Info
x
Oprescule esti bou ? ce-ai cu motociclistii ?
|
necunoscut 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 09:16
salut vrei schimbare de aia am anlocuit primarul gen . Ce parere ai de disp. cu spalatul strazii din fata casei???, dar de grasu din sect 4 cate flori si pomi a pus,eu vreau la ora 23,30 sa dorm ma lasa colegii taii motociclistii?????
|
|
vincenzo_696 41 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 09:18
da va veni o zi .... ziua in care vorbesti decent si in care iti inveti copilul ca , daca e sofer de tir sau scuterist, sau daca ai BMW seria 5 M Power sau YAMAHA R1 .... nu trebuie sa uite esentialul .... cu totii suntem oameni si inainte sa fii sofer ai fost copil, si acum esti tata , mama , frate , sora cuiva daca fiul/fratele/sora ta ar merge pe motocicleta sau ar fi GAY ti-ai dori sa dispara sau sa moara ? ei bine daca rasp e pozitiv atunci ziua aia de care vb tu va veni cand vei dispare tu pt ca esti un retard mintal grav cam acelasi gen de retard care a dat nastere holocaustului.
felicitari noi restul aia 25% cat am ramas vom fi fericiti atunci cand vei ajunge acolo unde nici durere nici intristare nu e.
|
|
necunoscut 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 09:51
noi trebuie sa-i marginalizam ,azi am mers cu ratb si un nespalat statea cu picioarele pe scaun ,nimeni nu a zis nimic,eu m-am luat de el am zis ca nu-i caruta lu tacsu asta si valoreaza niste milioane de euro si l-am dat jos din masina apoi toata lumea a zis ca foarte bine i-am facut
dar oare pana sa ma urc eu nu sa mai gasit nimeni???? despre motociclisti era un teribilist care calcula el ca ca pleaca de la stop cu nustiu cate secunde mai repede,fata de masina si ca.....eu l-as antreba BOULE peste 300,500murmeaza alt stop unde mama ciorilor alergi asa???//
|
|
Postat pe: 25 Septembrie 2008, ora 15:42
alerg de tine mircea care poate dormi la volan ca e dimineata si inca nu te-ai trezit bine si daca stau langa masina ta la stop ma iei sub roti la plecare si dupa aceea apari vedeata la Pro Tv si spui "nu am vrut" "nu l-am vazut" "nu l-am auzit " .... de parca dupa ce imi rupi mie picioarele sau dupa ce ma omori .... nu mai pot eu ca iti pare tie rau .... mai bine ma injuri ca iti sparg timpanele si te trezesc din somnul cel de moarte de la volan decat sa iti para rau ca m-ai nenorocit. Voi asa zisi "ROMANI" sunteti ca o fata mare .... daca ii pui mana pe tzatze sare ca ai violat-o iar daca o ocolesti si nu o bagi ib seama incepe sa planga ca pe ea nu o FOOTE nimeni.
MESAJUL DIN 29-09-2008 de la ora 9:18 este un raspuns la adresa intrebari pe care si-o pune snd simion |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 09:51
Respectul nu este ceva ce se impune prin lege sau norma. Se dobandeste din pricina personalitatii. Nulitatile sunt acelea care vorbesc mult despre "respect" si-l invoca in orice ocazie. Nulitatile au orgolii nemasurate si cer "respect". De obicei cei aflati in ceasta situatie cer "respect" pentru ca nu-i baga nimeni in seama. Nu intereseaza pe nimeni ce spun ei si atunci se plang ca "nu sunt respectati"
Ati observat ca in emisiunile tv mai tot timpul interlocutorul spune "eu i-l respect pe d-l X dar nu sunt de acord cu ce spune". Ei bine, omul nu da doi bani pe d-l X, nici pomeneala de respect, l-ar elimina din lume, dar, pentru ca nu costa nimic si da bine spune fraza cu respectul doar pentru propria imagine, nu pentru ca i-ar pasa in vreun fel de cel vizat. In general oamenii spun exact pe dos decat ce gandesc. Dumnezeu a dat oamenilor darul vorbirii, nu spre a-si expune gandurile ci spre a si le ascunde ! Sunt foarte putini pe forumuri care sa fie sinceri. Majoritatea sunt preocupati de propria imagine desi, pe forum sunt anonimi. Posturile care contin injurii sunt imediat bagate in seama si replicile nu se mai sfarsesc. Un post de bun-simt este, adeseori, ignorat sau bagat in seama mult mai putin decat unul agresiv. La fel se intampla in trafic. 98% din participantii la trafic conduc corect si-si vad de treaba. Pe ei nu-i remarca nimeni. Lor nu li se acorda atentie ! De ce ? Pentru ca ei nu provoaca disconfort. Nu deranjeaza.... Ati vazut vreodata vreun buletin de stiri in care cititoarea de prompter, care nu-ti falfaie tatele pe jumatate de ecran, sa-ti spuna : Azi nu s-a intamplat nimic ! Trecem la meteo ! Si daca nu se intampla nimic, nici o catastrofa, calamitate, accident, viol .... atunci inventeaza stiri socante din nimic. Pentru ca oamenilor le plac cuvintele socante, vestile despre suferinta si tot ce e negativ din om. Oricat de enervanti ar fi unii din "motoristi" Oprescu nu poate interzice circulatia intre anumite ore, a acestei categorii de vehicule. Ar fi ilegal. Dar daca vrea sa faca ceva cu adevarat poate sa colaboreze cu capii politiei si sa-i roage ca politistii sa-i opreasca si sa-i amendeze pe smecherii astia pentru tulburarea linistii publice sau pentru depasirea limitei de viteza, conform legilor aflate deja in vigoare. Oprescu ar trebui sa faca ceva pentru ca are deja instrumentele necesare si sa nu mai vorbeasca sau sa propuna alte solutii care ar indrepta o nedreptate cu alta nedreptate. Observati ca m-am abtinut sa jugnesc pe cineva, dar, cine stie ..... Ajunge !
Acum nu e momentul !
|
|
mariusr78 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 Septembrie 2008, ora 14:07
e ilegal, toti is mari juristi pe aici.
Daca CL decide, devine legal, nu va mai dati cu parerea daca nu stiti... deciziile CL (consiliului local) devin legi pe plan local. La fel cum in unele orase au decis sa interzica claxonatul, e legal, bine ca nu se respecta e altceva... Sau daca nu ai voie sa-ti intinzii chilotii pe balcon, e legal ca asa s-a decis Colaborare cu politia, me leshi?? Cu grasii aia? A mai zis cineva de discriminare, mai bine te uiti ce inseamna discriminare nu fol cuvinte auzite pe stada fara sa stii ce inseamna. Daca nu iti dau un cap in gura iseamna ca sunt discriminat nu, ca poate sotul iti trage din cand in cand, come on! Si pt domnita cu motoru, daca iti ambalezi cotetul langa timpanele mele, te tin in spatele meu pana inebunesti si iti dau emotii de te fac sa transpiri, nu esti prima:)) |
|
adrian_nmg2002 9 mesaje Membru din: 29/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 10:07
Nu pot a va inteleg, observ oameni plini de frustrari care le refuleaza aici. Eu am si motor si masina , ambele norma euro 3 si norma euro 4. Eu cred ca a
o aplecare mai atenta asupra fenomenului moto ar da castig de cauza multora dintre noi. Eu cand merg cu motorul ocup un spatiu mult mai mic, parchez intr-un loc mult mai mic, poluez mult mai putin. Ma uit in trafic in marea majoritate a masinilor este un individ care ocupa mult loc, parcheaza pe un loc mult mai mare, etc. Ca sa nu vorbim de cei care folosesc suv-uri, din ce in ce mai multi :(. Ma deranjeaza si pe mine zgomotul infernal pe care il scot unii dintre cei cu motoare, ma deranjeaza si nesimtirea celor cu maisni care nu semnalizeaza si vorbesc la telefonul mobil. Asta nu inseamna ca trebuie sa ii injur sau sa fiu de acord cu legi stupide. Oameni buni, sunt legi pentru nivelul de zgomot, sunt pentru vorbitul la telefon, sunt pentru semnalizare, nu se aplica. De ce trebuie sa revenim la interdictii cand avem LEGI ? Cred ca daca toti dintre noi am incerca sa fim normali, frustrarile si afisarile anormale ar disparea de la sine, fara ca un primar sau altul sa faca legi peste legi. |
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 14:19
e simplu, pentru ca legile existente nu se aplica, si nu-si ating scopul.
Atunci e mai bine sa nu facem nimic "ca sunt legi"? E greu de masurat nivelul de poluare fonica, deci nimeni nu verifica. Daca se interzice ceva e mai greu de verificat, e simplu. Motorul nu e eficient ca transport, e hobby cred ca-i clar asta, tu nu vei merge cu motorul la servici ca te trage la costrum, nu? Si cu geaca de piele poate nu-i indicat sa apari la lucru. Nici la metro, real nu mergi la cumparaturi cu motorul nu? Deci cu motorul mergi in plus la cat mergi cu masina, corect? Asta doar asa...ca nu are legatura cu subiectul
|
|
|
|
|
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 14:27
mariusr78 juristul lui peste ai auzit de CEDO? ai auzit de LEGE in adevaratul sens al cuvantului nu de LEGEA aia aplicata de unii smecheri asupra fraierilor ? nu cred pt ca altfel nu ai fi dezinformat cu CL-ul tau .... orice CL poate fi atacat in instanta daca ingradeste,suspenda sau interzice niste drepturi cetatenesti si DREPT URMARE A UNUI EXAMEN AUTO PENTRU CATEGORIA A ( MOTOCICLETE) AM DOBANDIT DREPTUL DE A CONDUCE MOTOCICLETA PE DRUMURILE PUBLICE CONFORM CRITERILOR OUG 195/2002 si nicidecum conform vre-un hotarari a CONSILIULUI LOCAL deci permisul nu imi poate fi retinut si nici nu imi poate suspenda nici macar pentru 10 minute dreptul de a conduce motocicleta nimeni in afara de POLITIA RUTIERA care este abilitata de a aplica OUG 195/2002 . Asa ca daca CL da o Bhashina de Hotarare gen de maine toti locuitorii sectorului 2 cumparati carne doar de la obor ca altfel platiti amenda 2000 Ron ...... S-O RESPECTI TU CA ESTI UN SUPER JURIST eu unul cumpar de unde vreau ca d'aia s-a umplut cimitirul eroilor in '89 ca sa am drepturi,libertati si indatoriri ....si 2 daca imi dai emotii sa nu te faci cu un magnet pe parbriz ca stii cum transpiri prin service dupa aia
si zici ca mai bine iti vedeai de treaba .... sa zic asa lejer (magnet) .... ca altii au alte leacuri pt soferii agitati care le dau transpiratii ... gen la stop briceagul in cauciucuri, pistol cu gaze...... vezi mai mariusica cum si tu ai o "arma" pe mana (masina ta ) si noi avem altele si pe deasupra ta mai avem una si anume ca dupa ce ti-am intepat rotile sau ti-am dat magnetu' in parbriz ne strecuram asa usor si rapid incat nici nr de la motor nu il mai vezi asa ca ar fi bine sa ne vedem fiecare de treaba sa circulam corect si chiar daca ai un X5,M5,A8,Q7,Ferrari Spider (si il speli la unirii la fantani) cand auzi claxon sau motor ambalat in spatele tau incerci sa faci loc daca poti ca poate tu vrei un sightseeing si eu ma grabesc la spital sau la servici , poate ma duc sa ajut un prieten ..... sau poate tu mergi ca mortu' si incurci circulatia. |
|
adrian_nmg2002 9 mesaje Membru din: 29/09/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 17:14
Amice, nu e greu de masurat nimic, daca politistul are dubii despre nivelul poluarii fonice , suspenda talonul si te trimite la RAR si spre surprinderea ta, chiar merg cu motorul la servici, ca e departe si cu masina fac 2 ore. Oricum din postarile tale se vede o oarecare rigiditate, eh, asta e , sti cine au certitudini.
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 29 Septembrie 2008, ora 19:29
Mai frate, in tara asta aia de-si vad de treaba nu inteleg de ce iau mereu apararea tembelilor. Aici nu e vorba de motociclistii care-si vad de treaba si merg gracului cu motorul normal, firesc, cum trebuie. Si nici de soferii sanatosi la cap care nu fac fite si nu se cred smecherii lumii. Ce ne mai place unora sa aparam cretinii din trafic in numele libertatii gresit intelese.
Nu trebuie inventate alte legi, trebuie aplicate astea care sunt. Asta trebuie sa faca Oprescu. Sa ceara politiei sa-si faca treaba !. Sfarsit ! Ce atata filozofie de doi bani si lupte fara sfarsit prin hatisurile legislative ... Oprescu a facut afirmatiile alea cu caracter profund populist, asa ca sa se afle in treaba, ca dovada ca nu s-a intamplat absolut nimic pe tema asta si nici nu se va intampla pentru ca propunerea este neconstitutionala si chiar stupida, inutila.... Altminteri mi-au placut posturile ultime si le consider de bun-simt. Sa fiti sanatosi !
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 30 Septembrie 2008, ora 16:59
vincenzo dragule, femeie cu nume de barbat sau invers, nu prea le ai cu punctuatia...
Nu se intelege nimic din postul tau, ceva cu magneti, nush ce vrei sa spui, oricum daca te bagi in fata mea si te ambalezi ai sanse mari sa ajungi la stirile de la mijlocul zilei.Atat! |
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 16:43
sa mori tu? pai tu nu auzi ca porti ciorapul ala pe cap si casca ... parca sunteti toti niste turbati pe 2 roti... le ambalati ptr doar max 200 de metri pana la urmatorul semafor si spargeti urechile tuturor... stil de viata? vai de steaua voastra...
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 3 Octombrie 2008, ora 16:45
mesaj ptr vicenzo la ce-a scris in prima pagina...
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 4 Octombrie 2008, ora 19:35
O masura excelenta si bine venita!
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 6 Octombrie 2008, ora 15:19
Pentru multi motociclismul inseamna sport, miscare, agrement, libertate, mobilitate, dinamism, aventura, pasiune, aer liber, un mod de a trai si de a intelege lumea. Dar motocross pe strazile capitalei nu inseamna sport, nu exista placerea unui traseu dificil sau al unui circuit de viteza. Nu e vorba nici macar de antrenament, iar cei ce calaresc motoare de motocross ori bolizi de 200-300 kg prin localitati sunt lipsiti de orice urma de sportivitate.
Antisocialul nu are legatura cu sportivitatea, ci cu agresivitatea si nu este doar motociclist, el poate avea un ATV sau o masina modificata, poate fi sofer pe o masina cu sirena, astfel incât sa aiba posibilitatea sa terorizeze auditiv. Si el face galagie pentru ca: are un coeficient de inteligenta scazut (pe care il substituie ades cu contul bancar), sau are o rautate innascuta, sau este grandoman, sau este un ratat nemultumit de pozitia sociala, sau societatea il respinge, sau toata viata a incercat sa atraga atentia si nu a avut cu ce. Ori poate pur si simplu isi uraste semenii. Cert este ca pentru obtinerea permiselor de conducere, ar trebui facute o evaluare psihologica reala si un control psihiatric atent si responsabil, ceea ce ar duce la o diminare reala a zgomotului pe drumurile publice. Pentru a ne forma o imagine despre agresor, sa privim principalele categorii de mototaricei: 1. Robocop – nu isi scoate niciodata casca: pe strada, la coada la covrigi, in magazine, o poarta tot timpul, ceea ce denota lasitate, nu suporta sa fie vazut, sa fie descoperit, indaratul castii se simte in siguranta; viziera poate sa fie ridicata, 2. Seriful – când merge pe picioare are corpul usor aplecat in fata si bratele departate de corp, parca ar purta pistoale – grandomanie, subdezvoltare mentala, aflat la vârsta copilariei, la primele semne de pubertate, teribilism infantil, dornic de spectatori indeosebi de sex opus, 3. King Vlajganul – h = 2 m, M = 120 kg, aer de superioritate, calm, distant fata de plebe, crede ca este „King of the Road”, de obicei pe Harley, pare ca el a inventat motoccleta si strada; o casca nazista ii sade bine, 4. Urban racer – pseudosportiv, nu se deplaseaza pe picioare, nu are comunicare, nu stie sa vorbeasca sau sa scrie dar este activ, participa la forumuri pe net chiar daca nu are ce spune, 5. Femeia-barbat – mimeaza comportamentul masculin, libertina si imprevizibila. Culoarea lor favorita este negru, minim absolut si obligatoriu este casca neagra si tricoul negru cu ceva sabii, flacari, oase si capete de mort (se intâmpla uneori ca viata sa parodieze filmul). De preferat insa este costumul complet negru, motocicleta neagra, cerul gurii la fel. Umbla-n stoluri probabil pentru a se ajuta de inteligenta colectiva. www.energobiologie.ro |
|
Postat pe: 7 Octombrie 2008, ora 15:42
De la: mariusr78, la data 2008-09-30 16:59:33vincenzo dragule, femeie cu nume de barbat sau invers, nu prea le ai cu punctuatia... ZICEAM DRAGULE MARIUS 78 ca eu stiu sa deosebesc soferi retarzi in trafic de aceea nu ma pun cu ei si nu ma bag in fata lor decat cand imprumut Land Cruiser-ul de la firma si ma streseaza un retard ca tine care habar nu are sa circule si are doar o boala psihica netratata .... insa altii motoristi isi iau treaba in serios si daca te vezi cu un magnet de 1 kg pe parbriz aruncat de un motociclist enervat de tine in trafic si esti tu ala de la stiri cu capun spart sau colega din dreapta cu nasul stramb sa nu te miri PROSTIA UMANA ATRAGE DOAR PROSTIE UMANA , eu unul nu umblu cu magneti pe motor dar daca ai fost la europa vre-o data sa vezi cati retarzi ca tine dar motociclisti nu soferi umbla cu asa ceva .... o sa simti brusc nevoia de a circula cu 50 km/h daca nu stii sa sofezi .... ORICUM MULTA BAFTA ... SI ITI DORESC CA FIUL/NEPOTUL/FRATELE/ SORA ta sa devina MOTORIST/A inraita(sau sa mearga ca pasager pe motor) si sa il/o faca vedeta la stirile de la ora 5 un retard ca tine .... poate asa se trateaza BOALA TA PSIHICA. |
|
Postat pe: 8 Octombrie 2008, ora 14:04
ba tampitule eu cred ca tu ai magneti pe creier...m-ai spart cu land cruiser-ul tau de la firma, laser frate!
Parca vad ca vinzi franzele la chiosc si esti mare umblat prin europa si tu, ai iesit si tu la bulgarisi faci sex-ul mare. Eu iti doresc acelasi lucru sa-mi ung rotile cu matele tale de cretin. Nu te obosi sa-mi rapunzi, hai pa! |
|
Fosta membra 9am.ro 1196 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 14 Decembrie 2009, ora 20:19
O INTREBARE DE BUN SIMT......CE VINA AU LOCUITORII UNUI ORAS ATUNCI CAND SUNT TREZITI IN MIEZ DE NOAPTE DE ACEI IMBECILI CARE TUREAZA LA MAXIM MOTOCICLETELE? CRED CA INTR-UN ORAS AR FII NECESARE CEVA MASURI ANTINESIMTIRE !
,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
|
|
|
|

felicitari noi restul aia 25% cat am ramas vom fi fericiti atunci cand vei ajunge acolo unde nici durere nici intristare nu e.
dar oare pana sa ma urc eu nu sa mai gasit nimeni???? despre motociclisti era un teribilist care calcula el ca ca pleaca de la stop cu nustiu cate secunde mai repede,fata de masina si ca.....eu l-as antreba BOULE peste 300,500murmeaza alt stop unde mama ciorilor alergi asa???//