back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce se aduc jigniri personale celor care comenteaza?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 15:52

De la: marygeo2006, la data 2008-09-13 15:46:03
De la: marygeo2006, la data 2008-09-08 15:36:57
De la: AZAZEL, la data 2008-09-07 20:50:57marygeo 2006 + hjkl 19 ...a tunat shi va adunat ...
doi nebuni ,pe care i-a terminat sifilisul congenital la creierul mic...
luati-va de ...ghiare shi aruncati-va' valuri de...smoala ...
in afar' de a scoate din voi puroi ,venin shi prostii cat caru' nu suntetzi in stare de nimic ...scoala nema ...cultura nema ...shi banuiesc ca aratatzi shi ca dracu'
a fost ultimul comentariu la adresa voastra ...v-am dat shi voua IGNORE !
''' MERGEM LA;;; CURSURI DE ALFABETIZARE;;!!!!!! ;;;;;;; SA INVATAM SA SCRIEM ;;;;ROMANESTE;; === SHI=SI !!! ;; SUNTETZI== SUNTETI, ARATATZI=ARATATI,,,, SHI,, =SI,,,,,,,,,,,,,,,,,, ESTE PROBLEMA NS, CUM ARATAM!!!!!!!! :VACA , PROASTA, INCULTA;;; BABA;;; SA LE FACETI PE;;; MAMICILE VOASTRE, CARE AU FOST ;;LIPSA , CAND ;;TREBUIA SA VA ;;EDUCE-N CE-I ;;;6-7ANI ;;DE ACASA;;!!!!!!!!! sml-happy0158: NU A UNUIA ,,,, INCULT CA TINE !!!!!!!!! VIA'' CURS; ;;; ''''' de '''' Alfabetizare''''!!!!!!!!!! Cultule!!!!!!!!!!!! ;; STAREA NS, NE PRIVESTE ;;PERSONAL;;!!!!!!!!! '''' NU DAM SOCOATA'' LA'''' SHI, sau;;la;; NEMA!!!!!!!!! ''''''''' NU TI-A CERUT ;;;NIMENI, PAREREA;; SA TE ;;BAGI IN SEAMA,,, ;;;IN-------CULTULE;; SHI,,,!!
;;;IGNOR;;;!!!!!!! PT, ACESTI EDUCATI SI CULTI SI PT, D-SOARA , CARE LE TINE ISONUL PE CELALALT ;;FORUM;;;!! ;;; SUPER ;;!! S-O PUPATI PE BABA-N DOS;;!! ;ASTA E VALABIL PT; AZAZEL; INCURSAIOTRAGILUMATA,,,,,, SI RESTUL ;;NEEDUCATILOR;;!!!!!!!!! ;; PT; PRIETENII MEI ;;EDUCATI;;!!!!!!!!

tusu20

5 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 16:04

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 18:20

incredibil, marigeo ne da lectii cum sa comunicam cu personalitatile dificile. Cred ca e la menopauza rau de tot. Cred ca-i place sa fie bagata in seama cu jignirile noastre.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 19:08

Se putea sa nu apari tu si aici si sa umplii locul cu duhoarea mintii tale"stilate"?!!!...Indraznesti sa vorbesti de asta,de sociopatul care-si spune(pe buna dreptate!"Azazel"?...Dupa"maniera"in care te adresezi celorlalti,care e deosebirea dintre voi?!...Voi,romanii,in fine,sa fiu drept"o anumita parte"dintre romani,sunteti cu totul jalnici si penibili.Intrati in discutii in care nu aveti nimic sau mai nimic de spus(ma indoiesc si ca ati stii ceva demn de spus altora...)si,foarte repede,ajungeti la singurul limbaj natural voua:insultele,injuraturile,obscenitatile.Unul din semnele cu totul semnificative ale prostiei este incapacitatea de a admite opiniile diferite(fie ele si discutabile...)si incapacitatea de a polemiza(oare va este cunoscut termenul?...e greu de desenat...poate incercati cu "DEX"-ul...).Daca s-ar pune impozit pe prostie in tara asta,statul roman nu ar mai duce in veac lipsa de fonduri...Dar nu te jena,da-i inainte!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 19:11

Precizez,pt.a nu se crea onfuzii:mesajul anterior este pt.cel care isi spune"mytcor".

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:19

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-13 18:20:57 incredibil, marigeo ne da lectii cum sa comunicam cu personalitatile dificile. Cred ca e la menopauza rau de tot. Cred ca-i place sa fie bagata in seama cu jignirile noastre.
DU-TE FATO; LA ;INCURSATIOTRAGA SI AZAZEL!! CA AI CE INVATA!! CE-I CE SE ASEAMANA SE ADUNA;;!!!!!!!! FELICITARI!!!!!! MATA ;; LUCREAZA PE CALCULATOR????????? NU-I LA MENOPAUZA????????? ACUM IMI AVETI GRIJA ;DOSULUI;;??? : ''CONTINUATI, ;;;;;;;;; INTELIJENTILOR;;;;;;;;;!!!!!!!!!! LA CURSURI ;; DE BUNA CRESTERE++++++++++ ALFABETIZARE;;!!!!!!!!!! NU V-AM ''BAGAT IN SEAMA;; NENOROCITILOR;; PANA NU M-ATI JIGNIT;;!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:37

super pentru Adrian,In concluzie la subiectul propus pentru comentarii, referitor la jigniri, este benefic,si eu spun si am spus-o deja ca ar trebui facuta o selectie si asta pentru cei ce jignesc, insulta, iar cei ce raspund cu insulta la insulta ,cat timp vine din partea oricui indiferent ca te cunoaste sau nu este o riposta,o repet acestia au mintea si vocabularul foarte foarte sarac si nu-si merita un loc in mijlocul nostru pe forum,dar sa-i iertam de data aceasta caci pana la urma oricine are dreptul la o a 2a sansa sa-i vedem cum se comporta,sa le oferim ocazia sa invete care sunt manierele si limitele bunului simt, altfel nu o vor scoate la liman cu mine ,sa auzim numai de bine si wekend linistit

Valter_Cojman

3 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 20:41

Tot ce pot sa spun este ca sunt cateva persoane care si-au facut o placere sau un hoby in a jignii , haitui si , chiar , de a lua masuri represive impotriva persoanelor care au curajul de a avea o opinie si de a nu fi in asentimentul lor .

www.aparatidrepturile.piczo.com
TRAIM IN ROMANIA SI CU ASTA AM ZIS TOTUL

UN OM INFORMAT ESTE UN OM PUTERNIC http://www.aparatidrepturile.piczo.com
Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 21:19

Marygeo imi pare rau ca te-am bagat in seama dar tu esti aia care ne jigneste pe toti. Oare chiar nu vezi acest lucru? Nu putem citi ceva pe topicurile astea din cauza emoticoanelor tale isterice.
Normal traim in Romania! Si tocmai iti spuneam daca ai renunta la emoticoanele tale, ai fi pe placul tuturor, avand in vedere ca unele comentarii ale tale mi-au placut.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 22:31

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-13 18:20:57 incredibil, marigeo ne da lectii cum sa comunicam cu personalitatile dificile. Cred ca e la menopauza rau de tot. Cred ca-i place sa fie bagata in seama cu jignirile noastre.
;;;;;;;Trebuia, sa te bagi, iar in seama;; ;; PAPAGALULE!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 22:36

De la: marygeo2006, la data 2008-09-13 22:31:07
;;;;;;;Trebuia, sa te bagi, iar in seama;; ;; PAPAGALULE!!!!!!!
;;;; ;;;; DE LA O INCULTA, NEEDUCATA, CE POTI ASTEPTA;;;!!!!!!!!!!MATA, NU- LA MENOPAUZA;;;????????!! Si asta pe preocupa!!!!!!!!!!!! Sa pleci la ;;clinica Acolo sa ti dai cu parerea sa jignesti, proasto, ca eu nu te-am ;rugat , sa te bagi iar in seama!!!!!!! ;;LA ;;IASI;; LA ;;SOCOLA;;;;;

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 13 Septembrie 2008, ora 22:40

De la: marygeo2006, la data 2008-09-13 22:36:11
De la: marygeo2006, la data 2008-09-13 22:31:07
;;;;;;;Trebuia, sa te bagi, iar in seama;; ;; PAPAGALULE!!!!!!! PA-PA-GA-LU-LEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!
;;;; ;;;; DE LA O INCULTA, NEEDUCATA, CE POTI ASTEPTA;;;!!!!!!!!!!MATA, NU- LA MENOPAUZA;;;????????!! Si asta ;;te;;;preocupa!!!!!!!!!!!! Sa pleci la ;;clinica ;; la ;; IASI, ;;la;;;;SOCOLA;;;!!!!!!!!!!!!!!! Acolo sa ti dai cu parerea sa jignesti, proasto, ca eu;;;;;;;;;; NU!!!!!!!!!!! te-am ;rugat , sa te bagi iar in seama!!!!!!! ;;;;;;;
MAI TACI O DATA SI ;OCUPATE DE PRIETENII, CULTI, PRECUM ESTI TU;; AZAZEL, INCURSATIO,,,,, +++++++++++ RESTUL!!!!!! n-AVEA TU GRIJA DE ;MENOPAUZA MEA!!!!!!!!!! VEZI DE-A LU ''MATA; MENOPAUZA;;!!!!!!!!

ionel_florea1951

72 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 07:13

@hobincu : excelenta mutrita pusa de tine la sfirsitul intrebarii puse ! vazind-o cum se-ncrunta la mine si tipa,mai am curaj sa-ti spun ca nu sint de acord cu tine ?!.....stai linistit,insa,am inteles glumita ta si confirma cele spuse !
pentru cei 2 @ gabi : felicitari,ati pus punctul pe I

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 08:34

Citindu-va mesajele,ma bucur de un singur lucru:ca nu am sange de roman in vene,caci daca aveam,zau ca ma exanguinam,numai sa nu am chiar nimic comun cu voi...Trist...Pacat de aceia care sunt de bun simt si cauta sa mentina un nivel civilizat...dar e imposibil cand ai de-a face cu o multime de primitivi,ignoranti,rau intentionati sau chiar tulburati psihic...Asta e.JALNIC.ASTA E ROMANIKA SI PANA NU SCAPI CU TOTUL DE EA,ITI OTRAVESTE TOATA VIATA.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 08:58

Traim in Romania...asta e ne ocupa tot timpul!
Adyorca, chiar daca ne ocupa tot timpul, cam frustrant zic eu, sa faci fata tuturor anormalitatilor din tarisoara noastra, pot spune...ca am intalnit si romani fericiti care sa-ti ofere placerea de a avea ceva comun cu ei. Important e sa stii la cat te poti limita intr-o conversatie chiar si ea "imposibila" de temperat. Numai bine.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 14 Septembrie 2008, ora 12:04

De la: adyorca_gladiator, la data 2008-09-13 19:11:35Precizez,pt.a nu se crea onfuzii:mesajul anterior este pt.cel care isi spune"mytcor".

Scuzata fie-mi ..."naivitatea " ( "intr-un mod elegant spus " )....nu-ti prea pricep "H"aluziile... monseurule,. dar poate cu putina bunavointa din partea Dv.o sa-mi puteti explica cestelea in limba materna !....s-apoi 'om vedea ce si cum...invartim "naivitatile"..reciproce...

Sunt necesare precizari ?.....Mrs ?...

mary29

9 mesaje
Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 10:49

cred ca lyly are dreptate....sa-i tratam cu indiferenta pe cei care ne jignesc, e singura solutie.la urma murmelor, un om care se coboara la asemenea chestii pe net, fara sa cu noasca persoana, da dovada de foarte proasta crestere si nu merita bagat in seama...divergenta de opinii este una si jignirea alta.

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:48

De la: ncursavotrag, la data 2008-09-14 21:31:28Zdreanta de Baia Mare!!! Nu vrei sa ne intalnim ca is l atine in oras ? Sa iti arat o p__a de barbat care sa iti stisfaca poftele de vaca.
CE zici proasto ???

mah baiatule ,mah ghidusule ...tzi s-a pus pata pe betzivanca din ardeal...
mah io acu' vad ca tu esti bighidiu rau de tot ...18 ani !!!!!!!!!!!!
eu m-am prins ...mic mic ...dar esti gerontofil ! te dai la baba ...
vezi ca te taie mineru' (parca asa a zis .ca barbat's'u cu ...colivia ...in mina ...sau n-am intzeles eu bine ? o fi vorba de colivia cu ...pitpalaci !?
eu oricum itzi tzin pumnii ! bafta ! astept vesti ...sa fii iubit ...

si electronica !
Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 15 Septembrie 2008, ora 21:56

pt.lyly si ancuta,
voi sunteti niste dragute ...si educate...emana scrisul vostru asta ...pai atunci de ce sa va jigneasca cineva ,chiar daca opinia voastra ar fii opusa ...
eu sunt azazel...nu cred in biblie ...deci povestea cu intorsul obrazului nu tzine !
daca dai in mine cu piatra eu am pregatit glontzul !
bineinteles nu este cazul la voi !
Pace !

si electronica !
hobincu

27 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 18:04

ionel florea , am pus fata aia la misto . nu stiam ce sa pun

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 18:09

De la: mariaoprea75, la data 2008-09-13 21:19:18Marygeo imi pare rau ca te-am bagat in seama dar tu esti aia care ne jigneste pe toti. Oare chiar nu vezi acest lucru? Nu putem citi ceva pe topicurile astea din cauza emoticoanelor tale isterice.
Normal traim in Romania! Si tocmai iti spuneam daca ai renunta la emoticoanele tale, ai fi pe placul tuturor, avand in vedere ca unele comentarii ale tale mi-au placut.
TE;;; ;;;;; ;;;;ROG;;;;;;; SA CITESTI !!!!!!!!! MESAJELE ;;;TOATE;;; ;;;;DE PE ;;FORUM;;;!!!!! ;;CU ATENTIE;;!!!!!! SA VEZI;;;;; ;;;;; CINE;;;; ;;;;; A-NCEPUT;;;;; ;;;;; CU JGNIRI;;;; ;;;;LA ;;;; ;;;;;ADRESA MEA!!'''' FARA;;;;; ;;; SA MA;;;;;; ;;;;;; INTERESEZE'''' ;;;;;EXISTENTA, LOR!!! ;;;;; AM FOST;;;; ;;;;; JIGNITA;;;; ;;;; INJURATA;;;; ;;; DE ;;;;; MINISTRII ;EDUCATIEI, STIINTEI MODERNE;;;; ;;;;; INNNNNNNN''''''' CULTIIIIIIIIIIIII!!!!!!!! ;;; ;;;; AZAZEL''''' ''''' INC....SAIOLAMASA;;;;; '''''APOI;;;;;; ;;;;;; MARIAOPREA;;;;; ;;;;;; LE TINEA;;;; INTELIGENTILOR, ;;;; DE ;;MAHALA;;; ;;;;;; ISONUL;;;!!!!!!! ;;;;;ASA CA;; ;;;;; VA ROG;;;; ;;;;;; INCULTILOR;;;;; ;;;;;;;;;;; SA MA''''' ;;;;;MAI ;;;;; ROADETI DE ;;;;; DOS ;;; ;;;; 100ANI;;;;;; ;;;;;;;;;; SUNTETI TARI;!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 20:31

si asta sigur a scapat de la balamuc !
probabil au fost inundatii in zona si s-au naruit zidurile stabilimentului ,asa ca au scapat cativa nebuni periculosi.am sunat oricum la 112 sa puna poterele pe ei .

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 16 Septembrie 2008, ora 23:12

De la: AZAZEL, la data 2008-09-16 20:31:14si asta sigur a scapat de la balamuc !
probabil au fost inundatii in zona si s-au naruit zidurile stabilimentului ,asa ca au scapat cativa nebuni periculosi.am sunat oricum la 112 sa puna poterele pe ei .

srelu

14 mesaje
Postat pe: 24 Septembrie 2008, ora 03:47

Jignirile adresate celor care comenteaza au o explicatie foarte simpla, intelectul modest al celui care injura.

El citeste comentariul tau si nu-i place. In punctul acesta, un om inteligent vine cu contraargumente. Unul pe care nu-l duce mintea sa gaseasca asa ceva, ii ramane singura optiune sa insulte. Asta o poate face orice prost.

mary29

9 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 08:53

De la: AZAZEL, la data 2008-09-15 21:56:04pt.lyly si ancuta,
voi sunteti niste dragute ...si educate...emana scrisul vostru asta ...pai atunci de ce sa va jigneasca cineva ,chiar daca opinia voastra ar fii opusa ...
eu sunt azazel...nu cred in biblie ...deci povestea cu intorsul obrazului nu tzine !
daca dai in mine cu piatra eu am pregatit glontzul !
bineinteles nu este cazul la voi !
Pace !

pace si tie, AZAZEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 15:43

paulet ancuta
multumesc pt.gandul bun !

si electronica !
cris_i

22 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 15:50

Stimata doamna Marygeo2006.... din mesajele d-voastra pe diverse forumuri am inteles ca aveti frumoasa varsta de 58 ani. Va multumim, stimata doamna, pt impartasirea experientei d-voastra de viata si pt ca sunteti un model demn de urmat de catre mai tanara generatie - si nu numai! Cu consideratie, Cris

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2008, ora 21:10

De la: cris_i, la data 2008-09-26 15:50:35Stimata doamna Marygeo2006.... din mesajele d-voastra pe diverse forumuri am inteles ca aveti frumoasa varsta de 58 ani. Va multumim, stimata doamna, pt impartasirea experientei d-voastra de viata si pt ca sunteti un model demn de urmat de catre mai tanara generatie - si nu numai! Cu consideratie, Cris

deci shi in concluzie draga doamna marygeo 2006 luatzi-o incet spre cimitiriu ca vremea dvs.a trecut.dumnezeu sa va odihneasca shi sa va odihnitzi in cimitiriul din SAPANTZA !

si electronica !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 17:47

lipsã de un mimim de bun simþ

munteanul

1 mesaj
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 13:32

Fiecare face ce poate ,atita pot ei ,de ce atita discutie ,oricum discutam tot noi cei care nu folosim astfel de limbaj.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce se aduc jigniri personale celor care comenteaza?
Mergi la: