Info
x
Elena udrea
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 04:35
Tot ce se scoală deasupra nivelului mării poate fi considerat cu certitudine genial.
Elena Udrea |
|
Fosta membra 9am.ro 440 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Tg Jiu |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 04:38
Principiul meu este că nu am principii.-Elena Udrea
|
|
Tycu 3787 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 11:57
Cum a permis aceasta doamna ministru si in general tot guvernu sa lase in tara si sa puna stapanire pe castelul lui Vlad Tepes [obiectiv turistic romanesc ] un periculos si dusman al Romaniei pe scarba de conte de Habsburg ? Cum si-a permis aceasta aratare de conte sa pretinda ca e castelul lui ? Ce faceti doamna Udrea ? fantomele de Habsburg mai pangaresc mult tara asta?
Ticu
|
|
maryusflorin 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:44
De la: victoriabar, la data 2009-01-23 11:18:06NU VOI MAI POSTA PE ACEST SIT DEOARECE IMI SUNT STERSE MESAJELE, DECI NU MERITA SA MAI PIERD VREMEA. SUNTETI O CEATA DE REFULATI.te-ai gindit ca poate ti se sterg din cauza limbii romane cu care esti certata?( |
|
maryusflorin 33 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Sibiu |
Postat pe: 31 Ianuarie 2009, ora 12:45
De la: victoriabar, la data 2009-01-27 19:16:32parca te laudai ca nu mai postezi pe aici.minti si tu ca leana cu dali-ulDe la: lasciva1, la data 2009-01-27 14:40:56Desigur draga victoriabar,eu voi face din toate terasele blocurilor ,unde se stringe apa de ploaie ,bai termale si voi fi premiata de Baselu,vai tu ! |
|
Fosta membra 9am.ro 54 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 14:08
De la: silena, la data 2008-07-14 14:39:26Cica ca va renunta la functia din conducerea democrat-liberalilor daca nu va castiga un loc de parlamentar la alegerile din toamna...si nu orice fel de parlamentar, ci unul de Bucuresti...Cocosul ce zice oare?de ce nu te intrebi si ce zice ERBASU JR............s-au intreabo pe ea ce facea pe sub masa cu mana la bamboo acum un an..... |
|
maryo_981 5 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 14:48
-EU zic ca fatuca asta s-a bagat in cam multe domenii care o depasesc
sa nu uite ca a plecat de la DAMA DE COMPANIE a lui cocos si aproape si a lui Basescu
-
|
|
sorina_barbie 17 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 16:28
Si ce mai criticati...daca stiati de ce nu a-ti rasuflat inainte?Acu"ce rau ii este doamnei ca ministru....base cu dama in guvern,cocos cu nevasta tot acolo...si uite asa suntem o tara ce o tine din rahat in rahat,caci pe aici vitanja nu mai trece.
|
|
|
|
|
Fosta membra 9am.ro 293 mesaje Membru din: 13/01/2009 |
Postat pe: 17 Februarie 2009, ora 18:51
De la: maryusflorin, la data 2009-01-31 12:45:49De la: victoriabar, la data 2009-01-27 19:16:32parca te laudai ca nu mai postezi pe aici.minti si tu ca leana cu dali-ulDe la: lasciva1, la data 2009-01-27 14:40:56Desigur draga victoriabar,eu voi face din toate terasele blocurilor ,unde se stringe apa de ploaie ,bai termale si voi fi premiata de Baselu,vai tu ! Ete na, desteptul si scolitul! ai citit ce-ai scris ultima data aici? Seamana a limba romana cumva? O fi semanand dar nu e corect scrisa. Nu mai critica pe altii care gresesc doar din graba atata timp cat tu nu esti in stare sa legi doua propozitii. Sau vrei sa devii ministru criticand in dreapta si in stanga doar doar te-o baga cineva in seama? Hai sa vedem pana unde esti in stare sa urci. Si inca ceva, voi posta unde am chef si cand am chef, nu poti tu sa-mi interzici. Tu mi-ai sters cumva mesajele? Te rodea nu? dar stai linistit,iti vine randul si tie... |
|
Fosta membra 9am.ro 16019 mesaje Membru din: 13/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 05:41
De la: goaaddict2003, la data 2009-01-29 17:11:21Mama..in ce tara traim............Basescu presedinte....Boc prim ministru............Elenu Udru minstrul turismului........un fierar, ma rog inginer metalurg ministrul finantelor............Ce gluma buna !!!! Ce gluma buna !!! Maj jos de atat chiar nu se poate !!! De ce n-o fi oare si Laura Andresan sau Alina Plugaru ministri????
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 05:42
PEN'CA N-AU CANDIDAT,ALTFEL IESEAU LA SCOR DIN PRIMUL TUR
Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 05:43
De la: crist_che, la data 2009-01-31 04:35:38Tot ce se scoală deasupra nivelului mării poate fi considerat cu certitudine genial.
|
|
ASTA CHIAR ESTE DIN GANDIREA TOAPEI?
|
|
De la: crist_che, la data 2009-01-31 04:38:13Principiul meu este că nu am principii.-Elena Udrea
|
|
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 05:44
NU STIE CE-S ALEA
|
|
necunoscut 1 mesaj Membru din: 1/01/1970 |
Postat pe: 18 Februarie 2009, ora 09:26
Pai zicea unul pe un topic ca aia din occident ,pina sa descopere romancile ,se multumea 5 - 6 insi cu o fatuca ,cu rindul ,unii vedeau numai la televizor,asa ca Romania-i frunchea
|
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 00:11
Acum poate sa faca excursii cu Base in Bucovina de paste ca a primit de la buget de 20 de ori mai multi bani decit in 2008,de are si sefu simpatile lui,iar in plina CRIZA ,boc a aprobat bani de campanie electorala lui Basescu drept recompensa ca la numit prim-ministru,restul este CANCAN
|
|
cotoel 13 mesaje Membru din: 2/02/2009 Oras: Sibiu |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 17:21
este si va ramane pana va imbatrani,pamfletul zlei
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 21 Februarie 2009, ora 18:44
Băse și protejata sa, Elena Udrea
Tot apare pe ecran O pereche curioasă: Dânsul este vaporean Dânsa este vaporoasă. |
|
VAM_CIURUIT 426 mesaje Membru din: 11/11/2008 Oras: Satu Mare |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 12:03
De la: camelia_mng, la data 2009-02-21 18:44:41Băse și protejata sa, Elena Udrea |
|
CHIOMPALIUL 360 mesaje Membru din: 21/11/2008 Oras: Caransebes |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 12:09
Dar Elena,bato vina!Nu sta cuminte'n ograda, Cu Traian in Bucovina, Vrea sa faca promenada(propaganda)
http://www.youtube.com/watch?v=kYP5FMAhjeo&feature=related
|
|
ionik_si_any 16 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 13:37
nu cred!
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 22 Februarie 2009, ora 17:30
Base si Elena
Se pare că-s majoritate Aceea care au dreptate, Fiindcă cei mulți au constatat Că amândoi sunt în păcat.
|
|
Postat pe: 23 Februarie 2009, ora 15:20
De la: marygeo2006, la data 2008-10-18 20:33:25De la: laura_boritoni, la data 2008-10-18 15:54:19Ce comentarii malitioase la adresa lui Elena. Pai daca sunteti asa de buni de ce sunteti aici si nu in locul ei ??? Care e problema voastra? Nu are voie femeia sa faca politica, va simtiti frustrati ca nu mai are cine sa stea la cratita ? Nu inteleg de ce nu se ia nimeni de Geoana, de Basescu de alti politicieni, numai de ea ??? Culmea ca sunt si femei care au aceeasi atitudine. Rusine sa va fie !''''''''' Te rog,, sa ne dai ;un singur, motiv, prin care;;trebuie sa ne fie rusine;;!!!!!!! marygeo2006, DUPA CE TE-AI FACUT DE RAS PE TOATE TOPICURILE ACESTUI FORUM AR FI CAZUL SA NE SPUI SI NOUA ASTORA PE CARE NE CREZI MAI PROSTI SI MAI DORNICI DE SEX DECAT TINE, CU CE TE OCUPI. NU DE ALTA DAR MIE MI-AI FACUT IMPRESIA UNEI TATE CARE S-A MUTAT DE PE MARGINEA SANTULUI LA TASTATURA UNUI CALCULATOR. |
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 10:00
Toti ne facem de ras pe topicurile acestui forum. Nimic rau in asta. Dar de ce sa ne insultam? Batem campii degeaba. Daca mata esti superioara Victoria_bar, iti sugerez un topic "Am nevoie de ajuotr" la social, lansat de user-ul Koka. Nimeni nu se baga pe acolo, e cam concret si in fond, de ce sa nu moara si capra vecinului? Va sugerez sa cantariti si sa verificati acel apel. Ar fi o izbanda a noastra, a celor care batem campii pe aici, sa contribuim la realizarea unui vis. Zadarnicia e urata nu Elena Udrea !
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 24 Februarie 2009, ora 10:18
De la: roxanapitis, la data 2009-02-24 10:00:14Toti ne facem de ras pe topicurile acestui forum. Nimic rau in asta. Dar de ce sa ne insultam? Batem campii degeaba. Daca mata esti superioara Victoria_bar, iti sugerez un topic "Am nevoie de ajuotr" la social, lansat de user-ul Koka. Nimeni nu se baga pe acolo, e cam concret si in fond, de ce sa nu moara si capra vecinului? Va sugerez sa cantariti si sa verificati acel apel. Ar fi o izbanda a noastra, a celor care batem campii pe aici, sa contribuim la realizarea unui vis. Zadarnicia e urata nu Elena Udrea ! CA SA INTELEGI MAI BINE CE VREAU SA SPUN AR TREBUI SA O URMARESTI PE ACEASTA marygeo2006 SI PE ALTE TOPICURI SI O SA TE CONVINGI TOTODATA CA NU TOPICURILE SUNT VINOVATE. POTI SA-I TII APARAREA CAT DORESTI NUMAI UN LICRU TE ROG, CU CEEA CE AM POSTAT MAI INAINTE NU AM JIGNIT PE NIMENI, AM SPUS DOAR IMPRESIA PE CARE MI-A FACUT-O PESTE TOT PE UNDE AM INTALNIT POSTARILE EI. ...SI APOI SA-TI MAI SPUN UN ADEVAR, LOGIC, NU CRED CA ELENA UDREA AR FI O PERSOANA CU UN CARACTER MAI ORDINAR DECAT AL ACESTEI marygeo2006 |
|
Fosta membra 9am.ro 1491 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 08:22
Victoria, Marygeo asta are vreo 60 de ani, a fost maistra in croitorie, are baietii prin Spania, este omul nou creat de Ceausescu si paraie de prostie.
Obisnuieste sa se bage singura in seama, ignoranta desavarsita, aparent ia atitudine in orice problema dar nu reuseste sa spuna nimic in afara unor bolboroseli si jigniri incoerente la adresa oricui i se pare ca ar ataca-o. Nu e in stare sa inteleaga un text scris. Este cel mai prost personaj pe care l-am intalnit pe forumurile astea. De cateva luni disparuse, dar vad ca, din pacate s-a intors. Va sfatuiesc sa n-o bagati in seama. N-o sa mai scapati de ea. Si o sa va injure fara oprire cu orice prilej pe orice forum cu o tenacitate specifica prostilor. Ignorati-o pe cotoroanta asta si veti fi mai linistiti !
Acum nu e momentul !
|
|
averea1916 206 mesaje Membru din: 14/02/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:23
Elena Udrea,tipul femeii cu interes personal,acum ministrul turismului iubita de Basescu poate deturna usor fondurile alocate pe consultanta,nu gindeste cind vorbeste si nu cunoaste despre ce vorbeste
INCEARCA SA TRAIESTI BINE,NU TE UITA CA NU AI CU CE,PINA NU SE TREZESTE NORODUL !
|
|
super_green_frog 1358 mesaje Membru din: 12/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 10:24
Victoria, stii tu ce stii! Eu nu luam apararea nimanui, mai ales ca nici nu o remarcasem pe respectiva si nu stiam exact cui te adresezi. Imi pare rau ca m-am agatat tocmai de postul tau in dorinta de a sublinia ca ne place sa ne insultam si sa ne spurcam pe unde apucam, fara nici o finalitate. Sper ca imi vei accepta scuzele.
All Things Grow With Love
|
|
ego_sine_nomine 8 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 2 Martie 2009, ora 16:30
Apropos de Elena Udrea...Ai chef de o barfa? Intra aici si posteaza parerile tale despre politica,sport,vedete si nu numai! comentariulzileicuedy.blogspot.com/
|
|
|
|

Pai zicea unul pe un topic ca aia din occident ,pina sa descopere romancile ,se multumea 5 - 6 insi cu o fatuca ,cu rindul ,unii vedeau numai la televizor,asa ca Romania-i frunchea
Acum poate sa faca excursii cu Base in Bucovina de paste ca a primit de la buget de 20 de ori mai multi bani decit in 2008,de are si sefu simpatile lui,iar in plina CRIZA ,boc a aprobat bani de campanie electorala lui Basescu drept recompensa ca la numit prim-ministru,restul este CANCAN
Dar Elena,bato vina!
E ;; democratie,!
;;De ce nu lasati, oamenii sa-si ;spuna ;parerea??