back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Oprescule esti bou ? ce-ai cu motociclistii ?

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:

asig_life

1 mesaj
Postat pe: 15 August 2008, ora 23:27

SI DACA IL FACE-TI "BOU" PE OPRESCU, SUNTETI VOI MAI BUNI? NICI MACAR CA SI MOTOCICLISTI! ASA LIMBAJ., ASA CARACTER, DECI ASA CONDUCETI!

cholospin

3 mesaje
Oras: Botosani

Postat pe: 16 August 2008, ora 11:24

Bravoooo Oprescu in sfarsit se gandeste cineva si la multime,majoritatea suportam zgomotul infernal al acestor fanatici sa mearga in zone speciale nu suntem noi obligati sa tresarim de zgomotul ametitor pe care ei il fac printr-e blocuri.

Admnicka

3 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 16 August 2008, ora 12:21

mda ... ma uit pe aici si ma minunez ... fratilor traim intr-o tara in care democratia este cuvantul forte, ar trebui sa lasam ideile comuniste si sa vedem si altfel lucrurile ... va intreb , credeti ca in germania, franta, anglia sau alte tari civilizate se interzice acest lucru ? daca raspunsul vostru este DA ... va inselati amarnic ... si ar trebui sa va ganditi si la libertatea de a alege.. va supn sigur ca daca aveati si voi motoare sau masini la fel ati fi facut si in plus, va intreb oare cand asculati muzica sau zgomote de manele nu ii deranjati pe ceilalti ? sau poate astea nu trebuiesc interzise ... uoffffff Romania! traim in romania si asta ne ocupa tot timpul , vb lui Mircea Badea ...

Admnicka

3 mesaje

Postat pe: 16 August 2008, ora 13:00

www.youtube.com/watch?v=GcfwBzFdRQ4 ar trebui sa va uitati aici ... cata dreptate au ...

v_monica

4 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 16 August 2008, ora 13:08

Dar macar nu era atata poluare fonica !

radulescuteodor

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 16 August 2008, ora 13:35

Ba da frate...ce masa masii... sa se opreasca odata cu smecherasii de motociclisti bucuresteni care se cred, pe strazile Bucurestiului, in SPEED si nu stiu ce alte filme terminate...
Eu vreau sa dorm linistit nu cu frane de motor a unor motociclete turate la peste 14000 rpm.
Pai dar cum vine asta fraticule ... aia care dau chefuri noaptea sunt amendati cu 1000 Ron ptr galagie ... dar ia uite motociclistii Bucuresteni ..... fac "mitinguri pe 2 roti" seara dupa 1.00 AM.
Nu as fi scris nimic pe forum daca nu as fi fost depasit astazi, de 3 motociclisti pe stanga (in Bucuresti la peste 50 Km/ora eu .... ei cred ca aveau 100 km/ora).

Cu respect,

Fraticul tau care a fost prezent la enduro Buzau TISAU.

P.S.: ... fratilor mucles ... ca nu sunteti HARAP-ALB in tara lui PAPURA-VODA

radulescuteodor

5 mesaje

Postat pe: 16 August 2008, ora 13:42

Stiti ce nevinovati ati fi voi motociclistii daca la intalnirile voarstre l-ati izola pe ala cu toba tunata...etc...
Nu ati mai fi acum batjocura nimanui....
Va meritati soarta fratilor....
BRAVO!!! Primar General.

radulescuteodor

5 mesaje

Postat pe: 16 August 2008, ora 14:29

De la: malasorte2000, la data 2008-08-16 13:00:30www.youtube.com/watch?v=GcfwBzFdRQ4 ar trebui sa va uitati aici ... cata dreptate au ...

Bai ce porcarie nemaivazuta ..... pai cred ca spotul asta avea mai mult efect daca pe scaunul ala statea Lucifer.
Puneti voi toti tatuatii si nespalatii de rocari sa planga la TV ca niste prostituate care dupa ce le-ai spart pe bani iti reproseaza ca "m-ai vazut cand ai intrat in mine?"

Hai mai ma lasi...depasiri nemaivazute, pe interzis pe rosu...cu 200 la ora motociclisti care omoara oameni sau isi sfarsesc zilele pe sosele (mai ceva ca in carne tremula) si va mai dati si victime...barbateste era sa acceptati consecintele atata timp cat vreti sa fiti teribilistii soselelor....

vlad_istrate

2 mesaje

Postat pe: 16 August 2008, ora 14:44

De la: radulescuteodor, la data 2008-08-16 14:29:50
De la: malasorte2000, la data 2008-08-16 13:00:30www.youtube.com/watch?v=GcfwBzFdRQ4 ar trebui sa va uitati aici ... cata dreptate au ...

Bai ce porcarie nemaivazuta ..... pai cred ca spotul asta avea mai mult efect daca pe scaunul ala statea Lucifer.
Puneti voi toti tatuatii si nespalatii de rocari sa planga la TV ca niste prostituate care dupa ce le-ai spart pe bani iti reproseaza ca "m-ai vazut cand ai intrat in mine?"

Hai mai ma lasi...depasiri nemaivazute, pe interzis pe rosu...cu 200 la ora motociclisti care omoara oameni sau isi sfarsesc zilele pe sosele (mai ceva ca in carne tremula) si va mai dati si victime...barbateste era sa acceptati consecintele atata timp cat vreti sa fiti teribilistii soselelor....

anka_irina

2 mesaje
Postat pe: 16 August 2008, ora 18:17

www.youtube.com/watch?v=GcfwBzFdRQ4 ar trebui sa va uitati aici ... cata dreptate au ...
ca sa intelegi acest clip iti trebuie ceva mai mult decat un neuron obosit si plictisit...
respect motociclistii adevarati, nu toti ciobanii care si-au luat si ei motor ca e "cool" si doar asa cred ei ca pot agata ceva fete... acestia nu sunt decat niste frustrati!
mult mai multe accidente au fost din vina participantilor la trafic care nu au vazut motociclistii si care nu sunt obisnuiti cu ei, decat cele din vina motociclistilor!!!
nu mai aruncati vina de la unii la altii si incercati sa va respectati...

anka_irina

2 mesaje
Postat pe: 16 August 2008, ora 18:24

;))) "rocarii" aia nespalati, tatuati si cum au mai fost "complimentati", eh, acei rock-eri au mai multa minte decat anumite entitati de pe acest forum si in mod sigur nu fac parte din marea majoritate unde prostia domina!!! bravo lor!

Admnicka

3 mesaje

Postat pe: 16 August 2008, ora 18:45

De la: radulescuteodor, la data 2008-08-16 13:35:36
Nu as fi scris nimic pe forum daca nu as fi fost depasit astazi, de 3 motociclisti pe stanga (in Bucuresti la peste 50 Km/ora eu .... ei cred ca aveau 100 km/ora).

ma intreb oare de cat timp ai prmisul ... si oare nu ai invatat ca depasirile se fac pe partea stanga...?si iti garantez ca tu nu mergeai cu 50 de km/h ... ptr ca daca e adevart inseamna ca ar trebui sa iti lasi masina acasa ... pentru ca pe un loc in care dupa cum spui tu aia aveau 100 de km/h tu nu aveai cum sa mergi cu 50 in bucuresti ... lasa-ne lasa-ne.... si oricum ceea ce vezi tu pe strazile din bucuresti, toti ciobanii care si-au luat motoare doar de fitze este diferit de ceilalti ... ca idee .. spotul ala este versiunea in limba romana a unui spot din strainatate, dintr-o campanie in care se cere mai multa atentie la motociclisti .. dar cred ca neuronul tau obosit nu si-a dat seama de acest lucru ... cei care au motoare si care traiesc prin asta iti zic eu ca nu fac ceea ce fac ciobanii aia de si-au luat motoare doar ca sa se dea mari sau ca nu aveau ce face cu banii ... de ce nu te iei si de aia care au masini de fite, sport , tunate si care poate te depasesc si aia pe partea stanga ... cred ca ti-am obosit neuronul ala, mai bine ai pune mana si ai mai citi ceva poate asa ai sa ajungi si tu cu gandirea undeva mai sus .. si ai sa intelegi ca nu mai traim in comunism.

Fosta membra 9am.ro

1 mesaj

Postat pe: 16 August 2008, ora 22:06

Am stat sa citesc majoritatea mesajelor lasate pe acest forum si, sincer, am ramas fara replica. Imipare rau ca trebuie sa va spun, dar se pare ca toate aceste lucruri se petrec cu preponderenta in Bucuresti. Sunt Bucurestean, dar de un an am venit cu serviciul in Cluj, perioada in care am circulat prin mai mute orase din Ardeal. La inceput ma deranja cand se vorbea de Bucuresti ca despre o zona lipsita de bun simt si de maniere, acum , dupa un an am ajuns sa le dau dreptate. Deja am uitat ce inseamna sa te clacsoneze cineva din spate pentru ca nu ai plecat de la semafor cand inca nu s-a facut VERDE, su sa te injure pentru ca i se pare lui ca este mai interesant, am uitat cum suna manelele in masini si de multe alte obiceiuri prostesti ale bucurestenilor. Nu vreau sa iau apararea nici soferilor, nici motociclistilor pentru ca sunt si sofer si motociclist si probabil gresesc si la volan si cu ghidonul in mana. Important e sa dam dovada de bun simt si sa lasam la o parte aceste divergente. Toti gresim si trebuie sa fim in stare sa ne asumam greselile facute.
Cat despre alegerea facuta de domnul Oprescu, mi se pare ca suna mai mult a descriminare. Oare interzicerea circulatiei motociclistilor este singura solutie gasita, chiar nu i-a mai venit nici o idee ajtatoare. Sa se gandeasca, ca exista persoane care au doar o simpla motocicleta (mai mult poate nu-si permit) si au nevoie sa circule si dupa ora 21 si nu pot da bani pe taxi seara de seata. Ganditi-va ca sunt tari in care sunt mai multe motociclete decat masini si nu cred ca acolo motosiclistii nu tureaza motoarele la maxim, dar nu s-au luat asemenea masuri generale. Acolo exista amenzi usturatoare care ar putea exista si la noi, dar de ce sa-si stoarca domnul Oprescu atat de tare creierii cand poate rezolva atat de usor acest inconvenient.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 17 August 2008, ora 13:01

De la: bere_dan1982, la data 2008-08-16 22:06:12Am stat sa citesc majoritatea mesajelor lasate pe acest forum si, sincer, am ramas fara replica. Imipare rau ca trebuie sa va spun, dar se pare ca toate aceste lucruri se petrec cu preponderenta in Bucuresti. Sunt Bucurestean, dar de un an am venit cu serviciul in Cluj, perioada in care am circulat prin mai mute orase din Ardeal. La inceput ma deranja cand se vorbea de Bucuresti ca despre o zona lipsita de bun simt si de maniere, acum , dupa un an am ajuns sa le dau dreptate. Deja am uitat ce inseamna sa te clacsoneze cineva din spate pentru ca nu ai plecat de la semafor cand inca nu s-a facut VERDE, su sa te injure pentru ca i se pare lui ca este mai interesant, am uitat cum suna manelele in masini si de multe alte obiceiuri prostesti ale bucurestenilor. Nu vreau sa iau apararea nici soferilor, nici motociclistilor pentru ca sunt si sofer si motociclist si probabil gresesc si la volan si cu ghidonul in mana. Important e sa dam dovada de bun simt si sa lasam la o parte aceste divergente. Toti gresim si trebuie sa fim in stare sa ne asumam greselile facute.
Cat despre alegerea facuta de domnul Oprescu, mi se pare ca suna mai mult a descriminare. Oare interzicerea circulatiei motociclistilor este singura solutie gasita, chiar nu i-a mai venit nici o idee ajtatoare. Sa se gandeasca, ca exista persoane care au doar o simpla motocicleta (mai mult poate nu-si permit) si au nevoie sa circule si dupa ora 21 si nu pot da bani pe taxi seara de seata. Ganditi-va ca sunt tari in care sunt mai multe motociclete decat masini si nu cred ca acolo motosiclistii nu tureaza motoarele la maxim, dar nu s-au luat asemenea masuri generale. Acolo exista amenzi usturatoare care ar putea exista si la noi, dar de ce sa-si stoarca domnul Oprescu atat de tare creierii cand poate rezolva atat de usor acest inconvenient.

Ma bucur foarte mult ca in sfarsit gasesc o persoana sincera, ba mai mult pe aceeasi lungime de unda cu mine. Vin in sustinerea ta legat de discriminare, invoc o modificare a legislatei si amenzi mult mai mari, necesitatea efectuarii unor cursuri de catre conducatorii de scutere/mopede. Nu in ultimul rand fac apel la oamenii care au postat pe acest forum sau doar au citit: sa va ganditi la faptul ca mai tarziu copilul vostru poate o sa devina un motorist si dupa cum vad eu lucrurile, divergentele astea or sa ne distanteze si mai mult, se poate ajunge sa se cultive cu timpul ura pentru cei cu motoare sau masini tunate, trebuie sa fim mai buni, trebuie sa gasim modalitati proprii daca nu ca in occident, trebuie sa ne adaptam.

Cat despre bucuresti, e... aici este un complex de probleme, ganditi-va ca lifestillul inapoi n-are cum sa mai dea, trebuie sa speram la mai bine. Nu este o problema directa a mea pt ca nu sunt din capitala, insa indirect ma afecteaza si pe mine, saptamanal ii strabat soselele. Dupa 4 ani de stat in Brasov la facultate si colindat Ardealul in lung si in lat, pot sa spun ca Bucurestiul este un stat in stat... diversitatea oamenilor este atat de mare, oameni veniti din toata tara stabiliti de zeci de ani, tineri si batrani, automat se diversifica si mai mult necesitatile si nevoile oamenilor incat asta aduce de la sine mari dificultati in a-i impaca pe toti. Timpul le va rezolva pe toate, nu spun sa stam cu mainile in san, doar sa avem rabdare pana ce se vor adopta noi legi sau modificari ale celor deja existente, asta valabil pt toata tara si pe rand - toate la timpul lor in functie de importanta si bineinteles de cerintele Uniunii. Cam atat pot sa va spun in 10 minute, sper ca si voi la o viata mai buna si poate cu timpul nu o sa mai spunem ca traim intr-o tara de rahat, la 24 de ani pot sa spun fara rusine ca sunt mandru ca sunt roman si-mi da un fior si chiar o lacrima cand ascut "Noi suntem romani" sau chiar "Desteapta-te romane". Sa auzim numai de bine!

nickyx06

3 mesaje
Postat pe: 17 August 2008, ora 20:45

Daca tu sti ce este democratie si unde se gaseste sa ne spui si noua.Daca tu crezi ca este democratic sa mergi cu 200 Km prin localitati, atunci cred ca esti foarte democrat,

ecologos23

102 mesaje

Postat pe: 18 August 2008, ora 09:06

domnule nu e ura si eu vreau sa imi iau de pilda quad dar problema cea mai importanta din Romania este FAPTUL CA OPAMENII NU SE RESPECTA UNUL PE ALTUL. DE PILDA CONFLICTUL BOGAT SARAC CONFLICTUL FUNCTIONAR PETENT CONFLICTUL PUSTI PENSIONAR CONFLICTUL HOTELIER CLIENT SI ACEASTA LISTA POATE CONTINUA: DE ACEEA DACA AR FI RESPECT SI POLITICIENII NOSTRII AR SPUNE DOMNE SUNT SI AIA AMARATII OAMENI HAI SA NE OCUPAM DE AFACERILE NOASTRE DAR SA FACEM CEVA SI PENTRU EI ;NU CA ACUMA DAI DRACU DE NENOROCITI NOUA SA NE MEARGA BINE:ASA SI CU TRAFICUL STRADAL TREBUIE RESPECT FATA DE LINISTEA CETATENILOR SI DE DORINTELE CELORLALTI DACA VREM SA FACEM CA IN VEST SA TRAIM CA ACOLO; SA LUAM EXEMPLELE BUNE NU CELE PROASTE:INCA CEVA MOTOCICLEA E UN MIJLOC DE TRANSPORT NU UN MOD DE VIATA CUM A SPUS CINEVA SI ATAT:S-A CREEAT O LEGENDA URBANA TAMPITA; NU CRED CA CINEVA AR VREA SA FIE ALTFEL DECAT CA ASPECT PITORESC IN PIELEA ACELORA DIN AMERICA CARE SI FAC DIN ASTA UN MOD DEVIATA AIA SUNT NISTE VAGABONZI FARA SERVICIU CARE TRAIESC DIN TOT FELUL DE EXPEDIENTE SI INFRACTIUNI ;SI INCA CEVA NU ESTE NUMAI PENTRU OAMENI DE 20 30 de ANI: AVEAM UN UNCHI DE 70 de ani CARE MERGEA CU MOTOCICLETA LA PESCUITSI NIMANUI NU II PAREA DEPLASAT; ASA CA TOATE ACESTE PREJUDECATI NU SUNT DECAT PROSTII:RESPECT RECIPROC SI MORALITATE ASTA E NEVOIE IN ACEASTA TARA

mirgeea

8 mesaje

Postat pe: 18 August 2008, ora 11:25

Draga Vincenzo, si mie imi plac motocicletele: faptul ca nu am curaj sa ma sui pe sa nu inseamna ca nu sunt ok. Ca este un stil de viata iar nu pot sa te contrazic; dar ce vina am eu cand pe la 1 - 2 noaptea imi tremura lustra in dormitor de zgomotul de motor turat ? stilul tau de viata nu trebuie sa-mi darame mie stilul propriu de viata , o viata obisnuita a unuia care dimineata pleaca la servici? Via a vis de casa unde stau, este un bar de motociclisti care dupa 12 noaptea se dau cu ele de trezesc tot cartierul . Tie ti-ar placea cand te duci la culcare ( dupa ce-ti consumi stilul de viata cu motorul) sa vin eu cu motorul sau cu ceva masini fara tobe si sa-ti asigur ambientul in timp ce te zvarcolesti in pat ? Trbuie rezolvata situatia cum-va , nu stiu, cu amortizor de zgomot, cu tobe etc dar si cei cu alte stiluri de viata au dreptul sa doarma noaptea; cel putin pana se schimba obiceiul de a dormi noaptea... In rest , Spor la motociclism

vazdauteanuvlad

3 mesaje
Postat pe: 18 August 2008, ora 11:44

buna ziua, sunt motociclist de multi ani si aprob decizia luat de Oprescu.Prostia la cei care circula cu motociclete este in primul rand lipsa unui echipament adecvat, daca l-ar purta nu ar mai muri ca prosti.Al doilea lucru este faptul ca imediat ce isi i-au carnetul categoria A isi cumpara un motor de 1000cmc, frate incape cu unu de 250cmc sa te inveti cu el si apoi avansezi, ca te culeg aia de la legala de pe asfalt apoi.Toti se cred Rossi dupa ce isi i-au carnet.Eu nu ii inteleg unde fug ei cu 200 km prin oras ca daca nimeresti un crater din glorioasele noastre strazii te arunca din sa. Majoritatea accidentelor se produc din cauza lipsei infrastructuri rutiere si a inconstientei, am mers si eu cu viteza cu motorul dar pe autostrada sau circuit cu echipament adecvat.Referitor la toti cei care merg cu motoarele turate la maxim, indiferent de categoria din care fac parte, ar trebui politia impreuna cu cei de la RAR sa faca controale si sa radieze masinile care sunt modificate fara aprobare technica.Referitor la domnul oprescu mi se pare o idee buna, chiar daca ma afecteaza si pe mine direct, fiind motociclist, insa am si familie si un copil mic.Asa ca colegi mei circulati regulamentar si respectati legea, doar este democratie nu haos, traim in uniunea europeana nu in congo.
Am fost prin multe tari si nu am vazut prin oras pe nimeni facand raliu, acolo daca te prinde si credeti-ma ca politia acolo ii prinde si pe motociclisti, NU AU LOGANURI, nu mai vezi tu carnet restul vieti plus ca mai iti da si o amenda care si pentru salarile de acolo este enorma.
Deci in concluzie circulati regulamentar si respectati-va uni pe alti ca nu suntem salbatici, poate uni sunt.stima

vazdauteanuvlad

3 mesaje
Postat pe: 18 August 2008, ora 11:55

Aici veti vedea diferenta intre a purta un echipament de protectie adecvat si a nu purta in caz de accident, binenteles din cauza mersului nebuneste.
www.youtube.com/watch?v=QfKsPqvwG-U
Acesta a purtat echipament, ganditiva un pic daca nu il avea, care erau consecintele.
O zi buna

vazdauteanuvlad

3 mesaje
Postat pe: 18 August 2008, ora 11:59

www.youtube.com/watch?v=vAoeJUKg36g&feature=related
Aceste sunt consecintele mersului neregulamentar

radulescuteodor

5 mesaje

Postat pe: 18 August 2008, ora 16:18

De la: Admnicka, la data 2008-08-16 18:45:29
De la: radulescuteodor, la data 2008-08-16 13:35:36

ma intreb oare de cat timp ai prmisul ... si oare nu ai invatat ca depasirile se fac pe partea stanga...?si iti garantez ca tu nu mergeai cu 50 de km/h ... ptr ca daca e adevart inseamna ca ar trebui sa iti lasi masina acasa ... pentru ca pe un loc in care dupa cum spui tu aia aveau 100 de km/h tu nu aveai cum sa mergi cu 50 in bucuresti ... lasa-ne lasa-ne.... si oricum ceea ce vezi tu pe strazile din bucuresti, toti ciobanii care si-au luat motoare doar de fitze este diferit de ceilalti ... ca idee .. spotul ala este versiunea in limba romana a unui spot din strainatate, dintr-o campanie in care se cere mai multa atentie la motociclisti .. dar cred ca neuronul tau obosit nu si-a dat seama de acest lucru ... cei care au motoare si care traiesc prin asta iti zic eu ca nu fac ceea ce fac ciobanii aia de si-au luat motoare doar ca sa se dea mari sau ca nu aveau ce face cu banii ... de ce nu te iei si de aia care au masini de fite, sport , tunate si care poate te depasesc si aia pe partea stanga ... cred ca ti-am obosit neuronul ala, mai bine ai pune mana si ai mai citi ceva poate asa ai sa ajungi si tu cu gandirea undeva mai sus .. si ai sa intelegi ca nu mai traim in comunism.

:)) am vrut sa scriu ca m-au depasit pe dreapta...dar am gresit...sorry:P

Fosta membra 9am.ro

7 mesaje
Postat pe: 18 August 2008, ora 16:26

operscu bou sau nu,a fos ales de cetateni.I s-a creat o imagine de vlad tepes care nu o sa-l tina mult,dar care ATENTIE il va duce in scaunul prezidential.O sa vedeti.Cat despre interzicerea motoarelor,ce sa zic,mi se pare o idiotenie,dar si noi suntem vinovati ca si participanti la trafic,deoarece NU STIM sa fim civilizati sau mai grav nu vrem.Am fost nevoit sa renunt la un scuter care imi era foarte dar desi nu era mare lucru de capul lui,tocmai din cauza ca era foarte periculos sa circuli printre masini cu el.Deci ar tebui un pic mai mult respect reciproc si mai putini "bizoni" in trafic

vincenzo_696

41 mesaje
Oras: Deva

Postat pe: 19 August 2008, ora 15:24

imi pare rau ca nu am timpul necesar sa postez in fiecare zi raspunzand oricarui retard mintal pe care il deranjeaza zgomotul motorului pe care el oricum nu il aude ca are date manelele la maxim in masina , daca va deranjeaza ceva ar trebui sa va deranjeze ca pe niste "destepti" ce sunteti cazurile cand soferi de limuzine spulbera copii si adulti pe trecerea de pietoni si motiveaza ca nu au vazut si atunci cand spulbera motociclisti ca trec pe rosu cu limuzinele lor si motiveaza ca nu l-a auzit pe motociclist sau nu l-a vazut .... cei din categoria 60 de ani si peste sa se abtina pt ca noi ii intelegem ca nu l-i se mai scoala si sunt invidiosi dar nu din cauza motoarelor noastre sau a zgomotului produs de ele nu l-i se mai scoala si din cauza ca nu o ard si ei ca virinel sau ca oprescu sau ca videanu si au preferat sa munceasca pe 100$ 12 ore pe zi si nici macar de un tico nu le ajung banii.
Iar pustanii aia retarzi care au masini de 300 CP si se cred stapanii strazilor si ii dau dreptate lui Oprescu o fac doar pt ca se simt kkti cu ochi in fata "prietenelor" blondine cand vad ca un motociclist cu un motor de 5000-6000 de euro se pisha efectiv pe bolidul lui de 250 000 Euro primit cadou de la taticu .
Am crezut ca traim intr-o tara democrata in care ne respectam drepturile si obligatile dar atata timp cat soferia in romania e tratata cu superficialitate si masinile de 250 CP sunt niste "jucarii" pe mana unor pusti de bani gata prefer in continuare sa va sparg eu timpanele decat sa-mi sparga mie niste "soferi" creeri pe strada si in ceea ce priveste amenda instaurata de Oprescu ii dorim bafta in prinderea motociclistilor + Multa MOO YE

Fosta membra 9am.ro

6 mesaje
Postat pe: 19 August 2008, ora 17:17

Vincenzo, tocmai ai inventat o noua categorie moto:motomanelistu.Asa cum manelistii pot atrage atentia numai prin zgomot aceeasi mentalitate o ai si tu.si crede-ma ca ai frustrari in tine mai baiatule la greu. Numai asa te simti barbat cand dai ture la motor? Nasol.Ai grija ca ti le manifesti pe strada si e periculos.Las-o mai moale cu injuriile ca din astea stim si noi sa-ti bagam
Ai grija pe motor si Km linistiti

d_signer

23 mesaje

Postat pe: 20 August 2008, ora 14:55

Eu sunt un familist de 39 de ani, am un cruiser care are un sunet specific care mie imi place, si nu numai mie. E motor mic, nu e tunat, asa vine el din fabricatie(Yamaha virago). Ma deplasez cu el la job, cand am de circulat singur prin oras. Daca Dl Oprescu vrea sa interzica circulatia motorului meu din cauza ca are si sonor, ar trebui sa largeasca soselele, sa repare drumurile, sa deschida arterele inchise, sa puna pe picioare RATB-ul, sa interzica tunarea masinilor, sa reduca poluarea in oras..si promit sa circul cu bicicleta la servici.
Live to ride - ride to live!

The only way out is in!
mirgeea

8 mesaje

Postat pe: 20 August 2008, ora 15:31

Mai Vincenzo, se pare ca nu esti numai tampit dar esti si perseverent in marlanie... ti-am explicat frumos castilul tau de viata nu trebuie sa afecteze alti oameni care dorm noaptea... vad ca nu pricepi : Am sa ma exprim pe limba ta : daca vre unul din voi handicapatii cu motoare mai face galagie noaptea sub geamul meu ii arunc cu ce gasesc la indemana (Contondent) in cap si la spitele de la roti sa se duca invartindu-se la stramosii lui tampiti care au facut imprudenta de a procreea rezultand astfel avortoni ca tine...

vincenzo_696

41 mesaje

Postat pe: 20 August 2008, ora 16:00

De la: gill_mihai, la data 2008-08-19 17:17:42Vincenzo, tocmai ai inventat o noua categorie moto:motomanelistu.Asa cum manelistii pot atrage atentia numai prin zgomot aceeasi mentalitate o ai si tu.si crede-ma ca ai frustrari in tine mai baiatule la greu. Numai asa te simti barbat cand dai ture la motor? Nasol.Ai grija ca ti le manifesti pe strada si e periculos.Las-o mai moale cu injuriile ca din astea stim si noi sa-ti bagam
Ai grija pe motor si Km linistiti

Auzi eu nu ascult manele in viata mea si nu as fi postat acum daca nu spuneai asta cat despre injuratura nu t-i se adresa tie dar daca te simti eu stiu ce sa zic ... in schimb eu am masina si am BMW seria 5 asa ca lasa-ma in POO LA mea de treaba ca esti chiar dus ... e o diferenta de la cer la pamant iti recomand sa mergi pe motor si mai apoi sa comentezi ... iti recomand macar sa stai de vb cu un motociclist si saintrebi la cate turatii se schimba viteza ca sa nu mori prost , si daca nici atunci nu ai scapare atunci lasa-te de postat pe net ca n-avem cu cine ... eu ti-am spus CONDUC SI MASINA SI MOTOR dar nu e vb de 2 sau 4 roti CI DE RESPECT IN TRAFIC dar asta e UNII SUNT PREA RETARZI SA INTELEAGA.

P.S. - daca te oftica turatiile mari la motociclete incearca si tu la masina sa schimbi viteza a 4 a cu a 5 a la 1500 turatii si apoi gandestete ca asa se intampla si daca schimb eu a doua cu a treia la mai putin de 7500 turatii insa tu esti pe 4 roti si echilibrul nu prea conteaza pe cand eu pe doua nu am timp sa mai si fumez o tigare in timp ce schimb viteza.

THE TRUTH IS OUT THERE ....

vincenzo_696

41 mesaje

Postat pe: 20 August 2008, ora 16:07

De la: mirgeea, la data 2008-08-20 15:31:04Mai Vincenzo, se pare ca nu esti numai tampit dar esti si perseverent in marlanie... ti-am explicat frumos castilul tau de viata nu trebuie sa afecteze alti oameni care dorm noaptea... vad ca nu pricepi : Am sa ma exprim pe limba ta : daca vre unul din voi handicapatii cu motoare mai face galagie noaptea sub geamul meu ii arunc cu ce gasesc la indemana (Contondent) in cap si la spitele de la roti sa se duca invartindu-se la stramosii lui tampiti care au facut imprudenta de a procreea rezultand astfel avortoni ca tine...

mirgeea saracule si cu duhul si cu banul puneti termopane si dormi cu geamul inchis ... si sper sa ai norocul sa dai in cap si in spitze la un motociclist pe care il cunosc eu ca poate asa ajungand si tu la urgente batut de motoristi poate o sa intelegi ca nu traiesti in padure si ca asa cum daca nu iti convine canalul tv iei telecomanda si schimbi asa se procedeaza si daca nu iti convine zgomotul de pe strada ... te duci la geam si il inchizi si pui si termopan ca e mai sigur.

interziceti voi tot bai comunistilor sa interziceti si mersul pe jos ca poate am perna de aer de la adidasi sparta si ma aude un al de mirgeea si imi arunca cu ghiveciul in cap ... la mintea lui de primitiv sau a ei de primitiva, ca din nume nu se intelege ce e , n-ai la ce sa te astepti .

vincenzo_696

41 mesaje

Postat pe: 20 August 2008, ora 16:11

Si by the way eu unul nu am toba sport si nu produc zgomot .... dar asa de al dreaq o sa imi pun ca sa enervez taranii care isi sparg toba la dacie ca sa creada lumea ca au TURBO si vezi doamne nu se pot auzi de noi motociclistii.

... THE TRUTH IS OUT THERE ....

comsaa16

1 mesaj
Postat pe: 20 August 2008, ora 17:24

Multi motocicilisti au murit din vina conducatorilor auto.... si acele cuvinte sunt chiar adevarate... SI MOTOCICLISTII EXISTA IN TRAFIC! Ideea e ca suntem noi romanii rai... De ce afara nu sunt atatea accidente? Pentru ca ei se uita in oglinzi cand trec de pe o banda pe alta, cand intorc... Un far in oglinda retrovizoare inseamna o motocicleta, inseamna o viata... Iar pentru tine - nu o sa-mi fie nici mie mila cand te va lovi vreun tir, sau masina sau chiar MOTOCICLETA... Sper insa sa fii pe lista donatorilor de organe. BAfta!

Pagini: << 1 2 3 4 5 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului OPRESCULE ESTI BOU ? CE-AI CU MOTOCICLISTII ?
Mergi la: