back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena udrea

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 18 Octombrie 2008, ora 23:12

Elena Udrea e o tipa desteapta. De cate ori am avut ocazia sa o ascult mi s-a parut o femeie desteapta, coerenta, cu argumente.
Observ ca toti cei care injura pe Elena Udrea, PDL-ul si pe Basescu au o trasatura comuna: enunta ca sunt niste nenorociti, jigodii, ... si atat. Nu vin cu nici un argument.
Tocatorii de meserie ai lui Voiculescu au si facut-o frnajuri dupa faza cu andrelele si mopul. Femeia a vrut sa spuna ca e o femeie normala ca oricare, ca stie sa croseteze ca face curat in casa ca orice alta femeie din Romania. De ce trebuia pusa la zid pentru chestia asta, numai Dumnezeu stie. Vad ca sunt si femei care o ataca din cauza asta, chiar femei pe care le simpatizez dar la faza asta nu le inteleg.
Discutia cu ce face Elena Udrea in pat mi se pare stupefinat de cretina.
Ce sa faca ? Ce au facut mamele si bunicile si strabunicile noastre din negura vremurilor si pana azi. Ca sa ma fac bine inteles, voi astia care va intrebati ce face Elena Udrea in pat v-ati intrebat ce face mama voastra in pat ? Acum suna altfel, nu ?

Am toata simpatia pentru Elena Udrea. Decat activista aia de Andronescu de la PSD ... decat Lavinia Sandru, Vasileasca, Buruiana si alte figuri sinistre din politica ...

Acum nu e momentul !
Fosta membra 9am.ro

80 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 11:11

De la: marygeo2006, la data 2008-10-18 20:33:25
De la: laura_boritoni, la data 2008-10-18 15:54:19Ce comentarii malitioase la adresa lui Elena. Pai daca sunteti asa de buni de ce sunteti aici si nu in locul ei ??? Care e problema voastra? Nu are voie femeia sa faca politica, va simtiti frustrati ca nu mai are cine sa stea la cratita ? Nu inteleg de ce nu se ia nimeni de Geoana, de Basescu de alti politicieni, numai de ea ??? Culmea ca sunt si femei care au aceeasi atitudine. Rusine sa va fie !
''''''''' Te rog,, sa ne dai ;un singur, motiv, prin care;;trebuie sa ne fie rusine;;!!!!!!! E ;; democratie,! ;;De ce nu lasati, oamenii sa-si ;spuna ;parerea?? ;;;;;;;;S-a zis cu ;;spiritul de turma;;!! Sa cantam la fel ,in cor;;!!!! ;;Trebuie s-o ;;elogiem;; s-o ;;votam ;pe ;;Ilenuca ;; doar, ca sa-ti facem ;;placere, domniei -tale?? ;;;;;;;; NUU;;;!! m-i se pare,, deloc;;;democratic;;!!!!!!!

democratia nu inseamna dreptul de a injura in cor, fara motiv, doar pentru ca asta ne distreaza... spiritul de turma tocmai aici se manifesta, zicem ca ceilalti fara sa gandim ...
ai ceva impotriva femeii? spune motivul clar, n-o insulta gratuit, pentru ca e "democratie". Eu tocmai asta astept, vreun argument pentru injuraturile la care e supusa. Cum n-am primit niciunul, se pare ca habar n-aveti de ce o injurati. De aceea raman la prima impresie pe care mi-am facut-o despre ea: o femeie inteligenta si echilibrata.

dagaio

1073 mesaje

Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 12:47

Draga catcos,

NU exista argumente contra Elenei Udrea. Acesta e adevarul care-i doare pe toti prostii, invidiosii si misoginii care-o critica.

In toate emisiunile la care a participat, s-a prezentat ireprosabil purtand polemici cu argumente inteligente si avand o atitudine corecta fata de ceilalti participanti la discutie. Pare sa fie o persoana echilibrata, responsabila ( de actiunile ei, nu doar de imaginea ei ), onesta cat se poate de mult d.p.d.v. politic, si pare sa detina diplomatia care-i lipseste lui Basescu. Incearca sa rezolve niste probleme din sistemul acesta incert, de prea multe ori nu este lasata sa actioneze pozitiv de catre cei cu conceptii vechi si gresite sau de cei foarte corupti. Mi se pare ca isi foloseste inteligenta si feminitatea ca sa castige teren, astfel incat sa nu deranjeze pe multi, dar sa-si atinga scopurile profesionale.
Am fost pe blogul ei. Acolo ea demonstreaza si mai bine ce am spus mai sus despre ea - calitatile - in ciuda celor care o judeca absolut superficial sau rauvoitor bazandu-se doar pe aspectul ei de femeie blonda, frumoasa, sexi.
Ea demonstreaza multor barbati ca exista femei si frumoase si destepte, si puternice, si scolite bine, si blonde - in acelasi timp.

Fosta membra 9am.ro

2192 mesaje
Postat pe: 19 Octombrie 2008, ora 18:44

Mai eu fata de ea am doar un singur repros...ce cauta la TV cu crosetul in mana!...mi se pare o imagine adusa siesi sub valoarea ei! In rest bravo ei!

istoria

57 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 01:47

ce conteaza ca sio trage si ea ,este fomeie,daca Cocos o foloseste ca momeala,are si ea dreptul la amor,invidiosilor!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 20 Octombrie 2008, ora 08:59

;;;;;;;; DA! ;; E, femeie, e frumoasa, desteapta,;; noua ;;unora,,,nu ne place! ;;Care, ;v-i problema???! Sunt ;;simpatii si antipatii'!;;E harnica, ;; zugraveste ;scoli((doar acum)),,, croseteaza ,,,, este ;; super koo!!! '''' Doar acum in ;;preajma ;alegerilor;! Ca in ;rest, n-am prea vazut-o sa-i pese ;de popor;;!!!!! ;;; NU!! ;;NE PLACE ::IPOCRIZIA;;!!!!!ll ;; Asta va deranjeaza!!!! Votati-o ;;dragilor!! ' E ''democratie;;! Fiecare ;;face, ce doreste!! ;;; Daca ;poate sa faca;;!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 12:54

;;;;;;;;;;ELENA UDREA;;;;;;;;;; :sml-l;;;;;;;ove0049: ;;;;;;;V-A SALVA;;; ROMANIA;;!!! TREBUIE, NEAPARAT;;; VOTATA;;!!!!!!!!!!!!

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 18:38

Ai dreptate doamna marygeo ,daca puteti anuntatio ca ii bag si eu un vot in urna{pe cale orala deoarece nu sunt din zona in care candideaza} .Cu aceiasi netarmurita dragoste si celorlalti candidati{indiferent de partid}.Si vorba dumneavoastra comentez pe banii mei,ce pusca mea?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 22 Octombrie 2008, ora 21:58

De la: tvikea, la data 2008-10-22 18:38:20Ai dreptate doamna marygeo ,daca puteti anuntatio ca ii bag si eu un vot in urna{pe cale orala deoarece nu sunt din zona in care candideaza} .Cu aceiasi netarmurita dragoste si celorlalti candidati{indiferent de partid}.Si vorba dumneavoastra comentez pe banii mei,ce pusca mea?
;;;;;;;;;Buna seara! ;;I -mi pare nespus de rau,,,, ca,,,, nu pot sa va ajut! Eu locuiesc, mai departe, decat ;d-vs, de ;Bucuresti,, Nu am cunostinte, in ;;guvern, ca eu ;; aveam ;;cunostinte,,doar pe vremea ;; comunistilor! :;;; Cand venea in;; Maramures,, nea''NICU,, la,, vanatoare,,, si avea probleme,, ,,,,,i se rupeau ;;pantalonii; de ;;efort;; ma ;chemau,, sa ii ;;repar;!!!!!!!!sml-happy0028: ;;;Dar ,,,,, sunt destui din aceea ;zona ;care o ;elogiaza! ;;Poate va ajuta, ei , sa-i bagati ei si celorlalti, candidati, cate;; un vot, in ;;urna;!! ;;Succes;;! ;;;;;Eu o sa le bag ;;voturile;; in ;;urnele ;; din ;;Spania;;!

nusibela

2 mesaje
Postat pe: 23 Octombrie 2008, ora 19:35

brc_1

20 mesaje

Postat pe: 24 Octombrie 2008, ora 10:23

elena , esti secretar executiv pdl si imi poti raspunde la o nedumerire : de ce pdl nominalizeaza candidati cu probleme, nu esti intrebata?problema ar fi deputatul de calarasi fuia stelian , ce desfasoara activitati murdare prin offshore in sua si cipru ; si mai grav, acest deputat in calitate de director al statiunii de cercetare plante medicinale -aromatice fundulea, a falimentat-o , executat-o silit adjudecata si instrainata firmei sale private procera agrochemicals ; cum se cheama ce a facut acest deputat : cumva furt delicat de deputat ,ori venituri pt. campanie pdl ; daca imi raspunzi ca un jurist ai 5 voturi din familia mea, sigur de ai nevoie , de nu eu mai pot face rost de vreo 20 , daca nici de asta nu ai nevoie atunci nu voi uita niciodata ca pd si pdl vin dinspre ilici cel totalitar

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 26 Octombrie 2008, ora 18:08

;;;;;; ;;;;;;BUNA CUPLARE!! ELENA UDREA,, OANA ZAVOREANU SI LUMINITA ANGHEL ;;ASTA DA!!! CUPLARE!! ;; VOM AVEA;; CE VEDEA ACUM!!

brc_1

20 mesaje

Postat pe: 27 Octombrie 2008, ora 14:37

depinde cine e cocosul : d-l cocos ori d-l base ; pai te faci ca nu stii cine a lansat-o in politica de d-sra leana ? cu cine se faceau lucrarile capitalei cand base era primar ,oare....noi romanii uitam asa repede ; oare ....si iertam asa de greu ; d-l videanu zice si una si alta ,asa ca politichia e buna de facut bani, banii nostrii cei de toate noptile

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 02:11

;;;;;;;SUCCES;;!!!!!!!! ;AVETI VIITORUL ASIGURAT!! ;;;;;;URA;;;;;!!

marian_bd_rotaru

1883 mesaje
Oras: Barlad

Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 10:34

O semianalfabeta !

Fosta membra 9am.ro

1491 mesaje

Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 16:04

Eu am decis sa ma retrag din poveste pentru ca, oriunde ma duc, dau peste femeia asta cu probleme psihice grave ce se cheama Marygeo. Regret ca n-am inteles mai de mult ca este bonava mintal si am injurat-o, ea saraca fiind nevinovata. Nu pricepe nimic din ce se intampla in jurul ei. Asta este ....

Acum nu e momentul !
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 16:27

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 28 Octombrie 2008, ora 16:33

brc_1

20 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 14:45

de ce sunt aici si nu in locul ei?pai ca sa atingi politica sus nu stii ce trebuie ca barbat?1-sa ai milioane de euro;2-sa faci afaceri cu politicienii;3-sa te propuna unul mare sefului mare;4sa te bage seful pe usa din spate;5 sa derulezi afaceri cu iei ,muncind pt.ei , practic tu fiind o spita.....s a m d-----femeie in politica: 1 -sa fii frumoasa; sa arati bine la corp ;2 sa lucrezi cu ei ,sa fii sluga lor ; 3 sa-i satisfaci pe unii si mai mult pe seful mare ; 4 sa ai milioane de euro tot de la ei ,din lucrarile pe care ti le da printr-o firma ;5 sa donezi partidului in campanie ; pt ambele parti e nevoie de slugarnicie ; de aplecare ; de inclinare -nu conteaza pe ce parte te inclini si din ce parte ,mai precis cu ce parte a corpului ; si asa precizez ca eu nu sunt invidios , nu era elena ...........,era gherghina ori sulfina!!!!!!

istoria

57 mesaje

Postat pe: 29 Octombrie 2008, ora 15:13

la PDL este ca la " Julia Taylor Vidal "si cauta noi clienti si cliente

vasyy1971

28 mesaje
Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 10:38

De la: catcos, la data 2008-10-09 14:23:40Atatea tampenii fara nici o baza am auzit despre ea, incat tind sa simpatizez cu Elena Udrea, numai pentru imaginea nedreapta care i s-a creat. Dar raman receptiva, daca imi aduce cineva argumente cum ca e proasta, c****, tzoapa, hoatza s.a.m.d., eu citesc si accept. Dar argumente, nu "scenarii" din tabloide si pareri provenite din prejudecati si gandire en-gros, de turma. Astept.

tareeeeeeeeeee ....toti comenteaza dar habar nu au ....lasati barfa fratilor...intrati in politica daca sunte-ti tari si fff morali si nu mai barfiti pe la colturi

istoria

57 mesaje

Postat pe: 31 Octombrie 2008, ora 12:41

daca doriti sa vedeti cine este Elena la PDL uitativa pe ;
Gina Wild 30 Man Gang Bang,astai motivul pentru care iubeste dracusor PD-L ul

fulgerul1989

133 mesaje

Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 04:21

Intr-un cadru decent si femeile pot face politica sint mai putin partinitoare in actuala conjuctura risca sa se compromita

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 10:35

elena din troia, elena ceausescu, elena udrea, elena basescu...... si pe femeia mea de servici tot elena o chema....

havi_one

1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 14:11

Elena Udrea? valoreaza cat un PISAT in fata mea ,deasemeni cat valoareaza si intreaga clasa politica !!!

Mah !

tcisorin

1 mesaj
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 15:14

sau botul in urda ???

statelucia

28 mesaje
Postat pe: 1 Noiembrie 2008, ora 21:55

Indiferent de sex,multora nu le plac femeile frumoase si destepte ! Cum Elena Udrea face parte din aceasta categorie normal ca i se cauta mereu "nod in papura" Si ce daca ?Sa mearga cu fruntea sus ca face lucruri bune!

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 22:31

am vazut ,arata foarte bine in Gina Wild 30 Gang Bang,astai secretul PD-L

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
istoria

57 mesaje

Postat pe: 2 Noiembrie 2008, ora 23:04

asta-i munca la PD-L si pasiunea lui Base
dracusor este invatacelul Gina Wild 30 Man Gang Bang

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 11:59

Postarile anterioare demonstreaza prejudecatile existente si orgoliile masculilor care nu suporta sa vada o femeie frumoasa si desteapta in posturi de conducere ceea ce spune tot despre mentalitatea si nivelul de cultura a unei natiuni.

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Udrea
Mergi la: