Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:27
De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:11:41nah! mi-au ters textul.
Silviule, dac vrei s citeti rspunsul meu, roag-l pe admin s-i ofere textul.
ce s-i faci, asta e !
corcodele, ce faci m, eti panicat ?
i-e team c n-ai s-i recuperezi sumele investite la partid n fasolea cu ciolan ? Stai matale linistit ca ,,fasolea si ciolanul'' este o datina veche inca de pe timpul ,,despotului intelept''ION ILICI ILIESCU si va dainui multa vreme .Inca pe timpul lui Vladimir Popescu(primarul sect2 in timpul CONVENTIEI )eu va hranesc si aceasta datina va fi dusa mai departe si mai departe deoarece foamea este mare si prostii multi,foarte multi.
|
|
|
Fant_oma_din_Zanzibar
13 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:29
De la: corcodel, la data 2012-01-18 14:15:40Pentru Fantomas.,,Daca romanii sunt asa de prosti incat sa puna botul la sloganurile cu "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura ",atunci VOM PIERDE SI NE VOM MERITA SOARTA !!!!''
Afla ca doar indivizii cu creierele spalate pot crede ca doar astia,,actualii'' sunt vinovati pentru distrugerea tarii. Doar retardatii pot uita atat de usor tunurile fostilos guvernanti.
Doar cretinii pot uita simplul fapt ca daca criza ne-ar fi prins cu un salariu minim pe economie de sa zicem un 500e, atunci scaderea salariului cu 25% nu ar mai fi fost atat de dramatica.
Pentru care motiv fostele guvernari nu au reusit REAL sa aduca si la noi nivelul de trai ca in alte minunate democratii?
Raspunsul este simplu;...pentru ca la fel ca si guvernantii actuali AU FURAT TOT CE AU PUTUT FARA A TINE CONT DE PROSTIME.
De fapt Romania in anul de gratie 2008 NU MAI AVEA INDUSTRIE SI NICI AGRICULTURA SI TOTUL SE DATORA TOCMAI A CELOR PE CARE VOI ACUM VRETI SA-I READUCETI LA PUTERE.
VA INTELEG SINCER DEOARECE INTELIGENTA ANDROIZILOR ESTE PROGRAMATA ATAT CAT DORESC STAPANII LOR.
Corcodele,micule ecologist,tu debitezi numai prostii basesciene de cand te stiu eu pe acest forum...Hai ratusca ,fa spume basescian-ecologiste la cioculet si explica tu tarii  ca Base si PDLul nu sunt vinovati desi ne conduc  ,ci se imparte vina egal intre opozitie si putere ,poate chiar un pic mai mult la opozitie  ca asa iti spune mintea ta de ratusca basesciana obosita ,care si-a vopsit penele...
Bai vitelule,cine te conduce bai ,Antonescu sau Basescu ? Si cine a imprumutat tara desi spunea ca nu vrea decat un colac mic de salvare ,Antonescu sau Basescu ? Si a cui c*urva este Udrea care toaca de zor din banii nostri ,a lui Antonescu sau a lui Basescu ? Si cine a zis bai ratusca imbecila , de poporul roman ca este pomanagiu,lenes si incompetent ,Antonescu sau Basescu ?...
Tu esti cea mai mare javra basesciana si mai ai si tupeul sa pretinzi ca esti impartial mai Corcodel de mlastina basesciana!
Raporteaza abuz de limbaj
|
Fant_oma_din_Zanzibar
13 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:31
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:36
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 14:29:13De la: corcodel, la data 2012-01-18 14:15:40Pentru Fantomas.,,Daca romanii sunt asa de prosti incat sa puna botul la sloganurile cu "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura ",atunci VOM PIERDE SI NE VOM MERITA SOARTA !!!!''
Afla ca doar indivizii cu creierele spalate pot crede ca doar astia,,actualii'' sunt vinovati pentru distrugerea tarii. Doar retardatii pot uita atat de usor tunurile fostilos guvernanti.
Doar cretinii pot uita simplul fapt ca daca criza ne-ar fi prins cu un salariu minim pe economie de sa zicem un 500e, atunci scaderea salariului cu 25% nu ar mai fi fost atat de dramatica.
Pentru care motiv fostele guvernari nu au reusit REAL sa aduca si la noi nivelul de trai ca in alte minunate democratii?
Raspunsul este simplu;...pentru ca la fel ca si guvernantii actuali AU FURAT TOT CE AU PUTUT FARA A TINE CONT DE PROSTIME.
De fapt Romania in anul de gratie 2008 NU MAI AVEA INDUSTRIE SI NICI AGRICULTURA SI TOTUL SE DATORA TOCMAI A CELOR PE CARE VOI ACUM VRETI SA-I READUCETI LA PUTERE.
VA INTELEG SINCER DEOARECE INTELIGENTA ANDROIZILOR ESTE PROGRAMATA ATAT CAT DORESC STAPANII LOR.
Corcodele,micule ecologist,tu debitezi numai prostii basesciene de cand te stiu eu pe acest forum...Hai ratusca ,fa spume basescian-ecologiste la cioculet si explica tu tarii ca Base si PDLul nu sunt vinovati desi ne conduc ,ci se imparte vina egal intre opozitie si putere ,poate chiar un pic mai mult la opozitie ca asa iti spune mintea ta de ratusca basesciana obosita ,care si-a vopsit penele...
Bai vitelule,cine te conduce bai ,Antonescu sau Basescu ? Si cine a imprumutat tara desi spunea ca nu vrea decat un colac mic de salvare ,Antonescu sau Basescu ? Si a cui c*urva este Udrea care toaca de zor din banii nostri ,a lui Antonescu sau a lui Basescu ? Si cine a zis bai ratusca imbecila , de poporul roman ca este pomanagiu,lenes si incompetent ,Antonescu sau Basescu ?...
Tu esti cea mai mare javra basesciana si mai ai si tupeul sa pretinzi ca esti impartial mai Corcodel de mlastina basesciana! RASPUNS TIPIC ACTIVISTULUI DE PARTID IMBECIL.  Macate'ar tata de android cu unitatea centrala scurtcircuitata!
|
|
|
Fant_oma_din_Zanzibar
13 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:49
De la: corcodel, la data 2012-01-18 14:36:22De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 14:29:13De la: corcodel, la data 2012-01-18 14:15:40Pentru Fantomas.,,Daca romanii sunt asa de prosti incat sa puna botul la sloganurile cu "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura ",atunci VOM PIERDE SI NE VOM MERITA SOARTA !!!!''
Corcodele,micule ecologist,tu debitezi numai prostii basesciene de cand te stiu eu pe acest forum...Hai ratusca ,fa spume basescian-ecologiste la cioculet si explica tu tarii ca Base si PDLul nu sunt vinovati desi ne conduc ,ci se imparte vina egal intre opozitie si putere ,poate chiar un pic mai mult la opozitie ca asa iti spune mintea ta de ratusca basesciana obosita ,care si-a vopsit penele...
Tu esti cea mai mare javra basesciana si mai ai si tupeul sa pretinzi ca esti impartial mai Corcodel de mlastina basesciana! RASPUNS TIPIC ACTIVISTULUI DE PARTID IMBECIL. Macate'ar tata de android cu unitatea centrala scurtcircuitata!
Macane bai la alta masa,ca esti vestit pentru cat de prost esti si pentru cum te poti contrazice singur in doar cateva cuvinte ! Esti ,ai fost si ramai,doar un bou Basescian,atat de josnic, incat nu ai nici macar minima demnitatea sa recunoasti cinstit pe cine sustii .
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:55
,,,,,Sa stii Corcodele ca si eu muncesc ,pe cuvantul meu ca nu doar tu si cu conducerea portocalie sunteti singurii care munciti in Romania ! Problema nasola este insa ca, desi muncesti ca pe vremea odiosului ala de Tariceanu(asta in cazul fericit cand ai ce munci!) ,nu mai castigi nici pe departe banii pe care ii castigai atunci! Cum bine a spus Excelenta Sa Javra ,"ghici ghicitoarea mea " din ce cauza ?! ''''''
Inteleg ca muncesti mult si bravo tie.
Lasa ba ca vin ,,cinstitii'' la putere si vei reusi sa incarci brichete pe Magheru nu in Piata Obor unde te-au ,,exilat'' portocalii
|
Fant_oma_din_Zanzibar
13 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 15:05
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:10:25Dragi romani ,
Am vazut ieri o domnisoara,o duduie ,o ...tovarasica , la protestul anti Basescu .Avea o pancata pe care arata o femeie dormind (probabil era chiar ea ,care tampita cum era ,chiar ca se poate spune ca dormea ) si un text in care scria ceva de genul "sa ma treziti cand voi avea cu cine vota ".Normal ca Realitatea,un post penibil ,imediat a vorbit cu ea, iar fatuca respectiva a exprimat exact toate cretinismele basesciene deja clasice :
"toti e la fel" ,"de 22 de ani bla bla ","e nevoie de partide noi ,neintinate de politica".
Imbecila cum era fata aceea , nu stia ca ii fabrica Basescu pe banda partide noi, cum vrea ea ca vaca (crezand ca este ca la telefoanele mobile,nou inseamna bun),gen Noua(si penibila!) Republica sau Partidul Prostilor lui Dan Diaconescu .
Tot in piata erau si sustinatori ai lui Dan Diaconescu ,stapanul prostilor si al Partidului Popoului ,omul care este mult mai rau pentru Romania chiar si decat este Basescu acum ,deoarece tot ce face el nu este decat un apel la prostia oamenilor . Afisul lor era "USL-PDL ,aceeasi mizerie " ,lucru normal la capetele lor imbecilizate ,pline de cautari ale Eloidiei ,de certuri intre Zavoranca si ma-sa ,de preziceri de cutremure si de promisiuni de 20000Euro/persoana .Imbecilii sunt imbecili ,nu ai ce sa le ceri ,ei vor pe pramatia lor presedinte, ca sa le arunce bani din elicopterul sau si sa o gaseasca pe Elodia!
Pe langa acestia,mai sunt si sustinatorii Noii Republici (cei mai sclavi dintre sclavii lui Basescu -un fel de SS al furerului ),infiltrati ai jandarmeriei ,SRIului,PDLului CARE TOTI AU UN SINGUR SCOP :SA DENATUREZE SENSUL PROTESTULUI SI SA PARA UN PROTEST NU IMPOTRIVA LUI BASESCU SI AL PDL ,ci al intregii clase politice, si sa lupte impotriva singurei forte care nu este in buzunarul lui Basescu,respectiv USL.
Daca va veti lasa pacaliti de astfel de oameni,daca veti uita in cateva zile,cu memoria carasul auriu , cauzele pentru care ati iesit in strada,VA VETI MERITA SOARTA ! Daca nu intelegeti ca toate partidele noi gen Noua Republica,Ecologistii lui Corcodel ,Partidul Popoului ,Micarea Populara etc.,SUNT DOAR PARTIDE DE BUZUNAR BASESCIENE ,NU VETI SCAPA NICIODATA DE BASESCU SI GASCA LUI !
Nu uitati ca sunteti in strada ca sa dam jos aceasta putere care si-a batut joc de noi si care se kkca pe democratie.Nu uitati ca noi suntem singura societate civila la aceasta ora ! La alegeri, puteti vota ce vreti voi ,prostia este inevitabila in Romania si nu va contesta nimeni dreptul de a vota cu Partidul Prostilor sau cu Noua Republica .Macar pana atunci insa ,nu uitati motivul pentru care sunteti de fapt in strada si nu va lasati dezbinati in lupte intre diversele partide si partidulete noi , aflate de fapt toate in buzunarul securist al presedintelui Basescu.
Si ca sa intelegeti ca ce am scris mai sus este adevarat,iata ce a declarat Piticania de Boc
( Mediafax) :
"n Piaa Universitii, niciun lider politic nu a fost i nu este agreat, c este de la USL, de la PDL sau de la Partidul Poporului sau sunt persoane care vor s candideze la Primria Capitalei. Nimeni, repet, nu a fost i nu este agreat, sau cel puin aceasta a fost impresia mea. Deci, aduce mai mult a manifestaie antisistem, aa cum este ea cunoscut n rile occidentale, oameni care, pe bun dreptate, legitim, spun : suntem stui i de cei de pn acum, i de cei de acum, i de cei care vor s vin la putere, cutm altceva", a spus Boc, la postul B1 TV."
Piticanie,jigodie,in piata sunt oamenii impotriva Javrei Ordinare,a ta ,si a lingailor vostri din PDL,UDMR,UNPR ! Nu va merge sa disipati vina unei guvernari dezastuase ,hoate si incompetente ,si sa o aruncati la gramada pe toti ,nu veti reusi sa prostiti decat imbecili de-ai lui Dan Diaconescu, care oricum sunt deja prosti de bubuie !
Nu Antonescu i-a jignit pe Romani ci Basescu ,nu USLul i-a saracit si furat pe Romani ci PDLul ,UDMRul si UNPRul ,nu "clasa politica conduce tara " ci jigodia de Basescu prin sclavi ca tine ! Nu tine Piticanie,tu si cu seful tau sinteti vinovatii ,nu altii pe care incercati vinovati si disperati sa dati vina !
Daca romanii sunt asa de prosti incat sa puna botul la sloganurile cu "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura ",atunci VOM PIERDE SI NE VOM MERITA SOARTA !!!!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 15:10
De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:05:20 Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
Lasa mamaie ca am platit ,,cotizatii'' identice si la PSD ,CDR, PNL.
Asta este viata, daca vrei sa stai cu mana intinsa nu platesti, daca vrei sa traiesti atunci te faci frate cu dracu indiferent de culoarea lui politica.
Asta este democratia construita cu multa sudoare de catre PSD si PNL inca din 1990.
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 15:16
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 15:05:54De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:10:25Dragi romani ,
Am vazut ieri o domnisoara,o duduie ,o ...tovarasica , la protestul anti Basescu .Avea o pancata pe care arata o femeie dormind (probabil era chiar ea ,care tampita cum era ,chiar ca se poate spune ca dormea ) si un text in care scria ceva de genul "sa ma treziti cand voi avea cu cine vota ".Normal ca Realitatea,un post penibil ,imediat a vorbit cu ea, iar fatuca respectiva a exprimat exact toate cretinismele basesciene deja clasice :
"toti e la fel" ,"de 22 de ani bla bla ","e nevoie de partide noi ,neintinate de politica".
Imbecila cum era fata aceea , nu stia ca ii fabrica Basescu pe banda partide noi, cum vrea ea ca vaca (crezand ca este ca la telefoanele mobile,nou inseamna bun),gen Noua(si penibila!) Republica sau Partidul Prostilor lui Dan Diaconescu .
Tot in piata erau si sustinatori ai lui Dan Diaconescu ,stapanul prostilor si al Partidului Popoului ,omul care este mult mai rau pentru Romania chiar si decat este Basescu acum ,deoarece tot ce face el nu este decat un apel la prostia oamenilor . Afisul lor era "USL-PDL ,aceeasi mizerie " ,lucru normal la capetele lor imbecilizate ,pline de cautari ale Eloidiei ,de certuri intre Zavoranca si ma-sa ,de preziceri de cutremure si de promisiuni de 20000Euro/persoana .Imbecilii sunt imbecili ,nu ai ce sa le ceri ,ei vor pe pramatia lor presedinte, ca sa le arunce bani din elicopterul sau si sa o gaseasca pe Elodia!
Pe langa acestia,mai sunt si sustinatorii Noii Republici (cei mai sclavi dintre sclavii lui Basescu -un fel de SS al furerului ),infiltrati ai jandarmeriei ,SRIului,PDLului CARE TOTI AU UN SINGUR SCOP :SA DENATUREZE SENSUL PROTESTULUI SI SA PARA UN PROTEST NU IMPOTRIVA LUI BASESCU SI AL PDL ,ci al intregii clase politice, si sa lupte impotriva singurei forte care nu este in buzunarul lui Basescu,respectiv USL.
Daca va veti lasa pacaliti de astfel de oameni,daca veti uita in cateva zile,cu memoria carasul auriu , cauzele pentru care ati iesit in strada,VA VETI MERITA SOARTA ! Daca nu intelegeti ca toate partidele noi gen Noua Republica,Ecologistii lui Corcodel ,Partidul Popoului ,Micarea Populara etc.,SUNT DOAR PARTIDE DE BUZUNAR BASESCIENE ,NU VETI SCAPA NICIODATA DE BASESCU SI GASCA LUI !
Nu uitati ca sunteti in strada ca sa dam jos aceasta putere care si-a batut joc de noi si care se kkca pe democratie.Nu uitati ca noi suntem singura societate civila la aceasta ora ! La alegeri, puteti vota ce vreti voi ,prostia este inevitabila in Romania si nu va contesta nimeni dreptul de a vota cu Partidul Prostilor sau cu Noua Republica .Macar pana atunci insa ,nu uitati motivul pentru care sunteti de fapt in strada si nu va lasati dezbinati in lupte intre diversele partide si partidulete noi , aflate de fapt toate in buzunarul securist al presedintelui Basescu.
Si ca sa intelegeti ca ce am scris mai sus este adevarat,iata ce a declarat Piticania de Boc
( Mediafax) :
"n Piaa Universitii, niciun lider politic nu a fost i nu este agreat, c este de la USL, de la PDL sau de la Partidul Poporului sau sunt persoane care vor s candideze la Primria Capitalei. Nimeni, repet, nu a fost i nu este agreat, sau cel puin aceasta a fost impresia mea. Deci, aduce mai mult a manifestaie antisistem, aa cum este ea cunoscut n rile occidentale, oameni care, pe bun dreptate, legitim, spun : suntem stui i de cei de pn acum, i de cei de acum, i de cei care vor s vin la putere, cutm altceva", a spus Boc, la postul B1 TV."
Piticanie,jigodie,in piata sunt oamenii impotriva Javrei Ordinare,a ta ,si a lingailor vostri din PDL,UDMR,UNPR ! Nu va merge sa disipati vina unei guvernari dezastuase ,hoate si incompetente ,si sa o aruncati la gramada pe toti ,nu veti reusi sa prostiti decat imbecili de-ai lui Dan Diaconescu, care oricum sunt deja prosti de bubuie !
Nu Antonescu i-a jignit pe Romani ci Basescu ,nu USLul i-a saracit si furat pe Romani ci PDLul ,UDMRul si UNPRul ,nu "clasa politica conduce tara " ci jigodia de Basescu prin sclavi ca tine ! Nu tine Piticanie,tu si cu seful tau sinteti vinovatii ,nu altii pe care incercati vinovati si disperati sa dati vina !
Daca romanii vor intelege ca sloganurile "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura "sunt adevarul adevarat ,atunci USL nu ami are sanse VOM PIERDE SI NE MERITAM SOARTA !!!!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 15:34
De la: corcodel, la data 2012-01-18 15:10:39De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:05:20 Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
Asta este viata, daca vrei sa stai cu mana intinsa nu platesti, daca vrei sa traiesti atunci te faci frate cu dracu indiferent de culoarea lui politica.
Asta este democratia construita cu multa sudoare de catre PSD si PNL inca din 1990.
si de ce nu-mi spui cam pe unde era t. Basescu in tot acest timp ? nu vreau s-o iei dela Anvers, spune-mi doar unde era in dec. 89 si pina-ncoace, asta ca sa te cred ca esti sincer !hai, zi-i !
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 16:02
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 13:09:17De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:10:25Dragi romani ,
( Mediafax) :
Daca romanii sunt asa de prosti incat sa puna botul la sloganurile cu "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura ",atunci VOM PIERDE SI NE VOM MERITA SOARTA !!!!
eh, Vanea, tot ce spui tu e cam adevarat ,dar nu pe deplin ! in clipa de fata, USL este intr-o situatie tare delicata si daca se culca pe o ureche in ideea ca cei din piata sunt asa si pe dincolo, chiar ne-am dat naibii ! oamenii cer Alegeri Anticipate, dar mesajul lor este ca nici pe unii nici pe altii nu-i mai vor .....si atunci pe cine vor vota la acele alegeri ? strategia USL.ului de abordare a acestor evenimente a devenit acum foarte importanta ! le trebuie tact si intelepciune , inclusiv retragerea sprijinului politic a unor oameni deja asociati cu fostele guvernari si la care populatia miriie !....ma rog, parerea mea !
|
Fant_oma_din_Zanzibar
13 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 16:17
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 16:02:40De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 13:09:17De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:10:25Dragi romani ,
( Mediafax) :
eh, Vanea, tot ce spui tu e cam adevarat ,dar nu pe deplin ! in clipa de fata, USL este intr-o situatie tare delicata si daca se culca pe o ureche in ideea ca cei din piata sunt asa si pe dincolo, chiar ne-am dat naibii ! oamenii cer Alegeri Anticipate, dar mesajul lor este ca nici pe unii nici pe altii nu-i mai vor .....si atunci pe cine vor vota la acele alegeri ? strategia USL.ului de abordare a acestor evenimente a devenit acum foarte importanta ! le trebuie tact si intelepciune , inclusiv retragerea sprijinului politic a unor oameni deja asociati cu fostele guvernari si la care populatia miriie !....ma rog, parerea mea !
Gabi,oamenii sunt manipulati si in multe capete este varza . Parctic singura grija a puterii este ca USLul,singurul partid care nu este in buzunarul lui Basescu,sa nu aiba peste 50% .Daca ii injura bine,daca ii mai dau cateva dupa ceafa boului de Orban pe care il apuca plimbarea prin Piata  ,daca Dan Diaconescu spune ca " toti e la fel si e rai " se va rezolva .
Oamenii DACA SUNT PROSTI ,vor alege partidele satelit facute de Basescu peste noapte :Partidul Prostilor,Noua Republica,Ecologistii lui Corcodel etc si isi vor freca mainile ca prostii ca au ales partide noi  .De fapt nu vor face altceva decat sa il inscauneze PE VECI PE BASESCU,PE MODEL PUTIN,deoarece toate aceste "noi", partide catre care sunt impinsi dezamagitii astia idioti de care imi este scarba ,sunt ale lui ! Vor schimbare si partide noi ,dar sunt asa de imbeciuli ca nu inteleg cine sta in spatele puzderiei de "noi" partide ...
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 16:29
nu, eu am spus despre Imensa responsabilizare la care e chemata acum Opozitia ! de felul in care va aborda, analiza si va proceda acum, depinde viitorul nostru !
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 16:48
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 15:34:14De la: corcodel, la data 2012-01-18 15:10:39De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:05:20 Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
si de ce nu-mi spui cam pe unde era t. Basescu in tot acest timp ? nu vreau s-o iei dela Anvers, spune-mi doar unde era in dec. 89 si pina-ncoace, asta ca sa te cred ca esti sincer !hai, zi-i !
Ai dreptate mamaica, mare dreptate si el a fost in acele structuri.
Pana la urma pleaca Base, vine un basel mai mic, asta este democratia.
Totusi, de ce sa vina la guvernare aceia care indiferent cat cotcodacesti matale, trebuie sa recunosti in final ca au distrus aceasta tara .
Pe timpul lor cu toate ca era crestere economica si toata Europa duduia de prosperitate, noi ,poporul roman nu am avut un trai mai inbelsugat iar fabricile,uzinele,combinatele, tot ce putea fi vandut , au fost jucate la ,,ruleta'' comunisto-liberala.
Asa au aparut Patriciu, Tericeanu, Voiculescu, Popoviciu,Videanu, Vantu, etc, toti sub aripa tanara a partidelor care acum joaca acest sinistru poker democratic.
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 16:50
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 16:17:06De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 16:02:40De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 13:09:17De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:10:25Dragi romani ,
( Mediafax) :
Gabi,oamenii sunt manipulati si in multe capete este varza . Parctic singura grija a puterii este ca USLul,singurul partid care nu este in buzunarul lui Basescu,sa nu aiba peste 50% .Daca ii injura bine,daca ii mai dau cateva dupa ceafa boului de Orban pe care il apuca plimbarea prin Piata ,daca Dan Diaconescu spune ca " toti e la fel si e rai " se va rezolva .
Oamenii DACA SUNT PROSTI ,vor alege partidele satelit facute de Basescu peste noapte :Partidul Prostilor,Noua Republica,Ecologistii lui Corcodel etc si isi vor freca mainile ca prostii ca au ales partide noi .De fapt nu vor face altceva decat sa il inscauneze PE VECI PE BASESCU,PE MODEL PUTIN,deoarece toate aceste "noi", partide catre care sunt impinsi dezamagitii astia idioti de care imi este scarba ,sunt ale lui ! Vor schimbare si partide noi ,dar sunt asa de imbeciuli ca nu inteleg cine sta in spatele puzderiei de "noi" partide ... Sa inteleg ca voi sunteti formatiuni politice NOI!!!Chiar esti un pic obraznic!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 17:52
De la: corcodel, la data 2012-01-18 16:48:37De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 15:34:14De la: corcodel, la data 2012-01-18 15:10:39De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:05:20 Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
Totusi, de ce sa vina la guvernare aceia care indiferent cat cotcodacesti matale, trebuie sa recunosti in final ca au distrus aceasta tara .
Pe timpul lor cu toate ca era crestere economica si toata Europa duduia de prosperitate, noi ,poporul roman nu am avut un trai mai inbelsugat iar fabricile,uzinele,combinatele, tot ce putea fi vandut , au fost jucate la ,,ruleta'' comunisto-liberala.
Asa au aparut Patriciu, Tericeanu, Voiculescu, Popoviciu,Videanu, Vantu, etc, toti sub aripa tanara a partidelor care acum joaca acest sinistru poker democratic.
corcodele draga, am mai spus si spun iar : Toate partidele sa-si faca curatenie in ograda lor ; sa se se aplice pct. 8 de la Timisoara si legea lustratiei sa intre-n functiune ; sa se analizeze activitatea fiecurui minister si ministru - banii avuti pe mina si ce-a facut cu ei , cu acte doveditoare ! verificarea averilor si confiscata diferenta intre ce s-a declarat si ce se etaleaza ; si sunt multe de facut , dar si trebuie sa vrea cineva sa le faca ....asta-i problema noastra ! Legi sunt ,dar n-are cine sa le aplice !
|
niagara
211 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 18:27
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 17:52:22De la: corcodel, la data 2012-01-18 16:48:37De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 15:34:14De la: corcodel, la data 2012-01-18 15:10:39De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:05:20 Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
corcodele draga, am mai spus si spun iar : Toate partidele sa-si faca curatenie in ograda lor ; sa se se aplice pct. 8 de la Timisoara si legea lustratiei sa intre-n functiune ; sa se analizeze activitatea fiecurui minister si ministru - banii avuti pe mina si ce-a facut cu ei , cu acte doveditoare ! verificarea averilor si confiscata diferenta intre ce s-a declarat si ce se etaleaza ; si sunt multe de facut , dar si trebuie sa vrea cineva sa le faca ....asta-i problema noastra ! Legi sunt ,dar n-are cine sa le aplice !
"Baba batrana" si ti-e gandul doar la kk-or,si ca sa nu contrazici,uite ! "fiecurui"
Am descoperit c brbaii i femeile care au ajuns in vrf au fost cei care s-au implicat n ceea ce aveau de fcut cu toat energia, entuziasmul i srguina lor.
Harry Truman
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 18:54
De la: niagara, la data 2012-01-18 18:27:54De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 17:52:22De la: corcodel, la data 2012-01-18 16:48:37De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 15:34:14De la: corcodel, la data 2012-01-18 15:10:39De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:05:20 Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
"Baba batrana" si ti-e gandul doar la kk-or,si ca sa nu contrazici,uite ! "fiecurui"
bravos, daca din toata poliloghia mea numai asta te-a interesat, atunci cel cu gindul " acolo"  , esti si nu eu ! hai, pa !
|
niagara
211 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 19:15
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 18:54:16De la: niagara, la data 2012-01-18 18:27:54De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 17:52:22De la: corcodel, la data 2012-01-18 16:48:37De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 15:34:14De la: corcodel, la data 2012-01-18 15:10:39De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:05:20 Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
bravos, daca din toata poliloghia mea numai asta te-a interesat, atunci cel cu gindul " acolo" , esti si nu eu ! hai, pa !
Esti ? Cine ? Dai din borta-n borta !
Am descoperit c brbaii i femeile care au ajuns in vrf au fost cei care s-au implicat n ceea ce aveau de fcut cu toat energia, entuziasmul i srguina lor.
Harry Truman
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 19:29
esti TU -asta lipsea din fraza si n-ai inteles ptr. ca tu esti cel care face pe nebunu' si care nu vrea sa priceapa ce i se spune si ironizeaza, dar o face fara haz si fara talent !
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 20:10
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 09:29:13De la: Black_Friday, la data 2012-01-17 20:22:52De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:42:53De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ? Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare.
Sa stii ca pe vremea lui Tariceanu oile nu o duceau nasol deloc . Nu cred ca gasesti multi oameni asa de tupeisti incat sa spuna ca au trait rau pe vremea lui Tariceanu comparativ cu toate celelalte guvernari de pana atunci si de dupa . In mod normal te asteptai sa fie recunoscatoare oile si sa il iubeasca pe cioban...
A venit insa lupul si a zbierat ca ciobanul vrea sa le haleasca ,ca nu are grija suficient de ele ,ca merita bietele oite iarba mai buna,mai verde si cu mai multe vitamine . A promis si ca le va scapa de miste lupo-moguli rai, care sug de zor sangele bietilor lor mielutzi ,ca va avea transparenta in impartirea ierbii si ca ,dupa pararea lui,ciobanul manca el iarba in loc sa o dea asa cum se cuvine oilor ..Au plecat deci cuminti conduse de lup, iar rezultatul de acum este cel firesc ...
Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.
Stii,eu nu am avut datorii la banci.Nici parintii mei,nici majoritatea prietenilor ...
Cei care au avut rate ,aveau stabilitate si plateau ratele fara probleme pe vremea lui Tariceanu . Si americanii se imprumuta(chiar zdravan,mai mult ca europenii!) si englezii ,toate popoarele se imprumuta la banci si nu este nimic anormal in asta .De altfel au inceput problemele cu imposibilitatea achitarii ratelor la banci nu pe vremea "odiosului" Tariceanu,ci pe vremea "reformistului" Boc, cand oamenii au fost disponibilizati ,au avut lefuri taiate,au distrus firme mici cu forfetarul ,firmele mari si-au redus activitatea deoarece economia este zob,investitorii au plecat catre orice alta tara ,etc. etc.Gandeste-te doar la cei care lucrau la Nokia ,Suchard ,Tnuva etc .De la niste lefuri bune pentru Romania ,au ajuns intr-adevar pomanagii cu mana intinsa la un stat care NU A AVUT DELOC GRIJA DE ECONOMIA TARII ,ci au facut-o zob !
Referitor la urarea ta finala ,ce anume preferi,sa traiesti bine in mod fals(desi nu era nimic fals in nivelul de trai ,ci doar in propaganda basesciana care a repetat obsesiv tamenia asta ),sau sa traiesti rau in mod real ?
Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.
Sa stii Corcodele ca si eu muncesc ,pe cuvantul meu ca nu doar tu si cu conducerea portocalie sunteti singurii care munciti in Romania ! Problema nasola este insa ca, desi muncesti ca pe vremea odiosului ala de Tariceanu(asta in cazul fericit cand ai ce munci!) ,nu mai castigi nici pe departe banii pe care ii castigai atunci! Cum bine a spus Excelenta Sa Javra ,"ghici ghicitoarea mea " din ce cauza ?!
Simplu ,economia este pe butuci, si nu mai explic iar ce tampenii si furturi au facut PDListii, de parca s-au straduit specal sa o distruga ! Hotu' de Tariceanu ,Iliescu ,Regele,Antena 3 si KGBistii au distrus economia ,desi Boc s-a straduit cat a putut sa o reformeze . Oamenii insa fiind cam someri,saraci,nesiguri pe ziua de maine ,refuza ai dracu' sa faca afaceri cu firmele ,ca sa ne mearga si noua bine Corcodele ! Pomanagii si betivii dracu',ai vazut ca nu prea mai cumpara mobila de la tine ?!
Un om normal la cap se simte frustrat in astfel de situatie ,unul anormal insa,se felicita ca nu a dat ortul popii de foame si le este adanc recunoscator guvernantilor ca au reformat economia si ca nu este ca in Grecia .(unde se intampla ceva nasol de tot , grecii de foame cu pensii de doar 1000Euro si le-a taiat si al 14-lea salariu !).
Domnule Vanea, esti bugetar? Da-ne si noua mai multe indicii,ca sa tragem o concluzie! Tot nu ma dumiresc de ce castigi mai putini bani acum, decat pe vremea lui Supertariceanu...
Poate derulezi contracte cu statul si te-au taiat de la portie, pe motiv de carnet de partid....
Poate ai o firma de confectionat sticle de lampa si al de Basescu a sabotat piata sticlelor de lampa, aducand unele foarte ieftine din China...
Poate esti filozof si te-a lasat Basescu fara paine, pentru ca el vrea ospatari...
Nu stiu, imi dau si eu cu parerea si tot nu pricep de ce traiesti mult mai rau acum!
Black,poti nega adevarurile cat iti place tie si poti incerca glumite de acest fel,insa nu vei schimba realitatea ! Ma mir sincer ca nu poti intelege din ce cauza nu doar eu,ci toate firmele care nu sunt portocalii,catiga mult mai putini bani decat pe vremea lui Tariceanu .De altfel ,daca ai dubii, il poti intreba si pe Corcodel daca mai castiga banii pe care ii castiga atunci sau nu (deja a spus ca nu mai castiga ca atunci ,dar a dat vina pe criza ,evident),si nu cred ca il banuiesti pe Corcodel ca este impotriva lui Basescu sau pro Tariceanu .
Motivele sunt clare Black .Cand Romania era pe locul intai in Europa in privinta cresterii economice ,era un teren atractiv pentru investitorii straini ,oamenii aveau siguranta materiala si erau dispusi sa cheltuie bani .Acum investitorii straini ocolesc Romania ca pe dracu ,iar romanii isi pastraza banii la buzunar (aia care ii mai au) sau traiesc de azi pe maine si in nici un cap nu le trece sa cheltuiasca deoarece nu sunt deloc optimisti in privinta viitorului si nici nu prea au marea majoritate ce cheltui .
Daca cineva vine cu bani sa faca o afacere ,sa isi faca fabrica,sa investeasca in locuinte,agricultura sau orice altceva ,etc,atunci si Corcodel isi poate vinde mobila si si eu le pot construi cladirile (domeniul meu sunt constructiile ,domeniu care acum este LA PAMANT ),si arhitectii le pot proiecta , si firmele de catering,pensiunile sau firmele de transport,etc. castiga mai bine ,plus muncitorii care vor fi angajati acolo si care vor scuti statul de somaj . Din pacate insa investitorii fug toti in alte tari ,si singurele "investitii" (am pus ghilimele deoarece de fapt nu produc nimic si sunt doar risipa a banului public catre firmele portocalii)sunt cele date exact cum spui tu, pe "carnet de partid doar ,trepadusilor politici ai PDL (sali de sport,patinoare ).Eu nu am lucrat cu statul pe vremea lui Tariceanu ,ci toate venituile mele au fost de la investitori privati .Nu incerca deci sa ma acuzi de ce nu fac,nu-i frumos daca vrei sa pastram o doza de ...cavalerism in "razboaiele" noastre.
Intelegi Black ,saracia este contagioasa si la fel si bogatia ! Intr-o tara in care se taie totul iar oamenii se restrang din ce in ce mai mult pe fiecare zi ,in care le este frica de ziua de maine ,in care pun banii la pusculita gandindu-se ca nu vor mai avea maine servici, nu te mira ca Corcodel isi poate vinde mai putina mobila sau ca eu pot construi mai putine case ! Ce naiba este asa de greu de inteles ?! Sunt firme mari care sunt in pragul falimentului ,sunt investitori care au intrerupt lucrarile de constructii deoarece nu mai au bani sa continue ,iar firmele straine (Nokia,Tnuva ,Suchard si in curand Renalut ) fug pe rupte ...
Te mai mira faptul ca nu castig eu ca pe vremea lui Tariceanu ?Pai in afara de alde Cocos si cocosei mai mici PDListi ,cine mai castiga ca atunci ?...
Dom' Vanea, nu te-am acuzat de nimic. Dintre toti oponentii pe teme de Politica esti singurul cu care mai imi face placere sa "combat" si cred ca te-ai convins si tu de respectul meu.
Am glumit cu tine pentru ca stiu ca tii la glume.
Acum sunt lamurit, dar nu pe deplin. Sectorul imobiliar este intr-adevar afectat, indiferent ca vorbim de Romania sau de SUA! Ca doar de acolo ne-a venit criza, nu-i asa? Criza lichiditatilor a determinat si prabusirea marilor companii care depindeau de imprumuturile bancare dar si piata imobiliara. Toate s-au prabusit in lant, pentru ca toate firmele depind de banci.
Asa cum nu se mai cumpara in Romania locuinte, nu se mai cumpara nici in Spania, Franta, Italia, Grecia, etc.
Tie ti-a casunat pe Basescu pentru ca a facut taieri si il gasesti pe el cauza faptului ca nu se mai construiesc case. OK, dar ce a taiat Basescu? Sau PDL, sau Boc?
1. Salariile bugetarilor. Da, dar nu sunt doar bugetari in tara asta si nu cred ca sunt majoritari. De ce nu mai cumpara case cei din mediul privat?
2. Ajutoarele sociale. Da, dar nu printre beneficiarii de ajutoare sunt clientii tai.
3. Ce a mai taiat?
Eu cred ca nu din cauza taierilor a cazut piata imobiliara, ci din cauza ca bancile nu mai acorda imprumuturi ca inainte de 2009 si pentru ca si populatia este neincrezatoare, asteptand alte valuri ale crizei.
OK, o sa mai vorbim. Din pacate nu mai am timp acum, asa ca o sa mai intru maine seara.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 20:40
a taiat ptr. ca nu mai le ajungea sa ia din pusculita asa cum sperau ! n-au taiat salariile alea monstruoase din ag. guvernamentale si intrepr .ale statului, de cite 1-10-20.000 eu , au taiat de la toti salariatii , otova ! nu s-au sfiit sa cheltuiasca banul public aiurea, taind indemnizatii si tot si dupa cum am spus- dar stiu ca nu-ti face placere sa vorbesti cu mine, ca te-ncurca ce spun - Nu neaparat ptr. nevoia Burtii au iesit oamenii in strada ,ci ptr. Libertatea si Demnitatea incalcata !
|
Fantom_din_Zanzibar
13 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 09:00
BLOG ROXANA IORDACHE
"ULTIMA DIVERSIUNE JALNIC A REGIMULUI BSESCU. CRIN ANTONESCU O DEJOAC DEGAJAT. I VICTORIA SE APROPIE
Continu monitorizarea manifestanilor, legitimrile i percheziiile, pentru care organizatorii msurii poliieneti ilegale trebuie s rspund. La fel ca i efii Jandarmeriei, despre care, vzndu-i ntr-o poz difuzat asear la Mihai Gdea n emisiune, purttorul lor de cuvnt a recunoscut, senin, c au fost duminic seara n civil printre manifestani i au coordonat aciunea mpotriva violenei. Mai precis, ori i-au dovedit incompetena cras, ori au instrumentat chiar ei devastrile. Ghici? i ghici cine mai vine la cina cu coliv din Piaa Universitii, narmat cu diverse accesorii i dotat cu droguri (m mir c n-au aprut i banii fali, i mainile de scris automate, ca n 1990), n condiiile n care se tie c sunt filtre? Haida-de!
Manevrele de mai sus devin, ns, secundare fa de ultima emanaie de disperare a regimului Bsescu. Nu, nu mascarada cu dialogul, pe care ovarele ideologice din Modrogan i biluele etnobotanice din laboratoarele propagandistice ale regimului Bsescu l-au descoperit subit, prelund limbajul politic al opoziiei, pe care pn acum l dezavuau cu tot atta vehemen cu ct ipocrit convingere susin astzi necesitatea dialogului (jenant halul n care a deczut Doru Baconski, dar despre asta altdat). O expresie flagrant a disperrii puterii. Ultima lor divesiune jalnic dar cu oarecare ans de succesuri provizorii o constituie lansarea sloganului cu apa i pmntul clasei politice.
Micarea e spontan, oamenii au o fantezie debordant, ei vin cu tot felul de pancarte sau simple cartonae pe care au scris tot felul de lozinci: cele mai bune sunt imediat preluate i scandate. Ele sunt, repet, diferite, pentru c vin din mini libere, gnditoare pe cont propriu. Ieri, ns, a aprut, subit, o nemernicie tras la indigo la manifestaiile din capital i din toat ara, anume imbecilitatea cu USL=PSL=aceeai mizerie care, de altfel, nici n-a fost i nici nu va fi vreodat scandat la aceste mitinguri, ci doar scoas n fa ca s fie artat la televiziunile propagatoare de soroisme aparent disidente. Mizeria e de fapt propaganda regimului Bsescu i numai fraierii o pot nghii, mpotriva propriilor interese, fcnd jocul puterii. Nu-i momentul acum de analize subtile i de cutat sexul ngerilor cu microscopul. E momentul aciunii tranante, pentru demolarea regimului criminal.
Interesul puterii e discreditarea opoziiei, pentru neutralizarea protestului naional, izolarea lui i n cele din urm, nfrngerea naivilor care i nchipuie c pot schimba peste noapte clasa politic sau c pot inventa o opoziie angelic. Opoziia e dup chipul i asemnarea societii, ca i puterea: fiecare reprezint o anumit parte. Opoziia, partea zdrobitor majoritar, a oamenilor normali, iar puterea, o minoritate de mutani, prostituate moral (indiferent de sex), sfertodoci i hoi. E cazul ca n Piaa Universitii s fie amplificare, s li se vorbeasc manifestanilor, s li se limpezeasc propriile interese i modalitile pragmatice de atingere a lor. Acum, pentru ca mine s fie terenul pregtit pentru nceputul concret al victoriei.
De altfel, n ar, reprezentanii opoziiei au fost primii cu simpatie la proteste, pn ieri. Cnd s-a lansat mizeria.
Ludovic Orban e ultimul care ar fi meritat tratamentul de asear, dar i-a meritat-o, pentru c n-a gndit apariia n Piaa n care avea tot dreptul s fie, ca n 1990, ci s-a dus direct n fa, n loc s stea, discret, la periferie i s fie invitat de manifestani imensa lor majoritate, oneti i intelingeni s li se alture. mi pare ru pentru el i mai ales pentru faptul c a fost, involuntar, material didactic pentru propaganda puterii. Regimul Bsescu n mod sigur a jubilat n aburii alcoolului, hhindu-se c da, da, asta este, mizeria prinde i noi rmnem la putere, s ne batem joc de oameni i s furm n continuare.
Dar Crin Antonescu e n form maxim. Exact n momentul imperativ al reprezentrii maximale. A tiut exact ce s declare i a fcut o declaraie perfect, azi, compensnd acele luni de zile n care, dac ar fi fost prin ar, n mijlocul oamenilor, acum propaganda idioat a puterii nici mcar nu mai era ncercat. Opoziia are bubele ei, iar indolena i se poate ntoarce n fa, fapt pe care, de altfel, mizeaz regimul nemernic. Numai c Antonescu joac tare i are fora liderului care trebuie s preia puterea, datorit credibilitii lui i a iscusinei de comunicare: devenit pe ct de direct, pe att de eficient.
Azi, Crin Antonescu a comunicat esenialul: stupiditatea de a pune semnul egalitii ntre USL i PD-L e lansat n mod evident de putere. Opoziia nu confisc i nici nu se amestec n protestul strzii, dar i asum datoria de a-l reprezenta politic i a garanta ndeplinirea dezideratelor protestatarilor, care nu poate fi realizat dect pe cale politic: demisia guvernului i a preedintelui Bsescu, alctuirea unui guvern tehnic pentru pregtirea alegerilor, alegeri anticipate, deocamdat, parlamentare. Crin ajunge la inima omului de unde pleac sngele cu informaia la creier cnd amintete, ca azi, c de foarte mult vreme oamenii i ntreab pe liderii USL cnd ne scpai de tia?!, iar el reitereaz rspunsul c numai mpreun, opoziia politic i strada civic, putem scpa de tia. sta-i mesajul.
Crin n-a uitat s spun i c un om politic trebuie s-i asume inclusiv riscul de a fi huiduit, dac nu suntem n Coreea de Nord. Asemenea determinare i exact aceste declaraii le ateptam de la el. Nu va fi huiduit eventualele tentative vor fi acoperite de aclamaiile unor oameni contieni c singuri nu vor obine nimic. Doar vor suporta consecinele fiindc se afl n evidena forelor represive. i numai opoziia politic i poate apra, punnd capt regimului criminal.
Deci, grupusculele anarhiste sunt cele care trebuie invitate afar, nu opoziia politic. Pentru c la alegerile anticipate sau mcar accelerate pe care le vrem vom vota. Pe cine? Dac nu votm zdrobitor majoritar, Bsescu nu va aduce USL la putere. Dac votm cu 80% USL, atunci, scpm imediat de Bsescu, prin suspendare i alegeri prezideniale anticipate. Sau Regele Mihai, dac avem atta minte. Dac nu, mcar scpm de Bsescu i avem un preedinte diametral diferit, n persoana lui Crin Antonescu. Nu asta vrem? C doar nu ne nchipuim c ne putem alege Doamne iart-m! pe Sfntul Duh sau mcar pe Arhanghelul Mihail la Cotroceni.
Numai micrile totalitare, indiferent de culoarea lor, neag partidele. A nega alternativa USL nseamn a face jocul regimului Bsescu.
Mine, Crin Antonescu i poate face intrarea n Piaa Universitii, anunnd lansarea listelor cu semnturi, chiar acolo, pentru suspendarea lui Bsescu.
E(ra) preferabil ca Ponta s pstreze un profil discret. PSD poate fi reprezentat de oameni credibili, care n-au fcut parte din guvernul Boc anterior. Iar dac Ponta totui vine, e preferabil s tac. S-l lase pe Crin s vorbeasc. Drept la int. Iar Sorin Oprescu n mod sigur are ce le spune bucuretenilor. i nu numai lor. El e independent i are toat cderea s vorbeasc despre jonciunea necesar ntre opoziia politic i strada civic. Altfel, regimul Bsescu reuete s ne dezbine i rmne la putere pe mna noastr. Pentru c prostia se pltete."
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 09:27
si mi-a mai placut ceva din ce-a spus aseara , Crin Antonescu ! fiind intrebat ce va face de va aparea un lider al pietei universitatii , a raspuns atit de simplu si la obiect : IL VOI SPRIJINI !  si-l cred spunind asta, ptr. ca are capacitatea de a pune mai presus de interesul lui personal, interesul national ! bravo lui !
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 09:36
PENTRU CULTURA TA GENERALA ......,,]Sondaj: Ponta si Antonescu scad in preferintele electoratului
19 Ianuarie 2012
Sondaj: Ponta si Antonescu scad in preferintele electoratului
INTACT IMAGES/Pro Image/Radu Aneculaesi
Crin Antonescu se apropie de Traian Basescu in preferintele electoratului, doar 21% dintre ei avand incredere in liderul PNL, fata de 18% ale presedintelui, conform unui studiu.
Sondajul CSOP, realizat in decembrie 2011 pe un esantion de 1.033 de persoane, releva faptul Victor Ponta il depaseste pe Antonescu in topul increderii in oamenii politici, fiind preferat de 23% dintre persoanele chestionate,
Totusi, pe prima pozitie se fla guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, cu un procentaj de 26 la suta.
Cotati cu cate 14% sunt democrat- liberalii Vasile Blaga si Elena Udrea, europarlamentarul PDL Theodor Stolojan sau Mircea Geoana.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 09:39
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 09:45
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 10:03
De la: corcodel, la data 2012-01-19 09:45:17De la: gabigabi2, la data 2012-01-19 09:39:00
si tu , vazind si stiind pulsul , crezi in bazaconia asta de "studiu" ? haida de ! ma faci sa rid si cu fundu ! Neata! Normal, cu fundul gandesti, cu fundul razi!!
si tu cu ce gindesti, mai omule , ia spune ? cum  ai putea crede ca Bas', care scade CONSTANT ,incepind din 6 mai 2010 , pina la 8-9 % , s-a putut urca pina la 18 % in conditiile in care anul s-a incheiat cu scumpiri la gigacalorie, lumina, apa ? hai, gindeste logic, de unde ?
si apoi as vrea sa te mai intreb ceva : nu ti se pare ca STRADA ofera acum cel mai bun sondaj de opinie ? sunt acolo, acum, " esantionul " optim : oameni de toate virstele, sexele si ocupatiile ! ....si nu numai in Buc, ci in toata TARA ! ce striga ei ? care e sloganul principal ?
1- Jos Basescu, da?
2- Jos Guvernul , da ?
de unde ar putea apare acel 18 % si cam pe unde se afla si guv. PDL.ist in clipa asta ?
|
Fosta membra 9am.ro
996 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 10:16
De la: gabigabi2, la data 2012-01-19 10:03:07De la: corcodel, la data 2012-01-19 09:45:17De la: gabigabi2, la data 2012-01-19 09:39:00
si tu , vazind si stiind pulsul , crezi in bazaconia asta de "studiu" ? haida de ! ma faci sa rid si cu fundu ! Neata! Normal, cu fundul gandesti, cu fundul razi!!
si tu cu ce gindesti, mai omule , ia spune ? cum ai putea crede ca Bas', care scade CONSTANT ,incepind din 6 mai 2010 , pina la 8-9 % , s-a putut urca pina la 18 % in conditiile in care anul s-a incheiat cu scumpiri la gigacalorie, lumina, apa ? hai, gindeste logic, de unde ?
si apoi as vrea sa te mai intreb ceva : nu ti se pare ca STRADA ofera acum cel mai bun sondaj de opinie ? sunt acolo, acum, " esantionul " optim : oameni de toate virstele, sexele si ocupatiile ! ....si nu numai in Buc, ci in toata TARA ! ce striga ei ? care e sloganul principal ?
1- Jos Basescu, da?
2- Jos Guvernul , da ?
de unde ar putea apare acel 18 % si cam pe unde se afla si guv. PDL.ist in clipa asta ? Cred ca glumesti......6-7000 de persoane la nivel national si asta atrasi de isteriile A3 al cariu pastor este acel tradator securist inconjurat de slugi platite bine pentru a va ingheta ceierele si asa atrofiate? Sa vezi ras astazi mamaie la marele miting al opozitiei cum nu veti reusi sa scoateti in strada mai mult de 1000 de oameni. Totusi in mod sigur veti suplimenta locurile vacante cu oameni din provincie adusi cu arcanul la oaste. Sa-ti mai spun un secret....prostii nu prea se pot asocia......
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 19 Ianuarie 2012, ora 10:22
De la: corcodel, la data 2012-01-19 10:16:42De la: gabigabi2, la data 2012-01-19 10:03:07De la: corcodel, la data 2012-01-19 09:45:17De la: gabigabi2, la data 2012-01-19 09:39:00
si tu cu ce gindesti, mai omule , ia spune ? cum ai putea crede ca Bas', care scade CONSTANT ,incepind din 6 mai 2010 , pina la 8-9 % , s-a putut urca pina la 18 % in conditiile in care anul s-a incheiat cu scumpiri la gigacalorie, lumina, apa ? hai, gindeste logic, de unde ?
1- Jos Basescu, da?
2- Jos Guvernul , da ?
de unde ar putea apare acel 18 % si cam pe unde se afla si guv. PDL.ist in clipa asta ? Cred ca glumesti......6-7000 de persoane la nivel national si asta atrasi de isteriile A3 al cariu pastor este acel tradator securist inconjurat de slugi platite bine pentru a va ingheta ceierele si asa atrofiate? Sa vezi ras astazi mamaie la marele miting al opozitiei cum nu veti reusi sa scoateti in strada mai mult de 1000 de oameni. Totusi in mod sigur veti suplimenta locurile vacante cu oameni din provincie adusi cu arcanul la oaste. Sa-ti mai spun un secret....prostii nu prea se pot asocia......
te-mbesti cu apa rece BASISTULE care esti tu basist si maninci cu polonicul ca nu esti....cum isi da omul arama pe fata, vai de capul tau ! tot asa credea si Ceausescu ca el nu va cadea ,ca-i iubit de popor si a sfirsit impuscat ! ignorati voi vocea strazii ; rideti de ea , dar ce milogeala-i pe voi cind ii cereti voturile !
ce asteptati sa luati masuri : sa reduceti Hotia , sa va dati afara jigodiile hulpave ? sa vina lumea cu furcile sa va dea foc la conace ? ce  vreti de la poporul asta, ticalosilor ?
|
|
|