back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena udrea

Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:

minerul

50 mesaje
Oras: Petrosani

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 18:36

mai bibicilor ce aveti cu Elena Udrea,ce aveti cu PDL ul ca va maninca Cocos

minerul

50 mesaje

Postat pe: 6 Noiembrie 2008, ora 18:38

mai mult i-l loviti in soarta pe don presedinte ca lasciva este flebetea lui

ghinduta0810

11 mesaje
Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 11:53

Sincer, prefer un guvern plin de elene decat un bou ca tariceanu, nastase si alti hoti versati ca ei.

minerul

50 mesaje

Postat pe: 7 Noiembrie 2008, ora 20:39

mai ce rele sint femeile cu femeile,ce daca lasciva (Elena Udre0 SE BAGA'N POLITICA,ARE SI EA INTERESE CA SA REUSEASCA,mai da de cole de colo,ca astai tara ,basareasca

AlexCristian

5 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 17 Noiembrie 2008, ora 20:20

cioara vopsita

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 18 Noiembrie 2008, ora 09:29

Mare tampenie fratilor !!!

Yorick

1014 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 00:07

Catre sustinatorii Elenei Udrea:

Nu am citit chiar toate comentariile pe aceasta tema insa am observat ca tendinta generala in randul sustinatorilor este de a afirma ca nu exista argumente impotriva ei. Cine este impotriva doamnei respective este ori invidios ori misogin ori frustrat - cam asta ar fi ideea dumneavoastra.
Dragi sustinatori, Elena Udrea s-a descalificat ca persoana inteligenta cu manuta ei, fara nici un ajutor de la nimeni. Vad ca se uita gafa aia din emisiunea lui Turcescu.
Pentru cei care nu ati inteles de ce are asa mare importanta gafa respectiva , incerc sa explic.
Daca ar fi spus-o un strungar ar fi fost perfect de inteles. Nu are relevanta daca ar fi stiut sau nu raspunsul cineva ca mine. Doamna Udrea insa era consilier al Presedintelui Romaniei pe probleme de integrare europeana , lucru care face nescuzabila acea replica.
Dragi sustinatori ati accepta ca dentistul dvs sa nu stie ce e ala un molar?
Daca dentistul dvs nu ar sti lucrul asta nu-i asa ca i-ati pune sub semnul intrebarii diploma aia de la medicina? Ba chiar mai important - v-ati mai lasa dantura in grija lui?

Ce e mai trist pentru mine e ca sunt simpatizant al PDL. Si totusi ma intreb daca are sens sa merg la vot. Inca nu sunt hotarat daca sa consider esecul aliantei DA o dezamagire precum CDR.

PS - pentru doamnele care cred ca a nu o place pe Elena Udrea inseamna ca am ceva impotriva femeilor in posturi de conducere : am un respect deosebit pentru Monica Macovei.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 00:17

De la: The_Mole, la data 2008-11-19 00:07:03Catre sustinatorii Elenei Udrea:

Nu am citit chiar toate comentariile pe aceasta tema insa am observat ca tendinta generala in randul sustinatorilor este de a afirma ca nu exista argumente impotriva ei. Cine este impotriva doamnei respective este ori invidios ori misogin ori frustrat - cam asta ar fi ideea dumneavoastra.
Dragi sustinatori, Elena Udrea s-a descalificat ca persoana inteligenta cu manuta ei, fara nici un ajutor de la nimeni. Vad ca se uita gafa aia din emisiunea lui Turcescu.
Pentru cei care nu ati inteles de ce are asa mare importanta gafa respectiva , incerc sa explic.
Daca ar fi spus-o un strungar ar fi fost perfect de inteles. Nu are relevanta daca ar fi stiut sau nu raspunsul cineva ca mine. Doamna Udrea insa era consilier al Presedintelui Romaniei pe probleme de integrare europeana , lucru care face nescuzabila acea replica.
Dragi sustinatori ati accepta ca dentistul dvs sa nu stie ce e ala un molar?
Daca dentistul dvs nu ar sti lucrul asta nu-i asa ca i-ati pune sub semnul intrebarii diploma aia de la medicina? Ba chiar mai important - v-ati mai lasa dantura in grija lui?

Ce e mai trist pentru mine e ca sunt simpatizant al PDL. Si totusi ma intreb daca are sens sa merg la vot. Inca nu sunt hotarat daca sa consider esecul aliantei DA o dezamagire precum CDR.

PS - pentru doamnele care cred ca a nu o place pe Elena Udrea inseamna ca am ceva impotriva femeilor in posturi de conducere : am un respect deosebit pentru Monica Macovei.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 00:21

mai ca ma convinsesesi ca exista pdl-isti inteligenti,vroiam sa votez pdl-ul si traian basescu cand hop ce sa vezi ,cine iese din joben,ce dulceata de femeie scoti pe gurita lui matale:MONICA MACOVEI........NO COMMENT......

goaaddict2003

55 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 12:06

Vai, dar ce ar zice oare presedintele Norvegiei daca Elena Udrea ar iesi din viata politica? Ar fi dezastru. Si-ar retrage tara sa din UE. Cel putin asa stie Elena Udrea, cea care vroia sa fie ministru pe probleme de integrare europeana, ca Norvegia e in UE si ca are presedinte, nu rege. Va dati seama ce tare ar fi fost un asemenea ministru. Si ce mara branza? Pana la urma si la Cotroceni e un mahalagiu, betivan si scandalagiu, la Cluj e primar unul cazut in cap si la figurat, dar mai ales la propriu, Emil Boc - a se vedea emisiunea lui Andrei Gheorghe. Mai sunt mafioti gen Boureanu, Berceanu, fosti trezorieri ai lui Ceausescu, apoi PDSR-isti, PSD-isti, PNL-isti, apoi PDL-isti, adica Stolojan, adica un mare traseist politic. Beton partid, nu?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 14:06

De la: ghinduta0810, la data 2008-11-07 11:53:35Sincer, prefer un guvern plin de elene decat un bou ca tariceanu, nastase si alti hoti versati ca ei.

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 14:14

ai uitat sa-i amintesti pe tiriac,basescu,videanu,becali,prigoana,rusanu,popoviciu,catarama,hrebenciuc,berceanu,roman,sechelariu,mazare,mischie,cocos,casuneanu,poponet,udrea,mihailescu,isarescu,ciorbea,vacaroiu,ioan niculae,fratii paunescu,fratii micula,blaga,david,fenechiu,abraham pavel,verestoy attila,marko bela,laszlo tokes,bucsaru,ov.musetescu,monica macovei,mona musca,pinalti[gh.stefan]si multi altii [asta daca vrei sa fii corect pana la capat s-auzim numai de bine

Fosta membra 9am.ro

80 mesaje

Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 17:42

Florin, multumesc, esti primul care vine cu un argument si il accept. Nu o sustin neaparat pe Elena Udrea, am vrut doar sa ii fac pe oamenii astia care injura sa GANDEASCA cu capul lor. Romanii practica injuratul din principiu, balacarim pe unul sau altul fara sa avem habar de ce, doar pentru ca toata lumea o face... E dreptul fiecaruia sa placa sau sa displaca o persoana publica, dar macar sa stie DE CE.

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 19 Noiembrie 2008, ora 21:45

doua prin fata doua prin dos ?!...

bilbe

409 mesaje

Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 01:45

la PDL merge si cu 3

dianacriste

1 mesaj
Postat pe: 20 Noiembrie 2008, ora 19:27

De la: partidul1, la data 2008-08-20 06:39:04 cum sa renunte?ia uitativa pe

So macht Abspritzen Spass 7
vedeti ce calm lucreaza?

parcasviu

111 mesaje
Oras: Targoviste

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 00:26

invidiosilor ,io daca ajung primmministru o iau sefa de cabanet ca-i dama buna !

Fosta membra 9am.ro

1196 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 10:14

Nu cred ca mai are vreun rost sa discutam pe acest subiect,asta pt ca stim cu totii ca nu cine voteaza conteaza si in principiu cine le numara si le centralizeaza!
Sintem doar niste marionete care trebuie sa asculte de stapini siasta se va perpetua multi ani la rindul. Am vazut in Colentina afise cu Rodica Nazar care n e plinge de mila si se angajeaza sa mareasca pensiile si salariile. Ocunosc destul de bine pt ca lucrez in sectorul 2 la o institutie a primariei si stiu foarte bine ca minte de ingheata apele. Un om normal nu ar aparea pe afise electorale mintind pt a nu mai stu cita oara. Se stie peste tot cu ce se ocupa sotul ei musulman..................si in locul ei as intra in pamant de rusine. Dar asa sint toti politicienii iar daca vreti sa cunoasteti toti BANDITII din ROMANIA acum aveti ocazia. In proportie de 99% toti care candideaza sint doar niste INFRACTORI protejati de LEGISLATIA tarii. Traim intr-un stat cu majoritatea institutiilor CORUPTE si ai doare in cot de poporul ROMAN. DECI EU INDEMN POPORUL ROMAN SA BOICOTEZE ALEGERILE SI SA-I LASAM SA SE ALEAGA INTRE EI. POATE ASA DAM UN SEMNALDISPERT UNIUNII EUROPENE.

,,Ai grije de gandurile tale....caci ele se vor transforma in cuvinte! Ai grije de cuvintele tale...caci ele se vor transforma in fapte ! Ai grije de faptele tale...caci ele se vor transforma in obiceiuri ! Ai grije de obiceiurile tale...caci acela va fi destinul tau !''
MAMITZA

119 mesaje

Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 12:55

ELENA UDREA ESTE UN FEL DE MARILYN MONROE A POLITICII ROMANESTI ! IN PRIVINTA CALITATILOR FIZICE ESTE O FEMEIE ABSOLUT NORMALA, FRUMUSETEA - IN LIMITELE DARUITE DE CATRE PARINTII DOMNIEI SALE, INTELIGENTA - IN JUR DE MEDIU, CUNOASTEREA - LIMITATA DE RELATIILE PE CARE LE ARE, CULTURA GENERALA - DESTUL DE MODESTA, AMBITIILE PERSONALE - NU PREA SE INTREVAD DIN VORBELE SI ACTIUNILE DOMNIEI SALE, NOROC - DACA SE POATE NUMI "NOROC" SUMA ALGEBRICA A CEEA CE ARE SI NU ARE, TINDE SPRE MINUS ; FOARTE USOR DE MANIPULAT DOAR PENTRU CA ISI DORESTE SA FIE "SIC" SI SA SE VORBEASCA DESPRE EA !
SI SE VORBESTE ! EU PERSONAL AS SFATUI-O, PANA NU ESTE "PREA TARZIU" SI NU VA MAI PREZENTA "INTERES" PENTRU BARBATII DIN VIATA EI, SA-SI IA IN SERIOS ROLUL PE CARE DUMNEZEU I L-A INCREDINTAT - SA FIE O BUNA SOTIE, O MAMA CU COPII REUSITI SI SA LASE PUSTIULUI POLITICA ! E UN ROL MULT PREA GREU PENTRU DOMNIA SA SI DE-ASTA ARE NEVOIE DE MULT PREA MULTI "PROFESORI" !

DDR
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 21 Noiembrie 2008, ora 14:27

Care este motivul pentru care subiectul "Elena Udrea" naste atatea discutii pro si contra ???

jazzman62

22 mesaje
Oras: Ramnicu Sarat

Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 10:20

ce reprezinta aceasta femeie?....de ce trebuie sa fie subiect de discutie aici? eu cred ca este o parasuta politica oportunista,lipsita de inteligenta,la fel ca un sobolan care fuge cand se scufunda corabia...un politician platit de contribuabili,trebuie sa lucreze pt acestia,nu?.....ea mai stie pt cine lucreaza?

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 23 Noiembrie 2008, ora 22:48

are trasaturi barbatesti ,se si barbiereste,dar tine la tavaleala,mai ales in PDL intre toti expiratii

fsemciuc

3 mesaje
Oras: Galati

Postat pe: 29 Noiembrie 2008, ora 10:49

Udrea ca Udrea, dar ce sa mai spunem de "Ciocul mic, ca noi suntem la putere", i-ar trebui si simandicoasei Udrea o baita.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 30 Noiembrie 2008, ora 00:14

Consider ca doamna Udrea este femeie frumoasa. Pentru mine e o placere cand o regasesc in paginile unei reviste sau in unele emisiuni tv. Deasemenea, am constatat ca un om frumos nu poate fi urat in interior fiindca uratenia traverseaza orice bariera si iese neaparat la suprafata. Regret doar ca aceasta doamna nu a profitat de notorietate prin a se face utila la modul concret. Daca tot e implicata in politica nu e tarziu sa rezolve macar o mica particica din neajunsurile semenilor, sa zicem o baie publica (sunt multi oameni care traiesc in conditii groaznice, in canale, in cocioabe fara apa, canalizare, curent electric, sau pur si simplu sub cerul liber, carora le-ar prinde bine sa sa faca un dus din cand in cand si sa-si primeneasca hainele). Nu e greu de imaginat ca sunt plini de raie si tot felul de paraziti. Astfel nu ne-am mai tine ne nas cand intalnim personajul pe strada, in magazine sau in mijloacele de transport. Le-am zice "du-te si te spala" . Acestia de cele mai multe ori salasluiesc prin parcuri, acolo unde se joaca copiii nostri si unde ar trebui sa ne plimbam in timpul liber. A fost doar un exemplu dar sunt multe bucatele de neajunsuri care ar putea fi acoperite prin eforturi minime de o persoana cu notorietate. Doamna Udrea ca multi altii, si-ar putea creiona anumite conceptii si ar putea stabili macar una sau doua prioritati concrete in folosul semenilor. De interesul personal nu mai vorbim aici, e treaba fiecaruia cat de mult poate sa faca in interesul personal dar sa mai faca cat de putin si ceva util societatii. In general vorbind, fiecare ar trebui sa fie recunoscator societaii in care s-au imbogatit. Si-ar demonstra astfel superioritatea si ca li se cuvine ceea ce au (???)

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 07:03

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 1 Decembrie 2008, ora 09:07

promovam ELENE BLONDE
Sa nu se supere nasul

pusy_55

283 mesaje
Oras: Ploiesti

Postat pe: 9 Decembrie 2008, ora 17:47

LA CRATITA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AM AUZIT CA VISEAZA SA FIE PRIM MINISTRU??????????????????????????CRED CA O PUNE BASELU,CA ARE DATORII LA EA,NU I-A PLATIT ULTIMA DATA!! HA HA HA

alinushy

119 mesaje
Oras: Brasov

Postat pe: 30 Decembrie 2008, ora 21:06

intr-un fel e de admirat putoarea asta, puteti spune ce vreti de ea , nu ca ii tin partea - s-a vandut pe bani adevarati frate nu pe nimic ca proastele alea dupa varianta. este un vip . halal de savarina ei !

necunoscut

1 mesaj
Postat pe: 1 Ianuarie 2009, ora 08:23

De la: alinushy, la data 2008-12-30 21:06:26intr-un fel e de admirat putoarea asta, puteti spune ce vreti de ea , nu ca ii tin partea - s-a vandut pe bani adevarati frate nu pe nimic ca proastele alea dupa varianta. este un vip . halal de savarina ei !

ochi alunecosi,inima zburdalnica
si da din coate,da din toate
si ajunge in guvern mai frate
cica-i aplica lui Traenica
masaje frate,El pe la spate
o dirijeaza ,manipuleaza
ca-i tinerica si frumusica
la minister o instaleaza

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Ianuarie 2009, ora 15:35

Oare ! este adevarat ca ar fi ceva intre ea si "unsul poporului de la Cotroceni "??? Ca prea se vede pe fatza ! S-au prins si cei din provincie !

Ticu
Pagini: << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Udrea
Mergi la: