back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Basescu

Pagini: << 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 >> Sari la pagina:

2_50526

4 mesaje
Postat pe: 16 Ianuarie 2012, ora 21:51

N-am convingerea că m-ar auzii, sau ajuta vreun d'Zeu și nici certitudinea c-ar exista o asemenea entitate, dar voi, puteți citi, de asta sunt sigur!..și nici măcar nu sunt cine știe ce judecăți de valoare, sunt doar simple opinii ale unui virtual no name !

Fosta membra 9am.ro

2310 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 04:53

Unde era, nene Calafat asta eroul asta nemaipomenit descoperit asa deodata daor pentru ca nu s-a scos cuvantul "SMURD" din legea asta a sanatatii, pe vremea cand Nicolaescu era ministrul sanatatii ? Dar cand era ninistru Bartos si toata cohorta de ministri ai sanatatii de toate culorile de la toate partidele ?
Era bagat pe sub ambulante si le repara ... ?

Banii !
Asta e treaba !
Banii pentru SMURD nu trebuie sa fie impartiti cu altii !
Achizitionarea de ambulante si echipamente medicale nu trebuie decisa de altii !
Casa de Sanatate nu trebuie sa imparta placinta cu altii ?

Astea sunt dezideratele !
Nu trebuie modificat jgheabul pe care se scurga banii in prezent !

Toti cei din sistem se opun modificarii fluxului de bani catre alte buzunare decat ale lor.

Si pentru ca nu pot sa spuna asta, atunci spun ca Arafat este un erou, ca Basescu e un demon, ca asa nu se mai poate trai, ca drepturile, libertatile, alea, alea ...
Vrajeli !
Arafat este un om de toata isprava care a avut o initiativa, si-a pus in practica ideea, a castigat bani frumosi din ea si, normal nu vrea ca si altii sa-i urmeze ideea pe gratis. I-a cam furat-o statul, dar el nu vrea concurenta. Dintr-un motiv absolut de inteles si banal: BANII !

Batalia asta este pe principiul vesnic "scoal-te tu, sa m-asez eu !" Evident, pentru binele comun.
Care bine comun, normal, ca de obicei, se pierde primul.

Raporteaza abuz de limbaj
Un om inteligent poate spune de multe ori o prostie, dar un prost nu poate spune niciodata ceva inteligent.
gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 08:23

De la: 2_50526, la data 2012-01-16 21:51:52N-am convingerea că m-ar auzii, sau ajuta vreun d'Zeu și nici certitudinea c-ar exista o asemenea entitate, dar voi, puteți citi, de asta sunt sigur!..și nici măcar nu sunt cine știe ce judecăți de valoare, sunt doar simple opinii ale unui virtual no name !

eu am aceasta convingere si, de fapt, stii si tu ca energia ce se naste din unirea a 10-100-1000 de oameni , poate ....hai sa nu zic Muta Muntii , dar modifica , imprima o schimbare de directie in gindirea inconstientului colectiv !

dar, apropos de no name, nu vrei sa te prezinti , ca asa ar fi frumos !?

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 08:28

De la: Black_Friday, la data 2012-01-16 20:40:21
De la: Fantoma_din_Z_anzibar, la data 2012-01-16 10:20:28
De la: Black_Friday, la data 2012-01-14 17:07:49
De la: Fantoma_din_Za_nzibar, la data 2012-01-14 11:07:58
De la: Silviu, la data 2012-01-07 02:47:17
Egzista persoane care merg la schi si care sa vaita aici ca e rau in tarisoara sau n-am inteles eu bine ?
Sau ii este rau numai tarisoarei si persoanelor nu ?
Pai bine, frate, tara este asuprita de tiran si matale o lasi prada odioasei dictaturi si pleci la schi ... ?
Si la bulgari, daca am inteles eu bine, ca e mai ieftin ...
Gemi de mila tarii si te duci sa dai banii, munciti cu sudoarea fruntii, bulgarilor ? De fapt nemtilor ...
Pai asta e comportament profund patriotic ?

Nu sade frumos domnu Vanea.

A, era sa uit ...
Sa te intorci de acolo cand te-oi chema eu !

Desi imi dau seama perfect ca incerci sa glumesti Silviule,o sa iti raspund serios, deoarece glumita ta penibila este proletar-portocalie, iar eu nu apreciez deloc genul asta de umor!

Imi amintesc cum s-a suparat iubitul tau konducator pe mame, deoarece folosesc produse de lux cum sunt pampersii ,cand puteau de fapt sa faca economii si sa ii creasca in scutece .Cam asa percepi si tu schiatul meu ,un lux care arata opulenta in care ma scald eu, in timp ce in mod demagogic pe forum ,pretind ca tara o duce rau.Din punctul tau de vedere, mersul la ski in Bulgaria ,este un fel de mers in Hawaii ,in insulele Seychelles sau o croaziera in jurul lumii .Nu neg ca daca mai sta mult Marele Carmaci la putere, s-ar putea ajunge si la asta si vor schia doar PDListii,adica oamenii harnici ,muncitori si care NU SE PLANG DE BASESCU, ci il lauda ca tine de zor si il apara cu dintii, asa cum isi apara canii osul pe care il rod. Este posibil sa se intample in viitor si asa ceva ,desi eu am schiat in fiecare an inca de la varsta de 16 ani si sub toate regumurile care au trecut de atunci, fara ca cineva sa incerce glume tampite in care sa pretinda ca cine schiaza nu are motive sa se planga de nivelul de trai ...Deocamdata insa ,eu neavand datorii pe la banci (am evitat mereu cu tenacitate orice imprumut care sa ma bage in rate si datorii ,oricat de tentante pareau conditiile) ,nefiind un om consumist,practicand bine o meserie din care se putea trai excelent intr-o tara normala si nefacuta zob de cretinii tai si intelegand perfect inca din 2009 in ce directie indreapta Basescu Romania , inca mai am ceva bani din vremea cand economia chiar duduia, iar Base facea spume la gura criticand guvernul liberal si promitand grijuliu ca daca vin ai lui la putere, o vom duce si noi in sfarsit bine, condusi cu intelepciune si onestitate de el si gashca lui...

Lucrurile stau foarte simplu Silviule ...Mersul la ski in Bulgaria este mai ieftin decat in Romania si cu conditii MULT mai bune, deoarece privatizarea si organizarea a fost facuta acolo cu nemtii ,nu cu tanti Udrea si gasca ei. De castigat castig infim din cat castigam pana sa preia in 2009 imbecilii tai tara si sa faca economia zob (nu mai incerca abureli cu criza,singura criza din Romania este de fapt penibilul ala pe care il iubesti tu ),asa ca trebuie sa am mare grija la bani, ca orice om care intelege bine ce javra ordinara ne conduce ,cat de mult este indatorata si furata Romania,cat de neatractiva a ajuns pentru investitorii straini ,cat de zdrobita este economia si ce viitor sumbru are Romania cu cretinii iubiti de tine la putere ! Am insa o ordine clara a prioritatilor mele si asa cum unii isi doresc vile ,masini straine si smechere,excursii exotice ,haine de firma ,tablete, sau IPhone-uri ,eu imi doresc doar schiul meu si excursiile mele modeste ,fara ca asta sa insemne deloc ca sub regimul Basescu o duc bine. De fapt,din 1990 si pana acum,anul 2011 a fost pentru mine (si probabil pentru toti Romanii care nu sunt trepadusi portocalii) cel mai prost an din punct de vedere financiar .Daca din punctul tau de vedere au dreptul sa protesteze impotriva lui Basescu doar oamenii care mor de foame ad literam ,atunci ai o problema la cap , confunzi ca si seful tau Romania cu Somalia, si ai uitat complet de celebra urare "SA TRAITI BINE"! Sa il ia dracu Silviule pe banditul iubit de tine si pe lichelele din jurul lui ,deoarece si-au batut joc de Romania si de poporul asta ,cum nici o ocupatie straina inamica nu ar fi indraznit .Sper sincer sa primeasca cat mai curand exact ce merita pentru faptele sale ,atat el, cat si EBE-le,Bocii , Lenutele von Plescoi inobilate peste noapte,si toate celelalte lepre din jurul sau .Am arata daca l-am da jos ,ca inca nu ne-am pierdut complet demnitatea ca popor si ca nu a reusit o lichea ,un derbedeu de Constanta Port, sa puna un popor intreg cu botul pe labe si sa ne aduca pe toti la conditia de sclavi obedienti,saraci , prostiti si umiliti , asa cu cu jigodism a incercat mereu de cand a prins toata puterea in ghearele sale...

Dom' Vanea, sincer acum, eu te inteleg ca nu iti place Basescu si nici PDL. Nu trebuie sa argumentezi in niciun fel, nu iti plac si gata. Orice om poate sa aiba simpatii si antipatii. Altceva vreau eu sa te intreb: boom-ul din anii 2007-2008 crezi ca ar mai fi continuat si in 2009, 2010? Pe ce iti bazezi afirmatiile ca PDL a ingropat tara? Ce crezi ca ar fi facut liberalii sau pesedistii in locul lui Basescu si al PDL?

Criza economica nu este o inventie a lui Basescu. Ea a afectat cam toate tarile, mai putin China cred, dar astia nu intra in calcul. In Spania, USA, Portugalia, Irlanda, Italia, Grecia, tot Basescu a condus? Tot el este responsabil si acolo?

Pot sa te inteleg ca esti suparat daca ti-au scazut veniturile in 2009, dar nu pot sa inteleg felul in care ignori toate evidentele si dai vina doar pe Basescu. Basescu nu a condus Germania, ci Romania, o tara dezindustrializata, fara agricultura, turism, fara banci, fara rafinarii, cu o economie simplista bazata mai mult pe servicii si pe comert. Iar la felul in care este tara asta in ziua de astazi, au contribuit din plin si cei pe care tu i-ai vrea in locul lui Basescu si al PDL.
Pentru Germania a fost mai simplu. Are o economie puternica care exporta in toata lumea. Si nemtii au avut greutati dar si-au revenit mult mai repede decat altii, pentru ca ei produc!

Nu reusesti sa convingi pe nimeni de bunele tale intentii, atata timp cat ignori cu buna stiinta realitatea!

Black,si eu inteleg perfect ca iti place Basescu .Nu stiu cat de mult te mai omori dupa PDL, dar Basescu este limpede ca iti place .Dreptul tau,nu am nimic de zis ...

Black,evident ca exista si criza economica in aproape toata lumea iar eu nu neg acest lucru .Se manifesta insa diferit, iar Romania ,de pe la jumatatea clasamentului saraciei in UE cum eram pe vremea odiosului Tariceanu,A AJUNS PE ULTIMUL LOC ! Fireste ,poti da vina pe Tariceanu cum iti place tie , dar este cam jenant ca si la sfarsit de mandat sa mai invocati tot pe el ...PDLul,Boc ,Basescu AU FACUT NISTE PROMISIUNI si toate erau legate de prosperitate,incepand cu celebrul "sa traiti bine" .Au promis si transparenta in cheltuirea banului public,si onestitate starpind mogulii rai ,etc etc etc .Au respectat ACESTE PROMISIUNI ?! Nu,din contra ! Ar trebui sa plateasca pentru minciunile lor ,sau trebuie ca minciunile grosolane ca cele cu care Basescu si PDLul au ajuns a putere, sa devina un obicei in Romania ?

Nu mai imi spune de criza deoarece eu despre alte lucruri iti vorbesc ! Iti vorbesc de furturile PDLului care nu cred ca le poti nega , de afacerile lor numite pompos "investitii" si care de fapt sunt doar deturnari ale banului public catre buzunare portocalii,de dispretul fata de cetatenii Romaniei(incompetenti,lenesi,betivi,etc), de impanzirea tarii cu trepadusi portocalii in functii de conducere ,despre modul cum acestia ameninta si intimideaza oamenii ,despre plecarea investitorilor straini in toate partile lumii in afara de Romania si de faptul ca de fapt ,criza economica a fost agravata de masurile tampite ,furturile si incompetenta guvernarii Basescu .Iti mai vorbesc si de faptul ca un dement are totul in mana si isi bate joc de Romania pretinzand ca o reformeaza si raportand ca pe vremea comunistilor "merete realizari" pe hartie .Iti mai vorbesc si de faptul ca guvernul Basescu are 14 legi asumate ,un record de la 1990 pana acum ,un record trist care arata dispretul fata de democratie,iti mai vorbesc si de faptul ca pentru a-si mentine puterea comaseaza si amana alegeri doar ca sa aiba mai mult timp pentru furat si pentru organizat viitorul furt electoral,de faptul ca "reforma clasei politice" promisa de Basescu a insemnat avansarea unor oameni ca Miki Spaga sau Gabriel Oprea si formarea unui partid de tradatori dornici sa suga de la puterea portocalie . Iti mai vorbesc si de faptul ca nu Grecia este pe ultimul loc in clasamentul saraciei ,CI ROMANIA ,asa ca nu sunt motive sa le plangem grecilor de mila ...Crezi ca este vinovata criza pentru faptul ca patinoarele ies mai scumpe la noi decat in alte tari ?Cumva criza ii jigneste pe romani ? Poate criza construieste sali de sport pe la tara sau telegondole portocalii in locuri in care niciodata nu vor calca turistii ? Poate criza s-a suparat pe politisti deoarece au indraznit sa protesteze impotriva fiintei extraordinare,poate criza le-a promis mariri de salarii profesorilor ? Poate criza a distrus cateva sute de mii de firme prin impozitul forfetar ? Poate criza l-a avansat pe "seful mafiei personale a lui Nastase" in grad si l-a facut ministru al apararii ?

Tu despre ce imi vorbesti Black ? Imi spui iar ca este criza in toata lumea, revenind la aceasta marota si neglijand ce ti-am spus mai sus?Multumesc de informatie,stiu de criza, dar nu despre asta vorbeam...! Eu vorbesc despre guvernarea dezastuasa ,corupta si incomptenta a lui Basescu ,nu despre criza ! Vrei obligatoriu sa vorbim despre criza economica mondiala ,sau putem sa ne ocupm putin si de ce face Basescu cu Romania ?

Uniunea Europeană este formată din 27 de state suverane: Belgia , Franța , Germania, Italia , Luxemburg , Olanda, Danemarca , Irlanda , Regatul Unit, Grecia , Portugalia , Spania Austria, Finlanda , Suedia , Cipru , Estonia , Letonia , Lituania , Malta , Polonia , Cehia , Slovacia , Slovenia , Ungaria , Bulgaria și România

Enumera-mi si mie terog care erau statele pozitionate sub Romania in clasamentul ala al saraciei!

Furturile PDL-ului. Care sunt marile dosare de coruptie ale PDL? Toata lumea vorbeste de coruptie si furt pe fata, dar nimeni nu este in stare sa exemplifice!
Si apoi dom' Vanea, nu prea se cade sa vorbesti despre lupta anti-coruptie, atata timp cat stii bine care era lupta lu Tariceanu: impotriva lui Macovei si a DNA. Sa nu uitam nici biletelul roz prin care cerea musamalizarea dosarelor lui Patriciu! Astia cel putin au meritul ca si-au arestat primari au demis ministri cu probleme, pe cand voi il aparati din rasputeri pe Remes, desi il prinsesera cu caltabosul in bot!

Hai, da-o incolo de treaba! Te legi de Miki Spaga si de Oprea, uitand ca daca ei nu treceau la UNPR erati colegi acum in USL! Dar cum de nu te oripileaza fratia cu Nastase, Hrebenciuc, Vanghelie, Oprisan si altii? Pe astia i-ati tratat cu Vanish si nu mai au nicio pata?

Hai sa ne ocupam si de ce face Basescu, dar hai sa ne ocupam si de ce a facut Tariceanu cu banii din vanzarea BCR!

ce se striga-n strada acum ? jos Tariceanu sau jos Basescu ? e ca si cum mi-ai spune ca-n 89 ar fi trebuit sa strigam jos Gh. Gheorghiu -Dej in loc de jos Ceausescu si asta ptr. ca unul l-a precedat pe celalalt ! hai ca ma omori !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 11:15

Nu iteleg de ce facem atata caz pentru cele 7000-8000 de persoane care au iesit la demonstratii IN TOATA TARA? Oare ei sunt reprezentativi? Daca totul este atat de rau de ce restul de 20 de milioane stau cuminti in casele lor?Hai sa fim seriosi, intradevar Basescu a gresit cu aceasta lege a sanatatii deoarece nu trebuia sa se impice direct si trebuia sa lase guvernul sa o dezbata public. Totusi noi romanii ne-am inpotrivit privatizarilor (noi nu ne vindem tara) si de privatizari am avut parte, ne-am inpotrivit democratizarii votand ILIESCU si de el avem parte si acum( el a fost fondatorul statului mafiot actual), ne-am opos inchiderii de fabrici si uzine si uite ca le-am trecut pe toate la capitolul ,,realizari marete''. Acum ne inpotrivim privatizarii serviciului de sanatate, suntem ,,Gigi contra'' dar ne vaitam ca medicii ne baga cu nesimtire maimile in buzunare ori de cate ori ajungem la ei, ca acest serviciu nu functioneaza, ca Adrian Nastase detine cel mai mare lant de farmacii din tara si ne intrebam de ce medicamentele sunt scumpe. Indiferent ca acest guvern va reusi sa treaca acesta lege ori nu , pun pariu ca USL care sigur va veni la guvernare, cu mici modificari neesentiale, va privatiza tot ce inseamna ,,cascaval'' in acest sistem.La ora actuala nu avem politicieni cinstiti, asta este marea noastra drama. Mafia instaurata cu bunastiinta de tovarasul Iliescu si PSD nu mai poate fi distrusa prin vot.

F_antoma_din_Zanzibar

23 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 11:33

De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:15:14Nu iteleg de ce facem atata caz pentru cele 7000-8000 de persoane care au iesit la demonstratii IN TOATA TARA? Oare ei sunt reprezentativi? Daca totul este atat de rau de ce restul de 20 de milioane stau cuminti in casele lor?

Nu cred ca restul stau in casa din motivele pentru care stai tu,micule ecologist portocaliu ... .Stim toti ca Basescu are sustinere sub 10% si nu poti nega acest lucru .

F_antoma_din_Zanzibar

23 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 11:40

De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:15:14Hai sa fim seriosi, intradevar Basescu a gresit cu aceasta lege a sanatatii deoarece nu trebuia sa se impice direct si trebuia sa lase guvernul sa o dezbata public.

Corcodele,sa-ti spun un mare secret ...In mod normal ,Guvernul nu face legi, ci doar le aplica .Pe la voi pe la ecologistii portocalii ,nu s-a auzit de executiv si legislativ, sau nu ati ajuns inca la lectia asta de democratie ?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 11:41

De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 11:33:05
De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:15:14Nu iteleg de ce facem atata caz pentru cele 7000-8000 de persoane care au iesit la demonstratii IN TOATA TARA? Oare ei sunt reprezentativi? Daca totul este atat de rau de ce restul de 20 de milioane stau cuminti in casele lor?

Nu cred ca restul stau in casa din motivele pentru care stai tu,micule ecologist portocaliu ... .Stim toti ca Basescu are sustinere sub 10% si nu poti nega acest lucru .
Fantomas, eu nu stau in casa. In general plec la job pe la ora 6 si revin acasa tarziu in noapte, mucesc mult, castig putin, dar suficient pentru a nu fi nevoit sa ies in strada. Asa ar trebui sa procedeze toata populatia apta de munca pentru a putea avea si rezultate. Astept cu nerabdare sa vina USL la guvernare si atunci sa vezi dezamagire, atunci sa-ti citesc comentariile acide.Chiar nu esti constient ca si nemacatii din PSD-PNL au acelasi numitor comun cu cei din PDL? Te asigur ca stiu ce postez, crede-ma!!!

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 11:43

De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 11:40:39
De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:15:14Hai sa fim seriosi, intradevar Basescu a gresit cu aceasta lege a sanatatii deoarece nu trebuia sa se impice direct si trebuia sa lase guvernul sa o dezbata public.

Corcodele,sa-ti spun un mare secret ...In mod normal ,Guvernul nu face legi, ci doar le aplica .Pe la voi pe la ecologistii portocalii ,nu s-a auzit de executiv si legislativ, sau nu ati ajuns inca la lectia asta de democratie ?
Iar vorbesti din carti?? HA ..HA te faci ca nu intelegi?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 11:52

FANTOMAS, te asigur ca si ,,Ochi de peste congelat''este la fel de mediocru ca Base, o marioneta in mainile miliardarilor care jefuiesc acesta tara..

F_antoma_din_Zanzibar

23 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 12:36

De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:52:01FANTOMAS, te asigur ca si ,,Ochi de peste congelat''este la fel de mediocru ca Base, o marioneta in mainile miliardarilor care jefuiesc acesta tara..

Cred ca poporul roman este momentan dispus sa verifice practic teoria asta a ta . .

O sa te contactez peste cativa ani sa iti spun daca ai avut sau nu dreptate si daca Antonescu este sau nu mai bun decat a fost Basescu. .Eu as pune pariurile ca da ! Te bagi la un pariu mic sau pastrezi toti banii pentru partidul ecologist ?

Motanel

13 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 12:50

De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 12:36:36
De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:52:01FANTOMAS, te asigur ca si ,,Ochi de peste congelat''este la fel de mediocru ca Base, o marioneta in mainile miliardarilor care jefuiesc acesta tara..

Cred ca poporul roman este momentan dispus sa verifice practic teoria asta a ta . .

O sa te contactez peste cativa ani sa iti spun daca ai avut sau nu dreptate si daca Antonescu este sau nu mai bun decat a fost Basescu. .Eu as pune pariurile ca da ! Te bagi la un pariu mic sau pastrezi toti banii pentru partidul ecologist ?

Exclus,noi pastram ce am furat pentru PDL,si ne asumam raspunderea !

F_antoma_din_Zanzibar

23 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 13:06

De la: Motanel, la data 2012-01-17 12:50:51

Adevarul este ca dupa numeroasele asumari ale rasunderii,a venit si clipa in care sa platiti pentru raspunderile asumate .

Pisoias,mergi draga in piata, ca vrea poporul sa iti dea slaninuta buna, de o sa te lingi pe boticul tau portocaliu zile in sir.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 13:24

Stiu, esti disperat si intelegi ca am dreptate dar nu poti accepta adevarul. Pot dor sa-ti garantez ca in toate faptele de coruptie , in toate ,,mega privatizarile'' care au avut loc , au fost inbelsugate direct ori indirect , toate partidele indiferent ca au fost in opozitie la vremea respectiva ori ba.Procentajul opozitiei este(era se pare) 40% din furaciune, dar pare'se ca acum este mai diminuat, deoarece ,,opozitia'' este tare activa. De ce crezi matale ca sunt ,,UNII'' chemati la DNA sa dea cu subsemnatul? Pai sa-ti explic. Respectivii nu au dat ,,peschesul'' in totalitate atunci cand au tras tunul, dosarele apar in presa ,,libera'', individul este purtat eventual cu catuse ori fara prin fata camerelor televiziunilor la fel de ,,libere'', pana se renegociaza procentul din ,,cascaval'', iar in momentul cand ,,taxa de protectie'' este achitata respectivul este liber si curat ca ,,aghiasma''.Asta este staul nostru ,,democratic si social''.......Unul fura pentru toti, toti pentru unul, astia sunt politicienii nostri si crede-ma ca nu spun povesti.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 13:33

De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:15:14Nu iteleg de ce facem atata caz pentru cele 7000-8000 de persoane care au iesit la demonstratii IN TOATA TARA? Oare ei sunt reprezentativi? Daca totul este atat de rau de ce restul de 20 de milioane stau cuminti in casele lor?Hai sa fim seriosi, intradevar Basescu a gresit cu aceasta lege a sanatatii deoarece nu trebuia sa se impice direct si trebuia sa lase guvernul sa o dezbata public. Totusi noi romanii ne-am inpotrivit privatizarilor (noi nu ne vindem tara) si de privatizari am avut parte, ne-am inpotrivit democratizarii votand ILIESCU si de el avem parte si acum( el a fost fondatorul statului mafiot actual), ne-am opos inchiderii de fabrici si uzine si uite ca le-am trecut pe toate la capitolul ,,realizari marete''. Acum ne inpotrivim privatizarii serviciului de sanatate, suntem ,,Gigi contra'' dar ne vaitam ca medicii ne baga cu nesimtire maimile in buzunare ori de cate ori ajungem la ei, ca acest serviciu nu functioneaza, ca Adrian Nastase detine cel mai mare lant de farmacii din tara si ne intrebam de ce medicamentele sunt scumpe. Indiferent ca acest guvern va reusi sa treaca acesta lege ori nu , pun pariu ca USL care sigur va veni la guvernare, cu mici modificari neesentiale, va privatiza tot ce inseamna ,,cascaval'' in acest sistem.La ora actuala nu avem politicieni cinstiti, asta este marea noastra drama. Mafia instaurata cu bunastiinta de tovarasul Iliescu si PSD nu mai poate fi distrusa prin vot.

offf, corcodele , cit pe dinafara democratiei esti ! da' aia 7-8000 de oameni ce-au iesit in strada-n dec. 89 erau " reprezentativi " si totusi s-a dat o Lege a Reconostintei ptr. ei si tu te bucuri azi de roadele nereprentativitatii lor , corcodele !
in legatura cu celelalte pcte atinse de tine, m-ai rupt in freza : pai, daca tu insusti constati ca toate privatizarile din Ro s-au lasat cu PAGUBIREA cetatenilor, de ce Insisti s-o faci si pe asta , unde-i vorba de SANANATEA Populatiei RO ? n-are decit sa se privatizeze, cu spitale si policlinici si salvari, orice, dar pe BANII LOR , NU din buzunarul public ! ce-i asa de greu de inteles ?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 13:54

De la: Motanel, la data 2012-01-17 12:50:51

Motanel ciufulit, matale sti ca in Romania asumarea altei identitati, chiar si pe forumuri se pedepseste comform codului penal? Sa nu crezi ca noi suntem ,,la adapost'' si nimeni nu ne poate identifica?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:00

De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 13:33:59
De la: corcodel, la data 2012-01-17 11:15:14Nu iteleg de ce facem atata caz pentru cele 7000-8000 de persoane care au iesit la demonstratii IN TOATA TARA? Oare ei sunt reprezentativi? Daca totul este atat de rau de ce restul de 20 de milioane stau cuminti in casele lor?Hai sa fim seriosi, intradevar Basescu a gresit cu aceasta lege a sanatatii deoarece nu trebuia sa se impice direct si trebuia sa lase guvernul sa o dezbata public. Totusi noi romanii ne-am inpotrivit privatizarilor (noi nu ne vindem tara) si de privatizari am avut parte, ne-am inpotrivit democratizarii votand ILIESCU si de el avem parte si acum( el a fost fondatorul statului mafiot actual), ne-am opos inchiderii de fabrici si uzine si uite ca le-am trecut pe toate la capitolul ,,realizari marete''. Acum ne inpotrivim privatizarii serviciului de sanatate, suntem ,,Gigi contra'' dar ne vaitam ca medicii ne baga cu nesimtire maimile in buzunare ori de cate ori ajungem la ei, ca acest serviciu nu functioneaza, ca Adrian Nastase detine cel mai mare lant de farmacii din tara si ne intrebam de ce medicamentele sunt scumpe. Indiferent ca acest guvern va reusi sa treaca acesta lege ori nu , pun pariu ca USL care sigur va veni la guvernare, cu mici modificari neesentiale, va privatiza tot ce inseamna ,,cascaval'' in acest sistem.La ora actuala nu avem politicieni cinstiti, asta este marea noastra drama. Mafia instaurata cu bunastiinta de tovarasul Iliescu si PSD nu mai poate fi distrusa prin vot.

offf, corcodele , cit pe dinafara democratiei esti ! da' aia 7-8000 de oameni ce-au iesit in strada-n dec. 89 erau " reprezentativi " si totusi s-a dat o Lege a Reconostintei ptr. ei si tu te bucuri azi de roadele nereprentativitatii lor , corcodele !
in legatura cu celelalte pcte atinse de tine, m-ai rupt in freza : pai, daca tu insusti constati ca toate privatizarile din Ro s-au lasat cu PAGUBIREA cetatenilor, de ce Insisti s-o faci si pe asta , unde-i vorba de SANANATEA Populatiei RO ? n-are decit sa se privatizeze, cu spitale si policlinici si salvari, orice, dar pe BANII LOR , NU din buzunarul public ! ce-i asa de greu de inteles ?
Subscriu la punctul dumneavoastra de vedere, aveti dreptate si ar fi minunat ca sanatatea sa ramana o obligatie a statului asa cum este si trecuta in constitutie, asa ar fi bine, totusi vom asista cu surprindere ca tocmai cei care acum ne trimit in strada pentru a apara sanatatea vor fi cei care vor continua ce a inceput PDL. Da interesele sunt mari, tunurile usiase si pe termen lung si USL simte ca scapa cascavalul din mana.Asta este tot.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:06

esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:15

De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?
Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare.

F_antoma_din_Zanzibar

23 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:27

De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:15:23
De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:06:31esti prea filozofic, mei Vanea ! lui Corcodel trebuie sa-i vorbesti de bani ca-i singurul argument pe care-l intelege ! deci, Corcodele, maica : ai o afacere si un partener ! te-a furat, il prinzi, il tragi de urechi, el se jura ca nu mai fura, ii mai dai o sansa ( mandat, adica) :sml-winking0065 il prinzi ca masluieste-n draci acte , bani , ca te-a bagat in faliment si tu , CE FACI, Corcodele ? il bati intelegator pe umeri , spunind ca TOTI fac asa ? sau il iei de guler si-i ceri socoteala, bagindu-l la puscarie , cautindu-ti alt partener, dar de data asta fiind de 2 ori mai atent la ce face ala ?
Asa ar trebui sa functioneze o democratie, da dar este dor teorie, realitatea este alta. Hai sa explic .... SE ROTESC LA CONDUCEREA TURMEI DOR CIOBANUL CU LUPUL, si uite asa fac cu schimbul. Ciobanul se ospateaza din ,,sudoarea'' turmei , traieste bine si o data pe saptamana lasa si lupul sa fure cate ceva (40%), apoi se schimba ecuatia , ciobanul imbraca haina de lup si lupul pufoaica ciobanului iar turma se prapadeste incet dar sigur de atata exploatare.

Sa stii ca pe vremea lui Tariceanu oile nu o duceau nasol deloc . Nu cred ca gasesti multi oameni asa de tupeisti incat sa spuna ca au trait rau pe vremea lui Tariceanu comparativ cu toate celelalte guvernari de pana atunci si de dupa . In mod normal te asteptai sa fie recunoscatoare oile si sa il iubeasca pe cioban...

A venit insa lupul si a zbierat ca ciobanul vrea sa le haleasca ,ca nu are grija suficient de ele ,ca merita bietele oite iarba mai buna,mai verde si cu mai multe vitamine . A promis si ca le va scapa de miste lupo-moguli rai, care sug de zor sangele bietilor lor mielutzi ,ca va avea transparenta in impartirea ierbii si ca ,dupa pararea lui,ciobanul manca el iarba in loc sa o dea asa cum se cuvine oilor ..Au plecat deci cuminti conduse de lup, iar rezultatul de acum este cel firesc ...

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:36

De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 14:27:42

Sa stii ca pe vremea lui Tariceanu oile nu o duceau nasol deloc . Nu cred ca gasesti multi oameni asa de tupeisti incat sa spuna ca au trait rau pe vremea lui Tariceanu comparativ cu toate celelalte guvernari de pana atunci si de dupa . In mod normal te asteptai sa fie recunoscatoare oile si sa il iubeasca pe cioban...

A venit insa lupul si a zbierat ca ciobanul vrea sa le haleasca ,ca nu are grija suficient de ele ,ca merita bietele oite iarba mai buna,mai verde si cu mai multe vitamine . A promis si ca le va scapa de miste lupo-moguli rai, care sug de zor sangele bietilor lor mielutzi ,ca va avea transparenta in impartirea ierbii si ca ,dupa pararea lui,ciobanul manca el iarba in loc sa o dea asa cum se cuvine oilor ..Au plecat deci cuminti conduse de lup, iar rezultatul de acum este cel firesc ...
Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:43

dar ca sa lasi Ciinele ( massmedia) sa-si faca treaba , de ce nu o faci si nu numai ca vrei sa-i pui botnita ,ci sa-l si cotonogesti ori de cite ori il prinzi ? toate institutiile statului isi au rostul lor si fiecare controleaza si regleaza bunul mers, democratic, al tarii ....dar cind te declari JUCATOR pe Constitutia tarii si Legea devine doar o Recomandare si aplicarea ei, Optionala ; cind ai politizat tot aparatul de stat si NU mai exista cu adevarat , PARLAMENT si Statul de Drept a incetat de fapt ,sa mai existe , atunci se-ntimpla ce spui tu, Corcodele si Trebuie Stopat acest mecanism , iar cei noi alesi prin alegeri cit mai urgent facute, inclusiv ptr. presedentie , CONTROLATI conf. Legii altfel nu mai iesim niciodata din acest cerc vicios !

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:48

De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:36:55

Frumoasa povestea, dar epilogul? Hai ca ti-l spun eu. Majoritatea turmei a trait bine indatorandu'se pe viata la bancile care erau ,,divinizate'' in aparitii televizate chiar de catre baciul sef Tericeanu. Economia ,,duduia'' pe seama imobiliarelor scapate intentionat de sub control, banii virtuali circulau in toate directiile si dadeau impresia unei bunastari la fel de virtuale si totul a fasait odata cu aparitia crizei de care acest personaj sinistru numit Tericeanu nici macar nu auzise dar sa mai ia si masuri de combatere atunci cand se putea.. Mai mult a plecat de la comanda turmei lasand si un deficit bugetar imens. Ei bine scumpa doamna , sa trait bine intr-un mod fals deoarece economia tarii ciuciu si pe timpul raposatului T.

ce ma tot aburesti aici ca ba-i laie, ba balaie : tu-l Iubesti pe Basescu si gata ! hai, mai lasa-ma cu balivernele tale ca verzii, ca ala, ca alalalt : tu-l vrei pe Basescu ....de ce, ptr. ce, nu conteaza....e pe masura ta si te reprezinta !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:49

O dam din Cico in Fanta si nu ajungem nicaieri. Lasa maie sa fim sanatosi si poate vom dialoga si peste ceva timp atunci cand nu veti mai putea sune ca nu aveti analiza guvernarii USL. Atunci sa te vad daca vei recunoaste ca am avut dreptate ori ba. Sper ca voi astia care acum reprezentati opozitia sa aveti dreptate. Asta doresc dar ma indoiesc ca veti mai activa cu aceste iduri deoarece sigur o veti da in bara si bineanteles sloganul vostru va fi ,,nu am votat USL asa cum nu ati votat nici PSDsi nici pe Ilici.. Bafta la guvernare.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 14:55

De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 14:43:20

dar ca sa lasi Ciinele ( massmedia) sa-si faca treaba , de ce nu o faci si nu numai ca vrei sa-i pui botnita ,ci sa-l si cotonogesti ori de cite ori il prinzi ? toate institutiile statului isi au rostul lor si fiecare controleaza si regleaza bunul mers, democratic, al tarii ....dar cind te declari JUCATOR pe Constitutia tarii si Legea devine doar o Recomandare si aplicarea ei, Optionala ; cind ai politizat tot aparatul de stat si NU mai exista cu adevarat , PARLAMENT si Statul de Drept a incetat de fapt ,sa mai existe , atunci se-ntimpla ce spui tu, Corcodele si Trebuie Stopat acest mecanism , iar cei noi alesi prin alegeri cit mai urgent facute, inclusiv ptr. presedentie , CONTROLATI conf. Legii altfel nu mai iesim niciodata din acest cerc vicios !
Comform legiiiiiiiiii !!! Care lege?Staul Roman are legi? Curios, eu inca nu am aflat ca exista legi pentru alesii neamului. Statul mafiot nu are decat o singura lege .Omerta .

F_antoma_din_Zanzibar

23 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 15:06

Stii,eu nu am avut datorii la banci.Nici parintii mei,nici majoritatea prietenilor ...

Cei care au avut rate ,aveau stabilitate si plateau ratele fara probleme pe vremea lui Tariceanu . Si americanii se imprumuta(chiar zdravan,mai mult ca europenii!) si englezii ,toate popoarele se imprumuta la banci si nu este nimic anormal in asta .De altfel au inceput problemele cu imposibilitatea achitarii ratelor la banci nu pe vremea "odiosului" Tariceanu,ci pe vremea "reformistului" Boc, cand oamenii au fost disponibilizati ,au avut lefuri taiate,au distrus firme mici cu forfetarul ,firmele mari si-au redus activitatea deoarece economia este zob,investitorii au plecat catre orice alta tara ,etc. etc.Gandeste-te doar la cei care lucrau la Nokia ,Suchard ,Tnuva etc .De la niste lefuri bune pentru Romania ,au ajuns intr-adevar pomanagii cu mana intinsa la un stat care NU A AVUT DELOC GRIJA DE ECONOMIA TARII ,ci au facut-o zob !

Referitor la urarea ta finala ,ce anume preferi,sa traiesti bine in mod fals(desi nu era nimic fals in nivelul de trai ,ci doar in propaganda basesciana care a repetat obsesiv tamenia asta ),sau sa traiesti rau in mod real ?

25_0526

12 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 15:11

Silviu, nu deturna sensul mșicărilor de protest înspre nemulțumirile populației față de situația de natură economică pe care o suportă ca efect al crizei europene și a lipsei de măsuri anti criză pe care guvernanții sunt incapabili să le implementeze cadrului economic, de unde nu este nici zeii nu le cer așa ceva, dar... nu uita:
1.Președintele nu are dreptul constituțional de-a avea inițiative legislative (exceptând cazul în care inițiativa legislativă este semnată de 100.000 de cetățeni, înțelegi?)
2.Ai citit lgea sănătății, gândită și redctată de comisia prezidențială ? Eu am citit-o, este o lege aberantă, ca să nu spun mai mult, apoi , citește CV-urile celor ce au gândit și redactat această lege, și ai să fii stupefiat.

3.Nu uita, atacul josnic, arogant, al unui politician lipsit de expertiză profi. în domeniul respectiv, fie el chiar și președinte al statului, împotriva unui înalt funcționar al statului expert în domeniul său profesional , forțând deisia expertului din funcția ocupată (d'le s. Ing. Silviu, ce-ar fi să-ți ofere câteva lecții de termodinamică spiritista Mercedesa, sau să-ți demonstreze MamaOmida cum se stabilesc parametrii technici pentru realizarea unui bilanț energetic al motorului tău de pe Sharan, indicându-ți soluțiile technice prin care se poate reduce consumul de carburant, ce-ai spune Silviule, dar ai ales cum ai proceda ?) acesta este respectul, considerația și prețuirea politicianul român față de un technocrat expert în domeniul său, și te mai miri atunci când eminențele cenușii părăsesc România.
Ce ar fi afuns Brâncuși, Coandă, Palade, Ionesco, etc., dacă n-ar fi părăsit România, Silviule?

4.Declanșarea mișcărilor populare de protest față de comportametul președintelui,( care patronează de 7 ani, corupția, deturnarea de fonduri, jafurile și distrugerea la care a fost și este supus sistmul de sănătate romanesc de 20 ani) și solidaritate față de Raed Arafat, a fost inițiat la Târgu Mureș,da?
Imagunează-ți că de mâine, firma la care ești angajat ajunge în stare de insolventă și ești trimis în șomaj, conform legii sănătățiu prousă de președinte, o să-ți poți permite, din punct de vedere financiar, să-ți achiziționezi o poliță de asigurare de sănătate la valoarea ei minimă în regim privat ? Sau, o să vii pe form să cerșești solidaritatea userilor,- o să-ți organizeze cineva teledonn-uri, sau o să-ți așezi pălaria în fața vreunui lăcaș religios cerșind,așteptând milostenia enoriașior - atunci când starea ta de sănătate fizico-psihică se va degrada?...

Și nu uita Silviu, dreptul la îngrijirea sănătății și asigurarea tuturor serviciilor medicale de stat pentru toți cetățenii români, este un drept constituțional, serviciul de sănătate publică asigurat de către stat este finanțat din contribuții obligatorii pe care le plătesc atât angajații, angajatorii cât și pensionarii. Mai mult găsești pe topicul "raed arafat" pe general.

Da Silviu, BANII ! Prin această lege președintele a incercat să acopere, să legalizeze șpaga, căpușarea, distrugerea și falimentarea sistemului de sănătate de stat.
Vrei să faci reformă într-un sistem? Atunci apucă-te mai întâi să faci curățenie în acel sistem apoi, eficientizează-l ! Clar , Silviule?
O singură întrebare:
De ce, sumele colectate obligatoriu, destinate sistemului de sănătate al sttatului românajung în trezoreria ministerului de finanțe și nu direct în conturile CNAS?

Exact! Un politician, a încercat și a reușit să forțeze într-o manieră mârlănească,demisia unui funcționar tehnocrat al statului și să-l înlocuiască cu:
-un individ aservit politic.
N-a funcționat , populația i-a tăiat președintelui maioneza reformistă!

Silviu, despre tunurile de la Calafat, erau scrise câteva pagini într-o carte de istorie. Pe care nu știu să ...nu sunt convins că..pe care, hmm....!.

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 15:13

De la: F_antoma_din_Zanzibar, la data 2012-01-17 15:06:03

Stii,eu nu am avut datorii la banci.Nici parintii mei,nici majoritatea prietenilor ...

Cei care au avut rate ,aveau stabilitate si plateau ratele fara probleme pe vremea lui Tariceanu . Si americanii se imprumuta(chiar zdravan,mai mult ca europenii!) si englezii ,toate popoarele se imprumuta la banci si nu este nimic anormal in asta .De altfel au inceput problemele cu imposibilitatea achitarii ratelor la banci nu pe vremea "odiosului" Tariceanu,ci pe vremea "reformistului" Boc, cand oamenii au fost disponibilizati ,au avut lefuri taiate,au distrus firme mici cu forfetarul ,firmele mari si-au redus activitatea deoarece economia este zob,investitorii au plecat catre orice alta tara ,etc. etc.Gandeste-te doar la cei care lucrau la Nokia ,Suchard ,Tnuva etc .De la niste lefuri bune pentru Romania ,au ajuns intr-adevar pomanagii cu mana intinsa la un stat care NU A AVUT DELOC GRIJA DE ECONOMIA TARII ,ci au facut-o zob !

Referitor la urarea ta finala ,ce anume preferi,sa traiesti bine in mod fals(desi nu era nimic fals in nivelul de trai ,ci doar in propaganda basesciana care a repetat obsesiv tamenia asta ),sau sa traiesti rau in mod real ?

Eu nu traiesc rau, nu am trait rau nici pe timpul lui Ilici, Nastase, Tericeanu si chiar lui Boc cu toate ca am strans cureaua la anumite capitole si tin sa-ti amintesc ca la fel voi trai si daca va veni la guvernare USL, asta pentru ca muncesc.

gabigabi2

33366 mesaje
Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 15:16

De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:55:01

Comform legiiiiiiiiii !!! Care lege?Staul Roman are legi? Curios, eu inca nu am aflat ca exista legi pentru alesii neamului. Statul mafiot nu are decat o singura lege .Omerta .

las-o jos ! exista LEGE , totul e sa se si aplice si a venit momentul ca Ultimul pres. comunist al tarii sa-si dea DEMISIA, lasind ca societatea romaneasca sa-si poata reveni ! avem nevoie de normalitate ca de aer !

Fosta membra 9am.ro

996 mesaje

Postat pe: 17 Ianuarie 2012, ora 15:19

De la: gabigabi2, la data 2012-01-17 15:16:46
De la: corcodel, la data 2012-01-17 14:55:01

las-o jos ! exista LEGE , totul e sa se si aplice si a venit momentul ca Ultimul pres. comunist al tarii sa-si dea DEMISIA, lasind ca societatea romaneasca sa-si poata reveni ! avem nevoie de normalitate ca de aer !
Asa sa fie mamaie, totusi se pare ca inca nu scapam de acest ,,ESCU'' blestemat.PS. Nu uita totusi ca in perioada comunista puteai fi general si la 30 de ani pentru merite ,,didactice'' !

Pagini: << 1058 1059 1060 1061 1062 1063 1064 1065 1066 1067 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului basescu
Mergi la: