Info
x
De ce se aduc jigniri personale celor care comenteaza?
|
jojondurant 148 mesaje Membru din: 3/02/2009 |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 21:14
Citez de pe forumul cu titlul; -Discutii despre copii>Lectie de gramatica.
"Lectie de gramatica,cum este corect? Modul cum ne exprimam(in scris sau oral) constituie adesea cartea noastra de vizita. Desi am studiat toti gramatica in primii ani de scoala multe lucruri le-am uitat,au aparut situatii noi pe care nu avem de unde sa le stim. Nu vreau sa supar pe nimeni deschizand acest subiect. Nici n-am pretentia ca le stiu pe toate,sunt convinsa ca am multe de invatat. Desi am facut atatia ani de gramatica,sunt uneori pusa in situatia sa nu stiu cum e corect,mai ales ca emisiunile tv si cartile nu mai sunt un reper. Ca invatatoare si profesoara de romana,am uneori tendinta de a corecta greselile de ortografie si de exprimare atunci cand le sesizez. Nu vreau sa dau lectii,Doamne fereste si nici nu vreau sa jignesc pe nimeni dar daca aveti nevoie de un sfat sunt dispusa sa ajut. Oricine se incumeta sa ni se alature e bine venit." Surprinzator ca nici una din persoanele de pe forumul amintit nu s-a simtit ofensata si jignita,dimpotriva au acceptat cu incredere si au felicitat initiativa. Cam asa am dorit si eu cand am deschis un topic similar.Din pacate primele persoane s-au simtit ofensate si topicul a fost imediat sters. Daca el a fost sters de administratorul 9.am este cu atat mai regretabil. Iata cartea noastra de vizita! Vulgaritatile,obscenitatile,trivialitatea abunda pe toate forumurile necenzurate si un lucru educativ este eliminat. N-am sa ma supar daca veti cenzura si aceasta postare. |
|
symy1 4661 mesaje Membru din: 4/02/2009 Oras: Zalau |
Postat pe: 13 Februarie 2009, ora 22:33
Inainte de a ne invata sa scriem frumos/corect,ar trebui sa-i mai tragi pe uni dintre noi de urechi....incearca.Va dorim mult succes
symy-apocalipsa.blogspot.ro
|
|
gigilipianu 443 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 18:13
Ce sa mai spun ? Cand intri intr-un troc cu porcii este normal sa te manince. Nu are rost sa lamuresti un prost ca e prost pentru ca nu are minte sa te inteleaga. Fratilor nu mai raspundeti celor ce scriu fara subiect si predicat sau fara sa spuna nimic. Celor ce arunca doar cu laturi si scuipati nu le dati atentie. Se vor ineca singuri cu ele si vor dispare usor, usor.... Logos.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 14 Februarie 2009, ora 19:30
Se iau douasprezece luni, se curata bine de amaraciune, stress, mandrie, invidie, egoism, formalism si frica. Se imparte fiecare luna in 28-31 de zile, pentru ca provizia sa ajunga exact un an. Se cantareste munca si linistea, adaugandu-se chibzuinta si harul. Se cerne cu abilitate, iubire si vointa, intelepciune, ingaduinta, frecandu-se cu sinceritate, tandrete, gratie si alint. Se uneste rabdarea cu bunavointa, muzica si buna dispozitie. Se impatureste cu intelegere si speranta, se pudreaza cu sacrificii, se presara vraja, daruire si receptivitate. Se acopera cu amabilitate, gingasie si mult bun simt. Se indulceste cu multa toleranta, optimism, veselie si umor. Se aromeaza cu blandete, bunatate, concesii si acuratete sufleteasca. Tapetata cu afectivitate si pretuire, se coace la caldura inimii, cu dragoste din belsug. Se flambeaza cu puritate, stima si respect. Preparatul se serveste zilnic, cu buchete de fericire, ornat cu surprize, invelit in invioratoarea si inepuizabila credinta in Dumnezeu! Pofta buna dragii mei. |
|
Ana_carmen_baciu 989 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 21 August 2009, ora 19:29
nu sunteti sanatosi!! |
|
plesuardei 245 mesaje Membru din: 3/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 06:17
Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra, poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 26 August 2009, ora 08:54
E foarte usor sa jignesti si sa injuri stand in fata monitorului , fara a ti se cunoaste identitatea , stand sub o masca nestiuta....Poate cei care jignesc pe internet (ca sa se dea ei mari destepti)..sunt in realitate mare labari (scuzati limbajul, dar eu asa ii vad).Si eu am fost jignita la unele comentarii ale mele....dar sa fiu sincera...nu m-au afectat chiar deloc
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 August 2009, ora 09:31
De la: , la data 2008-08-12 17:06:12De ce se aduc jigniri personale celor care comenteaza?mi se pare corect sa avem opinii diferite,dar nu mi se mai pare corect sa jignesti s-au sa fii jignit pentru opinia ta.Cred ca asta este DEMOCRATIE. Se aduc jigniri personale pe forum doar din tristul motiv ca NU II PUTEM PRINDE SA-I BATEM pe aia care ne enerveaza .Pai cand te enerveaza cate unul care nu vrea de al dracu' ce este sa iti dea dreptate ,ce-ti ramane de facut decat sa-l bagi in (cenzurat)...?Nu poti sa-l prinzi sa-i dai cateva ,barbateste pe capatana asa ca ce-ti ramane de facut decalt sa-l injuri pe nemernic.Deh,te-a suparat rau ...Sau nu tine cu Dumnezeu sau tine,sau nu tine in politica cu ala pe care il iubesti tu ,sau vrea dictatura sau democratie ,sau monarhie sau republica,mereu se gasesc astfel de indivizi enervanti care iti strica ziua
|
|
|
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 28 Octombrie 2013, ora 18:09
Deci topicul s-a deschis inainte de a intra eu pe forum....
Deja sint linistit. De asta aveam nevoie sa ma vindec de gripa asta. va multumesc forumisti din....vechime.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 00:05
De la: ionel_florea1951, la data 2008-08-25 19:05:24si ar mai fi ceva : asa cum unii cred ca o petrecere faina e aia care se lasa cu o betie si eventual ,o bataie pe cinste,tot asa ,unora le place sa insulte !...cred ca-i si excita chestia asta si intra special pe cite un forum si-si cauta omul ! si culmea : il aleg tocmai pe cel mai cuminte in limbaj si cu ceva argumente...ideea lor cred ca este : hai sa-l vad acum p'asta ce-mi raspunde ! o fi s'un soi de experiment social ! E un soi de infantilism al celor ce jignesc din....profesie. fenomenul este si invers. cei ce intra pe forum, sint jigniti de cei mai vechi. Eu cind am intrat aici, am fost luat in furci ca am indraznit sa spun ce s-a facut bun in tara asta. Ca indrazneam sa-mi expun ideile din domeniul stiintific de unde si vin. Mi s-a spus...savatule Micul einstein. Dar si injurii de-a dreptul. Pina s-au obisnuit cu stilul meu, si de ce sint pe forumuri. Deci cei ce jignesc sint printre cei mai ...credinciosi in acest domeniu.
Raporteaza abuz de limbaj
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
gabigabi2 33366 mesaje Membru din: 13/10/2011 |
Postat pe: 10 Noiembrie 2013, ora 08:08
De la: vaneamarin, la data 2009-08-26 09:31:04De la: , la data 2008-08-12 17:06:12De ce se aduc jigniri personale celor care comenteaza?mi se pare corect sa avem opinii diferite,dar nu mi se mai pare corect sa jignesti s-au sa fii jignit pentru opinia ta.Cred ca asta este DEMOCRATIE. neata buna ! cred ca Vanea a explicat cel mai bine de ce se aduc jigniri celorlalti ! ehhhh, ce dor imi e de ironiile lui piscarete ,dar decente intotdeauna ! Raporteaza abuz de limbaj |

E foarte usor sa jignesti si sa injuri stand in fata monitorului , fara a ti se cunoaste identitatea , stand sub o masca nestiuta....
(scuzati limbajul, dar eu asa ii vad).
.Pai cand te enerveaza cate unul care nu vrea de al dracu' ce este
sa iti dea dreptate