Info
x
Haideti sa mergem cu bicicleta!
|
de2dero 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Targoviste |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 19:04
Pai Mirela, sa stii ca infrastructura aia perfecta chiar exista. Si nu doar intr-un singur loc, sau o singura tara.
Iar daca e sa vorbim de sarmanii care umbla cu carutele si buteliile, sau care-si plimba vacile pe soseaua europeana (asta deoarece nu prea au autostrazi pe care sa le plimbe), hai sa ne inchipuim un scenariu. Sa presupunem un trib care iese la vanatoare. Le e foame si lor, nu? Si pentru ca la noi nu prea gasesc in alta parte animale, prind si ei o gazela din gradina zoologica si o prajesc apoi la un foc facut din bradul de craciun palntat in centru. Apoi din prelatele ce-au mai ramas pe la intrarile magazinelor isi amenajeaza niste corturi pe "spatiul verde" din parc. Suna cam ciudat nu? Chiar crezi ca trebuie sa le luam apararea celor care plimba capra si ara cu plugul de lemn. Cred ca suntem in alta epoca. Daca citesti mesajele anterioare o sa-ti dai seama ca sunt un adept al mersului pe bicicleta si asta nu doar pt. plimbare. Dar de aici pana la turmele de oi de pe sosele..... Raporteaza abuz de limbaj |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Decembrie 2008, ora 22:57
Regret sincer ca ma vad in situatia de a spune Mireleiminus si celor de teapa ei ca sunt prosti peste limita legala. De ce ? Pentru ca nu pot sa inteleaga ce citesc. Pentru ca sunt incapabili sa priceapa un text scris.
NU SUNT IMPOTRIVA MERSULUI PE BICLETA ! MERSUL PE BICICLETA ESTE SANATOS ! MISCAREA FACE BINE ? Dar, codul rutier nu trebuie respectat numai de soferi ci de toata lumea, de catre toti participantii la trafic ! Asa e in tarile alea pe care le tot laudati ! Biciclistii trebuie sa circule numai pe unde este legal. Asta nu se discuta !. Nu e dupa parerea mea sau a vreunei tute de oriunde ! La fel si carutele si carucioarele de butelie si vitele si caii si cainii vagabinzi si oile. Nu intereseaza pe nimeni pe unde se va duce tata Floarea cu vaca la islaz. NU trebuie sa mai iasa cu ea pe DN ! Factura energetica a tarii noastre este mai mare cu zeci daca nu sute de milioane de dolari mai mare din aceste cauze, poluarea este mai mare din pricina motoarelor care merg in zadar, neeconomic, nemaivorbind de pierderile de vieti omenesti care se produc din aceste cauze. Trebuie sa fii mare prost sa nu intelegi toate astea nici cand ti le explica cineva si s-o ti puia-gaia cu mersul pe bicicleta care face si drege ... ca e de vina nu stiu cine ca nu poti merge tu pe bicicleta brambura pe unde te taie capul. Etichetarea asta ca eu as fi nu stiu ce frustrat, ca vezi Doamne as teroriza pe cei care, bla, bla, bla, este rodul imbecililor care desi nu pricep nimic din ce li se spune sa pricep deminune la etichetat. De unde dracu' ati scos-o ca eu n-as fi de acord cu mersul pe bicicleta ? Incerc doar sa va explica ca nu e cea mai buna treaba sa mergeti aiurea cu bicicleta pe unde nu aveti voi s-o faceti. N-aveti decat sa credeti ce doriti despre chestia asta cu bicicleta si sa mergeti pe unde vreti pana o sa va ia dracu' de prosti cu bicicleta voastra cu tot ...
Acum nu e momentul !
|
|
razvankyokushin 288 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 18:04
eu zic ca mai multi de 60%. majoritatea nu citesc in amanunt... nuam asa... daca bagi un NU ici colo... inseamna ca NU E VOIE CU BICICLETA... HAHALELELOR. Nu e sfant Atotputernicul dar zice bine ce zice.... cel putin aici. ia dati voi back la pagina nr.1 si cititi mai atent ce zice dansul. ;) hai va pup... superficialilor! :D
|
|
Fosta membra 9am.ro 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 19:30
Nici nu ma cobor sa va raspund, pentru ca e evident ca nivelul Dvs. de bun simt, inteligenta si civilizatie lasa rau de dorit, acest topic a devenit inutil si toxic datorita prezentei Dvs. in "discutii", iar eu am lucruri mai bune de facut cu timpul meu!
|
|
Fosta membra 9am.ro 34 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 19 Decembrie 2008, ora 19:32
Mesajul era - evident - adresat "atontputernicului"
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 11:17
Mirelaminus, draguta, ca sa-mi raspunzi ar trebui sa urci, nu sa cobori, si ar trebui sa urci mult, foarte mult, ar trebui sa citesti mult, sa intelegi sensul cuvintelor, sa stii ce e aia figura de stil, alegorie, spirit, ar trebui sa cunosti legislatie rutiera, sa intelegi exact semnificatia cuvintelor cum ar fi "educatie", "civilizatie", "respect pentru ceilalti", pentru ca simpla evitare a unor cuvinte considerate ca fiind urate, nu inseamna absolut deloc ca esti civilizat sau educat. Absenta cuvintelor nu inseamna prezenta unor cuvinte frumoase.
Daca ai fi avut un dram de minte ai fi pledat pentru ideile tale cu oricine, pentru ca o vorba nu poate atarna atat de greu incat sa determine abandonarea luptei decat pentru oamenii slabi. Sa-ti spun drept, nici nu ma omor dupa raspunsul tau. Da', deloc !
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 9751 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 12:44
WoW !...
e pe minus ?... ...de la bi,... la monociclu ?... |
|
Fosta membra 9am.ro 2192 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 17:41
De la: mirelaplus, la data 2008-12-19 19:32:27Mesajul era - evident - adresat "atontputernicului" pacat, ..doar atat ai de spus despre atotputernicul...incearca-l sa-l intelegi dupa care te invit eu sa porti polemici cu el! Desi, crede-ma , nu-i faci fata...mai bine ai vedea ce ai de castigat dintr-un dialog cinstit cu el! o sa-ti placa mai tarziu de el. Garantat!
|
|
|
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 17:42
De la: mytcor, la data 2008-12-20 12:44:20WoW !... Mytcor...imi placea tipa din avatar...ce ai patit? ai pus un brad. |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 17:47
Apropo de subiect...eu plang dupa acele trotuare care le-am vazut in Germania, pentru mersul cu bicicleta. La mine in oras nu gasesc asa ceva desi mi-as dori f mult sa fie o infrastructura pusa bine la punct si pentru biciclisti...as merge numai cu bicicleta...face bine si la celulita, si la dureri lombare etc...Prin Ploiesti parca am vazut ceva ceva...o dunga rosie pe trotuar...adica drumul liber pt biciclisti. Silviu tu ce spui?
|
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 17:52
"Unii atatea poate" :)) mytcor... daca are cadouri sub el... trimite-l la mine te rog (avatarul).
p.s. pe ce umbla ... radacini? |
|
Postat pe: 20 Decembrie 2008, ora 19:31
...poftiti cadoul sir
politisti si biciclisti pe autostrazile din Ro Doi biciclisti mergeau intr-o zi pe autostrada.La un moment dat...puf!..se sparge unuia dintre ei roata de la bicicleta si se hotarasc ei sa faca autostopul.dupa o gramada de incercari fara reusita, in sfarsit, se opreste un tir de marfa. Soferul, om milos, ii intreaba:Ce-ati patit, flacai? 'pai, nene, ni s-a spart o roata la bicicleta si daca nu cumva ai mata o pompa poate ne duci si pe noi in oras, ca de acolo ne descurcam noi cumva. Sta soferul se gandeste si le spune intr-un tarziu.Mai, baieti eu v-as lua, dar am un transport de oua, tirul mi-e plin ochi aproape si daca tineti neaparat eu va las, dar cred ca o sa fiti foarte inghesuiti".zis si facut. se da soferul jos, le deschide usa din spate si cei doi romani se strecoara cu chiu cu vai, reusesc ei sa urce si bicicletele si ii multumesc soferului ptr amabilitate. Soferul inchide usa in urma lor, se urca inapoi la volan si o ia din loc. La un moment dat este oprit de un politist. Acesta-l ia asta la intrebari, ii cere actele, il scruteaza fioros cu privirea lui "inteligenta" si intr-un final il intreaba. -Dar, in tir ce ai ?...soferul de buna credinta spuse adevarul..._pai, neste oua rom... -Taci ma ! - Tre' sa le duc..."." -Gurrra !.. -Lasa, bai, c-am inteles,....da-te jos si hai sa deschizi ca sa verific io cu ochiul meu. Soferul face cum ii spuse politistul.Deschise usa ...cand !.. il vede pe politist ca se face verde la fata si ca o ia la goana la masina lui. Acolo politistul incepe sa urla ca apucatul cerand intariri:Echipa swat!...trimite-ti elicoptere!..Intariri frate ca e groasa!" Centralista il intreaba calma: -Am inteles, dar poate imi spuneti si mie care este motivul pentru care cereti toate acestea ca sa spun si eu sefilor, ca altfel nu ma baga nimeni in seama" La care politistul se ratoi la ea foarte indignat: -Cucoana, daca vrei sa stii eu am aici un tir plin ochi cu oua de rrom....Doi au eclozat deja si au si furat cate o bicicleta!
|
|
Postat pe: 22 Decembrie 2008, ora 19:35
mersi... :) buna buna! m-am dat pe bicicleta ieri... ce dor imi era! :)) acum nu pot pedala ca am vrut sa fac un trick la bar cu o lamaie... si mi-am scapat cutitul in picior... e groasa... am medical vreo 3 zile :))) nu degeaba am invatat sa nu mergi la munca beat... si demonstratii de genu` sa se faca in STRICTA SUPRAVEGHERE A ADULTILOR... ! :))
|
|
liviutureac 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Timisoara |
Postat pe: 14 Ianuarie 2009, ora 16:35
NU AI MERS CU BICICLETA ORI NU STI CE VORBESTI ?! LA ITALIA ,OLANDA,.... SI ALTELE , TE-AI GANDIT!?
|
|
ione2380 9 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 17 Ianuarie 2009, ora 12:26
bucurestiul e un oras plin de tigani imbacsiti care se dau cu jeepu si scuipa seminte pe geam, cum sa fie astia ecologisti, n o sa fie niciodata civiliazatie la noi cat timp nu scapam de tarani de oras si de tigani, manelisti, gunoaie!
|
|
Fosta membra 9am.ro 14 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 18 Ianuarie 2009, ora 21:32
De la: juditha, la data 2008-07-31 17:37:02DA!ai dreptate draga!chiar ca o sa imi iau si o bicicleta!
|
|
navi 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Brasov |
Postat pe: 20 Ianuarie 2009, ora 10:30
Pe cei care sustin ca in Romania este interzisa circulatia bicicletelor pe drumurile nationale ii informez ca se inseala. Nu este interzisa decat pe unele segmente marcate cu semn de interdictie. In judetul Brasov cei de la Consiliul Judetean au stabilit in 2007 interdictia biciclistilor pe mai toate portiunile de drum national din judet. In alte judete insa gasesti mult mai multe portiuni de drum national fara interdictie pt biciclisti.
Sa nu generalizam ca e interzis sa mergi cu bicicleta pe drumurile nationale. Tot asa, pe alte forumuri, altii ziceau ca este interzisa circulatia bicicletelor in Bucuresti, cand in realitate interdictia se aplica doar pe o serie de bulevarde cu traficul cel mai intens. |
|
Postat pe: 6 Martie 2009, ora 19:17
Navi, interdictia de a se circula cu bicicletele pe DN este in codul rutier !
Acum nu e momentul !
|
|
9am044905 125 mesaje Membru din: 5/05/2009 Oras: Ploiesti |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 13:46
Dragalasilor care credeti ca mersul cu bicicleta dauneaza coloanei, tampiteii mamei, duceti-va la un nene sa va regleze inaltimea seii.....ca si a ghidonului, puisorilor....mersul cu bicicleta creeaza o statura eleganta, .....deci: atentie: o bicicleta bine reglata este aceea pe care, in mers, piciorul in pozitia inferioara de pedalare, sta PERFECT intins; la fel si cu ghidonul, nu trebuie sa-ti stea spatele cocosat, ci, dimpotriva, perfect drept......hai, ca nu-i greu, faceti ce va spun si o sa fiti mult mai fericiti.... mersul cu bicicleta e foarte sanatos, gata, ma duc dupa-amiaza in subsol sa vad ce mai e cu ea sa ne intalnim pe strazile Patriei! |
|
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 14:19
De la: 9am044905, la data 2009-05-06 13:46:54 Da !....dar nu pe DN-uri , uite ce spune Silviu si are dreptate !...In rest si eu imi "iubesc" bici clontzu' "...abia astept sa fac o tura cu ea !...
|
|
nastasemihail 47672 mesaje Membru din: 3/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 15:21
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
haihui09 38 mesaje Membru din: 6/05/2009 |
Postat pe: 6 Mai 2009, ora 19:49
Te gandesti la vacanta?
w w w.taberelemele . ro
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 3 Iunie 2009, ora 17:49
De la: rox_anah, la data 2008-08-02 11:36:06Nu stiu de ce lumea considera bicicleta asa un mijoc de deplasare potrivit. Sunt absolut impotriva poluarii inutile creata de masini mari care transporta 80% din timp o singura persoana. Se pot cara lucruri pe bicicleta,am vazut ca este foarte folosita in Danemarca,Olanda(ba chiar in Olanda am vazut barbati si femei in costume (de birou),pe bicicleta.Se foloseste foarte mult bicicleta in aceste 2 tari de la copii mici pana la batranii cu par alb pe cap.....Este chiar o placere sa mergi cu bicicleta(atata timp cat vantul nu iti sufla cu putere din fata),atunci deja trebuie sa te cam chinui sa pedalezi...
|
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 10/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 13 August 2009, ora 20:51
lume, fiecare are dreptul la opinie. in fond daca am gandi toti la fel ce plictis ar fi! trebuie sa acceptam ca gusturile sunt poate ca si infatisarea, adica diferite. eu fac parte dintre fanii bicicletei. o vreme m-am plimbat doar asa pe strazi dar cu timpul am descoperit trasee agreabile. de ex. sambata sau duminica de dimi ies din oras cu bici cam 20-25 km dus, dupa care trebuie sa ma si intorc. nu este niciun efort. il cred pe cel care spunea ca merge 100-200 km/zi. cu conditia sa faci pauza la doua ore maxim ca intepenesc una alta. am fost si eu in belgia si olanda de curand. cel mai mult mi-a placut ca aveau piste de bici peste tot mai putin pe autostrazi. la amsterdam la fel.
zilele astea am descoperit un alt traseu chiar prin oras, spre electronica din pipera. iar o plimbare pe malul lacului plumbuita este excelenta. incercati, aveti numai de castigat. anii trecuti ma trezeam la 5:30, plimbare cu bici o ora si jumatate, acasa cafeluta, dus, plecare la serv imbracata in femeie. extraordinar ma simteam. cred ca aveam creierul mai oxigenat. ce pacat ca nu gasesc pe nimeni care sa mi se alature! |
|
Postat pe: 15 August 2009, ora 04:36
hai, cine incepe primul?
Cei ce le interzic altora accesul la anumite aspecte ale vietii.....sint satui de acel aspect.
|
|
Fosta membra 9am.ro 28 mesaje Membru din: 10/08/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 15 August 2009, ora 16:10
faceti pariurile!
|
|
feliciaf 2 mesaje Membru din: 6/12/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 6 Decembrie 2009, ora 16:14
http://invatsaschiez.wordpress.com/
|
|
Bruce_Lee 36 mesaje Membru din: 6/02/2009 |
Postat pe: 7 Decembrie 2009, ora 18:03
Traim intr-o epoca in care confortul reprezinta tinta suprema ...si pentru acest artificiu al civilizatiei oamenii consuma multa energie ....si sufera de mult stres...se-ncojoara cu multe lucruri inutile...consuma o multime de chestii inutile....si sufera cand nu pot accesa alte lucruri inutile ..dar cu pret mare...
Si asa ne ducem viata inchipuindu-ne ca ...fericirea se consuma in tensiune si stres...in acumulari de colesterol si hipertensiune... Dispretuim miscarea ...si suntem vesnic grabiti si-n lipsa de timp...De ce ...? Simplu : uitam sa mai gandim ...luam totul de-a gata ..chiar si ``gandirea `` ...ceea ce ne inoculeaza massmedia ... Mersul cu bicicleta ...e sanatos..adica reprezinta miscarea fizica de care toti avem nevoie ...si ne rezolva multe din tensiunile si stresul zilnic...e o ``disciplina`` care ne poate ordona gandirea... Sunt pasionat de ciclism ..de munte ... Imi plac locurile frumoase.. cu mult soare si multa verdeata... Imi pastrez conditia fizica la nivel optim...si alung ceea ce e inutil ..kitchurile ....caracteristice epocii... Asi fi foarte multumit daca asi gasi si alti pasionati de ciclism ..de munte..de natura...pentru a schimba impresii...experiente...
Nu cred ca `` homo homini lupus`` ..poate fi deviza intr-o lume umana ..pe care avem datoria s-o creem..!
In acelasi timp , e foarte adevarat ...acest enunt : cine uita istoria risca s-o repete ``
Ar trebui sa ne gandim la baile de sange si genocidele ..secolului trecut ...cand confortul si tehnica au ajuns `` pe cele mai inalte culmi ``...ca sa ne dam seama ca n-am progresat catusi de putin ..de la omul cu bata si ghioaga din preistorie..
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 00:51
De la: nastasemihail, la data 2009-05-06 15:21:29
|
|
Postat pe: 8 Decembrie 2009, ora 01:04
Vom merge cu bicicleta...mai ales prin sistemul solar.
|
|
|
|

e pe minus ?...
...de la bi,... la monociclu ?...