Info
x
Barbat filmat in timp ce s-a aruncat de la etaj
|
moi 21 mesaje Membru din: 10/07/2008 Oras: Baia Mare |
Postat pe: 31 Iulie 2008, ora 19:13
Nu pot sa cred ca cineva chiar a filmat asta!!
Nu mai avem niciun fel de limta?
|
|
bazil2bazil 1 mesaj Membru din: 30/11/-0001 Oras: Pitesti |
Postat pe: 1 August 2008, ora 14:12
mda... a inceput lumea sa filmeze si inmormantari.... sunt curios cine se uita la asa ceva
|
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 8 August 2008, ora 10:13
Adica cum "nu mai avem nici un fel de limita ?" L-ai filmat tu ? L-am filmat eu ? De ce dracu' vorbiti mai toti in nume colectiv ? De ce culpabilizati pe altii , la gramada ?
E moda de a se acredita ideea ca numai la romani se intampla asa ceva. Aiurea, nu am inventat nimic, nici sa copiem cum trebuie nu stim ... Vad in multe posturi acelasi lucru, toti suntem de vina de ceva, toti trebuie sa ne rusinam pentru ce a facut cineva ... De ce ?
Acum nu e momentul !
|
|
Fosta membra 9am.ro 13 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 15 August 2008, ora 14:15
De la: sbucur, la data 2008-08-08 10:13:57Adica cum "nu mai avem nici un fel de limita ?" L-ai filmat tu ? L-am filmat eu ? De ce dracu' vorbiti mai toti in nume colectiv ? De ce culpabilizati pe altii , la gramada ? Nu l-ai filmat nici tu, nici eu, nici multi altii. In mod paradoxal insa, sunt multi cei care fac gesturi similare - si multi cei care se uita la asa ceva. Da, adevarul este ca nu mai avem nici o limita - si spun "nu mai avem", pentru ca cei care "inca avem", suntem o rasa pe cale de disparitie. Este trist - ca sa nu spun altceva. Zilnic sunt inconjurata de oameni de la care ar trebui sa am pretentii - dar si ei sunt mult prea amatori de can-can-uri de orice fel - inclusiv de cele macabre. Nu ma mai mir de cei de la care nu pot sa am nici o pretentie - ca educatie, cultura, studii s.a.m.d. Mass-media ar trebui sa educe masele - si, iata cum o face! Cu intamplari de genul acesta si cu emisiuni asa-zise "de divertisment", unde prostia si mitocania sunt ridicate la rang de arta - pe langa ridicarea in slavi a oricarei lipse crase de cea mai mica valoare morala. Asta este societatea in care traim. Si le multumesc si jurnalistilor pentru aceasta. ... Cu scuzele de rigoare pentru cei care sunt cu adevarat jurnalisti!!!! . |
|
rupavili 66 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Hunedoara |
Postat pe: 15 August 2008, ora 18:04
cred ca era bine ca asistenta sociala sa se intereseze de persoanele in dificultate materiala,fizica,psihica,si atunci nu mai sarea de la etaj,intro societate democrata cu un regim comunist este greu sa se respecte drepturile omului cum se respecte in suedia sau in olanda.
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 31 August 2008, ora 22:59
|

Nu mai avem niciun fel de limta?