Info
x
Ce parere aveti despre viata de pe pamant, aparitia ei si scopul acesteia...?
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:00
|
|
neaga_bogdan 37 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:04
Acum am vazut mai bine si cred ca te referi la mine, nu am nimic cu ortodoxia, dimpotriva am tot respectul pe ea, atat timp cat cineva ca Nicolae Stienhard s-a convertit la ordoxism o fi stiind el de ce, el fiind unul dintre cei care mi-au deschis mintea prin a sa lucrare "Jurnalul Fericirii", in plus am tot respectul pentru tot ce din punct de vedere mistic reprezinta ordoxia ca nu sunt ordodox e alta discutie.
De unde ai tras tu concluzia ca eu am ceva impotriva ordoxiei pe mine ma lasa perplex nu-mi aduc aminte sa fi sarit de gatul nimanui, nu-mi aduc aminte sa-l fi aratat cu degetul pe cineva pentru ca e ortodox si cu atat mai mult aici pe forum, din cate imi aduca aminte postariile mele au fost cat se poate de pacifiste daca ai argumente prin care sa-mi demonstrezi contrariu, te rog! |
|
vieru_cezar_iasi 247 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:06
Pentru florin_bad_boy2006
Mergi ºi ia puþin aer, poate îþi vine mintea la cap ºi nu mã fã pe mine semidoct. Am dat atâtea citate din oameni de ºtiinþã care sunt de acord cã religia creºtinã este revelatã de Dumnezeu. Citeºte ce am postat aici acum câteva sãptãmâni, precum ºi pe blogurile mele. |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:11
De la: marinescuirina, la data 2009-01-06 18:42:42Asta e un pic off topic Le-am urmarit pe toate doar cel in care se vorbea de teoria conspiratie m-a lasat putin cam rece in rest toate informatiile au fost bine venite mai ales cel in care se vorbeste de informatia ca si piatra de temelie a creatiei, dar si celalte care aduc in discutie subiecte care in mod normal ar trebui sa avem habar macar putin toti despre ele. Macar ca le contrazicem aceste subiecte trebuiesc stiute caci nu poti contrazice ceva despre ce nu ai habar. |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 00:55
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-01-07 00:06:32Pentru florin_bad_boy2006 |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 01:05
cum e mestere,te-ai enervat?a inceput sa-ti curga venin in vene in loc de sange?vezi ca faci buba la cerebel si stresu-i mare daca depui ura in scrierile lui matale,eu pur si simplu ma distrez cu voi astia mai inculti si slabi de inger,bai sfertodoctule[valoarea scade daca nu stii s-o apreciezi],nu vreau sa demonstrez nimic,nimanui ,de aceea sunt si detasat si pot scrie fara incrancenare si ura,pot face glume cu voi,pot face aprecieri ironice,pot crea pamflete cu voi ca subiect central si mai pot face si demonstratii stiintifice si bine argumentate[ceea ce tu nu ai facut in viata ta deoarece pregatirea ta nu-ti permite asa ceva,fiind slab pregatit la capitolul viata],in rest du-te talica prin dealul copoului si striga-ti nestiinta si neputinta,s-auzim numai de bine!
|
|
homemarcel0 1937 mesaje Membru din: 19/12/2008 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 02:22
De la: neaga_bogdan, la data 2009-01-06 23:55:21Marcel nu ca merti un raspuns dar pentru ca cica am fi toti egali, mai ales in incultura, trebuie sa-ti precizez ca apartenenta la o religie nu te face mai bun sau mai rau, religia este si va fi benefica prin controlul pe care il are asupra maselor dar daca ma intrebi eu in ce cred sau care este proectia mea asupra divinitatii iti voi raspunde dar am o rugaminte incearca, macar incearca sa te lansezi intr-o discutie bazata pe argumente si nu pe atacuri la persoana, daca nu ai inteles te voi ignora. ... nu mi-ai raspuns la intrebare ... ce religie/confesiune/secta sustii ? ... asa ca esti inca in carantina ... HAHAHAHAHAHA ... ''coleg'' cu othelo ... lucrati impreuna ... jumi/juma ... HAHAHAHAHAHA ... |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 02:25
De la: neaga_bogdan, la data 2009-01-07 00:11:27De la: marinescuirina, la data 2009-01-06 18:42:42Asta e un pic off topic ... nene ... inteleg ca te lasa rece ... fac parte din programul de ''initiere'' ... deja ai inceput cu linistirea ... e standard ... |
|
|
|
|
gabigabi 12108 mesaje Membru din: 1/10/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 07:32
acum am inteles cum de'au fost posibile si sunt in continuare posibile,razboaiele religioase iscate din te miri ce interpretare a textelor religioase,de oricare ar fi ele ! ele sunt posibile intrucit fiecare se straduieste sa demonstreze ca dumnezul lui e mai adevarat si mai tare decit al celuilalt si asta dovedeste ca dogmatismul si fanatismul primeaza ! Intelepciunea v-ar spune ca EL este A TOT CREEATORUL ! ca a vorbit de'alungul vremii tuturor in diverse forme,cu alte cuvinte,cu alte imagini,dar El este IN TOATE ! iar lumea asta nu-i in afara SA ! suntem in EL ! suntem gindurile lui manifestate si atit ....si prin noi se cunoaste pe sine !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 11:49
....meteahna a la HOMO RELIGIOSUS @gabigabi,....gandire orgolios sablonata arhetipal,....asezonata c-o ipocrizie nemarginita,....n-asa ?...
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 13:13
De la: vieru_cezar_iasi, la data 2009-01-07 00:06:32Pentru florin_bad_boy2006 Ok, atunci esti un semidoct cu un doctorat! E bine asa? Sau un doctor semidoct! Cum vrei, oricum orice ai alege din aceste doua variante, tot dreptate iti dau! Incearca sa intelegi ca Inchizitia a luat nastere tot datorita unor doctori semidocti, care in numele Dumnezeului au ars pe rug mii de suflete "pagane" ca noi, dar umili in inteligenta noastra nativa de a supravetui unora ca tine! Noi nu de CITTATE avem nevoie! Dupa parerea mea, este mult mai intelept sa ne intelegi decat sa ne amagesti cu citate cu o forma plina de duh dar goale in substratul lor! Si pentru ca tot veni vorba de Lao-tzi, mi-a placut mult un citat: " Cel care cunoaste oamenii este intelept. Cel care se cunoaste pe sine este luminat. Cel care invinge oamenii e puternic. Cel care se invinge pe sine este foarte puternic. Cel care cunoaste indestularea e bogat. Cel care actioneaza cu perseverenta are vointa. Cel care nu-si pierde natura este vesnic. Cel care a murit, dar nu este uitat, este nemuritor" De fapt ce vreau sa evidentiez, fiecare religie are farmecul si invatura ei! Intelegeti-le pe toate si vom deveni poate...nemuritori! |
|
sea_shell 418 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 15:38
E atata fanatism si ingustime in ceea ce postezi tu Cezar Vieru incat ma mir ca ti-ai gasit acoliti.......Daca toti sunt de o atat de proasta calitate ca si homemarcel,nu prea ai cu ce sa te lauzi.. ...Tot respectul pentru munca ta de cercetare ,ti-o apreciez la justa valoare (CA SI EFORT ) pentru ca stiu cum este,dar calea aleasa de tine nu poate fi impusa si altora.Cel putin mie nu....Nu-mi mai raspunde cu citatele tale ca-s satula ....
marinescu irina...draga mea ...sa-ti donez un ''kil'' de lamai???? Iubita , nu te obliga nimeni sa te uiti la ce nu -ti place ....e o informatie si atat....faptul ca am postat-o eu,nu inseamna nimic ci doar ca este o alta viziune ....asa mi se pare corect sa procedezi atunci cand vrei sa-ti faci o opinie despre ceva :sa urmaresti si ceea ce e pro si ceea ce e contra,sa cauti sa vezi din mai multe unghiuri.....Ramai la stadiul primar daca informatia iti provoaca....''REPULSIE ORGANICA''.... |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:02
La Multi Ani ! pentru toti cei care se numesc Ion ,Ioana si derivatele.....
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:20
Laly
Nu fi trista....nu toti oameni...au '''filtre''' de analiza,a multor lucruri din jurul lor. Pacat ca se lasa manipulati asa usor....sau mai grav...inebunesc...!!!
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 16:42
Hai La Multi Ani! ,Symy....
nu-s........
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:15
De la: homemarcel0, la data 2009-01-07 02:22:25De la: neaga_bogdan, la data 2009-01-06 23:55:21Marcel nu ca merti un raspuns dar pentru ca cica am fi toti egali, mai ales in incultura, trebuie sa-ti precizez ca apartenenta la o religie nu te face mai bun sau mai rau, religia este si va fi benefica prin controlul pe care il are asupra maselor dar daca ma intrebi eu in ce cred sau care este proectia mea asupra divinitatii iti voi raspunde dar am o rugaminte incearca, macar incearca sa te lansezi intr-o discutie bazata pe argumente si nu pe atacuri la persoana, daca nu ai inteles te voi ignora. Hai sa-ti traduc desi nu vad nici un sens in a ma lasa in orice forma de discutie cu tine dar ma rog, de raspuns la intrebarea care te roade atat am facuto deja daca ai fi citit atent postarea de mai sus adica nu apartin nici unei religi, secte sau cum vrei tu sa le numesti, daca vrei un raspuns mai precis adreseaza o intrebare precisa. |
|
Fosta membra 9am.ro 1714 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:31
De la: laly_3l, la data 2009-01-07 15:38:30E atata fanatism si ingustime in ceea ce postezi tu Cezar Vieru incat ma mir ca ti-ai gasit acoliti.......Daca toti sunt de o atat de proasta calitate ca si homemarcel,nu prea ai cu ce sa te lauzi.. ...Tot respectul pentru munca ta de cercetare ,ti-o apreciez la justa valoare (CA SI EFORT ) pentru ca stiu cum este,dar calea aleasa de tine nu poate fi impusa si altora.Cel putin mie nu....Nu-mi mai raspunde cu citatele tale ca-s satula .... Laly, informatia o stiam! Citisem. Filmul nu e ok!! Nu cauta sa transmita informatie obiectiv si impartial, nicidecum! paranteza: "proverbul GREC cui prodest". La aceasta piesa de informatie am inchis unul dintre filme.. ca este clar cat respect au pentru mintea privitorului. Aceste filme sunt realizate ca niste "reclame" agresive, incearca prin toate metodele sa-ti vare in cap informatie (neverificata, neargumentata etc..) fara sa ai timp sa o treci prin filtrul gandirii.. muzica ritmica si tonul rastit sunt cel putin dubioase!! Imi amintesc de atmosfera ritualica din unele secte (ce am vazut pe net) etc. Deci, nu este informare!!! Este indoctrinare. Marcel are dreptate. |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:32
raman la stadiul primar, multumesc
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:52
In continuare.. tot despre filmele care dezvaluie secrete..
Evident ca spun si multe adevaruri.. Dar nu pot sa nu ma intreb: cine le face? cu ce scop? de ce suntem incurajati sa le promovam?? (ma intorc la sintagma aia "greceasca" , cui prodest)CE EFECT AU? |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 17:53
Sanatate multa iti doresc,Irina...probabil ca era subtitrarea facuta aiurea......
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 18:23
De la: laly_3l, la data 2009-01-07 15:38:30E atata fanatism si ingustime in ceea ce postezi tu Cezar Vieru incat ma mir ca ti-ai gasit acoliti.......Daca toti sunt de o atat de proasta calitate ca si homemarcel,nu prea ai cu ce sa te lauzi.. ...Tot respectul pentru munca ta de cercetare ,ti-o apreciez la justa valoare (CA SI EFORT ) pentru ca stiu cum este,dar calea aleasa de tine nu poate fi impusa si altora.Cel putin mie nu....Nu-mi mai raspunde cu citatele tale ca-s satula .... ... LALY ... paraseste secta asta imediat ... ai citeva date pe celalalt forum ... e pacat esti tinara ... chiar imi pare rau de tine ... |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 18:33
De la: laly_3l, la data 2009-01-07 17:53:37Sanatate multa iti doresc,Irina...probabil ca era subtitrarea facuta aiurea...... ... LALY ... refuza indoctrinarea ... scapa de sectanti astia ... viata ta nu o poti conduce numai dupa o carte ... nu poti ''invata'' si repeta la nesfirsit aceleasi cuvinte ... nu trebuie sa fii sectant ca sa FACI FAPTE BUNE si SA SPUI VORBE BUNE ... TRAIESTI CU OAMENI, PRINTRE OAMENI, NU TE DEPARTA DE EI ... TOTI AU DEFECTE DAR ASA E VIATA, FIECARE INCEARCA SA LE DEPASEASCA ... a te bombarda cu filme si lecturi SOCANTE iti distruge SUFLETUL ... o sa ramii GOALA pe dinauntru, o masina care repeta aceleasi cuvinte ...sa nu iti fie rusine sa faci FAPTE BUNE oricarui om ... indiferent cit de mic este acel fapta ... fi OM ... |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 18:39
... LALY ... titrarea nu este facuta aiurea ... este SPECIAL FACUTA ... pentru a te indoctrina cit mai tare ... pentru ati distruge EU tau personal ... pentru a te pregati ... cine stie pentru ce ... niic nu vreau sa ma gindesc ... refuza sa fii folosita ... unul dintre ''prietenii'' tai te ''lauda'' ca ai ajuns la un inalt nivel de cunoastere ... TE MINTE ...
... fenomenul e urmatoarul ... SOCURI vizuale si verbale ... apoi ''linistirea'' si ''pregatirea'' ... intelege ca nu poti repeta la nesfirsit aceleasi cuvinte dintr-o carte ... CREDINTA e mult mai mult decit atit ... e cu tine ... chiar dac anu stii o boaba ... chiar daca preotii se fac de ris ... dar e intotdeauna cu tine ... de ce o schimbi pe un SUROGAT ... |
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:21
homemarcel... NU DAM 2 BANI PE CUVINTELE TALE...tu sa-i dai sfaturi lui Laly ?... Eu cred ca esti un inconstient...pai,tu nu vei putea gandi ca Laly nici daca te-ai mai naste de-acum incolo de 1000 de ori. Ma faci sa rad mai omule...
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:32
De la: gabita, la data 2009-01-07 19:21:43 ... LALY ... esti stapina pe destinul tau ? ... RENUNTA LA ACESTI PAGINI ... e sfatul meu ... cit nu e prea tirziu ... in viata cine te LAUDA INSEAMNA CA TE MINTE ... GROSOLAN ... viata nu e perfecta ... dar noi o putem face mai buna ... te rog ... fa-ti un bine ... RENUNTA LA INDOCTRINARE ... DUTE LA PREOT ... SA NU ITI FIE RUSINE ... TOTI GRESIM ... MACAR NU LASA SA ITI DISTRUGA VIATA ... esti fata desteapta si fara sa fii impinsa de la spate ... citeste despre secta in care esti ... te rog ... ai mai mult de primit din viata ... |
|
Fosta membra 9am.ro 763 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Buzau |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:37
Copy Paste
Competent Consulting ofera gratuit Calendarul de self-coaching pe 2009 intitulat „Traieste la 150%”. Superb ilustrate cu performantele uimitoare ale unor balerini ce si-au ales drept scena strazile si cerul New Yorkului, paginile calendarului sunt un instrument de coaching ce-ti permite sa optimizezi, una dupa alta, diferitele elemente ce compun o viata fericita si plina de impliniri. Temele de auto-analiza, dezvoltare a resurselor si actiuni eficiente sunt: • Rezolva chestiunile stagnante • Construieste o comunitate de sprijin • Obtine mai multa putere personala • Adu mai multa gratie & dragoste in viata ta • Extinde-ti limitele • Manifesta mai multa vitalitate & sanatate • Exprima-ti pasiunile personale • Conecteaza-te la sursele reale de fericire • Obtine satisfactii depline in viata • Dezvolta-ti echilibrul natural • Ridica-ti standardele personale • Bucura-te de o viata implinita www.competent.ro/wp-content/uploads/2008/12/calendar-2009-a4.pdf Dana P
Insusirea este numita perseverenta cand este folosita pentru o cauza buna si incapatanare daca e pusa in slujba unei cauze rele. (Lawrence Sterne)
|
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:45
Laly...in ce secta esti?
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:49
... LALY ... oamenii astia au avut incredere in tine ... spune-le in ce SECTA esti ? ... nu glumesc ... te mai poti salva ... nu glumesc deloc ... fa asta pentru TINE ...
|
|
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:50
... OVELO ... in ce SECTA esti ? ... de ce nu lasi oamenii in pace ? ... de ce esti RAU ... de ce ii INDOCTRINEZI ... si ei au dreptul la viata lor ... nu ii poti obliga sa repete o viata aceleasi cuvinte ... e inuman ... prefer sa fiu ortodox, catoloc sau musulman decit sa traiesc o viata in halul in care iai adus tu pe acesti oameni ...
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 7 Ianuarie 2009, ora 19:54
Humanaeque memor sortis, quae tollit eosdem Et premit, incertas verere vices
...ai gija @laly...Biblia nu se discuta, nu se interpreteaza, nu se filozofeaza pe margine textelor ei, ....SE RESPECTA !.... |
|
|
|

nu-s........