viitoarele alegeri PDLul ar castiga majoritatea parlamentara.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 17:57

De la: 9am928, la data 2012-02-06 17:37:21Hhhh!...v bucur demisia lui Boc ? ..interesant !
...off, exultai !?...v bucurai !?...nici mcar nu v putei imagina ce urmeaz?..nu!?
... mi prei a fi doar nite biei naivi , infantili, iar analitii politici pe care-i vd comentnd pe la televiziuni, mi ofer posibilitatea s-i consider, cel mult, nite biei santimbalci ambulani.
Opoziia politic este hmesit dup 8 ani de fcut "foamea" n fotoliile parlamentare,- lipsii fiind de posibilitatea de-a accesa sume din fonduri bugetare, sunt att de proti nct n-ar fi niciodat n stare s-i nfiineze i managerieze propria afeacerea, dac le-ar lipsi sursa public de finanare - , opoziia este att de hmesit i avid de putere nct, orbit ,incoerent, complet rupt de contextul realitilor politico-socio-economice interne i internaionale, lipsit de un program politic, concepte legislative i metodologii fiscal-financiar-economice posibile de- a fi imediat implementabile n practic, nici mcar nu realizeaz, este incapabil s intuiasc faptul c tocmai aceastea sunt atuurile pe care mizeaz ultimul su jeton politic Traian Bsescu.
i uite aa,.... reuete T.Bsescu s exonereze PDL-ul i Guvernul 1,2,3,4,n.. E.Boc, de toate greelile politico-economice comise pe timpul guvernrii, de toate acele asumri de rspundere, de toate acele aberante ordonanele de urgent, hotrri de guvern, i ordine ale minitrilor.
S-a gndit cineva vreun moment, s solicite o comise complex, interdisciplinar, juridico-fiscal-financiar-economic de AUDIT -INDEPENDENT- n vederea auditrii execuiilor bugetare din anii precedeni, se ocup cineva de identificarea acelei clienteli politice ce s-a nfruptat cu lcomie din sumele aferente , -uneori dublate sau triplate-, contractelor economice pe care le-au obinut n urma unor aa zis licitaii, evideniindu-se prin cteva dintre cele mai pguboase caliti, cum ar fi: incompeten, corupie, antajabilitate, etc. Situaia n care se afl infrastructura rutier este elocvent, 30% din infrastructura rutier naional fiind nzpezit, etc., att din timpul guvernelor E. Boc, ct i ale guvernelor precedente;Triceanu, Nstase, Ciorbea, etc ?...
Cine sunt responsabilii?

eu una, nu ma bucur foarte tare ,caci greul abia vine !
da, m-am gindit la acel Audit despre care tot spun pe aici : fiecare minister in parte si fiecare ministru sa fie luat la puricat : ce bani a avut pe mina si ce a facut cu ei !
CINE sa faca, Mytcore acest Audit ? sa-l ceara Basescu ? esti nebun ? sa-l ceara Boc ? sa-l ceara Udrea sau Parlamentul ? CINE SA CEARA ASA CEVA, cind Stie ca-l Maninca Puscaria ? hai, fii logic si da-ti seama ca PUTEREA NU O VA FACE ! Poate doar UE sa ajunga la o monitorizare ,asa cum au facut-o cu bulgarii ! nu mai tot aduce acuze degeaba , aruncate-n neant ,ca nu serveste nimanui ! STRADA a reusit sa miste putin pietroiul asta ....urmeaza ca Opozitia sa fi Invatat Lectia ce a dat-o Strada tuturor si sa se comporte-n consecinta !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 18:03

De la: corcodel, la data 2012-02-06 17:56:57Daca as fi in locul presedintelui as propune pentru functia de premier pe domnul PONTA si asa se lauda impreuna cu toata gasca ca sunt mari economisti.
In acest mod sunt sigur ca la viitoarele alegeri PDLul ar castiga majoritatea parlamentara.

hai, las-o naibii ! citi ani ai, mai corcodele de esti atit de pueril ? ti-am mai dat exemplul asta :tu te-ai baga sa preiei Gestiunea unui Hot, stiind ca infunzi puscaria ptr. el ? sper ca , daca ajung la conducerea tarii , vor avea inteligenta unui Control al activitatilor ministeriale si a bugetului pe toti acesti 3 ani portocalii !

9am928

6 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 18:11

De la: corcodel, la data 2012-02-06 17:56:57Daca as fi in locul presedintelui as propune pentru functia de premier pe domnul PONTA si asa se lauda impreuna cu toata gasca ca sunt mari economisti.

Vise neicussssorule, vise !... ii asteapta cu drag tomberonul politic al istoriei , nu vor fi singuri, se vor delecat la o partida de septic impreuna cu PNTCD-ul, PC-ul, PNG-ul, PRM-ul, UNPR-ul...ahaaaaa !..o sa va serveasca don JiJi cu-al sau PNG numai carlani la protap si branza-nvechita de la vreo turma, de maici ! ce mai viata, ce mai trai pe voi nenica, s-o tineti tot asa, ca v-ar sta bine, s-apoi, ar mai dori lumea sa mai respire un altfel de aer politic, voi, numai flatulente comuniste ati emanat si-ati imbacsit levantul !

9am928

6 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 18:15

De la: gabigabi2, la data 2012-02-06 17:57:38
De la: 9am928, la data 2012-02-06 17:37:21Hhhh!...v bucur demisia lui Boc ? ..interesant !
Cine sunt responsabilii?

eu una, nu ma bucur foarte tare ,caci greul abia vine !
da, m-am gindit la acel Audit despre care tot spun pe aici : fiecare minister in parte si fiecare ministru sa fie luat la puricat : ce bani a avut pe mina si ce a facut cu ei !
CINE sa faca, Mytcore acest Audit ? sa-l ceara Basescu ? esti nebun ? sa-l ceara Boc ? sa-l ceara Udrea sau Parlamentul ? CINE SA CEARA ASA CEVA, cind Stie ca-l Maninca Puscaria ? hai, fii logic si da-ti seama ca PUTEREA NU O VA FACE ! Poate doar UE sa ajunga la o monitorizare ,asa cum au facut-o cu bulgarii ! nu mai tot aduce acuze degeaba , aruncate-n neant ,ca nu serveste nimanui ! STRADA a reusit sa miste putin pietroiul asta ....urmeaza ca Opozitia sa fi Invatat Lectia ce a dat-o Strada tuturor si sa se comporte-n consecinta !

vox populi vox "deijustitia"

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 6 Februarie 2012, ora 18:22

JUSTITIA , Curtea de Conturi, Procuratura, ANI, DNA....SRI ,a carei Menire tocmai asta era : Pazirea Securitatii Nationale .....ar avea cine sa se autosesizeze! au facut-o ? NU si nu-s Puscarii in toata Romania asta ptr. toata Cloaca asta Obedienta si Oportunista !

dar, te-ntreb iar : CUM ii Aduci in fata Judecatii pe acesti oameni ?

Pagini: << 1075 1076 1077 1078 1079 1080 1081 1082 1083 1084 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: