back to top ∧

Info
x
info

OK

Info
x
info

Elena udrea

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:

INITIATORUL

67 mesaje
Oras: BUCURESTI

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 14:47

dACA IN rOMANIA VOR CEXISTA OAMENI CARE VOR SA CALATOREASCA IN CALITATE DE TURISTI,VOI INFIINTA EU UN MINIASTER AL TURISMULUI DAR MA INDOIESC

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:31

De la: 111dinu, la data 2009-10-01 09:06:42Mulțumirea șefului este o îndatorire. Este bine ca și Elena să fie recompensată pentru pozițiile adoptate. Să o recompensăm cumva. Cu salvamari este bine?

Da, merge, are trecere si la ei. S-a vazut cum se sprancenea si isi dadea ochiisorii peste cap ca in desene animate. E clar ca se inscriu in standardele ei largi.

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:40

De la: 9am115016, la data 2009-10-01 13:43:00imi place ca om politic,prezenta si energie. o sustin cat pot.vreau sa mai vad asemenea femei luptatoare. carmen

Parerea ta d'nsoara dar nu ne-o insusim, oricat ai dat din aripi nu ajungi la noi. Ramai la parerea ta, e o tara libera si ai tot dreptul la opinie ca si noi dealtfel cu o mica diferenta si anume noi suntem facuti imbecili de pe strada, turisti prosti, etc.

Dupa cum vezi @click cont a "cetit" o carte de marketing sau o are de pe undeva si numai pentru acest motiv se simte indreptatit sa insulte "prostimea" turistilor.. Cunoastem stilul, nu ne e strain. De ce oare?

Do the right thing or state the obvious and the 'pen will be mightier than the Sword.' The truth will set you free. It's the principle of the thing
broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 15:52

De la: click_cont, la data 2009-09-27 15:01:23
De la: CAMELYA_, la data 2009-09-26 18:23:53I: Stiti care este asemanarea dintre Grecia si Romania?

R: Ambele sunt popoare Elene.......

Intre Grecia si Romania nu exista nici o asemanare dar ar fi fost bine ca macar sa existe o asemanare in ceea ce priveste turismu. Asemanari nu exista pentru ca:

Grecia a creat la nivel nationar un brand turistic care desi se sprijina pe mizerie este promovat si cumparat cu succes de catre toti europenii.

In timp ce ei scot bani din piatra seaca noi nu scoatem bani nici din aur. In timp ce ei promoveaza turismul prin orice mijloace noi promovom doar hotie si prostie, daramand-ul cand abia i s-a pus fundatia.

Cam asta este rezultatul judecatii romanului. In loc sa-i dati jos pe cei ce va fura de atatia ani voi ii daramati pe cei care incearca sa faca ceva bun pentru Romania. Oare ce a facut Orban asta pentru Romania pana acum? Ma refer la ceva bun. Pe ce se sprijina oare acuzatiile lui inafara de barfa? Chiar sunteti orbi cu totii? Voi nu vedeti ce se intampla chiar sub ochii vostri? Ati vrut si vreti (oare vreti?) oameni tineri in conducere care sa restructureze Romania din temelii si cand insfarsit se gaseste unul fie chiar si marunt voi tot pe nenorocitii de pana acum ii sustineti. Stiti de ce imi place bancul asta?

" D-zeu crea tarile... . La un moment dat Sf. Petre il intreaba:

- Bine, Doamne, in toate tarile, ba ai pus numai desert, ba numai paduri, ba numai petrol, ba numai ape, dar in tarisoara asta Romania ai pus de toate, si paduri, si ape, si bogatii, cum vine asta?

- Da, asa este, dar sa vezi ce popor pun... ."

Pentru ca este foarte adevarat! Dar si mai adevarat este ca atunci cand nu-l citesc ca pe un banc ma intristeaza...

Nu ne mai insulta, ajunge ! Si ca sa-ti tai pofta iti spun ca Agaton a fost un om potrivit pentru turism dar l-au mancat pe paine ca era cam cult pentru gustul lor. Cu cine sa se inteleaga? Atunci nu vad nici un motiv pentru care aceasta madama sa nu ramana strict in curtea partidului care a nascut-o. Sa-si puna poalele in cap si mainile in sold ca tatzele acolo la ei. Noi nu avem nici o vina sa suportam toate astea. Sa-si vada de hotelurile ei si sa se limiteze "a delecta" pe cei care o plac. Exista profesionisti pe turism, oameni cu viziune si de ei avem nevoie.
Apoi, au pus lupul sa pazeasca oile. Nu se vede?

9am115016

19 mesaje
Postat pe: 2 Octombrie 2009, ora 23:46

sunte-ti atat de mici pacat ca nu cititi ,sa urmari-ti emisiune la televizor macar inve-ti sa scrii,sa te exprimi ideea iar la gramatica sunte-ti zero desi am imbatranit tot mai tin minte ce am invatat la scoala.si am invatat. pacat ca se dau atatea examene cand tot nu se invata. ar trebui nata de intrare la facultate sa fie de 7,30.sa vezi atunci ce ai invata. eu va urez bafta.sa invata-ti.si sa stii ca asta este gramatica.

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 07:11

De la: 9am115016, la data 2009-10-02 23:46:31sunte-ti atat de mici pacat ca nu cititi ,sa urmari-ti emisiune la televizor macar inve-ti sa scrii,sa te exprimi ideea iar la gramatica sunte-ti zero desi am imbatranit tot mai tin minte ce am invatat la scoala.si am invatat. pacat ca se dau atatea examene cand tot nu se invata. ar trebui nata de intrare la facultate sa fie de 7,30.sa vezi atunci ce ai invata. eu va urez bafta.sa invata-ti.si sa stii ca asta este gramatica.

Eu unul recunosc ca nu excelez la gramatica .Am insa noroc cu dumneavoastra care ati invatat bine la scoala si mai tineti minte ce ati invatat .Cred ca acum am inteles si eu regula de baza ,orice cuvant care se termina in "ti" trebuie separat inainte de aceasta terminatie printr-o liniuta .Pe scurt Lenin a spus "invata-ti,invata-ti,si iar invata-ti"!

PS:Nu am inteles cum se scrie corect ,"cititi"(cum ati scris dumneavoastra) sau "citi-ti"?....

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 07:15

De la: 9am115016, la data 2009-10-01 13:43:00imi place ca om politic,prezenta si energie. o sustin cat pot.vreau sa mai vad asemenea femei luptatoare. carmen

Da doamna Carmen,daca vreti puteti sa o "sustine-ti" cat puteti ...

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 07:25

De la: 9am115016, la data 2009-10-02 23:46:31sunte-ti atat de mici pacat ca nu cititi ,sa urmari-ti emisiune la televizor macar inve-ti sa scrii,sa te exprimi ideea iar la gramatica sunte-ti zero desi am imbatranit tot mai tin minte ce am invatat la scoala.si am invatat. pacat ca se dau atatea examene cand tot nu se invata. ar trebui nata de intrare la facultate sa fie de 7,30.sa vezi atunci ce ai invata. eu va urez bafta.sa invata-ti.si sa stii ca asta este gramatica.

ca omul poate gresi si i se si mai intimpla sa-i scape cite o greseala ca acest " urmari- ti " sau "sunte-ti " ,e o chestie.....dar sa te dai mare si sa faci observatie altora ca nu stiu gramatica,asta-i chiar culmea ! rusinica

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 07:41

Gabi,nu a nimerit doamna Carmen lectiile de gramatica pentru forumisti prea bine, insa a dat dovada de "prezenta","energie" si este o "luptatoare",ca si doamna Udrea pe care dansa o admira si o sustine. Si doamna Udrea ne da lectii de moralitate,de profesionalism,de patriotism,de management, tot in stilul doamnei Carmen....Probabil de aici provine atractia pe care doamna Carmen o simte fata de Elena Udrea,amandoua procedeaza similar in "lectiile" danselor.

plesuardei

245 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 07:42

Buna gluma!Sau ,vorbiti serios???

gabigabi

12108 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 07:52

De la: vaneamarin, la data 2009-10-03 07:41:26Gabi,nu a nimerit doamna Carmen lectiile de gramatica pentru forumisti prea bine, insa a dat dovada de "prezenta","energie" si este o "luptatoare",ca si doamna Udrea pe care dansa o admira si o sustine. Si doamna Udrea ne da lectii de moralitate,de profesionalism,de patriotism,de management, tot in stilul doamnei Carmen....Probabil de aici provine atractia pe care doamna Carmen o simte fata de Elena Udrea,amandoua procedeaza similar in "lectiile" danselor.

buna dimineata, Vanea ! ca-i admira zelul si energia,foarte bine ! pe mine ma sperie faptul ca atit ea ,cit si Baselu' MIMEAZA - doar MIMEAZA - cinstea si corectitudinea si oamenii nu vad asta ; nu inteleg ca sunt mintiti si furati pe fata ! cum de nu inteleg ?

Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 09:06

De la: gabigabi, la data 2009-10-03 07:52:16
buna dimineata, Vanea ! ca-i admira zelul si energia,foarte bine ! pe mine ma sperie faptul ca atit ea ,cit si Baselu' MIMEAZA - doar MIMEAZA - cinstea si corectitudinea si oamenii nu vad asta ; nu inteleg ca sunt mintiti si furati pe fata ! cum de nu inteleg ?

Buna dimineata Gabi.Nu pot sa-ti raspund la intrebare ,habar nu am .Este asa de simplu , de clar,de evident , incat pur si simplu nu-mi dau seama.Vad insa mai multe variantele posibile:

-unii inteleg dar au alte interese.
-au investit prea multe sperante ca sa mai poate admite ca s-au inselat,le-ar zdruncina din temelii "credinta".
-sunt oameni al caror mod de viata este scandalul,urletul, asa ca il cred mereu pe cel care face scandalul cel mai mare.
-sunt pur si simplu incredibil de prosti (politic vorbind).

Probabil ca in majoritatea cazurilor este vorba de combinatii intre toate eceste variante.

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 09:43

De la: gabigabi, la data 2009-10-03 07:25:21

ca omul poate gresi si i se si mai intimpla sa-i scape cite o greseala ca acest " urmari- ti " sau "sunte-ti " ,e o chestie.....dar sa te dai mare si sa faci observatie altora ca nu stiu gramatica,asta-i chiar culmea ! rusinica

Bravo lui Emil ,facu treba buna,azi la Cotroceni o sa l iau la scula !
Dar ce se aude,plinge iar poporul,ca iam dus de nas cu televizorul?
Am dat 2 la suta la pensionari,PDLul umbla astazi pe cai mari

111dinu

1317 mesaje
Oras: Timisoara

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:04

Elena Udrea Cocoș are și alte probleme decât cele legate de folosirea pedeleilor pe post de tampoane absorbante. Are probleme financiare. Împrumutul de 3 mil. euro îl va achita imediat, de la ministerul mediului, prin firmele Sulfinei Barbu.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:07

De la: 111dinu, la data 2009-10-03 10:04:04Elena Udrea Cocoș are și alte probleme decât cele legate de folosirea pedeleilor pe post de tampoane absorbante. Are probleme financiare. Împrumutul de 3 mil. euro îl va achita imediat, de la ministerul mediului, prin firmele Sulfinei Barbu.

Pai crezi ca 3 amarate de mil. euro se pot numi "problema" pentru Nuti Udrea ? .Vax,asta este maruntis pe care il face rapid de tot daca este lasata linistita sa ...lucreze .

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:12

De la: vaneamarin, la data 2009-10-03 10:07:29
De la: 111dinu, la data 2009-10-03 10:04:04Elena Udrea Cocoș are și alte probleme decât cele legate de folosirea pedeleilor pe post de tampoane absorbante. Are probleme financiare. Împrumutul de 3 mil. euro îl va achita imediat, de la ministerul mediului, prin firmele Sulfinei Barbu.

Pai crezi ca 3 amarate de mil. euro se pot numi "problema" pentru Nuti Udrea ? .Vax,asta este maruntis pe care il face rapid de tot daca este lasata linistita sa ...lucreze .

Se vorbește, în târg, că nu mai are acces la banii lui Cocoș.

Nici clătita cu brânză nu se diferențiază de celelalte clătite politice. Găoaza este un desert prezidențial. "Daltonistul de urechi" aude în "blondă" și negru. Cine se scoală "prea" de dimineață, rămâne cu "noaptea în cap".
Fosta membra 9am.ro

6780 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 10:17

De la: 111dinu, la data 2009-10-03 10:12:14

Posibil, acum ca si-a facut Nuti un rost in viata si o duce bine,este timpul ca dom' Cocos sa aiba acces la banii ei.La urma urmelor este suficient pentru toti "apropiatii" ,s-au imprumutat destui bani de la FMI .

9am040800

19 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 13:44

Elene Udrea este o fufă căreia destinul i-a surâs așezând-o în momentul potrivit, la locul potrivit ca s-o remarce Băsescu. În rest nimic, sau mai exact mult tupeu și nesimțire. Sunt zeci de mii de femei mai frumoase și mai deștepte decât ea în România care însă trăiesc și vor trăi în anonimat. Dar nu aici e problema. inconștientul care oe ahtiat după ea, ar trebuie să-i dea alte jucării decât două ministere și un munte de bani publici pe care să-i toace cu inconștiență.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:29

De la: 9am040800, la data 2009-10-03 13:44:28Elene Udrea este o fufă căreia destinul i-a surâs așezând-o în momentul potrivit, la locul potrivit ca s-o remarce Băsescu. În rest nimic, sau mai exact mult tupeu și nesimțire. Sunt zeci de mii de femei mai frumoase și mai deștepte decât ea în România care însă trăiesc și vor trăi în anonimat. Dar nu aici e problema. inconștientul care oe ahtiat după ea, ar trebuie să-i dea alte jucării decât două ministere și un munte de bani publici pe care să-i toace cu inconștiență.

"in... momentul potrivit și la... locul potrivit"

Tycu

3787 mesaje
Oras: ALTA LOCALITATE

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:37

Acum sa avem plamanii buni ,o sa respiram aer curat ca a luat ministerul mediului !!!

Ticu
111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:41

De la: Tycu, la data 2009-10-03 16:37:37 Acum sa avem plamanii buni ,o sa respiram aer curat ca a luat ministerul mediului !!! [/quote

Doar cei care nu sunt tampoane absorbante..
Apropo, pedeleii își țin respirația când se află acolo... ? Ce zici Tycule?

Fosta membra 9am.ro

241 mesaje
Oras: Constanta

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 16:54

De la: 111dinu, la data 2009-10-03 10:12:14

Eu sunt presedinte,
Elena amanta,
Are Pogea grija
Sai plateasca rata

9am042611

48 mesaje
Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:05

Domnule eu cred ca este buna la toate, de acea o si foloseste Bpdl-ul dar ce este al lui Base cred ca ea ii pune deoparte.

9am035009

98 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:23

Cine se aseamana se aduna. A sucit mintile chiorului, ce conduce in tara orbilor. Dar, orbii au deschis ochii si ce au vazut? Una putana si un ciacar ce vrea sa devina dictator. Deschide-ti ochii nu vedeti ca piratul isi bate joc de toti? Pentru el, nu mai exista CONSTITUTIA ROMANIEI, Guvernul pe care-l sustine este ilegal. Cred ca mai sunt oameni cu bun simt in Romania si cu ajutorul lor vom scapa de tov. Basescu si de gasca de hoti cu care s-a inconjurat. Imi este scarba de un asemenea Presedinte si de putanele si mincinosii cu tupeu inaltat pe cele mai inalte culmi din PD-L. Circarul asta nu a facut nimic in acesti cinci ani...scuze, am gresit, a reusit sa mai distruga un guvern (al-3-lea ). Deci, va rog deschide-ti larg ochii, pentru a vedea si intelege ca acest om ( nu-l mai pot numi presedinte) care vrea parlament unicameral, vrea sa fie ales pe viata. Si voi ultrasilor, deschide-ti ochii (nu ochiul cum deschide tatucu' vostru),vrem si noi sa traim intr-o tara libera cu parlamentari cinstiti si un presedinte corect (nu un mincinos notoriu cum este Basescu), NU un corupt pana in maduva oaselor cum este acest specimen. Daca nu pentru voi, macar pentru copiii sau nepotii vostri, deschide-ti ochii si pune-ti stampila in dreptul unuia care nu minte si nu calca peste cadavre pentru a ramane la putere. Imi cer scuze celor care-l pupa-n "C.." dar ar trebui sa deschida si ei ochii sa vada unde-i duce conducatorul iubit. Eu oricum votez CRIN ANTONESCU. Va salut pe toti. Florin.

111dinu

1317 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 17:26

De la: 9am035009, la data 2009-10-03 17:23:10Cine se aseamana se aduna. A sucit mintile chiorului, ce conduce in tara orbilor. Dar, orbii au deschis ochii si ce au vazut? Una putana si un ciacar ce vrea sa devina dictator. Deschide-ti ochii nu vedeti ca piratul isi bate joc de toti? Pentru el, nu mai exista CONSTITUTIA ROMANIEI, Guvernul pe care-l sustine este ilegal. Cred ca mai sunt oameni cu bun simt in Romania si cu ajutorul lor vom scapa de tov. Basescu si de gasca de hoti cu care s-a inconjurat. Imi este scarba de un asemenea Presedinte si de putanele si mincinosii cu tupeu inaltat pe cele mai inalte culmi din PD-L. Circarul asta nu a facut nimic in acesti cinci ani...scuze, am gresit, a reusit sa mai distruga un guvern (al-3-lea ). Deci, va rog deschide-ti larg ochii, pentru a vedea si intelege ca acest om ( nu-l mai pot numi presedinte) care vrea parlament unicameral, vrea sa fie ales pe viata. Si voi ultrasilor, deschide-ti ochii (nu ochiul cum deschide tatucu' vostru),vrem si noi sa traim intr-o tara libera cu parlamentari cinstiti si un presedinte corect (nu un mincinos notoriu cum este Basescu), NU un corupt pana in maduva oaselor cum este acest specimen. Daca nu pentru voi, macar pentru copiii sau nepotii vostri, deschide-ti ochii si pune-ti stampila in dreptul unuia care nu minte si nu calca peste cadavre pentru a ramane la putere. Imi cer scuze celor care-l pupa-n "C.." dar ar trebui sa deschida si ei ochii sa vada unde-i duce conducatorul iubit. Eu oricum votez CRIN ANTONESCU. Va salut pe toti. Florin.

alehin

2584 mesaje

Postat pe: 3 Octombrie 2009, ora 18:35

De la: mielusica, la data 2008-09-17 05:51:56 stie toate pozitiile

Pai nu se spune ca ,,politica-i o c... va ...? Udrea-i sor'sa ba ..!!

ionik_si_any

16 mesaje
Postat pe: 4 Octombrie 2009, ora 12:57

de la mediu va lua alte mil.euro ca bugetul este mai mare!

super_green_frog

1358 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 01:38

Da, e mult de lucru" la mediu. Oxigen curat pentru 'mneae.i

All Things Grow With Love
vali561

16 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 16:26

EI NA!!! UITATI UNDE ERA "AVOCATUL" DIVEI STAI BLAND BRE!!!CA TOT C...A E!!!!

broscuta_super_verde

1273 mesaje

Postat pe: 5 Octombrie 2009, ora 23:16

Jale' mare ! A, nu esti singu(a) pe lume, mai e unul care ti se alatura sustinand ca noi astia, forumisti nepaziti, nu suntem capabili sa intelegem nici 80% dintr-un text. La cat suntem de analizati si "evaluati" cum se face ca am ramas "nepaziti", asa de capul nostru fir'am noi sa fim de derbedei prosti. Cum om fi trecut prin viata netrebnicii de noi. Lui nenea ala am uitat sa-i spun ca nu ne facem iluzii ca am fi lasati fara "supraveghere". E singurul lucru de care dispunem la liber, nelimitat, neconditionat.

Pagini: << 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >> Sari la pagina:
| Varianta pentru tiparire a topicului Elena Udrea
Mergi la: