Info
x
Oprescule esti bou ? ce-ai cu motociclistii ?
|
Fosta membra 9am.ro 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 14:08
da..un stil de viata...si tu ai un stil de prostie rara.."))
|
|
suzik_006 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 14:11
dar oare sirenele politiei, pompierilor si salvarilor nu deranjeaza? sau astea nu mai conteaza?
|
|
sorinir 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 9 August 2008, ora 16:01
Felicitari dn-lui Sorin Oprescu
Astept o initiativa legislativa pentru interdictii la nivel national. Nu as cere asta daca: pietonii cu antiDex si antibune moravuri, motociclistii, scuteristii, automobilistii, reprezentantii Regiilor locale cu capace de canal tehnic, nu ar da o dovada de NESUPUNERE CIVICA, NESIMTIRE, LIPSA DE RESPECT, BRAVADA,...... Voi toti cei de mai sus, aveti cap sa nu va ploaie in gat sau puteti si judeca cu el? Platesc taxe si impozite pentru a avea liniste si siguranta in zona mea de resedinta. Cand un om isi ia rolul in serios, e facut BOU. Oare asa sa fie sau ar trebui sa mai reflectati la actiunile voastre si repercusiunile pe care le ar putea avea ? Cu sperante, inca, Sorin Irimies Pentrucei care se simt nemultumiti de post, sorinir@gmail.com
Pamantului i-a fost atribuita o cantitate fixa de inteligenta. Din pacate, populatia e in crestere.
|
|
apetre1980 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 16:03
Fratilor cand v-ati propus sa va cumparati apartamente in buricul orasului pe unde trec ambulante, masini de politie, pompieri si chiar si motociclisti trebuia sa va ganditi mai bine, asa ca suportati consecintele. Cat despre motociclisti cred ca nu este rau sa fie restrictionati intre anumite ore pe anumite strazi si asta nu pentru ca sunt contra motocicletelor dar macar vreo cativa ani pana vor capata si bun simt dar cred ca nou romanilor ne trebuie mai mult.
|
|
smile_2_puy 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 16:39
Eu nu am nimic cu motociclistii indiferent cum circula ei....si nu am nici scuter nici motor (indiferent de care) si nici categoria A la permis pentru a merge cu ele.
Am vazut si teribilisti si motociclisti cu multi cai si cmc sub fund care mergeau foarte calm. Zgomotul este cauzat de turatiile motorului,nu neaparat de viteza cu care circula. Insa politia rutiera nu isi face treaba in ceea ce priveste contraventiile....eram in drum spre Baia Mare plecat din Bucuresti, circulam cu 120km/h pe o sectiune de drum unde limita era 90km/h si ma depaseste un motor care avea cam 160-180 km/h......politia ma trage la 2min diferenta pe dreapta sa imi dea amenda (nu erau punctele inca bagate atunci)....si i-am intrebat de ce nu au tras pe dreapta si motociclistul pe dreapta....iar ei au raspuns ca "cine isi bate capul cu ei sa ii alerge ca oricum nu ii prinde nimeni" |
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 16:41
Prietene, cand am ales asta, in structura comisioanelor si a impozitelor era si protectia antisociala si antipoluare sonora, chiimica, etc.... Din pacate nu era si o taxa impotriva limbilor de catifea. O plateam si pe asta.
Dar, pe de alta parte nu poti opune cazurile "fortuite" ale ambulantelor, pompierilor, politiei, demnitarilor, decat a acelora care gandesc ca daca o am de ce sa nu o folosesc, e mai bine sa previi decat sa raspunzi , daca tot pot sa o fac. Nu cred ca o initiativa impotriva poluarii sonore se poate bloca tocmai de cei care au nevoie de ea. In particular vezi norme de poluare Viena. Si daca ai ultimul model de utilitara, pentru a circula noaptea in Viena e nevoie de certificatul de zgomot. Om fi noi mai aiurea?
Pamantului i-a fost atribuita o cantitate fixa de inteligenta. Din pacate, populatia e in crestere.
|
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 17:37
Trebuia reglat RADAR ul. Te ia in functie de suprafata desfasurata si masa.
Cat despre viteza motociclistului, e la fel ca in "EPOCA DE AUR" o am sa i spun sefului ca-s offline. (ies la baie) Nu am voie mai mult.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 9 August 2008, ora 17:52
din moment ce nu exista ozona pentru motociclisti ....mi se pare un pericol in trafic atat pentru soferi cat si pentru motociclisti ,,,dar s_ai interzici mi se pare o discrminare
|
|
|
|
|
nicoleta_b 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 9 August 2008, ora 17:55
Pentru gabymarinescu: esti mult prea ingust la minte daca ai ajuns sa folosesti un asemenea vocabular aici. Asa sa vorbesti cu familia ta, ca noi nu suntem obligati sa iti citim opiniile idioate!!
De acord cu Vios si cu Ecologos :)), da Eco,mare dreptate ai in privinta lui marinescu. Sorinir, jos palaria, apreciez felul in care gandesti si vocabularul. Cat te priveste pe tine, Suzik006, esti atat de dobi..... incat sa nu realizezi importanta utilitarelor? Asa cum sunt ele -zgomotoase sau nu (ca suntem in Romania si nu le avem pe cele mai silentioase, se stie), insa ia gandeste-te tu ca ,printr-un caz nefericit, tu cu un membru al familiei tale (gandeste-te la copil, daca esti suficient de matur sa ai unul) treceti strada si un motociclist loveste in mare viteza pe persoana cu care esti. Din fericire, sa zicem ca se afla o ambulanta in zona si va ia. Tu ce faci? Il aplauzi pe motociclist cat a fost el de "cool" cu motorul lui cu tot si ii apreciezi rabdarea soferului de pe ambulanta care sta cuminte si asteapta la toate semafoarele in liniste, sa nu deranjeze restul populatiei? Ori iti vine sa te dai jos, sa creezi loc ambulantei, tu insuti (sau insati daca esti femela), strigand catre lume, cat te tin plamanii, sa se dea la o parte ca aveti un ranit in masina???? Cum e? Nu iti vine sa urli pentru ajutor? Ei, pentru asta sunt inventate sirenele, maica...sa te scuteasca pe tine si pe sofer sa urlati atunci cand "arde camasa pe voi". Si astfel de cazuri - exemple pot fi date la nesfarsit ca sa realizezi si importanta sirenelor Pompierilor si ale Politiei. Sanatate si intelepciune va doresc. |
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 18:06
( pentru sonya ) Ia mai bine mai da o tura pe la scoala si invata sa folosesti corect literele astea si incearca sa scrii in romana ...ia vezi, iti iese?
|
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 18:34
Nu fi asa drastic. cati nu si-ar dori o zona ,a lor.
Sa-ti spun sincer. Luat legal, poti muri oricand, tocmai ca gandesti asa. Inca nu ti-ai cumparat un drum, e al tuturor. Si din pacate, pentru voi(motociclistii ,azi), il folosim si noi. Ce sa-i faci e domeniu public. Poate ai vazut autocare si camioane cu multe oglinzi si aiurea dispuse. Ei, e tocmai pentru a va vedea pe voi, aia care nu vreti sa ganditi la nimeni, numai sa fiti in fata. Statisticile spun ca n-au randamet (oglinzile).
|
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 18:48
De acord, Sorin, din pacate asa este.
|
|
Postat pe: 9 August 2008, ora 19:50
nu sint din bucuresti ,la noi parca e mai multa liniste ,slava domnului
ce sa zic e f placut sa mergi pe motocicleta dar sa nu deranjezi ca primar trebuie sa se faca si el cumva remarcat , daca de medicina nu mai are timp |
|
costelino1967 89 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Braila |
Postat pe: 10 August 2008, ora 11:17
Auzi motocicleta un mod de viata. Da, este pentru imputiti de bani gata si tarfe lesbiene !
a fi sau a nu fi
|
|
ecologos23 102 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2008, ora 12:45
asa un p. nu am mai vazut oameni buni pai alea sunt autospeciale care au clar acest scop sa faca zgomot sa se sdea lumea la o parte ca sa salveze oamenii.
|
|
gabi67vlasceanu 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 10 August 2008, ora 13:00
in general cred ca cei care le place sa iasa in evidenta folosind zgomot nu prea au creeier si fiindca nu gandesc se comporta ca atare sa fie si ei remercati cumva,asa se intampla si cu cei care asculta manele in masini la masim fiindca daca nu fac asta nu ii observi. in general pe cei fara de carte ii deranjeaza oamenii civilizatii si inteleg gresit si modul de exprimare. poti sa faci absolut orice daca nu ii deranjezi pe cei din jur.si acest lucru este greu ptr. ei fooarte pacat.
|
|
stravamihaela 2 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 August 2008, ora 09:03
asa va trebuie daca l-ati votat. Va fost frica de un Oradean (ardelean cu cap).
Sotul meu noaptea se plimba cu motorul, ziua e prea aglomerat si n-ai loc nici sa arunci un ac. N-a avut pana acum nici o problema de sunet . |
|
vincenzo_696 41 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Deva |
Postat pe: 11 August 2008, ora 09:27
unii dintre noi sunt chiar dusi cu capul , am mai spus si repet nu ne punem tobe sport pt ca nu avem creer ci doar pt ca unii soferi nu au creer , da vrem sa iesim in evidenta insa nu asa cum insinueaza unii ci vrem sa iesim in evidenta in fata soferilor care nu ne aud in trafic si nu ne vad si da acel zgomot e o dovada ca WE DO EXIST ca altfel avem parte de handicapate si handicapati la volan care nu vad pe unde merg si ne fac praf mergand legal.
Daca domnul Oprescu era destept asa cum vrea sa faca autostrada suspendata (care trece pe la geamul tau bucurestene) facea un motodrom cu circuite de viteza,cross,supermoto samd si atunci Problem solved ... in loc sa se intreaca baietii pe la romana-iancului-stefan cel mare se duceau pe motodrom. Dar atat de rai si de imbecili ca bucurestenii nu am mai vazut nicaieri in tara, mai aveti tupeu sa vb despre moldoveni, ardeleni si olteni ... auzi tu cica "eu vara dorm cu geamul decshis" ok nu am nimic cu tine dar si eu vara ma plimb cu motoru' si nu il turez eu ca vreau ci doar pt ca asa merge motoru la 7000 de ture nu la 2500 ca masina deci ori iti pui aer conditionat si inchizi geamul ori ne suporti cum suportam si noi taranii care asculta manele la maxim in masina la 2 dimineata sau aia cu bmw-urile tunate care le tureaza si fac intreceri trecand pe rosu.De ce nu da o lege care sa interzica sexul dupa ora 21.00 ca poate se aude prin perete si deranjeaza vre-o baba ? de ce nu intrzice circulatia masinilor personale prin centru intre orele 13-18 ca sa putem circula noi astia care nu avem bani de mertane ci doar de motoare ? de ce nu interzice copiilor sub 6 luni sa planga dupa ora 21 ? ca am in bloc si uneori ma trezesc in urlete de nou nascut. De ce nu se da in bucuresti o lege impotriva prostiei ? ca asa am avea cel mai mare buget local din istoria romaniei. |
|
necunoscut 20 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 August 2008, ora 09:51
dragul meu coleg de trafic crezi ca daca ai doar doua roti poti sa faci ceea ce vrei?EI uite ce nu ne place noua celor cu 4roti,sa nu te plimbi de pe o banda pe alta ,cand stam la stop te strecori [cam inghesuit ]printre noi,nu pasrtezi o banda de rulare,te bagi an fata ,apoi franezi brusc,eviti o groapa si te apleci amenintator an fata mea,ca sa ce????provocand emotii,modifici teava de esapament ,te strecori langa mine la stop si dupa aceea accelerezi brusc sa-mi sara inima din loc,eu cand vreau sa ma odihnesc pentru a doua zi adica 22,30-23.00 tu ancepi raliuri cu teava ta fara site ca le-ai scoc,ca sa fii COOL,iar eu trebuie sa andur aceasta seara de seara DE CEEEEE?mai pune unu o tablita SCUZATI ZGOMOTUL,atunci cand ai cumparat motocicleta asa cum a facut-o fabricantul scotea zgomot???NU PENTRU CA ASI PIERDEA LICENTA DE FABRICATIE dar tu teribilistul nu mai ai nici simt civic nici nu ati pasa de ceilalti din trafic ,poate un ancepator ,poate tactu mare se duce la piata cu masina care nu mai este COOL .DEce nu te duci an afara sa vezi cum se circula sa faci fitze pe acolo sa vezi ce da cu tine de pamant,acolo se respecta niste reguli care aduc buna cuviinta ,respect reciproc samd dar la noi BAI DATI-VA CA MI-AM LUAT MOTOR DE150,200 SI SUNT CEL MAI TARE ,PT. MINE RESTUL NU MAI CONTEAZA,CAajungi an 5,7 10 sec la 100km/h ce conteaza la mine pe bord ami arata ca media cu care circul an BUCURESTI este de 25,30km/h dar tu poate mergi prin desertul NEVADA,SAHARA .SUNT COND AUTO DE 31ANI PROFESIONIST AM PESTE 1,8MIL KM FACUTI AN TOATA EUROPA,si sa sti ca la volan poti sa ai foarte multe stari fizice si psihice,te-a durut vreodata burta ,ai lucrat la birou [intens} vreo 12ore ,ai participat la vreo nunta -fara sa bei-si dim. sa trebuiasca sa faci 400-500km sa vi acasa.LA SFIRSIT baiatul meu a avut un astfel de motor dupa vreo 4 cazaturi serioase (2operate)facea orice cu motorul culmea////SI-A LUAT MASINA////////// TE SALUT
|
|
Postat pe: 11 August 2008, ora 15:29
aoleo mirciulica dar ai boala pe motoristi nu gluma ,cum sunt unii care schimba benzile pe 2 roti asa fac si aia pe 4 roti si asa cum unii isi scot sitele de pe toba ca sa ii auda blondele criminale in trafic asa si unii pe 4 roti isi pun tobe sport sau isi sparg tobele ca sa se auda cool .... deci daca ar fi sa interzicem ceva hai sa fim corecti si sa interzicem traficul in totalitatea lui dupa ora 23.00
|
|
Postat pe: 11 August 2008, ora 15:40
si pe bune dak dupa 23.00 nu mai circula nici o masina am sa merg pe jos cu cea mai mare placere .
|
|
nickyx06 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 11 August 2008, ora 17:15
Ce ai zice domnule motociclist daca domnul Primar ti-ar pune 2-3 picamere la fereastra dupa ora 21.00?Cred ca te-ai simti cum se simt multi oameni care muncesc si se trezesc la ora 5.00 ca sa poata ajunge la serviciu si nu pot dormii din cauza motoarelor voastre de smecheri si cocalari.
|
|
Postat pe: 11 August 2008, ora 22:25
mars....atat pot sa-ti spun pe limba ta
|
|
Postat pe: 11 August 2008, ora 23:13
BRAVO OPRESCULE. M-AM SATURAT DE NESIMTITII ASTIA CARE NU AU NICI CEA MAI MICA URMA DE BUN SIMT SI ISI TUREAZA MOTOARELE NOAPTE CAND LUMEA SE ODIHNESTE CA POATE ARE TREABA A DOUA ZI. AS VREA O PROPUNERE SI PENTRU CEI CARE CLAXONEAZA FARA MOTIV.. SI PENTRU SOFERII DE RATB CAE NU-SI INTRETIN MASINILE SI LE LASA SA SCARTAIE INCEPAND DE DIM DE LA ORA 5.
|
|
Postat pe: 12 August 2008, ora 08:49
Este o masura bine venita. Putem pune intrebare si invers: motociclisti ce aveti cu linistea din noapte?
|
|
Postat pe: 12 August 2008, ora 21:53
mari tampenii mai poate scote mintea unui om....hai sa intezicem motoarele...dar cum ramane cu tampenia asta generala din bucuresti...cu cei 95% din bucuresteni care sunt tampiti , cretini si idioti....si aia pe 2 roti si in special aia pe 4...tot ce va doresc dargii mei concetateni...este sa va desteptati si voi si sa vedeti cata prostie zace aici...si sa nu mai dati vina doar pe unii sau pe altii....nu sunt toti motociclistii vinovatii pt zgomotul facut de unii dintre ei...cat pt ce zicea cineva inainte....faptul ca se strecoara la semafor....brava lor...ce e...te supara
|
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 13 August 2008, ora 12:30
Eu conduc motocicleta de 12 ani am multi km in sa si sunt la al 5-lea motor.E adevarat ca circul mai des cu masina. Nu pot sa inteleg de ce unii ''motociclisti'' simt nevoia sa-i dea la motor 12k de ture cu ambreiajul strans, la 12 noaptea printre blocuri!!!!! OLIGOFRENISM!!! FRATILOR CREDETI-MA, NU MAI IMPESIONATI PE NIMENI, NICI FEMEILE SI GARANTAT NICI PE LOCATARI.Din acest motiv ma hartuieste pe mine politia, din cauza unor idioti lipsiti de bun simt. Noroc ca astfel de specimene de obicei dispar cand nu mai e la moda sa ai motor sau dupa o cazatura doua.
|
|
Postat pe: 13 August 2008, ora 15:30
auzi mai ala care mergi de 12 ani cu motoru ... ai scuter sau motor ... ca la R1 e recomandat sa schimbi viteza la 6-7 mii de ture dupa 8500 ture intra ex-up si la 10500 are cuplul maxim deci ... daca ai scuter e posibil sa schimbi si la 3000 de ture.
Nici eu nu-i laud pe aia cu sitele scoase dar in loc sa incurajeze lumea sa circule cu motocicleta (vezi salonic,atena,roma,munchen,praga,amsterdam etc.) domnul primar incurajeaza traficul cu masina pe care nu ai unde sa o parchezi si cu care stai cate 20 de min la un semafor, de ce ? pt ca 4 babe si trei mosi ... ma rog si poate 4-5 invidiosi nu fac diferenta dintre un BMW ursulet cu tobe sparte si un motor ? pai hai sa vedem cati motoristi circula dupa 23.00 cu sitele scoase si cati cu masinile tunate si fara tobe sau cu evacuari sport si atunci facem un bilant sa vedem ce aud de fapt bucurestenii dupa ora 23.00 si fratilor mai exista si TERMOPANE ca dak ai geam normal pe stefan cel mare de ex auzi si tramvaiul de 4 dimineata dar decat sa investim si sa incurajam mai bine interzicem .... eu zic sa punem toti motoristii la zid ca din cauza lor e bucurestiul atat de poluat , din cauza lor trec jeepurile peste tine la trecerea de pietoni, din cauza lor nu dorm unii noaptea cand fac concursuri pe stefan cel mare masinile tunate (si nici sa nu va deranjati sa scoateti capul din cwur ca sa faceti diferenta dintre zgomotul unei motociclete si cel al unei dacii 1310 cu toba sparta ca asa e la noi ... vedeti baieti in costume colorate si cu farurile aprinse amenintator si gata ei sunt de vina ce mai conteaza nea gheorghe care are dacie 1310 din 1981 si care are toba la dacie din acelasi an si trezeste tot cartierul cand vine acasa. Sau sa nici nu indrazniti sa d-ati vina pe fiul lui videanu care face curse pe kisselef ca nimeni nu-i de vina in afara de motociclisti. WE ARE A NATION OF =>
|
|
Postat pe: 13 August 2008, ora 21:26
Tot ce face zgomot si polueaza ar trebui interzis.Nimeni nu este dator sa suporte fitzele maniacilor.Respectati-va semenii si la rindul vostru o sa fiti respectati.Pina atunci si ca sofer si locuitor consider ca pericolul numarul 1 datorita inconstientei si agresivitatii lor in trafic ....sunt MANIACII MOTOCICLISTI!
A nu se intelege ca toti sunt la fel.Stiti foarte bine la cine ma refer.Daca nu se pot controla singuri nu pot cere in numele democratiei sa lezeze drepturile celorlati.Deci vot clar pentru INTERZICEREA celor care nu respecta normele de zgomot si de poluare.Punct. |
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 14 August 2008, ora 18:09
Raspuns pentru Vicentiu. Multumesc ca m-ai informat la cat se schimba viteza la R1 sau la alta vitezana. nu am scuter am un enduro de 650 deci schimb viteza la ture mult mai mici. si chiar daca puterea maxim e la 10k de ture chiar ai nevoie de aceasta putere intre blocuri la 20km la ora. nu cred.
|
|
|
|