Info
x
Basescu
|
Fosta membra 9am.ro 4841 mesaje Membru din: 14/12/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 20:02
De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_01_2012, la data 2012-01-23 10:47:07"Marius Oprea: Traian Bsescu nu mai are drum de- ntors. E un obolan. Sa demisioneze conducerea. Nu plec din PNL. Sa isi dea ei seama ca au fost tampiti cand s-au asociat cu securistii. Pentru ca asta au facut. Fiindca e vorba aia: "te faci frate cu dracul pana treci puntea". Insa, mi-e teama ca aceasta fratie cu dracul nu va duce spre o cale buna. PNL-ul isi pierde identitatea prin aceste tipuri de aliante batand palma cu tot felul de activisti si securisti", spune Marius Oprea, care este de parere ca alianta liberalilor cu PSD si PC va reprezenta evaporarea dreptei autentice. "Electoratul de dreapta, atata cat existp el in Romania, va taxa aceasta alianta. Ce e social-liberalismul? E o struto-camila. Nu exista asa ceva. Tocmai din aceste motive cred ca intr-un timp relativ scurt va aparea o alternativa, reala de dreapta. Nu stiu, poate va renaste PNT-ul, daca nu se mai cearta patru prosti pe o stampila", spunea Oprea. "Antonescu ar trebui sa invete sa nu repete greselile din trecut" Istoricul il acuza in acelasi interviu pe Crin Antonescu de faptul ca nu a invatat din greselile trecutului si s-a asociat cu PSD. "Desi, culmea, colegul meu de facultate, Crin Antonescu este istoric Si ar trebui sa invete sa nu repete greselile din trecut. O mare greseala a fost participarea PNL-ului la guvernare in 1992, care a atras disolutia lui pentru o perioada de vreme. Acum mi-e teama ca se va intampla la fel. Vor guverna, dupa care se va alege praful de ei, iar electoratul liberal, care a fost fidel unei cauze, isi va pierde increderea in partid", sustine Oprea, care a aratat ca o greseala mai mare decat asocierea PNL cu Voiculescu este aceea de a bate palma cu PRM.
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
|
vasile_vali 2835 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Galati |
Postat pe: 23 Ianuarie 2012, ora 23:57
De la: Black_Friday, la data 2012-01-23 20:02:35De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_01_2012, la data 2012-01-23 10:47:07"Marius Oprea: Traian Bsescu nu mai are drum de- ntors. E un obolan. Eeee, daca tot v'ati scormonit neuronu' scotzand texte vechi cu m. oprea@antonescu@voiculescu, bagati'o p'aia -si mai veche- cu mogulul voiculescu_grivco@base din 2004! Cum, nu stia basecsu cu cine se aliaza? Da' ce, nu'l cunostea pe voiculescu muuult mai bine decat antonescu si de muuult mai multa vreme, cam de pe timpul Anvers'ului? Ce duplicitara sunteti, madam , ce caracter de woodra purtati pe sub smacuri...numa' robertha va mai poate concura cu succesuri! Sau eba? "NIHIL SINE DEO!" Raporteaza abuz de limbaj |
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 10:36
sti @Vasile care cred eu ca-i supararea lor cea mare ? ca in timp ce Voiculescu - coleg de partid si securitate cu Basescu, isi face o mea culpa ptr. acea vreme si-si foloseste banii in fundatii ptr. copiii talentati, pensionari si media ce promoveaza democratia, Base Nu se poate debarasa de niciun narav , isi doreste Puterea....ba chiar e Bolnav de Putere si nu-si mai da seama spre ce impinge Ro ! asta supara si deranjeaza cel mai tare : exista un termen de comparatie intre cei doi !
Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 2310 mesaje Membru din: 6/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 10:47
Vad ca vreo 3-4 persoane au ramas cu aceleasi texte sa se lupte intre ele intr-un mod plicticos.
Jale mare. Toti vor schimbarea, toti urla ca nu e bine, toti tipa ca nu mai vor pe nimeni incepand cu Basescu, Boc, PDL, PNL, PSD, PP, PRM, pe nimeni din actuala clasa politica, dar nimeni nu e in stare sa spuna pe cine vrea ... Toti vor sa traiasca bine, toti vorbesc despre drepturile pe care le au dar .... nimeni nu vorbeste despre munca, despre masuri de incurajare a muncii, nimeni nu vorbeste despre obligatii. Textele lui Conu Leonida, ale lui Farfuridi si Catavencu sunt reluate de multi dintre protestatari ... Nici protestatarii nu au habar ce vor; fiecare vrea altceva. Se vorbeste despre dialog. Ii ceri demisia cuiva dar vrei sa ai dialog cu el ... despre ce ? In toata tara protesteaza cca 3.000 de persoanne ... La fiecare miting se strang cateva sute de persoane, cel mult o mie ... E plin de asistati social orice miting. Astia vor sa schimbe soarta tarii. Mosii, babele, tinerii care n-au platit un leu taxa ... Televiziunile, ca de obicei, infatiseaza chestia asta ca pe un eveniment epocal. Analisti peste analisti, deontologi peste deontologi, se intrec, seara de seara, sa ne traduca ce vedem in mod direct despre mitingisti. Vorbe mari, sforaitoare sunt spuse prin studiouri pentru ca privitorul sa nu poata auzi sloganurile stupide sau hazlii pe care le urla bietii pensionari bolnavi si slabiti. Sa nu-l auda pe pensionarul care venise sa protesteze pentru ca din pensia de 300 mil i-au taiat-o odiosii si n-a mai ramas decat cu 125 mil pe luna .... Ponta si Antonescu se intrec in declaratii despre dictatura, incalcarea drepturilor omului ... Aruncatorii de borduri fac rosu in gat la adresa jandarmilor pe care spun ca-i vor da in judecata ... Revolutionarii vor sa primeasca in continuare bani de pomana si nu putini. Pensionarii militari au si ei ceva de primit si invoca Europa si NATO. Toata lumea vrea ceva. Bani ! USL vrea sa nu mai fure PDL, sa fure ei ! Pensionarii vor pensii mai mari. Studentii vor alocatii mai mari. Copii vor alocatii mai mari. Persoanele cu dizabilitati vor si ele bani mai multi. Salariatii ... salariati n-am prea vazut. Astia or fi aia de dau banii ? Te pomenesti ... Sau i-ar da Ponta si Antonescu ? Cred ca asa o sa faca. O sa ia bani de la Patriciu, Voiculescu, SOV, Pinalti, Tiriac, familia regala, si de la altii asemenea lor si o sa-i dea celor nemultumiti. Cred ca asa va fi ... mai mult ca sigur. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012 30 mesaje Membru din: 24/01/2012 |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 10:52
De la: Black_Friday, la data 2012-01-23 20:02:35De la: Fantoma_din_Zanzibar_23_01_2012, la data 2012-01-23 10:47:07"Marius Oprea: Traian Bsescu nu mai are drum de- ntors. E un obolan. Asa,si ce-i cu asta ? Omul nu a fost de acord cu infiintarea USLului si,spre deosebire de membrii PDL,el s-a exprimat liber,asa cum normal se procedeaza in democratie .Nici Orban,Tariceanu sau Vosganian nu au fost de acord sau s-au abtinut din cate stiu eu, dar majoritatea partidului a hotarat,asa cum este si democratic . Dupa cum vezi Black,in PNL sunt permise voci care sa critice anumite actiuni si sa isi exprime liber punctele de vedere .Marius Oprea ,bravo lui pentru exprimarea punctului de vedere ,ESTE IN CONTINUARE MEMBRU PNL si in continuare sustine PNLul. Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 10:53
Silviule,bravo! De data asta ai rezistat cateva zile bune fara sa iti aperi Javra ..
.Ma bucur insa ca iar ai venit sa te plictisesti pe aici ,asa cum mereu te plangi .
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 10:59
De la: Silviu, la data 2012-01-24 10:47:29Vad ca vreo 3-4 persoane au ramas cu aceleasi texte sa se lupte intre ele intr-un mod plicticos. Daca te uiti la Pora normal ca nu mai intelgi nimic .Piata vrea sa iti dea Javra jos,SI VREA ALEGERI ANTICIPATE. Chestia cu "clasa politica"(in spatele careia se pierde mereu Basescu in anonimat) este doar in mintea ta basescian-incetosata, care repeta ca Boc si ca toata propaganda basesciana si OTVist -basesciana ,ca de fapt, protestul este impotriva "clasei politice " nu a Javrei si a cocalarilor sai ...
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 11:02
@Silviule, intr-o discutie de dinaintea realegerii lui Bas', spuneam ca orice om normal ,dupa ce-si voteaza candidatul preferat, TREBUIE sa stea cu ochii pe el ca sa vada daca face ce-a promis si sa-i amendeze deraparile si nu sa-i inchida cum faceti voi ! ti-aduci aminte de discutie ? mi-ai raspuns atunci ca asa vei face si tu si ca in momentul in care vei constata ca a gresit, atunci tu vei fi primul care va iesi in strada, protestind !
multi dintre cei ce sunt acum in pta universitatii sunt dintre revotantii lui Bas' si recunosc cum ca au gresit ! tu ce faci ? a gresit sau nu ? a mintit sau nu ? esti in strada sau, ca de obicei, va cautati scuze ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
|
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 11:23
De la Nutzi Udrea citire ...
"n doi ani de guvernare am știut s alegem resposabilitatea n locul voturilor. De ani de zile politicienii vnd țara pe voturi n alegeri, de 20 de ani politicienii vnd țara pentru putere. Noi am dat voturile noastre pentru țar. Alte state europene nu au luat la timp aceste msuri, sunt obligate s o fac acum, și s o fac rapid. State n care guvernele au fost obligate s se schimbe fiindc și-au pierdut credibilitatea internațional. Aceste guverne nu au știut și nu au putut s fac la timp ce trebuia fcut. Guvernul Boc cu sacrificiul voturilor a avut curajul s ia aceste msuri chiar dac au fost extrem de nepopulare", a declarat Udrea. Deci doamna Udrea Nuti ,vrea sa ne spuna ca actualul guvern este un fel de Isus, care se sacrifica pentru binele oamenilor ,ignorand ca de fapt baietii ei NU SUFERA ABSOLUT DELOC,CI DOAR STAU BINE MERCI LA PUTERE ,putere pe care prin partide satelit a la OTV si prin furturi,vor de fapt sa o pastreze pe vecie...
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 13:20
Ultima arogan a Cabinetului Boc
Gandul . "Ascultnd-o pe doamna Elena Udrea ludndu-se c a transpus mereu dorinele oamenilor n realitate, muncind ca un ministru foarte responsabil ntr-un guvern aijderea i luptnd neobosit pentru schimbarea clasei politice am crezut c mogulii manipuleaz telespectatorii, bgnd, n transmisia direct, imagini de arhiv. Dar nu, vorbea n prezent, pentru odioasa Opoziie, ca i premierul Emil Boc, mai nfipt i mai acid n discursul final, dect n cel de nceput. Toi pedelitii care au cuvntat, astzi, 23 ianuarie, de la tribuna Palatului Parlamentului au uitat un lucru esenial: nu Opoziiei i se adresau, ci cetenilor, iar laudele de sine, scuzele formale, justificrile facile, falsa compasiune, rezistena pe baricade i chiar niruirea meritelor reale vor nfuria i mai mult populaia nemulumit. Aceasta ateapt ca PD-L s cedeze puterea ori mcar s dea semne c se dezlipete de ea. Dar partidul de guvernmnt refuz s fac vreun pas ctre u, ascunzndu-se sub plapuma protestelor antisistem, care, fiind ndreptate mpotriva ntregii clase politice, nu l-ar viza, n primul rnd, pe el. Soluia politic avansat de premierul Emil Boc contravine lozincilor scandate n strad de 11 zile. Pactul pentru stabilitate propus PD-L se traduce astfel: Eu guvernez mai departe, voi v dai cu prerea i v angajai s nu m subminai n niciun fel, fiindc numai acest guvern pstreaz stabilitatea economic a rii. O proclamaie att de arogant nu putea fi luat n consideraie nici de opoziia parlamentar, nici de cea din pia. n consecin, USL a venit cu propriul su pact, unul pentru anticipate, fcndu-se porta-vocea politic a manifestanilor, chiar dac acetia nu i-au cerut-o. ntre pactul pentru stabiliate i pactul pentru anticipate nu exist nicio legtur, partidele consumnd timpul pentru a-i expune poziiile, dar fr a ajunge la un acord. De acum ncolo, aciunile USL se vor radicaliza, ca i cele ale strzii, spre a-l fora pe Emil Boc s plece. Opozanii declar c vor demisiona n bloc din Parlament, spernd c pedelitii i aliaii lor le vor urma exemplu i se va simplifica, astfel, procedura de declanare a anticipatelor. USL propune, de asemenea, instalarea unui guvern de tehnocrai, care s gestioneze Romnia pn la scrutinul parlamentar, readucnd ncrederea populaiei n guvernare i garantnd, prin neimplicarea lui politic, alegeri corecte. Este o propunere de bun sim i singura care poate risipi protestele de strad. La ora la care scriu, liberalii i dau demisiile din Parlament, iar, n piee, se scandeaz cu foc. Traian Bsescu i PD-L nu pot rezista mult timp acestei duble presiuni, cramponndu-se de falsa idee de stabilitate, ntr-o ar care se umfl ca un ru i e gata s ias din matc. Emil Boc, care afirm c a construit diguri n faa furtunii economice, poate va gndi cu propriu-i cap i va nelege c cel pe care-l ridic n jurul su nu va ine, iar lopata cu pmnt aruncat astzi a fost ultima sa arogan." |
|
Fosta membra 9am.ro 996 mesaje Membru din: 26/08/2010 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 13:32
De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 11:23:58De la Nutzi Udrea citire ... Tu cand iti dai demisia de pe forum in semn de solidaritate cu parlamentarii vostrii vitezi care si-au dat demisiile doar in fata camerelor de luat vederi?
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 13:58
De la: corcodel, la data 2012-01-24 13:32:17De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 11:23:58De la Nutzi Udrea citire ... Corcodele,mie demisia parlamentarilor opozitiei imi pare o prostie si am spus mereu asta . Liberalii par deci pe punctul de a comite o tampenie enorm de mare care ii va costa ,nu gluma . Am auzit insa pe un blog o propunere si mai tampita decat asta cu demisia ,cica sa nu participe nici la viitoarele alegeri opozitia, daca nu se vor face anticipate ... .Are imaginatie omul ala nu gluma,daca nu participa opozitia la 3-4 runde de alegeri,va pica Basescu,probabil de plictiseala ca nu mai are pe cine sa injure ... In privinta mea, stai linistit ca o sa am eu grija sa imi mai iau pauze de pe forum ,asa...ca sa evit dependenta .
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 14:19
Bill este supàrat, pe bunà dreptate...( nu stiu ce partid sprijinà) Bill Cosby: Am 74 de ani i sunt stul (Bill Cosby - unul din cei mai mari actori americani n via: en.wikipedia.org/wiki/Bill_Cosby) Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, n afar de o scurt perioad de timp, n anii 50, cnd am fost n armat. n afar de perioadele cnd am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe sptmn i nu mi-am luat concedii de boal timp de 40 de ani. Am reuit s ctig salarii rezonabile, dar n-am avut moteniri i prin urmare a trebuit s lucrez ca s ajung la ceea ce am acum. Avnd n vedere ce se ntmpl n economie, pensionarea mea se pare c a fost o idee proast i sunt stul. Foarte stul. Sunt stul s mi se tot spun c trebuie s ajut financiar persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu. Sunt stul s mi se tot spun c Guvernul va lua din banii pe care i ctig - prin for, dac e necesar - i i va da oamenilor prea lenei ca s ctige bani. Sunt stul s mi se tot spun c Islamul e Religia Pcii cnd n fiecare zi pot citi zeci de relatri cu musulmani care i omoar surorile, soiile i fiicele pentru onoarea familiei; sau despre musulmani care manifesteaz violent pentru cea mai mic ofens; sau despre musulmani care omoar cretini i evrei fiindc nu-s credincioi adevrai; sau despre musulmani care ard colile de fete; sau despre musulmani care omoar cu pietre victimele violurilor, pe care le consider adultere; sau despre musulmanii care le taie fetielor mici clitorisul i labiile vaginului; toate acestea n numele lui Allah, fiindc Koranul i Legea Islamic le impune s fac asta. Sunt stuls mi se tot spun c trebuie fim tolerani cu alte culturi i deci trebuie s lsm Arabia Saudit i alte ri arabe s i foloseasc banii din petrol ca s finaneze moschei i coli islamice care rspndesc ura contra ne- musulmanilor n Australia, Noua Zeeland, Regatul Unit, SUA i Canada. i asta n timp ce nimeni care triete n Arabia Saudit sau alte ri arabe nu are voie s construiasc vreo biseric, vreo sinagog sau vreo coal religioas, care s nvee lumea despre dragoste i toleran.... Sunt stul s mi se tot spun s mi reduc standardul de via, pentru ca astfel s lupt mpotriva nclzirii Globale, pe care nimeni n-are voie s o dezbat. Sunt stul s mi se tot spun c toti consumatorii de droguri sunt, de fapt, bolnavi i c trebuie s i ajut s se trateze i s pltesc pentru stricciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau uria i-a nghesuit pe o alee ntunecoas, le-a ndesat praf de cocain pe nas i le-a nfipt vreun ac n ven, n timp ce ei tot luptau s se opun? Sunt stuls tot aud de atlei, artiti i politicieni bogai din toate prile, care vorbesc de greelile lor inocente, de greelile lor stupide, de greelile lor din tineree, cnd de fapt toi tim c singura lor greeal a fost c au fost prini asupra faptului. Sunt stul de oamenii care cred c au drept la orice, fie ei bogai sau sraci. Sunt ntr-adevr stul de oamenii care nu-i asum responsabilitatea pentru vieile i aciunile lor. Sunt stul s i ascult cum nvinovesc Guvenul, sau discriminrile, sau orice altceva, pentru problemele lor. Sunt de asemena stul s vd tineri i tinere, adolesceni sau abia trecui de 20 de ani, care se mpodobesc cu tatuaje i piercinguri, retezndu-i singuri ansele s fie angajai undeva i apoi cerind bani de la Guvern. Da, sunt al dracului de stul. Dar de asemenea sunt fericit c am 74 de ani. Fiindc nu am s ajung s vd lumea pe care o fac oamenii tia. mi pare ru doar pentru nepoata mea i pentru copiii ei. Mulumesc Domnului c-s pe drumul ctre El i nu invers. Nu exist alt cale ca acest mesaj s fie larg rspndit, n afara faptului c fiecare din noi care sunt la fel de satui ca si mine, sa-l retransmita! Aceasta este ansa ta s faci diferena. "
Asta mi-a trimis un prieten si mi s-a parut demna s-o pun aici. Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 14:49
De la: Silviu, la data 2012-01-24 14:19:26Bill este supàrat, pe bunà dreptate...( nu stiu ce partid sprijinà) Bill Cosby: Am 74 de ani i sunt stul (Bill Cosby - unul din cei mai mari actori americani n via: en.wikipedia.org/wiki/Bill_Cosby) Am 74 de ani. Am lucrat din greu de la 17 ani, n afar de o scurt perioad de timp, n anii 50, cnd am fost n armat. n afar de perioadele cnd am fost bolnav, am lucrat 50 de ore pe sptmn i nu mi-am luat concedii de boal timp de 40 de ani. Am reuit s ctig salarii rezonabile, dar n-am avut moteniri i prin urmare a trebuit s lucrez ca s ajung la ceea ce am acum. Avnd n vedere ce se ntmpl n economie, pensionarea mea se pare c a fost o idee proast i sunt stul. Foarte stul. Sunt stul s mi se tot spun c trebuie s ajut financiar persoanele care nu au etica muncii pe care o urmez eu. Sunt stul s mi se tot spun c Guvernul va lua din banii pe care i ctig - prin for, dac e necesar - i i va da oamenilor prea lenei ca s ctige bani. Sunt stul s mi se tot spun c Islamul e Religia Pcii cnd n fiecare zi pot citi zeci de relatri cu musulmani care i omoar surorile, soiile i fiicele pentru onoarea familiei; sau despre musulmani care manifesteaz violent pentru cea mai mic ofens; sau despre musulmani care omoar cretini i evrei fiindc nu-s credincioi adevrai; sau despre musulmani care ard colile de fete; sau despre musulmani care omoar cu pietre victimele violurilor, pe care le consider adultere; sau despre musulmanii care le taie fetielor mici clitorisul i labiile vaginului; toate acestea n numele lui Allah, fiindc Koranul i Legea Islamic le impune s fac asta. Sunt stuls mi se tot spun c trebuie fim tolerani cu alte culturi i deci trebuie s lsm Arabia Saudit i alte ri arabe s i foloseasc banii din petrol ca s finaneze moschei i coli islamice care rspndesc ura contra ne- musulmanilor n Australia, Noua Zeeland, Regatul Unit, SUA i Canada. i asta n timp ce nimeni care triete n Arabia Saudit sau alte ri arabe nu are voie s construiasc vreo biseric, vreo sinagog sau vreo coal religioas, care s nvee lumea despre dragoste i toleran.... Sunt stul s mi se tot spun s mi reduc standardul de via, pentru ca astfel s lupt mpotriva nclzirii Globale, pe care nimeni n-are voie s o dezbat. Sunt stul s mi se tot spun c toti consumatorii de droguri sunt, de fapt, bolnavi i c trebuie s i ajut s se trateze i s pltesc pentru stricciunile pe care le fac. Oare cumva, vreun bau-bau uria i-a nghesuit pe o alee ntunecoas, le-a ndesat praf de cocain pe nas i le-a nfipt vreun ac n ven, n timp ce ei tot luptau s se opun? Sunt stuls tot aud de atlei, artiti i politicieni bogai din toate prile, care vorbesc de greelile lor inocente, de greelile lor stupide, de greelile lor din tineree, cnd de fapt toi tim c singura lor greeal a fost c au fost prini asupra faptului. Sunt stul de oamenii care cred c au drept la orice, fie ei bogai sau sraci. Sunt ntr-adevr stul de oamenii care nu-i asum responsabilitatea pentru vieile i aciunile lor. Sunt stul s i ascult cum nvinovesc Guvenul, sau discriminrile, sau orice altceva, pentru problemele lor. Sunt de asemena stul s vd tineri i tinere, adolesceni sau abia trecui de 20 de ani, care se mpodobesc cu tatuaje i piercinguri, retezndu-i singuri ansele s fie angajai undeva i apoi cerind bani de la Guvern. Da, sunt al dracului de stul. Dar de asemenea sunt fericit c am 74 de ani. Fiindc nu am s ajung s vd lumea pe care o fac oamenii tia. mi pare ru doar pentru nepoata mea i pentru copiii ei. Mulumesc Domnului c-s pe drumul ctre El i nu invers. Nu exist alt cale ca acest mesaj s fie larg rspndit, n afara faptului c fiecare din noi care sunt la fel de satui ca si mine, sa-l retransmita! Aceasta este ansa ta s faci diferena. "Da , acest individ gandeste corect . Raporteaza abuz de limbaj |
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:14
Bravo Bill You are right 100%
|
giovausaro 4610 mesaje Membru din: 21/09/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:18
O sa-l plangeti pe Base cu lacrimi amare.Nici nu stiti ce soarta va asteapta.Daca ati sti v-ati musca pumnii .Nu vreau sa fiu in pelea voastra cand Base nu va mai fi
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:28
De la: giovausaro, la data 2012-01-24 15:18:02O sa-l plangeti pe Base cu lacrimi amare.Nici nu stiti ce soarta va asteapta.Daca ati sti v-ati musca pumnii .Nu vreau sa fiu in pelea voastra cand Base nu va mai fi Daaaa,ce stiu ciumpalacii astia ca daca pica Basescu se cutremura cerurile,se pravalesc muntii peste noi ,va ploua cu broaste raioase ,apele se vor preface in sange iar fiecare un roman din trei, va muri de foame sau de ciuma !!!!! Nu va ramane piatra pe piatra daca pica Base si nici nu va mai ploua cu carnati ca acum, cand ne vegheaza Zeus! Bai Gioarsa italiana fost Pensionar Cinstit ,ne lasi cu aburelile tale de baescian idiot ?! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:32
De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 10:59:16.De la: Silviu, la data 2012-01-24 10:47:29Vad ca vreo 3-4 persoane au ramas cu aceleasi texte sa se lupte intre ele intr-un mod plicticos. Nu te prosti mai mult decat esti lasat de D-zeu. Omule, la nivel national 10000 de persoane inseamna NIMIC(0,05%) Dupa parerea mea nici macar asistatii social nu raspund chemarii disperate a opozitiei . Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 15:44
De la: corcodel, la data 2012-01-24 15:32:48De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 10:59:16.De la: Silviu, la data 2012-01-24 10:47:29Vad ca vreo 3-4 persoane au ramas cu aceleasi texte sa se lupte intre ele intr-un mod plicticos. Tu intr-adevar nu te poti prosti mai mult,ti-ai atins atins limita maxima,din moment ce privesti strict catre numarul celor din Piata, negand toate sondajele care arata cota de incredere a actualului guvern si a actualului presedinte si aria de raspandire a protestelor . Fireste insa,negarea realitatii sau perceperea ei denaturata, este apanajul tupeistilor prosti ca tine .Pana si PDListii inteleg asta si incearca sa o dreaga ,tu insa ,un "ecologist" basescian de balta ,nu poti intelege ce inseamna cand romanii ies simultan nu doar in toata tara,ci si in strainate si cand un presedinte care tine totul in mana ,are cota de incredere sub 10%... Bai boule de balta ,cati oameni au iesit in strada la Timisoara si Bucuresti ,cand intreg poporul il ura pe Ceausescu ? Pe logica ta ,cei cativa manifestanti de la Timisoara si Bucuresti ,nu insemnau nimic la nivel national , desi de fapt tot poporul ,desi nu era in strada,dorea caderea dictatorului ,imbecil subdezvoltat mintal ce esti ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 16:34
De la: giovausaro, la data 2012-01-24 15:18:02O sa-l plangeti pe Base cu lacrimi amare.Nici nu stiti ce soarta va asteapta.Daca ati sti v-ati musca pumnii .Nu vreau sa fiu in pelea voastra cand Base nu va mai fi Da, asta este si parerea mea ! Vor plange cu lacrimi pana si astia de il injura. Sa-i vedem pe pensionari ce-or sa faca in momentul cand nu le vor mai veni pensiile deloc, pe bugetari cand nu vor mai primi salarii deloc ... Sa vedem cum o sa-i traga la raspundere pe Ponta si pe Antonescu. Deja BERD a redus prognoza pentru Romania. O s-o mai faca si altii ... Si asa se vor reduce sansele din ce in ce si viata se va inrautatii treptat. Cine face asemanari cu 89 este complet ratardat. Cel putin din motivul ca atunci erau vre-o 9 milioane de salariati si vreo 3-4 de pensionari. Azi sunt doar vreo 4,2 mil de salariati cu tot cu bugetari si restul ... O sa fie jale mare. S-ar putea nici pe net sa nu mai putem sa auzim ce dejectii mai varsa Vanea si compania. Mai vedem. Eu am apreciat opinia lui Bill Cosby de parca as fi scris-o eu. Bineinteles ca marele educat si om de stiinta Vanea n-a catadixit sa sufle o vorbulita despre ea. In schimb se ocupa cu injuratul oricui n-are parerea lui. Asta este noua democratie ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 16:39
De la: Silviu, la data 2012-01-24 16:34:13 Mai Silviule,am impresia ca tu te simti neglijat . .Hai ca o sa imi fac timp si pentru scrisorica aia care te-a impresionat pe tine, ca sa te impac si sa nu mai ameninti iar ca pleci de pe forum.
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 16:53
De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 16:39:29De la: Silviu, la data 2012-01-24 16:34:13 problema e ca inca nu avem 74 ani, nici bogati nu suntem, Romania nu-i America si deci, n-am ajuns inca la gradul de inteleptire a lui Kosby , desi, daca citesti atent, tot tonul scrisorii lui este de revoltat , ceea ce fac si romanii acum, desigur ca la alt nivel ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:06
Ce vigilenti sunteti, ceva de speriat ...
Stati linistiti, n-o sa plang eu dupa Basescu, poate Gabi, poate tu ... cine stie ? La voi nimic nu e valabil daca nu este conform convingerilor voastre ... Care cum indrazneste sa gandeasca si sa carteasca ... jar manaca de la voi. Ce-ai dracu' sunteti voi, si cum le stiti voi pe toate, mai rar cineva. Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:09
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 16:53:44De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 16:39:29De la: Silviu, la data 2012-01-24 16:34:13 Cotoroanto, n-ai inteles absolut nimic din ce scrie bietul Bill Cosby asta ... Dupa parerea mea, scrisoarea astuia parca este scrisa pentru domnii protestatari ... Nu ma mir ca-i aplauzi pe berleuzii care protesteaza ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:25
De la: Silviu, la data 2012-01-24 17:06:06Ce vigilenti sunteti, ceva de speriat ... si adica, tu nu esti la fel de incapatinat ca noi si-ti sustii parerile pina-n pinzele albe ? si noi nu mincam jar de la tine ? adica vrei sa spui ca noi , ai draqu de nu se poate si voi , victimele noastre ? Silviule, Noi suntem VICTIMELE voastre prin alegerea facuta si .toata tara asta trage acum ponoasele si Tot Nu intelegeti ce-ati facut ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:32
De la: Silviu, la data 2012-01-24 17:09:18De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 16:53:44De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 16:39:29De la: Silviu, la data 2012-01-24 16:34:13 scrisoarea lui Bill Cosby, nu este oare un mesaj de nemultumire fata de nedreptatile unei lumi ce si-a pierdut busola ? ce altceva e ? si lumea din Strada nu este expresia unei nemultumiri fata de nedreptatile facute de un presedinte s'un partid ce si-a pierdut busola ? da' chiar nu intelegi ca nemultumirile sociale sunt in plan secund si ceea ce a dat foc strazii, este Lipsa de Respect, Minciuna si Aroganta astora ? da' de ce nu se poate intelege ca Demnitateasi Onoarea unui popor nu poate fi socotita in bani ? ca are alt sistem de apreciere ?
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:42
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 11:02:26 @Silviule, intr-o discutie de dinaintea realegerii lui Bas', spuneam ca orice om normal ,dupa ce-si voteaza candidatul preferat, TREBUIE sa stea cu ochii pe el ca sa vada daca face ce-a promis si sa-i amendeze deraparile si nu sa-i inchida cum faceti voi ! ti-aduci aminte de discutie ? mi-ai raspuns atunci ca asa vei face si tu si ca in momentul in care vei constata ca a gresit, atunci tu vei fi primul care va iesi in strada, protestind ! n-ai vazut asta @ SILVIULE sau n-ai vrut sa vezi ? Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:49
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 17:32:15De la: Silviu, la data 2012-01-24 17:09:18De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 16:53:44De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 16:39:29De la: Silviu, la data 2012-01-24 16:34:13 Ai tu si cu Vanea un cantar pentru Demnitate, Onoare, Respect, Miciuna si Aroganta ... Ce sa-ti povestesc ... Du-te de sapa in alta parte, c-aci e beton ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 17:57
De la: Silviu, la data 2012-01-24 17:49:50De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 17:32:15De la: Silviu, la data 2012-01-24 17:09:18De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 16:53:44De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 16:39:29De la: Silviu, la data 2012-01-24 16:34:13 lasa betonu', ca nu-i de lauda in acest caz , mai bine spune : este sau nu este scrisoarea lui Cosby expresia unei NEMULTUMIRI ? da sau ba ? deci nu se poate spune ca e ca si cum ar fi adresata manifestantilor nostri de azi, din strada , asa cum iti place tie sa crezi si cel ce n-a inteles prea bine....sau ,ma rog, ai citit-o in registrul care-ti convine tie , dindu-i interpretarea ta, esti tu ....eu am facut la fel : am citit-o si inteles-o in conf. cu personalitatea mea si, e Altceva ! Raporteaza abuz de limbaj |
|
Postat pe: 24 Ianuarie 2012, ora 18:06
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 17:57:25De la: Silviu, la data 2012-01-24 17:49:50De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 17:32:15De la: Silviu, la data 2012-01-24 17:09:18De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 16:53:44De la: Fantoma_din_Zanzibar_24_1_2012, la data 2012-01-24 16:39:29De la: Silviu, la data 2012-01-24 16:34:13 Da, normal, cu personalitatea ta, evident, se putea altfel ? Pe toate le schimonsesti ... Chichirezul este, Cotoroanto, daca-mi dai voie sa incerc sa-ti deschid ochii, ca Bill are o nemultumire tocmai despre cei ca aia din piata ... si la adresa guvernului (al lor nu al nostru) care ii incurajeaza pe trantori, paraziti ... alea, alea ... Raporteaza abuz de limbaj
|
|
|
|

, ce caracter de woodra purtati pe sub smacuri...numa' robertha va mai poate concura cu succesuri! Sau eba?
Tu cand iti dai demisia de pe forum in semn de solidaritate cu parlamentarii vostrii vitezi care si-au dat demisiile doar in fata camerelor de luat vederi?
ca daca pica Basescu se cutremura cerurile,se pravalesc muntii peste noi ,va ploua cu broaste raioase ,apele se vor preface in sange iar fiecare un roman din trei, va muri de foame sau de ciuma !!!!! Nu va ramane piatra pe piatra daca pica Base si nici nu va mai ploua cu carnati ca acum, cand ne vegheaza Zeus!
.Hai ca o sa imi fac timp si pentru scrisorica aia care te-a impresionat pe tine, ca sa te impac si sa nu mai ameninti iar ca pleci de pe forum.
nu se poate intelege ca Demnitateasi Onoarea unui popor nu poate fi socotita in bani ? ca are alt sistem de apreciere ?