Tycu
3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 13:51
De la: 9am178165, la data 2010-02-27 19:21:22De la: Tycu, la data 2010-02-27 18:14:11De la: 9am178165, la data 2010-02-27 17:31:18Este important pentru tara ca acum dupa tot felul de congrese, pana cand se va ajunge la dezbaterile pentru revizuirea Constitutiei sa trezim o orientare sanatoasa PROMONARHICA.
Haideti sa ne concentram pe sensibilizarea societatii civice pe aceasta tema, si sa incheiem cu republica pentru ca de la instaurarea comunismului incoace a facut destul rau.
DUMNEZEU S-O APERE PE REGINA!!!!!!!!
Pai de ce sa se revizuiasca constitutia ? sa ne ia maghiarimea Ardealul ? Acest infect UDMR si cu spurcata secuime atat asteapta !!!
M-am referit la schimbarea formei de guvernamant in Romania din republica in monarhie, nu se pune in nici un fel problema de modificare a frontierelor nationale, epoca aceea a trecut d-le Tycu!!!!!!!!!!!
Odata cu aderarea la Uniunea Europeana, fromtierele nationale NU SE MAI POT SCHIMBA, numai daca nu ne exclud cei de la Bruxelles din UE ca urmare a derapajelor grave de la democratie ( cum credeti ca le place statul politienesc care a ajuns Romania?)
Sincer, daca n-a reusit radicalul Laszlo Tokes sa rupa Transilvania, acum conditiile politice pentru asa ceva au disparut. Liderii maghiari actuali par sa fi inteles ca ideile de autonomie teritoriala raman asa un fel de aspiratii desuete mostenite din tata in fiu, vedeti ca si ei insista doar pe autonomia economica, deci banii Ardealului sa ramana in Ardeal ca si aceasta provincie stie sa-si chiverniseasca foarte bine banii, fireste insa ca ar contribui cu o taxa catre Bucuresti pentru stat, dar nu trimit tot!!!!!!!!!!
Stiti cam cati bani trimite muzeul Bruckenthal din Sibiu la Bucuresti? Sume enorme sa stiti!!!!!!!!!!
Si stiti cati bani se intorc inapoi? Foarte, foarte putin!!!
De aceea multi ardeleni au impresia ca sunt luati de fraieri de cei de la Bucuresti, si ca intretin armata de functionari din Bucuresti, cu aerele lor superioare de capitala, cu primele de vacanta si cu lenea si vorbaria lor inutila caracteristica.
Stati linistit d-le Tycu, maghiarii n-au cum sa se rupa administrativ, mai fac binenteles galagia lor etnica tipica si atata tot!!!!!!!!!!!!
 Domnita cu scuzele de rigoare, aici trebuie pe matale sa te contrazic .; ma refer la frontiere .; Cat timp exista maghiarime in tara , Ardeal problema frontierelor nu o sa treaca !!Au avut ei obraznicia care ii caracterizeaza sa imparta tara in zone de influenta unde Ardealul era trecut sub influenta maghiara , au avut obraznicia ca acesti infecti maghiari sa ceara sa se scoata "stat national " din constitutie, au avut obraznicia sa ceara parlamentului european autonomia si federalizarea tarii ,lasa ca si la Bruxelles se cam lucreaza la federalizarea tarii .Domnita , acest infectosatanist Tokes a indraznit bestia sa-i jigneasca pe romani peste tot pe unde manaca banii de geaba ca europarlamentar, de ce nu este arestat ? ca nu vreaBruxelles ! Matale pui o problema gresita cu autonomia economica . Cum adica , sa dirijeze economia Ardealului , maghiarimea ??? ar fi dezastru pentru romanii de acolo bre,cred ca romanii ar ajunge sa manance coji de copac de foame,si mai ales cat sunt de terorizati de unguri ,nu ai vazut ca nenorocitii ne-au luat statiunile ,unde romanii nu mai au ce cauta , au luat padurile si le duc in Ungaria ? ca asa vrea nenorocitul asta de Boc tradatorul !! Si de ce aceasta provincie sa-si chiverniseasca singura banii ? atunci asa sa faca si Oltenia si Dobrogea la fel,si iese o federalizare economica , un haos !! Iar ce daca da acel muzeu tarii bani multi ? pai si Dobrogea da bani multi mai ales cu Delta si litoralul , si Oltenia la fel .!! Iar cum sunt dirijati banii in capitala , ..asta-i conducerea !!!!!
Ticu
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 14:06
De la: vaneamarin, la data 2010-02-28 08:21:41De la: mytcor, la data 2010-02-27 18:02:28
Nu prea-nțeleg eu cum se-mpacă acel "Nihil sine Deo" cu , "Proletari din toate țările uniți-vă!"...dar știu !
Eu nu inteleg altceva,nu inteleg de ce naiba pui astfel de intrebari absude?Ai vrut,smechere (ca asta esti -un mare smecher basescian) sa il acuzi pe om ca este de fapt comunist nu ca tine om de "dreapta" basesciana?In mentalitatile tale "reformate" ,dreapta inseamna pupator de fundul lui Base,nu? Tie cum nu iti place cineva (si nu iti place daca indrazneste sa spuna ceva de iubitul tau conducator )il acuzi repede ca este bolsevic,comunist,cu mentalitati nereformate,carierist,ca manipuleaza,ca este platit , etc NESTIIND DE FAPT NIMIC DESPRE ACEL OM dar acuzand (sau chiar amenintand) absurd si cu tupeu in cel mai clasic si abject stil comunisto-securist .
Mytcor,Gabi ti-a spus un mare adevar .NU POTI SLUJI LA DOI STAPANI! Stiai si tu asta,nu ma indoiesc , asa ca l-ai ales pe Mamona.
PS:Mytcor,nu mai rosti cuvantul "onestitate",prefer sa ma injuri sau sa ma ameninti in loc sa te aud pe tine vorbind despre onestitate.
....Pt. Dl. Vannea, cetățean de onoare al Absurdistanului !...
Vannea, practici o prostituție ideologico-politicianistă (ca și PNL-ul , al cărui simpatizant spui c-ai fi ) de cea mai fină calitate.
Dacă tu-mi poți explica sau demonstra, ce a însemnat așezarea PNL-ului la remorca PSD-ului, atunci jos pălaria , n-am să mai folosesc acel termen (prostituție ideologică) am să spun că era un simplu moft al unui partid liberal ce a dorit să așeze interesele de grup deasupra interesului național !...
Vannea, Tu și Gabi, ați votat pe Geoană, voi ați spus acest fapt pe aceste topice , de ce ați făcut-o, dacă vă pretindeți persoane c-o mentalitate liberală !?...
Raporteaza abuz de limbaj
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 14:12
De la: Tycu, la data 2010-02-28 13:51:11De la: 9am178165, la data 2010-02-27 19:21:22De la: Tycu, la data 2010-02-27 18:14:11De la: 9am178165, la data 2010-02-27 17:31:18Este important pentru tara ca acum dupa tot felul de congrese, pana cand se va ajunge la dezbaterile pentru revizuirea Constitutiei sa trezim o orientare sanatoasa PROMONARHICA.
Haideti sa ne concentram pe sensibilizarea societatii civice pe aceasta tema, si sa incheiem cu republica pentru ca de la instaurarea comunismului incoace a facut destul rau.
Pai de ce sa se revizuiasca constitutia ? sa ne ia maghiarimea Ardealul ? Acest infect UDMR si cu spurcata secuime atat asteapta !!!
M-am referit la schimbarea formei de guvernamant in Romania din republica in monarhie, nu se pune in nici un fel problema de modificare a frontierelor nationale, epoca aceea a trecut d-le Tycu!!!!!!!!!!!
Odata cu aderarea la Uniunea Europeana, fromtierele nationale NU SE MAI POT SCHIMBA, numai daca nu ne exclud cei de la Bruxelles din UE ca urmare a derapajelor grave de la democratie ( cum credeti ca le place statul politienesc care a ajuns Romania?)
Sincer, daca n-a reusit radicalul Laszlo Tokes sa rupa Transilvania, acum conditiile politice pentru asa ceva au disparut. Liderii maghiari actuali par sa fi inteles ca ideile de autonomie teritoriala raman asa un fel de aspiratii desuete mostenite din tata in fiu, vedeti ca si ei insista doar pe autonomia economica, deci banii Ardealului sa ramana in Ardeal ca si aceasta provincie stie sa-si chiverniseasca foarte bine banii, fireste insa ca ar contribui cu o taxa catre Bucuresti pentru stat, dar nu trimit tot!!!!!!!!!!
Stiti cam cati bani trimite muzeul Bruckenthal din Sibiu la Bucuresti? Sume enorme sa stiti!!!!!!!!!!
De aceea multi ardeleni au impresia ca sunt luati de fraieri de cei de la Bucuresti, si ca intretin armata de functionari din Bucuresti, cu aerele lor superioare de capitala, cu primele de vacanta si cu lenea si vorbaria lor inutila caracteristica.
Stati linistit d-le Tycu, maghiarii n-au cum sa se rupa administrativ, mai fac binenteles galagia lor etnica tipica si atata tot!!!!!!!!!!!!
Domnita cu scuzele de rigoare, aici trebuie pe matale sa te contrazic .; ma refer la frontiere .; Cat timp exista maghiarime in tara , Ardeal problema frontierelor nu o sa treaca !!Au avut ei obraznicia care ii caracterizeaza sa imparta tara in zone de influenta unde Ardealul era trecut sub influenta maghiara , au avut obraznicia ca acesti infecti maghiari sa ceara sa se scoata "stat national " din constitutie, au avut obraznicia sa ceara parlamentului european autonomia si federalizarea tarii ,lasa ca si la Bruxelles se cam lucreaza la federalizarea tarii .Domnita , acest infectosatanist Tokes a indraznit bestia sa-i jigneasca pe romani peste tot pe unde manaca banii de geaba ca europarlamentar, de ce nu este arestat ? ca nu vreaBruxelles ! Matale pui o problema gresita cu autonomia economica . Cum adica , sa dirijeze economia Ardealului , maghiarimea ??? ar fi dezastru pentru romanii de acolo bre,cred ca romanii ar ajunge sa manance coji de copac de foame,si mai ales cat sunt de terorizati de unguri ,nu ai vazut ca nenorocitii ne-au luat statiunile ,unde romanii nu mai au ce cauta , au luat padurile si le duc in Ungaria ? ca asa vrea nenorocitul asta de Boc tradatorul !! Si de ce aceasta provincie sa-si chiverniseasca singura banii ? atunci asa sa faca si Oltenia si Dobrogea la fel,si iese o federalizare economica , un haos !! Iar ce daca da acel muzeu tarii bani multi ? pai si Dobrogea da bani multi mai ales cu Delta si litoralul , si Oltenia la fel .!! Iar cum sunt dirijati banii in capitala , ..asta-i conducerea !!!!!
Imi pare rau dar sa stiti ca se poate si fara federalizare, nici eu nu sunt pentru asta, clar!!!!
Sa luam exemplul Frantei, pana acum 20 de ani aceasta tara era impartita in departamente, si era cea mai centralizata tara din UE. Acum, este tot stat national si unitar, DAR, departamentele Frantei se organizeaza separat din punct de vedere economic, trimit bani la doar pentru bugetul central si pentru institutiile centrale. In rest, acesti bani sunt folositi de fiecare departament (comuna, regiune) pentru nevoile lor, pentru proiecte de dezvoltare si infrastructura.
Credeti ca francezilor le este teama ca Alsacia si Lorena, se vor rupe si le va lua Germania?!!!!
Nu d-le Tycu acele vremuri au trecut, frontierele nu se mai schimba niciodata.
In ceea ce-l priveste pe radicalul Tokes, stiti ca fiecare grupare are fundamentalistii si fanatizatii sai, si inca mai are UDMR-ul asa ceva, vedeti ca din cand in cand vin iar cu o cerere destul de sovina>
Oricum, sa stiti ca Romania va ramane stat national si unitar, asta nu se poate schimba!!!!
Iar Bucurestiul sa invete sa traiasca din turism, sa se puna la punct din punct de vedere al curateniei si al sistematizarii urbane, pentru ca nu stiti dvs. cat de bine traiesc marile capitale ale Europei din turism, si vorbesc doar de capitalele central europene, PRAGA, Bratislava, Budapesta, Viena, si sa nu mai astepte sa fie intretinut de provincialii pe care ii dispretuieste.
|
eugenb
1794 mesaje
Oras: BUCURESTI
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 17:43
Raspuns lui "mytcor" :
Sa vede ca numai ce va place (cum suna - ?!) dati ... "publicitatii", dar daca erati CINSTIT cu ceilalti, ar fi trebuit sa prezentati si ... "varianta" care urmeaza (luata de pe "yahoo.com") si este imposibil sa nu fi citit pana acum aceasta "varianta" (se vede ca nu ati luat-o in calcul - Pacat !). Desi este asemanatoare ... este putin schimbata si un Jurist va v-a spune ca se poate "manca bani buni" pe aceasta varianta de un avocat DESTEPT. Una este sa spui "urmasul meu pe Tron este Mihai" (poate ca asa gandea in 1926 Ferdinand) si alta sa spui "urmasul pe Tron" (fara sa precizezi cine va fi - abia atunci se respecta VOINTA Statului Roman, nu "vointa Regelui").
De la: eugen, la data 2010-02-26 15:26:34
"Ioan Scurtu,Theodora Stănescu-Stanciu, Georgiana Margareta Scurtu
ISTORIA ROMÂNILOR ÎNTRE ANII 19181940
6.6. Codicil la testamentul regelui Ferdinand I
(11 ianuarie 1926)
A voit Domnul să încerce țara, pe mine și pe Regină cu o mare durere, prin renunțarea la tron a Principelui Carol. Până la sfârșitul vieții nu se va șterge din inima mea jalea care m-a cuprins când m-am văzut silit să iau act de această hotărâre a primului meu născut, constatând că din nenorocire această măsură o impuneau de interesele Statului și ale Coroanei, care în orice împrejurare am înțeles să mă stăpânească.
Schimbarea astfel făcută în moștenirea tronului și în familia regală, prin noua situație a fiului meu Carol, mă obligă să aduc următoarele modificări și adaosuri la testamentul meu mai sus-scris.
Anulez dispoziția cuprinsă în acest testament prin care lăsam fiului meu Carol toată cotitatea disponibilă și hotărârea de a cuprinde în partea sa de moștenire întreaga moșie Sinaia Predeal împreună cu castelul Peleș și celelalte castele, clădiri și stabilimente, cu sarcinile prevăzute în acest testament pentru Castelul Pelișor, precum anulez și legatul caselor și clădirilor din București absolut necesare.
Hotărăsc ca toată această cotitate disponibilă, atât imobilele de pe Valea Prahovei, cu sarcinile prevăzute, ca și cele din București, care sunt absolut necesare viitorului rege, să revină urmașului meu pe tronul României din familia mea, iar în timpul minorității sale să se bucure de folosința și de veniturile lor iubita mea soție Regina Maria.
Voiesc ca partea rezervatară ce se cuvine fiului meu Carol, s-o primească în bani și în efecte.
Luând aceste noi dispoziții potrivit dorinței ce întotdeauna am avut de a spori mijloacele noului Rege al României, rog Cerul ca să ajute pe iubitul meu fiu Carol în noua viață ce singur și împotriva voinței noastre și-a ales-o și să facă urmările acestei alegeri cât mai ușoare pentru el și pentru țară.
Făcut la București în unsprezece ianuarie una mie nouă sute douăzeci și șase, scris și iscălit cu propria mea mână.
FERDINAND
Monitorul oficial, din 22 iulie 1927 "
( ebooks.unibuc.ro/istorie/istorie1918-1940/6-6.htm)
Un Monarhist adevarat (nu ... "parat") prezenta toate variantele si tragea ... "foloasele" din ele, binenteles daca era in stare.
Deci se presupune doar ca "urmasul la Tron" va fi ... Mihai ", dar "mostenitorii au fost mai multi daca verificati ... "Arborele genealogic" al Casei Regale (daca va uitati mai atent, veti vedea ca impunerea lui Mihai ca "mostenitor al Tronului" a fost ILEGALA, pentru ca Carol al Doilea a renuntat "de buna voie si ne silit de nimeni", iar Mihai era pe partea lui de "arbore" care renuntase la Tron, dar pe cine il mai intereseaza asta acum ... ?!).
"Hotărăsc ca toată această cotitate disponibilă, atât imobilele de pe Valea Prahovei, cu sarcinile prevăzute, ca și cele din București, care sunt absolut necesare viitorului rege, să revină urmașului meu pe tronul României din familia mea, iar în timpul minorității sale să se bucure de folosința și de veniturile lor iubita mea soție Regina Maria." (Monitorul Oficial - 22 iulie 1927)
Dar nu este ceva ... SIGUR carui Persoane ii va incredinta Tronul Statul Roman la data respectiva. Cel putin din ce scrie in Monitorul Oficial nu este "persoana care va fi ... urmasul la Tron". Asta poate si din cauza ca ... dusmanii Casei Regale erau inca destul puternici. Bratianu a trebuit sa lupte mult pentru ca sa-si impuna ... vointa. Si mai se spunea de catre un "user" (pe acest Blog) ca POPORUL va conduce de fapt Tara daca va fi un ... REGE ....
Avand in vedere ca "Vointa celui care a scris un ... TESTAMENT" se poate modifica oricand in timpul vietii sunt nevoit sa va atrag atentia ca "Monitorul Oficial" (deci ACTUL care LEGIFERA vointa STATULUI Roman) a fost publicat pe data de 22 iulie 1927, deci cu un an mai tarziu ... fata de ce ne-ati prezentat dumneavoastra asa ca eu cred ca acesta este mai aprope de realitate (asta daca considerem ca I.C.Bratianu reprezenta VOINTA poporului Roman si nu ... propriul INTERES (doar el fusese printre cei care il silisera pe Cuza sa-si prezinta ABDICAREA - desi si el fusese numit PE VIATA, dar pe cine mai il intereseaza asta acum).
Cred ca imaginea de mai jos reflecta ADEVARUL :
Regele Poporul
Asa va fi colaborarea dintre MONARHIE si POPOR, asa ca mai bine ramanem cu ...REPUBLICA noastra pe care acum o avem (macar pe astia - Parlamentarii, ii schimbam mai usor decat pe Rege -numit pe viata) !
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
Oras: Galati
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:12
@mytcor: Vad ca te repeti, semn de senilizare, batrane! Acel "Nihil sine Deo!" e crezul meu, de care un pro-basescian-adica unul care azi e de dreapta, maine de stanga, poimaine cre[s]tin democrat-nu are dreptul a se pronunta! Tu n-ai niciun crez, poate cel mult al portofelului, esti deranjat ca altii pot avea si altceva! Si vezi ca pancarta cu "Proletari din toate tarile, uniti-va!" o purta tov. baselu, la mitingurile de adulare a "celui mai iubit fiu al poporului"! Vad ca ai preluat "stafeta", trompeta comunista!
Un liberal, care a votat in turul II, intre un "prostanac" si un nesimtit, bunul-simt...
"Nihil sine Deo1"
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:29
De la: eugenb, la data 2010-02-28 17:43:23Raspuns lui "mytcor" :
Sa vede ca numai ce va place (cum suna - ?!) dati ... "publicitatii", dar daca erati CINSTIT cu ceilalti, ar fi trebuit sa prezentati si ... "varianta" care urmeaza (luata de pe "yahoo.com") si este imposibil sa nu fi citit pana acum aceasta "varianta" (se vede ca nu ati luat-o in calcul - Pacat !). Desi este asemanatoare ... este putin schimbata si un Jurist va v-a spune ca se poate "manca bani buni" pe aceasta varianta de un avocat DESTEPT. Una este sa spui "urmasul meu pe Tron este Mihai" (poate ca asa gandea in 1926 Ferdinand) si alta sa spui "urmasul pe Tron" (fara sa precizezi cine va fi - abia atunci se respecta VOINTA Statului Roman, nu "vointa Regelui").
"Ioan Scurtu,Theodora Stănescu-Stanciu, Georgiana Margareta Scurtu
ISTORIA ROMÂNILOR ÎNTRE ANII 19181940
6.6. Codicil la testamentul regelui Ferdinand I
(11 ianuarie 1926)
A voit Domnul să încerce țara, pe mine și pe Regină cu o mare durere, prin renunțarea la tron a Principelui Carol. Până la sfârșitul vieții nu se va șterge din inima mea jalea care m-a cuprins când m-am văzut silit să iau act de această hotărâre a primului meu născut, constatând că din nenorocire această măsură o impuneau de interesele Statului și ale Coroanei, care în orice împrejurare am înțeles să mă stăpânească.
Schimbarea astfel făcută în moștenirea tronului și în familia regală, prin noua situație a fiului meu Carol, mă obligă să aduc următoarele modificări și adaosuri la testamentul meu mai sus-scris.
Anulez dispoziția cuprinsă în acest testament prin care lăsam fiului meu Carol toată cotitatea disponibilă și hotărârea de a cuprinde în partea sa de moștenire întreaga moșie Sinaia Predeal împreună cu castelul Peleș și celelalte castele, clădiri și stabilimente, cu sarcinile prevăzute în acest testament pentru Castelul Pelișor, precum anulez și legatul caselor și clădirilor din București absolut necesare.
Hotărăsc ca toată această cotitate disponibilă, atât imobilele de pe Valea Prahovei, cu sarcinile prevăzute, ca și cele din București, care sunt absolut necesare viitorului rege, să revină urmașului meu pe tronul României din familia mea, iar în timpul minorității sale să se bucure de folosința și de veniturile lor iubita mea soție Regina Maria.
Voiesc ca partea rezervatară ce se cuvine fiului meu Carol, s-o primească în bani și în efecte.
Luând aceste noi dispoziții potrivit dorinței ce întotdeauna am avut de a spori mijloacele noului Rege al României, rog Cerul ca să ajute pe iubitul meu fiu Carol în noua viață ce singur și împotriva voinței noastre și-a ales-o și să facă urmările acestei alegeri cât mai ușoare pentru el și pentru țară.
Făcut la București în unsprezece ianuarie una mie nouă sute douăzeci și șase, scris și iscălit cu propria mea mână.
FERDINAND
Monitorul oficial, din 22 iulie 1927 "
(ebooks.unibuc.ro/istorie/istorie1918-1940/6-6.htm)
Un Monarhist adevarat (nu ... "parat") prezenta toate variantele si tragea ... "foloasele" din ele, binenteles daca era in stare.
Deci se presupune doar ca "urmasul la Tron" va fi ... Mihai ", dar "mostenitorii au fost mai multi daca verificati ... "Arborele genealogic" al Casei Regale (daca va uitati mai atent, veti vedea ca impunerea lui Mihai ca "mostenitor al Tronului" a fost ILEGALA, pentru ca Carol al Doilea a renuntat "de buna voie si ne silit de nimeni", iar Mihai era pe partea lui de "arbore" care renuntase la Tron, dar pe cine il mai intereseaza asta acum ... ?!).
"Hotărăsc ca toată această cotitate disponibilă, atât imobilele de pe Valea Prahovei, cu sarcinile prevăzute, ca și cele din București, care sunt absolut necesare viitorului rege, să revină urmașului meu pe tronul României din familia mea, iar în timpul minorității sale să se bucure de folosința și de veniturile lor iubita mea soție Regina Maria." (Monitorul Oficial - 22 iulie 1927)
Dar nu este ceva ... SIGUR carui Persoane ii va incredinta Tronul Statul Roman la data respectiva. Cel putin din ce scrie in Monitorul Oficial nu este "persoana care va fi ... urmasul la Tron". Asta poate si din cauza ca ... dusmanii Casei Regale erau inca destul puternici. Bratianu a trebuit sa lupte mult pentru ca sa-si impuna ... vointa. Si mai se spunea de catre un "user" (pe acest Blog) ca POPORUL va conduce de fapt Tara daca va fi un ... REGE ....
Avand in vedere ca "Vointa celui care a scris un ... TESTAMENT" se poate modifica oricand in timpul vietii sunt nevoit sa va atrag atentia ca "Monitorul Oficial" (deci ACTUL care LEGIFERA vointa STATULUI Roman) a fost publicat pe data de 22 iulie 1927, deci cu un an mai tarziu ... fata de ce ne-ati prezentat dumneavoastra asa ca eu cred ca acesta este mai aprope de realitate (asta daca considerem ca I.C.Bratianu reprezenta VOINTA poporului Roman si nu ... propriul INTERES (doar el fusese printre cei care il silisera pe Cuza sa-si prezinta ABDICAREA - desi si el fusese numit PE VIATA, dar pe cine mai il intereseaza asta acum).
Cred ca imaginea de mai jos reflecta ADEVARUL :
Regele Poporul
Asa va fi colaborarea dintre MONARHIE si POPOR, asa ca mai bine ramanem cu ...REPUBLICA noastra pe care acum o avem (macar pe astia - Parlamentarii, ii schimbam mai usor decat pe Rege -numit pe viata) !
.....Eugene, documentaristica vremii Eugene ,( Mon. Of. Nr. și data publicării actului)... nu-mi veni cu beletristica de pe yahoo, că nu ține !...
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 20:34
De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 20:12:39@mytcor: Vad ca te repeti, semn de senilizare, batrane! Acel "Nihil sine Deo!" e crezul meu, de care un pro-basescian-adica unul care azi e de dreapta, maine de stanga, poimaine cre[s]tin democrat-nu are dreptul a se pronunta! Tu n-ai niciun crez, poate cel mult al portofelului, esti deranjat ca altii pot avea si altceva! Si vezi ca pancarta cu "Proletari din toate tarile, uniti-va!" o purta tov. baselu, la mitingurile de adulare a "celui mai iubit fiu al poporului"! Vad ca ai preluat "stafeta", trompeta comunista!
Un liberal, care a votat in turul II, intre un "prostanac" si un nesimtit, bunul-simt...
"Nihil sine Deo1"
...Nene Vasile, pune mâna pe carte și-ncearcă să-ți faci up grade al bagajului ce cunoștințe teoretice de factură socio-politice, nu prea stăpnești noțiunea termenilor pe care-i folosești și nici p-acelor ce-i lecturezi p-aceste topice !...
SUCCES !....
|
|
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:10
De la: mytcor, la data 2010-02-28 20:34:31De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 20:12:39@mytcor: Vad ca te repeti, semn de senilizare, batrane! Acel "Nihil sine Deo!" e crezul meu, de care un pro-basescian-adica unul care azi e de dreapta, maine de stanga, poimaine cre[s]tin democrat-nu are dreptul a se pronunta! Tu n-ai niciun crez, poate cel mult al portofelului, esti deranjat ca altii pot avea si altceva! Si vezi ca pancarta cu "Proletari din toate tarile, uniti-va!" o purta tov. baselu, la mitingurile de adulare a "celui mai iubit fiu al poporului"! Vad ca ai preluat "stafeta", trompeta comunista!
"Nihil sine Deo1"
...Nene Vasile, pune mâna pe carte și-ncearcă să-ți faci up grade al bagajului ce cunoștințe teoretice de factură socio-politice, nu prea stăpnești noțiunea termenilor pe care-i folosești și nici p-acelor ce-i lecturezi p-aceste topice !...
SUCCES !....
Nu-s Mafalda, nu-s ca tine "scolit" la Baneasa. Ca nu stapanesc nush ce termeni-poate, ca tu esti comunist, asta e sigur! Unul periculos, dusman al democratiei firave in care traim si-n care de-alde patapievici, liiceanu si sever voinescu [toooti mari 'telectuali" ca si tine!] pupa bucile buzucii, ale Nutzicii wodrea si ale altor panarame cu care baselu vrea "reforma statului". Baaa, pentru reforma Statului tb Oameni, nu jigodii cu parfum de succesuri!
"Nihil sine Deo!"
|
|
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 28 Februarie 2010, ora 21:16
De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 21:10:42De la: mytcor, la data 2010-02-28 20:34:31De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 20:12:39@mytcor: Vad ca te repeti, semn de senilizare, batrane! Acel "Nihil sine Deo!" e crezul meu, de care un pro-basescian-adica unul care azi e de dreapta, maine de stanga, poimaine cre[s]tin democrat-nu are dreptul a se pronunta! Tu n-ai niciun crez, poate cel mult al portofelului, esti deranjat ca altii pot avea si altceva! Si vezi ca pancarta cu "Proletari din toate tarile, uniti-va!" o purta tov. baselu, la mitingurile de adulare a "celui mai iubit fiu al poporului"! Vad ca ai preluat "stafeta", trompeta comunista!
"Nihil sine Deo1"
SUCCES !....
Nu-s Mafalda, nu-s ca tine "scolit" la Baneasa. Ca nu stapanesc nush ce termeni-poate, ca tu esti comunist, asta e sigur! Unul periculos, dusman al democratiei firave in care traim si-n care de-alde patapievici, liiceanu si sever voinescu [toooti mari 'telectuali" ca si tine!] pupa bucile buzucii, ale Nutzicii wodrea si ale altor panarame cu care baselu vrea "reforma statului". Baaa, pentru reforma Statului tb Oameni, nu jigodii cu parfum de succesuri!
"Nihil sine Deo!"
 cosmopolitism obraznic, atacuri ad hominem, .....
Neene Vasile, altceva, de altceva mai ești în stare ?...
Mare grijă, să n-ajungi să și ucizi în numele lui Deo !...
|
Dorinel
3855 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 00:59
De la: mytcor, la data 2010-02-28 14:06:48
Vannea, practici o prostituție ideologico-politicianistă (ca și PNL-ul , al cărui simpatizant spui c-ai fi ) de cea mai fină calitate.
Dacă tu-mi poți explica sau demonstra, ce a însemnat așezarea PNL-ului la remorca PSD-ului, atunci jos pălaria , n-am să mai folosesc acel termen (prostituție ideologică) am să spun că era un simplu moft al unui partid liberal ce a dorit să așeze interesele de grup deasupra interesului național !...
Vannea, Tu și Gabi, ați votat pe Geoană, voi ați spus acest fapt pe aceste topice , de ce ați făcut-o, dacă vă pretindeți persoane c-o mentalitate liberală !?... Am să fac eu un minimal efort în ați da de ințeles opțiunea PNL-ului de a se alia cu PSD-ul în alegerile prezidențiabile de anul trecut: necesitatea reală a României de a se îndepărta de politica distructivă a PDL-ului si a lui Traian Băasescu. Simplu, nu !? Rezultatele se văd ! Sau vrei să-ți mai dau câteva trimiteri către Institul Național de Statistică pentru a regăsi rezultatele anului economic 2009 ?
Ei uite, eu n-am venit cu texte de genul: "Dar în cazul alianței, la fel de nefirești PDL+PSD, cum au stau lucrurile și ce a însemnat asta pentru România ?"
Ori suntem capitalisti, ori nu mai suntem.
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 05:25
Deci, concluzia, se merge spre partid unic, farimitat.
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
eugenb
1794 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 06:31
Raspuns lui "mytcor" :
Daca erati mai atent ati fi vazut ca v-am dat si data. Numarul il puteti afla si singur ca nu este asa de greu.
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 08:41
Monarhia sa descompus singura in romania si nu se mai intoarce niciodata .Prefer un presedinte pe care sa il schimb la 5 ani. Cine priveste in urma se impiedica de viitor/.......
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 09:39
De la: 9am104796, la data 2010-03-01 08:41:09 Monarhia sa descompus singura in romania si nu se mai intoarce niciodata .Prefer un presedinte pe care sa il schimb la 5 ani. Cine priveste in urma se impiedica de viitor/....... toata smecheria e sa mergem tot inainte.......  caci inainte era mai bine
|
anca_relu_upcmail_ro
477 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:04
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 11:19
Traiasca monarhia, tot respectul nostru!!!!!!!!
Jos cu presidentia si cu marlania!!!!!!!!
|
9am178165
4580 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 12:45
De la: 9am178165, la data 2010-02-28 14:12:55De la: Tycu, la data 2010-02-28 13:51:11De la: 9am178165, la data 2010-02-27 19:21:22De la: Tycu, la data 2010-02-27 18:14:11De la: 9am178165, la data 2010-02-27 17:31:18Este important pentru tara ca acum dupa tot felul de congrese, pana cand se va ajunge la dezbaterile pentru revizuirea Constitutiei sa trezim o orientare sanatoasa PROMONARHICA.
Imi pare rau dar sa stiti ca se poate si fara federalizare, nici eu nu sunt pentru asta, clar!!!!
Sa luam exemplul Frantei, pana acum 20 de ani aceasta tara era impartita in departamente, si era cea mai centralizata tara din UE. Acum, este tot stat national si unitar, DAR, departamentele Frantei se organizeaza separat din punct de vedere economic, trimit bani la doar pentru bugetul central si pentru institutiile centrale. In rest, acesti bani sunt folositi de fiecare departament (comuna, regiune) pentru nevoile lor, pentru proiecte de dezvoltare si infrastructura.
Credeti ca francezilor le este teama ca Alsacia si Lorena, se vor rupe si le va lua Germania?!!!!
Nu d-le Tycu acele vremuri au trecut, frontierele nu se mai schimba niciodata.
In ceea ce-l priveste pe radicalul Tokes, stiti ca fiecare grupare are fundamentalistii si fanatizatii sai, si inca mai are UDMR-ul asa ceva, vedeti ca din cand in cand vin iar cu o cerere destul de sovina>
Oricum, sa stiti ca Romania va ramane stat national si unitar, asta nu se poate schimba!!!!
Iar Bucurestiul sa invete sa traiasca din turism, sa se puna la punct din punct de vedere al curateniei si al sistematizarii urbane, pentru ca nu stiti dvs. cat de bine traiesc marile capitale ale Europei din turism, si vorbesc doar de capitalele central europene, PRAGA, Bratislava, Budapesta, Viena, si sa nu mai astepte sa fie intretinut de provincialii pe care ii dispretuieste.
Nu de flori de mar imi doresc eu ca fiecare provincie sa se organizeze singura din punct de vedere economic, pentru ca nu mai suport sa fim la mana alde udrea , videanu si berceanu!!!!!!!!!!!!!
M-am saturat de hiene incapabile care ne mai si rad in nas, dandu-se pe plasme cu calul, cu salupa, si cu trotineta, si papand banii care s-au dus de la noi!!!!!!!!!!!!!!
Doamne, d-le Tycu, am ajuns sa-i urasc de moarte pe monstrii astia, talhari ce-s ei!!!!!!!!!!!!!!!
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 13:18
|
vasile_vali
2835 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 13:19
De la: mytcor, la data 2010-02-28 21:16:46De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 21:10:42De la: mytcor, la data 2010-02-28 20:34:31De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 20:12:39@mytcor: Vad ca te repeti, semn de senilizare, batrane! Acel "Nihil sine Deo!" e crezul meu, de care un pro-basescian-adica unul care azi e de dreapta, maine de stanga, poimaine cre[s]tin democrat-nu are dreptul a se pronunta! Tu n-ai niciun crez, poate cel mult al portofelului, esti deranjat ca altii pot avea si altceva! Si vezi ca pancarta cu "Proletari din toate tarile, uniti-va!" o purta tov. baselu, la mitingurile de adulare a "celui mai iubit fiu al poporului"! Vad ca ai preluat "stafeta", trompeta comunista!
"Nihil sine Deo1"
SUCCES !....
"Nihil sine Deo!"
"Atacuri" zici? Adica buzuca nu e la Bruxelles, Lupeasca nu e la Victoria, toti cei insirati de mine nu-s in cohorta de lachei prezidentiali? Alo, tu cand postezi esti treaz, sau faci ca baselu' - tragi 5 whisky-uri inainte? M-am saturaaaat de tine, mytcore, si de incercarile tale, tipic baseciene, de a eluda adevarul, de a incerca prostirea pe fata, apeland la bunul-simt al celuilalt! Tu tb. sa fii injurat pe fata, ca altfel nu pricepi: esti o lichea comunista, trimisa probabil de base sa umple urnele de vot pe-afara, caci romanii din Diaspora nu au votat in procentele date de BEC! [fara a fi "afara", mai aflam stiri si noi de la capsunari...].
Si securistii, nu?, erau "patrioti" ca si tine, doar de-aia le platim pensiile grase acum!
Hai, mai zi-i ceva din Kafka pe muzica de-a voastra, de-a lui guta, a.c.m. si alti colorati! Si nu mai duce grija altuia, vezi de grija ta!
"Nihil sine Deo!"
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 13:23
De la: vasile_vali, la data 2010-03-01 13:19:14De la: mytcor, la data 2010-02-28 21:16:46De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 21:10:42De la: mytcor, la data 2010-02-28 20:34:31De la: vasile_vali, la data 2010-02-28 20:12:39@mytcor: Vad ca te repeti, semn de senilizare, batrane! Acel "Nihil sine Deo!" e crezul meu, de care un pro-basescian-adica unul care azi e de dreapta, maine de stanga, poimaine cre[s]tin democrat-nu are dreptul a se pronunta! Tu n-ai niciun crez, poate cel mult al portofelului, esti deranjat ca altii pot avea si altceva! Si vezi ca pancarta cu "Proletari din toate tarile, uniti-va!" o purta tov. baselu, la mitingurile de adulare a "celui mai iubit fiu al poporului"! Vad ca ai preluat "stafeta", trompeta comunista!
"Nihil sine Deo1"
SUCCES !....
"Nihil sine Deo!"
"Atacuri" zici? Adica buzuca nu e la Bruxelles, Lupeasca nu e la Victoria, toti cei insirati de mine nu-s in cohorta de lachei prezidentiali? Alo, tu cand postezi esti treaz, sau faci ca baselu' - tragi 5 whisky-uri inainte? M-am saturaaaat de tine, mytcore, si de incercarile tale, tipic baseciene, de a eluda adevarul, de a incerca prostirea pe fata, apeland la bunul-simt al celuilalt! Tu tb. sa fii injurat pe fata, ca altfel nu pricepi: esti o lichea comunista, trimisa probabil de base sa umple urnele de vot pe-afara, caci romanii din Diaspora nu au votat in procentele date de BEC! [fara a fi "afara", mai aflam stiri si noi de la capsunari...].
Si securistii, nu?, erau "patrioti" ca si tine, doar de-aia le platim pensiile grase acum!
Hai, mai zi-i ceva din Kafka pe muzica de-a voastra, de-a lui guta, a.c.m. si alti colorati! Si nu mai duce grija altuia, vezi de grija ta!
"Nihil sine Deo!"
...
elenaagachi.files.wordpress.com/2009/05/gibson-judy-old-books-i-...
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 13:42
De la: mytcor, la data 2010-02-28 14:06:48De la: vaneamarin, la data 2010-02-28 08:21:41De la: mytcor, la data 2010-02-27 18:02:28
Nu prea-nțeleg eu cum se-mpacă acel "Nihil sine Deo" cu , "Proletari din toate țările uniți-vă!"...dar știu !
Eu nu inteleg altceva,nu inteleg de ce naiba pui astfel de intrebari absude?Ai vrut,smechere (ca asta esti -un mare smecher basescian) sa il acuzi pe om ca este de fapt comunist nu ca tine om de "dreapta" basesciana?In mentalitatile tale "reformate" ,dreapta inseamna pupator de fundul lui Base,nu? Tie cum nu iti place cineva (si nu iti place daca indrazneste sa spuna ceva de iubitul tau conducator )il acuzi repede ca este bolsevic,comunist,cu mentalitati nereformate,carierist,ca manipuleaza,ca este platit , etc NESTIIND DE FAPT NIMIC DESPRE ACEL OM dar acuzand (sau chiar amenintand) absurd si cu tupeu in cel mai clasic si abject stil comunisto-securist .
Mytcor,Gabi ti-a spus un mare adevar .NU POTI SLUJI LA DOI STAPANI! Stiai si tu asta,nu ma indoiesc , asa ca l-ai ales pe Mamona.
PS:Mytcor,nu mai rosti cuvantul "onestitate",prefer sa ma injuri sau sa ma ameninti in loc sa te aud pe tine vorbind despre onestitate.
Vannea, Tu și Gabi, ați votat pe Geoană, voi ați spus acest fapt pe aceste topice , de ce ați făcut-o, dacă vă pretindeți persoane c-o mentalitate liberală !?...
Mytcor,cea mai a dracului prostitutie ideologico-politicianista o practica Basescu si PDLul .Un securist care ajunge sa se pretinda anticomunist,care se pretinde brusc de dreapta ca asa i-au iesit lui socotelile mai bine,un om cu numeroase bube si inconjurat de lichele care pretinde ca face el reforma statului Roman si ca lupta cu oligarhii,un om care minte si se pretinde onest,un hot atat de tupeist incat striga hotii,un om care avanseaza orice lichea daca este in tabara sa,asta este adevarata prostitutie!
PNL nu a stat niciodata la remorca PSDului asa cum nici PSDul nu a stat la remorca PNLului.Sunt doua partide cu ideologii diferite dar puse in fata unei alegeri.Alegerea este clara ,sau fac ceva impotriva demagogiei ,impotriva autocratiei basesciene si impotriva distrugerii statului roman numita "reforma" de catre tampiti sau demagogi,sau isi bat joc de popor si il lasa pe mana nenorocitilor astia ai lui Basescu. Prin proiectul Johaniss Klaus au aratat ca oamenii politici din Romania,Parlamentul ala injurat de toti cretinii asmutiti de Basescu, pot lua decizii corecte si ca nu sunt toti de aceeasi factura morala joasa ca PDLul lui Base. Nu sunt nici ingeri dar nici asa bestii. De altfel necesitatea si avantajele proiectului Johanis au fost intelese DE TOATE FORTELE POLITICE IN AFARA PDLului...
Stiu ca propaganda basesciana pune mare accent pe atacarea PSDului si inteleg si motivele :
1)Isi neaga astfel originile inducand intentionat confuzie intre FSN (in care erau si ei )si PSD.Ca urmare,pe logica asta stramba,toate greselile si porcariile facute de FSN (adica PSD+PDL) sunt marsav transferate doar asupra PSD, in timp ce PDLul este un partid cinstit si nou .
2)Doresc sa dea impresia ca sunt cu adevarat partid de dreapta prin opozitie fata de stanga reprezentata de PSD.
3)Cauta sa dea impresia de partid onest prin antiteza cu PSDul care are in ochii opiniei publice imagine de partid al baronilor si oligarhilor.
Pe scurt omul mai putin inteligent sau mai receptiv la demagogie,va gandi ..."Aaaaa,cine condamna mineriadele ?Pai un partid care pe vremea aia nu avea treaba cu ele"."Cine lupta dom'le de zor impotriva baronilor si oligarhilor?Pai PDLul ...deci ei sunt cinstiti !"."Cine reformeaza tara?Pai PDLul deoarece ei nu sunt patati "."Cine este de dreapta in tara asta ?Pai Base ca a condamnat comunismu' si ca lupta cu stanga PSDista".
Ma rog,omului prost si cu suflet de sluga ,ii explici in zadar aceste lucruri,el ramane vulnerabil la demagogie,golanisme ieftine si il iubeste pe Base al lui .Asa a apucat asa merge,ii explici de zeci de ori si mereu iti va pune aceleasi intrebari de parca i-a fost stearsa memoria.
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 15:02
De la: vaneamarin, la data 2010-03-01 13:42:42De la: mytcor, la data 2010-02-28 14:06:48De la: vaneamarin, la data 2010-02-28 08:21:41De la: mytcor, la data 2010-02-27 18:02:28
Mytcor,cea mai a dracului prostitutie ideologico-politicianista o practica Basescu si PDLul .Un securist care ajunge sa se pretinda anticomunist,care se pretinde brusc de dreapta ca asa i-au iesit lui socotelile mai bine,un om cu numeroase bube si inconjurat de lichele care pretinde ca face el reforma statului Roman si ca lupta cu oligarhii,un om care minte si se pretinde onest,un hot atat de tupeist incat striga hotii,un om care avanseaza orice lichea daca este in tabara sa,asta este adevarata prostitutie!
PNL nu a stat niciodata la remorca PSDului asa cum nici PSDul nu a stat la remorca PNLului.Sunt doua partide cu ideologii diferite dar puse in fata unei alegeri.Alegerea este clara ,sau fac ceva impotriva demagogiei ,impotriva autocratiei basesciene si impotriva distrugerii statului roman numita "reforma" de catre tampiti sau demagogi,sau isi bat joc de popor si il lasa pe mana nenorocitilor astia ai lui Basescu. Prin proiectul Johaniss Klaus au aratat ca oamenii politici din Romania,Parlamentul ala injurat de toti cretinii asmutiti de Basescu, pot lua decizii corecte si ca nu sunt toti de aceeasi factura morala joasa ca PDLul lui Base. Nu sunt nici ingeri dar nici asa bestii. De altfel necesitatea si avantajele proiectului Johanis au fost intelese DE TOATE FORTELE POLITICE IN AFARA PDLului...
Stiu ca propaganda basesciana pune mare accent pe atacarea PSDului si inteleg si motivele :
1)Isi neaga astfel originile inducand intentionat confuzie intre FSN (in care erau si ei )si PSD.Ca urmare,pe logica asta stramba,toate greselile si porcariile facute de FSN (adica PSD+PDL) sunt marsav transferate doar asupra PSD, in timp ce PDLul este un partid cinstit si nou .
2)Doresc sa dea impresia ca sunt cu adevarat partid de dreapta prin opozitie fata de stanga reprezentata de PSD.
3)Cauta sa dea impresia de partid onest prin antiteza cu PSDul care are in ochii opiniei publice imagine de partid al baronilor si oligarhilor.
Pe scurt omul mai putin inteligent sau mai receptiv la demagogie,va gandi ..."Aaaaa,cine condamna mineriadele ?Pai un partid care pe vremea aia nu avea treaba cu ele"."Cine lupta dom'le de zor impotriva baronilor si oligarhilor?Pai PDLul ...deci ei sunt cinstiti !"."Cine reformeaza tara?Pai PDLul deoarece ei nu sunt patati "."Cine este de dreapta in tara asta ?Pai Base ca a condamnat comunismu' si ca lupta cu stanga PSDista".
Ma rog,omului prost si cu suflet de sluga ,ii explici in zadar aceste lucruri,el ramane vulnerabil la demagogie,golanisme ieftine si il iubeste pe Base al lui .Asa a apucat asa merge,ii explici de zeci de ori si mereu iti va pune aceleasi intrebari de parca i-a fost stearsa memoria.
 corb la corb nu-si scoate ochii
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 15:10
Si ca sa intelegem mai bine mecanismele gandirii unui "monarhist" basescian putem citi cu uimire mai jos o postare a lui Mytcor cel care ne acuza de prostitutie ideologico-politica.
De la: mytcor, la data 2009-11-25 15:35:59
A II-a monstruasă coaliție, una pe timpul lui A.I.Cuza, cealaltă acum, arc peste timp. Atunci venea Carol I,..acum Klaus Johannis. Măi să fie !...
ROMÂNI, voi vă cunoașteți ISTORIA ?....avețti grijă să n-o repetați.
www.9am.ro/comunitate/forum/view_topic/21988/PROPAGANDA-PORTOCAL...
Deci romani,cascati ochii,un "monarhist" va atrage atentia sa nu repetati istoria deoarece o "monstruasa" coalitie l-a adus rege si pe Carol I ceea ce,Doamne fereste,a fost un lucru ingrozitor de care trebuie sa va feriti. Mytcor isi cunoaste istoria si are grija ca prin Base sa nu repete decat aspecte "minunate" nu ca cele produse prin venirea lui Carol I.  .Care sunt acele aspecte "minunate" cred ca am inceput toti sa ne dam seama...Oricum,interesanta postare pentru un monarhist. Nici cel mai convins republican nu putea explica asa de clar ca tine lucrurile.
|
Fosta membra 9am.ro
5843 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 15:29
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:17
Traiasca partidul noua dreapta de centru stinga .
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
Fosta membra 9am.ro
9751 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:18
....Vannea,... lichelismo-mârlănimsmul ce te caracterizează, observ că se inspiră din ce-în-ce mai mult din metodele propagandistice ale revolutelor ideologii, ....te-am prins iarăși cu ocaua mică și jumătăți de adevăr.
...de ce nu redai exact cronologia com-urilor ?...de ce scoți din context și-mi trunchiezi com-ul ?...
Rușinicăăăăăăă Dl. Vannea, RUȘINICĂĂĂĂĂ !....
mytcor
8235 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 15:35
Citeaza Raspunde
...dacă tot m-ai invitaaaaaaaaaaat....te completozez !..
....Tare neica Vannea ăsta, nu ?....Tare ca șulfa!...păi bine măi deontolghiconus, tu ai impresia că fiecare aspect al veții cotidiene, poți să-l manipulezi tu după cum dorești, după cum vrea mușchiul tău neuronal atrofiat de limbajul de lemn pur stalinist al anilor 50?...
Tu ai impresia că eu mă informez dintr-o singură presă (românească)?...
Vannea, tu te-ai uitat în jurul tău, ai fost vreo dată capabil să "vezi" și să-nțelegi dincolo de aparențe?
Vannea, PSD și PNL au semnat un protocol, da?...poți să-mi spui și mie, dacă tot te dai atât de atoateștiutor, care sunt înțelegerile secrete din spatele protocolului ce-a fost aruncat ca praf în ochii filfizonilor de teapa Ta?...
Vannea, orice incercare de reformare a SISTEMULUI, indiferent de către cine ar fi încercată, va fi catalogată exact așa cum cataloghezi tu acum pe oricine-ți spune ca nu ești obiectiv și impartial.
Orice încercare de reformare a SISTEMULUI va fi catalogată drept tentativă de insușire a prerogativelor dictatoriale, în cazul în care SISTEMUL va rezista, atunci vei primi justificarea și răspunsul lui E. Constantinescu, " am fost învins de către SISTEM"
Vannea, răstălmăcirea adevărurilor stringente ale momentului actual românesc, nu vor putea continua la infinit, cetățenii Români, vor începe a se uita în portofel, vor constta că puterea lor de cumpărare scădea drastic, că pensiile nu le vor mai ajunge nici măcar pentru satisfacerea necesitaților stricte, că cei ce încă lucrează vor lucra pentru a plăti din ce-în-ce mai multe taxe și impozite.
Că nu mai există ramuri industriale în România,
Că agricultura este una de subzistență
Că resursele naturale ale României au fost tranzactionate pe lucru de nimic în spatele consistentelor comisioane,
Că învațământul românesc deși a primit 6 % din PIB nu s-a schimbat nimic, salariile profilor indiferent cu cât s-ar majora, puterea lor de cumpărare scade.
Despre sistemul de sănătate deja n-are nici un rost să vorbesc, este la PĂMÂNT !...
Dacă tot arunci TU p-aici texte din incheietura butonierei, tu ai impresia, că noi ăștia care citim suntem handicapați mintal ?
Vannea, deja pretenția ta de "analist" folosind un limbaj de lemn pur stalinist, a început să pută !...ieftina ta propagandă de partid, a devenit jalnică.
Vannea, a fost semnat protocolul PSD-PNL (pentru o singurü ROMÜNIE) la vedere....vreau acum să-mi spui și ce prevede protocolul secret semnat de către PSD-PNL ( acela pentru o singură ROMÂNIE,...a LOR) !....
A II-a monstruasă coaliție, una pe timpul lui A.I.Cuza, cealaltă acum, arc peste timp. Atunci venea Carol I,..acum Klaus Johannis. Măi să fie !...
ROMÂNI, voi vă cunoașteți ISTORIA ?....avețti grijă să n-o repetați.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mytcor
8235 mesaje
Postat pe: 25 Noiembrie 2009, ora 16:35
Citeaza Raspunde
De la: vaneamarin, la data 2009-11-25 16:16:37
Tu grabeste-te sa imi spui dece anume te-a suparat inceputul Monarhiei in Romania,venirea lui Carol ,sunt foarte curios.Chiar spui ca a fost rea de tot venirea lui Carol ca rezultat al unei "monstruase coalitii"?! .Bizare puncte de vedere au monarhistii astia basescieni
arta de-a răstălmăci și-a face pe ::::
Vannea, OPOZIȚIA clasei politice , a clerului, și a boierimii vremii la REFORMAREA STATULUI de către A.I.Cuza, a catalizat formarea monstruoasei coaliții.( n-are rost să-ți inșir aici lista reformelor, da?) cu toate că Turcii se aflau la Dunăre. DA, VANNEA?...
Ceea ce au sperat prin aducerea lui Carol I , au realizat, încetinirea reformelor, numai că, atat Carol I cât și urmașii săi, și-au luat rolul în serios, iar REGATUL ROMĂNIA și ROMĂNII au transformat, aparentele avantaje de moment ale celor 3 clase, în interesul și binele tuturor ROMÂNILOR, REGATUL, fiind cea mai fastuasă și prosperă perioada din istoria ROMÂNIEI moderne.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
|
Fosta membra 9am.ro
6780 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:23
De la: mytcor, la data 2010-03-01 16:18:09
...de ce nu redai exact cronologia com-urilor ?...de ce scoți din context și-mi trunchiezi com-ul ?..
Am dat exact adresa web unde am avut discutia cu tine deci nu am scos nimic din context si nu am trucat nimic. Doreai sa postez tot acel topic sau ce anume doreai mai mult decat sa dau adresa exacta ?Nu ai scris tu exact ce am citat eu ?...
|
pascu08_yahoo_com
1522 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:25
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR DI ROMANIA /
|
gabigabi
12108 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:31
De la: Dorinel, la data 2010-03-01 00:59:14De la: mytcor, la data 2010-02-28 14:06:48
Vannea, Tu și Gabi, ați votat pe Geoană, voi ați spus acest fapt pe aceste topice , de ce ați făcut-o, dacă vă pretindeți persoane c-o mentalitate liberală !?... Am să fac eu un minimal efort în ați da de ințeles opțiunea PNL-ului de a se alia cu PSD-ul în alegerile prezidențiabile de anul trecut: necesitatea reală a României de a se îndepărta de politica distructivă a PDL-ului si a lui Traian Băasescu. Simplu, nu !? Rezultatele se văd ! Sau vrei să-ți mai dau câteva trimiteri către Institul Național de Statistică pentru a regăsi rezultatele anului economic 2009 ?
Ei uite, eu n-am venit cu texte de genul: "Dar în cazul alianței, la fel de nefirești PDL+PSD, cum au stau lucrurile și ce a însemnat asta pentru România ?"
Dorinele,iti racesti gura de pomana ....si eu si Vasile si Vanea .....oare de cite ori i-am spus caposului de mytcor ca l-am votat pe IOHANNIS, cel care trebuia sa fie prim-ministru intr-un guvern Democratic !? si cu atacul la persoana, Mytcore,las-o jos baiete : tu esti expert ! vrei sa repostez magariile spuse mie ,doar ptr. ca nu sunt cu "cel mai iubit fiu al poporului " ?
|
nastasemihail
47672 mesaje
|
Postat pe: 1 Martie 2010, ora 16:34
Salata boeuf...ce buna e.....miammm, miammmm
|
|
|