Info
x
Oprescule esti bou ? ce-ai cu motociclistii ?
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 August 2008, ora 21:31
De la: comsaa16, la data 2008-08-20 17:24:20Multi motocicilisti au murit din vina conducatorilor auto.... si acele cuvinte sunt chiar adevarate... SI MOTOCICLISTII EXISTA IN TRAFIC! Ideea e ca suntem noi romanii rai... De ce afara nu sunt atatea accidente? Pentru ca ei se uita in oglinzi cand trec de pe o banda pe alta, cand intorc... Un far in oglinda retrovizoare inseamna o motocicleta, inseamna o viata... Iar pentru tine - nu o sa-mi fie nici mie mila cand te va lovi vreun tir, sau masina sau chiar MOTOCICLETA... Sper insa sa fii pe lista donatorilor de organe. BAfta! |
|
Fosta membra 9am.ro 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 August 2008, ora 21:37
Vincenzo, se pare ca vorbim de lucruri diferite dar ce mai conteaza. Mi-am luat dopuri de urechi de la farmacie.Si eu la endurosu' meu tot pe la 4000 schimb intre blocuri. Hai mai bine sa ne respectam unii pe altii in trafic si nu numai si vom avea toti o viata cu mai putini nervi.
Salutare si fiti civilizati dragi compatrioti
|
|
office_kontas 7 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Ramnicu Valcea |
Postat pe: 21 August 2008, ora 11:45
motociclisti refulati .....mmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
sauron 25 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 August 2008, ora 22:05
De la: vincenzo_696, la data 2008-08-20 16:00:25De la: gill_mihai, la data 2008-08-19 17:17:42Vincenzo, tocmai ai inventat o noua categorie moto:motomanelistu.Asa cum manelistii pot atrage atentia numai prin zgomot aceeasi mentalitate o ai si tu.si crede-ma ca ai frustrari in tine mai baiatule la greu. Numai asa te simti barbat cand dai ture la motor? Nasol.Ai grija ca ti le manifesti pe strada si e periculos.Las-o mai moale cu injuriile ca din astea stim si noi sa-ti bagam |
|
Postat pe: 21 August 2008, ora 22:05
Vicentiu esti necivilizat in limbaj si nici nu ai argumente. Nu impresioneaza pe nimeni "troasca ta" pe 2 roti si nici BMW 525. Apropo, la ce iti foloseste in Bucuresti BMW525? La 6-7000Euro pe 2 roti nu poti avea o scula, dar poti sa ai fite. Repet nu am nimic cu motoarele si cu entuziasmul.Despre manele, aici in Iancului nu se asculta si daca ar fi sa fie, probabil ar muri subit cu capu’crapat.Eu sunt un mos care merge pe Deep Purple, Doors, Nicleback. Vrei respect, arata civilizatie, altfel deschid portiera cand treci. Stii vorba aia cine e mai mare are dreptate.
|
|
Postat pe: 21 August 2008, ora 22:07
Apropo esti Bucurestean ? Just in case
|
|
sorinlaurent 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 22 August 2008, ora 09:54
OPRESCU are dreptate ia incercati voi sa dormiti
in capitala noastra minunata cu fereastra deschisa si in cel mult 10 minute veti realiza ca pur si simplu "modul de viata" al motociclistilor "cuminti" te va impiedica sa pui geana pe geana din cauza zgomotului produs de acceleratie si tobele lor sport , asa ca nu ramane decat o intrebare de pus si anume VREI MOTOR??? Invata sa'i respecti si pe ceilalti locuitori ai capitalei, ca nu stai pe un camp parasit desi poate asta este visul tau si modul tau de viata....Tati vrei galagie si sa accelerezi pana iei in brate primul pom ca doar voi sunteti zmeii soselelor du'te nene undeva pe un drum parasit si fa ce vrei acolo pana ramai fara benzina din partea mea....din punctul meu de vedere OPRESCU ARE DREPTATE MOTOCICLISTII NU AU CE CAUTA IN ORAS SEARA
|
|
mirgeea 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Constanta |
Postat pe: 22 August 2008, ora 20:20
Nu stiu cum ai facut de te-ai prins ca sunt comunist... Este adevarat ca noi comunistii suntem impotriva motociclistilor Ei sunt exponentii capitalismului imperialist-exploatator al celor ce muncesc. de altfel si in doctrina comunista este un pasaj care se refera la motociclete in special si in subsidiar la dobitocii ca tine. Libertatea stimabile nu inseamna ca faci ce te taie capul;ia incearca tu si prietenul ala al tau periculos sa ambalati noaptea motorul undeva in Germania sau in state sa vezi ce-ti dau tie libertate gaborii americani sau nemti de n-ai sa poti sa o duci mai hahalera care esti tu hahalera,pac pac m-ai inteles"?
|
|
|
|
|
plescastefan_ftr 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 August 2008, ora 12:34
bre nea cum te cheama pe matale de unde stii tu ca la viteza de 50 km /h ai aceleasi turatii ca si atunci cand mergi cu 200 km /h?mai pune mana pe cartea de mecanica si dupa aia posteaza pe net lucruri mai serioase.
|
|
mariusr78 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 August 2008, ora 13:08
eu zic ca sunt destuli motociclisti care polueaza fonic, asa ca impotriva astora ar trebui luate masuri.
Asa ca f bine face Oprescu |
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 August 2008, ora 18:24
..... CIREADA a votat un BOU !....s-acum rag toti, ca vitelu' la poarta noua .
Turati motoarele maaaai !....hai hai !...intre orele... 7,00 - 21,30 clar ?.. . |
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 23 August 2008, ora 18:44
nici ziua cu amortizorul qiuretat din tobe.PROSTOVANII DE GABORI NU VREAU SA FACA ORDINE.NUI CA NU AR PUTEA DAR RISCA SA CALCE PE COADA vip-uri SI NU SE FACE CA DE POSTURILE E PUTINE SI BUINE PLATITE SI DOAR EI E CU PILILE.
|
|
Postat pe: 23 August 2008, ora 18:49
Ba am si eu vecin un messeriass de asta.sta la vreo 3 case de mine. I-am spus frumos de vreo 3 ori, ba baiatule nu mai tura dracovenia aia seara ca nu mai pot dormi. De fiecare data a zis scuze si ok o sa incerce a faca mai putin zgomot. De fiercare data venea acasa pe la 3, 4 dimineata si te inebunea. Asa ca am luat intr-o seara niste ulei de transformator si i-am pus in curba care trebuia sa o ia in drumul spre curtea lui. L-am ascultat cand vine si a tras o tranta de toata frusetea. Problema e ca si-a rupt cretinu ambele picioare. Fractura de femur deschisa la ambele picioare, urla cand a venit ambulanta dar de atunci dorm ca un prunc. Cica trebuie sa stea vreun an in pat. Oricum de o luna dorm cu geamul deschis si se aud numai greierii.
Asa ca trebuie sa le dai la turloaie ca sa inteleaga prostanii ca si noi mai existam nu numai ei. In trafic nu imi pasa de vreun dobitoc de asta care se baga in fata. Dracu sa va ia pe toti si sa va vad ca zambiti de sub tren nesimtitilor!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
cristina_lia2005 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Cluj |
Postat pe: 23 August 2008, ora 22:36
De la: vincenzo_696, la data 2008-08-06 16:39:39Mai sa fie abia e primar general nici nu s-a uscat cerneala pe mandat si vrea sa interzica mersul cu motorul dupa nu stiu ce ora ca cica e poluare fonica domne ... ei bine am si eu o intrebare intrebatoare : PE AIA CU MASINI TUNATE CARE ITI TREMURA STOMACU'N TINE CAND TREC PE STRADA DE CE NU II LUATI LA INTREBARI ? si in plus oprescule tata nu stii ca a mai avut o idee si Mr PRIM MOTOCICLIST al tarii cum ca e motorul e obiect de lux , Bai baietasi bai trezitiva motocicleta nu e nici obiect de lux si nici poluare fonica e pur si simplu un STIL DE VIATA .... OPRESCULE TE-a PROSTIT FOAMEA ??? |
|
Postat pe: 23 August 2008, ora 22:41
Cred ca inainte de-a aduce un afront acestui distins domn trebuie sa judeci putin ,adica sa-ti folosesti mai mult substanta cenusie...sau poate...cu regret exista,dar lipseste cu desavarsire
|
|
Postat pe: 23 August 2008, ora 22:46
Daca inainte de toate suntem oameni ce ne ramane sa facem oare?
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 24 August 2008, ora 11:44
Adica tu i-l jelesti pe Nastase, draga cretinule ? Adica, daca astia de ne sfideaza acum sunt inste nemernici tu oftezi dupa demernicii anteriori si ti se pare ca esti vreun destept ?
Pana cand romanii de rand nu se vor implica in viata publica, pana cand nu vor lua atitudine impotriva acestor derbedei, nu se va schimba nimic. De capul lor nu vor produce schimbarea. ...Romanii s-au invatat sa le faca altcineva treaba, sa ia pozitie altcineva, sa-si asume riscurile altcineva, ei sa vina la cules, la foloase, la beneficii daca se poate in capul mesei ... De aceea spun ca suntem un popor de prosti, de aceea a stat in capul mesei un imbecil ca Ceausescu un sfert de secol si a reusit sa ne schimbe fundamental in plan mental ....
Acum nu e momentul !
|
|
Postat pe: 24 August 2008, ora 15:12
De la: cristina_lia2005, la data 2008-08-23 22:36:08De la: vincenzo_696, la data 2008-08-06 16:39:39Mai sa fie abia e primar general nici nu s-a uscat cerneala pe mandat si vrea sa interzica mersul cu motorul dupa nu stiu ce ora ca cica e poluare fonica domne ... ei bine am si eu o intrebare intrebatoare : PE AIA CU MASINI TUNATE CARE ITI TREMURA STOMACU'N TINE CAND TREC PE STRADA DE CE NU II LUATI LA INTREBARI ? si in plus oprescule tata nu stii ca a mai avut o idee si Mr PRIM MOTOCICLIST al tarii cum ca e motorul e obiect de lux , Bai baietasi bai trezitiva motocicleta nu e nici obiect de lux si nici poluare fonica e pur si simplu un STIL DE VIATA .... OPRESCULE TE-a PROSTIT FOAMEA ???
|
|
Postat pe: 24 August 2008, ora 15:15
De la: x_provizoriu, la data 2008-08-23 18:49:22Ba am si eu vecin un messeriass de asta.sta la vreo 3 case de mine. I-am spus frumos de vreo 3 ori, ba baiatule nu mai tura dracovenia aia seara ca nu mai pot dormi. De fiecare data a zis scuze si ok o sa incerce a faca mai putin zgomot. De fiercare data venea acasa pe la 3, 4 dimineata si te inebunea. Asa ca am luat intr-o seara niste ulei de transformator si i-am pus in curba care trebuia sa o ia in drumul spre curtea lui. L-am ascultat cand vine si a tras o tranta de toata frusetea. Problema e ca si-a rupt cretinu ambele picioare. Fractura de femur deschisa la ambele picioare, urla cand a venit ambulanta dar de atunci dorm ca un prunc. Cica trebuie sa stea vreun an in pat. Oricum de o luna dorm cu geamul deschis si se aud numai greierii.
|
|
Postat pe: 24 August 2008, ora 19:14
vreau sa te intreb ''distinse domn'',cum iti poti permite sa aduci aceste afronturi edilului sef al Bucurestiului,care vrea sa transforme aceast a urbe intr-o adevarata metropola....dar sper ca nu sunt multi ca d-ta Cred ca in caitate de cetatean ai datoria te-a te respecta ca si persoana si de-a respecta la randul tau?!Oare daca rolurile ar fi inversate ce atitudine ai lua in fata unui asemenea afront....???Te rog mai treci pe la orele de gramatica....
|
|
vasile_zidaru2002 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 25 August 2008, ora 09:28
Oprescu nu este BOU.E om si a demonstrat ca e mai OM decat predecesorii lui.E Bou cel ce numeste un ales al majoritatii Capitalei ...asa cum l-a numit.Daca esti motociclist,respecta viteza de 50 km.Poti?Nu,asa ca ia-ti trotineta...BOULE !!!
|
|
Postat pe: 25 August 2008, ora 22:04
Ma da mare bou esti nenicule
|
|
Postat pe: 26 August 2008, ora 08:38
Daca s-ar merge regulamentar , fara fite pe doua roti si pe banda I , totul ar fi bine, ei nu ! ei tureaza la maximum si fac sclemberii printre benzi , nu au nicio regula pe care sa o respecte, eu le-as interzice pe anumite artere si daca cerem interzicere, cred ca ar trebui sa gasim metode de sanctionare mai intai si pe urma suspendare de permis, etc. Ei nu sunt vazuti de radar[nu au nr.vizibile si nu pot fi urmariti..... Bravo Oprescu in tot ceea ce faci !
|
|
mariusr78 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 August 2008, ora 16:11
lasa ca trebe si donatori de organe in tara asta, numa ca astia de obicei is niste zbarciti si obositi de beutura si tigari, da' mai gasesti cate o prospatura, numa buna de piese.
Inrest sa nu-i la lase numai la amiaza , la matineu, f bine, jura ca data viitoare te votez oprescule! |
|
stefanmarigeta 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2008, ora 16:26
Perfect adevarat,dar vezi tu,daca crapau doar ei,nu era 1 problema,dar din pacate,avariaza si masinile altora si mai calca si cativa cetateni.Derbedeii astia,care dorm ziua,iar noaptea ies sa se dea si ei mari ca au motoare ar trebui iradicati.Pe timpul lui Ceasca era mai bine,cand te legitima politia pe strada si te intreba de unde si incotro mergi.Acuma ce sa le zici?Iaca am luat si eu motorul sa ma dau mare ca-s ghertztoi imputin si babacii-mi da bani de cheltuiala,iar eu ma pis pe fraierii aia care muncesc cinstit 8-12h/zi si nu-i las sa doarma nici macar noaptea.Mie-mi venise 1 idee,sa leg 1 lant si cand aud un ghertzoi din asta ca vine cu zgomot si cu viteza sa le pun piedica,sa cada in moaca si sa-si rupa gatul.Deabia astept sa mai vad cateva cascadorii.
Stefan georgeta Maria
|
|
Postat pe: 26 August 2008, ora 18:12
vincenzo696 ,cite clase ai? dupa denumirea acestui subiect cred ca tu esti acel BOU.nu sunt din BUCURESTI dar putin respect pentru un doctor tot am.
|
|
Fosta membra 9am.ro 69 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 31 August 2008, ora 08:22
APROB! Accidentele cu motociclisti iau amploare deoarece ciclisti nu respecta in nici un fel regulile de circulatie, ciclisti sunt cei mai expusi vatamarilor corporale ca urmare a accidentelor. Nu mai pun la socoteala ca noapte tinerii umbla prin discoteci si beau, se drogheaza. Oprescu are perfecta dreptate si aici ma refer la orasele mari superaglomerate.
|
|
mike_crazy2006 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Septembrie 2008, ora 18:52
Foarte bine face
|
|
snd_simion 6 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 21 Septembrie 2008, ora 12:55
Oare va veni vreodata ziua sa scapam de poponari, tigani si alte greseli ale naturii?
Poate ca nu o mai fi mult de asteptat pana toti jegosii cu impresii de proprietari de strazi si orase mai spurca pamantul denaturand educatia copiilor si tulburand linistea celor cu bun simt |
|
ehosu 3 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 23 Septembrie 2008, ora 14:31
foarte bine ca-i opreste, numai figuranti
|
|
|
|

in capitala noastra minunata cu fereastra deschisa si in cel mult 10 minute veti realiza ca pur si simplu "modul de viata" al motociclistilor "cuminti" te va impiedica sa pui geana pe geana din cauza zgomotului produs de acceleratie si tobele lor
, asa ca nu ramane decat o intrebare de pus si anume VREI MOTOR??? Invata sa'i respecti si pe ceilalti locuitori ai capitalei, ca nu stai pe un camp parasit desi poate asta este visul tau si modul tau de viata....Tati vrei galagie si sa accelerezi pana iei in brate primul pom ca doar voi sunteti zmeii soselelor du'te nene undeva pe un drum parasit si fa ce vrei acolo pana ramai fara benzina din partea mea....din punctul meu de vedere OPRESCU ARE DREPTATE MOTOCICLISTII NU AU CE CAUTA IN ORAS SEARA