Info
x
Elena udrea
|
9am096416 278 mesaje Membru din: 9/07/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 10:34
super...muzica...
M
|
|
111dinu 1317 mesaje Membru din: 26/07/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 25 August 2009, ora 11:06
De la: 9am096416, la data 2009-08-25 10:28:38De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 09:50:03De la: kramer, la data 2009-08-23 16:53:47De la: o_himera_, la data 2009-08-23 16:13:50 Dupa limbajul pe care il folositi unii ,se vede diferenta de educatie si lipsa de noblete . Ati vrea voi sa fiti ca UDREA dar va lipseste si gramatica ,si diplomatia ,si niste ani de scoala !!!! Puneti frau torentului tumultos al prostiei ca s-ar putea intampla sa va treziti in randul sinistratilor! Doamnă, vă imaginați cumva că există doritori să ajungă la Elena Udrea Cocoș ? Alte repere de frumusețe feminină nu aveți?
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice.
Găoaza este un desert prezidențial.
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Ebony 14969 mesaje Membru din: 5/01/2009 Oras: Timisoara |
Postat pe: 25 August 2009, ora 14:38
De la: 9am096416, la data 2009-08-25 10:34:19super...muzica... Deranjanta ..muzica
|
|
Fosta membra 9am.ro 1639 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: Mangalia |
Postat pe: 25 August 2009, ora 15:54
Elena Udea - o nesimtita tupeista notorie fitze,fitze,fitze
|
|
Fosta membra 9am.ro 981 mesaje Membru din: 12/07/2009 |
Postat pe: 25 August 2009, ora 17:44
PRINCIPELE RADU AL ROMANIEI Acum, in plina vara Publicat in: Jurnal, data: 25.08.2009 Acum, in plina vara, când lipsesc si evenimentele, dar si cei care le-ar putea provoca, as dori sa scriu, pe scurt, despre câteva detalii care privesc Familia noastra si care inseamna ceva pentru Principesa si pentru mine. Ne aflam in avion, in drumul nostru acasa dintr-o vizita in Europa. In timpul zborului, un domn vine la rândul nostru de scaune, se apleaca discret si spune Principesei: Alteta Voastra Regala, as vrea sa va multumesc. Principesa intreaba de ce. Domnul raspunde: Acum saptesprezece ani eram student la medicina. Fundatia Altetei Voastre Regale mi-a dat bani pentru a urma un curs in Marea Britanie. Astazi am un cabinet particular la Londra, sunt medic psihiatru, am absolvit Universitatea din Oxford si sunt tatal unui baietel nascut in Marea Britanie. Bursa pe care mi-ati oferit-o mi-a schimbat viata. As vrea sa va multumesc acum, dupa atâtia ani! Al doilea detaliu priveste tot pe Alteta Sa Regala. Cu câteva saptamâni in urma, Principesa a primit, prin decret semnat de Presedintele Republicii Franceze, ordinul national Legiunea de Onoare. Al treilea detaliu este legat de dumneavoastra, cei care urmariti paginile electronice ale siturilor noastre. Ieri a fost o zi insemnata pentru mine, fiindca numarul vizitatorilor sitului www.princeradu.ro/ a ajuns la un milion. Va multumesc! |
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 20:40
De la: CAMELYA_, la data 2009-08-25 15:54:14 Da ,cum indrazneste ea sa paraseasca ,comisia care o ancheta?A sfidat pe toata lumea cu zambetul pe buze si se crede invincibila ...ar trebui sa fie destituita din ordinul lui Basescu
|
|
Postat pe: 25 August 2009, ora 20:51
De la: o_himera_, la data 2009-08-22 15:10:17 Nu ma pot abtine sa nu sar in apararea unei femei . Ii privesc , le ascult cu atentie vorbele,le analizez gesturile, mimica si faptele acestor barbati "de stat" care-si dau de gol caracterul !Ce fac acesti misogini ?Simtindu-se nuputinciosi in a realiza ceva pt. tara asta , incearca sa darame si sa minimalizeze munca femeilor.Multi dintre ei au fost chiar ministri si stiu ce-au facut ei cu banisorii romanilor ! Gandindu-se ca cele doua femei(Udrea si Monica Rz.) sunt naive ,fara experenta , ar fi pentru ei imposibil sa nu fi procedat si ele ca d-lor. Bravo ,barbatilor, luptati pt. a va dovedi barbatia....... Vai,ce naive sunt cele...2 dame...(prefacute si parsive).,te pomenesti ca or fi ..simtite,sfioase,bune,blande(si fete de casa?) |
|
Fosta membra 9am.ro 1563 mesaje Membru din: 23/06/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 August 2009, ora 08:34
De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 20:40:06De la: CAMELYA_, la data 2009-08-25 15:54:14 Care comisie? Adunatura ai patronata de Orban care discutau cum sa o agate penal, nu cum sa cerceteze activitatea ministerului! Tu ti-ai dori sa fi implicat intr-un proces la tribunal in care sa fii judecat de catre avocatul partii adverse? Atunci cind se pleaca de la prezumtia de vinovatie, nu poate fi vorba de corectitudine! Ea a avut taria sa nu se prezinte si sa ignore o mascarada organizata de coalitaia PNL-PSD. Bravo ei ca nu se lasa calcata in picioare! |
|
|
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 09:32
De la: black10131307, la data 2009-08-26 08:34:45De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 20:40:06De la: CAMELYA_, la data 2009-08-25 15:54:14 La întrebarea dacă o zebră are dungi albe cu dungi negre sau dungi negre cu dungi albe, răspunsul este da! La întrebarea dacă democrat liberalii o apără pe Elena Udrea că a sifonat banul public sau că aceasta conduce de fapt partidul răspunsul este da!
"Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
|
|
Fosta membra 9am.ro 6780 mesaje Membru din: 13/02/2009 |
Postat pe: 26 August 2009, ora 09:48
De la: black10131307, la data 2009-08-26 08:34:45 Da,si eu m-am intrebat de ce naiba nu ii face Base o comisie care sa-i convina ?Pai ea care are poseta Vutton de 5000Euro sa apara in fata unor plebei care nu au pus nici borduri,nu au facut nici parcari si nu au nici terenuri cate are ea?!Pai chiar asa ,sa apara dansa in fata unor oameni care nu au facut nimic in viata si nici nu predau la drept ca dansa care a terminat de curand o facultate particulara ?S-a tampit tara asta dom'le daca isi permit astia sa o cheme pe doamna Udrea la o comisie cu care ea nu este de acord !Nici lui Base nu i-au cerut voie ca nu i-ar fi lasat el de capu' lor!Il propun pe Boureanu sef de comisie parlamentara iar componenta comisiei sa fie numai din pitzigoi basescieni portocalii .Cred ca si doamna Udrea ,de la inaltimea domniei sale de ..apropiata a lui Base,ar accepta sa fie anchetata de o astfel de comisie .(chiar daca tot cu scarba dar macar pe astia i-ar considera si dansa... "impartiali" )
|
|
bilbe 409 mesaje Membru din: 9/11/2008 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 10:16
De la: vaneamarin, la data 2009-08-26 09:48:12Mai da rai sunteti !Cum sa se prezinte Lenuta la comisie cind tutorele amant este seful Mafiei,si el nu respecta nici-un fel de Lege in Romania ? Apoi biata femeie ,care are datorie de peste (a avut) 3 milioane de euro la banca cu scadenta 2009 ,trebuia sa fie numita intr-un post de ordonator de credite sa-si poata achita sarmana datoria.Asa a fost moda ,multi PDListi au procedat ca Lenuta,au luat credite babane sa cumpere teren,sa-l compartimenteze si sa-l vinda de 5 ori mai scump ,in asa fel incit sa achite datoria si sa ramina si cu de 4 ori mai multi bani,dar ghinion cu imobiliarele.Acum cind Boculet a fost generos la recomandarea lui Base ,sarmana a primit fondul salvator si voi faceti scandal ,curat gaozari....De la: black10131307, la data 2009-08-26 08:34:45
|
|
titiana 42 mesaje Membru din: 17/05/2009 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:38
nu se lasa calcata in picioare dar altfel da
|
|
Fosta membra 9am.ro 26 mesaje Membru din: 30/11/-0001 |
Postat pe: 26 August 2009, ora 14:40
o tipa care si-a facut loc in politica si s-a descurat ca altfel nu ar fii ajuns unde aste
|
|
broscuta_super_verde 1273 mesaje Membru din: 30/11/-0001 Oras: BUCURESTI |
Postat pe: 26 August 2009, ora 17:35
Unde a ajuns si cum a ajuns n-ar fi fost o problema, bravo ei. Necazul e ca nu confirma nivelul si nu a depasit ca si alte surate, nivelul de activist de partid. Sau nu cumva a fi ministru e un privilegiu pe viata, e un dat pe care nu ti-l mai poate lua nimeni indiferent de cat de incompetent sau depasit esti ? Aiici nu vorbim de titluri nobiliare si nici de averi mostenite din neam. Daca esti bun in ceea ce faci, te mentii idar daca nu esti, cazi cu tot cu afaceri ca nu merge jaful la infinit, s-a dovedit. Sa vedem cati se vor mentine in afaceri cand e vorba sa le conduca performant fara sa intorca banii statului, adica ai nostrii cu lopata dupa bunul lor plac ? Aici era problema dar va faceti ca nu vedeti. Noroc ca vad cei care sunt in masura sa vada chiar si cu intarziere tot e bine, au dormit toti pana acum sau au crezut cu buna credinta ca lucrurile vor merge dar nu merg si asta e evident. Nu merg de prea mult timp si a devenit inacceptabil pentru noi toti. Ne-am saturat sa renuntam la prioritatile noastre pentru a ne ajuta vecinii si rudele in varsta sa supravietuiasca. Pentru unii dintre noi a devenit imposibil sa mai putem ajuta, sa mai avem mila fata de cei care sunt adusi in situatia sa stea cu mana intinsa. E treaba statului sa se descurce cu ei fiindca de asta noi semnam de o viata un salariu brut mare si incasam un net mic, de asta platim TVA-ul pe tot ce consumam, de asta platim impozit pe ceea ce detinem sau incasam. Cam mult pentru nimicul facut din acesti bani si nimeni nu e vinovat. Toti considera ca a fi politician e un dat si prin activismul de partid iti castigi privilegii neconditionate pe viata.
Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:47
De la: 9am054071, la data 2009-08-26 14:38:47nu se lasa calcata in picioare dar altfel da Se lasa incalecata,probabil
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 19:51
De la: annes1700, la data 2009-08-26 14:40:56o tipa care si-a facut loc in politica si s-a descurat ca altfel nu ar fii ajuns unde aste Da ,da...aparatori din astia ,mai sunt cu duiumul...,dumneaei sa dea socoteala...si ar fi bine sa o faca concret !!
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 20:33
O PRIVIRE PESTE GARD ÎN GRĂDINA LUI ION (ILIESCU)...
Nu știm cine pe cine va reuși să dea afară de la guvernare, din alianță, dar amenințările de o parte și cealalta și scandalurile împotriva unei părți sau alta se înmulțesc pe măsură ce ne apropiem de alegerile prezidențiale care se vor desfășura cu tărăboi și război . Este perioada în care se fac jocurile, în care se încearcă fel și fel de scenarii, în care abundă sondajele tot mai contradictorii, în care scapă intenționat fel și fel de note interne și înregistrări de la ședințe secrete, în care păsările politice de pradă nu dorm liniștite nici în curtea Băsescului, la PD-L, nici în grădina Iliescului, la PSD, arealul exotic în care Geoană, o pasăre mai specială, mai rară și cu ciocul mic, face mai degrabă figurație ca prestație și pozează în păun de decor, deși continuă în mod păgubos să fie cotat în sondaje sub pragul partidului pe care nici el nu știe unde îl duce, după cum conduce (cine îl conduce...). Cică o notă internă strategică, un fel de document secret al PSD, curat secret, ar fi scăpat(!) în presă, nu se știe cum, ca să se afle și să se știe că la început de toamnă, când ar trebui numărați bobocii coaliției, va începe marea bătălie politică între cele două tabere de la guvernare, din cauza pedeliștilor care, pretextând conflictele (inevitabile și previzibile) pe marginea reformei educației, cerând capul Androneascăi, fără a primi satisfacție, vor rupe coaliția ca pe un covrig fierbinte, eliberânndu-i gaura(!) și azvârlind PSD-ul de la guvernare, gest cu atât mai apocaliptic și eliptic cu cât covrigarii lui Boc și Băsescu vor încerca o nemernică racolare a nu mai puțin de 18 zburătoare, parlamentare, din ograda PSD. Și, ca orice document pentru împuns, taurul mediatic scos în arenă nu se putea să nu ia în coarne și copite scandalurile Ridzi, Udrea, fratele Mircea și diversiunea Oprescu pe care l-au pasat mai nou în tabăra pedelistă, scandaluri care îl vor mobiliza pe Băsescu, în disperare de ură și gură, să lovească în partidul aliat pentru instaurarea brutală a unei noi configurațiipolitice. Dovada?... Păi mai mulți senatori și deputați din PSD ar fi primit (și acceptat) propuneri de trădare a PSD și de a vota legile educației contra strategiei de partid, primind, se pare(!), prin curierii lui BăseBoc, mandat explicit. Inexplicabil de explicit! Așadar, păzea pesedea că vine Armagedonul cu prilejul asumării răspunderii guvernamentale pentru diferitele legi. Dar e vai-văleu și pentru pedeleu, i se pregătește (încă) ceva la cacealma: (i) se pune de o moțiune de cenzură! Bogdan Olteanu și cumetria lui liberalo-pesedistă, care comite comitete și comisii, își freacă bătăturile din palme de nerăbdare să ancheteze, să investigheze, să boicoteze, să cenzureze...Ei și? Bine fac - bine găsesc, dar trebuie luată poziție,. ca opoziție chiar dacă PSD se află și în căruță și în teleguță, și la putere și...viceversa, pentru contra(!). Este, totuși, lăudabil frontul comun pe care îl fac ai lui Iliescu și Năstase în jurul unicului candidat la cotrocezidențiale. Țel de oțel pentru care marii strategi social-democrați își strâng rândurile, își frâng falangele și își înfrâng antipatiile față de acest candidat care își autodepășește sportiv, de la cursă la cursă, performanța de a menține partidul deasupra preferințelor electoratului față de cele pentru lider, rod al celei mai altruiste și neofeseniste strategii hrebenciste(!). De aceea se mobilizează toate energiile, ca nu cumva să fie partidul surclasat de către liderul candidat care trebuie, totuși, să treacă în turul doi, decât să îi lase locul trădătorului ex-pesedist Sorin Oprescu, acest cal troian al lui Iliescu pentru Băsescu...Cum va face și desface Geoană scenariile nu bănuim, dar, chiar avânnd baftă pe cât ambiț(!) să intre în finală, pentru imaginea PSD este clar ceva neclar(!): autoritatea în partid, așa cum afirmă cu inconfundabilele lui cuvinte confundabile însuși Vanghelie, a stârnit disputele păcătoase care i-au stricat autoritatea lui Geoană ( înțelegeții dumneavoastră, cititorii...), dar acum întreg partidul îl sprijină și cei mulți care puneau sub semnul întrebării candidatura lui la președinție nu mai vor să îl dea jos și să pună pe altcineva. Sondajele asta indică, a mai postulat liderul de București. Depinde care sondaje din potopul cu sondaje... |
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:15
o adunatura de hoti care profita de naivitatea riomanuilor
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:31
De la: 111dinu, la data 2009-08-26 09:32:00De la: black10131307, la data 2009-08-26 08:34:45De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 20:40:06De la: CAMELYA_, la data 2009-08-25 15:54:14 TI S-A CAM IMPUTIT BRANZA DE LA CLATITA (SAU DE LA GAOAZA...?)! MAI SCHIMBA SI TU UMPLUTURA GENI(T)ALELOR TALE POSTULATE POSTATE SI IDEI FILOZOFICE DIN COADA MESAJELOR! NU PARI ATAT DE PROST PE MASURA ACESTOR INEPTII CARE NICI MACAR UMOR(I) NU AU! DE LA DISTANTA NU PARI PROST, DAR PRIVIT MAI DE APROAPE... |
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:36
PENTRU 111DINU ERA... MASAJUL(nu este o greseala, masaj - mesaj).
Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap". |
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:46
Postat pe: 26 August 2009, ora 21:45 Modifica Citeaza Raspunde
GATA, LA CULCARE, VA LAS, MERG IN PAT SA MI-O PUNA BARBATU-MEU DUPA CE SE UITA LA MECI. CONTINUATI, CONTINUATI...MA RETRAG SA MI-O TRAG! |
|
Postat pe: 26 August 2009, ora 23:06
D-le 111dinu,
DA.Unul dintre doritori este d-l Orban,saracutul vampirel sa-si infiga coltii in produs si musca si el de unde poate si cum poate.Sa va mai dau si alte exemple?E destul. Repere de frumusete feminina?Ce parere aveti de Olguta Vasilescu ?Mahalagioaica tipica perioadei interbelice din mahalalelor bucurestene,cosmetizata in saloanele de lux pe banii poporului. Inca un exemplu ; ciocanitoarea Lavinia Sandru.......Daciana Sirbu ,iti pica ochii,alba ca zapada.....noroc cu TATA......
M
|
|
Iisus 250 mesaje Membru din: 12/08/2009 Oras: ALTA LOCALITATE |
Postat pe: 27 August 2009, ora 05:55
NU VA MAI CERTATI CA NU MAI AVETI TIMP SA VA IMPACATI !
Pe Pamint,excrocii prostesc norodul cu promisiuni desarte pina reusesc sa le puna jugul,apoi le cinta sa joace in functie de chef !In decursul timpului popoarele au uitat ca cei pe care i-au angajat sa le reprezinte interesele sau transformat in asupritorii lor,au acumulat averi imense si au constituit o masina de represiune impotriva angajatorilor,a poporului care i-au angajat
Lenesii,lichelele,incapabilii si bolnavii mintal,sunt primii care acorda girul excrocilor pentru a le deveni sefi.
On Earth, thieves foolish with empty promises until the people manage to put the yoke, then sing them to play depending on the mood! In time people have forgotten that those who agreed to represent the interests or turned their oppressors, have accumulated fortunes, and set a car repression against employers, the people who committed
Lazy, illiterate, sloths and dementia, are the first to grant them the endorsement of these thieves to become bosses.
Sulla Terra, i ladri stupidi con promesse vuote fino a quando le persone riescono a mettere il giogo, poi cantare a giocare a seconda dell'umore! Nel tempo le persone hanno dimenticato che chi ha accettato di rappresentare gli interessi o trasformato i loro oppressori, hanno accumulato fortune, e impostare una repressione auto contro i datori di lavoro, le persone che hanno commesso
Lazy, analfabeta, bradipi e demenza, sono i primi a concedere loro l'approvazione di questi ladri di diventare boss.
Teléfono/Fax (01662) 289 30 00
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 10:24
De la: romanita, la data 2009-08-26 21:31:03De la: 111dinu, la data 2009-08-26 09:32:00De la: black10131307, la data 2009-08-26 08:34:45De la: nicobekesi, la data 2009-08-25 20:40:06De la: CAMELYA_, la data 2009-08-25 15:54:14 Nu ai reușit să-ți depășești condiția "absolventului" de facultate muncitorească. Îți înțeleg frustrarea. Dacă nu cădea Ceaușescu erai unul dintre cadrele de bază ale partidului comunist și ai fi intrat în rândul stafului comunist, în gașca deștepților cu studiile făcute, la fel ca tine, la facultățile muncitorești. Ai fi avut ocazia să înfierezi cu mânie proletară intelectualitatea, să te zburlești la toți cei care se încăpățânau să nu accepte înlocuirea unei cărți cu ciocanul muncitoresc. Este trist ca după 20 de ani, în loc să-ți trăiești în liniște ignoranța, te crezi, la fel ca în trecut, buricul târgului, deși s-a dus perioada când mai întâi se absolvea facultatea muncitorească iar apoi se absolveau școala generală și liceul. Știindu-ți capacitățile intelectuale, mă văd nevoit să-ți spun că înțelesul cuvântului ignoranță îl poți găsi în DEX și, totodată să afli că DEX-ul este un dicționar explicativ al limbii române.
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:00
Cand posteaza 111DINU nu posteaza 999FLORIN, tot un drac. Clone de rahat!
TI S-A CAM IMPUTIT BRANZA DE LA CLATITA (SAU DE LA GAOAZA...?)! MAI SCHIMBA SI TU UMPLUTURA GENI(T)ALELOR TALE POSTULATE POSTATE SI IDEI FILOZOFICE DIN COADA MESAJELOR! NU PARI ATAT DE PROST PE MASURA ACESTOR INEPTII CARE NICI MACAR UMOR(I) NU AU! DE LA DISTANTA NU PARI PROST, DAR PRIVIT MAI DE APROAPE... |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:02
De la: romanita, la data 2009-08-27 13:00:53Cand posteaza 111DINU nu posteaza 999FLORIN, tot un drac. Clone de rahat! Rămâne cum am stabilit !
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:03
PERIPLU
De la incendieri de nave la incendierea vieții social-politice Mărturisirea. Putem spune că ar fi o scăpare involuntară, o rătăcire de moment sau o recunoaștere lucidă a faptelor. Pentru d-l Traian Băsescu, actualmente ocupând funcția de președinte al României, mărturisirea a fost ca o poveste cu umor. Cu privirea șugubeață, înecată în lacrimi de atâta haz, cu râsu-i caracteristic, a povestit, în cadrul unei emisiuni Tv., o peripeție marină ce m-a pus pe gânduri. Se întâmpla înainte de anul 1989. O navă socialistă românească, al cărei comandant era d-l Traian Băsescu, a acostat intr-un port capitalist. Acolo, a luat foc! Incendiul s-a răspândit cu repeziciune. Mai multe nave aflate în port au luat și ele foc. Au avut neșansa să se afle la locul și la timpul nepotrivit. A reușit, povestea, tot cu umor d-l Băsescu, să inducă în eroare organele de anchetă portuare, să le manipuleze și, astfel, România a scăpat de plata pagubelor provocate. Un cine știe ce nevinovat a plătit stricăciunile provocate de ghinionul de a se afla și el, în port, lângă nava vașnicului căpitan român. Ce înțelegem din această mărturisire? Înțelegem faptul că actualul președinte este un as al manipularii, al inducerii în eroare. Cu asemenea calități este posibil orice. Nu trebuie, deci, să ne mire nici amintirile depănate de d-l Băsescu conform cărora, agoniseala dumnealui, la finele anului 1989, în cuantum de 60 mii de dolari și de un milion de lei, a fost posibilă întrucât, pe timpul cât a navigat, la întoarcerea în țară introducea blugi, băuturi și țigări pe care le comercializa. Au trecut anii... Flota românească scăpă de incendiu. A fost vândută! Au mai trecut alți ani. Ne aflăm în 2004. D-l Traian Băsescu candidează și este ales președintele României. Și acum pleacă prin străinătate, însă comerțul cu produse de contrabandă ascunse sub cascheta de căpitan de vas, sau în sân, este depășit. Se profilează, în schimb, pe imobiliare și alte afaceri de familie. Se pare că s-au descoperit niște matrapazlâcuri în obținerea unor bunuri imobiliare. Pentru a abate atenția de la problemele familiei sale, apelează la ce știe dumnealui mai bine. La incendieri! Pune iasca și amnarul în mâinile d-nei Elena Udrea care, la rândul ei, incendiază coaliția Dreptate și Adevăr. Imediat focul se extinde la toate instituțiile statului: parlament, justiție, guvern. Toate sunt în flăcări și încearcă să mai salveze câte ceva. Societatea este bulversată. Totul miroase a fum, totul pare a fi ruină. Nimic nu mai funcționează cum trebuie. Nimeni nu se mai gândește cum și-a obținut președintele averea. În schimb, d-l Băsescu se comportă la fel ca și în trecut. Induce în eroare, manipulează. Reușește să-și transfere vina către alții. Către cei 332 de parlamentari, care, intr-o încercare disperată, au vrut să-l scoată din portul Cotroceni. Către magistrați, care doreau să devină independenți față de politic. Către guvernul liberal, care se încăpățâna să i se împotrivească. Anul de grație 2009. Instituțiile statului, incendiate timp de 5 ani, încă mai fumegă. Societatea este la fel de bulversată. Nu înțelege nimic. Totul arde și în loc de apă se toarnă benzină. Doar PSD-ul crede că a scăpat de foc. Se amăgește. Este prea aproape de nava prezidențială PD-L, iar focul mistuie in primul rând totul în jur. Cu amnarul și cremenea în mână, d-na Elena Udrea așteaptă semnalul de incendiere. O va face cu mult zel, fiindcă este disperată. Acoperirea matrapzlâcurilor soțului dumneaei făcute cu statul, rămânerea în funcția de ministru și în PD-L depinzând exclusiv de câștigarea alegerilor prezidențiale de către d-l Traian Băsescu. La prima vedere, așa par a fi decurs lucrurile în spectrul politicii românești. Toți au urmărit și urmăresc acțiunile și atitudinile președintelui jucător. I-a fost atribuit chiar și rolul de păpușar șef. Eu consider ca ar fi cea mai mare glumă a începutului de secol XXI. Mai ales în ultimii cinci ani, aurul la reprezentații cu păpuși PD-L, la bâlciul din România, a fost câștigat la scor de d-na Elena Udrea. Este clar, d-l Traian Băsescu a obosit înainte de a candida la președinție. A avut nevoie de ajutor. L-a găsit în persoana d-nei Elena Udrea. Din acel moment blazonul dumneaei a tronat pe Primăria Capitalei, tronează din decembrie 2004 pe Palatul Cotroceni și pe sediul Partidului Democrat, iar din decembrie 2008 s-a arborat și pe Palatul Victoria. Să fie posibil s-o avem, neoficial, președinte-premier pe d-na Elena Udrea? Așa pare a fi, mai ales că, din varii motive pe care deocamdată le atribuim oboselii, fostul căpitan de vas se mișcă și dumnealui la bâlciurile și în ritmul dorite de păpușarul șef. În funcție de sforile manevrate de d-na Udrea, parlamentarii și liderii democrat-liberalilor devin, cu rândul prim soliști în corul păpușăriei PD-L. Doar simpla apariție a acestora la bâlciul politic produce ilaritate. Când mimează figuri ce se vor a fi grave, de politicieni preocupați doar de problemele națiunii, privitorii se îneacă de atâta râs. Reprezentația marionetelor ajunge la apogeu cînd prim-fantoșele vorbesc despre preocuparea păpușăriei PD-L pentru eradicarea corupției, pentru ridicarea nivelului de trai. Din acest moment, participanții la bâlci se tăvălesc pe jos de râs. Inclusiv oile din țarcurile d-lui Flutur își manifestă veselia prin behăituri, care, amplificate de ecourile muntelui, măresc voioșia generală. Spectacolul s-a terminat. Prim-fantoșele sunt aruncate peste celelalte foste prim-marionete. Cad inerte, într-o poziție caraghioasă. Așteaptă, împreună cu celelalte foste vedete, ca d-na Elena Udrea să le curețe de praf, să le cârpească îmbrăcămintea, în direct la Tv., și să le anime într-o noua reprezentație... La bâlciul prezidențialelor din toamnă. D-l Traian Băsescu, d-l Emil Boc, d-l Vasile Blaga, d-l Cezar Preda, d-na Sulfina Barbu, d-na Roberta Anastase, d-na Monica Iacob Ridzi vor rămâne totuși în istoria reprezentațiilor cu păpuși la bâlciuri, fiindcă sigur d-na Elena Udrea Cocoș va aminti, în memoriile sale, faptul că le-a oferit de mai multe ori rolul de prim-fantoșă în deliciul publicului spectator.
|
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:05
De la: romanita, la data 2009-08-27 13:00:53Cand posteaza 111DINU nu posteaza 999FLORIN, tot un drac. Clone de rahat! SECURICI CU NEURONII MICI: Facultatile asa zis muncitoresti au functionat pana in anii 1960 cu ocazia marii "revolutii" culturale proletare dupa distruugerea intelectualilor romani in temnitele comuniste in perioada stal;inista si pana spre 1964 cand dadea coltul si Gheorghiu-Dej. Din pacate pentru obsesia ta securisto/muncitoreasca aveam sa ma nasc dupa ce a crapt Gheorghita. SIC(TIR)! Ca pe urma ai fost promovat tu de la saiba si buloane la secu` si umblai cu gentuta verde de musama de la masca de gaze si pazeai Palatul Cotroceni, in costum negru de mort, in afara gardului... |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:11
SIGUR, RAMANE CUM AM STABILIT: CHESTIA CU BELISUL PENISULUI MONEI...
De la: 111dinu, la data 2009-08-27 13:02:42De la: romanita, la data 2009-08-27 13:00:53Cand posteaza 111DINU nu posteaza 999FLORIN, tot un drac. Clone de rahat! |
|
Postat pe: 27 August 2009, ora 13:30
D-le 111dinu ,nu crezi ca jignesti generatiile de intelectuali absolventi de facultate 1965 ,1970,1980,1989,?AM invatat foarte mult fara meditatii ,am sustinut concurs cu multi candidati pe un loc si a intrat cel mai bine pregatit.Ce vrei sa spui? Acum totul se cumpara in invatamant.Notele se cumpara,examenele se cumpara,diplomele de absolvire la facultati.Scolile sunt scoase la taraba de catre profesori pe motiv ca nu au salarii.Nu le convine salariul sa plece unde sunt bine platiti.Ca la patron; nu da salariu pleci.din moment ce au semnat un contract de munca ,sa si-l respecte.termina d-ta cu facultatile muncitoresti, imi jignesti familia si pe toti care au invatat cu adevarat in perioada ceausista,absolventi de facultate.
M
|
|
|
|

Elena Udea - o nesimtita tupeista notorie
,cum indrazneste ea sa paraseasca ,comisia care o ancheta?A sfidat pe toata lumea cu zambetul pe buze si se crede invincibila
)