back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena udrea

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Iulie 2009, ora 21:30

De la: vaneamarin, la data 2009-05-04 09:01:34
De la: tvikea, la data 2009-05-02 20:28:00A stricat si un cal in spate................

Nu are consilieri buni saraca .Daca o sfatuiau sa ia ea calul in spate in loc sa il calareasca precis se gaseau cativa occidentali care sa vina curiosi,pasionati de numere de circ, sa vada "femeia blonda care duce calu-n spate!!!!" .CIRCU' BOC PREZINTA !!!!!BLONDA CU CALU-N SPATE!!!!!COPIII SI ADULTI,NEPOTI SI BUNICI ,HAI LA CIRCCC!!!Theeee land of chioce lumeeee!Avea de ales intre sa calareasca sau sa ia ea calul in spate !!!!THE LAND OF CHOICEEEE!!!!

Cita inteligenta!
Stai mai usor nea Ivane ca s-ar putea sa-ti plesneasca cutiuta aia craniana, unde desi peretii sunt foarte grosi si mai este si un creier mic cit putza de furnica, tot mai este spatiu girla!

Bai organisme monocelulare. ce alte argumente mai aveti? Stati si o ardeti aiurea pe aici si rideti ca proasta in tirg cind isi vede curul, de glumele de kkt pe care tot voi le spuneti!
Chiar nu va dati seama ca sunteti jenant de prosti?

A tunat si v-a adunat! Daca vi s-a urat de Basescu si de PDL, emigrati tata in Coreea de Nord ca acolo poate sunteti utili!

super_green_frog

1358 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 20:28

Nu mai gasesc topicul cu "ridzi si buzunarul ei", Domnita vadit mangaietoare de maini, "sincer"devotata si total dezinteresata. Acum e ea oblojita si mangaiata pe manuta de sleahta de prietene ca Sulfina Barbu si fosta directoare de circ ca nici nu stiu cum o cheama si nici nu o sa ma intereseze vreodata. Ne-am lamurit cu cine avem de-a face. Demonetizeaza femeia in politica, sunt dezgustatoare si oportuniste. Asistam la acelasi instinct de gasca si prietenie. Ne asteptam la mai mult de la femei, speram ca ele nu vor continua obiceiul de a pune tara la cale la un pahar.

All Things Grow With Love
Fosta membra 9am.ro

296 mesaje

Postat pe: 6 Iulie 2009, ora 23:24

De la: super_green_frog, la data 2009-07-06 20:28:31Nu mai gasesc topicul cu "ridzi si buzunarul ei", Domnita vadit mangaietoare de maini, "sincer"devotata si total dezinteresata. Acum e ea oblojita si mangaiata pe manuta de sleahta de prietene ca Sulfina Barbu si fosta directoare de circ ca nici nu stiu cum o cheama si nici nu o sa ma intereseze vreodata. Ne-am lamurit cu cine avem de-a face. Demonetizeaza femeia in politica, sunt dezgustatoare si oportuniste. Asistam la acelasi instinct de gasca si prietenie. Ne asteptam la mai mult de la femei, speram ca ele nu vor continua obiceiul de a pune tara la cale la un pahar.
Voi chiar credeti ce zice piricania Boc,nu lasa seful DNA ul sa declanseze urmarirea mea penala,am cheltuit banii pentru EBA,ASA CA DECE SA DEMISIONEZ ?

http://www.youtube.com/watch?v=iYKYDqZsUNo
super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 7 Iulie 2009, ora 12:42

Ma simt incomodata de raspunsul tau, fiindca imi place de Boc deocamdata. In rest, poti avea dreptate, cine stie ??? Vom vedea.

Fosta membra 9am.ro

59 mesaje
Oras: Tecuci

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 20:11

De la: black10131307, la data 2009-07-03 21:30:52
De la: tvikea, la data 2009-05-02 20:28:00A stricat si un cal in spate................

Nu are consilieri buni saraca .Daca o sfatuiau sa ia ea calul in spate in loc sa il calareasca precis se gaseau cativa occidentali care sa vina curiosi,pasionati de numere de circ, sa vada "femeia blonda care duce calu-n spate!!!!" .CIRCU' BOC PREZINTA !!!!!BLONDA CU CALU-N SPATE!!!!!COPIII SI ADULTI,NEPOTI SI BUNICI ,HAI LA CIRCCC!!!Theeee land of chioce lumeeee!Avea de ales intre sa calareasca sau sa ia ea calul in spate !!!!THE LAND OF CHOICEEEE!!!!

Cita inteligenta!
Stai mai usor nea Ivane ca s-ar putea sa-ti plesneasca cutiuta aia craniana, unde desi peretii sunt foarte grosi si mai este si un creier mic cit putza de furnica, tot mai este spatiu girla!

Bai organisme monocelulare. ce alte argumente mai aveti? Stati si o ardeti aiurea pe aici si rideti ca proasta in tirg cind isi vede curul, de glumele de kkt pe care tot voi le spuneti!

A tunat si v-a adunat! Daca vi s-a urat de Basescu si de PDL, emigrati tata in Coreea de Nord ca acolo poate sunteti utili!

Inca 5 ani cu Basescu presedinte si va fi mai rau decat in Coreea de Nord, asta pe de o parte, pe de alta parte, doar pupincuristul din tine te face sa te apleci atat de mult spre gaoaza basesciana fiindca despre inteligenta ta ce sa mai spun... nu ma pronunt asupra a ceva inexistent.

NESIMTITUL

786 mesaje
Oras: Cluj

Postat pe: 8 Iulie 2009, ora 22:25

De la: 1954ppll, la data 2009-07-08 20:11:07
De la: black10131307, la data 2009-07-03 21:30:52

Cita inteligenta!

Inca 5 ani cu Basescu presedinte si va fi mai rau decat in Coreea de Nord, asta pe de o parte, pe de alta parte, doar pupincuristul din tine te face sa te apleci atat de mult spre gaoaza basesciana fiindca despre inteligenta ta ce sa mai spun... nu ma pronunt asupra a ceva inexistent.
Asa este pe mine ma mingie cu suturi toata ziua Basescu la gaoaza

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 22:00

Daca nu boutique-uri "The land of Choise", macar niste amarate de TOURIST OFFICE -uri. Se mira ca nu intalnesc asa ceva pe nicaieri. Nu numai ei ar avea nevoie de ele, ca sunt baieti destepti si se descurca pana la urma si fara, stiu sa citesca harti, sa intrebesa se orienteze dar NOI CICA PROMOVAM TURISMUL. Pai cum? Daca prinzi un turist intr-un astfel de office poti sa-i bagi in cap toate frumusetile tarii si destinatiile posibile si il convingi sa ramana mai mult de o zi. mUlti vin pentru o zi si pleaca mai departe catre Grecia, Turcia, Bulgaria. De ce sa nu- orientam sa bata mai mult tara in lung si lat ? Apoi, la acele Tourist Office s-ar crea locuri de munca tinerilor absolventi de turism eventual, ca un fel de stagiu. Ar avea foarte multe de invatat de la turisti, mai mult ca in anii de facultate. Astia sunt oameni cu picioarele pe pamant si plimbati in toata lumea, pe unde nici nu gandesti. Stie doamna Udrea ? Nu cred. Dansa a avut ocazia sa cunoasca doar bogatati "contrafacuti". dar omenirea e compusa din cele mai diverse exemplare, nu exclusiv din cele cunoscute de dansa in cercurile sale. Turismul in lumea intreaga inseamna mult mai mult. Am cam vazut ce poate, sorry ! O preocupa SRI-ul turismului, vorbea de niste agenti ai ministerului sub acoperire care sa dea in cap micilor intreprinzatori care au facut ce-au putut si ce-au stiut ca sa nu ajunga niste asistati. Va avea dumneaei grija sa inlature pe cei care functioneaza fraudulos. De ce sa nu se gandea sa-i prijine sa functioneze in legalitate? Sa le ofere ministerul consultanta si nu amenintari pe praful asta. Adica cum ca sa nu sefaca si nu cum sa se faca ceva in tara asta. Numai EI motatii au voie, altii NU !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

16019 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 22:03

Si aucun lien boutique "La terre de choix, même certains des sites de mouillage OFFICE DE TOURISME. Wonder pas répondre sur le monde. Non seulement ils en ont besoin, ils sont intelligents et gérer les gars à suivre et non, je sais lire les cartes, mais de se concentrer intrebesa U. S. Said promouvoir le tourisme. Eh bien, comment? Si vous attrapez un touriste dans ce bureau et que vous pouvez coller dans votre tête toutes les beautés du pays et de destinations possibles, et nous restons convaincu plus d'une journée. beaucoup de vin pour une journée et aller à la Grèce, la Turquie, la Bulgarie. Pourquoi ne pas viser à lutter contre le pays de long et lat? Puis, à l'Office de Tourisme de créer des emplois pour les jeunes diplômés du tourisme peut-être comme une sorte de probation. Vous avez beaucoup à apprendre de touristes, plus que dans les années de collège. Ce sont des gens avec les pieds sur le terrain et à pied dans le monde, en l'absence de pensée. Udrea dame sait? Je ne crois pas. Dance eu la chance de rencontrer les riches seulement "faux". Tourisme dans le monde est tellement plus.

Cine nu este corect cu el insusi,nu poate convinge pe nimeni de adevarul spuselor sale. Toti oamenii normali se inteleg in probleme de viata,stiinte si creatie. Nu-ti dori prea multe,n-o sa ai unde le pune. Mare pacat trebuie sa fie viata,daca se pedepseste cu moartea." Exista batalii pe care este bine sa le ocolesti , nu din teama ca le - ai putea pierde , ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu - le " Gelu Negrea Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea[Georges Brassens] Nimeni nu este destul de inteligent ca sa poata convinge un prost ca e prost. Rau e cand esti prost,dar si mai rau este cand nu-ti dai seama ca esti prost,crezandu-te inteligent.Credeti in cel ce cauta ADEVARUL si feriti-va de cei care l-au gasit. Adevarul este pretutindeni,dar nu-l recunoaste decat cel care-l cauta-NICOLAE IORGA Primul om care a preferat sa injure decat sa dea cu piatra poate fi considerat inventatorul civilizatiei-SIGMUND FREUD Daca vrei sa cunosti un om cu adevarat,da-i o functie de conducere-ROBERT BRASILLACH Nimic nu este mai scump decat ceea ce primesti gratis. Cu cat regulile sunt mai stricte,cu atat capul care le-a conceput este mai prost- JEAN de la BRUYERE Nu e greu sa fii darnic azi,greu este sa nu regreti maine-JULES RENARD Bine ne pot face numai anumiti oameni,rau ne poate face orice prost
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 18 Iulie 2009, ora 23:47

Merci !

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
Fosta membra 9am.ro

101 mesaje
Oras: Fagaras

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 12:37

De la: super_green_frog, la data 2009-07-07 12:42:29Ma simt incomodata de raspunsul tau, fiindca imi place de Boc deocamdata. In rest, poti avea dreptate, cine stie ??? Vom vedea.

Am înțeles că îți place de Boc. Trebuie să detaliezi. Îți place așa cum dă cu coasa în trilul "păsăricilor" prezidențiale sau la maghernițele unde își duce veacul "țiganca împuțită" cu damf băsescian?
Cred că ar fi mai bine ca Boc să se ducă să bocănească acolo unde se pricepe mai bine : la coasă.

Administrația prezidențială confirmă faptul că noțiunile de „păsăric㔠și „țigancă împuțit㔠aparțin exclusiv președintelui Băsescu și folosirea acestora nu reprezintă un abuz de limbaj.
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 19 Iulie 2009, ora 18:04

Nu pot sa detaliez. E doar chestie de perceptie personala. Pot sa-ti spun abia anul asta din cei douazeci trecuti, am remarcat o preocupare de a identifica problemele reale ale majoritatii romanilor de parca pana acum toata lumea a fost oarba, vezi diferentele astronomice intre maximul si minimul pensiilor, salarii de nabab platite ca ofranda din banii nostrii ai tuturor in detrimentul majoritatii cu salarii de gladiator. In toti anii astia s-a practicat un dispret total fara sa se faca macar vorbire despre astfel de situatii ca si cand n-ar exista. E o satisfactie simplul fapt ca vezi macar o preocupare in sensul asta, iti zici ca tot e ceva mai mult decat nimic. Apoi, apreciez felul in care face fata tensiunilor si mediului politic frustrant cat si pe fondul general de criza. Nu e chiar de dorit sa ocupi functia asta in astfel de conditii.
Repet, in cazul meu parerea e mai mult la nivel de perceptie. Nu e obligatoriu sa am dreptate, e doar o parere personala, nimic mai mult.

ctitorul

280 mesaje
Oras: Craiova

Postat pe: 20 Iulie 2009, ora 06:58

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-19 18:04:05Nu pot sa detaliez. E doar chestie de perceptie personala. Pot sa-ti spun abia anul asta din cei douazeci trecuti, am remarcat o preocupare de a identifica problemele reale ale majoritatii romanilor de parca pana acum toata lumea a fost oarba, vezi diferentele astronomice intre maximul si minimul pensiilor, salarii de nabab platite ca ofranda din banii nostrii ai tuturor in detrimentul majoritatii cu salarii de gladiator. In toti anii astia s-a practicat un dispret total fara sa se faca macar vorbire despre astfel de situatii ca si cand n-ar exista. E o satisfactie simplul fapt ca vezi macar o preocupare in sensul asta, iti zici ca tot e ceva mai mult decat nimic. Apoi, apreciez felul in care face fata tensiunilor si mediului politic frustrant cat si pe fondul general de criza. Nu e chiar de dorit sa ocupi functia asta in astfel de conditii.
Repet, in cazul meu parerea e mai mult la nivel de perceptie. Nu e obligatoriu sa am dreptate, e doar o parere personala, nimic mai mult.

Asa este moda in preajma alegerilor !

nu va uitati ca Basescu este un gainar hot,suportati mizeriile lui !
Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 13 August 2009, ora 15:10

Stimate organisme pluricelulare, deși am rezerve serioase în ceeace privește seriozitatea, cred că - după logica simplă a bunului simț - schimbul de mesaje pe calea poștei electronice presupune un minim de educație, decență și respect atunci când îți etalezi enunțuri de orice gen. Mai rău este atunci când nu ai așa ceva, sau nu știi ce înseamnă fiecare din aceste minime cerințe, altminteri nu îmi dau seama cum poate un om să se exprime în halul de față, fără să-i pese de bunul simț ! Nu degeaba spuneau străbunii noștri că prostul până nu-i fudul, parcă nu e prost destul. Și, a propos, de unde știi cum este în Coreea de Nord, ai făcut cumva studiile pe acolo ?!

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 13 August 2009, ora 15:10

Stimate organisme pluricelulare, deși am rezerve serioase în ceeace privește stimabilitatea, cred că - după logica simplă a bunului simț - schimbul de mesaje pe calea poștei electronice presupune un minim de educație, decență și respect atunci când îți etalezi enunțuri de orice gen. Mai rău este atunci când nu ai așa ceva, sau nu știi ce înseamnă fiecare din aceste minime cerințe, altminteri nu îmi dau seama cum poate un om să se exprime în halul de față, fără să-i pese de bunul simț ! Nu degeaba spuneau străbunii noștri că prostul până nu-i fudul, parcă nu e prost destul. Și, a propos, de unde știi cum este în Coreea de Nord, ai făcut cumva studiile pe acolo ?!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 23:47

Cine vorbea de studii in Coreea ? Oricum nu mai conteaza, ne-am obisnuit sa ne descurcam si sa functionam fara dragii nostrii guvernati. Exista degeaba, nu pentru noi. Oare nu-i doare propria inutilitate si insuficienta ? Despre "stimabilitate", atentie la pronuntia in varfiul buuzelor ca asa e "elevat". :) Deci, repetati dupa mine in varful buzelor : sstiimabiliitaatee, cu o voce tuguiata si rasfatata, da? Asa, mai repetati pana va iese s-o multumim pe doamna de mai sus.

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 13 August 2009, ora 23:55

De la: lilicaseceanu, la data 2009-08-13 15:10:43Stimate organisme pluricelulare, deși am rezerve serioase în ceeace privește stimabilitatea, cred că - după logica simplă a bunului simț - schimbul de mesaje pe calea poștei electronice presupune un minim de educație, decență și respect atunci când îți etalezi enunțuri de orice gen. Mai rău este atunci când nu ai așa ceva, sau nu știi ce înseamnă fiecare din aceste minime cerințe, altminteri nu îmi dau seama cum poate un om să se exprime în halul de față, fără să-i pese de bunul simț ! Nu degeaba spuneau străbunii noștri că prostul până nu-i fudul, parcă nu e prost destul. Și, a propos, de unde știi cum este în Coreea de Nord, ai făcut cumva studiile pe acolo ?!

Adica ne sfatuiesti frumos sa intoarcem crestineste si obrazul celalalt. Offffff! Mare ti-e gradina de "flori exotice". :) Esti buna de exponat la gradina botanica la cat de pretioasa te arati sau prin alte parti tot la "separeu" si la racoare sa nu te ofilesti.

Iisus

250 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 06:35

De la: broscuta_super_verde, la data 2009-07-18 22:00:15Daca nu boutique-uri "The land of Choise", macar niste amarate de TOURIST OFFICE -uri. Se mira ca nu intalnesc asa ceva pe nicaieri. Nu numai ei ar avea nevoie de ele, ca sunt baieti destepti si se descurca pana la urma si fara, stiu sa citesca harti, sa intrebesa se orienteze dar NOI CICA PROMOVAM TURISMUL. Pai cum? Daca prinzi un turist intr-un astfel de office poti sa-i bagi in cap toate frumusetile tarii si destinatiile posibile si il convingi sa ramana mai mult de o zi. mUlti vin pentru o zi si pleaca mai departe catre Grecia, Turcia, Bulgaria. De ce sa nu- orientam sa bata mai mult tara in lung si lat ? Apoi, la acele Tourist Office s-ar crea locuri de munca tinerilor absolventi de turism eventual, ca un fel de stagiu. Ar avea foarte multe de invatat de la turisti, mai mult ca in anii de facultate. Astia sunt oameni cu picioarele pe pamant si plimbati in toata lumea, pe unde nici nu gandesti. Stie doamna Udrea ? Nu cred. Dansa a avut ocazia sa cunoasca doar bogatati "contrafacuti". dar omenirea e compusa din cele mai diverse exemplare, nu exclusiv din cele cunoscute de dansa in cercurile sale. Turismul in lumea intreaga inseamna mult mai mult. Am cam vazut ce poate, sorry ! O preocupa SRI-ul turismului, vorbea de niste agenti ai ministerului sub acoperire care sa dea in cap micilor intreprinzatori care au facut ce-au putut si ce-au stiut ca sa nu ajunga niste asistati. Va avea dumneaei grija sa inlature pe cei care functioneaza fraudulos. De ce sa nu se gandea sa-i prijine sa functioneze in legalitate? Sa le ofere ministerul consultanta si nu amenintari pe praful asta. Adica cum ca sa nu sefaca si nu cum sa se faca ceva in tara asta. Numai EI motatii au voie, altii NU !
Toata lumea are voie,dar trebuie tinut seama ca lumea este formata din,cei care gindesc,aplicantii,profitorii,lenesii,hotii si prostii

Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi. On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses. Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss. Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 August 2009, ora 15:28

Eu cred că de când erai copil te-ai trezit "prea" de dimineață și ai rămas cu "noaptea în cap", iar spitalele de specialitate nu au reușit nici măcar să te țină sub supraveghere darmite să te vindece. Altefel nu-mi pot explica numele de user pe care l-ai adoptat.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 14 August 2009, ora 15:28

Ar trebui, totuși, să te tratezi. Este spre binele tău.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 16:21

Mi-ai luat-o inainte. In mod normal as fi nevoita sa citez user-ul cu pricina ca sa nu existe confuzii. Nu-l citez insa clar ma refer la cel cu blasfemia. Tocmai el se erijeaza in lupul moralist si se refera cu superioritate dar foarte SUMAR la diversele tipuri umane, cam dupa cum ar vrea el sa stea lucrurile. A omis din enumerarea sa pe cei inteligenti, onesti, creativi, harnici, constiinciosi. In viziunea sa lumea ar fi impartita in doua categorii "cei care gandesc" si "otrepe". E in mod sigur unul dintre cei care au absolvit cursuri la "Institutul pentru studierea holocaustului " asemeni doamnei Ridzi, ea fiind de buna seama unul din "cei care gandesc" spre deosebire de restul "prostilor", "hotilor" conform enumerarii user-ului lovit in aripa. Daca nu vrea sa ajunga la marcuta, sa-si schimbe nik-name-ul in "Ganditorul" ca nimic nu ramane neplatit mai ales in cazul celor care nu au nimic sfant in ei. Vine un moment in care conspiratiile si diversiunile murdare pe care s-au bizuit in viata nu le mai sunt de folos. Se stie ca viata loveste exact acolo unde ne doare mai tare ! Nota bene !

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 14 August 2009, ora 16:45

A uitat sa-i mentioneze pe cei invidiosi si lacomi care-si doresc ceea ce apartine altora indiferent daca e vorba de o lingurita de plastic sau mai mult. Lacomia lor e organica si fara logica.

Fosta membra 9am.ro

39 mesaje
Postat pe: 15 August 2009, ora 14:10

Câbd te bagi în tărâțe, te mănâncă porcii !!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 15:34

Mai intai iti faci gusa mare, restul sunt consecinte nedorite "curatimea voastra".

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 15 August 2009, ora 19:33

De la: super_green_frog, la data 2009-08-15 15:34:13Mai intai iti faci gusa mare, restul sunt consecinte nedorite "curatimea voastra".

La mine a crescut fundul si musca PSD,PNL SI PDL ul din el de mama focului,da pe mine ma doare in cuioul de la pantof

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 15 August 2009, ora 19:38

De la: lasciva1, la data 2009-08-15 19:33:53
De la: super_green_frog, la data 2009-08-15 15:34:13Mai intai iti faci gusa mare, restul sunt consecinte nedorite "curatimea voastra".

La mine a crescut fundul si musca PSD,PNL SI PDL ul din el de mama focului,da pe mine ma doare in cuioul de la pantof

PACIFISTA

299 mesaje

Postat pe: 18 August 2009, ora 23:22

De la: Ana_carmen_baciu, la data 2009-08-15 19:38:15
De la: lasciva1, la data 2009-08-15 19:33:53

Dar Basescu te pupa la fund ?

Romanii ,trebuiesc sa inteleaga ca sunt pe cont propriu,iar politicienii traiesc din contributiile ,taxele si impozitele platite de romani. Mergeti la vot si holbati bine ochii pe cine puneti stampila,nu va hazardati ! Revoluționari,eliminați din rindul vostru impostorii,asa cum a fost și BLAGA care deținea Certificat de revoluționat ilegal.
brc_1

20 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 12:16

LEANA DIN CAPUL SATULUI
UN LIMBRIC DE FEMEIE INTARZIATA

Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 19 August 2009, ora 14:32

De la: brc_1, la data 2009-08-19 12:16:21LEANA DIN CAPUL SATULUI

Ce nai da tu sa ai o partida de amor cu mine impotentule !Apropos,lingi bine ?

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
Ana_carmen_baciu

989 mesaje

Postat pe: 19 August 2009, ora 14:52

De la: lasciva1, la data 2009-08-19 14:32:22
De la: brc_1, la data 2009-08-19 12:16:21LEANA DIN CAPUL SATULUI

Ce nai da tu sa ai o partida de amor cu mine impotentule !Apropos,lingi bine ?

asa Lenutzo, zi-le !!!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 20 August 2009, ora 17:15

"X-meanca Udrea ". Oare ?

Pagini: << 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Udrea
Mergi la: