back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

De ce se aduc jigniri personale celor care comenteaza?

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 15:11

Asta este valabil pt; AZAZEL; PT, CEL CARE NU ARE ADRESA , SI ;;PT; INTELIGENTUL CU DENUMIREA;; ;; ;;NCURSAIOTRAGILUIMATA;;

ionel_florea1951

72 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 20:07

Buna seara ,domnilor! m-ati omorit...nu definitv,caci uite,mai ceva de zis :
de ce bateti mereu aceleasi carari batatorite ? nu v-ati plictisit ? am citit si eu acu' hat ani Biblia hazlie,din care cred ca ati citat,dar eu v-am pus o intrebare : nu credeti ca ciclic,civilizatiiile de pe terra au experimentat pina unde se poate ajunge explorind spiritualitatea care tine de principiul feminin,iar acum materialitatea ce tine de principiul masculin si consecintele ce decurg de aici ?
- si-nca ceva : luind de buna povestea cu lutul plamadit din care a fost creeat Adam ,asupra caruia s-a suflat cu duh sfint,dindu-i viata materiei,insufletind-o ,atunci, EVA nu este lut decit 1/3 ! ea rasarind din coasta lui Adam,ci nu direct din lut, precum Adam !....si de aici decurge ca ea si urmasele ei ,sunt mai in duh,decit el si urmasii lui ! ei,ce ziceti ?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 20:13

Bravo! ;;ionel floarea;!! Ai dreptate!!!!

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 20:27

De la: marygeo2006, la data 2008-09-05 15:11:02 Asta este valabil pt; AZAZEL; PT, CEL CARE NU ARE ADRESA , SI ;;PT; INTELIGENTUL CU DENUMIREA;; ;; ;;NCURSAIOTRAGILUIMATA;;

mah fimeie da ci ai tu cu mini ? da' ci tz-am facuta ?

daca fimeia me ar vorbi ca tini...asha di spurcat ,intzelegi tu ? ash da-o pi mana armatei sovieticii ...

hai fata draga cumintzeshte-te ,nu mai be rachii cu vadra shi sa ne vorbim frumos ...ghini ? daca ai fii aici,zau ca tz-ash da nishti placinti caldi caldi p...oale-nbrau caldi sa te saturi .ti pupic dulci !

si electronica !
ionel_florea1951

72 mesaje
Postat pe: 5 Septembrie 2008, ora 20:48

mi s-a sters mesajuuuul ! ce s-o fi intimplat ? in sfirsit : va intrebam de ce ati trecut cu vederea intrebarea daca nu cumva civilizatiile pamintului,experimenteaza cind principiul feminin,cind principiul masculin dindu-li-se pe mina administrarea planetei !
am mai facut afirmatia ca ,deoarece numai Adam este facut din lut -deci materie insufletita de duhul sfint ,iar Eva Nu,caci e din coasta lui -deci materie deja spiritualizata , ei ii revine sarcina si are capacitatea mai mare decit a barbatului de a fi in duh !

Marakesh

23 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 08:41

de frustrare. de asta. si din lipsa de educatie. romanu' moare sa aiba el dreptate, sa fie el cel mai cel, e arogant, semidoct, nu stie sa scrie corect, dar are pretentii de mare intelectual. minte de stinge insa urla ca spune adevarul. se poarta ca in jungla si crede ca e supercivilizat. de aia.

bla bla
Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 11:31

Amiable

61 mesaje
Oras: Iasi

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 12:02

Sunt persoane egoiste,refractare la orice fel de acord,fara bun simt,pline de mandrie care se refuleaza pe unde pot!

De aceea apar astfel de specimene virtuale.

Din pacate cred ca se manifesta identic si in viata reala!

Fara obiective nu exista progres!
MARIUS_IVAN

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 12:13

Stimate roman din umbra, am observat ca in mesajul tau vorbesti despre lipsa de educatie si cultura a generatiei de 14-17 ani sau despre teribilismul acestora,dar uiti un lucru esential,uiti ca in urma cu o suma de ani si tu si eu ne comportam aproximativ la fel,uiti ca si despre noi atunci se spunea aceleasi lucruri,deci hai sa nu-i "ingropam" fiindca va veni ziua in care si ei se vor maturiza sub problemele si greutatile vietii.Sa nu crezi ca am dorit sa-ti o lectie de morala,fiindca nu ma simt eu in masura "sa arunc cu piatra",iar daca te-am deranjat,te rog, sa ma ierti. Cu stima si respect Marius.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 13:11

De la: ionel_florea1951, la data 2008-09-05 20:48:10mi s-a sters mesajuuuul ! ce s-o fi intimplat ? in sfirsit : va intrebam de ce ati trecut cu vederea intrebarea daca nu cumva civilizatiile pamintului,experimenteaza cind principiul feminin,cind principiul masculin dindu-li-se pe mina administrarea planetei !
am mai facut afirmatia ca ,deoarece numai Adam este facut din lut -deci materie insufletita de duhul sfint ,iar Eva Nu,caci e din coasta lui -deci materie deja spiritualizata , ei ii revine sarcina si are capacitatea mai mare decit a barbatului de a fi in duh !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 13:12

Fosta membra 9am.ro

1055 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 13:40

De la: marygeo2006, la data 2008-09-06 13:12:16

delirium tremens ??????????
ti pup dulci !

si electronica !
tnicuro

1086 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 14:19

Cred ca cea mai buna metoda este sai ignoram pe cei care jignesc,astfel ori se vor indrepta ori vor cauta alte forumuri unde pot sa o faca.Faptul ca sunt bagati in seama ai face sa fie si mai jignitori si sa prinda mai mult curaj in a jigni.
Acuma este evident ca anumite cuvinte de bine de corectare pot fi interpretate drept jigniri de unii care nu cred ca pot gresii,ce am scris sus se refera la acei care folosesc cuvinte vulgare si ostile la adresa interlocutorului.

tnicuro

1086 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 14:23

De la: andrushk_c86, la data 2008-09-05 14:18:46CORECT! dar cand vezi unu care scrie "s-au" in loc de "sau" parca nu poti sa mai ai incredere in tot ceea ce spune..adica totusi sunt prea multi agramati in tara asta, si nu poti sa te uiti chiar in gura tuturor prostilor! ( intai invata sa scrii dupa care vorbeste)!!!!!!!!!!!!!!!!!

crezi ca forma de exprimare din paranteza este corecta doamna profesoara?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 15:33

dargilor

netul e un spatiu virtual unde fiecare poate sa fie ce vrea si sa scrie cum vrea. sunt convinsa ca multi dintre cei care injura si jignesc pe net, in viata de zi cu zi nu o fac. de ce? pentru ca una e sa-l trimiti la origine pe unul pe net si alta este sa o faci in viata reala. pentru ca in viata reala poti sa ti-o iei in barba urgent.

asa ca : traiasca netul. ca aici putem fi toti printi sau retardati.

hai pa.

Fosta membra 9am.ro

116 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 16:52

Daca esti atent la pagina de net, sub fiecare comentariu se afla un link "Raportati abuz de limbaj" Deci daca te simti jignit de cineva, ramane ca admin-ul site-ului sa-i baneze accesul pe forum la IP-ul lui. Pentru ca site-urile fac bani de pe urma noastra, cu banner-ele publicitare, ori daca lumea pleaca de pe el, site-ul pierde bani, asa ca de obicei admi-nii taie macaroana la loaze. Nu prea am vazut pe nimeni sa foloseasca linkul respectiv,. sa inteleg ca este pusa de design !? Iar daca cineva te injura sau jigneste pe vreun forum, trebuie sa intelegem ca pe multi atat ii duce mintea!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 20:12

poate fi un "sau" in loc de "s-au" din graba
nu tine
iar parerile personale, daca ni le "afisam" noi, cei culti, aceeasi libertate ao au tori.

Si de ce crezi ca pererea ta de "cult - culta" e mai buna, in orice moment, decat a unuia care are mai putina scoala?!

Bunul simt nu tine de cate scoli ai absolvit, ci de un alt fel de educatie ...

parerea mea

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:01

De la: AZAZEL, la data 2008-09-06 13:40:44

ti pup dulci !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:05

De la: paltin_costin, la data 2008-09-06 12:02:02Sunt persoane egoiste,refractare la orice fel de acord,fara bun simt,pline de mandrie care se refuleaza pe unde pot!
De aceea apar astfel de specimene virtuale.
Din pacate cred ca se manifesta identic si in viata reala!
DA! Stimate ;domn;!! Ave ti perfecta dreptate!! N-au unde sa si verse ;furia; si frustarea de acasa; unde cred ca -s ;;mac;; si vin pe forum si se baga in seama cu vorbe ;urate jignitoare; de si nu li s-a adresat nimeni!!! Mare-i gradina lui;; D-ZEU;!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:07

De la: marygeo2006, la data 2008-09-06 22:01:12

ti pup dulci !
:sml-hap py0065:
;;Daca ;;mi pupi; cred ca dau in ;;HEPATITA NEAGRA;;!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:17

De la: MARIUS_IVAN, la data 2008-09-06 12:13:01Stimate roman din umbra, am observat ca in mesajul tau vorbesti despre lipsa de educatie si cultura a generatiei de 14-17 ani sau despre teribilismul acestora,dar uiti un lucru esential,uiti ca in urma cu o suma de ani si tu si eu ne comportam aproximativ la fel,uiti ca si despre noi atunci se spunea aceleasi lucruri,deci hai sa nu-i "ingropam" fiindca va veni ziua in care si ei se vor maturiza sub problemele si greutatile vietii.Sa nu crezi ca am dorit sa-ti o lectie de morala,fiindca nu ma simt eu in masura "sa arunc cu piatra",iar daca te-am deranjat,te rog, sa ma ierti. Cu stima si respect Marius.
Bine gandit! Trebuie sa-i lasam pe tineri sa se maturizeze! Nimeni nu s-a nascut; mare si-nvatat;! Fiecare are ;drept, la o gandire libera, opinii diferite, iar ;;inteligentii; care ma eticheteaza, sa se ;;ABTINA;;! Sa-si foloseasca ;epitetele, la persoanele care le permit, si cu care si-o,,,,,, Pt, ca eu am 58ani, am fost dascal, am studii, stiu scrie, nu jignesc si pe mine ,sa nu ma jigneasca, nimeni cum se exprima cu cuvinte murdare; AZAZEL, unul fara nume, altul cu ;;incursaiotragalumasa;; imi trimit personal mesaje pe adresa mea!! Imi fac program ca;; stau prea mult pe net! Pe banii mei, pe timpul meu ,stau cat ;doresc;, !!! Aceste persoane sa faca program ;familiei lor ,nu mie!! Sa jigneasca ;pe cine au creiat;! Nu, persoane ;;necunoscute;! Doar ca nu avem aceleasi ;opinii;!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:19

De la: marygeo2006, la data 2008-09-06 22:01:12

ti pup dulci !
DACA MI PUPI PI MINI , PRIN TELEPATIE, MAINI ;FAC ;;HEPATITA CRONICHI;;!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:24

De la: indianlady, la data 2008-09-06 15:33:21dargilor

netul e un spatiu virtual unde fiecare poate sa fie ce vrea si sa scrie cum vrea. sunt convinsa ca multi dintre cei care injura si jignesc pe net, in viata de zi cu zi nu o fac. de ce? pentru ca una e sa-l trimiti la origine pe unul pe net si alta este sa o faci in viata reala. pentru ca in viata reala poti sa ti-o iei in barba urgent.

asa ca : traiasca netul. ca aici putem fi toti printi sau retardati.

hai pa.
DRAGA, ai perfecta dreptate!! Daca erau langa mine, inteligentii care mi-au adresat cuvinte murdare, iti spun ;sicer, ca le aplicam; vreo 2-3 pumni cu stanga! Pt, ca , eu nu jignesc, am jignit, cand m-au jignit, ;;respect, opinia fiecaruia, si am pretentia sa fiu ;;respectata! Sa fim catalogate; zdreantzi, vaci si alte epitete este ;;sub orice critica!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:30

De la: pas_and2002, la data 2008-09-06 20:12:09poate fi un "sau" in loc de "s-au" din graba
nu tine
iar parerile personale, daca ni le "afisam" noi, cei culti, aceeasi libertate ao au tori.

Si de ce crezi ca pererea ta de "cult - culta" e mai buna, in orice moment, decat a unuia care are mai putina scoala?!

Bunul simt nu tine de cate scoli ai absolvit, ci de un alt fel de educatie ...

parerea mea
DA!! Ai dreptate! fiecare este liber sa aiba ;opinia lui;;! Atunci de ce ne jignesc ;;inteligentii;?? N-am cuvinte sa -i caracterizez! Ce epitete mi-au adresat pe forumul ;;Femeile-s mai prost platite ca barbatii,,, S-au bagat in seama! Desteptii, pe forum ca ;;in viata reala, ;;tac;! Pt, ca nu le accepta nimeni, vocabularul;!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:34

De la: tvikea, la data 2008-08-12 17:06:12mi se pare corect sa avem opinii diferite,dar nu mi se mai pare corect sa jignesti s-au sa fii jignit pentru opinia ta.Cred ca asta este DEMOCRATIE.
DA!!! Sunt, de acord cu ;d-ta;!! Numai ca pt, unii democratie = sa gandim si sa facem ,toti la fel!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:37

De la: szadi62, la data 2008-08-21 15:59:12Pentru ca sub acoperirea anonimatului,toate frustrarile ies la iveala.Un om educat si inteligent nu va scapa haturile din maiini.Grobienii,ipocritii si necioplitii au gasit un teren fertil in aceasta forma de autoimbecilizare numita internet.
;;Este ;ffff; adevarat!! Cei care ;acasa; s-au la locul de munca; nu pot sa se dezlantuie;, o fac pe ;forum ;jignind la nimereala! Doar de dragul de-a se baga si ei in seama, ;ca in rest, sunt ;doar ;nulitati;!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:43

De la: rox_anah, la data 2008-08-24 22:04:55Bravo celui care a deschis acest subiect!
Majoritatea celora care comenteaza pe forumuri au nevoie de o lectie de educatie.
Din scurta mea experienta de comentatoare pe forumuri deja m-am ales cu niste jigniri romanesti desi doar am exprimat o opinie diferita si am argumentat-o.
Romanii trebuie sa invete sa discute in contradictoriu fara sa jigneasca si fara sa ia lucrurile personal. Discutiile in contradictoriu pot fi constructive daca reusim sa acceptam opinia celorlalti si atunci cand e cazul, sa nu lasam orgoliul sa ne impiedice sa invatam de la altii si chiar sa ne schimbam propriile pareri.
O alta lectie importanta si greu de invatat este sa recunosti cand ai gresit sau cand nu ai dreptate.
Inca o data felicitari ca ati pus in discutie acest aspect!
Adevarat spui!!!!! La fel am fost ;jignita si eu pe forumul cu ;femeile s platite ,,, si pe acest ;forum;! de niste persoane ,,,,,,,, n-am cuvinte!! Am fost facuta;; szdrentzi, va,,, nesatula, baba,,,, si multe epitete adresate de niste ;;inteligenti; fara cap!! Eu cred ca fiecare poate sa faca ce doreste pe banii si cu timpul lui!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:46

De la: rox_anah, la data 2008-08-24 22:04:55Bravo celui care a deschis acest subiect!
Majoritatea celora care comenteaza pe forumuri au nevoie de o lectie de educatie.
Din scurta mea experienta de comentatoare pe forumuri deja m-am ales cu niste jigniri romanesti desi doar am exprimat o opinie diferita si am argumentat-o.
Romanii trebuie sa invete sa discute in contradictoriu fara sa jigneasca si fara sa ia lucrurile personal. Discutiile in contradictoriu pot fi constructive daca reusim sa acceptam opinia celorlalti si atunci cand e cazul, sa nu lasam orgoliul sa ne impiedice sa invatam de la altii si chiar sa ne schimbam propriile pareri.
O alta lectie importanta si greu de invatat este sa recunosti cand ai gresit sau cand nu ai dreptate.
Oameni care se cred ;;fff, destepti; vor fi mereu! Care vor sa se scoata n evidenta, cat sunt ei de,,,,,

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:47

De la: marygeo2006, la data 2008-09-06 22:46:07
Oameni care se cred ;;fff, destepti; vor fi mereu! Care vor sa se scoata n evidenta, cat sunt ei de,,,,, buni,,, de destepti, nimeni nu-s ca ei!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Septembrie 2008, ora 22:48

De la: andrushk_c86, la data 2008-09-05 14:18:46CORECT! dar cand vezi unu care scrie "s-au" in loc de "sau" parca nu poti sa mai ai incredere in tot ceea ce spune..adica totusi sunt prea multi agramati in tara asta, si nu poti sa te uiti chiar in gura tuturor prostilor! ( intai invata sa scrii dupa care vorbeste)!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nota; 10;!!!!!!!!! Pt ;; mesaj!!!!!!!!!

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului De ce se aduc jigniri personale celor care comenteaza?
Mergi la: