back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena udrea

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 23 Septembrie 2009, ora 16:47

@ cifră

Între Daciana Sârbu și Elena Băsescu există o mică diferență. Tatăl uneia a furat cât a putut de la agricultură iar tatăl celeilalte a furat de peste tot.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
BOBITA

638 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 06:49

De la: 111dinu, la data 2009-09-23 16:47:26@ cifră

Între Daciana Sârbu și Elena Băsescu există o mică diferență. Tatăl uneia a furat cât a putut de la agricultură iar tatăl celeilalte a furat de peste tot.

Bulangiilor,va ofticati ca a furat tata tot ?Lasa ca ajung eu premier si va umplu de sida

Si totusi tata va pacaleste inca odata ca romanii uita repede !
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 15:56

Mult preaiubitului nostru președinte, Traian Băsescu.

Noi pedeleii suntem îngrijorați de starea dumneavoastră psihică. Unii spun că de vină sunt "amigdalitele", alții spun că este vorba de rahatul în care a intrat șefa supremă Elena Udrea Cocoș. Suntem dezorientați.
Să fie posibilă scăderea dumneavoastră în sondaje sub 28%? Cu noi, purtătorii mitocăniilor dumneavoastră cum rămâne?
Semnează un grup de pedelei

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 24 Septembrie 2009, ora 18:53

Si pana la urma, o baga astia la "zdup" ?sau nu !!! o salveaza Zeus!!!!

Ticu
Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 09:26

De la: Tycu, la data 2009-09-06 20:00:05 Cine se crede fufa asta ? cum indrazneste sa sfideze legea , nesimtita asta ?!!!!

Legea cui nea Tycule? Vezi aici e problema! Si cei 322 care l-au suspendat pe Base au facut un abuz si rezultatul referendumului a dovedit-o. Comisia asta a Organului betiv care a lovit cu masina o fetita pe trecerea de pietoni, pe cine reprezinta? Eu sunt convins ca au facut totul s-o scoata vinovata intr-un fel, desi nu au probe!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 09:43

De la: black10131307, la data 2009-09-25 09:26:56
De la: Tycu, la data 2009-09-06 20:00:05 Cine se crede fufa asta ? cum indrazneste sa sfideze legea , nesimtita asta ?!!!!

Legea cui nea Tycule? !

Cum adica legea cui ?Legile tarii evident!Vrea Base cumva si un referendum care sa legalizaze furtul pentru Elena Udrea?Ce misto erau comisiile astea cand verificau liberalii si ce nasoale sunt acum cand vai,odios,s-au luat de Nutzi ... .

"Mircea Toader, liderul de grup al deputatilor PD-L, a afirmat ca, in pofida faptului ca si Guvernul ancheteaza contractul cu Sterling, este necesara si o comisie parlamentara care sa cerceteze cum a fost posibila, din punct de vedere legislativ, incheierea unor asemenea contracte dezavantajoase pentru statul roman."

Mai Black,voi iubiti sau nu comisiile parlamentare ?Le iubiti doar cand va fac jocul si va suparati cand sunt anchetate blondele ?Care naiba este logica ?

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 10:18

De la: Tycu, la data 2009-09-24 18:53:29 Si pana la urma, o baga astia la "zdup" ?sau nu !!! o salveaza Zeus!!!!

Tycule, Atâta timp cât în fruntea DNA-ului se află Daniel Morar, Elena Udrea nu va păți nimic.
Referendumul propus de Băsescu este "o bombă" pentru a distrage atenția de la "cazul Elena Udrea". Eu îmi mențin părerea că această femeie conduce PD-L-ul, guvernul și este, totodată, președintele din umbră al României, Traian băsescu fiind doar figurant la Cotroceni. Cred că blonda îl șantajează cu ceva, altfel nu îmi pot explica de ce i-a cedat toată puterea statului...

Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 18:12

Legea cui nea Tycule? Vezi aici e problema! Si cei 322 care l-au suspendat pe Base au facut un abuz si rezultatul referendumului a dovedit-o. Comisia asta a Organului betiv care a lovit cu masina o fetita pe trecerea de pietoni, pe cine reprezinta? Eu sunt convins ca au facut totul s-o scoata vinovata intr-un fel, desi nu au probe!
:

sml-confused0006: D-le , eu nu-i doresc rau Elenei Udrea , dar se pare ca au probe bre , cica ar fi papat si cheltuit niste bani care nu-s ai ei . ! si nu unul , ci o comisie intreaga o judeca ! Iar cu Basescu trebuie sa recunoastem ca nu e nici dar nici Referendumul de atunci nu are legatura cu situatia de acum, ca cei care au spus "Da" atunci, azi il injura !!!!

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 18:15

De la: vaneamarin, la data 2009-09-25 09:43:35

Legea cui nea Tycule? !

Cum adica legea cui ?Legile tarii evident!Vrea Base cumva si un referendum care sa legalizaze furtul pentru Elena Udrea?Ce misto erau comisiile astea cand verificau liberalii si ce nasoale sunt acum cand vai,odios,s-au luat de Nutzi ... .

"Mircea Toader, liderul de grup al deputatilor PD-L, a afirmat ca, in pofida faptului ca si Guvernul ancheteaza contractul cu Sterling, este necesara si o comisie parlamentara care sa cerceteze cum a fost posibila, din punct de vedere legislativ, incheierea unor asemenea contracte dezavantajoase pentru statul roman."

Mai Black,voi iubiti sau nu comisiile parlamentare ?Le iubiti doar cand va fac jocul si va suparati cand sunt anchetate blondele ?Care naiba este logica ?
:

sml-happy0065: da, asa este !

Ticu
Tycu

3787 mesaje

Postat pe: 25 Septembrie 2009, ora 18:21

De la: 111dinu, la data 2009-09-25 10:18:48
De la: Tycu, la data 2009-09-24 18:53:29 Si pana la urma, o baga astia la "zdup" ?sau nu !!! o salveaza Zeus!!!!

Tycule, Atâta timp cât în fruntea DNA-ului se află Daniel Morar, Elena Udrea nu va păți nimic.
Referendumul propus de Băsescu este "o bombă" pentru a distrage atenția de la "cazul Elena Udrea". Eu îmi mențin părerea că această femeie conduce PD-L-ul, guvernul și este, totodată, președintele din umbră al României, Traian băsescu fiind doar figurant la Cotroceni. Cred că blonda îl șantajează cu ceva, altfel nu îmi pot explica de ce i-a cedat toată puterea statului...

: sml-happy0065: Da, asa este, adevar spus , am mai auzit asta pe la multi de pe aici, inseamna ca asa este !

Ticu
Fosta membra 9am.ro

677 mesaje
Oras: Buzau

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 04:22

La urma urmei,diversiune lui sefu cu Referendumul ,o sa creieze o harababura in ziua alegerilor ,ca nu va mai sti nimeni ce voteaza,daca mai pacaleste un mandat ,am scapat de Comisia parlamentara

Cit este Basescu in floare,nici in tocuri nu ma doare !
umblataprinlume

72 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 10:55

Ambitia lui Emil Boc a fost:
"Ori premier, ori nimic!"
Se pare ca i-au reusit amandoua... .

Basescu la psihiatru:
-Nu stiu ce se-ntampla ca in ultimul timp sunt tot mai atacat de opozitie si de moguli, au inceput sa ma paraseasca pana si sustinatorii fideli si scad vertiginos in sondaje. Mi se reproseaza ca prea ma bag in toate, ca sunt autoritar si chiar ca ma dau drept Dumnezeu...
Psihiatrul:
-S-o luam incet si metodic. Spuneti-mi amanuntit si in ordine cronologica tot ce-ati facut.
Basescu:
-Pai, la inceput am creat Cerul si Pamantul...

Sloganul electoral al PD-L:
Frati romani!
Iliescu si Constantinescu ne-au adus pe marginea prapastiei. Numai alegandu-l pe Traian Basescu vom face un pas inainte!

Presedintele cu sotia se plimba la pas prin Bucuresti. La un moment dat, Traian Basescu se opreste brusc in fatza unei vitrine si exclama:
-Ia uite, Marie, ce preturi: sacou -15 Roni, pantaloni -10 Roni, camasa -5 Roni. Si se mai plang toti de criza in loc sa-mi fie recunoscatori ca traiesc atat de bine !
La care consoarta, intrucatva jenata, ii spune:
-Pai, Traiane, asta-i o spalatorie!

El: Draga mea, daca tu, pe criza asta, ai invata sa gatesti, am putea concedia bucatareasa.
Ea: Ai dreptate, dragul meu. Dar daca tu ai invata sa faci sex, am putea concedia si soferul.

Cativa politicieni, cam cu chef, fac un turneu electoral prin sate. Pe un drum de tara, masina se izbeste de un copac si accidentu-i gata.
Aflat in trecere, un taran cu frica lui Dumnezeu ii aduna, ii ingroapa pe loc si isi vede mai departe de treaba.
Dupa un timp, se observa lipsa politicienilor. Ancheta, reconstituire, interogatorii etc.
Anchetatorul il intreaba pe taran:
-Cand ai sosit la locul accidentului mai era vreunul in viata?
-Unii dintre ei ziceau ca sunt, dar poti sa-i crezi pe astia?!

D-zeu crea tarile... . La un moment dat Sf. Petre il intreaba:
- Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape, dar in tarisoara asta Romania ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta?
- Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... .

Un parlamentar iese agale din sala de sedinte si se intalneste cu un coleg din opozitie care se plimba pe hol si-l intreaba soptit: - Nici tu n-ai somn?

Basescu, Nastase si Vadim naufragiaza pe o insula.
Pentru a gasi de mancare ei se despart.
Nastase merge in stanga.
Basescu in drepta.
Vadim tiptil si el se duce in dreapta, dupa Basescu.
Dupa un timp, ratacind aiurea, Nastase, mort de foame, il vede pe Basescu prajind ceva.
Nestiind cum sa intre in vorba cu el deoarece erau dusmani ii spune:
"Auzi, mie nu-mi prea place de Vadim asta."
La care Basescu ii zice autoritar:
"Nu-ti place, nu mananci !"

Maria si Traian Basescu, pe plaja. Ploua... .
Ea: Da Doamne sa stea !
El: O sa-ncerc...

Vara, la mare...
Salvamarii ies in larg si striga spre un tip care inota:
"Domnule vames, ati depasit geamandura !"
Tipul nedumerit intreaba:
"Cum v-ati dat seama ca sunt vames? ca doar sunt in chiloti, ca toata lumea... ."
"Dom'le, lumea obisnuita, cand inoata, da apa in lateral, mata o strangi la piept... ."

favorita nr.1
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 13:42

D-zeu crea tarile... . La un moment dat Sf. Petre il intreaba:
- Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape, dar in tarisoara asta Romania ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta?
- Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... .

"umblataprinlume"asta e foarte tare.

Fosta membra 9am.ro

1639 mesaje
Oras: Mangalia

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:23

I: Stiti care este asemanarea dintre Grecia si Romania?
R: Ambele sunt popoare Elene.......

DanubianKnight

746 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 18:43

Black, mai citeste Constitutia. Referendumul nu a dovedit nimic. Constitutia spune ca dupa ce parlamentul voteaza suspendarea presedintelui, populatia cu drept de vot este chemata la referendum ca sa se pronunte asupra demiterii sau nu a presedintelui. Daca populatia voteaza pentru demitere, intr-un x termen se organizeaza alegeri prezidentiale anticipate.

Ei bine, asta nu spune nimic despre realitatea motivelor suspendarii, asa ca se prea poate ca cei 322 sa fi avut dreptate, iar acel 1 sa fi pacalit,pur si simplu, electoratul, ca si in alte dati de altfel.

Ezie dele mezenai (inscriptie pe un inel tracic, secolul V I.Ch.)
Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 26 Septembrie 2009, ora 21:17

De la: DanubianKnight, la data 2009-09-26 18:43:18

Black, mai citeste Constitutia. Referendumul nu a dovedit nimic. Constitutia spune ca dupa ce parlamentul voteaza suspendarea presedintelui, populatia cu drept de vot este chemata la referendum ca sa se pronunte asupra demiterii sau nu a presedintelui. Daca populatia voteaza pentru demitere, intr-un x termen se organizeaza alegeri prezidentiale anticipate.

Ei bine, asta nu spune nimic despre realitatea motivelor suspendarii, asa ca se prea poate ca cei 322 sa fi avut dreptate, iar acel 1 sa fi pacalit,pur si simplu, electoratul, ca si in alte dati de altfel.

Asta este politica,cine reuseste sa pacaleasca prostimea devine conducatorul ei.

va_ciuruim

225 mesaje
Oras: Turnu Magurele

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 04:17

De la: 111dinu, la data 2009-09-24 15:56:37 Mult preaiubitului nostru președinte, Traian Băsescu.

Noi pedeleii suntem îngrijorați de starea dumneavoastră psihică. Unii spun că de vină sunt "amigdalitele", alții spun că este vorba de rahatul în care a intrat șefa supremă Elena Udrea Cocoș. Suntem dezorientați.
Să fie posibilă scăderea dumneavoastră în sondaje sub 28%? Cu noi, purtătorii mitocăniilor dumneavoastră cum rămâne?
Semnează un grup de pedelei

Mai derbedei PDL ei,aici este vorba de gagica sefului Basescu,iar voi trebuie sa fiti loiali si bucurosi ca sefu are cu cine se distra pe banii publici,ca are omu posibilitate sa faca turism electoral,invidiosilor !

conform cercetarilor facute sa stabilit ca black-friday și silver9am ,apartin aceluiaș ID,,o persoana care vrea sa compromita PDL ul prin prezentarea de afirmații oneroase și injuri ,cautași sa-l izolați.
click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 15:01

De la: CAMELYA_, la data 2009-09-26 18:23:53I: Stiti care este asemanarea dintre Grecia si Romania?

Intre Grecia si Romania nu exista nici o asemanare dar ar fi fost bine ca macar sa existe o asemanare in ceea ce priveste turismu. Asemanari nu exista pentru ca:
Grecia a creat la nivel nationar un brand turistic care desi se sprijina pe mizerie este promovat si cumparat cu succes de catre toti europenii.
In timp ce ei scot bani din piatra seaca noi nu scoatem bani nici din aur. In timp ce ei promoveaza turismul prin orice mijloace noi promovom doar hotie si prostie, daramand-ul cand abia i s-a pus fundatia.
Cam asta este rezultatul judecatii romanului. In loc sa-i dati jos pe cei ce va fura de atatia ani voi ii daramati pe cei care incearca sa faca ceva bun pentru Romania. Oare ce a facut Orban asta pentru Romania pana acum? Ma refer la ceva bun. Pe ce se sprijina oare acuzatiile lui inafara de barfa? Chiar sunteti orbi cu totii? Voi nu vedeti ce se intampla chiar sub ochii vostri? Ati vrut si vreti (oare vreti?) oameni tineri in conducere care sa restructureze Romania din temelii si cand insfarsit se gaseste unul fie chiar si marunt voi tot pe nenorocitii de pana acum ii sustineti. Stiti de ce imi place bancul asta?
" D-zeu crea tarile... . La un moment dat Sf. Petre il intreaba:
- Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... ."

Pentru ca este foarte adevarat! Dar si mai adevarat este ca atunci cand nu-l citesc ca pe un banc ma intristeaza...

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 16:05

De la: click_cont, la data 2009-09-27 15:01:23
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-26 18:23:53I: Stiti care este asemanarea dintre Grecia si Romania?

Intre Grecia si Romania nu exista nici o asemanare dar ar fi fost bine ca macar sa existe o asemanare in ceea ce priveste turismu. Asemanari nu exista pentru ca:
Grecia a creat la nivel nationar un brand turistic care desi se sprijina pe mizerie este promovat si cumparat cu succes de catre toti europenii.
In timp ce ei scot bani din piatra seaca noi nu scoatem bani nici din aur. In timp ce ei promoveaza turismul prin orice mijloace noi promovom doar hotie si prostie, daramand-ul cand abia i s-a pus fundatia.
Cam asta este rezultatul judecatii romanului. In loc sa-i dati jos pe cei ce va fura de atatia ani voi ii daramati pe cei care incearca sa faca ceva bun pentru Romania. Oare ce a facut Orban asta pentru Romania pana acum? Ma refer la ceva bun. Pe ce se sprijina oare acuzatiile lui inafara de barfa? Chiar sunteti orbi cu totii? Voi nu vedeti ce se intampla chiar sub ochii vostri? Ati vrut si vreti (oare vreti?) oameni tineri in conducere care sa restructureze Romania din temelii si cand insfarsit se gaseste unul fie chiar si marunt voi tot pe nenorocitii de pana acum ii sustineti. Stiti de ce imi place bancul asta?
" D-zeu crea tarile... . La un moment dat Sf. Petre il intreaba:
- Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... ."

Pentru ca este foarte adevarat! Dar si mai adevarat este ca atunci cand nu-l citesc ca pe un banc ma intristeaza...

O astfel de insiruire de "erori" mai rar am vazut pe acest forum (si am vazut multe ).Cum adica "Grecia a creat la nivel national un brand turistic care desi se sprijina pe mizerie este promovat si cumparat cu succes de catre toti europenii."?.A avut nevoie Grecia SA CREEZE un brand turistic ?Ai fost in Grecia ?!Nu se sprijina pe mizerie cum spui tu ci pe servicii BUNE si FOARTE ieftine, ceea ce Nutzica pe care o iubesti tu nu poate face pentru simplul si banalul motiv ca de fapt turismul romanesc este in marea lui majoritate privatizat .Ca urmare Nutzi de fapt doar papa banii statului aiurea SI NU FACE NIMIC(pentru turism,pentru ea evident ca face!),falfaie doar din aripi si fura ce poate si ea din bugetul DE CRIZA !TURISTII STRAINI CARE AU VENIT IN ROMANIA IN ACEST AN SUNT MAI PUTINI DACAT CEI DE PE VREMEA LUI TARICEANU .In plus Grecia ARE NISTE MONUMENTE ISTORICE INCREDIBILE,istoria Greciei este una absolut UNIVERSALA , iar noi in Romania nu avem asa ceva(multumeste-i lui Stoker ca mai vin cativa cretini amatori de Dracula).Incearca comparatii intre Romania si Bulgaria ca sa faci diferentele corect intre doua tari cu sanse identice si vei vedea ca ...suntem la pamant fata de bulgari si Nutzi doar papa bani aiurea.Si la ei si la noi turismul este privatizat ,la noi insa este privatizat de FSN cu orice cretin care "a cotizat", iar la Bulgari cu investitori germani.Ce este cel mai interesant este ca bulgarii,care in mod clar au catigat intrecerea cu noi in privinta turismului, NU AU UN MINISTER AL TURISMULUI LA ORA ACEASTA !Deh,la ei nu a facut Base "economii" infiintand ministere noi(pentru cine este blonda, mica si STA cuminte) in timp de criza!

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 17:54

Ai iesit vreodata din Romania pentru a face altceva decat vizite?

Ai apucat pe unde ai trecut sa vezi dedesubturile unei afeceri turistice in Grecia? Nu cred. Daca ai cunoaste aceste dedesubturi cu siguranta tu ca si turist n-ai mai pleca sa-ti petreci acolo nici o vacanta desteptule cu toate monumentele si obiectivele turistice pe care ai vrea sa le vizitezi. Iar despre banii papati de Udrea nu esti tu in masura sa vorbesti sub nici un aspect pentru ca de fapt nu cunosti problema si atunci faci pe aici pe marele destept. Cunosti sensul cuvantului "marketing"? Eu nu prea cred! Stii ce e aceea promovare? Nici pe asta n-o cunosti! Noua Romanilor ne lipseste doar mintea iar tu intaresti aceasta regula. Exista in romania destule obiective turistice dar nu le cunosti nici tu si nici multi altii tocmai pentru ca n-au fost promovate. As putea sa scriu aici pana maine dimineata despre asta insa am sa-ti spun doar atat: In Grecia acolo unde nu exista obiective turistice se inventeaza ceva, orice numai sa atraga turistul. Noi ce facem pentru asta? Iti spun eu: O dam jos pe Udrea pentru ca nu credem ca si asa se poate face turism. Noi suntem mult mai destepti...stam pe forum si venim cu pareri de doi bani. Nu-i asa d-le veneamarin?

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 18:17

Si nu ma pot abtine sa nu te intreb ceva d-le Veneamarin, daca anul asta au fost atat de putini turisti in Romania cine crezi ca e vinovat? Elena Udrea cumva? Te legi de acel minister de parca n-am avea nevoie de el. In Grecia nu e nevoie de un astfel de minister tocmai pentru ca turismul este ocupatia de baza. Tot ce misca in tara aia lucreaza numai pentru turism. Bulgaria sta mai bine decat noi tocmai pentru ca sunt mai ieftine serviciile. Dar la noi oare cine umfla preturile? Elene Udrea cumva? O fi fost tot Elene Udrea si la alte ministere... de au ajuns preturile la apartamente la un pret dublu fata de cel real? Sau tot Elena o fi vandut pe nimic petrolul si gazele naturale din Marea Neagra ?

Fosta membra 9am.ro

9751 mesaje
Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 18:35

De la: click_cont, la data 2009-09-27 18:17:02Si nu ma pot abtine sa nu te intreb ceva d-le Veneamarin, daca anul asta au fost atat de putini turisti in Romania cine crezi ca e vinovat? Elena Udrea cumva? Te legi de acel minister de parca n-am avea nevoie de el. In Grecia nu e nevoie de un astfel de minister tocmai pentru ca turismul este ocupatia de baza. Tot ce misca in tara aia lucreaza numai pentru turism. Bulgaria sta mai bine decat noi tocmai pentru ca sunt mai ieftine serviciile. Dar la noi oare cine umfla preturile? Elene Udrea cumva? O fi fost tot Elene Udrea si la alte ministere... de au ajuns preturile la apartamente la un pret dublu fata de cel real? Sau tot Elena o fi vandut pe nimic petrolul si gazele naturale din Marea Neagra ?

Victorito, lasa pe Vannea, iti spun cine-s vinovatii !?...

-mentalitatea,

-managementul serviciilor, poloticile / strategiile de marketing

-garda de mediu,

-garda financiara,

-protectia consumatorilor

-....

-...

........

Fosta membra 9am.ro

1563 mesaje

Postat pe: 27 Septembrie 2009, ora 19:56

De la: click_cont, la data 2009-09-27 18:17:02Si nu ma pot abtine sa nu te intreb ceva d-le Veneamarin, daca anul asta au fost atat de putini turisti in Romania cine crezi ca e vinovat? Elena Udrea cumva? Te legi de acel minister de parca n-am avea nevoie de el. In Grecia nu e nevoie de un astfel de minister tocmai pentru ca turismul este ocupatia de baza. Tot ce misca in tara aia lucreaza numai pentru turism. Bulgaria sta mai bine decat noi tocmai pentru ca sunt mai ieftine serviciile. Dar la noi oare cine umfla preturile? Elene Udrea cumva? O fi fost tot Elene Udrea si la alte ministere... de au ajuns preturile la apartamente la un pret dublu fata de cel real? Sau tot Elena o fi vandut pe nimic petrolul si gazele naturale din Marea Neagra ?

Nu il mai supune pe Vanea unui efort de gandire obositor pentru ca nu ai nicio sansa! El si gasca lui de agitatori ai lui Patriciu au unicul scop pe aici de a da in Basescu si cei care il inconjoara! I-am mai spus-o si eu ca turismul este sansa pe care ne-a dat-o Dumnezeu, dar ca Dumnezeu iti da, nu iti baga si in traista!
Fara promovarea a ceea ce avem de oferit in turism, nu putem sa atragem si clienti! Da, turismul este privat si cred ca speranta noastra nu sunt hotelurile de pe litoral, pe care au pus mina smecherii lui Mazare, ci micile pensiuni familiale, acolo unde cei din vest pot regasi inca traditii pe care ei le-au uitat!

Si inca ceva gospodin Vanea, daca acuzi ca Udrea a furat, poate si dovedesti asta! Altfel nu esti decat un tonomat prafuit de-al mogulilor!

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 08:31

De la: click_cont, la data 2009-09-27 17:54:10 O dam jos pe Udrea pentru ca nu credem ca si asa se poate face turism. Noi suntem mult mai destepti...stam pe forum si venim cu pareri de doi bani. Nu-i asa d-le veneamarin?

Asa este doamna,dumnevoastra confirmati clar acest lucru.... .Puteti sa-mi explicati si mie logica (dar fara sa va enervati si sa incepeti iar cu jigniri,pareati o doamna sensibila si oripilata de cuvintele dure ale lui 111Dinu,vad ca pe mine insa ma jigniti destul de usor) dupa care stabiliti dumneavoastra ca daca as cunoaste dedesubturile unei afaceri turistice in Grecia nu mi-as mai petrece nici macar o vacanta acolo ?Pai pe mine ma intereseaza dedesubturile afacerii sau serviciile oferite si raportul pret/calitate?!.Nu zau,ce naiba a fost cu concluzia asta ciudata a dumnevoastra?

Sensul cuvantului "marketing" si al cuvantului "promovare" le cunosc .Sper ca si dumnevoastra le cunoasteti iar daca le cunoasteti atunci probabil si intelegeti,DACA NU TRAITI IN LAND OF CHOICE, ca tampeniile acelea de reclame scoase de Udrea sunt cele mai idioate ,"seci" si neprofesioniste tentative de a promova turismul romanesc .Turismul romanesc nu de obiective duce lipsa ,nu de promovare ,ci de CALITATEA REALA A SERVICIILOR.Intelegeti?Avem Delta,munti superbi,agroturism ,manastirile din nordul Moldovei,Sighisoara etc .Nu avem insa drumuri,servicii de calitate ,indicatoare,incadrare arhitectonica corespunzatare (se construieste haotic in stilul kitsch),preturi decente,partii de ski veritabile iar litoralul romanesc este o jale(fiecare "carciuma" cu stilul ei si cu maneaua ei) .Toate acestea NU LE POATE SCHIMBA MADAM UDREA iar promovarea in sine au grija sa si-o faca cei interesati sau ca pana acum o agentie a statului nu un minister "bugetofag"(vorba lui Base).Ca urmare dansa ce dracu mai face in acest NOU INFIINTAT MINISTER AL TURISMULUI ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 08:53

NU, nu este vinovata doamna Udrea ca nu au fost turisti anul acesta si DA,ma leg de acest minister tocmai deoarece NU AVEM NEVOIE DE EL(se si vede ca nu a adus turisti,nu?!),doar CONSUMA INTR-UN SINGUR AN CAT SE OBTIN IN 4 ANI DE IMPOZIT FORFETAR.Vad ca nu cititi atent postarile mele insa le condamnati vehement.Am spus ca in BULGARIA nu exista un astfel de minister,nu in Grecia. .Cumva si la bulgari ocupatia de baza este tot turismul? !

Cu vandutul "pe nimic" al petrolului si gazelor naturale din Marea Neagra recunosc ca nu Udrea este vinovata de asta ci Stolojan care a incheiat acest contract pagubos si Adrian Nasetase care prin legea petrolului a fixat nivelul redeventelor.

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 09:27

i-ai bagat in sedinta.Nu mai au raspunsuri

Fosta membra 9am.ro

16 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 09:29

asteapta indicatii de la centru(bufonul lui zeus)

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 11:06

De la: click_cont, la data 2009-09-27 17:54:10Ai iesit vreodata din Romania pentru a face altceva decat vizite?
Ai apucat pe unde ai trecut sa vezi dedesubturile unei afeceri turistice in Grecia? Nu cred. Daca ai cunoaste aceste dedesubturi cu siguranta tu ca si turist n-ai mai pleca sa-ti petreci acolo nici o vacanta desteptule cu toate monumentele si obiectivele turistice pe care ai vrea sa le vizitezi. Iar despre banii papati de Udrea nu esti tu in masura sa vorbesti sub nici un aspect pentru ca de fapt nu cunosti problema si atunci faci pe aici pe marele destept. Cunosti sensul cuvantului "marketing"? Eu nu prea cred! Stii ce e aceea promovare? Nici pe asta n-o cunosti! Noua Romanilor ne lipseste doar mintea iar tu intaresti aceasta regula. Exista in romania destule obiective turistice dar nu le cunosti nici tu si nici multi altii tocmai pentru ca n-au fost promovate. As putea sa scriu aici pana maine dimineata despre asta insa am sa-ti spun doar atat: In Grecia acolo unde nu exista obiective turistice se inventeaza ceva, orice numai sa atraga turistul. Noi ce facem pentru asta? Iti spun eu: O dam jos pe Udrea pentru ca nu credem ca si asa se poate face turism. Noi suntem mult mai destepti...stam pe forum si venim cu pareri de doi bani. Nu-i asa d-le veneamarin?

Citește "Marketingul ca război" ( autori Al Ries&Jack Trout) și sigur îți vei schimba părerea despre acțiunile Elenei Udrea." În marketing nu se iau prizonieri". Citește cartea și vei înțelege.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 11:50

Una peste alta d-le Veneamarin, singurul lucru pentru care te poti dumneata simti jignit de ceea ce am spus eu este faptul ca iti lipseste un lucru ca de altfel majoritatii romanilor: intelepciunea. A sustine ca nu avem nevoie de un minister al turismului pentru ca:
"CONSUMA INTR-UN SINGUR AN CAT SE OBTIN IN 4 ANI DE IMPOZIT FORFETAR"
"Cumva si la bulgari ocupatia de baza este tot turismul? "
este o timpenie scornita de dumneata. V-a trebui sa-mi vii cu cifre reale ( la care dumneata nu ai acces) ca sa dovedesti asta. N-am spus niciodata ca ocupatia de baza in Romania ar trebui sa fie turismul. Romania dispune de mult mai multe resurse decat alte tari si parerea mea este ca trebuie sa facem in fiecate ramura a economiei cate ceva dar acel ceva sa fie facut bine, altfel putem noi avea aur curgand pe strazi ca tot nu-l vom putea valorifica. Romania poate deveni cu succes o tara agrara si si turistica in acelasi timp, pentru asta inse e nevoie in primul rand de bunavointa si aceasta bunavointa trebuie sustinuta de cetateni nu terfelita si batjocorita de oameni ca si dumneata care desi nu e in masura sa judece actiunile unui ministru oarecare o face numai pentru ca se crede mai destept "sau mai catolic decat papa". Eu nu fac politica si tocmai de aceea imi pot permite sa vad adevar acolo unde impatimiti orbiti de simpatii politice ca dumneata vad numai minciuna. Un minister nu se ocupa doar de afacerile statului pe acea ramura d-le Veneamarin si daca inca nu stii asta pune mana pe carte si mai invata. Dar ce sens ar avea sa mai discutam? ar trebui sa-ti descriu aici derularea interegii economii ca sa-ti poti deschide ochii si sa vezi si dincolo de " impatimirea politica".
Ma opresc aici tocmai pentru ca din cele scrise de dumneata mai sus am tras o singura concluzie: discutiile cu dumneata sunt inutile.

click_cont

1644 mesaje
Postat pe: 28 Septembrie 2009, ora 12:07

De la: 111dinu, la data 2009-09-28 11:06:37
De la: click_cont, la data 2009-09-27 17:54:10Ai iesit vreodata din Romania pentru a face altceva decat vizite?

Citește "Marketingul ca război" ( autori Al Ries&Jack Trout) și sigur îți vei schimba părerea despre acțiunile Elenei Udrea." În marketing nu se iau prizonieri". Citește cartea și vei înțelege.

Nu vad legatura acestei carti , indiferent ce scrie in ea cu actiunile doamnei Udrea. Desigur, marketingul poate fi aplicat in orice actiune intreprinsa dar asta nu inseamna ca noi trebuie sa si facem asta. Pana si un criminal se poate folosi de marketing pentru asi atinge scopurile dar asta nu inseamna ca trebuie ca noi sa ne intoxicam unii pe altii cu fel de fel de pareri frumos ambalate ca sa fie repede aprobate de ceilalti.

O ECONOMIE SE POATE DISTRUGE CU UN SINGUR ZVON BINE SPUS LA UN MOMENT OPORTUN
Cam asta ne pricepem noi romanii sa facem cel mai bine!

Pagini: << 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Udrea
Mergi la: