9am250767
15 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 16:07
D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 16:18
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Se prea poate, dar asta nu schimba cu nimic lucrurile.
Nu eu fac contracte cu nimeni, nu decid eu nimic ...
Daca iti inchipui ca Basescu sau Boc se consulta cu mine in vre-o problema, te inseli !
Daca iti imaginezi ca parlamentarii PDL se sfatuiesc cu mine cand voteaza sau cine stie ce mai fac, iar te inseli.
Ca sa-ti intre in capul ala supra dotat, eu n-o sa incetez sa tin cu astia, de scarba alorlalti !
Capisci ?
Sau trebuie sa-ti explic cu indicatorul al tabla ?
Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 16:29
De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Daca iti inchipui ca Basescu sau Boc se consulta cu mine in vre-o problema, te inseli !
Daca iti imaginezi ca parlamentarii PDL se sfatuiesc cu mine cand voteaza sau cine stie ce mai fac, iar te inseli.
Ca sa-ti intre in capul ala supra dotat, eu n-o sa incetez sa tin cu astia, de scarba alorlalti !
Capisci ?
tocmai d'aia Nu te mai intreaba : ptr. ca stiu ei ca orice ar face si orice ar zice, vor fi votati si se va gasi cite cineva sa demonstreze cum ca albu-i negru si negru-i alb ! pe asta mizeaza si ei !
daca acum, cind ii vezi ce fac si cum te fura , tu nu zici nimic, ba-i si scuzi, atunci sa ne ia  pe toti, ca suntem niste idioti incurabili !
ce te deranjeaza la cuvintul Onoare ? tu nu esti o persoana onorabila si esti respectat in comunitatea ta ptr. asta ? atunci de unde-ti vine greata , ca nu inteleg ?
base nu este o persoana onorabila si aduce un mare prejudiciu tuturor , inclusiv celor ce-i tin tira , caci incep a fi asemanati cu el....asta-i tot !
|
9am250767
15 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 16:40
De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
ultimul raspuns:
ma baiatule, orice absolvet al unei facultati de profil - sitiinte politice si relatii internationale (UB-BB)- de dupa anul 1995, cat si marea majoritate a absolventilor acestor universitati, sunt cu mult mai apti moral si competenti dpdv politico-intelectual sa conduca un partid politic, un guvern, sau un stat, decat nulitatile din PSD, PNL, PPDD, UNPR, sau PDLBasscu-Boc pe care tu le adori.
hai,...circula ! m-ai plictisit teribil, esti ruginit si expirat batrane!
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 16:52
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:40:36De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
ultimul raspuns:
ma baiatule, orice absolvet al unei facultati de profil - sitiinte politice si relatii internationale (UB-BB)- de dupa anul 1995, cat si marea majoritate a absolventilor acestor universitati, sunt cu mult mai apti moral si competenti dpdv politico-intelectual sa conduca un partid politic, un guvern, sau un stat, decat nulitatile din PSD, PNL, PPDD, UNPR, sau PDLBasscu-Boc pe care tu le adori.
Se poate, dar ei nu candideaza !
Apropos, de ce de dupa 95 ?
Atunci te-ai pricopsit matale cu diploma ?
Mare om.
Ia, candideaza, te votez !
Hai, ca tare-n clanta esti ...
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 16:55
De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 16:29:06De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
tocmai d'aia Nu te mai intreaba : ptr. ca stiu ei ca orice ar face si orice ar zice, vor fi votati si se va gasi cite cineva sa demonstreze cum ca albu-i negru si negru-i alb ! pe asta mizeaza si ei !
daca acum, cind ii vezi ce fac si cum te fura , tu nu zici nimic, ba-i si scuzi, atunci sa ne ia pe toti, ca suntem niste idioti incurabili !
ce te deranjeaza la cuvintul Onoare ? tu nu esti o persoana onorabila si esti respectat in comunitatea ta ptr. asta ? atunci de unde-ti vine greata , ca nu inteleg ?
base nu este o persoana onorabila si aduce un mare prejudiciu tuturor , inclusiv celor ce-i tin tira , caci incep a fi asemanati cu el....asta-i tot !
Ma lasi? Onoare inseamna si sa nu pupi acolo unde ai scuipat! De atata onoare politica, dupa ce l-ai fluierat si i-ai cerut demisia lui Ilici in 1990, acum te-ai refugiat in tabara lui!
Mare onoare, mari caractere! Acum Ilici este bun, dupa ce se adresa contestatarilor cu mai animalule, golani adapati, etc! Te pomenesti ca onoarea asta se regenereaza, sau poti sa ii faci operatie estetica! I-ai bagat silicoane si gata, ai recapatat onoarea!
Esti femeie matura, ca sa nu spun in varsta ca zici ca-s al dreaq, dupa ce ai facut si dupa cata onoare ai tu fata de colegii de forum, esti tot atat de onorabila cat esti tu de fata mare!
"No man is an island entire of itself; every man
is a piece of the continent, a part of the main...
And therefore never send to know for whom
the bell tolls; it tolls for thee." - John Donne
|
9am250767
15 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 17:01
De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:52:30De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:40:36De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
ultimul raspuns:
Mare om.
bai nene, daca m-as apuca sa candidez, v-as solicita sa nu ma votati! iar daca totusi ati face-o,ati comite o asemenea "eroare", atunci sa fii sigur ca  va ia in cazul in care sunteti: incompetenti , necompetitivi pupincuristi, hoti, mincinosi, sau lenesi,( puturosi) understood?
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 17:49
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 17:01:18De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:52:30De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:40:36De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
ultimul raspuns:
Mare om.
bai nene, daca m-as apuca sa candidez, v-as solicita sa nu ma votati! iar daca totusi ati face-o,ati comite o asemenea "eroare", atunci sa fii sigur ca va ia in cazul in care sunteti: incompetenti , necompetitivi pupincuristi, hoti, mincinosi, sau lenesi,( puturosi) understood?
Gata, te votez !
Ma incadrez.
A ... auzi ... tu stabilesti daca ma incadrez in criteriile astea ?
Atunci nu prea ...
Nasol.
Totusi, te votez, sa chimui tu 90% din populatie, s-o pui tu la munca ...
|
|
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 18:01
De la: Black_Friday, la data 2012-01-28 16:55:49De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 16:29:06De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
daca acum, cind ii vezi ce fac si cum te fura , tu nu zici nimic, ba-i si scuzi, atunci sa ne ia pe toti, ca suntem niste idioti incurabili !
Ma lasi? Onoare inseamna si sa nu pupi acolo unde ai scuipat! De atata onoare politica, dupa ce l-ai fluierat si i-ai cerut demisia lui Ilici in 1990, acum te-ai refugiat in tabara lui!
Mare onoare, mari caractere! Acum Ilici este bun, dupa ce se adresa contestatarilor cu mai animalule, golani adapati, etc! Te pomenesti ca onoarea asta se regenereaza, sau poti sa ii faci operatie estetica! I-ai bagat silicoane si gata, ai recapatat onoarea!
Esti femeie matura, ca sa nu spun in varsta ca zici ca-s al dreaq, dupa ce ai facut si dupa cata onoare ai tu fata de colegii de forum, esti tot atat de onorabila cat esti tu de fata mare!
esti JENABIL, stimabile !
orice om poarta-n sine un anume respect si un cod al onoarei....la unii e mai strict, la altii mai elastic, dar indiferent cit de permisiv e, tot functioneaza ca o FRINA ! asa se face ca , la un momendat , cind esti pus fata-n fata cu o situatie si un om, ca Basescu de pilda , il judeci si-l accepti dupa propriile standarde ! este vorba de a-i putea suporta , eventual scuza badaraniile, minciunile , intrigile si scandalurile, curvasareala si bautele si Sperjurul ! eu Nu-l mai suport de mult ....nu-mi mai aduce-n discutie pe x sau y , ca nu-i analizezi pe ei ! eu vorbesc si ma raportez la el si atit ! la voi aceasta frina a decentei si a bunului simt nu mai functioneaza si nu mai e in stare sa spuna : Stop ,gata, pina aici !  deci : despre ce vrei sa mai vorbim ?
|
9am250767
15 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 18:05
Bai Silver, tu al cui postac esti, al lui Hooooooooprea? TI-AI  de prostalai!
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 18:12
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 18:05:14Bai Silver, tu al cui postac esti, al lui Hooooooooprea? TI-AI de prostalai!
lasa-i mai " capisci " : astia sunt " trazniti " de felul lor si Base mizeaza fix pe oameni ca ei ! oameni nemultumiti, frustrati, intr-un cuvint : Dizarmonici !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 18:16
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 18:05:14Bai Silver, tu al cui postac esti, al lui Hooooooooprea? TI-AI de prostalai!
Postac ? Ai si temperatura ,sau doar ai spasme ?
" I'ati banii kor'vo ,sunt sarac
Si'asa cu ei nimic nu fac,
dar am sa'i spun tatalui meu,
sa vina la bordeiul tau
sa fu..a el si pt. .....postarea ta"
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 18:22
De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 18:12:31De la: 9am250767, la data 2012-01-28 18:05:14Bai Silver, tu al cui postac esti, al lui Hooooooooprea? TI-AI de prostalai!
lasa-i mai " capisci " : astia sunt " trazniti " de felul lor si Base mizeaza fix pe oameni ca ei ! oameni nemultumiti, frustrati, intr-un cuvint : Dizarmonici !
Nu Gabi,astia sunt Romani la fel ca si voi ,dar voi vreti sa auziti doar muzica voastra.....e pacat !
… cã poþi numai sã reuºeºti, nu ai cum sã pierzi. Eºecul este imposibil; este o iluzie. Nimic nu este eºec. Nimic. Totul înainteazã in istoria umanitãþii precum se întâmplã ºi cu procesul ei evolutiv. Totul avanseazã de-a lungul cãlãtoriei tale.
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 18:22
De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 18:01:09De la: Black_Friday, la data 2012-01-28 16:55:49De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 16:29:06De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
orice om poarta-n sine un anume respect si un cod al onoarei....la unii e mai strict, la altii mai elastic, dar indiferent cit de permisiv e, tot functioneaza ca o FRINA ! asa se face ca , la un momendat , cind esti pus fata-n fata cu o situatie si un om, ca Basescu de pilda , il judeci si-l accepti dupa propriile standarde ! este vorba de a-i putea suporta , eventual scuza badaraniile, minciunile , intrigile si scandalurile, curvasareala si bautele si Sperjurul ! eu Nu-l mai suport de mult ....nu-mi mai aduce-n discutie pe x sau y , ca nu-i analizezi pe ei ! eu vorbesc si ma raportez la el si atit ! la voi aceasta frina a decentei si a bunului simt nu mai functioneaza si nu mai e in stare sa spuna : Stop ,gata, pina aici ! deci : despre ce vrei sa mai vorbim ?
Deci ai o problema personala.
Nu-ti pasa de nimic altceva.
Pai despre ce vrei sa vorbim ?
Ai boala pe omu ... am inteles.
Pricepi greu din cauza fixatiei pe care ai facut-o, pe mine ma intereseaza cine vine in caz ca ...
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 18:32
De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 18:12:31De la: 9am250767, la data 2012-01-28 18:05:14Bai Silver, tu al cui postac esti, al lui Hooooooooprea? TI-AI de prostalai!
Noi, frustrati, nemultumiti, dizarmonici (ai cautat in dictionar cuvinte noi, mamaita ... )
Pai noi suntem nemultumiti, sau voi ?
Ai incurcat rau de tot borcanele, Cotoroanto ... te-ai sclerozat, iti faci autocritica si le pui pe seama altora.... mare pisichera esti ...
Va intreceti care mai de care sa ne injurati si dupa aia, rezulta, dupa capetele voastre docte, ca noi va injuram ...
Tupeu de tip Ponta si Antonescu.
Io, unu, nu pot sa inteleg cum de tineti cu gainile astea ametite.
A, voi nu tineti cu astia, voi pledati doar contra ailalti ... Da, da, da ... intelectuali subtiri ...
|
9am250767
15 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 19:37
De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 18:55:48
Bai ciumpalacule,eu nu am grija uno'r idioti ca tine si de cei ce'i invoci de pe A2,nu am luat apararea nimanui,nu au nevoie de ajutorul meu,sunt prea destepti pt. un mormoloc plin de toxine ca tine,asa ca ........matura mai departe.... Am o fotografie "tematica" .....te intereseaza ?
 Bai capciule, ti-a putrezit dubletele de prostovan ce esti, lipeste-ti-o pe capota coparseului s-o ai cu tine, godancule!
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 19:46
De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 18:01:09De la: Black_Friday, la data 2012-01-28 16:55:49De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 16:29:06De la: Silviu, la data 2012-01-28 16:18:44De la: 9am250767, la data 2012-01-28 16:07:27D´le silviu (S) m-ai convins, esti o SECATURA!... EJECT, Tristule!
Capisci ?
orice om poarta-n sine un anume respect si un cod al onoarei....la unii e mai strict, la altii mai elastic, dar indiferent cit de permisiv e, tot functioneaza ca o FRINA ! asa se face ca , la un momendat , cind esti pus fata-n fata cu o situatie si un om, ca Basescu de pilda , il judeci si-l accepti dupa propriile standarde ! este vorba de a-i putea suporta , eventual scuza badaraniile, minciunile , intrigile si scandalurile, curvasareala si bautele si Sperjurul ! eu Nu-l mai suport de mult ....nu-mi mai aduce-n discutie pe x sau y , ca nu-i analizezi pe ei ! eu vorbesc si ma raportez la el si atit ! la voi aceasta frina a decentei si a bunului simt nu mai functioneaza si nu mai e in stare sa spuna : Stop ,gata, pina aici ! deci : despre ce vrei sa mai vorbim ?
Curvasareala, bautele, sperjurul...Ati fost impreuna la koorve? Sau la carciuma? L-ai carat tu beat muci acasa? Si Stefan cel Mare a fost muieratic, dar nu pentru asa a ramas in istorie.
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 19:48
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 19:37:14De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 18:55:48
Bai ciumpalacule,eu nu am grija uno'r idioti ca tine si de cei ce'i invoci de pe A2,nu am luat apararea nimanui,nu au nevoie de ajutorul meu,sunt prea destepti pt. un mormoloc plin de toxine ca tine,asa ca ........matura mai departe.... Am o fotografie "tematica" .....te intereseaza ?
Bai capciule, ti-a putrezit dubletele de prostovan ce esti, lipeste-ti-o pe capota coparseului s-o ai cu tine, godancule!
Bai boschetare,mai stiu un "ninja de galati" negru (nu din cauza vestimentatiei) care folosea cuvinte de barbugiu ,iote cultura ta cum rasare dupa asa ninsoare......Hai bastiiiiiiii la cusca hermafroditule !
|
9am250767
15 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 19:56
De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 19:48:31De la: 9am250767, la data 2012-01-28 19:37:14De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 18:55:48
Bai boschetare,mai stiu un "ninja de galati" negru (nu din cauza vestimentatiei) care folosea cuvinte de barbugiu ,iote cultura ta cum rasare dupa asa ninsoare......Hai bastiiiiiiii la cusca hermafroditule !
Ce faci prostane, nu te-ai saturat de mancat ganeat cu basculanta, mai esti si rasist, poate si xenofob, du-te bai capciule si trateaza-ti gulia!
Date personale:
Sex: masculin
Varsta: 37 de ani
ai copiii?nu incerca sa ti-i educi c-ai sa le rebutezi viitorul!
|
9am250767
15 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 22:03
......................................................You lost, the war !......................................
............................................................ THE END......................................................
..............................................................Farewell......................................................
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 28 Ianuarie 2012, ora 23:26
De la: 9am250767, la data 2012-01-28 22:03:56......................................................You lost, the war !......................................
............................................................ THE END......................................................
..............................................................Farewell......................................................
Wrong! You must say farewell cruel world!
Apoi du-te si taie-ti venele in baie, dar vezi sa le tai pe lung, ca sa stim o treaba!
Sa te mai intorci atunci cand te vom chema noi!
|
Fosta membra 9am.ro
2310 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 00:05
Vad ca s-a trecut la lupte corp la corp ...
Nu prea inteleg la ce va ajuta sa va injurati ...
Nimeni nu castiga nimic.
Cata patima.
Prea multa.
Amestecati si copii ...
Nu-mi place ...
Nu vad nici un sens.
S-a dus orice argument, orice opinie.
Nu ma bag in chestii d-astea.
N-au nici o logica.
|
CIPRIOTU
1445 mesaje
Oras: Odorheiul Secuiesc
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 00:42
De la: Silviu, la data 2012-01-29 00:05:35Vad ca s-a trecut la lupte corp la corp ...
Nimeni nu castiga nimic.
Cata patima.
Prea multa.
Amestecati si copii ...
Nu-mi place ...
Nu vad nici un sens.
N-au nici o logica.[/quote
SUNT PLÃTIȚI GRAS D-AIA,ÃSTA-I SERVICIUL LOR.
|
Fosta membra 9am.ro
4841 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 01:42
De la: Silviu, la data 2012-01-29 00:05:35Vad ca s-a trecut la lupte corp la corp ...
Nimeni nu castiga nimic.
Cata patima.
Prea multa.
Amestecati si copii ...
Nu-mi place ...
Nu vad nici un sens.
N-au nici o logica.
Asa este, ai dreptate nu au logica, dar trebuie sa coboram discutia la nivelul lor, pentru ca ei sunt mai tampitzei. Daca nu am proceda asa si-ar da seama de dizabilitatile lor si si-ar lua jucariile si ar pleca. Cu cine ne-am mai distra noi?
|
Fantoma_din_Zanzibar_29_01_2012
6 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 09:09
Trebuie sa recunosc ca ,pentru prima data l-am admirat  pe Emil Boc atunci cand a dat la lopata sa indeparteze zapada ! Spre surprinderea mea totala ,nu a spus ca nametii aceia sunt de pe vremea odiosului Tariceanu !
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 11:00
|
9a_m250
5 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 13:42
De la: Silver9AM, la data 2012-01-29 11:00:00De la: 9am250767, la data 2012-01-28 22:03:56......................................................You lost, the war !......................................
Tu il consideri razboi ? Eu doar un schimb de replici nu tocmai ortodoxe..... si daca tu spui ca am pierdut ,atunci da'mi voie sa te felicit ,tu ai castigat ! Te simti mai .....barbat ?..........si hotaraste'te odata in ce directie tragi ,munitia e scumpa.....
Bai Silver, despre:H. Thorvald,Simo Hayha,Chris Kyle, sau Vasili Grigorievici ai auzit, ai citit ceva ?...cam cu unul de talia lor te "razboiesti" p´aici, ai grija!?
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 14:12
De la: Silviu, la data 2012-01-29 11:53:18De la: Fantoma_din_Zanzibar_29_01_2012, la data 2012-01-29 10:25:14De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 07:31:34De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 07:23:07De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 07:08:50De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 06:59:15De la: gabigabi2, la data 2012-01-27 16:36:50 da despre ce era postarea mea la care ai zis ca exagerez si denaturez ? despre cum se pun muraturile ? nu despre CCR si comasarea alegerilor ? hai, da-o naibii de treaba cu alunecarile astea spre Absurd , ca te ride lumea !
Lumea fiind clonele tale ? Deci in discutie m'am referit la implicarea Presedintelui in decizia CC ,ai cumva informatii pe care eu nu le am ? Deci ......dovezi,nu doar rautati inchipuite.......POTI ?
cine a spus asta ? eu ? ai tras cashcheta prea mult pe ochi : mai uita-te o data ce-am spus, c-am scris de 3 ori !
Mamaie ,mai lasa bulionul ,degeaba zici ca e dulceata.....de fapt umpluturi de'al de tine......bastttiiiiii.......
ia mai du-te si te plimba : Bas al tau Incalca Constitutia....de data asta, de frica strazii ce-ar putea sa schimbe s'tuatia si sa vina momentul in care sa li se ceara socoteala ptr. Orbirea lor servila , CCR a hotarit sa-i spuna lu' Bas ca nu-i voie sa comaseze alegerile ! despre asta am vorbit , nu despre nu stiu ce aiureli d'ale tale !
Adevarul este mult mai dur Gabi!!! Adevarul este ca una din cele mai mari curve ale Romaniei,Curtea Constitutionala ,si-a facut bine numarul de circ. Sa stii ca nu a spus ca nu este voie sa comasezi alegerile ,CI CA LEGEA PROPUSA ESTE NECONSTITUTIONALA ! Ca exista ARTICOLE neconstitutionale ...
Cum inca nu s-a dat motivarea sentintei ,inca nu stim de ce a considerat ca LEGEA este neconstitutionala si nici ce articole sunt neconstitutionale . Saptamana viitoare, cand vor da motivarea sentintei,poate vom vedea ca este neconstitutionala legea la articolul 3 care nu are o virgula corect pusa, la articolul 7 deoarece nu a pus punct la final ,etc .
Ca urmare legea se poate trimite in parlament unde sa va modifica virgula si punctul,fiind apoi gasita perfect constitutionala ! De la o insttutie care AJUNGE IN HALUL DE CRETINISM in care sa ceara "devizul" comasarii alegerilor si sa verifice daca se face sau nu economie de 20mil euro,NU POT ASTEPTA NIMIC BUN !
S-ar putea sa ai dreptate.
Nu i-am inteles pe liderii USL de ce n-au asteptat motivarea inainte sa bata din pinteni ...
Nici nu inteleg de ce atata deranj cu comasarea. Ori separat, ori comasat, tot un drac, doar ca eu trebuie sa merg o singura data la vot. A mai fost asa si nu mi s-a parut un mare efort intelectual sa decid cu cine votez pentru primarie si pentru parlament. De regula se voteaza pe aceeasi linie, se respecta culoarea primarului de jos pana sus, altminteri primarul nu va putea face (chiar daca va avea de gand sa se tina de cuvant ...) ce promite daca n-are sprijin pe linie politica.
Haideti, mai fratilor, sa discutam ca si cand am fi adulti responsabili, fara sa ne atacam la persoana ca nu e mare branza.
Am practicat si eu balacareala asta si, in afara de nervi, nu mi-a adus nimic bun.
Voua va face bine ...?
Dracu stie cine are dreptate.
Chestia nasoala e ca atunci cand vom vedea, o sa fie, ca de obicei, prea tarziu, indiferent in ce directie o s-o apucam in urma alegerilor.
Adulti responsabili zici sa fim, Silviule? Pai, ia sa vedem cum ar tb. sa se poarte un adult "responsabil" in vizuinea unora de p'aci (poate te regasesti si tu...):
1) Nimeni nu e infailibil;
2) Oricine poate gresi;
3) "Errare humanum est, persevarare diabolicum!";
4) Majoritatea are intotdeauna dreptate;
5) "Masoara de 100 de ori si taie o data!";
6) "Tariceanu e de vina pt Criza!";
7) Felix e securist ca asa a zis CNSAS, un fel de Areopag extra/supra/hyper obiectiv;
8) Basecsu nu e securist ca nu i s'a gasit dosarul [ca e la Felix...];
9) Societatea civila e sublima, dar lipseste cu desavarsire;
10) Ciumpalacii desi e prosti si multi/majoritari, n'au dreptate;
11) "Reforma" este un concept in spatele caruia niste "reformisti competenti si patrioti" iau decizii pt mamicutze cu prunci de tzatza, pensionari, asistati social si alte sugative nesatule de la Buget, aceasta pomana venita din Cosmos;
12) Nimeni din Guv./presedintie nu suge de la Buget, muncesc pe degeaba, asa de sanchi;
13) Blejnar a gasit banii din paradisurile fiscale si chiar i'a adus in tara, is pe la Vama Bors acus, patineaza;
14) S'au gasit voturile furate in 2004, alea de racnea baselu'; o vechitura de avion se pregateste sa le ingroape bio la berevoiesti 2;
15) Ritzi se prega sa nasca un prunc in inchisoare (dupa Robertha, Ritzi face octeti)?!;
16) Robertha a reusit sa termine de numarat cele 80 de voturi la legea pensiilor! Rezultatul este 479000079568437266 voturi exprimate pro si 44627842 impotriva, deci majoritatea decide {vezi pct 4};
17) Istoria e o disciplina inutila, tb inlocuita cu discipline "tehnice", gen tinichigeria si ospataria;
18) Rusinea si bunul-simt sunt vorbe de claca, venetice si tb. evitate cu obstinatie;
19) "Murdariti, murdariti, ceva tot ramane!";
20) Nu conteaza cine si pe cine voteaza,nu conteaza cine numara, ci cine anunta primul rezultatele in Pravda"
Etc, samd, scl exemple de unde te poti gasi ca adult "responsabil", in vremuri woodriste/blejhnariste/ basiste, pt care de vina este -cum se putea altfel?- Tariceanu!!!!
"NIHIL SINE DEO!"
|
Fosta membra 9am.ro
7898 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 14:25
De la: 9a_m250, la data 2012-01-29 13:42:33De la: Silver9AM, la data 2012-01-29 11:00:00De la: 9am250767, la data 2012-01-28 22:03:56......................................................You lost, the war !......................................
Tu il consideri razboi ? Eu doar un schimb de replici nu tocmai ortodoxe..... si daca tu spui ca am pierdut ,atunci da'mi voie sa te felicit ,tu ai castigat ! Te simti mai .....barbat ?..........si hotaraste'te odata in ce directie tragi ,munitia e scumpa.....
Bai Silver, despre:H. Thorvald,Simo Hayha,Chris Kyle, sau Vasili Grigorievici ai auzit, ai citit ceva ?...cam cu unul de talia lor te "razboiesti" p´aici, ai grija!?
Iar umbli cu cioace ,ce lunetist mai esti si tu ,daca tragi cum demonstrezi in postare?
|
gabigabi2
33366 mesaje
|
Postat pe: 29 Ianuarie 2012, ora 18:10
De la: vasile_vali, la data 2012-01-29 14:12:42De la: Silviu, la data 2012-01-29 11:53:18De la: Fantoma_din_Zanzibar_29_01_2012, la data 2012-01-29 10:25:14De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 07:31:34De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 07:23:07De la: gabigabi2, la data 2012-01-28 07:08:50De la: Silver9AM, la data 2012-01-28 06:59:15De la: gabigabi2, la data 2012-01-27 16:36:50 da despre ce era postarea mea la care ai zis ca exagerez si denaturez ? despre cum se pun muraturile ? nu despre CCR si comasarea alegerilor ? hai, da-o naibii de treaba cu alunecarile astea spre Absurd , ca te ride lumea !
Lumea fiind clonele tale ? Deci in discutie m'am referit la implicarea Presedintelui in decizia CC ,ai cumva informatii pe care eu nu le am ? Deci ......dovezi,nu doar rautati inchipuite.......POTI ?
cine a spus asta ? eu ? ai tras cashcheta prea mult pe ochi : mai uita-te o data ce-am spus, c-am scris de 3 ori !
Mamaie ,mai lasa bulionul ,degeaba zici ca e dulceata.....de fapt umpluturi de'al de tine......bastttiiiiii.......
ia mai du-te si te plimba : Bas al tau Incalca Constitutia....de data asta, de frica strazii ce-ar putea sa schimbe s'tuatia si sa vina momentul in care sa li se ceara socoteala ptr. Orbirea lor servila , CCR a hotarit sa-i spuna lu' Bas ca nu-i voie sa comaseze alegerile ! despre asta am vorbit , nu despre nu stiu ce aiureli d'ale tale !
Adevarul este mult mai dur Gabi!!! Adevarul este ca una din cele mai mari curve ale Romaniei,Curtea Constitutionala ,si-a facut bine numarul de circ. Sa stii ca nu a spus ca nu este voie sa comasezi alegerile ,CI CA LEGEA PROPUSA ESTE NECONSTITUTIONALA ! Ca exista ARTICOLE neconstitutionale ...
Cum inca nu s-a dat motivarea sentintei ,inca nu stim de ce a considerat ca LEGEA este neconstitutionala si nici ce articole sunt neconstitutionale . Saptamana viitoare, cand vor da motivarea sentintei,poate vom vedea ca este neconstitutionala legea la articolul 3 care nu are o virgula corect pusa, la articolul 7 deoarece nu a pus punct la final ,etc .
Ca urmare legea se poate trimite in parlament unde sa va modifica virgula si punctul,fiind apoi gasita perfect constitutionala ! De la o insttutie care AJUNGE IN HALUL DE CRETINISM in care sa ceara "devizul" comasarii alegerilor si sa verifice daca se face sau nu economie de 20mil euro,NU POT ASTEPTA NIMIC BUN !
S-ar putea sa ai dreptate.
Nu i-am inteles pe liderii USL de ce n-au asteptat motivarea inainte sa bata din pinteni ...
Nici nu inteleg de ce atata deranj cu comasarea. Ori separat, ori comasat, tot un drac, doar ca eu trebuie sa merg o singura data la vot. A mai fost asa si nu mi s-a parut un mare efort intelectual sa decid cu cine votez pentru primarie si pentru parlament. De regula se voteaza pe aceeasi linie, se respecta culoarea primarului de jos pana sus, altminteri primarul nu va putea face (chiar daca va avea de gand sa se tina de cuvant ...) ce promite daca n-are sprijin pe linie politica.
Haideti, mai fratilor, sa discutam ca si cand am fi adulti responsabili, fara sa ne atacam la persoana ca nu e mare branza.
Am practicat si eu balacareala asta si, in afara de nervi, nu mi-a adus nimic bun.
Voua va face bine ...?
Dracu stie cine are dreptate.
Chestia nasoala e ca atunci cand vom vedea, o sa fie, ca de obicei, prea tarziu, indiferent in ce directie o s-o apucam in urma alegerilor.
Adulti responsabili zici sa fim, Silviule? Pai, ia sa vedem cum ar tb. sa se poarte un adult "responsabil" in vizuinea unora de p'aci (poate te regasesti si tu...):
1) Nimeni nu e infailibil;
2) Oricine poate gresi;
3) "Errare humanum est, persevarare diabolicum!";
4) Majoritatea are intotdeauna dreptate;
5) "Masoara de 100 de ori si taie o data!";
6) "Tariceanu e de vina pt Criza!";
7) Felix e securist ca asa a zis CNSAS, un fel de Areopag extra/supra/hyper obiectiv;
8) Basecsu nu e securist ca nu i s'a gasit dosarul [ca e la Felix...];
9) Societatea civila e sublima, dar lipseste cu desavarsire;
10) Ciumpalacii desi e prosti si multi/majoritari, n'au dreptate;
11) "Reforma" este un concept in spatele caruia niste "reformisti competenti si patrioti" iau decizii pt mamicutze cu prunci de tzatza, pensionari, asistati social si alte sugative nesatule de la Buget, aceasta pomana venita din Cosmos;
12) Nimeni din Guv./presedintie nu suge de la Buget, muncesc pe degeaba, asa de sanchi;
13) Blejnar a gasit banii din paradisurile fiscale si chiar i'a adus in tara, is pe la Vama Bors acus, patineaza;
14) S'au gasit voturile furate in 2004, alea de racnea baselu'; o vechitura de avion se pregateste sa le ingroape bio la berevoiesti 2;
15) Ritzi se prega sa nasca un prunc in inchisoare (dupa Robertha, Ritzi face octeti)?!;
16) Robertha a reusit sa termine de numarat cele 80 de voturi la legea pensiilor! Rezultatul este 479000079568437266 voturi exprimate pro si 44627842 impotriva, deci majoritatea decide {vezi pct 4};
17) Istoria e o disciplina inutila, tb inlocuita cu discipline "tehnice", gen tinichigeria si ospataria;
18) Rusinea si bunul-simt sunt vorbe de claca, venetice si tb. evitate cu obstinatie;
19) "Murdariti, murdariti, ceva tot ramane!";
20) Nu conteaza cine si pe cine voteaza,nu conteaza cine numara, ci cine anunta primul rezultatele in Pravda"
Etc, samd, scl exemple de unde te poti gasi ca adult "responsabil", in vremuri woodriste/blejhnariste/ basiste, pt care de vina este -cum se putea altfel?- Tariceanu!!!!
"NIHIL SINE DEO!"
|
|
|