Info
x
Basescu
|
F_antoma_din_Zanzibar 23 mesaje Membru din: 17/01/2012 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 15:42
De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare. Sa stii Corcodele ca si eu muncesc ,pe cuvantul meu ca nu doar tu si cu conducerea portocalie sunteti singurii care munciti in Romania ! Problema nasola este insa ca, desi muncesti ca pe vremea odiosului ala de Tariceanu(asta in cazul fericit cand ai ce munci!) ,nu mai castigi nici pe departe banii pe care ii castigai atunci! Cum bine a spus Excelenta Sa Javra ,"ghici ghicitoarea mea " din ce cauza ?! Simplu ,economia este pe butuci, si nu mai explic iar ce tampenii si furturi au facut PDListii, de parca s-au straduit specal sa o distruga ! Hotu' de Tariceanu ,Iliescu ,Regele,Antena 3 si KGBistii au distrus economia ,desi Boc s-a straduit cat a putut sa o reformeze . Oamenii insa fiind cam someri,saraci,nesiguri pe ziua de maine ,refuza ai dracu' sa faca afaceri cu firmele ,ca sa ne mearga si noua bine Corcodele ! Pomanagii si betivii dracu',ai vazut ca nu prea mai cumpara mobila de la tine ?! Un om normal la cap se simte frustrat in astfel de situatie ,unul anormal insa,se felicita ca nu a dat ortul popii de foame si le este adanc recunoscator guvernantilor ca au reformat economia si ca nu este ca in Grecia .(unde se intampla ceva nasol de tot , grecii de foame cu pensii de doar 1000Euro si le-a taiat si al 14-lea salariu !).
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 16:05
Vanea stii cum se exprima oamenii astia ? parca ar zice ca cei care Muncesc - adica au unde si la ce - Nu pot fi decit cei ce Cotizeaza la PDL, inscrisi in listele lor de evidenta si daca NU esti acolo, inseamna ca nu muncesti .....ca n-ai unde, de vreme ce n-ai cotizatia platita la ei !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
25_0526 12 mesaje Membru din: 17/01/2012 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 16:11
nah! mi-au ters textul.
Silviule, dac vrei s citeti rspunsul meu, roag-l pe admin s-i ofere textul. ce s-i faci, asta e ! corcodele, ce faci m, eti panicat ? i-e team c n-ai s-i recuperezi sumele investite la partid n fasolea cu ciolan ?
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 16:19
De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:11:41nah! mi-au ters textul. ups si mie mi l-au sters, desi postarea mea a fost rugatoare , in sensul ca-l rugam sa nu se duca prea departe....stii ca tu l-ai trimis c'o treaba la unu ' mai dracos !
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 16:21
De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:11:41nah! mi-au ters textul. anu' asta cred c-a fost zgircos cu ciolanul, ca nu ne-a spus meniul ....
|
25_0526 12 mesaje Membru din: 17/01/2012 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 16:34
De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:19:59De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:11:41nah! mi-au ters textul. aha arogan rogatorie
|
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 16:39
De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:34:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:19:59De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:11:41nah! mi-au ters textul. cu o oarecare tenta ironico-jucausa....asa sper sa fii inteles ....ca doar stii ca eu ma cert cu dragoste si cind fac urit tot din dragoste ... !
|
PE_EI_JANDARMI_ 8 mesaje Membru din: 17/01/2012 Oras: Constanta |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 17:49
De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:39:50De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:34:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 16:19:59De la: 25_0526, la data 2012-01-17 16:11:41nah! mi-au ters textul. A zis Baknschi ca trebuie sa-i potolim pe viermii astia de la Miting cu un dialog de pacalire. Raporteaza abuz de limbaj
http://www.youtube.com/watch?v=byRok6tu_-Q&feature=related
|
|
|
|
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 19:40
hai sa impingem lucrurile putin spre absurd.sazicem ca tu,Gabigabi ai puterea si schimbi pe Base.Pe cine pui in loc?.Nu cred ca ai pe cine...in'89 aveam aproape 40 de ani,am fost la revolutie(transformata in lovitura de stat),am sute de poze de atunci,cu tancuri urcand si strivind masini pe Batistei .cu masinile armatei calcand peste cadavre pe Magheru,cu pompierii spalad sange pe treptele de la metrou la Universitate.cu fuga lui ceasca etc.am fost unul din golanii e la universitate,am incasat-o de la mineri.Atunci s-a furat din greu.Acu ce sa fure?ca au ramas doar deseuri,Grosul s-a dus demult.D-aia am plecat.de scarba si de durere.nimic nu merge in Ro.
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 20:22
De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:42:53De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare. Domnule Vanea, esti bugetar? Da-ne si noua mai multe indicii,ca sa tragem o concluzie! Tot nu ma dumiresc de ce castigi mai putini bani acum, decat pe vremea lui Supertariceanu... Poate derulezi contracte cu statul si te-au taiat de la portie, pe motiv de carnet de partid.... Poate ai o firma de confectionat sticle de lampa si al de Basescu a sabotat piata sticlelor de lampa, aducand unele foarte ieftine din China... Poate esti filozof si te-a lasat Basescu fara paine, pentru ca el vrea ospatari... Nu stiu, imi dau si eu cu parerea si tot nu pricep de ce traiesti mult mai rau acum!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 20:26
Si inca ceva dom' Vanea, care sunt statele UE care ne-au depasit in clasamentul saraciei din 2008 incoace?
Raporteaza abuz de limbaj
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
9am250600 9 mesaje Membru din: 17/01/2012 |
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 22:02
De la: Black_Friday, la data 2012-01-17 20:22:52De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:42:53De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare. De la: Silver9AM, la data 2012-01-17 21:23:32 Acum daca ai bani poti trai foarte bine,problema este sa stii sa faci bani.Daca Basescu si Boc nu dadea friu liber la furturile savirsite de PDL si toata clientela politica,de Udrea Roberta,Videanu si toata pleiada,daca acorda atentie dezvoltarii si sprijinirii mediului privat,nu reducea salariile bugetarilor si impozitarea pensiilor,era liniste in tara.Faptul ca sau hazardat cu Legi nediscutate in Parlament abuzind de asumare pentru satisfacerea intereselor personale in detrimentul populatiei,izolarea de popor a produs starea de astazi din care nu mai au esire si trebuie sa demisioneze. Ai dreptate singura solutie este demisia dar au prea multe furtisaguri in derulare pina in 2014 si le este greu si frica de puscarie,au imprumutat bani pe spinarea poporului si nu au facut investitii pentru locuri de munca ,au incarcat nota de 5 ori la fiecare investitie in stranduri ,parcuri,telecabine si alte prostii infometind poporul |
|
CIPRIOTU 1445 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: Odorheiul Secuiesc |
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 01:24
De la: 9am250600, la data 2012-01-17 22:02:30De la: Black_Friday, la data 2012-01-17 20:22:52De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:42:53De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare. COOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOREEEEEEEEEECT.
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 07:23
De la: giovausaro, la data 2012-01-17 19:40:36hai sa impingem lucrurile putin spre absurd.sazicem ca tu,Gabigabi ai puterea si schimbi pe Base.Pe cine pui in loc?.Nu cred ca ai pe cine...in'89 aveam aproape 40 de ani,am fost la revolutie(transformata in lovitura de stat),am sute de poze de atunci,cu tancuri urcand si strivind masini pe Batistei .cu masinile armatei calcand peste cadavre pe Magheru,cu pompierii spalad sange pe treptele de la metrou la Universitate.cu fuga lui ceasca etc.am fost unul din golanii e la universitate,am incasat-o de la mineri.Atunci s-a furat din greu.Acu ce sa fure?ca au ramas doar deseuri,Grosul s-a dus demult.D-aia am plecat.de scarba si de durere.nimic nu merge in Ro. vorbesti de absurd , mai giova ? mai absurd sa credem in 89 ca va cadea comunismul, vorba lu' ceasca " cind va face plopul pere " ? si totusi" absurdul "s-a intimplat si aia citiva - nu mai multi decit sunt acum in strada , l-au infaptuit ! stiai atunci, ca zici c-ai fost in strada , stiai pe cine vei pune ? nu stiai, domnule, in schimb stiai ca Vrei Alegeri Libere si mai stiai ceva : FARA COMUNISTI ! asta pe care-l tot luati voi in brate , este exact Comunistul ala de care ne era noua scirba atunci : era secretar de stat in guv. lui dascalescu .....iti mai aduci aminte de el ? a venit momentul ca Ro sa incheie aceasta pagina din istoria ei si bas' sa plece acasa : AJUNGE ! as vrea ca pct. 8 de la Timisoara si / sau legea lustratiei sa intre-n functiune si sa se faca curatenie in clasa politica : Fara Comunisti, colaboratori si turnatori ! Ajunge ! daca ai fost vreodata unde zici c-ai fost , vei intelege si vei accepta ce-am spus ptr. ca e-n spiritul a ceea ce ai strigat Atunci ! Ajunge ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 754 mesaje Membru din: 22/06/2009 Oras: Constanta |
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 07:52
De la: CIPRIOTU, la data 2012-01-18 01:24:14De la: 9am250600, la data 2012-01-17 22:02:30De la: Black_Friday, la data 2012-01-17 20:22:52De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:42:53De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare. Am facut ce m-am priceput cu experienta mea de comunist in ape tulburi.Ehei pe vremea lui Ceausescu duduia economia ca munceau fraierii,era independenta economica,doream sa devin erou asa ca am sabotat mereu economia nationala prin functiile pe care leam avut fraudulos sa ajung presedinte.Asta ca sa ma mindresc in fata Lenutei si am uitat de popor ,mau informat gresit consilieriii ,am fost indus in eroare de Boc
PDLei, nu ma lasati PUII MEI,furati cit sunt eu presedinte,sa ne tina romanii minte.Lenuța sa-și plateasca ratele la banca.
http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
■9AM: Sunteti multumit de realizarile dumneavoastra de pana acum in fruntea statului?
Traian Basescu: Bineinteles. Am facut tot ce mi-am propus. Fiica mea cea mica, Lenuta, a invatat in sfarsit sa scrie si sa citeasca, ca doar nu e in Parlamentul Europeana de doua ani degeaba. Sunt foarte mandru de ea. Sunt multumit si de Ioana, cealalta fiica, ca stie sa invarta banii si afacerile. Altfel, ce sa zic am fost un prieten bun pentru toti cei care m-au sustinut in campaniile electorale si imi platesc mereu datoriile.
■9AM: Dar eu ma refeream la poporul roman. Sunteti multumit de ce le-ati oferit din postura de presedinte ?
http://www.youtube.com/watch?v=yAaDpSnqjfg&feature=related
.9AM. VA MULTUMIM !
Traian Basescu: Va multumesc si eu. Am plecat, ma asteapta Becali si Patriciu la restaurant.Și pe urma trec pe la LENUȚA-
Nurse with big tits eats cum-
Ea face și mai bine !
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 07:55
si totusi, unde-i Basescu ? de ce se ascunde ? de cine se ascunde ?
parca-i dadea lectii de onoare MJR Mihai , acuzindu-l de lasitate in fata tancurilor sovietice si a pistolului pus la timpla ! curat murdar , nene basescule , te-ai facut de rusine cit cuprinde, lasule !
|
Fosta membra 9am.ro 7898 mesaje Membru din: 20/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 08:52
De la: 9am250600, la data 2012-01-17 22:02:30De la: Black_Friday, la data 2012-01-17 20:22:52De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:42:53De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare. Mai MAY'KOOR,ce faci ? tu'ti scrii tu'ti raspunzi ? Te'ai damblagit omule.......
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 08:53
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:55:45 si totusi, unde-i Basescu ? de ce se ascunde ? de cine se ascunde ? De asta nu'ti creste tie aluatul ?
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 09:21
De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 08:53:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:55:45 si totusi, unde-i Basescu ? de ce se ascunde ? de cine se ascunde ? lasa mistoul, ca-i dovada de slabiciune ! unde l-ati Ascuns pe marele viteaz ?
|
Fant_oma_din_Zanzibar 13 mesaje Membru din: 18/01/2012 |
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 09:29
De la: Black_Friday, la data 2012-01-17 20:22:52De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:42:53De la: corcodel, la data 2012-01-17 15:13:20De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare. Black,poti nega adevarurile cat iti place tie si poti incerca glumite de acest fel,insa nu vei schimba realitatea ! Ma mir sincer ca nu poti intelege din ce cauza nu doar eu,ci toate firmele care nu sunt portocalii,catiga mult mai putini bani decat pe vremea lui Tariceanu .De altfel ,daca ai dubii, il poti intreba si pe Corcodel daca mai castiga banii pe care ii castiga atunci sau nu (deja a spus ca nu mai castiga ca atunci ,dar a dat vina pe criza ,evident),si nu cred ca il banuiesti pe Corcodel ca este impotriva lui Basescu sau pro Tariceanu . Motivele sunt clare Black .Cand Romania era pe locul intai in Europa in privinta cresterii economice ,era un teren atractiv pentru investitorii straini ,oamenii aveau siguranta materiala si erau dispusi sa cheltuie bani .Acum investitorii straini ocolesc Romania ca pe dracu ,iar romanii isi pastraza banii la buzunar (aia care ii mai au) sau traiesc de azi pe maine si in nici un cap nu le trece sa cheltuiasca deoarece nu sunt deloc optimisti in privinta viitorului si nici nu prea au marea majoritate ce cheltui . Daca cineva vine cu bani sa faca o afacere ,sa isi faca fabrica,sa investeasca in locuinte,agricultura sau orice altceva ,etc,atunci si Corcodel isi poate vinde mobila si si eu le pot construi cladirile (domeniul meu sunt constructiile ,domeniu care acum este LA PAMANT ),si arhitectii le pot proiecta , si firmele de catering,pensiunile sau firmele de transport,etc. castiga mai bine ,plus muncitorii care vor fi angajati acolo si care vor scuti statul de somaj . Din pacate insa investitorii fug toti in alte tari ,si singurele "investitii" (am pus ghilimele deoarece de fapt nu produc nimic si sunt doar risipa a banului public catre firmele portocalii)sunt cele date exact cum spui tu, pe "carnet de partid doar ,trepadusilor politici ai PDL (sali de sport,patinoare ).Eu nu am lucrat cu statul pe vremea lui Tariceanu ,ci toate venituile mele au fost de la investitori privati .Nu incerca deci sa ma acuzi de ce nu fac,nu-i frumos daca vrei sa pastram o doza de ...cavalerism in "razboaiele" noastre. Intelegi Black ,saracia este contagioasa si la fel si bogatia ! Intr-o tara in care se taie totul iar oamenii se restrang din ce in ce mai mult pe fiecare zi ,in care le este frica de ziua de maine ,in care pun banii la pusculita gandindu-se ca nu vor mai avea maine servici, nu te mira ca Corcodel isi poate vinde mai putina mobila sau ca eu pot construi mai putine case ! Ce naiba este asa de greu de inteles ?! Sunt firme mari care sunt in pragul falimentului ,sunt investitori care au intrerupt lucrarile de constructii deoarece nu mai au bani sa continue ,iar firmele straine (Nokia,Tnuva ,Suchard si in curand Renalut ) fug pe rupte ... Te mai mira faptul ca nu castig eu ca pe vremea lui Tariceanu ?Pai in afara de alde Cocos si cocosei mai mici PDListi ,cine mai castiga ca atunci ?... |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 09:32
De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 09:21:14De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 08:53:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:55:45 si totusi, unde-i Basescu ? de ce se ascunde ? de cine se ascunde ? Mai pune .......drojdie..... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 09:38
De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 09:32:26De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 09:21:14De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 08:53:20De la: gabigabi2, la data 2012-01-18 07:55:45 si totusi, unde-i Basescu ? de ce se ascunde ? de cine se ascunde ? ai grija ce-ti doresti ! dar, totusi, UNDE l-ati ASCUNS pe marele Cruciat , ala de-l acuza pe MJR Mihai I de lasitate ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 10:10
Dragi romani ,
Am vazut ieri o domnisoara,o duduie ,o ...tovarasica , la protestul anti Basescu .Avea o pancata pe care arata o femeie dormind (probabil era chiar ea ,care tampita cum era ,chiar ca se poate spune ca dormea ) si un text in care scria ceva de genul "sa ma treziti cand voi avea cu cine vota ".Normal ca Realitatea,un post penibil ,imediat a vorbit cu ea, iar fatuca respectiva a exprimat exact toate cretinismele basesciene deja clasice : "toti e la fel" ,"de 22 de ani bla bla ","e nevoie de partide noi ,neintinate de politica". Imbecila cum era fata aceea , nu stia ca ii fabrica Basescu pe banda partide noi, cum vrea ea ca vaca (crezand ca este ca la telefoanele mobile,nou inseamna bun),gen Noua(si penibila!) Republica sau Partidul Prostilor lui Dan Diaconescu . Tot in piata erau si sustinatori ai lui Dan Diaconescu ,stapanul prostilor si al Partidului Popoului ,omul care este mult mai rau pentru Romania chiar si decat este Basescu acum ,deoarece tot ce face el nu este decat un apel la prostia oamenilor . Afisul lor era "USL-PDL ,aceeasi mizerie " ,lucru normal la capetele lor imbecilizate ,pline de cautari ale Eloidiei ,de certuri intre Zavoranca si ma-sa ,de preziceri de cutremure si de promisiuni de 20000Euro/persoana .Imbecilii sunt imbecili ,nu ai ce sa le ceri ,ei vor pe pramatia lor presedinte, ca sa le arunce bani din elicopterul sau si sa o gaseasca pe Elodia! Pe langa acestia,mai sunt si sustinatorii Noii Republici (cei mai sclavi dintre sclavii lui Basescu -un fel de SS al furerului ),infiltrati ai jandarmeriei ,SRIului,PDLului CARE TOTI AU UN SINGUR SCOP :SA DENATUREZE SENSUL PROTESTULUI SI SA PARA UN PROTEST NU IMPOTRIVA LUI BASESCU SI AL PDL ,ci al intregii clase politice, si sa lupte impotriva singurei forte care nu este in buzunarul lui Basescu,respectiv USL. Daca va veti lasa pacaliti de astfel de oameni,daca veti uita in cateva zile,cu memoria carasul auriu , cauzele pentru care ati iesit in strada,VA VETI MERITA SOARTA ! Daca nu intelegeti ca toate partidele noi gen Noua Republica,Ecologistii lui Corcodel ,Partidul Popoului ,Micarea Populara etc.,SUNT DOAR PARTIDE DE BUZUNAR BASESCIENE ,NU VETI SCAPA NICIODATA DE BASESCU SI GASCA LUI ! Nu uitati ca sunteti in strada ca sa dam jos aceasta putere care si-a batut joc de noi si care se kkca pe democratie.Nu uitati ca noi suntem singura societate civila la aceasta ora ! La alegeri, puteti vota ce vreti voi ,prostia este inevitabila in Romania si nu va contesta nimeni dreptul de a vota cu Partidul Prostilor sau cu Noua Republica .Macar pana atunci insa ,nu uitati motivul pentru care sunteti de fapt in strada si nu va lasati dezbinati in lupte intre diversele partide si partidulete noi , aflate de fapt toate in buzunarul securist al presedintelui Basescu. |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 10:11
Am incercat sa deschid un topic nou cu postarea de mai sus insa nu am reusit.Poate este insa mai bine ,pe topicul Basescu ii este de fapt rostul...
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 10:28
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:11:29Am incercat sa deschid un topic nou cu postarea de mai sus insa nu am reusit.Poate este insa mai bine ,pe topicul Basescu ii este de fapt rostul... Vania,eu personal te consider liderul opozitiei pe acest forum,mai sari tu calul,dar in genere esti un tip matur ,cu idei si crezi cu adevarat in ce postezi . Te rog sa comentezi pe marginea vizitei lui Orban ieri in piata,daca poti nepartinic,stiu ca o sa'ti fie greu,dar stiu ca poti !
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 11:31
De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:28:22De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:11:29Am incercat sa deschid un topic nou cu postarea de mai sus insa nu am reusit.Poate este insa mai bine ,pe topicul Basescu ii este de fapt rostul... Bun,mi-a sters postarea... Iti spuneam ca nu sunt lider ,ca nu ma intereseaza deloc si nu m-a interesat niciodata sa fiu lider,ca nu ma simt lider,ca nu am vocatie de lider si ca, asa in general ma doare undeva de chestia asta, eu reprezentandu-ma doar PE MINE pe acest forum. Despre Orban iti spuneam ca din punctul meu de vedere a fost un imbecil si ca, dupa ce i-au tras aia primele ghionturi,i-as mai fi dat si eu ca taxa pentru prostia lui ! Inteleg perfect ca avea dreptul democratic de a protesta in Piata,dar nu pot intelege lipsa lui de imaginatie care l-a facut sa nu intuiasca prezenta acolo a unor provocatori, care asta asteptau,un prost ca el cu care sa incerce sa denatureze sensul protestului . Putea sa mai amane putin acest drept democratic si se duca maine la mitingul USL unde astfel de provocatori vor fi opriti ,putea sa mearga inconjurat de sustinatori liberali ,etc.El insa a facut pe smecherul si a pus astfel in primejdie prin prostia lui (sau intentionat daca este omul lui Basescu) sensul protestului ,oferind pe tava diversionistilor posibilitatea de a actiona si de a incerca prin diversiune sa denatureze sensul protestului ... In concluzie a fost un dobitoc . |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 11:39
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 11:31:25De la: Silver9AM, la data 2012-01-18 10:28:22De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:11:29Am incercat sa deschid un topic nou cu postarea de mai sus insa nu am reusit.Poate este insa mai bine ,pe topicul Basescu ii este de fapt rostul... Vania,am spus ca eu personal te consider un lider,si ca sa fiu si eu onest asa cum ai fost tu,iti place nu'ti place ,vrei sau nu,chiar esti un LIDER ! Multumesc pt. onestitate in comentul facut !
|
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 13:09
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:10:25Dragi romani , Si ca sa intelegeti ca ce am scris mai sus este adevarat,iata ce a declarat Piticania de Boc ( Mediafax) : "n Piaa Universitii, niciun lider politic nu a fost i nu este agreat, c este de la USL, de la PDL sau de la Partidul Poporului sau sunt persoane care vor s candideze la Primria Capitalei. Nimeni, repet, nu a fost i nu este agreat, sau cel puin aceasta a fost impresia mea. Deci, aduce mai mult a manifestaie antisistem, aa cum este ea cunoscut n rile occidentale, oameni care, pe bun dreptate, legitim, spun : suntem stui i de cei de pn acum, i de cei de acum, i de cei care vor s vin la putere, cutm altceva", a spus Boc, la postul B1 TV." Piticanie,jigodie,in piata sunt oamenii impotriva Javrei Ordinare,a ta ,si a lingailor vostri din PDL,UDMR,UNPR ! Nu va merge sa disipati vina unei guvernari dezastuase ,hoate si incompetente ,si sa o aruncati la gramada pe toti ,nu veti reusi sa prostiti decat imbecili de-ai lui Dan Diaconescu, care oricum sunt deja prosti de bubuie ! Nu Antonescu i-a jignit pe Romani ci Basescu ,nu USLul i-a saracit si furat pe Romani ci PDLul ,UDMRul si UNPRul ,nu "clasa politica conduce tara " ci jigodia de Basescu prin sclavi ca tine ! Nu tine Piticanie,tu si cu seful tau sinteti vinovatii ,nu altii pe care incercati vinovati si disperati sa dati vina ! Daca romanii sunt asa de prosti incat sa puna botul la sloganurile cu "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura ",atunci VOM PIERDE SI NE VOM MERITA SOARTA !!!! |
|
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:06
De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 13:09:17De la: Fant_oma_din_Zanzibar, la data 2012-01-18 10:10:25Dragi romani , Vania,daca vrei sa te distrezi,uita'te pe otv,dupa proteste primeste participanti,sa vezi si tu cine e pe acolo.....ai grija in schimb,cum te prinde cum semnezi adeziunea la pp...
|
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Ianuarie 2012, ora 14:15
Pentru Fantomas.,,Daca romanii sunt asa de prosti incat sa puna botul la sloganurile cu "toti sunt la fel","USL,PDL ,aceeasi mizerie " ,"clasa politica este vinovata" si "de douazeci de ani se fura ",atunci VOM PIERDE SI NE VOM MERITA SOARTA !!!!''
Afla ca doar indivizii cu creierele spalate pot crede ca doar astia,,actualii'' sunt vinovati pentru distrugerea tarii. Doar retardatii pot uita atat de usor tunurile fostilos guvernanti. Doar cretinii pot uita simplul fapt ca daca criza ne-ar fi prins cu un salariu minim pe economie de sa zicem un 500e, atunci scaderea salariului cu 25% nu ar mai fi fost atat de dramatica. Pentru care motiv fostele guvernari nu au reusit REAL sa aduca si la noi nivelul de trai ca in alte minunate democratii? Raspunsul este simplu;...pentru ca la fel ca si guvernantii actuali AU FURAT TOT CE AU PUTUT FARA A TINE CONT DE PROSTIME. De fapt Romania in anul de gratie 2008 NU MAI AVEA INDUSTRIE SI NICI AGRICULTURA SI TOTUL SE DATORA TOCMAI A CELOR PE CARE VOI ACUM VRETI SA-I READUCETI LA PUTERE. VA INTELEG SINCER DEOARECE INTELIGENTA ANDROIZILOR ESTE PROGRAMATA ATAT CAT DORESC STAPANII LOR. Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|

. A promis si ca le va scapa de miste lupo-moguli rai, care sug de zor sangele bietilor lor mielutzi ,ca va avea transparenta in impartirea ierbii si ca ,dupa pararea lui,ciobanul manca el iarba in loc sa o dea asa cum se cuvine oilor ..Au plecat deci cuminti conduse de lup, iar rezultatul de acum este cel firesc ...
si mie mi l-au sters, desi postarea mea a fost rugatoare , in sensul ca-l rugam sa nu se duca prea departe....stii ca tu l-ai trimis c'o treaba la unu ' mai dracos !
tot din dragoste ...
de Basescu a sabotat piata sticlelor de lampa, aducand unele foarte ieftine din China...
parca-i dadea lectii de onoare MJR Mihai , acuzindu-l de lasitate in fata tancurilor sovietice si a pistolului pus la timpla !