back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 09:31

De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 07:00:50ehhhh, mi-a papat postarea !
deci@ Silviule, timpita timpita, da vad ca esti de acord cu ce-am spus mai daunazi : ca Solidaritatea trebuie sa vina de la bogati spre saraci si nu invers !
bag si eu o propunere : Demisia, nu de alta, dar in discursul electoral de aseara, n-am auzit nimic decit promisiunile din 2004 si 2009 si ele se rezuma la verbul : VOM FACE !
asadar, trecind 7 ani si nerespectind Contractul semnat cu cetatenii Ro si acel SA TRAITI BINE s-a dus pe apa simbetei si n-am avut parte decit de RELE Tratamente, doresc Rezilierea contractului social ! e bine asa ?

Beyyyyyyyy , e a nu's cata oara cand scrii cifra 7 ? Explica tu pt. ignoranti,de ce te obsedeaza cifra ..........7 ?!?

c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 09:38

De la: Black_Friday, la data 2012-01-26 07:51:24
deci@ Silviule, timpita timpita, da vad ca esti de acord cu ce-am spus mai daunazi : ca Solidaritatea trebuie sa vina de la bogati spre saraci si nu invers !
bag si eu o propunere : Demisia, nu de alta, dar in discursul electoral de aseara, n-am auzit nimic decit promisiunile din 2004 si 2009 si ele se rezuma la verbul : VOM FACE !
asadar, trecind 7 ani si nerespectind Contractul semnat cu cetatenii Ro si acel SA TRAITI BINE s-a dus pe apa simbetei si n-am avut parte decit de RELE Tratamente, doresc Rezilierea contractului social ! e bine asa ?

Apuca-te mai bine de crosetat, ca esti pe langa la toate capitolele! Si ce este ridicol, ca te crezi si un geniu al politicii!

Ea e motul politicii !

Raporteaza abuz de limbaj
c poi numai s reueti, nu ai cum s pierzi. Eecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eec. Nimic. Totul nainteaz in istoria umanitii precum se ntmpl i cu procesul ei evolutiv. Totul avanseaz de-a lungul cltoriei tale.
Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 09:41

De la: gabigabi2, la data 2012-01-26 07:55:01
De la: Black_Friday, la data 2012-01-26 07:51:24

Apuca-te mai bine de crosetat, ca esti pe langa la toate capitolele! Si ce este ridicol, ca te crezi si un geniu al politicii!

nu, aici te las pe tine sef, intrucit tu esti Puterea si eu NEAVENITA !

Uite ca putem fi si de acord asupra unu'i subiect ! E un inceput,nu ?

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 09:44

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 08:41:22Iata ca in sfarsit ingelegm cauza pentru care guvernul se incapataneaza sa adanceasca din ce in ce mai tare Romania in criza .Ne-a spus Basescu aseara ,"un presedinte nu poate demisiona in timp de criza "

Sunt surprins Vania,in sfarsit ai inteles si tu..........

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 09:57

Vad ca o tineti pe-a voastra in acelasi ton searbad si plicticos.
N-aveti decat ...
Multa sanatate.

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 10:01

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 09:44:09
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 08:41:22Iata ca in sfarsit ingelegm cauza pentru care guvernul se incapataneaza sa adanceasca din ce in ce mai tare Romania in criza .Ne-a spus Basescu aseara ,"un presedinte nu poate demisiona in timp de criza "

De mai Silvere,nu toti au rapiditate in gandire cum ai tu atunci cand, fara sa te pierzi in prea multe analize care sa iti ocupe timpul, strigi "sus Basescu !".

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 10:17

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 10:01:51
De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 09:44:09

De mai Silvere,nu toti au rapiditate in gandire cum ai tu atunci cand, fara sa te pierzi in prea multe analize care sa iti ocupe timpul, strigi "sus Basescu !".

Vania,asa cum crezi tu ca antonescu asta al tau e buricul pamantului(atunci cand nu doarme) da voie si alto'ra sa creada in ce vor ei.......Multumesc anticipat !

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 10:21

De la: Black_Friday, la data 2012-01-24 21:23:40
De la: gabigabi2, la data 2012-01-24 20:32:07ce JALNIC este Lasul vostru mult iubit ! ii tremura vocea si mai avea nitel si plingea de ura, de neputinta si, ce sa vezi : a gasit pe cine sa dea vina ! a lipsit doar scena cu stersul mucilor si a ochilor, cu palma, printre sughiturile de plins : " sa-ti fie rusine V. Voronin " ! daca asta a gasit de zis si atita a inteles din ce se-ntimpla, atunci RO poate sa se astepte la orice din partea lui !

Faceti-va frati si cu Voronin, mai ales ca e de-al vostru, tovaras de nadejde!

www.flux.md/sys/upload/2010/26.08.2010/p6/basescu-voronin.jpg

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:16

Mai lasati-o, naibii, moarta cu intalnirea asta dintre Basescu si Voronin ...
Ce mai bateti din pinteni ...
Regina Angliei nu l-a primit si plimbat cu caleasca pe Ceausescu al nostru dupa faza cu Cehoslovacia din 68 ... ? Ce veti fi vrand, dupa mintile voastre luminate, sa abdice ?

V-am propus o dezbatere de idei.
Vad ca n-aveti nici o treaba, urmati exemplul idolilor vostri: refuz de dialog, etichete sforaitoare ... orice altceva decat trebuie facut ...

Si va mai mirati ...

Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:29

CIUMPALACULE te citez......,,.nu poti intelege ce inseamna cand romanii ies simultan nu doar in toata tara,ci si in strainate ''
Majoritatea membrii USL, APVisti nesimtiti cu pensii foarte mari comparativ cu majoritatea celor care au si cotizat toata viata , ,,revolutionarii'' lui Iliescu care au trait minunat cu o renta de 2200 lei lunar, bani nemeritati deoarece se stie ca majoritatea sunt doar escroci si asistatii social care au trait si vor in continuare sa obtina venituri pe spinarea ,,albinelor'', astia sunt nemultumitii romaniei?
,,Prostule'', eu unul nu mai vreu sa platesc impozite pentru ca ,,bondarii si mustele de wc '' sa se inmulteasca.

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:30

De la: Silviu, la data 2012-01-26 11:16:38

Suntem la pagina 1071 a acestui topic despre Basescu.... Dupa toate aceste pagini tu nu ai inteles nimic ,asa ca este evident ca nu vei intelege nici de acum inainte .Hai,fa-ti numarul de circ si striga "sus Basescu", dar fara sa mai pretinzi dezbateri de idei ,cand tu nu ai decat o singura "idee" ,sustinerea cu dintii a lui Basescu !

PS:Da,stiu,te retragi ca te-ai plictisit si te-ai scarbit ,si ne urezi sa fim sanatosi

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:34

De unde ideii ? Ca ei sa aiba idei,trebuie in primul rand ca sefii lor sa aiba idei,ori daca sefii lor au o singura idee ,si aceia e :Jos.........atat stiu si ei,atat posteaza,acum aduna materiale,vedem mai tarziu ce au gasit.....deocamdata debusolare totala !

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:39

Am auzit ca exista un imbecil basescian sub acoperire de ecologist ,care vrea bucuros sa plateasca impozite pentru puturosii si nesimtitii PDLului ,pentru telegondole portocalii ,stadioane in panta si sali de sport facute de trepadusii portocalii ca sa mai scoata si ei un ban in timpuri de criza .Nu vrea sa dea la profesori,doctori etc., deoarece l-au chinuit cu cartea sau l-au intepat cu injectiile . ,ci vrea doar sa dea la gasca PDLista . Dreptul lui,candva omul asta platea fasole si ciolan pe la diverse manifestatii ,doar ca sa poate sa primeasca si el un os de ros prin mila stapanirii locale...Obiceiurile proaste nu dispar cu una cu doua,mai ales cand ai o minte de ratzusca ...

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:42

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 11:34:58 De unde ideii ? Ca ei sa aiba idei,trebuie in primul rand ca sefii lor sa aiba idei,ori daca sefii lor au o singura idee ,si aceia e :Jos.........atat stiu si ei,atat posteaza,acum aduna materiale,vedem mai tarziu ce au gasit.....deocamdata debusolare totala !

Silvere ,eu sunt dispus la o dezbatere de idei cu tine ! Sunt dispus si deoarece este o noutate ,nu am mai incercat pana acum asa ceva cu tine ! .Cu Silviu am incercat si am vazut ca nu merge si nu ajungem nicaieri ,cu tine insa ,din motive personale,nu am incercat pana acum asa ceva . Deci hai,da drumu' la idei !...Sa curga ideile Silvere !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:46

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 11:34:58 De unde ideii ? Ca ei sa aiba idei,trebuie in primul rand ca sefii lor sa aiba idei,ori daca sefii lor au o singura idee ,si aceia e :Jos.........atat stiu si ei,atat posteaza,acum aduna materiale,vedem mai tarziu ce au gasit.....deocamdata debusolare totala !
Sunt aproape convins ca Base joaca acum o carte mare si sigur va prinde opozitia in ofsaid politic.
Ii lasa pe plozii astia naivi din fruntea USL sa-si faca numerele pentru a putea demonstra reaua vointa a acestora si apoi le va da cu rapiditate intr-un mod democratic lovitura de gratie, pentru a putea vedea toata lumea adevarata lor fata.
Rabdare si tutun.

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:52

De la: corcodel, la data 2012-01-26 11:46:03
Sunt aproape convins ca Base joaca acum o carte mare si sigur va prinde opozitia in ofsaid politic.
Ii lasa pe plozii astia naivi din fruntea USL sa-si faca numerele pentru a putea demonstra reaua vointa a acestora si apoi le va da cu rapiditate intr-un mod democratic lovitura de gratie, pentru a putea vedea toata lumea adevarata lor fata.
Rabdare si tutun.

Uua,ai informatii strict secrete,SENZATIONALE SI INCREDIBILE ! .Te plimbai singurel pe lac si cand a venit o pala de vant , ai auzit "neste chestii" magistrale, ca tot ce face Idolu' tau

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:54

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 11:30:33

Suntem la pagina 1071 a acestui topic despre Basescu.... Dupa toate aceste pagini tu nu ai inteles nimic ,asa ca este evident ca nu vei intelege nici de acum inainte .Hai,fa-ti numarul de circ si striga "sus Basescu", dar fara sa mai pretinzi dezbateri de idei ,cand tu nu ai decat o singura "idee" ,sustinerea cu dintii a lui Basescu !

PS:Da,stiu,te retragi ca te-ai plictisit si te-ai scarbit ,si ne urezi sa fim sanatosi

www.youtube.com/watch?v=pFaENAjk54s

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:55

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 11:39:33Am auzit ca exista un imbecil basescian sub acoperire de ecologist ,care vrea bucuros sa plateasca impozite pentru puturosii si nesimtitii PDLului ,pentru telegondole portocalii ,stadioane in panta si sali de sport facute de trepadusii portocalii ca sa mai scoata si ei un ban in timpuri de criza .Nu vrea sa dea la profesori,doctori etc., deoarece l-au chinuit cu cartea sau l-au intepat cu injectiile . ,ci vrea doar sa dea la gasca PDLista . Dreptul lui,candva omul asta platea fasole si ciolan pe la diverse manifestatii ,doar ca sa poate sa primeasca si el un os de ros prin mila stapanirii locale...Obiceiurile proaste nu dispar cu una cu doua,mai ales cand ai o minte de ratzusca ...
Nu mai baga in acesta ecuatie profesorii si doctorii deoarece eu nu i-am amintit cu toate ca nu prea am vazut doctor sarac,( din contra toti sunt prosperi deoarece au atata nesimtire incat jumulesc fiecare pacient fara scrupule)profesor fara a face meditatii in timpul liber( majoritatea obliga parintii sa-si dea copii la meditatii altfel.......)iar toti sunt evazionisti, asa ca nu-i plang .
De restul listei nu mai spui nimic samurai handicapat?

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 11:55

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 11:54:00

Silvere ,sa stii ca imi place foarte mult poezia asta .

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 12:00

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 11:52:31
De la: corcodel, la data 2012-01-26 11:46:03
Rabdare si tutun.

Uua,ai informatii strict secrete,SENZATIONALE SI INCREDIBILE ! .Te plimbai singurel pe lac si cand a venit o pala de vant , ai auzit "neste chestii" magistrale, ca tot ce face Idolu' tau
Rabdare si tutun

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 12:02

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 11:42:37

Silvere ,eu sunt dispus la o dezbatere de idei cu tine ! Sunt dispus si deoarece este o noutate ,nu am mai incercat pana acum asa ceva cu tine ! .Cu Silviu am incercat si am vazut ca nu merge si nu ajungem nicaieri ,cu tine insa ,din motive personale,nu am incercat pana acum asa ceva . Deci hai,da drumu' la idei !...Sa curga ideile Silvere !

Ma provoci ? Imi arunci manusa ? OK. Eu pot doar sa'mi exprim o opinie,nu pot sa fac politica,stii ART.....lui Varza alias my'kkor........oricum opinia mea o stii .......deci daca'ti pot raspunde la ce te macina fara sa intru in sfera politica......cu placere !

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 12:10

De la: corcodel, la data 2012-01-26 11:55:15
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 11:39:33Am auzit ca exista un imbecil basescian sub acoperire de ecologist ,care vrea bucuros sa plateasca impozite pentru puturosii si nesimtitii PDLului ,pentru telegondole portocalii ,stadioane in panta si sali de sport facute de trepadusii portocalii ca sa mai scoata si ei un ban in timpuri de criza .Nu vrea sa dea la profesori,doctori etc., deoarece l-au chinuit cu cartea sau l-au intepat cu injectiile . ,ci vrea doar sa dea la gasca PDLista . Dreptul lui,candva omul asta platea fasole si ciolan pe la diverse manifestatii ,doar ca sa poate sa primeasca si el un os de ros prin mila stapanirii locale...Obiceiurile proaste nu dispar cu una cu doua,mai ales cand ai o minte de ratzusca ...
Nu mai baga in acesta ecuatie profesorii si doctorii deoarece eu unul nu i-am amintit cu toate ca eu nu prea am vazut doctor sarac,( din contra toti sunt prosperi deoarece au atata nesimtire incat jumulesc fiecare pacient fara scrupule)profesor fara a face meditatii in timpul liber( majoritatea obliga parintii sa-si dea copii la meditatii altfel.......)iar toti sunt evazionisti, asa ca nu-i plang .

Restul fiind cine ,revolutionarii ?Nu le plange de mila,si-au primit banii inapoi ca sa nu mai iasa in strada .Despre cine mai vorbesti,despre somerii care in timp de criza nu isi gasesc locuri de munca si pe care ii numesti si tu ca si guvernul, "trantori" nu victime ? Despre pensionari cum poate sunt parintii tai si care au cea mai mica pensie din UE ? Despre securistii a caror pensie nu s-a micsorat deloc in regimul Basescu ? ...Despre ofiterii armatei ? Spune clar care sunt categoriile sociale pe care nu vrei tu sa le platesti din impozite ...

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 12:13

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 11:55:36
De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 11:54:00

Silvere ,sa stii ca imi place foarte mult poezia asta .

Si mie Vania,si mie !

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 12:14

De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 12:02:40

Ma provoci ? Imi arunci manusa ? OK. Eu pot doar sa'mi exprim o opinie,nu pot sa fac politica,stii ART.....lui Varza alias my'kkor........oricum opinia mea o stii .......deci daca'ti pot raspunde la ce te macina fara sa intru in sfera politica......cu placere !

Pai stiu Silvere opinia ta ,chiar o stiu ! Hai ca ma speriasei cu dezbaterea aia de idei ,ma gandeam ca incepi sa spui ca Silviu ca opinia ta pro-Basescu, inseamna mai multe idei .

PS:Ti-am spus ca mie imi pare o mare exagerare sa spuna cineva ca pe un forum, un om in uniforma militara ,nu are dreptul sa isi exprime opiniile,chiar si politice ...Libertatea de exprimare este garantata prin Constitutie, asa ca nu iti fa probleme din cauza asta .

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 12:30

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 12:14:54
De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 12:02:40

Pai stiu Silvere opinia ta ,chiar o stiu ! Hai ca ma speriasei cu dezbaterea aia de idei ,ma gandeam ca incepi sa spui ca Silviu ca opinia ta pro-Basescu, inseamna mai multe idei .

PS:Ti-am spus ca mie imi pare o mare exagerare sa spuna cineva ca pe un forum, un om in uniforma militara ,nu are dreptul sa isi exprime opiniile,chiar si politice ...Libertatea de exprimare este garantata prin Constitutie, asa ca nu iti fa probleme din cauza asta .

Sincer nici nu imi fac,dar de ce sa dam apa la moara lui gabi,si varza ? Si pt. mai bine cunoasterea a reg. militare,si a ce e voie si ce nu e voie (ei posteaza ART. dupa ureche,asta ca sa'ti dai seama ce credibilitate au) Un militar nu are voie sa discute probleme de serviciu si sa dezvaluie secrete militare,in rest poate sa'si exprime o obtiune,poate chiar sa si .........voteze !

Opinia mea Pro Basescu ,e cunoscuta,cred intradevar in ce face si ca o face de buna credinta !

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 13:13

Silvere ,stiu ca nu ai voie sa divulgi secrete militare dar trebuie sa apelez la tine. Uite ce a spus Boc :

"De azi noapte, am dispus in discutiile cu ministrii de Interne si Transporturilor sa utilizeze si infrastructura armatei pentru a ajuta la deszapezire si, acolo unde este posibil, cu masinile sau TANCURILE CU SENILE , pentru a interveni in situatii de urgenta", a spus Boc, la finalul sedintei Comtetului pentru Situatii de Urgenta de la Ministerul Administratiei si Internelor.

Intrebarea mea este ,are Romania in dotare tancuri ...fara senile ?

21 mesaje
Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 13:18

De la: corcodel, la data 2012-01-26 13:07:54
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 13:04:21
De la: corcodel, la data 2012-01-26 13:02:07
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 12:57:54
De la: corcodel, la data 2012-01-26 12:52:15
De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 12:46:42
De la: corcodel, la data 2012-01-26 12:33:11
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 12:10:25
Nu mai baga in acesta ecuatie profesorii si doctorii deoarece eu unul nu i-am amintit cu toate ca eu nu prea am vazut doctor sarac,( din contra toti sunt prosperi deoarece au atata nesimtire incat jumulesc fiecare pacient fara scrupule)profesor fara a face meditatii in timpul liber( majoritatea obliga parintii sa-si dea copii la meditatii altfel.......)iar toti sunt evazionisti, asa ca nu-i plang .

Restul fiind cine ,revolutionarii ?Nu le plange de mila,si-au primit banii inapoi ca sa nu mai iasa in strada .Despre cine mai vorbesti,despre somerii care in timp de criza nu isi gasesc locuri de munca si pe care ii numesti si tu ca si guvernul, "trantori" nu victime ? Despre pensionari cum poate sunt parintii tai si care au cea mai mica pensie din UE ? Despre securistii a caror pensie nu s-a micsorat deloc in regimul Basescu ? ...Despre ofiterii armatei ? Spune clar care sunt categoriile sociale pe care nu vrei tu sa le platesti din impozite ...
De ce nu esti realist?
Revolutionarii de profesie trebuie sa inteleaga ca a venit timpul ca la brat cu Iliescu sa se duca dracului de unde au fost importati , somerii ,ok sunt ceva la numar dar nu foarte multi deoarece majoritatea lucreaza la negru iar intr-o tara in care industria a fost exterminata de catre camarila politica, in special PDSR, PSD,USL, de unde locuri de munca iar pensionarii trebuie sa inteleaga ca nu este corect din punc de vedere aritmetic si economic ca ei sa primeasca pensii mai mari decat cei care acum muncesc si platesc impozite pentru sustinerea lor sociala.Pensionarii nu o duc bine si este pacat , totusi de unde atata timp cat sunt de doua ori mai multi decat cei care fac ,,cheta'' pentru sustinerea fondului de pensii.

Si as mai adauga ajutoarele sociale,aici nu ma refer si scot din ecuatie persoanele cu dizabilitati adevarate,batranii cu nevoi speciale,copii.....dar sunt foarte multi HANDICAPATI INCHIPUITI,FACUTI PE SPAGA,care sug de la buger sume insemnate,prea se plateste bine NEMUNCA in Romania.......
Corect, nimeni nu doreste ca asistenta sociala sa dispara dar ea trebuie data doar celor care intradevar au nevoie de ajutor.

Si cine spune altceva ?...
Pe de alta parte,daca asistenta sociala inca este acordata unor "HANDICAPATI INCHIPUITI,FACUTI PE SPAGA" cum spune Silver ,asta se trece la REALIZARI ale guvernarii ,sau la INSUCCESE ?
Pai dragule, nu tu le plangi de mila doctorilor?
Nu ei sunt artizanii acestor handicapati inchipuiti?
Nu ei le dau certificate de buna purtare?
Hai sa inchidem cercul si sa vedem care dintre noi are dreptate.

Dar eu nu generalizez Corcodele ....Lichele evident ca exista in toate categoriile profesionale, asa ca evident nici medicii nu sunt scutiti .Daca exista si printre preoti ,de ce te miri ca exista si printre doctori ?

Am inteles, teoretic ai dreptate dar ai ramas corijent la capitolul practica!
Intr-un stat de tip mafiot gandit de catre camarila Iliestiana din care faci si tu parte deoarece o sustii, practica ne omoara.

Corcodele, parca dupa voi Basescu era "seful statului "?! Nu inteleg deci din ce cauza esti asa de suparat pe stat, dar il iubesti pe Basescu ...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 13:21

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 13:13:08Silvere ,stiu ca nu ai voie sa divulgi secrete militare dar trebuie sa apelez la tine. Uite ce a spus Boc :

"De azi noapte, am dispus in discutiile cu ministrii de Interne si Transporturilor sa utilizeze si infrastructura armatei pentru a ajuta la deszapezire si, acolo unde este posibil, cu masinile sau TANCURILE CU SENILE , pentru a interveni in situatii de urgenta", a spus Boc, la finalul sedintei Comtetului pentru Situatii de Urgenta de la Ministerul Administratiei si Internelor.

De ce sti ciumpalac? Citeste toata fraza...,, masinile sau tancurile cu senile'' , pe intelesul tau, tancurile sau masinile cu senile.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 13:23

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 13:18:48
De la: corcodel, la data 2012-01-26 13:07:54
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 13:04:21
De la: corcodel, la data 2012-01-26 13:02:07
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 12:57:54
De la: corcodel, la data 2012-01-26 12:52:15
De la: Silver9AM, la data 2012-01-26 12:46:42
De la: corcodel, la data 2012-01-26 12:33:11
De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 12:10:25

De ce nu esti realist?
Revolutionarii de profesie trebuie sa inteleaga ca a venit timpul ca la brat cu Iliescu sa se duca dracului de unde au fost importati , somerii ,ok sunt ceva la numar dar nu foarte multi deoarece majoritatea lucreaza la negru iar intr-o tara in care industria a fost exterminata de catre camarila politica, in special PDSR, PSD,USL, de unde locuri de munca iar pensionarii trebuie sa inteleaga ca nu este corect din punc de vedere aritmetic si economic ca ei sa primeasca pensii mai mari decat cei care acum muncesc si platesc impozite pentru sustinerea lor sociala.Pensionarii nu o duc bine si este pacat , totusi de unde atata timp cat sunt de doua ori mai multi decat cei care fac ,,cheta'' pentru sustinerea fondului de pensii.

Si as mai adauga ajutoarele sociale,aici nu ma refer si scot din ecuatie persoanele cu dizabilitati adevarate,batranii cu nevoi speciale,copii.....dar sunt foarte multi HANDICAPATI INCHIPUITI,FACUTI PE SPAGA,care sug de la buger sume insemnate,prea se plateste bine NEMUNCA in Romania.......
Corect, nimeni nu doreste ca asistenta sociala sa dispara dar ea trebuie data doar celor care intradevar au nevoie de ajutor.

Si cine spune altceva ?...
Pe de alta parte,daca asistenta sociala inca este acordata unor "HANDICAPATI INCHIPUITI,FACUTI PE SPAGA" cum spune Silver ,asta se trece la REALIZARI ale guvernarii ,sau la INSUCCESE ?
Pai dragule, nu tu le plangi de mila doctorilor?
Nu ei sunt artizanii acestor handicapati inchipuiti?
Nu ei le dau certificate de buna purtare?
Hai sa inchidem cercul si sa vedem care dintre noi are dreptate.

Dar eu nu generalizez Corcodele ....Lichele evident ca exista in toate categoriile profesionale, asa ca evident nici medicii nu sunt scutiti .Daca exista si printre preoti ,de ce te miri ca exista si printre doctori ?

Am inteles, teoretic ai dreptate dar ai ramas corijent la capitolul practica!
Intr-un stat de tip mafiot gandit de catre camarila Iliestiana din care faci si tu parte deoarece o sustii, practica ne omoara.

Corcodele, parca dupa voi Basescu era "seful statului "?! Nu inteleg deci din ce cauza esti asa de suparat pe stat, dar il iubesti pe Basescu ...
Pentru ca este singurul presedinte care are ceva barbatie si incearca sa faca acele reforme de care Iliescu si Constantinescu au fugit ca dracul de tamaie.
Statul nu este presedintele.
Statul sunt functionarii slugarnici, ministerele pline cu hoti, justitia, armata, politicienii din Parlamentul tarii, toata nomenclatura comunista mostenita si apoi mosita de catre Iliescu, toata adimistratia centrala si teritoriala pe care actualul presedinte incearca fara prea mult succes sa o reformeze.
Astia sunt adevaratii dusmani ai presedintelui nu fraierii care ies ca paduchii in frunte manipulati de catre camarila comunista USLista.

Fosta membra 9am.ro

7898 mesaje

Postat pe: 26 Ianuarie 2012, ora 13:24

De la: Fantoma_din_Zanzibar_26_01_2012, la data 2012-01-26 13:13:08Silvere ,stiu ca nu ai voie sa divulgi secrete militare dar trebuie sa apelez la tine. Uite ce a spus Boc :

Postez pt. a doua oara azi : Guvenul actual nu are "oo" !
Da Vania ,sunt depozite intregi de tancuri scoase din uz fara senile,sper sa nu le fi scos pe alea....

Pagini: << 1067 1068 1069 1070 1071 1072 1073 1074 1075 1076 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: